[jquery] getJSON geeft 406

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

PHP Developer

Zie jij mogelijkheden om onze tooling technisch te verbeteren en uit te bouwen? Over Jobmatix Jobmatix is een innovatieve en internationale speler op het gebied van jobmarketing. Onze jobmarketing automation tool helpt organisaties bij het aantrekken van nieuw talent door vacatures digitaal, geautomatiseerd en op een efficiënte manier te adverteren en onder de aandacht te brengen bij de doelgroep op 25+ jobboards. Volledig performance-based, waarbij organisaties betalen op basis van cost per click of cost per applicant. Maandelijks wordt onze jobmarketing automation tool al gebruikt door vele directe werkgevers, intermediairs en mediabureaus, waaronder Picnic, Rijkswaterstaat, AdverOnline, Schiphol, DPA, Teleperformance en

Bekijk vacature »

C# Ontwikkelaar

Functie omschrijving We are looking for a dutch native speaker Wil jij graag aan de slag als C# ontwikkelaar en jouw skills verder ontwikkelen? Zoek niet verder! Als C# ontwikkelaar ga je aan de slag met de volgende taken: (verdere) ontwikkeling van de software voor de interne processen binnen een .net omgeving; optimaliseren van de dataprocessing; ontwerpen en implementeren van zowel desktop- als web-programmatuur; ontwikkeling van tools ten behoeve van consultants en klanten. Bedrijfsprofiel Deze organisatie is gevestigd in de regio van Den Bosch. Zij ontwikkelen business intelligence software voor een specifieke branche. Dit houdt in dat zij dashboards ontwikkelen

Bekijk vacature »

Junior Front end developer

Functie Als Front end developer binnen onze organisatie ga jij je bezig houden met het bouwen van de user experience van de webapplicaties. Je bent verantwoordelijk voor het vertalen van concepten, briefings en designs naar werkende functionaliteit. Hierbij zorg je ervoor dat applicaties betrouwbaar, veilig en toekomstbestendig zijn en een goede architectuur hebben en behouden. Verder denk je actief na- en mee over nieuwe ontwikkelingen en functionaliteiten om zo elke dag de klantervaring weer te verbeteren. Dit doe je natuurlijk niet alleen maar in een development team. Het team bedraagt momenteel 4 man bestaande uit 2 devops engineers en 2

Bekijk vacature »

Senior Software developer PHP

Functie Jij als senior PHP ontwikkelaar komt te werken in 1 van onze SCRUM teams. Momenteel werken er zo’n 30 developers binnen onze organisatie Jij gaat de brug zijn tussen het bouwen van verschillende functionaliteiten binnen onze applicaties en deze vervolgens te integreren in onze centrale hub. Je start je dag om 9 uur met een stand up en dan pak je je taken op voor de dag. Een greep van jouw taken zijn: – Het bedenken en uitbouwen van features binnen de verschillende applicaties – Onderhouden van CI/CD pipelines – Bezighouden met Security & Privacy Eisen • Minimaal 4

Bekijk vacature »

SQL beheerder / ontwikkelaar

Functie omschrijving Voor een klant in omgeving Tiel zijn wij op zoek naar een SQL beheerder met affiniteit met technisch applicatiebeheer. Je krijgt een fijne in-house werkplek waar je gaat werken aan diverse projecten. Dit bedrijf doet het beheer van databases voor een aantal bancaire klanten. Op dit momenten hebben zij ruim 1500 databases in beheer. Jouw werkzaamheden gaan er als volgt uit zien: Je gaat de development afdeling ondersteunen bij het ontwikkelen van MS SQL Scripts. Je zal zowel zelfstandig als in teamverband MS SQL databases installeren & beheren. Je monitort en onderzoekt incidenten en de achterliggende oorzaken. Je

Bekijk vacature »

