Jqplot staaf-grafiek wordt niet getoond.

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Senior .NET developer

Klaar voor een nieuwe uitdaging? Welke technologieën gaan schuil achter de dagelijkse energievoorziening? Als senior .NET developer bij Kenter maak jij samen met je team het verschil, zowel voor de interne organisatie als voor eindklanten. Samen bouwen jullie aan innovatieve dienstverlening met behulp van de nieuwste technologieën en tools. Het is een functie met veel vrijheid, goede arbeidsvoorwaarden én je draagt jouw steentje bij aan de energietransitie. Klinkt dit als iets voor jou? Lees dan verder of solliciteer direct! Wat ga je doen als senior .NET developer? Als senior .NET developer bij Kenter (onderdeel van Alliander) ben je van onschatbare

Bekijk vacature »

Senior Front-end Developer

Sogeti is een organisatie met een goede werksfeer en zo min mogelijk hiërarchische verhoudingen. Ga je bij ons als Senior Front-end Developer aan de slag? Dan werk je dagelijks met collega’s aan de mooiste IT-projecten. Deze snelgroeiende groep collega’s krijgt energie van hun vak en dat merk je op de werkvloer. Onze klantenkring is groot en divers, dat vraagt om flexibiliteit van jou. Tegelijkertijd betekent dit dagelijks nieuwe dingen leren én dat geen werkdag hetzelfde is. Natuurlijk krijg jij de mogelijkheid je te certificeren. We organiseren regelmatig technische Meet-ups en doen we veel aan kennisdeling waarbij iedereen welkom is, zowel

Bekijk vacature »

Java developer (remote)

Functie Wat ga je doen als Java Developer? Jij als Java ontwikkelaar komt te werken in 1 van onze SCRUM teams. Momenteel werken er zo’n 30 ontwikkelaars binnen onze organisatie waarbij jij de brug slaat tussen het bouwen van verschillende functionaliteiten binnen onze applicaties en deze vervolgens te integreren in onze centrale hub. Je start je dag om 9 uur met een stand up en dan pak je jouw taken op voor de dag. Hieronder een aantal taken die jij zal uitvoeren: – Het bedenken en uitbouwen van features binnen de verschillende applicaties – Onderhouden van CI/CD pipelines – Bezighouden

Bekijk vacature »

PHP Developer

Dit ga je doen Ontwikkelen, implementeren en testen van PHP-oplossingen en Apps voor klanten en bedrijfsprocessen; Opstellen van requirements en uitwerken van de oplossingen; Testen van software en borgen van een soepele overdracht, inclusief documentatie; Proactief adviseren vanuit eigen expertisegebied over ontwikkelingen en verbeterpunten in technische toepassingen en processen binnen de organisatie. Hier ga je werken De organisatie is een ambitieuze en vooruitstrevende speler in de markt in de regio Rotterdam. Ze zijn de snelst groeiende in hun branche. Met een excellent aanbod en service willen zij de beste keuze zijn voor hun bestaande en nieuwe klanten. Dit alles doen

Bekijk vacature »

Software Developer C++ en Perl

Ben je een slimme en enthousiaste universitair opgeleide bèta die graag bij een relatief klein softwarebedrijf wil werken waar de sfeer goed is en eigen inbreng gewaardeerd wordt? Wij, IntelliMagic in Leiden, ontwikkelen technisch hoogwaardige software op het gebied van IT infrastructuur performance analytics. Het type software zorgt voor intellectueel interessante uitdagingen. We ontwerpen de producten zelf en verkopen deze als off-the-shelf software aan grote bedrijven in Europa en de VS. Wij zoeken een ervaren C++ software engineer met kennis van Perl voor een van onze ontwikkelteams. Werkzaamheden Samen met de andere ontwikkelaars specificeren, ontwerpen en implementeren van nieuwe functionaliteit

Bekijk vacature »

WordPress & Azure Developer

Dit ga je doen Zowel front- als back-end development aan de online website omgeving; Het up-to-date houden van alle WordPress-sites; Koppelingen maken tussen applicaties; Meedenken en adviseren over verbeteringen; Development door middel van WordPress, Javascript, HTML en CSS; Werken binnen Scrum/Agile team. Hier ga je werken Voor een grote overheidsinstelling in Den Haag zijn wij opzoek naar een WordPress developer, met kennis en ervaring op het gebied van Azure. De organisatie zit in een grote transitie waarbij de gehele website/online omgeving vernieuwd zal gaan worden. Binnen dit Scrum/Agile team ben je verantwoordelijk voor deze grote migratie/ombouw van de omgeving. De

