[jquery] getJSON geeft 406

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Backend Developer PHP Laravel SaaS

Dit ga je doen Het ontwikkelen van nieuwe features die bijdragen aan de groei van de klanten van de organisatie; Je denkt mee over nieuwe innovaties, features en verbeteringen in de applicatiearchitectuur; Je draagt bij aan de continue ontwikkeling van jouw team doordat je elke dag streeft naar het verbeteren van jouw eigen prestaties; Je neemt actief deel aan Scrum meetings en de Backend Guild. Hier ga je werken Voor een snel groeiend bedrijf, in de regio Nieuw Vennep, zijn wij opzoek naar een ervaren Backend Developer. De organisatie is actief in de e-commercebranche en ontzorgt haar klanten middels een

Bekijk vacature »

Senior pega developer

You work on software that makes colleagues and customers happy! Thanks to your IT skills, De Mandemakers Groep really makes a difference for its customers. Do coding, testing and deployments make your heart beat faster? Then apply today as Senior Pega Developer at De Mandemakers Groep! Wat ga je doen? The job title gives it away: You will be developing Pega software. This ranges from technical design, coding and testing to test automation, deployments and bug fixing. Your goal is to continuously improve our systems so that colleagues can work efficiently and customers receive optimal service. You don't have to

Bekijk vacature »

JAVA Programmeur

Bedrijfsomschrijving Functieomschrijving We zoeken per direct enthousiaste software engineers die ons team komen versterken.We werken in DevOps teams met een sterk gevoel voor verantwoordelijkheid. Er wordt nauw samengewerkt met ons Business analyse team (BAT), met onze uitvoerende medewerkers en met de DevOps teams onderling binnen het domein. Het liefst hebben we veel en vaak interactie met onze interne en externe eindgebruikers om zo de juiste dingen te maken. We werken multidisciplinair in een dynamische omgeving. Achtergrond opdracht De Businesseenheid Examens is verantwoordelijk voor de logistiek van de staatsexamens Voortgezet (speciaal) onderwijs, Nederlands als 2e taal en schoolexamens. In het kader

Bekijk vacature »

Klein team zoekt grote fullstack .NET developer to

Bedrijfsomschrijving Deze werkgever is marktleider in de Benelux en is Europees ook al aardig aan de weg aan het timmeren. Ze voorzien technische winkels van apparatuur om producten een langer leven te geven. Hiermee reduceren ze flink wat CO2 uitstoot en dat is natuurlijk goed voor iedereen! IT speelt een belangrijke rol in de bedrijfsvoering en de applicaties zijn van goed niveau. Als fullstack .NET developer ga jij je bijdrage leveren aan het verder verbeteren van de applicaties en de interne processen. Ze zijn nu met ruim 50 medewerkers in totaal en de afdeling development bestaat uit een 5tal developers.

Bekijk vacature »

Junior Software Developer (HBO / WO)

Functie omschrijving Wij zijn op zoek naar een Junior Software Developer! Sta jij aan het begin van je carrière en heb je net je HBO of WO-diploma in de richting van ICT of Techniek mogen ontvangen? En heb jij grote affiniteit met software development? Dan hebben wij bij Jelling IT Professionals de perfecte opdrachtgever in de omgeving van Utrecht, die jou tot een volwaardig Fullstack Software Developer gaat opleiden. Binnen deze grote organisatie krijg je ruime en professionele trainingen die jouw in korte tijd vakbekwaam maken. Niet alleen het aan technisch aspect, maar ook zeker jouw persoonlijke ontwikkeling wordt veel

Bekijk vacature »

Applicatie Ontwikkelaar

Bedrijfsomschrijving DUO verzorgt als uitvoeringsorganisatie, zijnde onderdeel van het Ministerie van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap de uitvoering van complexe wet- en regelgeving en heeft een uitgebreid dienstenpakket. DUO financiert en informeert onderwijsdeelnemers en onderwijsinstellingen. Voor verdere informatie zie www.duo.nl Functieomschrijving Wie zoeken we? Jij bent een enthousiaste, flexibele OPS’er die het leuk vindt om het bestaande examenlandschap te vernieuwen. Je bent leergierig en hebt interesse in cloud- en containertechnieken zoals OpenShift, Docker en Helm. Je gaat een uitdaging niet uit de weg en wil je nieuw opgedane kennis graag delen met de collega’s binnen en buiten het team. Doordat de

