jQueryUI Menu wil niet

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Fullstack developer

Zie jij mogelijkheden om onze tooling technisch te verbeteren en uit te bouwen? Over Jobmatix Jobmatix is een innovatieve en internationale speler op het gebied van jobmarketing. Onze jobmarketing automation tool helpt organisaties bij het aantrekken van nieuw talent door vacatures digitaal, geautomatiseerd en op een efficiënte manier te adverteren en onder de aandacht te brengen bij de doelgroep op 25+ jobboards. Volledig performance-based, waarbij organisaties betalen op basis van cost per click of cost per applicant. Maandelijks wordt onze jobmarketing automation tool al gebruikt door vele directe werkgevers, intermediairs en mediabureaus, waaronder Picnic, Rijkswaterstaat, AdverOnline, Schiphol, DPA, Teleperformance en

Bekijk vacature »

Top Low-Code Developer Gezocht!

Bedrijfsomschrijving Unieke Kansen, Uitstekende Arbeidsvoorwaarden & Inspirerend Team Wij zijn een toonaangevende, internationale organisatie die de toekomst van technologie vormgeeft door het creëren van innovatieve en baanbrekende oplossingen. Ons succes is gebaseerd op een hecht en gepassioneerd team van professionals die altijd streven naar het overtreffen van verwachtingen. Als jij deel wilt uitmaken van een dynamische, vooruitstrevende en inspirerende werkomgeving, dan is dit de perfecte kans voor jou! Functieomschrijving Als Low-Code Developer ben je een cruciaal onderdeel van ons team. Je werkt samen met collega's uit verschillende disciplines om geavanceerde applicaties te ontwikkelen en te optimaliseren met behulp van Low-code

Bekijk vacature »

Functioneel Applicatiebeheerder

Wij van CNB zijn op zoek naar een leergierige Functioneel Applicatiebeheerder CNB is de grootste dienstverlener in de markt van bloembollen en vaste planten. In deze markt verricht CNB de volgende diensten: bemiddeling, veilen en het koelen en prepareren van bloembollen. Vanuit ons hoofdkantoor in Lisse werken bijna 100 collega’s dag in dag uit aan de bemiddeling van bloembollen. In Bovenkarspel vindt het koelen en prepareren van de bloembollen plaats. Wij zijn op zoek naar een enthousiaste Functioneel Applicatiebeheerder die naast een applicatie, ook sfeer kan bouwen! Jij: Vindt het leuk om binnen een klein IT-team aan de slag te

Bekijk vacature »

Lead developer

Functie Als lead developer wordt jij verantwoordelijk voor een van onze development teams. Samen met de Software Architect bewaak jij de kwaliteit en uitvoering van onze complexe vraagstukken. Daarnaast ben jij verantwoordelijk voor het inschatten, designen en ontwikkelen van middelgrote tot grote veranderingen in de software. Ook coördineer jij het proces rondom complexe technische vraagstukken. Verder bestaat jouw takenpakket uit het volgende: – Het aansturen van jouw development team; – Het begeleiden van Junior Software Engineers; – Het maken van technische analyses m.b.t. nieuwe aanvragen en het tijdsbestek inschatten voor de uitvoering hiervan; – Het uitvoeren van de ontwikkeling van

Bekijk vacature »

Node.js developer looking for a challenging consul

Functie Under the guidance of 3 account managers, one of whom will be your point of contact within your expertise, you will start working for various clients. He or she will help you find a suitable and challenging assignment. Naturally, they will take your situation, experience and (technical) ambitions into account. The assignments last one to two years on average. This allows you to really commit to a project and make an impact as a consultant. Besides the assignment, you will regularly meet your colleagues from the IT department to share knowledge or discuss new trends, for example. Master classes

Bekijk vacature »

Applicatie ontwikkelaar

Functie omschrijving Zelfstandige applicatie ontwikkelaar gezocht voor familiair bedrijf in omgeving Barendrecht! Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging en zoek jij een informele werkgever waar je zelfstandig kunt werken binnen een leuk IT team, lees dan snel verder want wie weet zijn wij op zoek naar jou! Binnen deze rol houdt jij je met het volgende bezig: Onderhouden en ontwikkelen van de IT systemen; Opzetten van Azure Cloud systemen, denk aan interfaces, hardware op de Cloud, webportalen of BI functies; Werken aan scripts binnen verschillende software applicaties, denk aan ERP en CAD; Ontwikkelen en implementeren van MS PowerApps

