[jquery] getJSON geeft 406

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Senior Front end developer

Functie Wij zijn op zoek naar een ambitieuze, zelfsturende Front-end Expert die ons (internationale) team komt versterken. Onze huidige software development afdeling bestaat uit 7 developers en designers. Wij zijn een écht softwarehuis, dus ervaring in software development is wel echt een must. Er wordt tegelijkertijd aan meerdere projecten gewerkt, voor mooie toonaangevende klanten. Je hebt dus regelmatig te maken met deadlines en opleveringen. Een deel van onze omgeving is in Angular.JS. Dit deel wordt langzamerhand omgebouwd naar de nieuwste versie van Angular. Jouw werkzaamheden zullen bestaan uit: Het aansturen en begeleiden van jouw collega’s Het implementeren van visuele elementen

Bekijk vacature »

Senior/Lead Python developer

Functie Samen met je team, bestaande uit een senior, 2 mediors en één junior ontwikkelaar ga je op een Agile-gebaseerde aanpak werken aan hun software. Je hebt oog voor kwaliteit, risico’s en klantbelang. Communicatie met je collega’s en waar nodig ook met klanten speelt een belangrijke rol in het bereiken van een succesvol resultaat. Als persoon ben je slim, krijg je dingen voor elkaar en ga je resultaatgericht te werk. Binnen het development team is er veel zelfstandigheid, los van de stand-up (10:00 uur) en zo nu en dan pair-programming sessies. Technieken die zij gebruiken zijn o.a. Python, Django, MySQL,

Bekijk vacature »

Back-end Software Developer

Functie omschrijving Ben jij op zoek naar een uitdagende development functie bij een klein gespecialiseerd softwarebedrijf? Wil jij graag hybride werken (combi tussen thuis + kantoor), loop jij warm voor maatwerk software en voel jij je prettig in een informele cultuur? Zoek dan niet verder! Reageer direct! Voor een gewilde werkgever in omgeving Tilburg zoeken wij een back-end software developer met een aantal jaar werkervaring. Je gaat werken voor een klein softwarebedrijf dat gespecialiseerd is in de ontwikkeling van integratiesoftware. Jouw werkzaamheden zien er als volgt uit: In een klein team met 4 ontwikkelaars houd jij je bezig met afwisselende

Bekijk vacature »

.NET developer

Functie Jouw team van vier collega .NET developers is verantwoordelijk voor het bouwen van de ETL processen van jouw nieuwe werkgever. Op dit moment wordt de front-end gedaan door een extern team van professionals. Echter wilt jouw nieuwe werkgever graag intern deze kennis uitbreiden en heeft dan ook de ambitie om dit voor het eind van het jaar intern te gaan aanpakken. Dit betekend dat jij als .NET ontwikkelaar de ideale kans krijgt om jezelf samen met jouw collega’s te ontwikkelen als full stack developer. Als .NET ontwikkelaar werk jij bij deze gave werkgever met C# .NET, SQL, JavaScript, REST

Bekijk vacature »

C# .Net Developer

Dit ga je doen Het bouwen van Api's; Nieuwe oplossingen bouwen met C# .Net; De huidige software uitbouwen met C# .Net; Meewerken in projecten; Meedenken aan de toekomstplannen en verbeteringen; Onderdeel van het Scrum Team. Hier ga je werken Onze klant is een dienstverlenende organisatie voor diverse soorten organisaties in Nederland. Ze zijn van oorsprong een familiebedrijf en er is een open cultuur. Ze zijn vooruitstrevend op IT gebied en hebben een eigen inhouse development team van circa 11 man. Je komt hier te werken in het subteam .Net Core. Hier werken ze volgens scrum met de nieuwste technieken en

Bekijk vacature »

Fullstack Developer TOTO

Do you want to work with the latest technologies on the development of new systems and applications? Get moving and strengthen Nederlandse Loterij as a Fullstack Developer TOTO. Thanks to your efforts, complex business critical applications are always running smoothly. In this way, you directly contribute to a happy, healthy and sporty Netherlands. As a Fullstack Developer you score by: Taking ownership of the development cycle of an application in a large scale, high availability, geo redundant landscape Coaching your peer developers and safeguarding code quality Integrating the application with other components of the system using the available API’s Managing

