JQuery multiple inputs

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Backend Developer Scrummaster .NET

Samengevat: Deze werkgever is een ambitieus internetbedrijf met een passie voor digitale communicatie. Ben jij geschikt als Backend Developer? Heb je ervaring met .NET platform? Vaste baan: Backend Developer / SCRUM Master Scrum HBO WO €3.800 - €6.000 Deze werkgever is een innovatief bedrijf met enthousiaste mensen die jarenlang ervaring hebben met het ontwikkelen internet- en intranetoplossingen. Wij houden van korte lijnen en open en eerlijke communicatie. Wij zetten graag onze jarenlange ervaring in om perfect werkende oplossingen te ontwikkelen. Wij ondersteunen dienstverlenende organisaties bij het ontwikkelen en realiseren van een effectief, adaptief communicatieplatform. Je ontwikkelt met ons de meest

Bekijk vacature »

Oracle APEX developer

Wat je gaat doen: Als Oracle APEX ontwikkelaar bij DPA werk je samen met collega’s aan de meest interessante opdrachten. Je zult je ervaring met SQL, PL/SQL, JavaScript, HTML en CSS inzetten om wensen van opdrachtgevers te vertalen naar technische oplossingen. Je werk is heel afwisselend, omdat DPA zich niet beperkt tot een specifieke branche. Zo ben je de ene keer bezig binnen de zorgsector, de andere keer is dit bij de overheid. Wat we vragen: Klinkt goed? Voor deze functie breng je het volgende mee: Je hebt een hbo- of universitaire opleiding afgerond Je hebt 2 tot 5 jaar

Bekijk vacature »

.NET developer

Functie Als junior .NET ontwikkelaar ga jij aan de slag in één van de 5 IT teams van dit bedrijf. Jullie werken op basis van interne klantprojecten aan voornamelijk webapplicaties. Dit betekent dat jij continu uitgedaagd wordt en veelal met verschillende soorten projecten bezig bent. Het gave is dan ook dat jullie als team samen bekijken welke technieken het beste passen bij het project waar jullie verantwoordelijk voor zijn. Zo kan het zijn dat jij als .NET developer gaat werken aan een project, maar dat jullie als team liever gebruik maken van Haskell of F# om de klus te klaren.

Bekijk vacature »

C++ Ontwikkelaar

Functieomschrijving Ben jij als software ontwikkelaar toe aan een nieuwe uitdaging? Dan zoeken wij jou! Voor het maken van de procesbesturingssoftware gebruiken onze projectteams een in C++ en C# geschreven tool. Dit is een gedistribueerd object framework wat alle kernfuncties biedt voor een procesautomatisering. Verder zullen jouw werkzaamheden o.a. bestaan uit: Ontwerpen, programmeren en testen van product aanpassingen; Analyseren van vragen en wensen van gebruikers en deze vertalen naar een functioneel ontwerp; Inzichtelijk maken van voortgang omtrent softwarewerkzaamheden, o.a. door middel van SCRUM; Continu toetsen van het effect van nieuwe releases op andere tools en processen; Implementeren van nieuwe product

Bekijk vacature »

Ervaren PHP Developer

Functieomschrijving PHP Developer met brede ervaring gezocht! Ben jij een Full Stack PHP Developer met brede ervaring die toe is aan een volgende stap? Lees dan snel verder! Voor onze eindklant in de regio Nunspeet zijn wij op zoek naar een ervaren PHP Developer die het IT Team van deze organisatie gaat versterken. Wij zoeken een enthousiaste en breed georiënteerde IT-er die er voor gaat zorgen dat deze innovatieve organisatie de volgende stap gaat maken. Om deze functie goed uit te kunnen voeren moet je communicatief goed zijn en in staat zijn om zelfstandig problemen op te lossen. Daarnaast bestaat

Bekijk vacature »