Bekijk vacature »

ERP Developer fleet managementsysteem

Wat ga je doen als ERP Developer fleet managementsysteem? Als ERP developer speel jij een belangrijke rol bij het doorvoeren van wijzigingen en verbeteringen binnen het fleet managementsysteem. Jouw expertise op het gebied van ERP systemen stelt jou in staat om de applicatie optimaal te laten functioneren en te blijven ontwikkelen. Als lid van het IT-team werk je nauw samen met andere developers en het business team om het fleet managementsysteem te integreren met andere systemen. Je bent verantwoordelijk voor het ontwikkelen van nieuwe functionaliteiten en het implementeren van verbeteringen op basis van de wensen en eisen van onze klanten.

Bekijk vacature »

Oracle APEX developer

Wat je gaat doen: Als Oracle APEX ontwikkelaar bij DPA werk je samen met collega’s aan de meest interessante opdrachten. Je zult je ervaring met SQL, PL/SQL, JavaScript, HTML en CSS inzetten om wensen van opdrachtgevers te vertalen naar technische oplossingen. Je werk is heel afwisselend, omdat DPA zich niet beperkt tot een specifieke branche. Zo ben je de ene keer bezig binnen de zorgsector, de andere keer is dit bij de overheid. Wat we vragen: Klinkt goed? Voor deze functie breng je het volgende mee: Je hebt een hbo- of universitaire opleiding afgerond Je hebt 2 tot 5 jaar

Bekijk vacature »

Lead Front-end developer

Functie Hun huidige applicatie worden ontwikkeld in o.a. React, Redux, TypeScript. Ze werken graag met de nieuwste technieken en tooling en zoeken ook developers die hier proactief op zoek naar gaan. Als senior/lead developer ben je een kartrekker in het team. Naast het meedenken over bijvoorbeeld de architectuur of toepassing van nieuwe technieken krijg je ook veel tijd om de meer junior (front-end) developers te begeleiden. Zo kun je bijvoorbeeld 1 dag in de week met 2 collega’s bezig zijn om samen met hen te kijken naar hun ontwikkeling, doelstellingen en uiteraard de gewenste begeleiding hierin. Hiernaast sta je als

Bekijk vacature »

Software Developer PHP JavaScript Python HBO SQL

Samengevat: Wij zijn een softwarebedrijf voor Autodealers. Ben jij een Medior of Senior Software Developer? Heb je ervaring met PHP, JavaScript of Python? Vaste baan: Java.Developer Software HBO €3.000 - €5.200 Bij ons op de werkvloer is er een positieve en informele sfeer. Naast een goede begeleiding en een enthousiaste klantenkring biedt deze werkgever een prettige omgeving met zeer afwisselende werkzaamheden. Houd jij van aanpakken en denk je dat je deze uitdaging aankunt? Dan zoeken wij jou! Zij werken voor grote klanten. Zij doen omvangrijke projecten die we bij deze werkgever op kantoor realiseren (geen detachering). Zij werken met state-of-the-art

Bekijk vacature »

PHP Developer - Draag bij aan de maatschappij!

Bedrijfsomschrijving Wil jij als applicatieontwikkelaar deel uitmaken van een gedreven ontwikkelteam en werken aan innovatieve producten? Dan hebben wij dé uitdaging voor jou! Wij zijn op zoek naar een enthousiaste collega die samen met ons de technische ondergrond van onze producten verder wil ontwikkelen met behulp van PHP. Met jouw expertise geef je de finishing touch aan onze producten om jezelf steeds opnieuw weer te verrassen. Functieomschrijving Bij ons staan innovatie en creativiteit centraal. Wij zijn op zoek naar een enthousiaste PHP ontwikkelaar die nieuwe ideeën en inzichten kan inbrengen en daarmee zichzelf en het team verder kan laten groeien.

Bekijk vacature »

Full Stack .NET Developer

Dit ga je doen Als developer nieuwe gave features ontwikkelen; Werken met technieken als C#, Angular 12 en Javascript,; Maken van technische keuzes en beslissingen over de architectuur; Junior collega's coachen; Initiatief nemen voor nieuwe technische mogelijkheden; Je bent een belangrijke schakel - en vindt het leuk - om te schakelen met de business. Hier ga je werken In een team van 7 professionals ben je als Full Stack .NET Developer verantwoordelijk voor het ontwikkelen van applicaties voor het grootste inhouse product: een applicatie voor alles omtrent hypotheken. De programmeertaal die je hierbij beheerst is C#. Wil je van meerwaarde