Bekijk vacature »

Traineeship Full Stack Java developer

Dit ga je doen Start jij op 7 augustus bij de Experis Academy dan kickstart jij jouw IT-carrière! We leiden je op tot een gewilde Full Stack Java Developer met alle kennis en vaardigheden die nodig zijn om de arbeidsmarkt te betreden. Wat kun je verwachten, hoe zit een dag in het leven van een Trainee eruit? Periode 1 Als Full Stack Java Developer Trainee volg je vanuit huis een op maat gemaakte onlinetraining die in het Engels wordt gegeven. De tijd die je kwijt bent aan het volgen van de training kun je vergelijken met een fulltime werkweek. In

Bekijk vacature »

Database Developer

Functieomschrijving Heb jij ongeveer 3 jaar ervaring als Database Developer met MS SQL of een vergelijkbare database? Wil jij werken voor een gewaardeerde werkgever in regio Tilburg waar jij de tijd en ruimte krijgt jezelf te ontwikkelen? Lees dan snel verder! Hoe ziet jouw takenpakket eruit? Je houdt je bezig met het creëren en bouwen van MS SQL server databases; Je gaat projecten vanaf het begin tot het eind begeleiden. Je sluit aan bij meetings met klanten om hun processen in kaart te brengen. Vervolgens voer jij het project uit en zorgt dat dit zo goed mogelijk verloopt; Je werkt

Bekijk vacature »

Senior Java Ontwikkelaar

Dit ga je doen Werken aan uiteenlopende interne projecten voor grote (internationale) organisaties; Ontwikkelen van diverse (web)applicaties en platformen met technieken als Java, Azure en ASP.NET; Complexe vraagstukken tackelen met jouw expertise en ervaring; Waar nodig help jij je collega's om samen tot de juiste oplossing te komen. Hier ga je werken Als Java Developer kom je te werken bij een internationale organisatie in regio Amsterdam die zich richt op procesoptimalisatie door middel van zeer complexe IT oplossingen. Dit doen zij op het allerhoogste niveau met vestigingen over heel de wereld en met een groot aantal aansprekende, maatschappelijk betrokken klanten.

Bekijk vacature »

Medior Java developer (fullstack)

Wat je gaat doen: Of beter nog, wat wil jij doen? Binnen DPA GEOS zijn we dan ook op zoek naar enthousiaste Java developers om ons development team te versterken. Als Java developer werk je in Agile/Scrum teams bij onze klanten en daarbij kun je eventueel ook andere ontwikkelaars begeleiden in het softwareontwikkelproces. Verder draag je positief bij aan de teamgeest binnen een projectteam en je kijkt verder dan je eigen rol. Je gaat software maken voor verschillende opdrachtgevers in jouw regio. Je bent een professional die het IT-vak serieus neemt en kwaliteit levert. Je leert snel vanwege je diepgaande

Bekijk vacature »

Klein team zoekt grote fullstack .NET developer to

Bedrijfsomschrijving Deze werkgever is marktleider in de Benelux en is Europees ook al aardig aan de weg aan het timmeren. Ze voorzien technische winkels van apparatuur om producten een langer leven te geven. Hiermee reduceren ze flink wat CO2 uitstoot en dat is natuurlijk goed voor iedereen! IT speelt een belangrijke rol in de bedrijfsvoering en de applicaties zijn van goed niveau. Als fullstack .NET developer ga jij je bijdrage leveren aan het verder verbeteren van de applicaties en de interne processen. Ze zijn nu met ruim 50 medewerkers in totaal en de afdeling development bestaat uit een 5tal developers.

