JQuery werkt niet...

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Senior .NET developer

Functie As a Senior .NET developer you will work in our Research & development team. Our team consists of 17 colleagues! We are currently busy setting up a completely new architecture for a new product. We use VS2022 and .NET 6.0 for our new product. Your function is therefore mainly backend oriented. Since we develop measuring equipment for the chemical industry, it is also very important to develop high-quality software for its control. You are also responsible for designing, implementing and testing new features. For this position its also very important to ensure future-proof and sustainable architecture. Eisen - A

Bekijk vacature »

Front end developer

Functie Jij als front end developer gaat werken binnen de teams van onze klant, uiteraard met alle moderne technieken. Opdrachten worden echt gericht op jouw leerdoelen en jouw behoeftes. Wij hebben een omgeving gecreëerd waarin je echt jezelf kan zijn en waar echt gekeken wordt naar jouw voorkeuren. Maak je een fout? Geen probleem, leer ervan en dan ga weer door. Door de variëteit aan werk kun je in verschillende omgevingen een kijkje nemen en dus jezelf snel ontwikkelen. Eisen Je bent communicatief vaardig en houdt van een dynamische omgeving Je hebt HBO werk- en denkniveau Je hebt gedegen kennis

Bekijk vacature »

Front-end Developer vue.js node.js SaaS

Dit ga je doen Het ontwikkelen van nieuwe features die bijdragen aan de groei van de klanten van de organisatie; Je denkt mee over nieuwe innovaties, features en verbeteringen in de applicatiearchitectuur; Je draagt bij aan de continue ontwikkeling van jouw team doordat je elke dag streeft naar het verbeteren van jouw eigen prestaties; Je neemt actief deel aan Scrum meetings en de Frontend Guild. Hier ga je werken Voor een snel groeiend bedrijf de regio Nieuw Vennep zijn wij opzoek naar een ervaren Front-end Developer. De organisatie is actief in de e-commercebranche en ontzorgt haar klanten middels een SaaS-platform.

Bekijk vacature »

SAP ABAP Developer

Dit ga je doen Software ontwikkeling met behulp van o.a. ABAP, Sapscript en Smartforms Maatwerk development op SAP ECC 6.0, in de toekomst S/4 HANA Samenwerken met Business Analisten die functioneel en technisch ontwerpen aanleveren Testen van opgeleverde software Bugfixing Ondersteuning van eindgebruikers Hier ga je werken Onze klant, een internationaal gevestigd productiebedrijf dat mensen blij maakt, is ter versterking op zoek naar een ABAP Developer voor hun SAP team. Het team van 4 mensen verzorgt de ontwikkeling van maatwerk voor de SAP omgeving waar wordt gewerkt met modules SD, FI/CO, PM en MM. Momenteel draait het bedrijf op SAP

Bekijk vacature »

Java developer Zorgsysteem

Dit ga je doen Werken aan het eigen gebouwde zorgsysteem; Verbeteringen maken en toepassen binnen de applicatie; Jij gaat werken aan de Back-end van de applicatie en sporadisch werk je mee aan de Front-end; Samenwerken met andere teams voor een optimaal resultaat; Jij kan 'clean' werken en high quality code schrijven; Jij werkt resultaatgericht. Hier ga je werken De organisatie houdt zich bezig met diverse applicaties met betrekking tot zorgregistratie. Dankzij hun systeem komt alle informatie, omtrent de zorg van een patiënt, op een overzichtelijke en toegankelijke manier samen in één systeem te staan. Op deze manier is deze informatie

Bekijk vacature »

C# .NET Backend Developer HBO Javascript

Samengevat: Deze werkgever is een professionele speler op gebied van IT en E-Commerce. Wil jij werken voor een e-commerce platform? Heb je ervaring met C#, Javascript en Scrum? Vaste baan: C# .NET Developer Backend E-Commerce 3.400 - 4.500 Backend Developer Wij ontwikkelen software voor E-Commerce toepassingen. Ons eigen Content Management systeem biedt een integrale oplossing met diverse ERP software. Onze systemen zijn vaak complex en omvangrijk en draaien bij grote organisaties. Maar ook kleine ondernemingen hebben steeds vaker behoefte aan een vlekkeloos werkende E-Commerce oplossing. Zij bieden een uitdagende werkomgeving met gezellige collega's. Je krijgt veel vrijheid en er is