Bekijk vacature »

Junior PHP ontwikkelaar

Functie Wij hebben onlangs onze eerste collega’s aangenomen, waardoor ons development team momenteel uit 4 personen bestaat. We bouwen onze software op basis van een PHP-framework (wat op zichzelf een Symfony framework is). Qua ontwikkeling focussen wij ons op 3 focus velden; – API-ontwikkeling/ Component Creatie – Implementatie – Framework ontwikkeling; het toevoegen van nieuwe functionaliteit of interne microservices Onze senior software engineer focust zich momenteel op de laatste twee punten, maar wij komen handen te kort op het eerste veld. Daarom zijn wij op zoek naar een enthousiaste junior software engineer die graag de kneepjes van het vak wil

Bekijk vacature »

Lead developer

Functie Als Lead developer wordt jij onderdeel van een multidisciplinair team van circa 23 software engineers. Als team werken jullie agile en zijn termen als Continuous Integration en Continuous Delivery dagelijkse koek. Jullie werken aan uitdagende en afwisselende projecten met als doel klanten een totaal oplossing aan te kunnen bieden. Jij wordt verantwoordelijk voor complete projecten waarbij jij als verantwoordelijke zorgt dat het project op de juiste manier blijft draaien. Zo haal jij ook de requirements op bij de klant en kijk jij samen met het team en met de salesafdeling hoeveel uren hiervoor nodig zijn. Daarnaast stuur jij jouw

Bekijk vacature »

IoT Software Developer PHP

Functie omschrijving Voor een klein softwarebedrijf in Breda, zijn wij op zoek naar een IoT software developer met kennis van PHP. In deze rol wordt je verantwoordelijk voor het vernieuwen van het multimedia platform van een super tof bedrijf in Breda. Je gebruikt PHP als programmeerlaag, en bent in staat om de helicopterview te pakken / projectmatig te werken. Jouw werkzaamheden zien er als volgt uit: Je gaat aan de slag met de ontwikkeling en vernieuwing van het "intern" ontwikkelde multimedia platform. Je neemt de lead in het moderniseren van het platform door het deels opnieuw op te zetten of

Bekijk vacature »

Senior Javascript developer

Functie Het platform is gebouwd in een moderne JavaScript stack, die gebruikt maakt van:  React.js  Redux  TypeScript  Node.js  Google Cloud functions (node.js)  Semantic UI Alle code wordt getest en beoordeeld door collega developers. De continuous integration pipeline maakt het mogelijk om elke dag waarde te leveren aan hun klanten. Het ontwikkelproces is pragmatisch en gebaseerd op Scrum. Wat je zult doen: Ten eerste kun je nadrukkelijk jouw eigen stempel drukken op de technologie, het product en de cultuur van het bedrijf. Je bent bezig met het uitwerken van de architectuur van nieuwe functionaliteiten op

Bekijk vacature »

Social Media Specialist

Social Media Specialist locatie: Rotterdam (Zuid Holland) Wij zoeken op korte termijn een nieuwe collega, een social media specialist/ adviseur sociale media (24 uur), voor ons sprankelende team Communicatie van CJG Rijnmond. Onze focus ligt op het informeren en binden van onze in- en externe klanten en stakeholders en het versterken van onze naamsbekendheid en zichtbaarheid. Dat doen we in nauwe samenwerking met elkaar. Over de functie Ons team bestaat uit 7 communicatieprofessionals met ieder een eigen expertise. Als lid van het online team ben je verantwoordelijk voor het ontwikkelen, uitvoeren en analyseren van onze socialemediastrategie. Ook stel je campagnes

Bekijk vacature »