Bekijk vacature »

Social Media Specialist

Social Media Specialist locatie: Rotterdam (Zuid Holland) Wij zoeken op korte termijn een nieuwe collega, een social media specialist/ adviseur sociale media (24 uur), voor ons sprankelende team Communicatie van CJG Rijnmond. Onze focus ligt op het informeren en binden van onze in- en externe klanten en stakeholders en het versterken van onze naamsbekendheid en zichtbaarheid. Dat doen we in nauwe samenwerking met elkaar. Over de functie Ons team bestaat uit 7 communicatieprofessionals met ieder een eigen expertise. Als lid van het online team ben je verantwoordelijk voor het ontwikkelen, uitvoeren en analyseren van onze socialemediastrategie. Ook stel je campagnes

Bekijk vacature »

Front-end developer gezocht

Functie Je komt in een team met ambitieuze developers die de passie voor Front-End met jou delen. Samen ga je aan de slag met leuke en leerzame opdrachten. Het team heeft een eigen budget en financiën en zij bepalen zelf hoe dat besteed en investeert wordt. Je gebruikt tools als JavaScript, Node.js, React, Angular, Typescript en Vue.js wanneer je werkt aan de opdrachten. Daarnaast zul je veel leren van je collega’s en gezamenlijk een leuke tijd doorbrengen tijdens activiteiten zoals wintersport, hackatons en conferentiebezoeken. Je krijgt niet alleen de mogelijkheid Front-End te ontwikkelen, maar ook vooral jezelf. Dit kan behaald

Bekijk vacature »

Team Lead/ Lead developer gezocht (Hands-on, PHP,

Functie Als Team Lead ben je de leider van één van de ontwikkelteams binnen de organisatie. Je leidt als lead developer een goed draaiend team dat werkt aan complexe en duurzame applicaties en API’s. Vanuit je kennis en ervaring ben je in staat het grote plaatje te blijven overzien, en kritisch mee te denken over bijvoorbeeld de architectuur, maar ook de algehele aanpak binnen het project. Je laat je team niet alleen technisch goed functioneren maar ben ook betrokken bij het menselijke aspect. Zo weet jij je collega’s te motiveren en begeleiden in hun dagelijkse werk. Buiten het team ben

Bekijk vacature »

Junior .NET developer

Functie Om half 9 kom jij binnen en pak jij als eerst natuurlijk een bakje koffie of thee. Vervolgens ga jij je voorbereiden op de stand-up van kwart voor 9. Zijn er bijvoorbeeld dingen waar jij nog tegen aan loopt? Of is er nog code die getest of gereviewd moet worden? Vervolgens starten jullie met de stand up en na de stand up zoeken jullie elkaar op en gaan jullie aan de slag. Als team met 6 developers werken jullie in drie wekelijkse sprints. Het einde van een sprint is altijd op een donderdag zodat jullie op vrijdag de demo

Bekijk vacature »
Php knipper

php knipper

10/05/2014 00:38:48
Quote Anchor link
Hallo,

ik ben bezig met een beheer gedeelte voor een website, deze werkt met CKEditor. Nu post ik dit met getJson, maar zodra hij post krijg ik een status 406.

De url ziet er niet echt uit omdat de html ook wordt meegestuurt.
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
site.com/admin/editip.php?value=%253Cp%2520style%3D%2522text-align%3Acenter%2522%253E%253Cimg%2520alt%3D%2522%2522%2520src%3D%2522%2Fhosting%2Ffiles%2FNieuwsbrief%2F545655.png%2522%2520style%3D%2522height%3A143px%3B%2520width%3A200px%2522%2520%2F%253E%26nbsp%3BWe%2520werken%2520aan%2520een%2520nieuwe%2520website%26nbsp%3B%253Cimg%2520alt%3D%2522devil%2522%2520src%3D%2522http%3A%2F%2Fwilly.mych-studio.com%2Fadmin%2Fckeditor%2Fplugins%2Fsmiley%2Fimages%2Fdevil_smile.png%2522%2520style%3D%2522height%3A23px%3B%2520width%3A23px%2522%2520title%3D%2522devil%2522%2520%2F%253E%253C%2Fp%253E%250A%250A%253Cp%2520style%3D%2522text-align%3Acenter%2522%253E%253Ciframe%2520frameborder%3D%25220%2522%2520height%3D%2522315%2522%2520src%3D%2522%2F%2Fwww.youtube.com%2Fembed%2FebXbLfLACGM%3Flist%3DPLFPg_IUxqnZM3uua-YwStHJ1qmlQKBnh0%2522%2520width%3D%2522560%2522%253E%253C%2Fiframe%253E%253C%2Fp%253E%250A&type=html