Bekijk vacature »

OutSystems Developer

Dit ga je doen Het van scratch af aan ontwikkelen van applicaties met OutSystems; Het aanhaken bij diverse projecten binnen de organisatie; Schakelen met de business; Meedenken over de mogelijkheden van het platform binnen de organisatie. Hier ga je werken Deze organisatie is een toonaangevende speler in de vastgoedbranche en telt momenteel ruim 500 medewerkers. Met meer dan 150 applicaties staat er een complex applicatielandschap, bestaande uit standaard- en maatwerkapplicaties. De maatwerkapplicaties worden ontwikkeld door een inhouse development team. Het doel voor de komende periode is het verder vernieuwen en optimaliseren van het huidige applicatielandschap. Zo staat de organisatie aan

Bekijk vacature »

Front-end developer gezocht

Functie Je komt in een team met ambitieuze developers die de passie voor Front-End met jou delen. Samen ga je aan de slag met leuke en leerzame opdrachten. Het team heeft een eigen budget en financiën en zij bepalen zelf hoe dat besteed en investeert wordt. Je gebruikt tools als JavaScript, Node.js, React, Angular, Typescript en Vue.js wanneer je werkt aan de opdrachten. Daarnaast zul je veel leren van je collega’s en gezamenlijk een leuke tijd doorbrengen tijdens activiteiten zoals wintersport, hackatons en conferentiebezoeken. Je krijgt niet alleen de mogelijkheid Front-End te ontwikkelen, maar ook vooral jezelf. Dit kan behaald

Bekijk vacature »

Full stack Javascript ontwikkelaar

Functie Benieuwd hoe jouw dag eruit ziet? Je komt binnen rond een uur of 10 en dat start je met de morning call. Dit doen we vanaf het hoofdkantoor of op het lab, ligt eraan welk project je mee bezig bent. Na de call en het verdelen van de tickets ga je met je team aan de slag. Rond een uur of 12 is er een goede lunch en ga je smiddags weer lekker door met je werk. De ene keer maak jij een game voor een groot merk om de interactie tussen product en eindgebruiker te vergroten. De andere

Bekijk vacature »

Android developer

De functie Schiphol is een plek om te reizen, te verblijven en te werken. Door middel van data en technologie richten we op al deze gebieden het leef- en werkklimaat optimaal in en zorgen we voor een slimmere en efficiëntere operatie. Wij ontwikkelen nieuwe producten en diensten vanuit de wensen en behoeften van onze klanten, voorspellen passagier flows en testen digitale oplossingen om rijen en andere pijnpunten in het proces te verminderen. Met slimme feedback van sensortechnologie maken we zelfs data van toiletten en stoelen inzichtelijk en bruikbaar. Het Commercial Platform bestaat uit multidisciplinaire teams met een end-2-end verantwoordelijkheid voor

Bekijk vacature »

Back-end developer

Dit ga je doen Development d.m.v. XQuery, JSON/XML en REST API's; Ontwikkelen aan een tof en complex zorgplatform; Koppelingen maken met de NoSQL database; Testen en documenteren van de ontwikkelde functionaliteiten; Samenwerking met andere front- en back-end ontwikkelaars. Hier ga je werken Voor een vooruitstrevende organisatie binnen de zorg in Den Haag zijn wij opzoek naar een Back-end Developer die ervaring heeft met o.a.XQuery en Vue.JS of daarin graag zou willen ontwikkelen. Je zal ontwikkelen aan een tof en complex zorgplatform en koppelingen maken met de NoSQL database. Ook het testen en documenteren van de ontwikkelde functionaliteiten behoort tot jouw

Bekijk vacature »

