Jquery carousel

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Medior C# Developer

Samen met het development team zorg je ervoor dat alle systemen achter de schermen vlekkeloos werken. Wat doe je als Medior C# Developer bij Coolblue? Als C# developer doe je regelmatig mee aan brainstormsessies over user experience, data en task flow met de UX Designer, Product Owner en Data Scientist in je team. Daarnaast schrijf je op zichzelf staande, consistente en testbare code die goed onderhoudbaar en toekomstbestendig is. Ook C# Developer worden bij Coolblue? Lees hieronder of het bij je past. Dit vind je leuk om te doen Werken met verschillende soorten data-opslag, zoals Oracle of AWS. Problemen oplossen

Bekijk vacature »

Front end developer Zorgplatform

Functie Jij als Front end ontwikkelen zult komen te werken samen met 1 PHP ontwikkelaar, 1 Python developer en een flexibele schil aan ontwikkelaars . Samen ga je ervoor zorgen dat de huidige producten doorontwikkeld worden. De Marketplace is geschreven in PHP Laravel en in de front end React. De roostersoftware is ontwikkeld in Python in combinatie met React in de front end. Jij zult als Front ender dus voornamelijk bezig zijn met het verbeteren van onze interfaces op onze verschillende producten. Momenteel ligt de uitdaging in het feit dat de roostersoftware breder schaalbaar moet worden zodat het voor meerdere

Bekijk vacature »

PHP developer (Laravel/Vue.js)

Functie Het team telt momenteel 20 collega’s, bestaande uit developers (front- en backend) en het operations team, waaronder ook het management en twee scrum masters vallen. Ze zijn op zoek naar een PHP developer die in staat is zelfstandig te werken. Je komt te werken in één van de drie scrumteams en gaat aan de slag met een project voor de klant. Het fijne hieraan is dat je wel afwisseling hebt qua werk, maar tegelijkertijd doorlopend werkt voor bestaande klanten. Hierdoor krijg je ook de kans om echt de diepte in te gaan en innovatieve technische oplossingen neer te zetten.

Bekijk vacature »

Full Stack PHP Developer

Functieomschrijving Ervaren PHP Developer gezocht! Wij zijn op zoek naar een ervaren PHP Developer die het IT team van een organisatie in de regio Ermelo gaat versterken. Voor deze functie zijn we op zoek naar een enthousiaste en breed georiënteerde IT-er die deze innovatieve organisatie nog een stap verder gaat brengen. Wij zijn op zoek naar iemand die communicatief goed is en die zelfstandig problemen op kan lossen. Je bent verantwoordelijk voor het samenwerken met een externe partij het is hierbij jouw taak om deze partij uit te dagen op het geleverde werk. Het schrijven van concepten aan de AI

Bekijk vacature »

.NET Developer

Functie omschrijving .NET developer met ervaring gezocht! Voor een softwarebedrijf in de regio Veenendaal zijn wij op zoek naar een .NET developer met een aantal jaar ervaring. Jij bent zowel zelfstandig als in teamverband verantwoordelijk voor het ontwikkelen en verbeteren van bestaande producten. Verder ben je bezig met nieuwbouw van websites, webapplicaties en mobiele applicaties die zowel intern als extern gebruikt worden. Je werkt hierbij nauw samen met andere developer, productmanagers en productspecialisten om zo mooie producten te creëren. Bedrijfsprofiel De organisatie waar je voor gaat werken is een snelgroeiende softwareleverancier en allround dienstverlener. Deze organisatie heeft zowel klanten die

Bekijk vacature »

Ambitieuze medior developer

Wat je gaat doen: Heb jij al een paar jaar ervaring als developer maar wil jij naar the next level? In ons NextLevelDev Programma helpen wij jou om de volgende stap te zetten: een mooi programma aan trainingen op het gebied van Java, hippe frameworks, Agile/Scrum, OCP-certificering en optioneel: andere JVM-talen als Kotlin en Scala; Cloud (AWS, Azure, GCP) Soc Of beter nog, wat wil jij doen? Binnen DPA GEOS zijn we dan ook op zoek naar enthousiaste Java developers om ons development team te versterken. Als Java developer werk je in Agile/Scrum teams bij onze klanten en daarbij kun

