jQuery slide

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Functioneel Applicatiebeheerder

Wij van CNB zijn op zoek naar een leergierige Functioneel Applicatiebeheerder CNB is de grootste dienstverlener in de markt van bloembollen en vaste planten. In deze markt verricht CNB de volgende diensten: bemiddeling, veilen en het koelen en prepareren van bloembollen. Vanuit ons hoofdkantoor in Lisse werken bijna 100 collega’s dag in dag uit aan de bemiddeling van bloembollen. In Bovenkarspel vindt het koelen en prepareren van de bloembollen plaats. Wij zijn op zoek naar een enthousiaste Functioneel Applicatiebeheerder die naast een applicatie, ook sfeer kan bouwen! Jij: Vindt het leuk om binnen een klein IT-team aan de slag te

Bekijk vacature »

Software developer - senior

Functie omschrijving Voor een echt softwarebedrijf in omgeving Gouda zijn wij op zoek naar versterking voor de afdeling Software Development! Ben jij op zoek naar een werkgever waar meerdere software developers werken aan interessante projecten? Ben jij op zoek naar een werkgever waar je onderdeel wordt van een team dat echt passie heeft voor het ontwikkelen van software? Dan ben je hier aan het juiste adres! Als softwareontwikkelaar kom je terecht bij een onafhankelijk, door kwaliteit gedreven, doortastend en daarbij op een Agile wijze werkend bedrijf. Ben jij een expert in het vertalen van Componenten van Functionaliteit naar Business lagen?

Bekijk vacature »

Digitale Tovenaar Gezocht: Junior Low-code/No-code

Bedrijfsomschrijving Duik mee in een wereld vol innovatieve avonturen waar gegevens en technologie een magische symbiose aangaan! Al meer dan twee decennia lang zijn we de tovenaars achter de schermen die oplossingen creëren voor de meest complexe klantcontactvraagstukken en datagedreven software-uitdagingen. Bij ons draait het om de kracht van samenwerking en groei. We zijn een hechte vriendengroep die samen bergen verzet om elkaar én onze klanten te laten schitteren. Jouw succes is ons succes en we streven ernaar om elkaar naar nieuwe hoogten te tillen, niet voor even, maar voor altijd. We willen dat jij je helemaal thuis voelt in

Bekijk vacature »

PHP Programmeur

Functieomschrijving Vanuit het hoofdkantoor in omgeving Breda, ontwikkel je als PHP programmeur niet alleen webapplicaties, maar ben je verder ook gefocust op het constant inspelen op nieuwe innovaties m.b.t software ontwikkeling. Naast het ontwikkelen van webapplicaties, bouwt deze toffe werkgever ook webshops en websites voor hun opdrachtgevers. Wat ga je doen? Het testen van ontwikkelde applicaties om te zorgen dat ze goed functioneren en voldoen aan de eisen van de klanten; Het ontwerpen en implementeren van webapplicaties met het Symfony framework; Het schrijven van een schone en efficiënte code volgens het Symfony framework; Onderhouden en updaten van bestaande applicaties die

Bekijk vacature »

Front end developer

Functie Qua type opdrachten is er echt een verscheidenheid aan afnemers, zo werken ze met grote multinationals, maar ook met startups. Zo kom je te werken in een gevarieerde omgeving en kan je ook schakelen tussen verschillende culturen. De projecten variëren van greenfield projecten tot langdurige ontwikkeltrajecten. Hier wordt alleen maar gewerkt met aan front end projecten. Daarom maakt het onze partner niet uit waar jij kennis van hebt, als je maar gedegen kennis hebt van Javascript frameworks, Unit testing en ook bekend bent met de scrum methodiek. Eisen Minimaal 4 jaar relevante werkervaring Kennen en ervaring van Javascript frameworks

Bekijk vacature »

Software developer (PHP) - Utrecht centrum

Functie Ieder onderdeel van de software draait op aparte servers en het bestaat dus echt uit verschillende componenten. Het team bestaat uit 4 developers, een klein team dus met korte lijnen. Alles in intern ontwikkeld en je werkt aan alle facetten. Van uitbreiding van de core tot maatwerk voor de klant. Ook liggen er verschillende uitdagingen op servervlak en databases. Je zult de eerste periode veel samenwerken met de lead developer om vervolgens echt je gang te gaan binnen de software. In het team streven ze naast de hoogst haalbare kwaliteit. Hiervoor werken ze nauw met elkaar samen en levert

