[JS] A* Algoritme vindt alleen verticaal?

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

IoT Software Developer PHP

Functie omschrijving Voor een klein softwarebedrijf in Breda, zijn wij op zoek naar een IoT software developer met kennis van PHP. In deze rol wordt je verantwoordelijk voor het vernieuwen van het multimedia platform van een super tof bedrijf in Breda. Je gebruikt PHP als programmeerlaag, en bent in staat om de helicopterview te pakken / projectmatig te werken. Jouw werkzaamheden zien er als volgt uit: Je gaat aan de slag met de ontwikkeling en vernieuwing van het "intern" ontwikkelde multimedia platform. Je neemt de lead in het moderniseren van het platform door het deels opnieuw op te zetten of

Bekijk vacature »

Front End Ontwikkelaar (React)

In het kort Als front end developer ga je aan de slag met maatwerkprojecten voor onze klanten. Denk bijvoorbeeld aan het toevoegen van een machine aan een database of het corrigeren van formulieren voor ingestuurde orders. Voorbeeld van zo’n project is Smart Link. De projecten waar je op ingezet kunt worden liggen binnen het technische domein waar jij als front end developer een grote rol speelt om samen met je back end collega’s de juiste oplossingen te leveren. please note that this particular role requires fluent Dutch language skills. Dit vind je leuk om te doen Het omzetten van designs

Bekijk vacature »

IT Manager team PaaS

TenneT is hard groeiende om haar ambities waar te kunnen maken. Zo nemen wij een leidende rol in het aanjagen van de energietransitie. Het werven van nieuw talent speelt daarin een cruciale rol. Wij zijn op zoek naar een gedreven Lead PaaS die hieraan wil bijdragen en misschien ben jij dat wel? Jouw bijdrage aan TenneT Je wordt de Teammanager (Lead) van een nieuw team binnen de afdeling Basic van Information Technology and Facilities (ITF) van TenneT. Het team heet Platform as a Service. Hier wordt elke dag in een goede sfeer met zijn allen hard gewerkt om vanuit IT

Bekijk vacature »

Senior developer (PHP en VB.NET)

Functie De development afdeling bestaat uit 2 teams. Het productteam (10 developers) is verantwoordelijk voor verschillende applicaties met als doel om zoveel mogelijk te automatiseren en uit te werken tot standaard software. Met diverse Solutions Architecten en ervaren developers denken ze voortdurend mee met hun klanten en bouwen ze de basis van het uiteindelijke maatwerk dat wordt geleverd. Hiernaast hebben ze een maatwerk/projectteam. Dit team bestaat momenteel uit 8 developers (junior tot senior) en is verantwoordelijk voor het maatwerk in hun klantprojecten. Momenteel zijn ze op zoek naar een senior developer die aan de slag gaat in het productteam. Hierin

Bekijk vacature »

Junior .NET developer

Functie Wij hebben drie scrumteams. Het eerste team focust zich op het stukje hardware wat wij in huis doen. Zij maken als team o.a. gebruik van C++. De andere twee scrumteams zijn allebei bezig met data verwerking en maken hierbij in de backend gebruik van C# .NET / .NET Core. Het verschil tussen deze teams is dat één team de data verwerking doet voor de mobiele applicatie. Zij werken hierbij dus ook met Xamarin. Het andere team focust zich op de webapplicaties en maakt hierbij ook gebruik van ASP.NET MVC. Op basis van jouw ambities en kwaliteiten kijken wij samen

Bekijk vacature »

Teamlead PHP Developer

Functieomschrijving Voor een gewaardeerde werkgever in de buurt van Middelburg zijn wij op zoek naar een gemotiveerde teamlead PHP developer met affiniteit met Symfony/Laravel. Een enthousiast persoon die het ontwikkelteam komt versterken met het aanpakken van uitdagende projecten. Ben jij op zoek naar een uitdaging waar je de tijd en ruimte krijgt jezelf te ontwikkelen en je eigen IT-team aan te sturen? Lees dan snel verder! Die ga je doen: Bijdragen aan de implementatie van aanpassingen, verbeteringen en aanvullingen in de PHP based applicaties; Ontwikkeling en beheer van de serviceportal in Symfony en de webshops in de tweede versie van

Bekijk vacature »

Infrastructure Developer

Vacature details Vakgebied: Software/IT Opleiding: Senior Werklocatie: Eindhoven Vacature ID: 12945 Introductie Our client is one of the most innovative companies within the Netherlands. Currently we are looking for an Infrastructure Platform Engineer. Within this role you will be developing the infrastructure. Functieomschrijving Within this role you are responsible in the development of our distributed data and compute platform infrastructure. You will design, develop and implement new features and fixes. Next to this you will integrate and configurate other packages that supports the development of tuning applications within the organisation. You will support customer sites remotely. Design and implement the

Bekijk vacature »

.NET Developer

Functie omschrijving Ervaren .NET Developer gezocht! Wij zoeken een ervaren .NET developer die aan de slag gaat voor een softwarebedrijf in de regio Rhenen. In deze rol ben jij zowel zelfstandig als in teamverband verantwoordelijk voor het ontwikkelen en verbeteren van bestaande producten. Daarnaast houdt jij je bezig met de nieuwbouw van websites, webapplicaties en mobiele applicaties die zowel intern als extern gebruikt worden. Je werkt hierbij nauw samen met andere developer, productmanagers en product specialisten om mooie producten te creëren. Bedrijfsprofiel Waar kom je te werken? Je komt te werken voor snelgroeiende softwareleverancier en allround dienstverlener. Klanten van deze

Bekijk vacature »

C# developer

Functie Als ervaren Software Engineer wordt jij verantwoordelijk voor het bedenken en ontwikkelen van technische (maatwerk) oplossingen voor onze klanten en dit samen met de klant af te stemmen. Jij wordt o.a. verantwoordelijk voor de doorontwikkeling het software pakket welke voor ons enorm belangrijk is. Dit pakket zorgt er namelijk voor dat wij complete productielijnen kunnen aansturen en monitoren. Daarnaast heb jij actief contact met onze hoofdvestiging om het software achter een van onze systemen te verbeteren en te herschrijven. Momenteel zijn onze C# applicaties geschreven met o.a. Winforms. Echter hebben wij de actieve ambitie om dit te gaan herschrijven

Bekijk vacature »

Junior PHP ontwikkelaar

Functie Wij hebben onlangs onze eerste collega’s aangenomen, waardoor ons development team momenteel uit 4 personen bestaat. We bouwen onze software op basis van een PHP-framework (wat op zichzelf een Symfony framework is). Qua ontwikkeling focussen wij ons op 3 focus velden; – API-ontwikkeling/ Component Creatie – Implementatie – Framework ontwikkeling; het toevoegen van nieuwe functionaliteit of interne microservices Onze senior software engineer focust zich momenteel op de laatste twee punten, maar wij komen handen te kort op het eerste veld. Daarom zijn wij op zoek naar een enthousiaste junior software engineer die graag de kneepjes van het vak wil

Bekijk vacature »

.net developer

Hoi! Wij zijn auto.nl en wij verkopen auto's online. je bestelt bij ons een auto net zo makkelijk als een spijkerbroek. En bevalt ie niet? Dan stuur je 'm gewoon weer terug. En dat we dat goed doen bewijst onze hoge klanttevredenheid van een 9,3. Nu maken we de volgende stap bij auto.nl. We starten met fysieke winkels. Online zoeken, offline bekijken. Maar nog altijd, geen gedoe! Gewoon eerlijk, transparant en zonder zorgen een auto kopen.. Maar om dat waar te blijven maken en nóg beter te worden, zoeken we uitbreiding van ons development team. Wat ga je precies doen?

Bekijk vacature »

Oracle APEX developer

Wat je gaat doen: Als Oracle APEX ontwikkelaar bij DPA werk je samen met collega’s aan de meest interessante opdrachten. Je zult je ervaring met SQL, PL/SQL, JavaScript, HTML en CSS inzetten om wensen van opdrachtgevers te vertalen naar technische oplossingen. Je werk is heel afwisselend, omdat DPA zich niet beperkt tot een specifieke branche. Zo ben je de ene keer bezig binnen de zorgsector, de andere keer is dit bij de overheid. Wat we vragen: Klinkt goed? Voor deze functie breng je het volgende mee: Je hebt een hbo- of universitaire opleiding afgerond Je hebt 2 tot 5 jaar

Bekijk vacature »

Traineeship Full Stack .NET Developer

Dit ga je doen Start op 7 augustus bij de Experis Academy en ontwikkel jezelf tot een gewilde Full Stack .NET Developer. Maar hoe ziet het traineeship eruit en wat kun je verwachten? Periode 1 De eerste 3 maanden volg je fulltime, vanuit huis, een op maat gemaakte training in teamverband. Je leert belangrijke theorie en krijgt kennis van de benodigde vaardigheden en competenties die nodig zijn om de IT-arbeidsmarkt te betreden. Zowel zelfstandig als in teamverband voer je praktijkopdrachten op het gebied van front- en backend development uit. Wat er per week op het programma staat kun je hier

Bekijk vacature »

Python (Django) developer - Remote in The Netherla

Functie Together with your team, consisting of a senior, 2 mediors and one junior developer, you will work on their software in an Agile-based approach. You have an eye for quality, risk, and customer interest. Communication with your colleagues and, where necessary, with customers, plays an important role in achieving a successful result. As a person, you are smart, get things done, and are result-oriented. There is a lot of independence within the development team, apart from the stand-up (10:00 am) and occasional pair-programming sessions. Techniques they use include Python, Django, MySQL, Mercurial, Ubuntu Linux, Nginx. In terms of front-end

Bekijk vacature »

Software Programmeur PHP

Functie Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging als PHP developer en zoek je een leuke platte organisatie? Lees dan snel verder! Voor een opdrachtgever in omgeving Capelle aan den IJssel dat zich gespecialiseerd heeft in het realiseren van veilige netwerkverbindingen zijn wij op zoek naar een leuke software developer ter versterking van het huidige team. Hoe kan jouw dag er straks uitzien? Je gaat software en webapplicaties ontwikkelen met behulp van de talen PHP, JAVA en Node.js. Je gaat technische klussen uitvoeren op locatie bij klanten. Je onderhoudt contact met de projectleider om er zeker van te zijn

Bekijk vacature »
Rens Rikkerink

Rens Rikkerink

18/01/2010 19:40:00
Quote Anchor link
Hey allemaal, ik ben de laatste tijd bezig met een browser based MMORPG.
Ik ben alleen op 1 probleem gelandt.