Bekijk vacature »

.NET Developer Medior Senior

Dit ga je doen Ontwikkelprocessen verder optimaliseren en verder ontwikkelen met C#; CI/CD-pipelines automatiseren; Herbruikbare componenten maken; Testen; Front-end pagina's gebruiksvriendelijk maken. Hier ga je werken Als .NET Developer kom jij terecht binnen een grote en internationale organisatie. Zij streven naar een positieve impact op de mens, milieu en maatschappij. Het bedrijf is oorspronkelijk een familiebedrijf en werkt aan de productie van hoogwaardige en technische systemen voor de gezondheidszorg. Momenteel willen zij betere ontwikkelprocessen creëren op internationaal gebied en staat kwaliteit en veiligheid voor hun op nummer 1! Als .NET Developer werk jij aan het ontwikkelen van verbeterde software voor

Bekijk vacature »

Digitale Tovenaar Gezocht: Junior Low-code/No-code

Bedrijfsomschrijving Duik mee in een wereld vol innovatieve avonturen waar gegevens en technologie een magische symbiose aangaan! Al meer dan twee decennia lang zijn we de tovenaars achter de schermen die oplossingen creëren voor de meest complexe klantcontactvraagstukken en datagedreven software-uitdagingen. Bij ons draait het om de kracht van samenwerking en groei. We zijn een hechte vriendengroep die samen bergen verzet om elkaar én onze klanten te laten schitteren. Jouw succes is ons succes en we streven ernaar om elkaar naar nieuwe hoogten te tillen, niet voor even, maar voor altijd. We willen dat jij je helemaal thuis voelt in

Bekijk vacature »

Product Developer (M/F), Fulltime 40 h/week

A global Plantbased revolution – that is our dream. Maximising the protein transition – that is our mission. Producing and developing sustainable and delicious products – that is what we do. Ojah is a fast growing company with a mission and has the ambition to be the world leader in its field. To support this growth we are hiring new colleagues. People that would like to make a difference and dare to dream big. With currently a 150 colleagues proudly working on our exceptional products. Working in a dynamic surrounding that runs full speed ahead. We need you! Product Developer

Bekijk vacature »

3D BIM Add-on Developer

As a 3D BIM add- on developer at KUBUS, you will develop add-ons (called BCF- Managers) to the leading building information modeling (BIM) programs Revit, Navisworks, Archicad, AutoCAD and Tekla Structures. BCF Managers enable data transfer between BIM software and BIMcollab. You will work on both the front- and the back-end. As a software company, KUBUS is in a unique position. We build our own products that are used by tens of thousands of users worldwide. Our company is just the right size: big enough to make a real impact in the market, but small enough that as an individual

Bekijk vacature »

C# .NET Developer

Functieomschrijving Voor dit leuke softwarre bedrijf in de omgeving Vught zijn we per direct op zoek naar een C#/.NET Developer. Is development jouw passie en doe je dit graag met C#/.NET? Lees dan snel verder! Jou werkzaamheden zullen zijn: Zorgen voor de optimalisatie van de huidige software en het automatiseren van bedrijfsprocessen. Naar aanleiding van de wensen van de klant ga je, met je collega's op zoel naar passende oplossingen en je werkt dit uit tot een mooi eindproduct. Je gaat webshops, websites en webapplicaties ontwikkelen door middel van ASP.NET, C# en MVC Framework. Bedrijfsprofiel Deze opdrachtgever houdt zich bezig

Bekijk vacature »

Senior Fullstack developer wanted! (C#, Java, Angu

Functie Under the guidance of 3 account managers, one of whom will be your point of contact within your expertise, you will start working for various clients. He or she will help you find a suitable and challenging assignment. Naturally, they will take your situation, experience and (technical) ambitions into account. The assignments last one to two years on average. This allows you to really commit to a project and make an impact as a consultant. Besides the assignment, you will regularly meet your colleagues from the IT department to share knowledge or discuss new trends, for example. Master classes

Bekijk vacature »