Bekijk vacature »

Belastingdienst - Freelance Senior Applicatie ontw

Startdatum: 01.06.2023 Richttarief: €65,00 - €75,00 Duur van de opdracht: 6 maanden Uren per week: 36 Taal: Nederlands vereist! Gelieve in het Nederlands te solliciteren. Functieomschrijving: We verwachten van je, dat je: Brede ervaring hebt als JAVA-ontwikkelaar; Ervaring hebt met Agile/Scrum-werken en je thuis voelt in een Agile omgeving; Een aandeel levert aan het scrumproces en in de SAFe-releasetrain; Zelfstandig werkt in een scrumteam en intensief de samenwerking op zoekt met je directe collega’s en je omgeving; Ervaring meebrengt met het schattten en inplannen van taken tot en met het testen en demonstreren van de opgeleverde functionaliteit; Collega’s in je

Bekijk vacature »

Fullstack of back-end PHP developer

Functie Ieder onderdeel van de software draait op aparte servers en het bestaat dus echt uit verschillende componenten. Het team bestaat uit 4 developers, een klein team dus met korte lijnen. Alles in intern ontwikkeld en je werkt aan alle facetten. Van uitbreiding van de core tot maatwerk voor de klant. Ook liggen er verschillende uitdagingen op servervlak en databases. Je zult de eerste periode veel samenwerken met de lead developer om vervolgens echt je gang te gaan binnen de software. In het team streven ze naast de hoogst haalbare kwaliteit. Hiervoor werken ze nauw met elkaar samen en levert

Bekijk vacature »

Integratie Developer / Architect

Dit ga je doen Als Integratie Developer / Architect binnen deze organisatie krijg je echt de kans om impact te maken. De organisatie is groeiende maar houdt een corporate cultuur buiten de deur. Heb je een goede business case: zorg voor goede argumentatie en ga ervoor! Geen stroperig beslissingsproces dat jouw ideeën in de weg staat! Enkele van jouw taken: Je ontwerpt en ontwikkelt nieuwe integraties met behulp van interne tools (Boomi) of externe partners; Je vertaalt functionele specificaties naar technische oplossingen; Je denkt mee over strategische ontwikkelingen op het gebied van applicatie integratie; Je voert regie op leveranciers en

Bekijk vacature »

Software programmeur

Functieomschrijving Voor een uitdagende werkgever in regio Breda zijn wij op zoek naar een Full Stack C#.NET programmeur. Je bent verantwoordelijk voor het ontwikkelen van apps, webapplicaties en dashboards voor de eigen IOT-oplossingen. Je werkt samen met andere developers en engineers om de sensoren in machines te scannen en vervolgens de data om te zetten in management informatie voor de klanten. Taken en verantwoordelijkheden: Je gaat aan de slag met de volgende technologieën en frameworks: C#, JS frameworks, HTML, TypeScript, SQL & C++, CSS. Geen ervaring met één van deze technologieën is dan ook geen enkel probleem! Deze werkgever biedt

Bekijk vacature »

C#.NET Developer

Dit ga je doen Ontwikkelen van de Back-end in .NET6 / C# en WebAPI (Focus);) Ontwikkelen van de Front-End in Nodje.js en Angular (secundair); Opstellen van een technisch ontwerp; Testen, documenteren en implementeren van de nieuwe applicatie; Verzorgen van de nazorg, na de implementatie; Het oplossen van bugs en incidenten. Hier ga je werken Als C#.NET Developer binnen deze organisatie kan jij het verschil maken. Zij werken momenteel nog met programmatuur die is ontwikkeld in C++. Hiervan gaan zij afscheid nemen zodra alle nieuwe software in C#.NET geschreven is. Een grootschalig en langdurig project. Voor hen is deze software van

Bekijk vacature »

Backend Developer Integraties API HBO REST

Samengevat: Deze werkgever is een IT-consultancy. Wil jij werken als Backend Developer Integraties? Heb jij kennis van gangbare berichtformaten? Vaste baan: Backend Developer Integraties API HBO €3.100 - €4.400 Zij bieden innovatieve oplossingen die bedrijven efficiënter en wendbaarder maken, waardoor onze klanten zich net zo snel kunnen ontwikkelen als de business van hen vraagt. Bij bij hun werk je aan onze eigen bedrijfsapplicaties. Je ontwikkelt met ons de meest nieuwe software. Wij blinken uit als het gaat om de inzet van technologie. Deze werkgever staat open voor elke nieuwe trend. Onze systemen zijn groot en ingewikkeld. Hou jij van diepgang