Bekijk vacature »

Embedded Software Developer Games

Functie omschrijving Heb jij affiniteit met hardware en wil jij kleuren binnen een Qt framework? Spreek jij de talen C en of C ++? Dan ben ik wellicht opzoek naar jou! Voor een super gave opdrachtgever in omgeving Delft is er namelijk plek voor een nieuwe kracht! Dit bedrijf is gespecialiseerd in het ontwerpen van software voor een unieke game industrie. Wil jij betrokken worden bij een proces dat loopt van ontwikkeling tot installatie? Waarbij je bezig zult zijn met perfecte systemen die geleverd worden aan binnen en buitenland? Je zult in een team, samen met vier ontwikkelaars, de mooiste

Bekijk vacature »

.NET Developer

Dit ga je doen (Door)Ontwikkelen van het applicatielandschap; (Door)Ontwikkelen van microservices; Bouwen van nieuwe functionaliteiten; Verbeteringen aandragen voor het applicatielandschap; Sparren met de business. Hier ga je werken De organisatie is werkzaam in de financiële dienstverlening met meer dan 200 medewerkers en meer dan 250.000 eindgebruikers is het een van de grotere binnen haar branche. Je komt te werken in een team waarmee je verantwoordelijk bent voor het ontwikkelen en onderhouden van de financiële applicaties binnen de organisatie, denk hierbij aan het bouwen en onderhouden van portalen. Als .net developer ga jij het development team ondersteunen met de transitie naar

Bekijk vacature »

.Net Front-end Ontwikkelaar

Wij zoeken een .Net Front-end Ontwikkelaar! Omschrijving Kun jij snel schakelen en ben je stressbestendig? Dan zoeken wij jou! Als .Net Front-end Ontwikkelaar help je mee aan de webapplicatie die over de hele wereld door allerlei bedrijven wordt gebruikt. Je werkt daarnaast mee aan nieuwe en verbeterde functionaliteiten en helpt met het oplossen van bugs. Over de opdrachtgever Je komt te werken in een ambitieus team dat zich blijft ontwikkelen. Dit is alle informatie die we nu kunnen delen over de werkplek. Als jij de .Net Front-end Ontwikkelaar bent voor deze job, vertellen we je snel nóg meer. Eisen Heb

Bekijk vacature »

Java Full Stack Developer

Java Full Stack developer What makes Cognizant a unique place to work? The combination of rapid growth and an international and innovative environment! This is creating a lot of opportunities for people like YOU — people with an entrepreneurial spirit who want to make a difference in this world. At Cognizant, together with your colleagues from all around the world, you will collaborate on creating solutions for the world's leading companies and help them become more flexible, more innovative and successful. And this is your chance to be part of the success story: we are looking for a (Senior) Java

Bekijk vacature »

Laravel / PHP developer

Functie omschrijving Wij zijn op zoek naar een Medior PHP / Laravel Developer voor een IT-consultancy in de omgeving van Hoofddorp! Ben jij op zoek naar een leuke nieuwe uitdaging binnen een veelzijdige werkomgeving? Lees dan snel verder! Binnen dit bedrijf werk je in een ontwikkelteam, waarin je zeer betrokken bent en meedenkt over softwareoplossingen. Binnen dit Team hou je je bezig met het aanpassen, verbeteren en vernieuwen van de logistieke oplossingen. Je zult je bezig houden met de volgende werkzaamheden: Je gaat aan de hand van de wensen van klanten software ontwikkelen; Je bent bij het gehele proces betrokken;

Bekijk vacature »

Technisch Applicatie ontwikkelaar

Functie omschrijving Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging en zoek jij een informele werkgever waar je zelfstandig kunt werken binnen een leuk IT team, lees dan snel verder want wie weet zijn wij op zoek naar jou! In deze functie werk jij voornamelijk aan: Het onderhouden en ontwikkelen van de IT systemen; Het opzetten van Azure Cloud systemen, denk aan interfaces, hardware op de Cloud, webportalen of BI functies; Werk je aan scripts binnen verschillende software applicaties, denk aan ERP en CAD; Ontwikkel en implementeren je MS PowerApps en Power BI. Bedrijfsprofiel Je komt terecht bij een familiair

Bekijk vacature »

