[JS] A* Algoritme vindt alleen verticaal?

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

IoT Developer

Ben jij innovatief, heb jij passie voor energie en ben je data gedreven? Bouw dan mee aan IoT binnen Bredenoord. Samen met een gedreven team werk jij aan mooie technische en innovatieve oplossingen. Wat houdt de functie van IoT Developer in? Binnen Bredenoord zijn wij momenteel volop in ontwikkeling met ons IoT platform. Als uitbreiding van ons team zijn wij op zoek naar een IoT Developer. Je zal in projectverband meehelpen met het implementeren van IoT vraagstukken binnen Bredenoord. Als IoT Developer op onze R&D-afdeling word je verantwoordelijk voor het verder inrichten en beheren van ons nieuwe IoT platform. Dat

Bekijk vacature »

Lead javascript developer Node.js React

Functie Als fullstack JavaScript developer vind jij het uitdagend om op basis van concrete klantvragen nieuwe functionaliteiten te ontwikkelen. Bij voorkeur worden deze functionaliteiten op een bepaalde manier geprogrammeerd, zodat ze door meerdere klanten te gebruiken zijn. Je hebt dus vaak te maken met abstracte vraagstukken. Om dit te kunnen realiseren sta je nauw in contact met de product owner en/of klant. Je bent niet alleen onderdeel van het development team, maar hebt ook vaak contact met de product-owner en/of klanten om daardoor inzichten te verzamelen die leiden tot productverbeteringen. • Inzichten verzamelen bij de klant en/of product owner •

Bekijk vacature »

Backend developer

Functie omschrijving Ben jij graag bezig met de back-end van applicaties? Zou je dit graag willen doen voor een kleine werkgever waar ook tijd is voor een drankje op zijn tijd? Je taken hierbij zullen bestaan uit: Gebruik maken van de volgende technieken: .NET (core), C#, SQL, XML, MVC, JSON, REST & SOAP API. Gebruik maken van de volgende tools: Visual Studio, GIT, Jira, Jenkins. Bovengenoemde technieken en tools ga je gebruiken om: Nieuwe functionaliteiten te ontwikkelen. Wijzigingsverzoeken van klanten uitvoeren. Verzorgen van koppelingen tussen data. Bedrijfsprofiel Jouw nieuwe werkgever bevindt zich in regio Raamdonksveer en bieden oplossingen op gebied

Bekijk vacature »

Junior full stack developer

Functie Als full stack developer binnen onze organisatie ga jij je bezig houden met het bouwen van de user experience van de webapplicaties. Je bent verantwoordelijk voor het vertalen van concepten, briefings en designs naar werkende functionaliteit. Hierbij zorg je ervoor dat applicaties betrouwbaar, veilig en toekomstbestendig zijn en een goede architectuur hebben en behouden. Verder denk je actief na- en mee over nieuwe ontwikkelingen en functionaliteiten om zo elke dag de klantervaring weer te verbeteren. Dit doe je natuurlijk niet alleen maar in een development team. Het team bedraagt momenteel 4 man bestaande uit 2 devops engineers en 2

Bekijk vacature »

C++ Ontwikkelaar

Functieomschrijving Ben jij als software ontwikkelaar toe aan een nieuwe uitdaging? Dan zoeken wij jou! Voor het maken van de procesbesturingssoftware gebruiken onze projectteams een in C++ en C# geschreven tool. Dit is een gedistribueerd object framework wat alle kernfuncties biedt voor een procesautomatisering. Verder zullen jouw werkzaamheden o.a. bestaan uit: Ontwerpen, programmeren en testen van product aanpassingen; Analyseren van vragen en wensen van gebruikers en deze vertalen naar een functioneel ontwerp; Inzichtelijk maken van voortgang omtrent softwarewerkzaamheden, o.a. door middel van SCRUM; Continu toetsen van het effect van nieuwe releases op andere tools en processen; Implementeren van nieuwe product

Bekijk vacature »

.NET developer

Functie Als .NET ontwikkelaar ga jij aan de slag bij een van onze klanten actief in de High Tech Industrie. Onze klanten zijn voornamelijk gelokaliseerd in de omgeving van Eindhoven. Wij zijn erg selectief als het gaat om de projecten die wij accepteren en richten ons dan ook alleen op innovatieve en complexe projecten. Omdat onze klanten voornamelijk gespecialiseerd zijn in de machinebouw, werk jij ook vaak dicht tegen de machines aan. Ons team bestaat momenteel uit Embedded engineers, IOT developers en Cloud engineers. Wij werken voornamelijk aan Microsoft projecten waar er gebruik wordt gemaakt van WPF, UWP, .NET Core