API Developer Red Hat Fuse

Dit ga je doen Als API Developer zal je verantwoordelijk zijn voor het: het maken van API's en het correct laten draaien van de API's op het platform. Hierdoor kom je in aanraking met Red Hat Fuse, Springt Boot, 3Scale, Red Hat SSO, Openshift en Azure DevOps; zorgen voor de kwaliteit van de ontwikkeling, integratie en prestaties van de API's; zorgen voor een stabiel integratieplatform. Hier ga je werken Deze organisatie is een toonaangevende speler in de vastgoedbranche en telt momenteel ruim 500 medewerkers. Met meer dan 150 applicaties staat er een complex applicatielandschap dat hoofdzakelijk op OpenShift, Azure en

Bekijk vacature »

Product Developer (M/F), Fulltime 40 h/week

A global Plantbased revolution – that is our dream. Maximising the protein transition – that is our mission. Producing and developing sustainable and delicious products – that is what we do. Ojah is a fast growing company with a mission and has the ambition to be the world leader in its field. To support this growth we are hiring new colleagues. People that would like to make a difference and dare to dream big. With currently a 150 colleagues proudly working on our exceptional products. Working in a dynamic surrounding that runs full speed ahead. We need you! Product Developer

Bekijk vacature »

Java Ontwikkelaar

Java/Kotlin Developer Ben jij een ervaren Java/Kotlin developer met een passie voor het automatiseren van bedrijfsprocessen? Wil je graag deelnemen aan uitdagende projecten bij aansprekende klanten? En ben je op zoek naar een professioneel, ambitieus en dynamisch bedrijf om je carrière verder te ontwikkelen? Kom dan ons team bij Ritense in Amsterdam versterken! Zo ziet de functie eruit: Als Java/Kotlin developer bij Ritense ben je verantwoordelijk voor de ontwikkeling en implementatie van applicaties die bedrijfsprocessen automatiseren, zodat onze klanten slimmer, efficiënter en klantgerichter kunnen werken. Als developer ben je in de lead en zorg je voor de correcte oplevering van

Bekijk vacature »

.Net developer

Sogeti is een organisatie met een goede werksfeer en zo min mogelijk hiërarchische verhoudingen. Ga je bij ons als .Net Developer aan de slag? Dan werk je dagelijks met collega’s aan de mooiste IT-projecten. Deze snelgroeiende groep collega’s krijgt energie van hun vak en dat merk je op de werkvloer. Natuurlijk krijg jij de mogelijkheid je te certificeren. We organiseren regelmatig technische Meet-ups en doen we veel aan kennisdeling. Mede hierdoor zij wij dit jaar Microsoft Partner of the year geworden. Sogetisten staan klaar voor elkaar, hebben lol met elkaar en daarmee behalen we de mooiste resultaten! Werken bij Sogeti

Bekijk vacature »

Lead Webdeveloper

As Lead Web Developer at KUBUS you are responsible for the implementation design of requirements and the software architecture of the web application and services of BIMcollab. In your role as lead developer you will naturally search for the optimum between the required implementation time, the performance of the application and a fast go-to-market of features, in line with our automated test and release train. Together with the other senior developers in your team you monitor the architecture of the application and you advise the product owner about necessary refactoring to improve the maintainability of the platform. Our development team

Bekijk vacature »

UX Writer (m/v/d)

UX Writer (m/v/d) Everything we do, starts with you. Together with you, we build the most human-centric fintech. We have the ambition to create the next. And - with Bertelsmann - a strong foundation to start from. Let’s make it new – for society and for yourself. Wij zijn op zoek naar een UX Writer (m/v/d) Fulltime - Op ons kantoor in Amsterdam of Heerenveen / deels vanuit huis Als UX Writer bij Riverty hou jij je bezig met onze strategie om daar te zijn waar onze gebruikers zijn en op de manier waarop zij ons nodig hebben, terwijl wij

Bekijk vacature »

.NET Developer Shared Driving

Bedrijfsomschrijving Onze klant richt zich op het toegankelijker maken van steden, een fantastisch mooi streven. Hoe ze dat doen? Met eigen ontwikkelde software, waarmee vervoersmiddelen gedeeld kunnen worden. Deze inspirerende werkgever maakt een maatschappelijke impact en dat doen ze nu al zo'n 25 jaar! Het bedrijf is gevestigd in het centrum van Rotterdam en kent ongeveer zo'n 90 medewerkers. Het personeel is lekker gewoon gebleven! Iedereen kleedt zich zoals hij of zij dat zou willen en de sfeer is er erg fijn. Een leuke werkgever om voor te werken, en bovendien zijn er voor jou als Software Developer veel mooie