Dit zijn de libs die ik gebruik:
JS A* Algoritm ( http://devpro.it/code/137.html )
Jquery ( http://www.jquery.com/ )
Jquery UI (http://ui.jquery.com/ )

Dus dan heb ik een klein stukje javascript code waarmee het wordt berekend.
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
function mapmouse (obj) {
    //Get the coordinates
    coords = obj.id.split('_');
    //Reset old position
    $('#grid_'+KW.temp.cursor_x+'_'+KW.temp.cursor_y).css('border', '0px');
    //Save new coordinates
    KW.temp.cursor_x = coords[1];
    KW.temp.cursor_y = coords[2];
    //Mark new slot
    $('#grid_'+KW.temp.cursor_x+'_'+KW.temp.cursor_y).css('border', '1px solid red');
}

function mapmouseclick () {
    if ( !KW.temp.clickedonce )
    {
        //First click -> pathfind
        path = AStar(KW.data.map.flat, [KW.user.map_x, KW.user.map_y], [KW.temp.cursor_x, KW.temp.cursor_y], "Manhattan");
        //Reset grid
        $('.grid').css('border', '0px');
        for( i = 0; i < path.length; i++ )
        {
            $('#grid_'+path[i][0]+'_'+path[i][1]).css('border', '1px solid blue');
        }
        if ( path.length ) { KW.temp.clickedonce = true; }
        //Save for checking
        KW.temp.validate_x = KW.temp.cursor_x;
        KW.temp.validate_y = KW.temp.cursor_y;
    }
    else
    {
        KW.temp.clickedonce = false;
        //Check if the coordinates are still the same
        if ( KW.temp.validate_x == KW.temp.cursor_x  && KW.temp.validate_y == KW.temp.cursor_y )
        {
            //Reset grid
            $('.grid').css('border', '0px');
            //Save
            KW.user.map_x = KW.temp.cursor_x;
            KW.user.map_y = KW.temp.cursor_y;
            dir = 's'; //Temporarily
            //Send
            KW.ajax('loop::move', { x: KW.user.map_x, y: KW.user.map_y, d: dir });
            //Apply
            $('#character').css('z-index', KW.user.map_y);
            $('#character').animate({ left: ((KW.user.map_x*32)-32), top: ((KW.user.map_y*32)-32) }, 1, "linear");
            KW.map.center('linear');
        }
        else
        {
            //They're not the same, so restart this function
            mapmouseclick();
        }
    }
}


En de code wordt steeds aangeroepen door dit: (voorbeeld coordinaten)
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<div id="grid_5_5" class="grid" onClick="javascript:mapmouseclick();" onMouseover="javascript:mapmouse(this);"></div>


En door de class grid wordt het blokje 32x32 pixels.

Wat er dus foutgaat:
De AStar vindt alleen verticale paden.
Hier doet hij het dus wel (want het is verticaal)
Afbeelding
En hier niet
Afbeelding

Waar ik zelf ben achtergekomen:
Als ik een niet-verticaal pad kiest, dan wordt var path (dus wat AStart teruggeeft), een lege array. (path.length = 0)
Als ik een verticaal pad geef, dan doet hij het gewoon

****Edit****
Zoals je bij dit testje kunt zien, werkt de functie AStar, wel gewoon:
http://beta.knightsway.com/testing/
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Rens Rikkerink
 
PHP hulp

PHP hulp

25/04/2024 02:49:29
 
Pepijn

Pepijn

18/01/2010 19:49:00
Quote Anchor link
Wauw! als ik de plaatsen zo zie wordt dat een mooi spel.
 
Rens Rikkerink

Rens Rikkerink

18/01/2010 19:50:00
Quote Anchor link
Ben er ook druk mee bezig, als je geïnteresseerd bent, moet je je aanmelden op http://forums.knightsway.com/

Als ik een beetje stable versie heb, krijgt iedereen die zich heeft aangemeld een beta key.

(P.S. Het JS bestand wat ik tot nu toe heb is al 270 kb groot :O)
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Rens Rikkerink
 
Jelmer -

Jelmer -

18/01/2010 21:16:00
Quote Anchor link
Heb je alle argumenten al eens gecontroleerd, met bijv. console.log? Misschien is er eentje niet wat jij denkt dat hij is.

Zou het anders kunnen zijn dat er een foutje in je map zit waardoor A* denkt dat er objecten tussen links en rechts zitten, waardoor het niet bereikbaar is? (zie ook de successor functie in Astar.js, en probeer ook eens uit te lezen wat de waarden van die private variabelen in Astar.js zijn, en of die kloppen)
 
Rens Rikkerink

Rens Rikkerink

18/01/2010 21:27:00
Quote Anchor link
Ik ben alle variabelen al nagegaan met firebug, die kloppen wel.
Ik ga nu die andere dingen die je zei nakijken.

***Edit***
Resultaten van succesors
1 vakje naar beneden
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
[{"x":"12","y":17},{"x":11,"y":"18"}]