Applicatieontwikkelaar Java EE

Bedrijfsomschrijving De IV- organisatie van de Belastingdienst is verantwoordelijk voor en verzorgt de ICT- voorzieningen. Het merendeel van de applicaties wordt op dit moment door de IV- organisatie zelf ontwikkeld, onderhouden en beheerd in het eigen data center. Naast de zorg voor continuïteit op de massale heffing- en inningsprocessen die plaatsvinden binnen een degelijke, stabiele omgeving, wordt er tevens volop gewerkt aan modernisering van het IV- landschap. Dit gebeurt deels intern door gebruik te maken van de expertise die intern aanwezig is, maar ook door het aantrekken van (kant-en-klaar) oplossingen en expertise uit de markt. Functieomschrijving De afdeling IV –

Bekijk vacature »

Fullstack Webdeveloper .NET Azure Big Data SaaS

Bedrijfsomschrijving Deze klant van ons is recentelijk onderdeel geworden van een grote moederorganisatie, ze zijn dé partij als het gaat om software maken voor ambitieuze ondernemers, ze maken maatwerk software. Vanuit het fantastisch vormgegeven hightech gebouw te Rotterdam centrum werken ze met zo'n 40 medewerkers aan hoogwaardige software gericht op financiële data, betaalinformatie, maar ook backoffice software. De software wordt webbased, desktop en mobile aangeboden en er worden zeer moderne ontwikkeltechnieken toegepast. Je moet dan denken aan patroonherkenning, Big Data, Machine Learning en OCR. Als Developer, ongeacht je niveau, ga je hier te maken krijgen met de allerleukste kant van

Bekijk vacature »

Senior PHP developer

Functie Als Senior PHP developer heb je een sterke mening over de architectuur van projecten en de processen binnen het team. Je bent de sparringpartner voor je Team Lead. Ook ondersteun je met jouw kennis de minder ervaren developers in jouw team. Ze werken regelmatig aan projecten vanaf scratch en dit geeft ruimte om voor nieuwe technieken te kiezen. Naast het ontwikkelen van software ben je continue bezig om ook jezelf te ontwikkelen. Ze werken met o.a.: PHP, Laravel, Doctrine, PHP Unit, Behat, React, TypeScript, (My)SQL, Postgress, Redis, ElasticSearch, Docker, Nginx, GIT flow, JIRA, AWS. Eisen • HBO werk- en

Bekijk vacature »
Jordy Deweer

Jordy Deweer

13/08/2017 20:40:14
Quote Anchor link
Beste mensen

Ik probeer een menu op te zetten met de jqueryui menu functie. Maar het menu werkt niet.

Weet iemand een oplossing? Hieronder staat de code van de webpagina.

Alvast bedankt bij voorbaat voor de hulp

Groeten, Jordy.
Ps: sorry, maar de regelnummers van firefox staan er nog bij...