C# developer

Functie omschrijving We are looking for a dutch native speaker Ik ben op zoek naar een back-end developer, die met name kennis & ervaring heeft van de programmeertaal C#. Jij gaat aan de slag bij een topspeler in de logistieke sector, die zich behalve met logistiek, ook bezig houdt met softwareontwikkeling. Welke taken komen hierbij kijken? Je gaat desktop- en webapplicaties onderhouden en optimaliseren, waarin je werkt met o.a. C#, ASP.NET, SQL Server en T-SQL. Je hebt regelmatig klantcontact om de wensen in kaart te brengen en te evalueren over de huidige draaiende applicaties. Je implementeert nieuwe functionaliteiten toe aan

Bekijk vacature »

Medior Front end developer React

Functie Voor deze functie ben ik op zoek naar een enthousiaste front end developer die communicatief vaardig is. Jij wordt onderdeel van een enthousiast jong team dat werkt aan grote websites. Binnen jouw rol ben jij diegene die de vertaling maakt van design naar functionele code en zorg jij voor goede experience op meerdere platformen. Dit doe je natuurlijk door gebruik te maken van Javascript, HTML, CSS en React. Daarnaast wordt er gebruik gemaakt van Webcomponents en verschillende authenticatie tools. Doordat er hier gestreefd wordt naar de beste gebruikerservaringen, wordt het product constant doorontwikkeld. Hierdoor blijven ze voor op de

Bekijk vacature »

Applicatie Ontwikkelaar

Bedrijfsomschrijving DUO verzorgt als uitvoeringsorganisatie, zijnde onderdeel van het Ministerie van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap de uitvoering van complexe wet- en regelgeving en heeft een uitgebreid dienstenpakket. DUO financiert en informeert onderwijsdeelnemers en onderwijsinstellingen. Voor verdere informatie zie www.duo.nl Functieomschrijving Wie zoeken we? Jij bent een enthousiaste, flexibele OPS’er die het leuk vindt om het bestaande examenlandschap te vernieuwen. Je bent leergierig en hebt interesse in cloud- en containertechnieken zoals OpenShift, Docker en Helm. Je gaat een uitdaging niet uit de weg en wil je nieuw opgedane kennis graag delen met de collega’s binnen en buiten het team. Doordat de

Bekijk vacature »
Maarten PHP

Maarten PHP

03/12/2010 17:05:49
Quote Anchor link
Beste,

Deze carousel doet het niet en ik weet niet waarom kunnen jullie me helpen

Bedankt

mijn code:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
<!DOCTYPE HTML PUBLIC "-//W3C//DTD HTML 4.01 Transitional//EN">
<html>
<head>
    <title>Carousels 1</title>
    <script src="http://code.jquery.com/jquery-1.4.4.min.js"></script>
    <link href="styles.css" rev="stylesheet" rel="stylesheet">
</head>
<body>
<ul id="carousel">
    <li><img src="images/image1.PNG" alt="image 1" border="0"></li>
    <li><img src="images/image2.PNG" alt="image 2" border="0"></li>
    <li><img src="images/image3.PNG" alt="image 3" border="0"></li>
    <li><img src="images/image4.PNG" alt="image 4" border="0"></li>
    <li><img src="images/image5.PNG" alt="image 5" border="0"></li>
</ul>
<script type="text/javascript">
$(document).ready(function() {
    $('#carousel ul').each(function() {
        var t = setInterval(function() {
            $('#carousel ul').animate({marginLeft:-100}, 1000, function() {
                $(this).find('li:last').after($(this).find('li:first'));
                $(this).css({marginLeft:0});
            });
        }, 5000);
    });
});
</script>
</body>
</html>
Gewijzigd op 03/12/2010 17:06:43 door Maarten PHP
 
PHP hulp

PHP hulp

28/03/2024 12:03:36
 
Vincent Huisman

Vincent Huisman

03/12/2010 18:35:03
Quote Anchor link
wat is de error in de errorconsole? aan "het werkt niet" hebben wij natuurlijk ook niets
 
Maarten PHP

Maarten PHP

04/12/2010 07:29:21
Quote Anchor link
Onverwacht teken in attribuutselector '!' maar ik gebruik geen ! en regel staat er niet bij
 
Lauren Zonneveld

Lauren Zonneveld

04/12/2010 09:03:26
Quote Anchor link
Je selector klopt niet, maak er ul#carousel van.