1 vakje naar rechts
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
[{"x":"13","y":16},{"x":12,"y":"17"}][{"x":12,"y":16},{"x":13,"y":"17"},{"x":11,"y":"17"}][{"x":"13","y":17},{"x":12,"y":16}][{"x":13,"y":16},{"x":12,"y":17},{"x":11,"y":16}][{"x":13,"y":16},{"x":14,"y":"17"},{"x":12,"y":"17"}][{"x":11,"y":16},{"x":12,"y":"17"},{"x":10,"y":"17"}][{"x":"13","y":16},{"x":"13","y":18},{"x":12,"y":17}][{"x":14,"y":16},{"x":13,"y":17},{"x":12,"y":16}][{"x":12,"y":16},{"x":11,"y":17},{"x":10,"y":16}][{"x":14,"y":16},{"x":15,"y":"17"},{"x":13,"y":"17"}][{"x":10,"y":16},{"x":11,"y":"17"},{"x":9,"y":"17"}][{"x":"13","y":17},{"x":"13","y":19},{"x":12,"y":18}][{"x":12,"y":17},{"x":13,"y":18},{"x":12,"y":19},{"x":11,"y":18}][{"x":15,"y":16},{"x":14,"y":17},{"x":13,"y":16}][{"x":11,"y":16},{"x":10,"y":17},{"x":9,"y":16}][{"x":15,"y":16},{"x":16,"y":"17"},{"x":14,"y":"17"}][{"x":9,"y":16},{"x":10,"y":"17"},{"x":8,"y":"17"}][{"x":"13","y":18},{"x":"13","y":20},{"x":12,"y":19}][{"x":13,"y":17},{"x":14,"y":18},{"x":13,"y":19},{"x":12,"y":18}][{"x":12,"y":18},{"x":13,"y":19},{"x":12,"y":20},{"x":11,"y":19}][{"x":11,"y":17},{"x":12,"y":18},{"x":11,"y":19},{"x":10,"y":18}][{"x":16,"y":16},{"x":15,"y":17},{"x":14,"y":16}][{"x":9,"y":15},{"x":10,"y":16},{"x":9,"y":17},{"x":8,"y":16}][{"x":16,"y":16},{"x":17,"y":"17"},{"x":15,"y":"17"}][{"x":8,"y":16},{"x":9,"y":"17"},{"x":7,"y":"17"}][{"x":"13","y":19},{"x":"13","y":21},{"x":12,"y":20}][{"x":14,"y":17},{"x":15,"y":18},{"x":14,"y":19},{"x":13,"y":18}][{"x":13,"y":18},{"x":14,"y":19},{"x":13,"y":20},{"x":12,"y":19}][{"x":12,"y":19},{"x":13,"y":20},{"x":12,"y":21},{"x":11,"y":20}][{"x":11,"y":18},{"x":12,"y":19},{"x":11,"y":20},{"x":10,"y":19}][{"x":10,"y":17},{"x":11,"y":18},{"x":10,"y":19},{"x":9,"y":18}][{"x":16,"y":15},{"x":17,"y":16},{"x":16,"y":17},{"x":15,"y":16}][{"x":9,"y":14},{"x":9,"y":16},{"x":8,"y":15}][{"x":8,"y":15},{"x":9,"y":16},{"x":8,"y":17},{"x":7,"y":16}][{"x":17,"y":16},{"x":18,"y":"17"},{"x":16,"y":"17"}][{"x":7,"y":16},{"x":8,"y":"17"},{"x":6,"y":"17"}][{"x":"13","y":20},{"x":"13","y":22},{"x":12,"y":21}][{"x":15,"y":17},{"x":16,"y":18},{"x":15,"y":19},{"x":14,"y":18}][{"x":14,"y":18},{"x":15,"y":19},{"x":14,"y":20},{"x":13,"y":19}][{"x":13,"y":19},{"x":14,"y":20},{"x":13,"y":21},{"x":12,"y":20}][{"x":12,"y":20},{"x":13,"y":21},{"x":12,"y":22},{"x":11,"y":21}][{"x":11,"y":19},{"x":12,"y":20},{"x":11,"y":21},{"x":10,"y":20}][{"x":10,"y":18},{"x":11,"y":19},{"x":10,"y":20},{"x":9,"y":19}][{"x":9,"y":17},{"x":10,"y":18},{"x":9,"y":19},{"x":8,"y":18}][{"x":16,"y":14},{"x":17,"y":15},{"x":16,"y":16}][{"x":17,"y":15},{"x":18,"y":16},{"x":17,"y":17},{"x":16,"y":16}][{"x":9,"y":13},{"x":9,"y":15},{"x":8,"y":14}][{"x":8,"y":14},{"x":9,"y":15},{"x":8,"y":16},{"x":7,"y":15}][{"x":7,"y":15},{"x":8,"y":16},{"x":7,"y":17},{"x":6,"y":16}][{"x":18,"y":16},{"x":19,"y":"17"},{"x":17,"y":"17"}][{"x":6,"y":16},{"x":7,"y":"17"},{"x":5,"y":"17"}][{"x":"13","y":21},{"x":"13","y":23},{"x":12,"y":22}][{"x":16,"y":17},{"x":17,"y":18},{"x":16,"y":19},{"x":15,"y":18}][{"x":15,"y":18},{"x":16,"y":19},{"x":15,"y":20},{"x":14,"y":19}][{"x":14,"y":19},{"x":15,"y":20},{"x":14,"y":21},{"x":13,"y":20}][{"x":13,"y":20},{"x":14,"y":21},{"x":13,"y":22},{"x":12,"y":21}][{"x":12,"y":21},{"x":13,"y":22},{"x":12,"y":23},{"x":11,"y":22}][{"x":11,"y":20},{"x":12,"y":21},{"x":11,"y":22},{"x":10,"y":21}][{"x":10,"y":19},{"x":11,"y":20},{"x":10,"y":21},{"x":9,"y":20}][{"x":9,"y":18},{"x":10,"y":19},{"x":9,"y":20},{"x":8,"y":19}][{"x":8,"y":17},{"x":9,"y":18},{"x":8,"y":19},{"x":7,"y":18}][{"x":16,"y":13},{"x":17,"y":14},{"x":16,"y":15}][{"x":17,"y":14},{"x":18,"y":15},{"x":17,"y":16},{"x":16,"y":15}][{"x":18,"y":15},{"x":19,"y":16},{"x":18,"y":17},{"x":17,"y":16}][{"x":9,"y":12},{"x":9,"y":14},{"x":8,"y":13}][{"x":8,"y":13},{"x":9,"y":14},{"x":8,"y":15},{"x":7,"y":14}][{"x":7,"y":14},{"x":8,"y":15},{"x":7,"y":16},{"x":6,"y":15}][{"x":6,"y":15},{"x":7,"y":16},{"x":6,"y":17},{"x":5,"y":16}][{"x":19,"y":16},{"x":20,"y":"17"},{"x":18,"y":"17"}][{"x":5,"y":16},{"x":6,"y":"17"},{"x":4,"y":"17"}][{"x":"13","y":22},{"x":"13","y":24},{"x":12,"y":23}][{"x":17,"y":17},{"x":18,"y":18},{"x":17,"y":19},{"x":16,"y":18}][{"x":16,"y":18},{"x":17,"y":19},{"x":16,"y":20},{"x":15,"y":19}][{"x":15,"y":19},{"x":16,"y":20},{"x":15,"y":21},{"x":14,"y":20}][{"x":14,"y":20},{"x":15,"y":21},{"x":14,"y":22},{"x":13,"y":21}][{"x":13,"y":21},{"x":14,"y":22},{"x":13,"y":23},{"x":12,"y":22}][{"x":12,"y":22},{"x":13,"y":23},{"x":12,"y":24},{"x":11,"y":23}][{"x":11,"y":21},{"x":12,"y":22},{"x":11,"y":23},{"x":10,"y":22}][{"x":10,"y":20},{"x":11,"y":21},{"x":10,"y":22},{"x":9,"y":21}][{"x":9,"y":19},{"x":10,"y":20},{"x":9,"y":21},{"x":8,"y":20}][{"x":8,"y":18},{"x":9,"y":19},{"x":8,"y":20},{"x":7,"y":19}][{"x":7,"y":17},{"x":8,"y":18},{"x":7,"y":19},{"x":6,"y":18}][{"x":16,"y":12},{"x":17,"y":13},{"x":16,"y":14}][{"x":17,"y":13},{"x":18,"y":14},{"x":17,"y":15},{"x":16,"y":14}][{"x":18,"y":14},{"x":19,"y":15},{"x":18,"y":16},{"x":17,"y":15}][{"x":19,"y":15},{"x":20,"y":16},{"x":19,"y":17},{"x":18,"y":16}][{"x":9,"y":11},{"x":10,"y":12},{"x":9,"y":13},{"x":8,"y":12}][{"x":8,"y":12},{"x":9,"y":13},{"x":8,"y":14},{"x":7,"y":13}][{"x":7,"y":13},{"x":8,"y":14},{"x":7,"y":15},{"x":6,"y":14}][{"x":6,"y":14},{"x":7,"y":15},{"x":6,"y":16},{"x":5,"y":15}][{"x":5,"y":15},{"x":6,"y":16},{"x":5,"y":17},{"x":4,"y":16}][{"x":20,"y":16},{"x":21,"y":"17"},{"x":19,"y":"17"}][{"x":4,"y":16},{"x":5,"y":"17"},{"x":3,"y":"17"}][{"x":"13","y":23},{"x":12,"y":24}][{"x":18,"y":17},{"x":19,"y":18},{"x":18,"y":19},{"x":17,"y":18}][{"x":17,"y":18},{"x":18,"y":19},{"x":17,"y":20},{"x":16,"y":19}][{"x":16,"y":19},{"x":17,"y":20},{"x":16,"y":21},{"x":15,"y":20}][{"x":15,"y":20},{"x":16,"y":21},{"x":15,"y":22},{"x":14,"y":21}][{"x":14,"y":21},{"x":15,"y":22},{"x":14,"y":23},{"x":13,"y":22}][{"x":13,"y":22},{"x":14,"y":23},{"x":13,"y":24},{"x":12,"y":23}][{"x":12,"y":23},{"x":13,"y":24},{"x":11,"y":24}][{"x":11,"y":22},{"x":12,"y":23},{"x":11,"y":24},{"x":10,"y":23}][{"x":10,"y":21},{"x":11,"y":22},{"x":10,"y":23},{"x":9,"y":22}][{"x":9