Bekijk vacature »

Low Code Developer

Functie omschrijving Ben jij toe aan een nieuwe uitdaging en ben jij HBO afgestudeerd in de richting van IT? Heb jij verstand van datamodellering, NO CODE Platformen en kun jij het aan om projecten te leiden? Voor een leuke opdrachtgever in omgeving Rotterdam zijn wij op zoek naar een No Code developer die zich bezig gaat houden met het optimaliseren van bedrijfsprocessen bij klanten in heel het land! Wat ga je hier zoal doen? Je gaat geen code kloppen maar bedenken hoe applicaties eruit moet komen te zien. Je gaat werken met een non code platform, je kunt denken aan

Bekijk vacature »

Java (Java EE) Developer

In het kort Werken als Java developer betekent werken aan complexe IT projecten bij onder meer een internationaal containeroverslag bedrijf. Zo sturen we apparaten en eindgebruikers aan d.m.v. onze custom-made software oplossing, die dagelijkse vele duizenden containers verwerkt. Denk aan systemen die volautomatische kranen aansturen en op afstand bedienen, de volledige afhandeling van containernummerherkenning bij het laden en lossen van zeeschepen of het tonen van instructies aan de chauffeurs van ruim 300 straddle carriers. En dat allemaal redundant, robuust en in een dynamische 24/7 omgeving! Jij versterkt ons ontwikkelteam en gaat aan de slag met oa. Java i.c.m. Spring (Boot),

Bekijk vacature »

Senior PHP developer

Functie Als Senior PHP developer heb je een sterke mening over de architectuur van projecten en de processen binnen het team. Je bent de sparringpartner voor je Team Lead. Ook ondersteun je met jouw kennis de minder ervaren developers in jouw team. Ze werken regelmatig aan projecten vanaf scratch en dit geeft ruimte om voor nieuwe technieken te kiezen. Naast het ontwikkelen van software ben je continue bezig om ook jezelf te ontwikkelen. Ze werken met o.a.: PHP, Laravel, Doctrine, PHP Unit, Behat, React, TypeScript, (My)SQL, Postgress, Redis, ElasticSearch, Docker, Nginx, GIT flow, JIRA, AWS. Eisen • HBO werk- en

Bekijk vacature »

Junior .NET developer

Functie Wij hebben drie scrumteams. Het eerste team focust zich op het stukje hardware wat wij in huis doen. Zij maken als team o.a. gebruik van C++. De andere twee scrumteams zijn allebei bezig met data verwerking en maken hierbij in de backend gebruik van C# .NET / .NET Core. Het verschil tussen deze teams is dat één team de data verwerking doet voor de mobiele applicatie. Zij werken hierbij dus ook met Xamarin. Het andere team focust zich op de webapplicaties en maakt hierbij ook gebruik van ASP.NET MVC. Op basis van jouw ambities en kwaliteiten kijken wij samen

Bekijk vacature »

Back-end Developer

Functieomschrijving Heb jij kort geleden jouw HBO ICT diploma in ontvangst mogen nemen? Of ben je toe aan een nieuwe stap? Voor een softwarebedrijf in regio Oosterhout zijn wij op zoek naar een back-end developer met kennis of ervaring met C# en SQL. Je draagt bij aan de implementatie van aanpassingen, verbeteringen en aanvullingen in de C# based applicaties; Je test de software en ontwikkelt deze door; Je brengt de aanpassingssuggesties van klanten in kaart, om ze vervolgens te analyseren en daarna te concluderen of de aanpassing een verbetering is; Je houdt je bezig met het ontwikkelen van nieuwe functionaliteiten;

Bekijk vacature »

Junior Front-End Developer

Je maakt een vliegende start van je carrière, door meteen mee te bouwen aan de digitale oplossingen van Coolblue. Wat doe je als Junior Front-End Developer bij Coolblue? Als Junior Front-End Developer ben je meteen vanaf de start onderdeel van een development team. Je kijkt veel mee met collega’s en volgt trainingen. Op dat moment komt je wil om te blijven leren naar boven. Daarnaast pak je in de sprints ook je eigen stories op om Coolblue iedere dag een beetje beter te maken. Je sterk analytisch vermogen komt dan goed van pas! Ook Junior Front-End Developer worden bij Coolblue?