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
1 <!DOCTYPE html>
2
3 <html>
4
5 <head>
6
7 <meta charset="utf-8" />
8
9 <title>Administratie - Diko-work VZW Klantensysteem</title>
10
11 <link rel="stylesheet" href="../styles/administratie.css" />
12
13 <link rel="stylesheet" href="http://code.jquery.com/ui/1.12.1/themes/ui-lightness/jquery-ui.css" />
14
15 <!-- <script
16 src="http://code.jquery.com/jquery-1.12.4.min.js"
17 integrity="sha256-ZosEbRLbNQzLpnKIkEdrPv7lOy9C27hHQ+Xp8a4MxAQ="
18 crossorigin="anonymous"></script> -->
19
20 <script
21 src="http://code.jquery.com/jquery-1.12.4.min.js"
22 integrity="sha256-ZosEbRLbNQzLpnKIkEdrPv7lOy9C27hHQ+Xp8a4MxAQ="
23 crossorigin="anonymous"></script>
24
25
26 <scriptsrc="http://code.jquery.com/ui/1.12.1/jquery-ui.min.js"
27 integrity="sha256-VazP97ZCwtekAsvgPBSUwPFKdrwD3unUfSGVYrahUqU="
28 crossorigin="anonymous"></script>
29 <script>
30
31 $(function() {
32     $( "#menu-1" ).menu();
33 });
34 </script>
35
36 </head>
37
38 <body>
39
40 <div id="container">
41
42 <div id="header">
43
44 <a href="https://www.dikowork.be"><img src="https://www.dikowork.be/tevreden/uploads/2017/03/favicon.gif" alt="Diko-work VZW"></a>
45
46 </div>
47
48 <div id="main">
49 <H1>Administratie - Beginpagina</H1><ul id="menu-1">
50 <li><a href='administratie/index.php'>Startpagina Administratie</a></li>
51 <li><a href='administratie/klanten.php'>Klanten
52 <ul><li><a href='administratie/klanten/overview.php'>Klanten overzicht</a></li>
53 <li><a href='administratie/klanten/maken.php'>Klant maken</a></li></ul>
54 </li>
55 <li><a href='administratie/finance.php'>Facturen, offertes, etc.
56 <ul><li><a href='administratie/finance/facturen.php'>Facturen</a></li>
57 <li><a href='administratie/finance/offertes.php'>Offertes</a></li>
58 <li><a href='administratie/finance/notas.php'>Creditnota's</a></li></ul></li>
59 </ul>
60 <div id="main">
61 <h1>Welkom, Jordy Deweer</h1>
62 <p>U heeft administratorrechten.</p>
63 <p>Hulp nodig? Gebruik de ingebouwde <a href="<br />
64 <b>Notice</b>:  Undefined variable: appsettings in <b>C:\xampp\htdocs\dikowork\administratie\index.php</b> on line <b>30</b><br />
65 /docs/html/index.html">helpfunctie</a>. Deze bevat alle benodigde informatie om deftig met het systeem te kunnen werken.</p>
66 </div>
67 <br />
68 <b>Warning</b>:  include(../templates/admin/sidebar.tpl.php): failed to open stream: No such file or directory in <b>C:\xampp\htdocs\dikowork\administratie\index.php</b> on line <b>34</b><br />
69 <br />
70 <b>Warning</b>:  include(): Failed opening '../templates/admin/sidebar.tpl.php' for inclusion (include_path='C:\xampp\php\PEAR') in <b>C:\xampp\htdocs\dikowork\administratie\index.php</b> on line <b>34</b><br />
71 <div id="footer"><p>
72 &copy; 2017 Alle rechten voorbehouden.
73
74 <a href="https://dikowork.be">Diko-work VZW</a>
75
76 </p></div>
77
78 </body>
79
80 </html>
 
PHP hulp

PHP hulp

02/05/2024 12:28:34
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

13/08/2017 20:44:04
Quote Anchor link
Dit is een beetje een 'glazen bol' vraag. Want wat werkt er niet aan?
Wat gebeurt er? Wat verwacht je? Wat zegt je Developers Console (CTRL+SHIFT+J)?

Een beetje meer uitleg over je probleem kan geen kwaad.
 