Bekijk vacature »

Laravel / PHP developer

Functie omschrijving Wij zijn op zoek naar een Medior PHP / Laravel Developer voor een IT-consultancy in de omgeving van Hoofddorp! Ben jij op zoek naar een leuke nieuwe uitdaging binnen een veelzijdige werkomgeving? Lees dan snel verder! Binnen dit bedrijf werk je in een ontwikkelteam, waarin je zeer betrokken bent en meedenkt over softwareoplossingen. Binnen dit Team hou je je bezig met het aanpassen, verbeteren en vernieuwen van de logistieke oplossingen. Je zult je bezig houden met de volgende werkzaamheden: Je gaat aan de hand van de wensen van klanten software ontwikkelen; Je bent bij het gehele proces betrokken;

Bekijk vacature »

Senior Front-End Developer

Als Senior Front-End Developer bij Coolblue verbeter je de gebruiksvriendelijkheid van onze webshop voor miljoenen klanten. Wat doe je als Senior Front-End Developer bij Coolblue? Als Senior Front-end Developer werk je aan de gebruiksvriendelijkheid van onze webshop voor miljoenen klanten. Je vindt het leuk om samen te werken met de UX designer om stories op te pakken. Daarnaast ben je trots op je werk en verwelkomt alle feedback. Ook Senior Front-end Developer worden bij Coolblue? Lees hieronder of het bij je past. Dit vind je leuk om te doen Verbeteren van de gebruiksvriendelijkheid van onze webshop voor miljoenen klanten. Nadenken

Bekijk vacature »

Full Stack Developer

Ben jij een kei van een full-stack developer? Heb je ambitie om te groeien en jezelf te ontwikkelen binnen een ambitieus bedrijf? Gaat jouw hart sneller kloppen van transpilers of frameworks zoals Angular, Vue of React? Dan ben jij de persoon die wij zoeken! Voor onze opdrachtgever zijn wij op zoek naar een full-stack developer om onderdeel te zijn van een team dat bestaat uit gedreven developers. Ieders met hun eigen specialiteiten en kennis van de projecten en behoeften vanuit de product owners. We zoeken iemand die met zijn/haar huidige competenties en domeinen dit team wil begeleiden, stimuleren en tevens

Bekijk vacature »

Pagina: 1 2 volgende »

Vincent Huisman

Vincent Huisman

28/09/2010 20:09:17
Quote Anchor link
Hallo,

ik zat laats eens wat te spelen met jQuery en ik wou een stukje gaan inbouwen in mijn site alleen wil het niet werken.

ik heb alles letterlijk gekopieerd maar het werkt in mijn site niet maar in mijn tests wel.

dit komt uit mijn site:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
<script src="http://code.jquery.com/jquery-latest.min.js" type="text/javascript"></script>  // Dit heb ik in de <head>

<?php
    echo '<a href="javascript:void(0);" class="uitklappen" title="Reviews bekijken">Reviews bekijken</a><br />';
    echo '<div class="reviews" style="display: none;">';

        echo '</div>';
        echo '      
              <script type="text/javascript">          
                  slide=0;      
                                                              
                  $(".uitklappen").click(function() {                  
                       if(slide==0)
                       {      
                            $(".reviews").slideDown("slow");
                            $(".reviews").delay(500);
                            slide=1;
                        } else {    
                            $(".reviews").slideUp("slow");
                            $(".reviews").delay(500);
                            slide=0;
                        }              
                  });
              </script>'
;
?>


en hier de code uit mijn test pagina:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
<!DOCTYPE html>
<html>
<head>
  <style>                                                
      div {
        width:500px; height:500px;
        position:relative;
        font-size:12pt; text-align:center;
        color:gray; background:black;
        padding-top:175px;  
        top:0; left:0;
        z-index: -1;
        display: none;
      }      
      </style>
  <script src="http://code.jquery.com/jquery-latest.min.js"></script>
</head>
<body>
    <a href="javascript:void(0);" class="uitklappen" title="Reviews bekijken">Reviews bekijken</a><br />    
    <div class="reviews">
        bla bla bla
    bla bla bla
    bla bla bla
    bla bla bla
    </div>                                                                                                    
      <script type="text/javascript">          
        slide=0;      
                                      