Bekijk vacature »

C# .NET Developer IoT SQL Server

Samengevat: Wij ontwikkelen innovatieve oplossingen om apparaten en bezittingen op een eenvoudige en flexibele manier te beveiligen. Ben jij een C# .NET developer? Heb jij ervaring met C# en SQL server? Vaste baan: C# .NET Developer IoT HBO €3.200 - €4.500 Deze werkgever is gespecialiseerd in hoogwaardige GSM/GPRS alarm- en telemetrietechnologie. Met een eigen productlijn en klantspecifieke ontwikkelingen biedt deze werkgever oplossingen om op afstand te meten, melden, loggen en aansturen, ook op plaatsen zonder stroomvoorziening. Onze producten worden gekarakteriseerd door flexibiliteit in de configuratie, betrouwbaarheid en een extreem laag stroomverbruik. Zij werken voor MKB klanten. Deze werkgever heeft veel

Bekijk vacature »

PHP Developer - Draag bij aan de maatschappij!

Bedrijfsomschrijving Wil jij als applicatieontwikkelaar deel uitmaken van een gedreven ontwikkelteam en werken aan innovatieve producten? Dan hebben wij dé uitdaging voor jou! Wij zijn op zoek naar een enthousiaste collega die samen met ons de technische ondergrond van onze producten verder wil ontwikkelen met behulp van PHP. Met jouw expertise geef je de finishing touch aan onze producten om jezelf steeds opnieuw weer te verrassen. Functieomschrijving Bij ons staan innovatie en creativiteit centraal. Wij zijn op zoek naar een enthousiaste PHP ontwikkelaar die nieuwe ideeën en inzichten kan inbrengen en daarmee zichzelf en het team verder kan laten groeien.

Bekijk vacature »

Technical Asset Specialist Substations

TenneT is growing fast to realize its strategic ambitions. We play a leading role in driving the energy transition. We are looking for a passionate Technical Asset Specialist for substations (onshore and offshore) at our location in Arnhem who will contribute to this and that might be you? Your contribution to TenneT We are searching for a motivated and engaged colleague as a technical asset specialist (onshore and offshore) for instrument transformers and surge arresters, with preferably a strong background in the area of insulation coordination. As a specialist for insulation coordination you are responsible for overarching topics regarding insultation

Bekijk vacature »
Rens Rikkerink

Rens Rikkerink

18/01/2010 19:40:00
Quote Anchor link
Hey allemaal, ik ben de laatste tijd bezig met een browser based MMORPG.
Ik ben alleen op 1 probleem gelandt.

Dit zijn de libs die ik gebruik:
JS A* Algoritm ( http://devpro.it/code/137.html )
Jquery ( http://www.jquery.com/ )
Jquery UI (http://ui.jquery.com/ )

Dus dan heb ik een klein stukje javascript code waarmee het wordt berekend.
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
function mapmouse (obj) {
    //Get the coordinates
    coords = obj.id.split('_');
    //Reset old position
    $('#grid_'+KW.temp.cursor_x+'_'+KW.temp.cursor_y).css('border', '0px');
    //Save new coordinates
    KW.temp.cursor_x = coords[1];
    KW.temp.cursor_y = coords[2];
    //Mark new slot
    $('#grid_'+KW.temp.cursor_x+'_'+KW.temp.cursor_y).css('border', '1px solid red');
}