Full-stack developer

Als Full-stack developer bij KUBUS houd je je bezig met het ontwikkelen van de (web)applicatie en services van BIMcollab. Samen met je SCRUM team werk je aan zowel de front- als de back-end. Als softwarebedrijf bevindt KUBUS zich in een unieke positie. We bouwen aan onze eigen producten die wereldwijd door tienduizenden gebruikers worden gebruikt. Ons bedrijf heeft precies de juiste grootte: groot genoeg om echt impact te maken in de markt, maar klein genoeg om als individuele ontwikkelaar invloed uit te kunnen oefenen en echt het verschil te kunnen maken. Ons ontwikkelteam bestaat uit ruim 40 ontwikkelaars, testers, scrum

Bekijk vacature »

PHP Developer

Functieomschrijving Vanuit het hoofdkantoor in omgeving Breda ben je als PHP/Symfony Developer niet alleen gefocust op het ontwikkelen van software. Daarnaast ben je voortdurend bezig met het zoeken naar nieuwe trends en ontwikkelingen die van waarde kunnen zijn voor de efficiëntie van software ontwikkeling. Hieronder een kort overzicht van jouw takenpakket: Het ontwerpen en implementeren van webapplicaties met het Symfony Framework; Het schrijven van een schone en efficiënte codes; Het testen van ontwikkelde applicaties om te zorgen dat ze goed functioneren en voldoen aan de eisen van de klant; Onderhouden en updaten van bestaande applicaties die zijn gebouwd met het

Bekijk vacature »

Laravel PHP developer in een jong team

Bedrijfsomschrijving Als je op zoek bent naar een werkplek waar plezier en uitdaging hand in hand gaan, dan is dit bedrijf de juiste keuze voor jou. Hier kun je werken aan uitdagende projecten en krijg je als developer veel verantwoordelijkheid. Het bedrijf waardeert kwaliteit boven kwantiteit en richt zich op het ontwikkelen van hoogwaardige applicaties en websites waar klanten enthousiast over zijn. Dit bedrijf is vooruitstrevend en streeft naar het leveren van de best mogelijke resultaten voor hun klanten. Als medior PHP ontwikkelaar met 3 jaar ervaring ben jij de persoon die we zoeken. Je krijgt hier de kans om

Bekijk vacature »

Senior Front-end developer Consultancy

Functie Als front-end developer ga je aan de slag voor verschillende klanten, waarbij veel rekening wordt gehouden met waar je woont (dit is altijd binnen het uur), en word er gezocht naar een organisatie die past bij jou. Zowel qua persoonlijke ambities als de technische aansluiting. De opdrachten duren gemiddeld 1 à 2 jaar maar dit hangt ook af van je wensen. Je werkt in een teamverband voor een klant en zult nauw samenwerken met zowel eigen collega’s als die bij de klant werkzaam zijn. Ze zijn op zoek naar een technische front-end developer die ruime ervaring heeft in één

Bekijk vacature »
Php knipper

php knipper

10/05/2014 00:38:48
Quote Anchor link
Hallo,

ik ben bezig met een beheer gedeelte voor een website, deze werkt met CKEditor. Nu post ik dit met getJson, maar zodra hij post krijg ik een status 406.

De url ziet er niet echt uit omdat de html ook wordt meegestuurt.
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
site.com/admin/editip.php?value=%253Cp%2520style%3D%2522text-align%3Acenter%2522%253E%253Cimg%2520alt%3D%2522%2522%2520src%3D%2522%2Fhosting%2Ffiles%2FNieuwsbrief%2F545655.png%2522%2520style%3D%2522height%3A143px%3B%2520width%3A200px%2522%2520%2F%253E%26nbsp%3BWe%2520werken%2520aan%2520een%2520nieuwe%2520website%26nbsp%3B%253Cimg%2520alt%3D%2522devil%2522%2520src%3D%2522http%3A%2F%2Fwilly.mych-studio.com%2Fadmin%2Fckeditor%2Fplugins%2Fsmiley%2Fimages%2Fdevil_smile.png%2522%2520style%3D%2522height%3A23px%3B%2520width%3A23px%2522%2520title%3D%2522devil%2522%2520%2F%253E%253C%2Fp%253E%250A%250A%253Cp%2520style%3D%2522text-align%3Acenter%2522%253E%253Ciframe%2520frameborder%3D%25220%2522%2520height%3D%2522315%2522%2520src%3D%2522%2F%2Fwww.youtube.com%2Fembed%2FebXbLfLACGM%3Flist%3DPLFPg_IUxqnZM3uua-YwStHJ1qmlQKBnh0%2522%2520width%3D%2522560%2522%253E%253C%2Fiframe%253E%253C%2Fp%253E%250A&type=html