        $(".uitklappen").click(function() {                  
            if(slide==0)
            {      
                $(".reviews").slideDown("slow");
                $(".reviews").delay(500);
                slide=1;
            } else {    
                $(".reviews").slideUp("slow");
                $(".reviews").delay(500);
                slide=0;
            }              
        });
      </script>

</body>
</html>
Gewijzigd op 28/09/2010 20:09:57 door Vincent Huisman
 
PHP hulp

PHP hulp

06/05/2024 09:21:56
 
Elwin - Fratsloos

Elwin - Fratsloos

28/09/2010 20:29:29
Quote Anchor link
Ik vraag me af of het gaat werken in combinatie met classes. Misschien dat je die div beter een id geeft en dan $("#id") gebruikt. Of als je meerdere divs wilt doen dat je de each() selector van jQuery gebruikt.

En misschien is slideToggle ook wel iets voor je. :)

Iets van dittum:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
    <a href="javascript:void(0);" id="uitklappen" title="Reviews bekijken">Reviews bekijken</a><br />    
    <div id="reviews">
        bla bla bla
    bla bla bla
    bla bla bla
    bla bla bla
    </div>                                                                                                    
      <script type="text/javascript">                          
        $("#uitklappen").click(function() {                  
            $("#reviews).slideToggle("slow");
        });
      </script>
 
Vincent Huisman

Vincent Huisman

28/09/2010 20:32:36
Quote Anchor link
nee, ik vind die toggle niet zo mooi gaan. in mijn test werkt het in iedergeval wel met classes maar ik zal het eens proberen met id's


edit:

het werkt nog niet
Gewijzigd op 28/09/2010 20:34:12 door Vincent Huisman
 
Niek s

niek s

28/09/2010 20:33:19
Quote Anchor link
Die tweede is dus de output die de php genereerd bedoel je?

Maak van
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
href="javascript:void(0);"

eens
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
href="#"


Dat geeft soms nog wel moeilijkheden.

Verder geef je niet aan wat er precies misgaat, ik gok er op dat het ding niet uitschuift?
 
Vincent Huisman

Vincent Huisman

28/09/2010 20:36:40
Quote Anchor link
@niels:

die 2e is de broncode van de testpagina waarin ik het dus getest heb en daarin werkt het wel helemaal.

de # werkt ook niet, de reden dat ik die niet had gebruikt was omdat IE er niet goed mee kan werken


uiteraard is het probleem dat hij niet uitschuift.


Edit:
Dit zegt mijn js error console:
Quote:
Uncaught TypeError: Cannot call method 'click' of null
(anonymous function)

maar dat komt zeker alleen maar door dat ik jQuery gebruik of niet?
Gewijzigd op 28/09/2010 20:42:54 door Vincent Huisman
 
Niek s

niek s

28/09/2010 21:13:44
Quote Anchor link
Nou die laatste error betekent dat die selector blijkbaar niet je div pakt.
Verder lijkt het er op dat je div sowiso leeg is, dus wat wil je bereiken met het uitschuiven van een lege div?
 
Vincent Huisman

Vincent Huisman

28/09/2010 21:18:25
Quote Anchor link
click is gewoon een functie van jQuery, wat doe ik er dan fout mee?

hier de broncode:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
<a href="javascript:void(0);" id="uitklappen" title="Reviews bekijken">Reviews bekijken</a><br /><div id="reviews" style="display: none;"><br />Er zijn nog geen reviews bij dit product.</div>      
                              <script type="text/javascript">          
                                slide=0;      
                                                              
                                $("#uitklappen").click(function () {                  
                                    if(slide==0)
                                    {      
                                        $("#reviews").slideDown("slow");
                                        $("#reviews").delay(500);
                                        slide=1;
                                    } else {    
                                        $("#reviews").slideUp("slow");
                                        $("#reviews").delay(500);
                                        slide=0;
                                    }              
                                });
                              </script>


mij div is niet leeg. als er geen reviews zijn, dan komt die tekst "Er zijn nog geen reviews bij dit product."
 
Martijn B

Martijn B

28/09/2010 21:32:08
Quote Anchor link
Probeer dit eens dan:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
...
$("#reviews").show();
$("#reviews").slideDown("slow");
$("#reviews").delay(500);
...


in de if zetten uiteraard ..

Edit:


Heeft #reviews wel een breedte en hoogte ?