function mapmouseclick () {
    if ( !KW.temp.clickedonce )
    {
        //First click -> pathfind
        path = AStar(KW.data.map.flat, [KW.user.map_x, KW.user.map_y], [KW.temp.cursor_x, KW.temp.cursor_y], "Manhattan");
        //Reset grid
        $('.grid').css('border', '0px');
        for( i = 0; i < path.length; i++ )
        {
            $('#grid_'+path[i][0]+'_'+path[i][1]).css('border', '1px solid blue');
        }
        if ( path.length ) { KW.temp.clickedonce = true; }
        //Save for checking
        KW.temp.validate_x = KW.temp.cursor_x;
        KW.temp.validate_y = KW.temp.cursor_y;
    }
    else
    {
        KW.temp.clickedonce = false;
        //Check if the coordinates are still the same
        if ( KW.temp.validate_x == KW.temp.cursor_x  && KW.temp.validate_y == KW.temp.cursor_y )
        {
            //Reset grid
            $('.grid').css('border', '0px');
            //Save
            KW.user.map_x = KW.temp.cursor_x;
            KW.user.map_y = KW.temp.cursor_y;
            dir = 's'; //Temporarily
            //Send
            KW.ajax('loop::move', { x: KW.user.map_x, y: KW.user.map_y, d: dir });
            //Apply
            $('#character').css('z-index', KW.user.map_y);
            $('#character').animate({ left: ((KW.user.map_x*32)-32), top: ((KW.user.map_y*32)-32) }, 1, "linear");
            KW.map.center('linear');
        }
        else
        {
            //They're not the same, so restart this function
            mapmouseclick();
        }
    }
}


En de code wordt steeds aangeroepen door dit: (voorbeeld coordinaten)
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<div id="grid_5_5" class="grid" onClick="javascript:mapmouseclick();" onMouseover="javascript:mapmouse(this);"></div>


En door de class grid wordt het blokje 32x32 pixels.

Wat er dus foutgaat:
De AStar vindt alleen verticale paden.
Hier doet hij het dus wel (want het is verticaal)
Afbeelding
En hier niet
Afbeelding

Waar ik zelf ben achtergekomen:
Als ik een niet-verticaal pad kiest, dan wordt var path (dus wat AStart teruggeeft), een lege array. (path.length = 0)
Als ik een verticaal pad geef, dan doet hij het gewoon

****Edit****
Zoals je bij dit testje kunt zien, werkt de functie AStar, wel gewoon:
http://beta.knightsway.com/testing/
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Rens Rikkerink
 
PHP hulp

PHP hulp

04/05/2024 19:45:34
 
Pepijn

Pepijn

18/01/2010 19:49:00
Quote Anchor link
Wauw! als ik de plaatsen zo zie wordt dat een mooi spel.
 
Rens Rikkerink

Rens Rikkerink

18/01/2010 19:50:00
Quote Anchor link
Ben er ook druk mee bezig, als je geïnteresseerd bent, moet je je aanmelden op http://forums.knightsway.com/

Als ik een beetje stable versie heb, krijgt iedereen die zich heeft aangemeld een beta key.

(P.S. Het JS bestand wat ik tot nu toe heb is al 270 kb groot :O)
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Rens Rikkerink
 
Jelmer -

Jelmer -

18/01/2010 21:16:00
Quote Anchor link
Heb je alle argumenten al eens gecontroleerd, met bijv. console.log? Misschien is er eentje niet wat jij denkt dat hij is.

Zou het anders kunnen zijn dat er een foutje in je map zit waardoor A* denkt dat er objecten tussen links en rechts zitten, waardoor het niet bereikbaar is? (zie ook de successor functie in Astar.js, en probeer ook eens uit te lezen wat de waarden van die private variabelen in Astar.js zijn, en of die kloppen)
 
Rens Rikkerink

Rens Rikkerink

18/01/2010 21:27:00
Quote Anchor link
Ik ben alle variabelen al nagegaan met firebug, die kloppen wel.
Ik ga nu die andere dingen die je zei nakijken.

***Edit***
Resultaten van succesors
1 vakje naar beneden
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
[{"x":"12","y":17},{"x":11,"y":"18"}]