Jordy Deweer

Jordy Deweer

13/08/2017 21:25:14
Quote Anchor link
Inderdaad, het spijt me erg.
Ik verwacht dat er een menu komt, zoals de code zegt, maar dat komt er niet in geen enkele browser.
Als ik CTRL+Shift+J druk, krijg ik volgende fouten: (handige functie trouwens! jammer dat ik ze nog niet eerder kende!)
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
109
110
111
112
113
114
115
116
117
118
119
120
121
122
123
124
125
126
127
128
129
130
131
132
133
134
135
136
137
138
139
140
141
142
143
144
145
146
147
148
149
150
151
152
153
154
155
156
157
158
159
160
161
162
163
164
165
166
167
168
169
170
171
172
173
174
175
176
177
178
179
180
181
182
183
184
185
186
187
188
189
190
191
192
193
194
195
196
197
198
199
200
201
202
203
204
205
206
207
208
209
210
211
212
213
214
215
216
217
218
219
220
221
222
223
224
225
226
227
228
229
230
231
232
233
234
235
236
237
238
239
240
241
242
243
244
245
246
247
248
249
250
251
252
253
254
255
256
257
258
259
260
Waarschuwing
alpha( gevonden waar not, URL of filterfunctie verwacht. Fout tijdens het parsen van waarde voor filter. Declaratie genegeerd.
70
1
Waarschuwing
Onbekende eigenschap -moz-border-radius. Declaratie genegeerd.
3
php.css:33:19
Waarschuwing
Onbekende eigenschap -moz-border-radius. Declaratie genegeerd.
3
php.css:38:39
Waarschuwing
Onbekende eigenschap -moz-border-top-left-radius. Declaratie genegeerd.
3
php.css:135:190
Waarschuwing
Onbekende eigenschap -moz-border-top-right-radius. Declaratie genegeerd.
3
php.css:135:225
Waarschuwing
Onbekende eigenschap -moz-border-radius. Declaratie genegeerd.
3
php.css:156:151
Waarschuwing
Onbekende eigenschap -moz-border-radius. Declaratie genegeerd.
3
php.css:168:264
Waarschuwing
Onbekende eigenschap -moz-border-radius. Declaratie genegeerd.
3
php.css:171:160
Waarschuwing
Onbekende eigenschap -moz-border-radius. Declaratie genegeerd.
3
php.css:172:203
Waarschuwing
Onbekende eigenschap -moz-border-radius. Declaratie genegeerd.
3
php.css:197:195
Waarschuwing
Onbekende eigenschap -moz-border-radius. Declaratie genegeerd.
3
php.css:199:117
Waarschuwing
Onbekende eigenschap -moz-border-radius. Declaratie genegeerd.
3
php.css:211:129
Waarschuwing
Selector verwacht. Regelset genegeerd vanwege foute selector.
3
php.css:223:122
Waarschuwing
Onbekende eigenschap -moz-border-radius. Declaratie genegeerd.
3
php.css:224:116
Waarschuwing
Onbekende eigenschap -moz-border-radius. Declaratie genegeerd.
3
php.css:236:248
Waarschuwing
Onbekende eigenschap -moz-border-radius. Declaratie genegeerd.
3
php.css:248:158
Waarschuwing
Onbekende eigenschap -moz-border-radius. Declaratie genegeerd.
3
php.css:265:40
Waarschuwing
Onbekende eigenschap moz-border-radius. Declaratie genegeerd.
3
php.css:592:18
Waarschuwing
Onbekende eigenschap -moz-border-radius. Declaratie genegeerd.
3
php.css:601:114
Waarschuwing
Onbekende eigenschap -moz-box-shadow. Declaratie genegeerd.
3
php.css:603:66
Waarschuwing
Onbekende eigenschap -moz-border-radius. Declaratie genegeerd.
3
php.css:607:61
Waarschuwing
Fout tijdens het parsen van waarde voor background. Declaratie genegeerd.
3
php.css:623:445
Waarschuwing
Fout tijdens het parsen van waarde voor background. Declaratie genegeerd.
3
php.css:623:526
Waarschuwing
progid gevonden waar not, URL of filterfunctie verwacht. Fout tijdens het parsen van waarde voor filter. Declaratie genegeerd.
3
php.css:623:672
Waarschuwing
Fout tijdens het parsen van waarde voor background. Declaratie genegeerd.
3
php.css:634:660
Waarschuwing
Fout tijdens het parsen van waarde voor background. Declaratie genegeerd.
3
php.css:634:742
Waarschuwing
progid gevonden waar not, URL of filterfunctie verwacht. Fout tijdens het parsen van waarde voor filter. Declaratie genegeerd.
3
php.css:634:890
Waarschuwing
Onbekende eigenschap moz-border-radius. Declaratie genegeerd.
3
php.css:657:91
Waarschuwing
Onbekende eigenschap -moz-border-top-left-radius. Declaratie genegeerd.
3
php.css:822:224
Waarschuwing
Onbekende eigenschap -moz-border-top-right-radius. Declaratie genegeerd.
3
php.css:822:326
Waarschuwing
Onbekende eigenschap -moz-border-radius. Declaratie genegeerd.
3
php.css:1290:129
Waarschuwing
Onbekende eigenschap -moz-border-radius. Declaratie genegeerd.
3
php.css:1296:196
Waarschuwing
Onbekende eigenschap -moz-border-radius-topleft. Declaratie genegeerd.
3
php.css:1758:26
Waarschuwing
Onbekende eigenschap -moz-border-radius-topright. Declaratie genegeerd.
3
php.css:1759:27
Waarschuwing