,"y":20},{"x":10,"y":21},{"x":9,"y":22},{"x":8,"y":21}][{"x":8,"y":19},{"x":9,"y":20},{"x":8,"y":21},{"x":7,"y":20}][{"x":7,"y":18},{"x":8,"y":19},{"x":7,"y":20},{"x":6,"y":19}][{"x":6,"y":17},{"x":7,"y":18},{"x":6,"y":19},{"x":5,"y":18}][{"x":10,"y":11},{"x":11,"y":12},{"x":9,"y":12}][{"x":11,"y":11},{"x":12,"y":12},{"x":10,"y":12}][{"x":12,"y":11},{"x":13,"y":12},{"x":11,"y":12}][{"x":16,"y":11},{"x":17,"y":12},{"x":16,"y":13},{"x":15,"y":12}][{"x":17,"y":12},{"x":18,"y":13},{"x":17,"y":14},{"x":16,"y":13}][{"x":18,"y":13},{"x":19,"y":14},{"x":18,"y":15},{"x":17,"y":14}][{"x":19,"y":14},{"x":20,"y":15},{"x":19,"y":16},{"x":18,"y":15}][{"x":20,"y":15},{"x":21,"y":16},{"x":20,"y":17},{"x":19,"y":16}][{"x":9,"y":10},{"x":10,"y":11},{"x":9,"y":12},{"x":8,"y":11}][{"x":8,"y":11},{"x":9,"y":12},{"x":8,"y":13},{"x":7,"y":12}][{"x":7,"y":12},{"x":8,"y":13},{"x":7,"y":14},{"x":6,"y":13}][{"x":6,"y":13},{"x":7,"y":14},{"x":6,"y":15},{"x":5,"y":14}][{"x":5,"y":14},{"x":6,"y":15},{"x":5,"y":16},{"x":4,"y":15}][{"x":4,"y":15},{"x":5,"y":16},{"x":4,"y":17},{"x":3,"y":16}][{"x":21,"y":16},{"x":22,"y":"17"},{"x":20,"y":"17"}][{"x":3,"y":16},{"x":4,"y":"17"},{"x":2,"y":"17"}][{"x":19,"y":17},{"x":20,"y":18},{"x":19,"y":19},{"x":18,"y":18}][{"x":18,"y":18},{"x":19,"y":19},{"x":18,"y":20},{"x":17,"y":19}][{"x":17,"y":19},{"x":18,"y":20},{"x":17,"y":21},{"x":16,"y":20}][{"x":16,"y":20},{"x":17,"y":21},{"x":16,"y":22},{"x":15,"y":21}][{"x":15,"y":21},{"x":16,"y":22},{"x":15,"y":23},{"x":14,"y":22}][{"x":14,"y":22},{"x":15,"y":23},{"x":14,"y":24},{"x":13,"y":23}][{"x":13,"y":23},{"x":14,"y":24},{"x":12,"y":24}][{"x":11,"y":23},{"x":12,"y":24},{"x":10,"y":24}][{"x":10,"y":22},{"x":11,"y":23},{"x":10,"y":24},{"x":9,"y":23}][{"x":9,"y":21},{"x":10,"y":22},{"x":9,"y":23},{"x":8,"y":22}][{"x":8,"y":20},{"x":9,"y":21},{"x":8,"y":22},{"x":7,"y":21}][{"x":7,"y":19},{"x":8,"y":20},{"x":7,"y":21},{"x":6,"y":20}][{"x":6,"y":18},{"x":7,"y":19},{"x":6,"y":20},{"x":5,"y":19}][{"x":5,"y":17},{"x":6,"y":18},{"x":5,"y":19},{"x":4,"y":18}][{"x":10,"y":10},{"x":11,"y":11},{"x":10,"y":12},{"x":9,"y":11}][{"x":11,"y":10},{"x":12,"y":11},{"x":11,"y":12},{"x":10,"y":11}][{"x":12,"y":10},{"x":13,"y":11},{"x":12,"y":12},{"x":11,"y":11}][{"x":13,"y":11},{"x":14,"y":12},{"x":12,"y":12}][{"x":15,"y":11},{"x":16,"y":12},{"x":14,"y":12}][{"x":16,"y":10},{"x":17,"y":11},{"x":16,"y":12},{"x":15,"y":11}][{"x":17,"y":11},{"x":18,"y":12},{"x":17,"y":13},{"x":16,"y":12}][{"x":18,"y":12},{"x":19,"y":13},{"x":18,"y":14},{"x":17,"y":13}][{"x":19,"y":13},{"x":20,"y":14},{"x":19,"y":15},{"x":18,"y":14}][{"x":20,"y":14},{"x":21,"y":15},{"x":20,"y":16},{"x":19,"y":15}][{"x":21,"y":15},{"x":22,"y":16},{"x":21,"y":17},{"x":20,"y":16}][{"x":9,"y":9},{"x":10,"y":10},{"x":9,"y":11},{"x":8,"y":10}][{"x":8,"y":10},{"x":9,"y":11},{"x":8,"y":12},{"x":7,"y":11}][{"x":7,"y":11},{"x":8,"y":12},{"x":7,"y":13},{"x":6,"y":12}][{"x":6,"y":12},{"x":7,"y":13},{"x":6,"y":14},{"x":5,"y":13}][{"x":5,"y":13},{"x":6,"y":14},{"x":5,"y":15},{"x":4,"y":14}][{"x":4,"y":14},{"x":5,"y":15},{"x":4,"y":16},{"x":3,"y":15}][{"x":3,"y":15},{"x":4,"y":16},{"x":3,"y":17},{"x":2,"y":16}][{"x":22,"y":16},{"x":23,"y":"17"},{"x":21,"y":"17"}][{"x":2,"y":16},{"x":3,"y":"17"},{"x":1,"y":"17"}][{"x":20,"y":17},{"x":21,"y":18},{"x":20,"y":19},{"x":19,"y":18}][{"x":19,"y":18},{"x":20,"y":19},{"x":19,"y":20},{"x":18,"y":19}][{"x":18,"y":19},{"x":19,"y":20},{"x":18,"y":21},{"x":17,"y":20}][{"x":17,"y":20},{"x":18,"y":21},{"x":17,"y":22},{"x":16,"y":21}][{"x":16,"y":21},{"x":17,"y":22},{"x":16,"y":23},{"x":15,"y":22}][{"x":15,"y":22},{"x":16,"y":23},{"x":15,"y":24},{"x":14,"y":23}][{"x":14,"y":23},{"x":15,"y":24},{"x":13,"y":24}][{"x":10,"y":23},{"x":11,"y":24},{"x":9,"y":24}][{"x":9,"y":22},{"x":10,"y":23},{"x":9,"y":24},{"x":8,"y":23}][{"x":8,"y":21},{"x":9,"y":22},{"x":8,"y":23},{"x":7,"y":22}][{"x":7,"y":20},{"x":8,"y":21},{"x":7,"y":22},{"x":6,"y":21}][{"x":6,"y":19},{"x":7,"y":20},{"x":6,"y":21},{"x":5,"y":20}][{"x":5,"y":18},{"x":6,"y":19},{"x":5,"y":20},{"x":4,"y":19}][{"x":4,"y":17},{"x":5,"y":18},{"x":4,"y":19},{"x":3,"y":18}][{"x":10,"y":9},{"x":11,"y":10},{"x":10,"y":11},{"x":9,"y":10}][{"x":11,"y":9},{"x":12,"y":10},{"x":11,"y":11},{"x":10,"y":10}][{"x":12,"y":9},{"x":13,"y":10},{"x":12,"y":11},{"x":11,"y":10}][{"x":13,"y":10},{"x":14,"y":11},{"x":13,"y":12},{"x":12,"y":11}][{"x":14,"y":11},{"x":15,"y":12},{"x":13,"y":12}][{"x":15,"y":10},{"x":16,"y":11},{"x":15,"y":12},{"x":14,"y":11}][{"x":16,"y":9},{"x":17,"y":10},{"x":16,"y":11},{"x":15,"y":10}][{"x":17,"y":10},{"x":18,"y":11},{"x":17,"y":12},{"x":16,"y":11}][{"x":18,"y":11},{"x":19,"y":12},{"x":18,"y":13},{"x":17,"y":12}][{"x":19,"y":12},{"x":20,"y":13},{"x":19,"y":14},{"x":18,"y":13}][{"x":20,"y":13},{"x":21,"y":14},{"x":20,"y":15},{"x":19,"y":14}][{"x":21,"y":14},{"x":22,"y":15},{"x":21,"y":16},{"x":20,"y":15}][{"x":22,"y":15},{"x":23,"y":16},{"x":22,"y":17},{"x":21,"y":16}][{"x":9,"y":8},{"x":10,"y":9},{"x":9,"y":10},{"x":8,"y":9}][{"x":8,"y":9},{"x":9,"y":10},{"x":8,"y":11},{"x":7,"y":10}][{"x":7,"y":10},{"x":8,"y":11},{"x":7,"y":12},{"x":6,"y":11}][{"x":6,"y":11},{"x":7,"y":12},{"x":6,"y":13},{"x":5,"y":12}][{"x":5,"y":12},{"x":6,"y":13},{"x":5,"y":14},{"x":4,"y":13}][{"x":4,"y":13},{"x":5,"y":14},{"x":4,"y":15},{"x":3,"y":14}][{"x":3,"y":14},{"x":4,"y":15},{"x":3,"y":16},{"x":2,"y":15}][{"x":2,"y":15},{"x":3,"y":16},{"x":2,"y":17},{"x":1,"y":16}][{"x":23,"y":16},{"x":24,"y":"17"},{"x":22,"y":"17"}][{"x":1,"y":16},{"x":2,"y":"17"},{"x":0,"y":"17"}][{"x":21,"y":17},{"x":22,"y":18},{"x":21,"y":19},{"x":20,"y":18}][{"x":20,"y":18},{"x":21,"y":19},{"x":20,"y":20},{"x":19,"y":19}][{"x":19,"y":19},{"x":20,"y":20},{"x":19,"y":21},{"x":18,"y":20}][{"x":18,"y":20},{"x":19,"y":21},{"x":18,"y":22},{"x":17,"y":21}][{"x":17,"y":21},{"x":18,"y":22},{"x":17,"y":23},{"x":16,"y":22}][{"x":16,"y":22},{"x":17,"y":23},{"x":16,"y":24},{"x":15,"y":23}][{"x":15,"y":23},{"x":16,"y":24},{"x":14,"y":24}][{"x":9,"y":23},{"x":10,"y":24},{"x":8,"y":24}][{"x":8,"y":22},{"x":9,"y":23},{"x":8,"y":24},{"x":7,"y":23}][{"x":7,"y":21},{"x":8,"y":22},