Bekijk vacature »

Randstad - Freelance Backend Developer/ Data Engin

Starting date: 10.05.2023 Salary range: €67,00 - €77,00 Duration: 6 months Hours: 40 Working model: Hybrid* MUST be NL based Job description: Our vision is to have a consistent and data driven experience for all sales across all our operating companies. Our mission is to enable our salespeople to be able to reach out to the right company at the right time. We do this by creating data driven micro services and solutions. We mainly focus on implementation in the Google Cloud but also integrate with local systems and other cloud solutions. A typical day: As a back-end developer you

Bekijk vacature »

Senior Fullstack developer wanted! (C#, Java, Angu

Functie Under the guidance of 3 account managers, one of whom will be your point of contact within your expertise, you will start working for various clients. He or she will help you find a suitable and challenging assignment. Naturally, they will take your situation, experience and (technical) ambitions into account. The assignments last one to two years on average. This allows you to really commit to a project and make an impact as a consultant. Besides the assignment, you will regularly meet your colleagues from the IT department to share knowledge or discuss new trends, for example. Master classes

Bekijk vacature »

Dynamics Ontwikkelaar

Dit ga je doen Ontwikkelen van Dynamics 365 voor de interne uitrol; Samen met de consultants sparren met klanten over de wensen en eisen; Ontwikkelen van Dynamics 365 voor verschillende grote klanten; Technische analyse en testen; Meedenken over het gebruik en de richting van Dynamics binnen de organisatie. Hier ga je werken Onze opdrachtgever, gevestigd in regio Eindhoven, levert een compleet dienstenpakket op het gebied van IT. Zij pakken verschillende (complexe) vraagstukken van grote organisaties op. De sfeer intern is gezellig en informeel. Men houdt van hard werken maar gezelligheid door middel van een borrel of gezamenlijke lunch komt er

Bekijk vacature »
Frits van Leeuwen

Frits van Leeuwen

12/07/2018 23:56:22
Quote Anchor link
Hallo allemaal,

Ik heb weer een vreemd probleem.
Ik heb een grafiek gemaakt die niet wordt getoond. De layout ziet er goed uit, maar de staafgrafiek wordt niet getoond.
Het vreemde is wel, als ik met de muit over de grafiek beweeg, zie ik wel dikke stippen met een label.

In het ladel lees ik ook wel de waarde die de staafgrafiek daar zou moeten hebben. Dus i.p.v. een staafgrafiek heb ik een verborgen stippen grafiek.

Wie weet wat er mis is?

Dit is de code voor de grafiek.

Alvast bedankt.

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
$(document).ready(function () {
    $.jqplot._noToImageButton = true;
    $.jqplot.config.enablePlugins = true;
    
    var staafdebet = <?php echo json_encode($journaalposten_debet_arr, JSON_NUMERIC_CHECK); ?>;
    var staafcredit = <?php echo json_encode($journaalposten_credit_arr, JSON_NUMERIC_CHECK); ?>;
    
    plot2 = $.jqplot('chart2', [staafdebet, staafcredit], {
        // Turns off animatino for all series in this plot.
        animate: false,
        highlighter: {
            show: true,
            sizeAdjust: 1,
            tooltipOffset: 9
        },
        grid: {
            background: 'rgba(57,57,57,0.0)',
            drawBorder: false,
            shadow: false,
            gridLineColor: '#755E28',
            gridLineWidth: 1
        },
        legend: {
            show: true,
            placement: 'outside'
        },
        
        seriesDefaults: {
            renderer: $.jqplot.BarRenderer,
            showHighlight: true,
            rendererOptions: {
                fillToZero: true,
                smooth: false
            },
            showMarker: false,
            barWidth: null
        },
        series: [
            {
                renderer: $.jqplot.BarRenderer,
                fill: false,
                label: 'debet',
                color: '#1AA017'
            },
            {
                renderer: $.jqplot.BarRenderer,
                label: 'credit',
                color: '#FD3400'
            }
        ],
        axesDefaults: {
            rendererOptions: {
                drawBaseline: false
            }
        },
        axes: {
            xaxis: {
                renderer: $.jqplot.CategoryAxisRenderer,
                tickRenderer: $.jqplot.CanvasAxisTickRenderer,
                tickOptions: {
                    formatString: "%b %e",
                    angle: -30,
                    textColor: '#755E28'
                },
                min: "<?php echo $datum1; ?>",
                max: "<?php echo $datum2; ?>",
                tickInterval: "1 days",
                drawMajorGridlines: false
            },
            yaxis: {
                renderer: $.jqplot.LogAxisRenderer,
                rendererOptions: {
                    minorTicks: 0
                },
                tickRenderer: $.jqplot.CanvasAxisTickRenderer,
                autoscale: true,
                tickOptions: {
                    formatString: " %.2f",
                    showMark: false,
                    textColor: '#755E28'
                }
            }
        }
    });
    