Onbekende eigenschap -moz-border-radius-topleft. Declaratie genegeerd.
3
php.css:1769:26
Waarschuwing
Onbekende eigenschap -moz-border-radius-topright. Declaratie genegeerd.
3
php.css:1770:27
Waarschuwing
Onbekende eigenschap -moz-border-radius. Declaratie genegeerd.
3
php.css:1807:230
Waarschuwing
gray gevonden waar not, URL of filterfunctie verwacht. Fout tijdens het parsen van waarde voor filter. Declaratie genegeerd.
3
php.css:1842:103
Waarschuwing
gray gevonden waar not, URL of filterfunctie verwacht. Fout tijdens het parsen van waarde voor filter. Declaratie genegeerd.
3
php.css:1853:84
Waarschuwing
Onbekende eigenschap user-select. Declaratie genegeerd.
3
slick.css:12:15
Waarschuwing
Fout tijdens het parsen van waarde voor cursor. Declaratie genegeerd.
3
slick.css:38:12
Waarschuwing
Niet-herkende at-regel of fout bij parsen van at-regel @charset.
3
slick.css:117
Waarschuwing
Fout tijdens het parsen van waarde voor margin-top. Declaratie genegeerd.
3
slick.css:149:16
Waarschuwing
alpha( gevonden waar not, URL of filterfunctie verwacht. Fout tijdens het parsen van waarde voor filter. Declaratie genegeerd.
3
slick.css:176:12
Waarschuwing
alpha( gevonden waar not, URL of filterfunctie verwacht. Fout tijdens het parsen van waarde voor filter. Declaratie genegeerd.
3
slick.css:182:12
Waarschuwing
alpha( gevonden waar not, URL of filterfunctie verwacht. Fout tijdens het parsen van waarde voor filter. Declaratie genegeerd.
3
slick.css:194:12
Waarschuwing
Onbekende eigenschap -moz-osx-font-smoothing. Declaratie genegeerd.
3
slick.css:198:27
Waarschuwing
alpha( gevonden waar not, URL of filterfunctie verwacht. Fout tijdens het parsen van waarde voor filter. Declaratie genegeerd.
3
slick.css:297:12
Waarschuwing
alpha( gevonden waar not, URL of filterfunctie verwacht. Fout tijdens het parsen van waarde voor filter. Declaratie genegeerd.
3
slick.css:317:12
Waarschuwing
Onbekende eigenschap -moz-osx-font-smoothing. Declaratie genegeerd.
3
slick.css:323:27
Waarschuwing
alpha( gevonden waar not, URL of filterfunctie verwacht. Fout tijdens het parsen van waarde voor filter. Declaratie genegeerd.
3
slick.css:328:12
Waarschuwing
alpha( gevonden waar not, URL of filterfunctie verwacht. Fout tijdens het parsen van waarde voor filter. Declaratie genegeerd.
3
slick.css:446:12
Waarschuwing
alpha( gevonden waar not, URL of filterfunctie verwacht. Fout tijdens het parsen van waarde voor filter. Declaratie genegeerd.
3
slick.css:451:12
Waarschuwing
Onbekende eigenschap -moz-border-radius. Declaratie genegeerd.
3
sidebar.css:11:195
Waarschuwing
Onbekende eigenschap -moz-border-radius. Declaratie genegeerd.
3
sidebar.css:13:184
Invalid chrome URI: /
4
Waarschuwing
Eigenschap bevatte verwijzing naar ongeldige variabele. Fout tijdens het parsen van waarde voor background-color. Terugvallen naar initial.
2
webconsole.css:406:9402
Waarschuwing
Eigenschap bevatte verwijzing naar ongeldige variabele. Fout tijdens het parsen van waarde voor border-top-color. Terugvallen naar initial.
2
webconsole.css:407:9459
Waarschuwing
Eigenschap bevatte verwijzing naar ongeldige variabele. Fout tijdens het parsen van waarde voor border-top-style. Terugvallen naar initial.
2
webconsole.css:407:9459
Waarschuwing
Eigenschap bevatte verwijzing naar ongeldige variabele. Fout tijdens het parsen van waarde voor border-top-width. Terugvallen naar initial.
2
webconsole.css:407:9459
Waarschuwing
Eigenschap bevatte verwijzing naar ongeldige variabele. Fout tijdens het parsen van waarde voor background-image. Terugvallen naar initial.
webconsole.css:444:10354
Waarschuwing
Eigenschap bevatte verwijzing naar ongeldige variabele. Fout tijdens het parsen van waarde voor border-bottom-width. Terugvallen naar initial.
widgets.css:85:2908
Waarschuwing
Eigenschap bevatte verwijzing naar ongeldige variabele. Fout tijdens het parsen van waarde voor border-top-width. Terugvallen naar initial.
widgets.css:84:2850
Waarschuwing
Eigenschap bevatte verwijzing naar ongeldige variabele. Fout tijdens het parsen van waarde voor min-height. Terugvallen naar initial.
widgets.css:82:2742
Waarschuwing
Eigenschap bevatte verwijzing naar ongeldige variabele. Fout tijdens het parsen van waarde voor margin-bottom. Terugvallen naar initial.
widgets.css:87:3041
Waarschuwing
Eigenschap bevatte verwijzing naar ongeldige variabele. Fout tijdens het parsen van waarde voor margin-top. Terugvallen naar initial.
widgets.css:86:2972
webconsole
GET
http://localhost/dikowork/administratie/index.php
[HTTP/1.1 200 OK 0ms]