{"x":7,"y":23},{"x":6,"y":22}][{"x":6,"y":20},{"x":7,"y":21},{"x":6,"y":22},{"x":5,"y":21}][{"x":5,"y":19},{"x":6,"y":20},{"x":5,"y":21},{"x":4,"y":20}][{"x":4,"y":18},{"x":5,"y":19},{"x":4,"y":20},{"x":3,"y":19}][{"x":3,"y":17},{"x":4,"y":18},{"x":3,"y":19},{"x":2,"y":18}][{"x":10,"y":8},{"x":11,"y":9},{"x":10,"y":10},{"x":9,"y":9}][{"x":11,"y":8},{"x":12,"y":9},{"x":11,"y":10},{"x":10,"y":9}][{"x":12,"y":8},{"x":13,"y":9},{"x":12,"y":10},{"x":11,"y":9}][{"x":13,"y":9},{"x":14,"y":10},{"x":13,"y":11},{"x":12,"y":10}][{"x":14,"y":10},{"x":15,"y":11},{"x":14,"y":12},{"x":13,"y":11}][{"x":15,"y":9},{"x":16,"y":10},{"x":15,"y":11},{"x":14,"y":10}][{"x":16,"y":8},{"x":17,"y":9},{"x":16,"y":10},{"x":15,"y":9}][{"x":17,"y":9},{"x":18,"y":10},{"x":17,"y":11},{"x":16,"y":10}][{"x":18,"y":10},{"x":19,"y":11},{"x":18,"y":12},{"x":17,"y":11}][{"x":19,"y":11},{"x":20,"y":12},{"x":19,"y":13},{"x":18,"y":12}][{"x":20,"y":12},{"x":21,"y":13},{"x":20,"y":14},{"x":19,"y":13}][{"x":21,"y":13},{"x":22,"y":14},{"x":21,"y":15},{"x":20,"y":14}][{"x":22,"y":14},{"x":23,"y":15},{"x":22,"y":16},{"x":21,"y":15}][{"x":23,"y":15},{"x":24,"y":16},{"x":23,"y":17},{"x":22,"y":16}][{"x":9,"y":7},{"x":10,"y":8},{"x":9,"y":9},{"x":8,"y":8}][{"x":8,"y":8},{"x":9,"y":9},{"x":8,"y":10},{"x":7,"y":9}][{"x":7,"y":9},{"x":8,"y":10},{"x":7,"y":11},{"x":6,"y":10}][{"x":6,"y":10},{"x":7,"y":11},{"x":6,"y":12},{"x":5,"y":11}][{"x":5,"y":11},{"x":6,"y":12},{"x":5,"y":13},{"x":4,"y":12}][{"x":4,"y":12},{"x":5,"y":13},{"x":4,"y":14},{"x":3,"y":13}][{"x":3,"y":13},{"x":4,"y":14},{"x":3,"y":15},{"x":2,"y":14}][{"x":2,"y":14},{"x":3,"y":15},{"x":2,"y":16},{"x":1,"y":15}][{"x":1,"y":15},{"x":2,"y":16},{"x":1,"y":17},{"x":0,"y":16}][{"x":24,"y":16},{"x":23,"y":"17"}][{"x":0,"y":16},{"x":1,"y":"17"}][{"x":22,"y":17},{"x":23,"y":18},{"x":22,"y":19},{"x":21,"y":18}][{"x":21,"y":18},{"x":22,"y":19},{"x":21,"y":20},{"x":20,"y":19}][{"x":20,"y":19},{"x":21,"y":20},{"x":20,"y":21},{"x":19,"y":20}][{"x":19,"y":20},{"x":20,"y":21},{"x":19,"y":22},{"x":18,"y":21}][{"x":18,"y":21},{"x":19,"y":22},{"x":18,"y":23},{"x":17,"y":22}][{"x":17,"y":22},{"x":18,"y":23},{"x":17,"y":24},{"x":16,"y":23}][{"x":16,"y":23},{"x":17,"y":24},{"x":15,"y":24}][{"x":8,"y":23},{"x":9,"y":24},{"x":7,"y":24}][{"x":7,"y":22},{"x":8,"y":23},{"x":7,"y":24},{"x":6,"y":23}][{"x":6,"y":21},{"x":7,"y":22},{"x":6,"y":23},{"x":5,"y":22}][{"x":5,"y":20},{"x":6,"y":21},{"x":5,"y":22},{"x":4,"y":21}][{"x":4,"y":19},{"x":5,"y":20},{"x":4,"y":21},{"x":3,"y":20}][{"x":3,"y":18},{"x":4,"y":19},{"x":3,"y":20},{"x":2,"y":19}][{"x":2,"y":17},{"x":3,"y":18},{"x":2,"y":19},{"x":1,"y":18}][{"x":10,"y":7},{"x":11,"y":8},{"x":10,"y":9},{"x":9,"y":8}][{"x":11,"y":7},{"x":12,"y":8},{"x":11,"y":9},{"x":10,"y":8}][{"x":12,"y":7},{"x":13,"y":8},{"x":12,"y":9},{"x":11,"y":8}][{"x":13,"y":8},{"x":14,"y":9},{"x":13,"y":10},{"x":12,"y":9}][{"x":14,"y":9},{"x":15,"y":10},{"x":14,"y":11},{"x":13,"y":10}][{"x":15,"y":8},{"x":16,"y":9},{"x":15,"y":10},{"x":14,"y":9}][{"x":16,"y":7},{"x":17,"y":8},{"x":16,"y":9},{"x":15,"y":8}][{"x":17,"y":8},{"x":18,"y":9},{"x":17,"y":10},{"x":16,"y":9}][{"x":18,"y":9},{"x":19,"y":10},{"x":18,"y":11},{"x":17,"y":10}][{"x":19,"y":10},{"x":20,"y":11},{"x":19,"y":12},{"x":18,"y":11}][{"x":20,"y":11},{"x":21,"y":12},{"x":20,"y":13},{"x":19,"y":12}][{"x":21,"y":12},{"x":22,"y":13},{"x":21,"y":14},{"x":20,"y":13}][{"x":22,"y":13},{"x":23,"y":14},{"x":22,"y":15},{"x":21,"y":14}][{"x":23,"y":14},{"x":24,"y":15},{"x":23,"y":16},{"x":22,"y":15}][{"x":24,"y":15},{"x":24,"y":17},{"x":23,"y":16}][{"x":9,"y":6},{"x":10,"y":7},{"x":9,"y":8},{"x":8,"y":7}][{"x":8,"y":7},{"x":9,"y":8},{"x":8,"y":9},{"x":7,"y":8}][{"x":7,"y":8},{"x":8,"y":9},{"x":7,"y":10},{"x":6,"y":9}][{"x":6,"y":9},{"x":7,"y":10},{"x":6,"y":11},{"x":5,"y":10}][{"x":5,"y":10},{"x":6,"y":11},{"x":5,"y":12},{"x":4,"y":11}][{"x":4,"y":11},{"x":5,"y":12},{"x":4,"y":13},{"x":3,"y":12}][{"x":3,"y":12},{"x":4,"y":13},{"x":3,"y":14},{"x":2,"y":13}][{"x":2,"y":13},{"x":3,"y":14},{"x":2,"y":15},{"x":1,"y":14}][{"x":1,"y":14},{"x":2,"y":15},{"x":1,"y":16},{"x":0,"y":15}][{"x":0,"y":15},{"x":1,"y":16},{"x":0,"y":17}][{"x":23,"y":17},{"x":24,"y":18},{"x":23,"y":19},{"x":22,"y":18}][{"x":22,"y":18},{"x":23,"y":19},{"x":22,"y":20},{"x":21,"y":19}][{"x":21,"y":19},{"x":22,"y":20},{"x":21,"y":21},{"x":20,"y":20}][{"x":20,"y":20},{"x":21,"y":21},{"x":20,"y":22},{"x":19,"y":21}][{"x":19,"y":21},{"x":20,"y":22},{"x":19,"y":23},{"x":18,"y":22}][{"x":18,"y":22},{"x":19,"y":23},{"x":18,"y":24},{"x":17,"y":23}][{"x":17,"y":23},{"x":18,"y":24},{"x":16,"y":24}][{"x":7,"y":23},{"x":8,"y":24},{"x":6,"y":24}][{"x":6,"y":22},{"x":7,"y":23},{"x":6,"y":24},{"x":5,"y":23}][{"x":5,"y":21},{"x":6,"y":22},{"x":5,"y":23},{"x":4,"y":22}][{"x":4,"y":20},{"x":5,"y":21},{"x":4,"y":22},{"x":3,"y":21}][{"x":3,"y":19},{"x":4,"y":20},{"x":3,"y":21},{"x":2,"y":20}][{"x":2,"y":18},{"x":3,"y":19},{"x":2,"y":20},{"x":1,"y":19}][{"x":1,"y":17},{"x":2,"y":18},{"x":1,"y":19},{"x":0,"y":18}][{"x":10,"y":6},{"x":11,"y":7},{"x":10,"y":8},{"x":9,"y":7}][{"x":11,"y":6},{"x":12,"y":7},{"x":11,"y":8},{"x":10,"y":7}][{"x":12,"y":6},{"x":13,"y":7},{"x":12,"y":8},{"x":11,"y":7}][{"x":13,"y":7},{"x":14,"y":8},{"x":13,"y":9},{"x":12,"y":8}][{"x":14,"y":8},{"x":15,"y":9},{"x":14,"y":10},{"x":13,"y":9}][{"x":15,"y":7},{"x":16,"y":8},{"x":15,"y":9},{"x":14,"y":8}][{"x":16,"y":6},{"x":17,"y":7},{"x":16,"y":8},{"x":15,"y":7}][{"x":17,"y":7},{"x":18,"y":8},{"x":17,"y":9},{"x":16,"y":8}][{"x":18,"y":8},{"x":19,"y":9},{"x":18,"y":10},{"x":17,"y":9}][{"x":19,"y":9},{"x":20,"y":10},{"x":19,"y":11},{"x":18,"y":10}][{"x":20,"y":10},{"x":21,"y":11},{"x":20,"y":12},{"x":19,"y":11}][{"x":21,"y":11},{"x":22,"y":12},{"x":21,"y":13},{"x":20,"y":12}][{"x":22,"y":12},{"x":23,"y":13},{"x":22,"y":14},{"x":21,"y":13}][{"x":23,"y":13},{"x":24,"y":14},{"x":23,"y":15},{"x":22,"y":14}][{"x":24,"y":14},{"x":24,"y":16},{"x":23,"y":15}][{"x":9,"y":5},{"x":10,"y":6},{"x":9,"y":7},{"x":8,"y":6}][{"x":8,"y":6},{"x":9,"y":7},{"x":8,"y":8},{"x":7,"y":7}][{"x":7,"y":7},{"x":8,"y":8},{"x":7,"y":9},{"x":6,"y":8}][