Machine Software Developer

Bij een bedrijf in de machinebouw, regio Roosendaal, zijn we op zoek naar een: Machine Software Developer Waar ga je werken? Onze opdrachtgever is gespecialiseerd in de grondverzetmachines. Al meer dan 50 jaar leveren ze zowel nationaal als internationaal diverse machines. Het is een familiebedrijf met een informele werksfeer. Wat ga je doen? Als Machine Software Developer ben je verantwoordelijk voor: - Je ontwerpt, ontwikkelt en debugt software voor machinebesturingssystemen en complexe landbouwmachines; - Je stelt gebruikersinterfaces op (cabinedisplays); - Op termijn ga je softwareprojecten leiden voor specifieke machines; - Inclusief planning, documentatie en validatie; - Om specificaties te verifiëren

Bekijk vacature »

Back-end Developer

Functie omschrijving Als Back-end Developer heb je de eer om als eerste interne developer bij deze organisatie te beginnen. Op dit moment zijn er externe developers, maar daar wil de organisatie verandering in brengen. Op termijn moet de gehele afdeling uit intern personeel bestaan. Je kan je voorstellen dat de eerste interne developer ook de nodige kennis mee moet brengen. Dat klopt. Je gaat je namelijk aan het begin bekommeren over de externe developers en uiteindelijk over je interne collega's. Verder ga je het volgende doen: Het bedenken, beheren en onderhouden van webportalen, API-koppelingen en applicaties; Je bedenkt en werkt

Bekijk vacature »

Fasttrack learning & development voor Java dev

Wat je gaat doen: Wij zoeken enthousiaste en ambitieuze junior en medior ontwikkelaars die toe zijn aan de volgende stap in hun carrière. Wij helpen je op je pad naar senior ontwikkelaar door ons fasttrack learning en development programma. Na een kort en intensief programma ga jij aan de slag bij klanten van DPA. Daarnaast krijg je veel ruimte om je te ontwikkelen als persoon en als specialist. De eerste maand gaan we aan de slag om je certificeringen te behalen waaronder OCP (Oracle Certified Professional). Daarnaast nemen we een deepdive in Spring Boot. Ook laten we je kennismaken met

Bekijk vacature »

JAVA Programmeur

Bedrijfsomschrijving Functieomschrijving We zoeken per direct enthousiaste software engineers die ons team komen versterken.We werken in DevOps teams met een sterk gevoel voor verantwoordelijkheid. Er wordt nauw samengewerkt met ons Business analyse team (BAT), met onze uitvoerende medewerkers en met de DevOps teams onderling binnen het domein. Het liefst hebben we veel en vaak interactie met onze interne en externe eindgebruikers om zo de juiste dingen te maken. We werken multidisciplinair in een dynamische omgeving. Achtergrond opdracht De Businesseenheid Examens is verantwoordelijk voor de logistiek van de staatsexamens Voortgezet (speciaal) onderwijs, Nederlands als 2e taal en schoolexamens. In het kader

Bekijk vacature »
Olivier Peeters

Olivier Peeters

29/10/2012 21:33:02
Quote Anchor link
Hallo allen,

ik zie mijn fout niet en heb reeds http://api.jquery.com/html/ & http://api.jquery.com/jQuery.get/ geraadpleegd maar ik zie het niet....

Ik heb een JQuery functie gemaakt:
<script src="http://code.jquery.com/jquery-latest.js"></script>
<script type="text/javascript">
$(document).ready(function(){
$("#klik").click(function() {
var overzicht = $("#myTable").html;
alert("Data Loaded: " + overzicht);

});
}) ;
</script>

En in de body staat er:
<table id="myTable" class="tablesorter">
<thead>
......
</thead>
<tbody>
......
</tbody>
</table>

Wat is er fout?
Als ik dit uitvoer (klik op de div klik), krijg ik geen uivoer (en een ellenlange lijst met tekens...)

Vriendelijke groeten!
 
PHP hulp

PHP hulp

06/05/2024 04:52:53
 
Reshad F

Reshad F

29/10/2012 21:36:37
Quote Anchor link
Je geeft aan dat je op een button klikt met een id genaamd klik maar ik zie dit nergens terug in je html?
 