Je kunt overigens ook je HTML wijzigen zodat #carousel wel een child element ul heeft:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
<div id="carousel">
    <ul>
        <li><img src="images/image1.PNG" alt="image 1" border="0"></li>
        <li><img src="images/image2.PNG" alt="image 2" border="0"></li>
        <li><img src="images/image3.PNG" alt="image 3" border="0"></li>
        <li><img src="images/image4.PNG" alt="image 4" border="0"></li>
        <li><img src="images/image5.PNG" alt="image 5" border="0"></li>
    </ul>
</div>
Gewijzigd op 04/12/2010 09:09:33 door Lauren Zonneveld
 
Niek s

niek s

04/12/2010 14:11:23
Quote Anchor link
of gewoon alleen #carousel
 
Maarten PHP

Maarten PHP

04/12/2010 21:38:09
Quote Anchor link
Niek s op 04/12/2010 14:11:23:
of gewoon alleen #carousel

Goh daar heb ik veel aan
 
The Force

The Force

05/12/2010 01:14:21
Quote Anchor link
Gnotrgnotr gnotrgnotr op 04/12/2010 21:38:09:
Niek s op 04/12/2010 14:11:23:
of gewoon alleen #carousel

Goh daar heb ik veel aan


Ja, want dat is beter dan een extra div om de ul heen zetten puur om de selector werkend te krijgen. Workaround dus. '#carousel' zou ik ook gebruiken.
 
Maarten PHP

Maarten PHP

05/12/2010 12:27:39
Quote Anchor link
The Force op 05/12/2010 01:14:21:
Gnotrgnotr gnotrgnotr op 04/12/2010 21:38:09:
Niek s op 04/12/2010 14:11:23:
of gewoon alleen #carousel

Goh daar heb ik veel aan


Ja, want dat is beter dan een extra div om de ul heen zetten puur om de selector werkend te krijgen. Workaround dus. '#carousel' zou ik ook gebruiken.

Sorry
 
Kees Hennen

Kees Hennen

21/01/2011 16:28:02
Quote Anchor link
1. Ik gebruik dezelfde code, maar de eerste afbeelding staat telkens te ver naar beneden.
Dit gebeurt alleen de eerste maal. Daarna corrigeert het script dit keurig.

2. Is het mogelijk om, i.c.m. een 'style switcher' de waarden voor marginTop e.d. in percentages op te geven?

Ik ben zelf een absolute beginner met jQuery, vandaar deze vraag.
 
Kris Peeters

Kris Peeters

21/01/2011 16:43:30
Quote Anchor link
@PHPer PHPer: Is het daarmee opgelost ?

@Kees Hennen: Kan je iets tonen (code/voorbeeld)?
Waarschijnlijk is dit enkel een css probleem.
 
Maarten PHP

Maarten PHP

21/01/2011 19:54:44
Quote Anchor link
ik had een carrousel maar die was verkeerd gemaakt en nu wil ik weer een carrousel dus nog niet opgelost
 
Kees Hennen

Kees Hennen

22/01/2011 11:03:07
Quote Anchor link
Het CSS part dat ik gebruik voor de lijst:

#carousel{
overflow:hidden;
width:100%;
height:100px;
margin:auto;
padding:auto;
background-color:#CCC;
margin-bottom:2em;
}

Het HTML deel:
<div id="carousel">
<ul>
<li><img src="_images/sponsors/abrahams.png" width="90%" /></li>
<li><img src="_images/sponsors/abrahams2.png" width="90%" /></li>
</ul>

<script type="text/javascript">
$(document).ready(function() {
$('#carousel ul').each(function()
// Stel de interval op 10 seconden
var t = setInterval(function() {
$('#carousel ul').animate({marginTop:-100}, 1000, function() {
//Deze code werkt als de anitatie klaar is.
$(this).find('li:last').after($(this).find('li:first'));
// Reset de marge nadat het laatste item achteraangezet is.
$(this).css({marginTop:0});
});
}, 5000);
});
});
</script>
</div>
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.