Junior .NET developer

Functie Wij hebben drie scrumteams. Het eerste team focust zich op het stukje hardware wat wij in huis doen. Zij maken als team o.a. gebruik van C++. De andere twee scrumteams zijn allebei bezig met data verwerking en maken hierbij in de backend gebruik van C# .NET / .NET Core. Het verschil tussen deze teams is dat één team de data verwerking doet voor de mobiele applicatie. Zij werken hierbij dus ook met Xamarin. Het andere team focust zich op de webapplicaties en maakt hierbij ook gebruik van ASP.NET MVC. Op basis van jouw ambities en kwaliteiten kijken wij samen

Bekijk vacature »

SAP ABAP Developer

Dit ga je doen Software ontwikkeling met behulp van o.a. ABAP, Sapscript en Smartforms Maatwerk development op SAP ECC 6.0, in de toekomst S/4 HANA Samenwerken met Business Analisten die functioneel en technisch ontwerpen aanleveren Testen van opgeleverde software Bugfixing Ondersteuning van eindgebruikers Hier ga je werken Onze klant, een internationaal gevestigd productiebedrijf dat mensen blij maakt, is ter versterking op zoek naar een ABAP Developer voor hun SAP team. Het team van 4 mensen verzorgt de ontwikkeling van maatwerk voor de SAP omgeving waar wordt gewerkt met modules SD, FI/CO, PM en MM. Momenteel draait het bedrijf op SAP

Bekijk vacature »

Junior .NET developer

Functie Als junior .NET developer begint jouw dag na een bak koffie met een stand up. De vorderingen worden tijdens de stand up besproken en de doelen worden opgesteld waar jullie als team in de volgende sprint naartoe gaan werken. Onze backend is geschreven in .NET Core en onze Front-end in Angular. Bij ons ga jij dan ook Fullstack aan de slag. Jij wordt hier opgeleid om zelfstandig te kunnen programmeren en applicaties te kunnen implementeren. Er wordt op projectbasis gewerkt, dit bied leuke uitdagingen omdat elke klant een andere visie heeft over de applicatie die wij maken. Je gaat

Bekijk vacature »

C# .NET developer voor innovatieve applicaties gez

Bedrijfsomschrijving Deze werkgever houdt zich al ruim 20 jaar bezig met het ontwikkelen van innovatieve software en dat willen ze graag nog lang doorzetten. En dat merk je ook als je als .NET developer hier aan de slag gaat. De applicaties worden continu doorontwikkeld met altijd als uitgangspunt dat zowel de kwaliteit als het gebruikersgemak van hoog niveau is. Het bedrijf telt inmiddels ruim 25 medewerkers waarvan meer dan de helft op de development afdeling werken. Meer weten over deze werkgever? Mail naar [email protected] of bel 0657578548 Functieomschrijving Je komt te werken in een Scrum team met andere .NET developers

Bekijk vacature »

Embedded Software Developer

Functie omschrijving Ben jij een Embedded Software Developer die affiniteit heeft met de allernieuwste technieken? Voor een mooi softwarebedrijf in omgeving Gouda zijn wij op zoek naar een Embedded Software developer. Binnen deze rol houdt jij je bezig met alle werkzaamheden die nodig zijn om een functionaliteit te bouwen. Denk aan ontwerpen, architectuur, programmeren en algoritmes. Je voert test en validatie werkzaamheden uit bij de implementatie bij de klant. Ben jij enthousiast en een echte team player? Lees dan snel verder en laat wat van je horen! Bedrijfsprofiel Onze opdrachtgever bestaat uit een groot aantal creatieve en ambitieuze ontwikkelaars. Ze

Bekijk vacature »

Anaplan Developer

Dit ga je doen What are you going to do: Picking up Stories: Design planning had, how are we going to build it in Anaplan; Talking to the end user to build a forecasting model; Having contact with the data team about which data is needed; Being able to convert an Excel sheet into a 3, 4 or 5 dimensional modeling environment; Giving knowledge sessions about Anaplan; Solving incidents; Making instructional videos on how teams should read forecasts; Writing blogs about forecasting. Hier ga je werken We are looking for an Anaplan Builder to deliver end-to-end solutions within a big