Bekijk vacature »

.NET Developer

Functie omschrijving .NET developer met ervaring gezocht! Voor een softwarebedrijf in de regio Veenendaal zijn wij op zoek naar een .NET developer met een aantal jaar ervaring. Jij bent zowel zelfstandig als in teamverband verantwoordelijk voor het ontwikkelen en verbeteren van bestaande producten. Verder ben je bezig met nieuwbouw van websites, webapplicaties en mobiele applicaties die zowel intern als extern gebruikt worden. Je werkt hierbij nauw samen met andere developer, productmanagers en productspecialisten om zo mooie producten te creëren. Bedrijfsprofiel De organisatie waar je voor gaat werken is een snelgroeiende softwareleverancier en allround dienstverlener. Deze organisatie heeft zowel klanten die

Bekijk vacature »

Gezocht: .Net ontwikkelaars met een maatschappelij

Bedrijfsomschrijving Zoek jij als medior .Net ontwikkelaar een inspirerende werkplek bij een bedrijf met maatschappelijk verantwoordelijkheidsgevoel? Dan is deze vacature je op het lijf geschreven. De organisatie bestaat ruim 20 jaar en ze ontwikkelen in house applicaties waarmee de zorgsector enorm mee gebaat is. Jouw applicaties worden gebruikt door duizenden gebruikers waardoor je echt een waardevolle bijdrage kan leveren aan de maatschappij. Het bedrijf is zeer innovatief en vindt een goede werk/privé balans belangrijk. Je krijgt alle mogelijkheden om jezelf verder te ontwikkelen, je werktijden in te delen en daarnaast is het ook mogelijk om deels thuis te werken. Het

Bekijk vacature »

Medior .NET developer

Functie Jij gaat als Medior .NET ontwikkelaar aan de slag in ons scrumteam met 6 developers die gepassioneerd en actief bezig zijn om onze spelers kwalitatieve en mooie spelervaringen aan te bieden. Als medior .NET developer ga jij werken aan een technisch hoogwaardig platform welke bezoekerspieken verwerkt van tienduizenden tot honderdduizenden gebruikers per minuut! Ons scrumteam werkt in drie wekelijkse sprints en wij beginnen iedere ochtend met een stand-up. Jij werkt bij ons met C# .NET, .NET Core, React.JS, Xamarin, Azure, Docker en Kubernetes. Wij hechten enorm veel waarde aan het leveren van hoogwaardige en kwalitatieve code. Zodra jij de

Bekijk vacature »
Php knipper

php knipper

10/05/2014 00:38:48
Quote Anchor link
Hallo,

ik ben bezig met een beheer gedeelte voor een website, deze werkt met CKEditor. Nu post ik dit met getJson, maar zodra hij post krijg ik een status 406.

De url ziet er niet echt uit omdat de html ook wordt meegestuurt.
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
site.com/admin/editip.php?value=%253Cp%2520style%3D%2522text-align%3Acenter%2522%253E%253Cimg%2520alt%3D%2522%2522%2520src%3D%2522%2Fhosting%2Ffiles%2FNieuwsbrief%2F545655.png%2522%2520style%3D%2522height%3A143px%3B%2520width%3A200px%2522%2520%2F%253E%26nbsp%3BWe%2520werken%2520aan%2520een%2520nieuwe%2520website%26nbsp%3B%253Cimg%2520alt%3D%2522devil%2522%2520src%3D%2522http%3A%2F%2Fwilly.mych-studio.com%2Fadmin%2Fckeditor%2Fplugins%2Fsmiley%2Fimages%2Fdevil_smile.png%2522%2520style%3D%2522height%3A23px%3B%2520width%3A23px%2522%2520title%3D%2522devil%2522%2520%2F%253E%253C%2Fp%253E%250A%250A%253Cp%2520style%3D%2522text-align%3Acenter%2522%253E%253Ciframe%2520frameborder%3D%25220%2522%2520height%3D%2522315%2522%2520src%3D%2522%2F%2Fwww.youtube.com%2Fembed%2FebXbLfLACGM%3Flist%3DPLFPg_IUxqnZM3uua-YwStHJ1qmlQKBnh0%2522%2520width%3D%2522560%2522%253E%253C%2Fiframe%253E%253C%2Fp%253E%250A&type=html