1 vakje naar rechts
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
[{"x":"13","y":16},{"x":12,"y":"17"}][{"x":12,"y":16},{"x":13,"y":"17"},{"x":11,"y":"17"}][{"x":"13","y":17},{"x":12,"y":16}][{"x":13,"y":16},{"x":12,"y":17},{"x":11,"y":16}][{"x":13,"y":16},{"x":14,"y":"17"},{"x":12,"y":"17"}][{"x":11,"y":16},{"x":12,"y":"17"},{"x":10,"y":"17"}][{"x":"13","y":16},{"x":"13","y":18},{"x":12,"y":17}][{"x":14,"y":16},{"x":13,"y":17},{"x":12,"y":16}][{"x":12,"y":16},{"x":11,"y":17},{"x":10,"y":16}][{"x":14,"y":16},{"x":15,"y":"17"},{"x":13,"y":"17"}][{"x":10,"y":16},{"x":11,"y":"17"},{"x":9,"y":"17"}][{"x":"13","y":17},{"x":"13","y":19},{"x":12,"y":18}][{"x":12,"y":17},{"x":13,"y":18},{"x":12,"y":19},{"x":11,"y":18}][{"x":15,"y":16},{"x":14,"y":17},{"x":13,"y":16}][{"x":11,"y":16},{"x":10,"y":17},{"x":9,"y":16}][{"x":15,"y":16},{"x":16,"y":"17"},{"x":14,"y":"17"}][{"x":9,"y":16},{"x":10,"y":"17"},{"x":8,"y":"17"}][{"x":"13","y":18},{"x":"13","y":20},{"x":12,"y":19}][{"x":13,"y":17},{"x":14,"y":18},{"x":13,"y":19},{"x":12,"y":18}][{"x":12,"y":18},{"x":13,"y":19},{"x":12,"y":20},{"x":11,"y":19}][{"x":11,"y":17},{"x":12,"y":18},{"x":11,"y":19},{"x":10,"y":18}][{"x":16,"y":16},{"x":15,"y":17},{"x":14,"y":16}][{"x":9,"y":15},{"x":10,"y":16},{"x":9,"y":17},{"x":8,"y":16}][{"x":16,"y":16},{"x":17,"y":"17"},{"x":15,"y":"17"}][{"x":8,"y":16},{"x":9,"y":"17"},{"x":7,"y":"17"}][{"x":"13","y":19},{"x":"13","y":21},{"x":12,"y":20}][{"x":14,"y":17},{"x":15,"y":18},{"x":14,"y":19},{"x":13,"y":18}][{"x":13,"y":18},{"x":14,"y":19},{"x":13,"y":20},{"x":12,"y":19}][{"x":12,"y":19},{"x":13,"y":20},{"x":12,"y":21},{"x":11,"y":20}][{"x":11,"y":18},{"x":12,"y":19},{"x":11,"y":20},{"x":10,"y":19}][{"x":10,"y":17},{"x":11,"y":18},{"x":10,"y":19},{"x":9,"y":18}][{"x":16,"y":15},{"x":17,"y":16},{"x":16,"y":17},{"x":15,"y":16}][{"x":9,"y":14},{"x":9,"y":16},{"x":8,"y":15}][{"x":8,"y":15},{"x":9,"y":16},{"x":8,"y":17},{"x":7,"y":16}][{"x":17,"y":16},{"x":18,"y":"17"},{"x":16,"y":"17"}][{"x":7,"y":16},{"x":8,"y":"17"},{"x":6,"y":"17"}][{"x":"13","y":20},{"x":"13","y":22},{"x":12,"y":21}][{"x":15,"y":17},{"x":16,"y":18},{"x":15,"y":19},{"x":14,"y":18}][{"x":14,"y":18},{"x":15,"y":19},{"x":14,"y":20},{"x":13,"y":19}][{"x":13,"y":19},{"x":14,"y":20},{"x":13,"y":21},{"x":12,"y":20}][{"x":12,"y":20},{"x":13,"y":21},{"x":12,"y":22},{"x":11,"y":21}][{"x":11,"y":19},{"x":12,"y":20},{"x":11,"y":21},{"x":10,"y":20}][{"x":10,"y":18},{"x":11,"y":19},{"x":10,"y":20},{"x":9,"y":19}][{"x":9,"y":17},{"x":10,"y":18},{"x":9,"y":19},{"x":8,"y":18}][{"x":16,"y":14},{"x":17,"y":15},{"x":16,"y":16}][{"x":17,"y":15},{"x":18,"y":16},