Bekijk vacature »

Front-end Developer

Front-end Developers opgelet! Bij Luminis zijn ze opzoek naar jou. Lees de vacature en solliciteer direct. Luminis is een software- en technologiebedrijf met meerdere vestigingen. Vanuit deze vestigingen werken 200 professionals aan technisch hoogwaardige oplossingen voor klanten zoals KLM, Nike en Bol.com. Ook ontwikkelt Luminis eigen oplossingen op het gebied van cloud, Internet of Things, data intelligence, e-sports en e-learning. Luminis onderscheidt zich door aantoonbaar voorop te lopen in technologie en innovatie. Luminis heeft drie kernpunten die verankerd zitten in alles wat we doen: het omarmen van nieuwe technologie, meesterschap en kennis delen. Functiebeschrijving First things first! Het is belangrijk

Bekijk vacature »

Oracle APEX developer

Wat je gaat doen: Als Oracle APEX ontwikkelaar bij DPA werk je samen met collega’s aan de meest interessante opdrachten. Je zult je ervaring met SQL, PL/SQL, JavaScript, HTML en CSS inzetten om wensen van opdrachtgevers te vertalen naar technische oplossingen. Je werk is heel afwisselend, omdat DPA zich niet beperkt tot een specifieke branche. Zo ben je de ene keer bezig binnen de zorgsector, de andere keer is dit bij de overheid. Wat we vragen: Klinkt goed? Voor deze functie breng je het volgende mee: Je hebt een hbo- of universitaire opleiding afgerond Je hebt 2 tot 5 jaar

Bekijk vacature »

Fullstack developer

Functieomschrijving Heb jij kort geleden jouw HBO ICT diploma in ontvangst mogen nemen? Of ben je toe aan een andere uitdaging? Voor een erkende werkgever in de omgeving van Breda zijn wij op zoek naar een Fullstack developer. Kennis of ervaring met C# & SQL is een must! Je houdt je bezig met het ontwikkelen van nieuwe functionaliteiten; Je bent verantwoordelijk voor de beheer en ontwikkeling van de software; Je draagt bij aan de implementatie van aanpassingen, verbeteringen en aanvullingen in de C# based applicaties; Je test de software en ontwikkelt deze door; Je brengt de aanpassingssuggesties van klanten in

Bekijk vacature »

Database developer - SQL

Functie omschrijving Kan jij goed overweg met complexe algoritmes en het schrijven van procedures in T-SQL? Heb jij al wat ervaring opgedaan met SQL en vind je het tijd voor de volgende stap? Lees dan snel verder! Dit software bedrijf, gespecialiseerd in de ontwikkeling van logistieke software, is op zoek naar een ervaren SQL database developer. Jouw werkzaamheden zullen onder andere bestaan uit: Je sluit aan bij meetings en brengt het gehele logistieke proces in kaart. Vervolgens ga je als lead developer aan de slag om de klus te klaren. Je stuurt het junior developer team en helpt, zo nodig,

Bekijk vacature »
Koen Schouten

Koen Schouten

23/06/2011 14:22:49
Quote Anchor link
Ik heb een vraagje me betrekking tot JQuery. Zelf heb ik hier nog weinig mee gewerkt. Dus het werd tijd.

Ik ben nu bezig met een facturatie component voor Joomla. Hier maak ik een factuur aan. Hier wil ik natuurlijk meerdere producten aan kunnen koppelen door middel van JQuery.

Nu heb ik een form gemaakt die automatisch een productregel aanmaakt. Deze ziet er zo uit:
Productnaam - Productprijs - productaantal
+

Wanneer ik op het plusje klik komt er een nieuwe <tr>, dus nieuwe productregel.

Nu wil ik deze afvangen en opslaan. Een theorie:
Sla elke regel op in een array(). Deze array's weer in een array(array(),array()). Hierna kan ik deze invoeren in de database door middel van een foreach.

Misschien heeft iemand een idee hoe ik deze data in de array's krijg. Of in ieder geval een duwtje in de goede richting.