dit wordt verstuurt via:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
                        function post_editip(element, value, type, tabel, cel, id) {
                            $(element).css("background", "rgb(255, 211, 129)");
                            
                            var json_url = 'editip.php';
                            $.getJSON( json_url, {
                                value: value,
                                type: type,
                                tabel: tabel,
                                cel: cel,
                                id: id
                            })
                            .done(function(data) {
                                if(data.error == 'NULL') {                                
                                    $(element).css("background", "rgb(129, 255, 129)");                                    
                                    $(element).parent().html(data.rvalue);
                                } else {
                                    alert('Fout');
                                    $(element).css("background", "rgb(255, 139, 129)");
                                }
                            })
                            .fail(function() {
                                alert('Systeemfout.');
                                $(element).css("background", "rgb(255, 139, 129)");
                            });
                        }


Hoe kan ik dit oplossen? of is dit de verkeerde manier?

Ps.Sorry dat ik op het moment weer te actief op phphulp ben, ik zoek wel degelijk zelf eerst naar een oplossing.
 
PHP hulp

PHP hulp

29/03/2024 12:33:57
 
Ger van Steenderen
Tutorial mod

Ger van Steenderen

10/05/2014 09:28:05
Quote Anchor link
Zet eens quote's om de veldnamen, dus "value": value

Ik zou het met $.post doen.
 
Frank Nietbelangrijk

Frank Nietbelangrijk

10/05/2014 10:05:47
Quote Anchor link
Ik zie helemaal niet in waarom je hier JSON voor nodig hebt. Ik vermoed dat je een soort CMS systeem wilt maken? waarbij de gebruiker pagina-content kan wijzigen via CKEditor? Je kan dan toch net als elk ander formulier de data POSTen?
 
Php knipper

php knipper

10/05/2014 12:58:26
Quote Anchor link
@ger van steenderen
omdat de php pagina json terug stuurt, je klikt op een div met html, deze opent dan de ckeditor in een dialog. Na het bewerken en op "opslaan" te hebben geklikt gaat deze via die getjson posten, meteen geeft deze een json terug met de voruitgang (of het gelukt is, welke mogelijke fouten, en de data die is weggeschreven);

@frank
Een klein beperkt systeem. ik gebruik jquery zodat het allemaal een beetje snel blijft. anders moet ik steeds opnieuw al die tabbelen inladen en dat kan wel wat zijn (alles is in tabel structuur en de gebruiker kan dingen bewerken door erop te klikken en toevoegen boven de tabel via een knopje).
 
Ger van Steenderen
Tutorial mod

Ger van Steenderen

11/05/2014 11:13:09
Quote Anchor link
getJSON is een shorthand voor:
Code (js)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
$.ajax({url: 'link.php',
    type: 'GET',
    dataType: 'json',
    data: {
        "value": value,
        "id": id
        }
})

Wat jij deed is de naam van de property een variable geven (door " weg te laten). En ik vermoed dat het daar op fout gaat.

Met GET wordt de data in de url meegeven, ik heb dat persoonlijk liever niet, dus gebruik ik altijd POST.
 
Wouter J

Wouter J

11/05/2014 12:05:14
Quote Anchor link
>> Wat jij deed is de naam van de property een variable geven (door " weg te laten).

Dat kan niet in JavaScript. Alles voor de : is altijd de naam, geen variabele. Als je <ECMAscript 5 gebruikt heb je hier dan alleen problemen mee als je een keyword gebruikt (zoals "delete").
Zie http://bonsaiden.github.io/JavaScript-Garden/#object.general
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.