Joakim Broden

Joakim Broden

29/10/2012 21:40:00
Quote Anchor link
en volgens mij moet het html(); zijn ipv html;
 
Olivier Peeters

Olivier Peeters

29/10/2012 21:42:22
Quote Anchor link
Reshad mijn excuses, iets teveel geknipt in de HTML, want hij staat er wel degelijk in!
Zo:
<a id="klik" href="">Klik!</a>

Hertog Jan, klopt inderdaad, nu werkt het wel (toch een domme fout blijkbaar)
Waarvoor dank! :-D
 
Reshad F

Reshad F

29/10/2012 21:46:44
Quote Anchor link
- nvm verkeerd gelezen :)
Gewijzigd op 29/10/2012 21:49:13 door Reshad F
 
Wouter J

Wouter J

29/10/2012 22:06:05
Quote Anchor link
Ik heb nog 2 tips:
1) specificeer altijd een versie. jQuery is niet altijd backwards-comptable en nieuwe versies kunnen er voor zorgen dat scripts anders worden uitgevoerd dan jij verwacht. Tevens werken sommige jQuery plugins alleen met bepaalde versies.
2) Laat je href attribute nooit leeg. Gebruik # of javascript:void(0), het nadeel van # is dat je naar de bovenkant van de pagina gaat, javascript:void(0) is daarom beter om te gebruiken.

En dit soort fouten kun je altijd zelf oplossen, dat geeft een beter gevoel :) JS fouten krijg je te zien in je console (Ctrl + J of F12 in IE), dan zie je in welk bestand, welke regel en wat er fout is.
 
Olivier Peeters

Olivier Peeters

29/10/2012 22:10:15
Quote Anchor link
Bedankt voor de tips!

Ik pas ze beiden zeker toe.
Ik gebruik nu FireBug om alles te weten te komen ivm fouten in mijn JQuery.

Ik heb nu wel een fout in mijn script heb iets aangepast..

<script type="text/javascript">
$(document).ready(function(){
$("#myTable").tablesorter();
$("#klik").click(function() {
var overzicht = $("#myTable").html();


$.ajax({
type: "POST",
url: "exemple00.php",
data: "tekst="+overzicht,
success: function(msg){
alert( "Data Saved: " + msg );
}
});

});
});
</script>

Moet wel zeggen dat mijn variabel 'overzicht' vrij lang is (+- 500 tekens)...

Vriendelijke groeten
 
Wouter J

Wouter J

29/10/2012 22:34:24
Quote Anchor link
Voeg eens dit toe, dan kan je je fouten debuggen:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
$.ajax({
    ...,
    complete: function(xhr, status) {
        console.log('[Request ' + status + '] (' + xhr.status + ') ' + xhr.statusText);
    }
});


Nu kun je in de console vinden of er wat fout is gegaan of dat alles goed gaat.
 
Kris Peeters

Kris Peeters

30/10/2012 10:09:31
Quote Anchor link
Probeer eens of het helpt om dit aan te passen:
data: "tekst="+overzicht,

Overzicht is een lange string, en bevat tekens die actief zijn voor de url. Tekens als = & ?
Dus, die moet je sowieso escapen.

data: "tekst=" + escape(overzicht),

Verder: een notatie die ik verkies is om de data als 1 object mee te geven.
bv:
data: 'tekst=' + overzicht + '&id=' + id
kan je schrijven als
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
data: {
  tekst: escape(overzicht),
  id: id
}
 
Olivier Peeters

Olivier Peeters

30/10/2012 14:04:59
Quote Anchor link
Beste,

volgende code gebruik ik nu =>
$("#klik").click(function() {
var overzicht = $("#myTable").html();


$.ajax({
type: "POST",
url: "exemple00.php",
data: "tekst="+ escape(overzicht),
async: false,
success : function(text) {
$('#login').html(text); // = steek tekst als innerHTML van het element met id="login"
}
});

});
});


});

Echter nog een probleem. Volgens FireBug voer ik alles uit, maar de uitvoer (een PDF-bestand -> deze code is wel correct hoor) verschijnt niet continue in deze div. Ik dien alles 'Vast te houden' in de Firebug-module zodat de code niet verdwijnt. Dus de JQuery verdwijnt telkens direct na uitvoer en blijft niet op het scherm staan... Enig idee wat er nog verbeterd/aangepast moet worden?

PS Hartelijk bedankt voor jullie hulp tot nu toe!
Gewijzigd op 30/10/2012 14:06:47 door Olivier Peeters
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.