Laat het me weten!
 
PHP hulp

PHP hulp

03/05/2024 06:44:27
 
R Persoon

R Persoon

23/06/2011 15:40:30
Quote Anchor link
Wat wil je "afvangen" als je een nieuwe regel aan maakt? Ik denk dat je de vraag wat helderder moet formuleren.
 
Vincent Huisman

Vincent Huisman

23/06/2011 15:51:30
Quote Anchor link
name="regelnaam[]"
 
Koen Schouten

Koen Schouten

23/06/2011 16:02:35
Quote Anchor link
@ricardo
Nou...

ik heb een regel: bijv
<tr><td>product:</td><td><input type="text" name="product" /></td></tr>

Door middel van JQuery kan ik deze regel dupliceren.

Kan ik deze dan ophalen door middel van:

foreach ($_POST['product'] as $product){
//Product invoeren in database
}

Kan dit hierdoor werken of niet? Of hoe moet ik dit anders aanpakken?
 
The Force

The Force

23/06/2011 17:00:14
Quote Anchor link
Heb je de oplossing van Vincent al geprobeerd?
 
Koen Schouten

Koen Schouten

24/06/2011 09:43:05
Quote Anchor link
Ja ik heb het geprobeerd. Maar ik heb 3 inputs per regel.

Nu snap ik nog steeds niet hoe ik hier doorheen kan loopen zodat ik de inhoud per regel krijg.

Ik kan wel loopen door elke apparte input en daar de inhoud van weergeven. Maar niet door alle drie tegelijk.

voorbeeld:
inputs: product[kaas] - aantal[3] - prijs[5]
inputs: product[worst] - aantal[1] - prijs[6]
foreach product, output = kaas,worst

maar ik wil hebben:
foreach product output = kaas/3/5, worst/1/6

Want je kan een foreach loop niet door 3 inputs tegelijk laten lopen toch? Hoe kan je dit dan verwerken?
 
Koen Schouten

Koen Schouten

25/06/2011 10:23:36
Quote Anchor link
Is hier geen oplossing voor??
 

25/06/2011 10:59:50
Quote Anchor link
Slim nadenken of andere manier van array opbouw verzinnen. Zie ook faq.
 
Koen Schouten

Koen Schouten

25/06/2011 13:01:06
Quote Anchor link
@Karl Karl
Hmm.. Ja makkelijker gezegd dan gedaan.

Ik heb zo 1 2 3 niet een idee hoe ik elke regel uit de html kan halen. Of bedoel je een andere manier van opbouw in de input in de html form?
 

25/06/2011 13:10:40
Quote Anchor link
Ga eerst eens verzinnen hoe je je anders kan maken, naar wat jij wilt. Ga het dan proberen om te zetten naar een input.
Of ga verzinnen van wat je nu binnen krijgt en hoe je dat makkelijk kan verwerken.
Doe bijvoorbeeld eens var_dump($_POST);
 
Kees Schepers

kees Schepers

25/06/2011 16:44:13
Quote Anchor link
Maar waarom wil je het perse zo? de oplossing van Vincent lijkt me prima;

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
<?php
$fields
= array('nr', 'omschrijving', 'bedrag'),
$data = array();

for($i=0; $i<count($_POST['nr']); $i++) {
  foreach($fields as $field) $data[$i][$field] = $_POST[$i][$field];
}

?>


Dan heb je je data :p
 

25/06/2011 16:54:24
Quote Anchor link
Kees Schepers op 25/06/2011 16:44:13:
Maar waarom wil je het perse zo? de oplossing van Vincent lijkt me prima;
(...)


Laat iemand nou ook eens zelf nadenken...
 
Koen Schouten

Koen Schouten

28/06/2011 08:14:04
Quote Anchor link
@Kees

Bedankt voor je reactie, zo had ik het nog niet bekeken. Ik was er eigenlijk vanuit gegaan dat je dat in je php verwerking moest afwerken.

Uiteindelijk.. Goede oplossing!

Heren bedankt.
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.