{"x":6,"y":8},{"x":7,"y":9},{"x":6,"y":10},{"x":5,"y":9}][{"x":5,"y":9},{"x":6,"y":10},{"x":5,"y":11},{"x":4,"y":10}][{"x":4,"y":10},{"x":5,"y":11},{"x":4,"y":12},{"x":3,"y":11}][{"x":3,"y":11},{"x":4,"y":12},{"x":3,"y":13},{"x":2,"y":12}][{"x":2,"y":12},{"x":3,"y":13},{"x":2,"y":14},{"x":1,"y":13}][{"x":1,"y":13},{"x":2,"y":14},{"x":1,"y":15},{"x":0,"y":14}][{"x":0,"y":14},{"x":1,"y":15},{"x":0,"y":16}][{"x":24,"y":17},{"x":24,"y":19},{"x":23,"y":18}][{"x":23,"y":18},{"x":24,"y":19},{"x":23,"y":20},{"x":22,"y":19}][{"x":22,"y":19},{"x":23,"y":20},{"x":22,"y":21},{"x":21,"y":20}][{"x":21,"y":20},{"x":22,"y":21},{"x":21,"y":22},{"x":20,"y":21}][{"x":20,"y":21},{"x":21,"y":22},{"x":20,"y":23},{"x":19,"y":22}][{"x":19,"y":22},{"x":20,"y":23},{"x":19,"y":24},{"x":18,"y":23}][{"x":18,"y":23},{"x":19,"y":24},{"x":17,"y":24}][{"x":6,"y":23},{"x":7,"y":24},{"x":5,"y":24}][{"x":5,"y":22},{"x":6,"y":23},{"x":5,"y":24},{"x":4,"y":23}][{"x":4,"y":21},{"x":5,"y":22},{"x":4,"y":23},{"x":3,"y":22}][{"x":3,"y":20},{"x":4,"y":21},{"x":3,"y":22},{"x":2,"y":21}][{"x":2,"y":19},{"x":3,"y":20},{"x":2,"y":21},{"x":1,"y":20}][{"x":1,"y":18},{"x":2,"y":19},{"x":1,"y":20},{"x":0,"y":19}][{"x":0,"y":17},{"x":1,"y":18},{"x":0,"y":19}][{"x":10,"y":5},{"x":11,"y":6},{"x":10,"y":7},{"x":9,"y":6}][{"x":11,"y":5},{"x":12,"y":6},{"x":11,"y":7},{"x":10,"y":6}][{"x":12,"y":5},{"x":13,"y":6},{"x":12,"y":7},{"x":11,"y":6}][{"x":13,"y":6},{"x":14,"y":7},{"x":13,"y":8},{"x":12,"y":7}][{"x":14,"y":7},{"x":15,"y":8},{"x":14,"y":9},{"x":13,"y":8}][{"x":15,"y":6},{"x":16,"y":7},{"x":15,"y":8},{"x":14,"y":7}][{"x":16,"y":5},{"x":17,"y":6},{"x":16,"y":7},{"x":15,"y":6}][{"x":17,"y":6},{"x":18,"y":7},{"x":17,"y":8},{"x":16,"y":7}][{"x":18,"y":7},{"x":19,"y":8},{"x":18,"y":9},{"x":17,"y":8}][{"x":19,"y":8},{"x":20,"y":9},{"x":19,"y":10},{"x":18,"y":9}][{"x":20,"y":9},{"x":21,"y":10},{"x":20,"y":11},{"x":19,"y":10}][{"x":21,"y":10},{"x":22,"y":11},{"x":21,"y":12},{"x":20,"y":11}][{"x":22,"y":11},{"x":23,"y":12},{"x":22,"y":13},{"x":21,"y":12}][{"x":23,"y":12},{"x":24,"y":13},{"x":23,"y":14},{"x":22,"y":13}][{"x":24,"y":13},{"x":24,"y":15},{"x":23,"y":14}][{"x":9,"y":4},{"x":10,"y":5},{"x":9,"y":6},{"x":8,"y":5}][{"x":8,"y":5},{"x":9,"y":6},{"x":8,"y":7},{"x":7,"y":6}][{"x":7,"y":6},{"x":8,"y":7},{"x":7,"y":8},{"x":6,"y":7}][{"x":6,"y":7},{"x":7,"y":8},{"x":6,"y":9},{"x":5,"y":8}][{"x":5,"y":8},{"x":6,"y":9},{"x":5,"y":10},{"x":4,"y":9}][{"x":4,"y":9},{"x":5,"y":10},{"x":4,"y":11},{"x":3,"y":10}][{"x":3,"y":10},{"x":4,"y":11},{"x":3,"y":12},{"x":2,"y":11}][{"x":2,"y":11},{"x":3,"y":12},{"x":2,"y":13},{"x":1,"y":12}][{"x":1,"y":12},{"x":2,"y":13},{"x":1,"y":14},{"x":0,"y":13}][{"x":0,"y":13},{"x":1,"y":14},{"x":0,"y":15}][{"x":24,"y":18},{"x":24,"y":20},{"x":23,"y":19}][{"x":23,"y":19},{"x":24,"y":20},{"x":23,"y":21},{"x":22,"y":20}][{"x":22,"y":20},{"x":23,"y":21},{"x":22,"y":22},{"x":21,"y":21}][{"x":21,"y":21},{"x":22,"y":22},{"x":21,"y":23},{"x":20,"y":22}][{"x":20,"y":22},{"x":21,"y":23},{"x":20,"y":24},{"x":19,"y":23}][{"x":19,"y":23},{"x":20,"y":24},{"x":18,"y":24}][{"x":5,"y":23},{"x":6,"y":24},{"x":4,"y":24}][{"x":4,"y":22},{"x":5,"y":23},{"x":4,"y":24},{"x":3,"y":23}][{"x":3,"y":21},{"x":4,"y":22},{"x":3,"y":23},{"x":2,"y":22}][{"x":2,"y":20},{"x":3,"y":21},{"x":2,"y":22},{"x":1,"y":21}][{"x":1,"y":19},{"x":2,"y":20},{"x":1,"y":21},{"x":0,"y":20}][{"x":0,"y":18},{"x":1,"y":19},{"x":0,"y":20}][{"x":10,"y":4},{"x":11,"y":5},{"x":10,"y":6},{"x":9,"y":5}][{"x":11,"y":4},{"x":12,"y":5},{"x":11,"y":6},{"x":10,"y":5}][{"x":12,"y":4},{"x":13,"y":5},{"x":12,"y":6},{"x":11,"y":5}][{"x":13,"y":5},{"x":14,"y":6},{"x":13,"y":7},{"x":12,"y":6}][{"x":14,"y":6},{"x":15,"y":7},{"x":14,"y":8},{"x":13,"y":7}][{"x":15,"y":5},{"x":16,"y":6},{"x":15,"y":7},{"x":14,"y":6}][{"x":16,"y":4},{"x":17,"y":5},{"x":16,"y":6},{"x":15,"y":5}][{"x":17,"y":5},{"x":18,"y":6},{"x":17,"y":7},{"x":16,"y":6}][{"x":18,"y":6},{"x":19,"y":7},{"x":18,"y":8},{"x":17,"y":7}][{"x":19,"y":7},{"x":20,"y":8},{"x":19,"y":9},{"x":18,"y":8}][{"x":20,"y":8},{"x":21,"y":9},{"x":20,"y":10},{"x":19,"y":9}][{"x":21,"y":9},{"x":22,"y":10},{"x":21,"y":11},{"x":20,"y":10}][{"x":22,"y":10},{"x":23,"y":11},{"x":22,"y":12},{"x":21,"y":11}][{"x":23,"y":11},{"x":24,"y":12},{"x":23,"y":13},{"x":22,"y":12}][{"x":24,"y":12},{"x":24,"y":14},{"x":23,"y":13}][{"x":9,"y":3},{"x":10,"y":4},{"x":9,"y":5},{"x":8,"y":4}][{"x":8,"y":4},{"x":9,"y":5},{"x":8,"y":6},{"x":7,"y":5}][{"x":7,"y":5},{"x":8,"y":6},{"x":7,"y":7},{"x":6,"y":6}][{"x":6,"y":6},{"x":7,"y":7},{"x":6,"y":8},{"x":5,"y":7}][{"x":5,"y":7},{"x":6,"y":8},{"x":5,"y":9},{"x":4,"y":8}][{"x":4,"y":8},{"x":5,"y":9},{"x":4,"y":10},{"x":3,"y":9}][{"x":3,"y":9},{"x":4,"y":10},{"x":3,"y":11},{"x":2,"y":10}][{"x":2,"y":10},{"x":3,"y":11},{"x":2,"y":12},{"x":1,"y":11}][{"x":1,"y":11},{"x":2,"y":12},{"x":1,"y":13},{"x":0,"y":12}][{"x":0,"y":12},{"x":1,"y":13},{"x":0,"y":14}][{"x":24,"y":19},{"x":24,"y":21},{"x":23,"y":20}][{"x":23,"y":20},{"x":24,"y":21},{"x":23,"y":22},{"x":22,"y":21}][{"x":22,"y":21},{"x":23,"y":22},{"x":22,"y":23},{"x":21,"y":22}][{"x":21,"y":22},{"x":22,"y":23},{"x":21,"y":24},{"x":20,"y":23}][{"x":20,"y":23},{"x":21,"y":24},{"x":19,"y":24}][{"x":4,"y":23},{"x":5,"y":24},{"x":3,"y":24}][{"x":3,"y":22},{"x":4,"y":23},{"x":3,"y":24},{"x":2,"y":23}][{"x":2,"y":21},{"x":3,"y":22},{"x":2,"y":23},{"x":1,"y":22}][{"x":1,"y":20},{"x":2,"y":21},{"x":1,"y":22},{"x":0,"y":21}][{"x":0,"y":19},{"x":1,"y":20},{"x":0,"y":21}][{"x":10,"y":3},{"x":11,"y":4},{"x":10,"y":5},{"x":9,"y":4}][{"x":11,"y":3},{"x":12,"y":4},{"x":11,"y":5},{"x":10,"y":4}][{"x":12,"y":3},{"x":13,"y":4},{"x":12,"y":5},{"x":11,"y":4}][{"x":13,"y":4},{"x":14,"y":5},{"x":13,"y":6},{"x":12,"y":5}][{"x":14,"y":5},{"x":15,"y":6},{"x":14,"y":7},{"x":13,"y":6}][{"x":15,"y":4},{"x":16,"y":5},{"x":15,"y":6},{"x":14,"y":5}][{"x":16,"y":3},{"x":17,"y":4},{"x":16,"y":5},{"x":15,"y":4}][{"x":17,"y":4},{"x":18,"y":5},{"x":17,"y":6},{"x":16,"y":5}][{"x":18,"y":5},{"x":19,"y":6},{"x":18,"y":7},{"x":17,"y":6}][{"x":19,"y":6},{"x":20,"y":7},{"x":19,"y":8},{"x":18,"y":7}][{"x":20,"y":7