Kijk anders nog even naar het 1e voorbeeld hier:

http://api.jquery.com/slideDown/
Gewijzigd op 28/09/2010 21:36:19 door Martijn B
 
Vincent Huisman

Vincent Huisman

28/09/2010 21:36:17
Quote Anchor link
werk nog steeds niet...

ik heb even geprobeerd met een alert na de
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
$("#uitklappen").click(function () {

maar ik krijg geen alert, wel in mijn test pagina

Edit
De hoogte en breedte instellen helpt ook niet
Gewijzigd op 28/09/2010 21:38:23 door Vincent Huisman
 
Martijn B

Martijn B

28/09/2010 21:38:26
Quote Anchor link
Doe eens

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
alert($("#uitklappen"));
 
Vincent Huisman

Vincent Huisman

28/09/2010 21:39:41
Quote Anchor link
dan komt er null uit maar ik heb toch echt id="uitklappen" ?!

of wordt de js niet goed aangeroepen? ik heb namelijk wel 6 js bestanden aangeroepen
Gewijzigd op 28/09/2010 21:41:53 door Vincent Huisman
 
Martijn B

Martijn B

28/09/2010 21:42:09
Quote Anchor link
En jQuery wordt geladen?

Zet er anders eens omheen:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
$(document).ready(function() {
  
...

});
Gewijzigd op 28/09/2010 21:42:40 door Martijn B
 
Vincent Huisman

Vincent Huisman

28/09/2010 21:46:14
Quote Anchor link
als ik die er omheen zet kom ik niet eens bij mijn error, het lijkt er dus op dat de js niet geladen wordt.

dit zijn de js's die ik laad:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
            <script src="js/functies.js" type="text/javascript"></script>
            <script src="js/livevalidation.js" type="text/javascript"></script>  
            
            <script src="http://code.jquery.com/jquery-latest.min.js" type="text/javascript"></script>
                                    
            <script src="lightbox/js/prototype.js" type="text/javascript"></script>
            <script src="lightbox/js/scriptaculous.js?load=effects,builder" type="text/javascript"></script>
            <script src="lightbox/js/lightbox.js" type="text/javascript"></script>  
 
Martijn B

Martijn B

28/09/2010 21:51:59
Quote Anchor link
Ik zie je probleem.

Prototype vs jquery (Prototype wint helaas)

Als je prototype eruit haalt dan werkt je script.
 
Vincent Huisman

Vincent Huisman

28/09/2010 21:55:53
Quote Anchor link
ja, dat is het maar nu werkt mijn lightbox niet meer :s hoe zou ik dit kunnen oplossen?
 
Martijn B

Martijn B

28/09/2010 22:00:12
Quote Anchor link
Een lightbox gebruikt die gebruik maakt van jQuery.
Want zoals je het nu hebt is het wat dubbel op.

Shadowbox kan bijvoorbeeld gebruik maken van jQuery.

Geen ervaring mee maar volgens mij is deze wel makkelijk:
http://www.digitalia.be/software/slimbox2

Volgens mij hoef je dan geen HTML te veranderen.
Gewijzigd op 28/09/2010 22:02:36 door Martijn B
 
Th van

Th van

28/09/2010 22:10:34
Quote Anchor link
Volgens mij is er een manier om expliciet aan te geven dat het jQuery code is. Zal eens google'n.

Hier :
http://docs.jquery.com/Using_jQuery_with_Other_Libraries
Gewijzigd op 28/09/2010 22:12:18 door Th van
 
Martijn B

Martijn B

28/09/2010 22:13:14
Quote Anchor link
Wat in dit geval wel werkt is $ vervangen door jQuery.

Dus:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
jQuery(document).ready(function() {
...
});


Maar je kunt beter die oude/trage/lompe lightbox vervangen en dan bedoel ik ook prototype.
Gewijzigd op 28/09/2010 22:14:44 door Martijn B
 
Vincent Huisman

Vincent Huisman

28/09/2010 22:18:52
Quote Anchor link
@martijn:

bedankt, ik heb het nu werkend!



Edit:
hoe kan ik met die lightbox de donkere kleur nog donkerder maken?

Toevoeging op 29/09/2010 09:21:49:

bump
Gewijzigd op 29/09/2010 20:20:10 door Vincent Huisman
 
Vincent Huisman

Vincent Huisman

30/09/2010 19:53:19
Quote Anchor link
bump
 
Niels K

Niels K

30/09/2010 20:06:23
Quote Anchor link
Dat is toch gewoon css?
 

Pagina: 1 2 volgende »



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.