dit wordt verstuurt via:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
                        function post_editip(element, value, type, tabel, cel, id) {
                            $(element).css("background", "rgb(255, 211, 129)");
                            
                            var json_url = 'editip.php';
                            $.getJSON( json_url, {
                                value: value,
                                type: type,
                                tabel: tabel,
                                cel: cel,
                                id: id
                            })
                            .done(function(data) {
                                if(data.error == 'NULL') {                                
                                    $(element).css("background", "rgb(129, 255, 129)");                                    
                                    $(element).parent().html(data.rvalue);
                                } else {
                                    alert('Fout');
                                    $(element).css("background", "rgb(255, 139, 129)");
                                }
                            })
                            .fail(function() {
                                alert('Systeemfout.');
                                $(element).css("background", "rgb(255, 139, 129)");
                            });
                        }


Hoe kan ik dit oplossen? of is dit de verkeerde manier?

Ps.Sorry dat ik op het moment weer te actief op phphulp ben, ik zoek wel degelijk zelf eerst naar een oplossing.
 
PHP hulp

PHP hulp

29/04/2024 01:57:08
 
Ger van Steenderen
Tutorial mod

Ger van Steenderen

10/05/2014 09:28:05
Quote Anchor link
Zet eens quote's om de veldnamen, dus "value": value

Ik zou het met $.post doen.
 
Frank Nietbelangrijk

Frank Nietbelangrijk

10/05/2014 10:05:47
Quote Anchor link
Ik zie helemaal niet in waarom je hier JSON voor nodig hebt. Ik vermoed dat je een soort CMS systeem wilt maken? waarbij de gebruiker pagina-content kan wijzigen via CKEditor? Je kan dan toch net als elk ander formulier de data POSTen?
 
Php knipper

php knipper

10/05/2014 12:58:26
Quote Anchor link
@ger van steenderen
omdat de php pagina json terug stuurt, je klikt op een div met html, deze opent dan de ckeditor in een dialog. Na het bewerken en op "opslaan" te hebben geklikt gaat deze via die getjson posten, meteen geeft deze een json terug met de voruitgang (of het gelukt is, welke mogelijke fouten, en de data die is weggeschreven);

@frank
Een klein beperkt systeem. ik gebruik jquery zodat het allemaal een beetje snel blijft. anders moet ik steeds opnieuw al die tabbelen inladen en dat kan wel wat zijn (alles is in tabel structuur en de gebruiker kan dingen bewerken door erop te klikken en toevoegen boven de tabel via een knopje).
 
Ger van Steenderen
Tutorial mod

Ger van Steenderen

11/05/2014 11:13:09
Quote Anchor link
getJSON is een shorthand voor:
Code (js)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
$.ajax({url: 'link.php',
    type: 'GET',
    dataType: 'json',
    data: {
        "value": value,
        "id": id
        }
})

Wat jij deed is de naam van de property een variable geven (door " weg te laten). En ik vermoed dat het daar op fout gaat.

Met GET wordt de data in de url meegeven, ik heb dat persoonlijk liever niet, dus gebruik ik altijd POST.
 
Wouter J

Wouter J

11/05/2014 12:05:14
Quote Anchor link
>> Wat jij deed is de naam van de property een variable geven (door " weg te laten).

Dat kan niet in JavaScript. Alles voor de : is altijd de naam, geen variabele. Als je <ECMAscript 5 gebruikt heb je hier dan alleen problemen mee als je een keyword gebruikt (zoals "delete").
Zie http://bonsaiden.github.io/JavaScript-Garden/#object.general
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.