{"x":17,"y":17},{"x":16,"y":16}][{"x":9,"y":13},{"x":9,"y":15},{"x":8,"y":14}][{"x":8,"y":14},{"x":9,"y":15},{"x":8,"y":16},{"x":7,"y":15}][{"x":7,"y":15},{"x":8,"y":16},{"x":7,"y":17},{"x":6,"y":16}][{"x":18,"y":16},{"x":19,"y":"17"},{"x":17,"y":"17"}][{"x":6,"y":16},{"x":7,"y":"17"},{"x":5,"y":"17"}][{"x":"13","y":21},{"x":"13","y":23},{"x":12,"y":22}][{"x":16,"y":17},{"x":17,"y":18},{"x":16,"y":19},{"x":15,"y":18}][{"x":15,"y":18},{"x":16,"y":19},{"x":15,"y":20},{"x":14,"y":19}][{"x":14,"y":19},{"x":15,"y":20},{"x":14,"y":21},{"x":13,"y":20}][{"x":13,"y":20},{"x":14,"y":21},{"x":13,"y":22},{"x":12,"y":21}][{"x":12,"y":21},{"x":13,"y":22},{"x":12,"y":23},{"x":11,"y":22}][{"x":11,"y":20},{"x":12,"y":21},{"x":11,"y":22},{"x":10,"y":21}][{"x":10,"y":19},{"x":11,"y":20},{"x":10,"y":21},{"x":9,"y":20}][{"x":9,"y":18},{"x":10,"y":19},{"x":9,"y":20},{"x":8,"y":19}][{"x":8,"y":17},{"x":9,"y":18},{"x":8,"y":19},{"x":7,"y":18}][{"x":16,"y":13},{"x":17,"y":14},{"x":16,"y":15}][{"x":17,"y":14},{"x":18,"y":15},{"x":17,"y":16},{"x":16,"y":15}][{"x":18,"y":15},{"x":19,"y":16},{"x":18,"y":17},{"x":17,"y":16}][{"x":9,"y":12},{"x":9,"y":14},{"x":8,"y":13}][{"x":8,"y":13},{"x":9,"y":14},{"x":8,"y":15},{"x":7,"y":14}][{"x":7,"y":14},{"x":8,"y":15},{"x":7,"y":16},{"x":6,"y":15}][{"x":6,"y":15},{"x":7,"y":16},{"x":6,"y":17},{"x":5,"y":16}][{"x":19,"y":16},{"x":20,"y":"17"},{"x":18,"y":"17"}][{"x":5,"y":16},{"x":6,"y":"17"},{"x":4,"y":"17"}][{"x":"13","y":22},{"x":"13","y":24},{"x":12,"y":23}][{"x":17,"y":17},{"x":18,"y":18},{"x":17,"y":19},{"x":16,"y":18}][{"x":16,"y":18},{"x":17,"y":19},{"x":16,"y":20},{"x":15,"y":19}][{"x":15,"y":19},{"x":16,"y":20},{"x":15,"y":21},{"x":14,"y":20}][{"x":14,"y":20},{"x":15,"y":21},{"x":14,"y":22},{"x":13,"y":21}][{"x":13,"y":21},{"x":14,"y":22},{"x":13,"y":23},{"x":12,"y":22}][{"x":12,"y":22},{"x":13,"y":23},{"x":12,"y":24},{"x":11,"y":23}][{"x":11,"y":21},{"x":12,"y":22},{"x":11,"y":23},{"x":10,"y":22}][{"x":10,"y":20},{"x":11,"y":21},{"x":10,"y":22},{"x":9,"y":21}][{"x":9,"y":19},{"x":10,"y":20},{"x":9,"y":21},{"x":8,"y":20}][{"x":8,"y":18},{"x":9,"y":19},{"x":8,"y":20},{"x":7,"y":19}][{"x":7,"y":17},{"x":8,"y":18},{"x":7,"y":19},{"x":6,"y":18}][{"x":16,"y":12},{"x":17,"y":13},{"x":16,"y":14}][{"x":17,"y":13},{"x":18,"y":14},{"x":17,"y":15},{"x":16,"y":14}][{"x":18,"y":14},{"x":19,"y":15},{"x":18,"y":16},{"x":17,"y":15}][{"x":19,"y":15},{"x":20,"y":16},{"x":19,"y":17},{"x":18,"y":16}][{"x":9,"y":11},{"x":10,"y":12},{"x":9,"y":13},{"x":8,"y":12}][{"x":8,"y":12},{"x":9,"y":13},{"x":8,"y":14},{"x":7,"y":13}][{"x":7,"y":13},{"x":8,"y":14},{"x":7,"y":15},{"x":6,"y":14}][