    $('.jqplot-highlighter-tooltip').addClass('ui-corner-all')

});
 
PHP hulp

PHP hulp

26/04/2024 14:54:47
 
Frits van Leeuwen

Frits van Leeuwen

14/11/2018 22:07:48
Quote Anchor link
Ik heb er dit van gemaakt en nu werkt het wel. Ik moest hiervoor wel een meervoudige array omvormen naar een enkelvoudige array.
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
                                        $(document).ready(function(){
                                            
                                            var s1 = <?php echo json_encode($debet_arr, JSON_NUMERIC_CHECK); ?>;
                                            var s2 = <?php echo json_encode($credit_arr, JSON_NUMERIC_CHECK); ?>;
                                            var ticks = <?php echo json_encode($datum_arr, JSON_NUMERIC_CHECK); ?>;
    
                                            plot2 = $.jqplot('chart2', [s1, s2], {
                                                // Turns on animatino for all series in this plot.
                                                animate: false,
                                                cursor: {
                                                    show: true,
                                                    zoom: true,
                                                    looseZoom: true,
                                                    showTooltip: false,
                                                    tooltipLocation:'sw'
                                                },
                                                seriesDefaults: {
                                                    renderer:$.jqplot.BarRenderer,
                                                    rendererOptions: { fillToZero: true },
                                                    pointLabels: { show: true },
                                                    // Set the varyBarColor option to true to use different colors for each bar.
                                                    // The default series colors are used.
                                                    varyBarColor: false
                                                },
                                                axes: {
                                                    xaxis: {
                                                        renderer: $.jqplot.CategoryAxisRenderer,
                                                        ticks: ticks,
                                                        tickRenderer: $.jqplot.CanvasAxisTickRenderer,
                                                        labelRenderer: $.jqplot.CanvasAxisLabelRenderer,
                                                        tickOptions: {
                                                            formatString: '%e %b %Y',
                                                            angle: -90,
                                                            textColor: '#755E28'
                                                        }
                                                    },
                                                    yaxis: {
                                                        autoscale: true,
                                                        labelRenderer: $.jqplot.CanvasAxisLabelRenderer,
                                                        label: 'inkomsten en uitgaven',
                                                        tickRenderer: $.jqplot.CanvasAxisTickRenderer,
                                                        tickOptions: {
                                                            formatString: " %.2f",
                                                            showMark: false,
                                                            textColor: '#755E28'
                                                        }
                                                    }
                                                },
                                                series: [
                                                    {
                                                        pointLabels: { show: true },
                                                        renderer: $.jqplot.BarRenderer,
                                                        fill: false,
                                                        label: 'inkomsten',
                                                        color: '#1AA017'
                                                    },
                                                    {
                                                        renderer: $.jqplot.BarRenderer,
                                                        label: 'uitgaven',
                                                        color: '#FD3400'
                                                    },
                                                    {
                                                        lineWidth:4,
                                                        markerOptions:{ style:'square' }
                                                    }
                                                ],
                                                // wijzig kleur bij mouseover
                                                highlighter: {
                                                    show: true,
                                                    tooltipAxes: 'y',
                                                    yvalues: 1,
                                                    formatString:'<table class="jqplot-highlighter"><tr><td>bedrag:</td><td>%s</td></tr></table>'
                                                },
                                                // legenda
                                                legend: {
                                                    show: true,
                                                    placement: 'outside'
                                                },
                                                // layout
                                                grid: {
                                                    background: 'rgba(57,57,57,0.0)',
                                                    drawBorder: false,
                                                    shadow: false,
                                                    gridLineColor: '#755E28',
                                                    gridLineWidth: 1
                                                }
                                            });
    
                                            $('#chart2').bind('jqplotDataHighlight',
                                                function (ev, seriesIndex, pointIndex, data) {
                                                    $('#info2').html('series: '+seriesIndex+', point: '+pointIndex+', data: '+data);
                                                }
                                            );
                                                
                                            $('#chart2').bind('jqplotDataUnhighlight',
                                                function (ev) {
                                                    $('#info2').html('Nothing');
                                                }
                                            );
                                        });
Gewijzigd op 14/11/2018 22:14:58 door Frits van Leeuwen
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.