},{"x":21,"y":8},{"x":20,"y":9},{"x":19,"y":8}][{"x":21,"y":8},{"x":22,"y":9},{"x":21,"y":10},{"x":20,"y":9}][{"x":22,"y":9},{"x":23,"y":10},{"x":22,"y":11},{"x":21,"y":10}][{"x":23,"y":10},{"x":24,"y":11},{"x":23,"y":12},{"x":22,"y":11}][{"x":24,"y":11},{"x":24,"y":13},{"x":23,"y":12}][{"x":9,"y":2},{"x":10,"y":3},{"x":9,"y":4},{"x":8,"y":3}][{"x":8,"y":3},{"x":9,"y":4},{"x":8,"y":5},{"x":7,"y":4}][{"x":7,"y":4},{"x":8,"y":5},{"x":7,"y":6},{"x":6,"y":5}][{"x":6,"y":5},{"x":7,"y":6},{"x":6,"y":7},{"x":5,"y":6}][{"x":5,"y":6},{"x":6,"y":7},{"x":5,"y":8},{"x":4,"y":7}][{"x":4,"y":7},{"x":5,"y":8},{"x":4,"y":9},{"x":3,"y":8}][{"x":3,"y":8},{"x":4,"y":9},{"x":3,"y":10},{"x":2,"y":9}][{"x":2,"y":9},{"x":3,"y":10},{"x":2,"y":11},{"x":1,"y":10}][{"x":1,"y":10},{"x":2,"y":11},{"x":1,"y":12},{"x":0,"y":11}][{"x":0,"y":11},{"x":1,"y":12},{"x":0,"y":13}][{"x":24,"y":20},{"x":24,"y":22},{"x":23,"y":21}][{"x":23,"y":21},{"x":24,"y":22},{"x":23,"y":23},{"x":22,"y":22}][{"x":22,"y":22},{"x":23,"y":23},{"x":22,"y":24},{"x":21,"y":23}][{"x":21,"y":23},{"x":22,"y":24},{"x":20,"y":24}][{"x":3,"y":23},{"x":4,"y":24},{"x":2,"y":24}][{"x":2,"y":22},{"x":3,"y":23},{"x":2,"y":24},{"x":1,"y":23}][{"x":1,"y":21},{"x":2,"y":22},{"x":1,"y":23},{"x":0,"y":22}][{"x":0,"y":20},{"x":1,"y":21},{"x":0,"y":22}][{"x":10,"y":2},{"x":11,"y":3},{"x":10,"y":4},{"x":9,"y":3}][{"x":11,"y":2},{"x":12,"y":3},{"x":11,"y":4},{"x":10,"y":3}][{"x":12,"y":2},{"x":13,"y":3},{"x":12,"y":4},{"x":11,"y":3}][{"x":13,"y":3},{"x":14,"y":4},{"x":13,"y":5},{"x":12,"y":4}][{"x":14,"y":4},{"x":15,"y":5},{"x":14,"y":6},{"x":13,"y":5}][{"x":15,"y":3},{"x":16,"y":4},{"x":15,"y":5},{"x":14,"y":4}][{"x":16,"y":2},{"x":17,"y":3},{"x":16,"y":4},{"x":15,"y":3}][{"x":17,"y":3},{"x":18,"y":4},{"x":17,"y":5},{"x":16,"y":4}][{"x":18,"y":4},{"x":19,"y":5},{"x":18,"y":6},{"x":17,"y":5}][{"x":19,"y":5},{"x":20,"y":6},{"x":19,"y":7},{"x":18,"y":6}][{"x":20,"y":6},{"x":21,"y":7},{"x":20,"y":8},{"x":19,"y":7}][{"x":21,"y":7},{"x":22,"y":8},{"x":21,"y":9},{"x":20,"y":8}][{"x":22,"y":8},{"x":23,"y":9},{"x":22,"y":10},{"x":21,"y":9}][{"x":23,"y":9},{"x":24,"y":10},{"x":23,"y":11},{"x":22,"y":10}][{"x":24,"y":10},{"x":24,"y":12},{"x":23,"y":11}][{"x":9,"y":1},{"x":10,"y":2},{"x":9,"y":3},{"x":8,"y":2}][{"x":8,"y":2},{"x":9,"y":3},{"x":8,"y":4},{"x":7,"y":3}][{"x":7,"y":3},{"x":8,"y":4},{"x":7,"y":5},{"x":6,"y":4}][{"x":6,"y":4},{"x":7,"y":5},{"x":6,"y":6},{"x":5,"y":5}][{"x":5,"y":5},{"x":6,"y":6},{"x":5,"y":7},{"x":4,"y":6}][{"x":4,"y":6},{"x":5,"y":7},{"x":4,"y":8},{"x":3,"y":7}][{"x":3,"y":7},{"x":4,"y":8},{"x":3,"y":9},{"x":2,"y":8}][{"x":2,"y":8},{"x":3,"y":9},{"x":2,"y":10},{"x":1,"y":9}][{"x":1,"y":9},{"x":2,"y":10},{"x":1,"y":11},{"x":0,"y":10}][{"x":0,"y":10},{"x":1,"y":11},{"x":0,"y":12}][{"x":24,"y":21},{"x":24,"y":23},{"x":23,"y":22}][{"x":23,"y":22},{"x":24,"y":23},{"x":23,"y":24},{"x":22,"y":23}][{"x":22,"y":23},{"x":23,"y":24},{"x":21,"y":24}][{"x":2,"y":23},{"x":3,"y":24},{"x":1,"y":24}][{"x":1,"y":22},{"x":2,"y":23},{"x":1,"y":24},{"x":0,"y":23}][{"x":0,"y":21},{"x":1,"y":22},{"x":0,"y":23}][{"x":10,"y":1},{"x":11,"y":2},{"x":10,"y":3},{"x":9,"y":2}][{"x":11,"y":1},{"x":12,"y":2},{"x":11,"y":3},{"x":10,"y":2}][{"x":12,"y":1},{"x":13,"y":2},{"x":12,"y":3},{"x":11,"y":2}][{"x":13,"y":2},{"x":14,"y":3},{"x":13,"y":4},{"x":12,"y":3}][{"x":14,"y":3},{"x":15,"y":4},{"x":14,"y":5},{"x":13,"y":4}][{"x":15,"y":2},{"x":16,"y":3},{"x":15,"y":4},{"x":14,"y":3}][{"x":16,"y":1},{"x":17,"y":2},{"x":16,"y":3},{"x":15,"y":2}][{"x":17,"y":2},{"x":18,"y":3},{"x":17,"y":4},{"x":16,"y":3}][{"x":18,"y":3},{"x":19,"y":4},{"x":18,"y":5},{"x":17,"y":4}][{"x":19,"y":4},{"x":20,"y":5},{"x":19,"y":6},{"x":18,"y":5}][{"x":20,"y":5},{"x":21,"y":6},{"x":20,"y":7},{"x":19,"y":6}][{"x":21,"y":6},{"x":22,"y":7},{"x":21,"y":8},{"x":20,"y":7}][{"x":22,"y":7},{"x":23,"y":8},{"x":22,"y":9},{"x":21,"y":8}][{"x":23,"y":8},{"x":24,"y":9},{"x":23,"y":10},{"x":22,"y":9}][{"x":24,"y":9},{"x":24,"y":11},{"x":23,"y":10}][{"x":9,"y":0},{"x":10,"y":1},{"x":9,"y":2},{"x":8,"y":1}][{"x":8,"y":1},{"x":9,"y":2},{"x":8,"y":3},{"x":7,"y":2}][{"x":7,"y":2},{"x":8,"y":3},{"x":7,"y":4},{"x":6,"y":3}][{"x":6,"y":3},{"x":7,"y":4},{"x":6,"y":5},{"x":5,"y":4}][{"x":5,"y":4},{"x":6,"y":5},{"x":5,"y":6},{"x":4,"y":5}][{"x":4,"y":5},{"x":5,"y":6},{"x":4,"y":7},{"x":3,"y":6}][{"x":3,"y":6},{"x":4,"y":7},{"x":3,"y":8},{"x":2,"y":7}][{"x":2,"y":7},{"x":3,"y":8},{"x":2,"y":9},{"x":1,"y":8}][{"x":1,"y":8},{"x":2,"y":9},{"x":1,"y":10},{"x":0,"y":9}][{"x":0,"y":9},{"x":1,"y":10},{"x":0,"y":11}][{"x":24,"y":22},{"x":24,"y":24},{"x":23,"y":23}][{"x":23,"y":23},{"x":24,"y":24},{"x":22,"y":24}][{"x":1,"y":23},{"x":2,"y":24},{"x":0,"y":24}][{"x":0,"y":22},{"x":1,"y":23},{"x":0,"y":24}][{"x":10,"y":0},{"x":11,"y":1},{"x":10,"y":2},{"x":9,"y":1}][{"x":11,"y":0},{"x":12,"y":1},{"x":11,"y":2},{"x":10,"y":1}][{"x":12,"y":0},{"x":13,"y":1},{"x":12,"y":2},{"x":11,"y":1}][{"x":13,"y":1},{"x":14,"y":2},{"x":13,"y":3},{"x":12,"y":2}][{"x":14,"y":2},{"x":15,"y":3},{"x":14,"y":4},{"x":13,"y":3}][{"x":15,"y":1},{"x":16,"y":2},{"x":15,"y":3},{"x":14,"y":2}][{"x":16,"y":0},{"x":17,"y":1},{"x":16,"y":2},{"x":15,"y":1}][{"x":17,"y":1},{"x":18,"y":2},{"x":17,"y":3},{"x":16,"y":2}][{"x":18,"y":2},{"x":19,"y":3},{"x":18,"y":4},{"x":17,"y":3}][{"x":19,"y":3},{"x":20,"y":4},{"x":19,"y":5},{"x":18,"y":4}][{"x":20,"y":4},{"x":21,"y":5},{"x":20,"y":6},{"x":19,"y":5}][{"x":21,"y":5},{"x":22,"y":6},{"x":21,"y":7},{"x":20,"y":6}][{"x":22,"y":6},{"x":23,"y":7},{"x":22,"y":8},{"x":21,"y":7}][{"x":23,"y":7},{"x":24,"y":8},{"x":23,"y":9},{"x":22,"y":8}][{"x":24,"y":8},{"x":24,"y":10},{"x":23,"y":9}][{"x":10,"y":0},{"x":9,"y":1},{"x":8,"y":0}][{"x":8,"y":0},{"x":9,"y":1},{"x":8,"y":2},{"x":7,"y":1}][{"x":7,"y":1},{"x":8,"y":2},{"x":7,"y":3},{"x":6,"y":2}][{"x":6,"y":2},{"x":7,"y":3},{"x":6,"y":4},{"x":5,"y":3}][{"x":5,"y":3},{"x":6,"y":4},{"x":5,"y":5},{"x":4,"y":4}][{"x":4,"y":4},{"x":5,"y":5},{"x":4,"y":6},{"x":3,"y":5}][{"x":3,"y":5},{"x":4,"y":6},{"x":3,"y":7},{"x":2,"y":6}][{"x":2,"y":6},{"x":3,"y":7},{"x":2,"y":8},{"x":1,"y":7}][{"x":1,"y":7},