dit wordt verstuurt via:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
                        function post_editip(element, value, type, tabel, cel, id) {
                            $(element).css("background", "rgb(255, 211, 129)");
                            
                            var json_url = 'editip.php';
                            $.getJSON( json_url, {
                                value: value,
                                type: type,
                                tabel: tabel,
                                cel: cel,
                                id: id
                            })
                            .done(function(data) {
                                if(data.error == 'NULL') {                                
                                    $(element).css("background", "rgb(129, 255, 129)");                                    
                                    $(element).parent().html(data.rvalue);
                                } else {
                                    alert('Fout');
                                    $(element).css("background", "rgb(255, 139, 129)");
                                }
                            })
                            .fail(function() {
                                alert('Systeemfout.');
                                $(element).css("background", "rgb(255, 139, 129)");
                            });
                        }


Hoe kan ik dit oplossen? of is dit de verkeerde manier?

Ps.Sorry dat ik op het moment weer te actief op phphulp ben, ik zoek wel degelijk zelf eerst naar een oplossing.
 
PHP hulp

PHP hulp

01/09/2024 05:50:35
 
Ger van Steenderen
Tutorial mod

Ger van Steenderen

10/05/2014 09:28:05
Quote Anchor link
Zet eens quote's om de veldnamen, dus "value": value

Ik zou het met $.post doen.
 
Frank Nietbelangrijk

Frank Nietbelangrijk

10/05/2014 10:05:47
Quote Anchor link
Ik zie helemaal niet in waarom je hier JSON voor nodig hebt. Ik vermoed dat je een soort CMS systeem wilt maken? waarbij de gebruiker pagina-content kan wijzigen via CKEditor? Je kan dan toch net als elk ander formulier de data POSTen?
 
Php knipper

php knipper

10/05/2014 12:58:26
Quote Anchor link
@ger van steenderen
omdat de php pagina json terug stuurt, je klikt op een div met html, deze opent dan de ckeditor in een dialog. Na het bewerken en op "opslaan" te hebben geklikt gaat deze via die getjson posten, meteen geeft deze een json terug met de voruitgang (of het gelukt is, welke mogelijke fouten, en de data die is weggeschreven);

@frank
Een klein beperkt systeem. ik gebruik jquery zodat het allemaal een beetje snel blijft. anders moet ik steeds opnieuw al die tabbelen inladen en dat kan wel wat zijn (alles is in tabel structuur en de gebruiker kan dingen bewerken door erop te klikken en toevoegen boven de tabel via een knopje).
 
Ger van Steenderen
Tutorial mod

Ger van Steenderen

11/05/2014 11:13:09
Quote Anchor link
getJSON is een shorthand voor:
Code (js)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
$.ajax({url: 'link.php',
    type: 'GET',
    dataType: 'json',
    data: {
        "value": value,
        "id": id
        }
})

Wat jij deed is de naam van de property een variable geven (door " weg te laten). En ik vermoed dat het daar op fout gaat.

Met GET wordt de data in de url meegeven, ik heb dat persoonlijk liever niet, dus gebruik ik altijd POST.
 
Wouter J

Wouter J

11/05/2014 12:05:14
Quote Anchor link
>> Wat jij deed is de naam van de property een variable geven (door " weg te laten).

Dat kan niet in JavaScript. Alles voor de : is altijd de naam, geen variabele. Als je <ECMAscript 5 gebruikt heb je hier dan alleen problemen mee als je een keyword gebruikt (zoals "delete").
Zie http://bonsaiden.github.io/JavaScript-Garden/#object.general
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.