zijn jullie hier wat mee?
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

13/08/2017 21:27:15
Quote Anchor link
Dat gaat allemaal over de CSS, en niet over je javascript.
Heb je een voorbeeld/testcase die we kunnen bekijken? Desnoods een JSfiddle?
 
Jordy Deweer

Jordy Deweer

13/08/2017 21:34:58
Quote Anchor link
Nou, nee, niet direct... de code die ik meestuurde zou wel alles moeten bevatten...
en het lijkt dat geen js meldingen zijn dan? want ze staan wel aan, heb ik gekeken.
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

13/08/2017 21:41:51
Quote Anchor link
Heb je de pagina ook al gevalideerd door de W3 Validator? Misschien dat er een foutje in de HTML zit?

Zonder actief voorbeeld is het gissen.
 
Jordy Deweer

Jordy Deweer

13/08/2017 21:47:42
Quote Anchor link
Hier vind je toch een actief voorbeeld:
http://dev.jordydeweer.be/jqueryui.html
De W3C Validator ga ik eens proberen... Laat wel weten als dat het probleem is.
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

13/08/2017 21:49:55
Quote Anchor link
Je hebt vreemde tekens in je code zitten. Bekijk de HTML-source maar in je browser.
Ik vermoed dat je vanuit Word hebt zitten te kopiëren of iets dergelijks?
 
Jordy Deweer

Jordy Deweer

13/08/2017 22:10:50
Quote Anchor link
over welke vreemde tekens heb je het? ik zie niets bijzonders?

en het was een kleinigheid. ik heb het opgelost. voordat ik een submenu start, moet ik mijn a-element sluiten... wist ik niet hahaha
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

13/08/2017 22:23:33
Quote Anchor link
Ik zag een aantal vreemde UTF-8 tekens in je script staan, die je in zo'n ruitje met een vraagteken ziet.
Gewijzigd op 13/08/2017 22:23:54 door - Ariën -
 
Jordy Deweer

Jordy Deweer

13/08/2017 22:25:42
Quote Anchor link
dat heb ik niet in braille... ik zie niets vreemds aan de code...
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

13/08/2017 22:36:07
Quote Anchor link
Daarom zeg ik ook 'dat ik het zag'. ;-)
Inmiddels zie die vreemde tekens niet meer.
 
Jordy Deweer

Jordy Deweer

14/08/2017 16:00:02
Quote Anchor link
Hallo, het waren niet-normale spatietekens, denk ik. Ik had een deel van het script gekopieerd van de jQuery website (https://code.jquery.com/)
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

14/08/2017 16:07:27
Quote Anchor link
Ik weet niet welke editor je gebruikt, maar als ik tekst van een site copy-paste, dan hevel ik ze tussentijds vaak even over naar Notepad.
 
Jordy Deweer

Jordy Deweer

14/08/2017 16:28:31
Quote Anchor link
Ik gebruik Eclipse IDE. Dat zou niet veel helpen, kopiëren naar notepad, want die neemt dat bij mij moeiteloos over... Ik moet enorm op de braillecursor letten. als een in braille ongekend teken staat, wordt de cursor veranderd in een streepje dat met één punt knippert en het andere punt blijft steeds omhoog.
 
E vH

E vH

14/08/2017 16:48:06
Quote Anchor link
Je verwacht een menu onder het kopje: "Hulp nodig? Gebruik de ingebouwde"?

Ik zie in je code een PHP error ( zie regel 64 ).
Een <br/> in een <a href=""> kan natuurlijk niet ( regel 63 ).

63 <p>Hulp nodig? Gebruik de ingebouwde <a href="<br />
64 <b>Notice</b>:
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.