{"x":2,"y":8},{"x":1,"y":9},{"x":0,"y":8}][{"x":0,"y":8},{"x":1,"y":9},{"x":0,"y":10}][{"x":24,"y":23},{"x":23,"y":24}][{"x":0,"y":23},{"x":1,"y":24}][{"x":11,"y":0},{"x":10,"y":1},{"x":9,"y":0}][{"x":12,"y":0},{"x":11,"y":1},{"x":10,"y":0}][{"x":13,"y":0},{"x":12,"y":1},{"x":11,"y":0}][{"x":13,"y":0},{"x":14,"y":1},{"x":13,"y":2},{"x":12,"y":1}][{"x":14,"y":1},{"x":15,"y":2},{"x":14,"y":3},{"x":13,"y":2}][{"x":15,"y":0},{"x":16,"y":1},{"x":15,"y":2},{"x":14,"y":1}][{"x":17,"y":0},{"x":16,"y":1},{"x":15,"y":0}][{"x":17,"y":0},{"x":18,"y":1},{"x":17,"y":2},{"x":16,"y":1}][{"x":18,"y":1},{"x":19,"y":2},{"x":18,"y":3},{"x":17,"y":2}][{"x":19,"y":2},{"x":20,"y":3},{"x":19,"y":4},{"x":18,"y":3}][{"x":20,"y":3},{"x":21,"y":4},{"x":20,"y":5},{"x":19,"y":4}][{"x":21,"y":4},{"x":22,"y":5},{"x":21,"y":6},{"x":20,"y":5}][{"x":22,"y":5},{"x":23,"y":6},{"x":22,"y":7},{"x":21,"y":6}][{"x":23,"y":6},{"x":24,"y":7},{"x":23,"y":8},{"x":22,"y":7}][{"x":24,"y":7},{"x":24,"y":9},{"x":23,"y":8}][{"x":9,"y":0},{"x":8,"y":1},{"x":7,"y":0}][{"x":7,"y":0},{"x":8,"y":1},{"x":7,"y":2},{"x":6,"y":1}][{"x":6,"y":1},{"x":7,"y":2},{"x":6,"y":3},{"x":5,"y":2}][{"x":5,"y":2},{"x":6,"y":3},{"x":5,"y":4},{"x":4,"y":3}][{"x":4,"y":3},{"x":5,"y":4},{"x":4,"y":5},{"x":3,"y":4}][{"x":3,"y":4},{"x":4,"y":5},{"x":3,"y":6},{"x":2,"y":5}][{"x":2,"y":5},{"x":3,"y":6},{"x":2,"y":7},{"x":1,"y":6}][{"x":1,"y":6},{"x":2,"y":7},{"x":1,"y":8},{"x":0,"y":7}][{"x":0,"y":7},{"x":1,"y":8},{"x":0,"y":9}][{"x":14,"y":0},{"x":13,"y":1},{"x":12,"y":0}][{"x":14,"y":0},{"x":15,"y":1},{"x":14,"y":2},{"x":13,"y":1}][{"x":16,"y":0},{"x":15,"y":1},{"x":14,"y":0}][{"x":18,"y":0},{"x":17,"y":1},{"x":16,"y":0}][{"x":18,"y":0},{"x":19,"y":1},{"x":18,"y":2},{"x":17,"y":1}][{"x":19,"y":1},{"x":20,"y":2},{"x":19,"y":3},{"x":18,"y":2}][{"x":20,"y":2},{"x":21,"y":3},{"x":20,"y":4},{"x":19,"y":3}][{"x":21,"y":3},{"x":22,"y":4},{"x":21,"y":5},{"x":20,"y":4}][{"x":22,"y":4},{"x":23,"y":5},{"x":22,"y":6},{"x":21,"y":5}][{"x":23,"y":5},{"x":24,"y":6},{"x":23,"y":7},{"x":22,"y":6}][{"x":24,"y":6},{"x":24,"y":8},{"x":23,"y":7}][{"x":8,"y":0},{"x":7,"y":1},{"x":6,"y":0}][{"x":6,"y":0},{"x":7,"y":1},{"x":6,"y":2},{"x":5,"y":1}][{"x":5,"y":1},{"x":6,"y":2},{"x":5,"y":3},{"x":4,"y":2}][{"x":4,"y":2},{"x":5,"y":3},{"x":4,"y":4},{"x":3,"y":3}][{"x":3,"y":3},{"x":4,"y":4},{"x":3,"y":5},{"x":2,"y":4}][{"x":2,"y":4},{"x":3,"y":5},{"x":2,"y":6},{"x":1,"y":5}][{"x":1,"y":5},{"x":2,"y":6},{"x":1,"y":7},{"x":0,"y":6}][{"x":0,"y":6},{"x":1,"y":7},{"x":0,"y":8}][{"x":15,"y":0},{"x":14,"y":1},{"x":13,"y":0}][{"x":19,"y":0},{"x":18,"y":1},{"x":17,"y":0}][{"x":19,"y":0},{"x":20,"y":1},{"x":19,"y":2},{"x":18,"y":1}][{"x":20,"y":1},{"x":21,"y":2},{"x":20,"y":3},{"x":19,"y":2}][{"x":21,"y":2},{"x":22,"y":3},{"x":21,"y":4},{"x":20,"y":3}][{"x":22,"y":3},{"x":23,"y":4},{"x":22,"y":5},{"x":21,"y":4}][{"x":23,"y":4},{"x":24,"y":5},{"x":23,"y":6},{"x":22,"y":5}][{"x":24,"y":5},{"x":24,"y":7},{"x":23,"y":6}][{"x":7,"y":0},{"x":6,"y":1},{"x":5,"y":0}][{"x":5,"y":0},{"x":6,"y":1},{"x":5,"y":2},{"x":4,"y":1}][{"x":4,"y":1},{"x":5,"y":2},{"x":4,"y":3},{"x":3,"y":2}][{"x":3,"y":2},{"x":4,"y":3},{"x":3,"y":4},{"x":2,"y":3}][{"x":2,"y":3},{"x":3,"y":4},{"x":2,"y":5},{"x":1,"y":4}][{"x":1,"y":4},{"x":2,"y":5},{"x":1,"y":6},{"x":0,"y":5}][{"x":0,"y":5},{"x":1,"y":6},{"x":0,"y":7}][{"x":20,"y":0},{"x":19,"y":1},{"x":18,"y":0}][{"x":20,"y":0},{"x":21,"y":1},{"x":20,"y":2},{"x":19,"y":1}][{"x":21,"y":1},{"x":22,"y":2},{"x":21,"y":3},{"x":20,"y":2}][{"x":22,"y":2},{"x":23,"y":3},{"x":22,"y":4},{"x":21,"y":3}][{"x":23,"y":3},{"x":24,"y":4},{"x":23,"y":5},{"x":22,"y":4}][{"x":24,"y":4},{"x":24,"y":6},{"x":23,"y":5}][{"x":6,"y":0},{"x":5,"y":1},{"x":4,"y":0}][{"x":4,"y":0},{"x":5,"y":1},{"x":4,"y":2},{"x":3,"y":1}][{"x":3,"y":1},{"x":4,"y":2},{"x":3,"y":3},{"x":2,"y":2}][{"x":2,"y":2},{"x":3,"y":3},{"x":2,"y":4},{"x":1,"y":3}][{"x":1,"y":3},{"x":2,"y":4},{"x":1,"y":5},{"x":0,"y":4}][{"x":0,"y":4},{"x":1,"y":5},{"x":0,"y":6}][{"x":21,"y":0},{"x":20,"y":1},{"x":19,"y":0}][{"x":21,"y":0},{"x":22,"y":1},{"x":21,"y":2},{"x":20,"y":1}][{"x":22,"y":1},{"x":23,"y":2},{"x":22,"y":3},{"x":21,"y":2}][{"x":23,"y":2},{"x":24,"y":3},{"x":23,"y":4},{"x":22,"y":3}][{"x":24,"y":3},{"x":24,"y":5},{"x":23,"y":4}][{"x":5,"y":0},{"x":4,"y":1},{"x":3,"y":0}][{"x":3,"y":0},{"x":4,"y":1},{"x":3,"y":2},{"x":2,"y":1}][{"x":2,"y":1},{"x":3,"y":2},{"x":2,"y":3},{"x":1,"y":2}][{"x":1,"y":2},{"x":2,"y":3},{"x":1,"y":4},{"x":0,"y":3}][{"x":0,"y":3},{"x":1,"y":4},{"x":0,"y":5}][{"x":22,"y":0},{"x":21,"y":1},{"x":20,"y":0}][{"x":22,"y":0},{"x":23,"y":1},{"x":22,"y":2},{"x":21,"y":1}][{"x":23,"y":1},{"x":24,"y":2},{"x":23,"y":3},{"x":22,"y":2}][{"x":24,"y":2},{"x":24,"y":4},{"x":23,"y":3}][{"x":4,"y":0},{"x":3,"y":1},{"x":2,"y":0}][{"x":2,"y":0},{"x":3,"y":1},{"x":2,"y":2},{"x":1,"y":1}][{"x":1,"y":1},{"x":2,"y":2},{"x":1,"y":3},{"x":0,"y":2}][{"x":0,"y":2},{"x":1,"y":3},{"x":0,"y":4}][{"x":23,"y":0},{"x":22,"y":1},{"x":21,"y":0}][{"x":23,"y":0},{"x":24,"y":1},{"x":23,"y":2},{"x":22,"y":1}][{"x":24,"y":1},{"x":24,"y":3},{"x":23,"y":2}][{"x":3,"y":0},{"x":2,"y":1},{"x":1,"y":0}][{"x":1,"y":0},{"x":2,"y":1},{"x":1,"y":2},{"x":0,"y":1}][{"x":0,"y":1},{"x":1,"y":2},{"x":0,"y":3}][{"x":24,"y":0},{"x":23,"y":1},{"x":22,"y":0}][{"x":24,"y":0},{"x":24,"y":2},{"x":23,"y":1}][{"x":2,"y":0},{"x":1,"y":1},{"x":0,"y":0}][{"x":0,"y":0},{"x":1,"y":1},{"x":0,"y":2}][{"x":24,"y":1},{"x":23,"y":0}][{"x":1,"y":0},{"x":0,"y":1}]


Zoals je ziet, doet het script veel te veel moeite en neemt een omweg...
Terwijl hij dat bij http://beta.knightsway.com/testing/ niet doet.

Ik heb KW.data.map.flat al gecontroleerd, en dat is gewoon de map zoals hij hoort te zijn.

Iemand nog ideeën?
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Rens Rikkerink
 
Rens Rikkerink

Rens Rikkerink

19/01/2010 20:00:00
Quote Anchor link
Ik heb het!!!!

KW.temp.cursor_x;
KW.temp.cursor_y;

Die 2 variabelen waren strings, waardoor AStar ze niet kon verwerken.
In ieder geval bedankt iedereen.

@Mods - Kan gesloten worden
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.