{"x":6,"y":14},{"x":7,"y":15},{"x":6,"y":16},{"x":5,"y":15}][{"x":5,"y":15},{"x":6,"y":16},{"x":5,"y":17},{"x":4,"y":16}][{"x":20,"y":16},{"x":21,"y":"17"},{"x":19,"y":"17"}][{"x":4,"y":16},{"x":5,"y":"17"},{"x":3,"y":"17"}][{"x":"13","y":23},{"x":12,"y":24}][{"x":18,"y":17},{"x":19,"y":18},{"x":18,"y":19},{"x":17,"y":18}][{"x":17,"y":18},{"x":18,"y":19},{"x":17,"y":20},{"x":16,"y":19}][{"x":16,"y":19},{"x":17,"y":20},{"x":16,"y":21},{"x":15,"y":20}][{"x":15,"y":20},{"x":16,"y":21},{"x":15,"y":22},{"x":14,"y":21}][{"x":14,"y":21},{"x":15,"y":22},{"x":14,"y":23},{"x":13,"y":22}][{"x":13,"y":22},{"x":14,"y":23},{"x":13,"y":24},{"x":12,"y":23}][{"x":12,"y":23},{"x":13,"y":24},{"x":11,"y":24}][{"x":11,"y":22},{"x":12,"y":23},{"x":11,"y":24},{"x":10,"y":23}][{"x":10,"y":21},{"x":11,"y":22},{"x":10,"y":23},{"x":9,"y":22}][{"x":9,"y":20},{"x":10,"y":21},{"x":9,"y":22},{"x":8,"y":21}][{"x":8,"y":19},{"x":9,"y":20},{"x":8,"y":21},{"x":7,"y":20}][{"x":7,"y":18},{"x":8,"y":19},{"x":7,"y":20},{"x":6,"y":19}][{"x":6,"y":17},{"x":7,"y":18},{"x":6,"y":19},{"x":5,"y":18}][{"x":10,"y":11},{"x":11,"y":12},{"x":9,"y":12}][{"x":11,"y":11},{"x":12,"y":12},{"x":10,"y":12}][{"x":12,"y":11},{"x":13,"y":12},{"x":11,"y":12}][{"x":16,"y":11},{"x":17,"y":12},{"x":16,"y":13},{"x":15,"y":12}][{"x":17,"y":12},{"x":18,"y":13},{"x":17,"y":14},{"x":16,"y":13}][{"x":18,"y":13},{"x":19,"y":14},{"x":18,"y":15},{"x":17,"y":14}][{"x":19,"y":14},{"x":20,"y":15},{"x":19,"y":16},{"x":18,"y":15}][{"x":20,"y":15},{"x":21,"y":16},{"x":20,"y":17},{"x":19,"y":16}][{"x":9,"y":10},{"x":10,"y":11},{"x":9,"y":12},{"x":8,"y":11}][{"x":8,"y":11},{"x":9,"y":12},{"x":8,"y":13},{"x":7,"y":12}][{"x":7,"y":12},{"x":8,"y":13},{"x":7,"y":14},{"x":6,"y":13}][{"x":6,"y":13},{"x":7,"y":14},{"x":6,"y":15},{"x":5,"y":14}][{"x":5,"y":14},{"x":6,"y":15},{"x":5,"y":16},{"x":4,"y":15}][{"x":4,"y":15},{"x":5,"y":16},{"x":4,"y":17},{"x":3,"y":16}][{"x":21,"y":16},{"x":22,"y":"17"},{"x":20,"y":"17"}][{"x":3,"y":16},{"x":4,"y":"17"},{"x":2,"y":"17"}][{"x":19,"y":17},{"x":20,"y":18},{"x":19,"y":19},{"x":18,"y":18}][{"x":18,"y":18},{"x":19,"y":19},{"x":18,"y":20},{"x":17,"y":19}][{"x":17,"y":19},{"x":18,"y":20},{"x":17,"y":21},{"x":16,"y":20}][{"x":16,"y":20},{"x":17,"y":21},{"x":16,"y":22},{"x":15,"y":21}][{"x":15,"y":21},{"x":16,"y":22},{"x":15,"y":23},{"x":14,"y":22}][{"x":14,"y":22},{"x":15,"y":23},{"x":14,"y":24},{"x":13,"y":23}][{"x":13,"y":23},{"x":14,"y":24},{"x":12,"y":24}][{"x":11,"y":23},{"x":12,"y":24},{"x":10,"y":24}][{"x":10,"y":22},{"x":11,"y":23},{"x":10,"y":24},{"x":9,"y":23}][{"x":9,"y":21},{"x":10,"y":22},{"x":9,"y":23},{"x":8,"y":22}][{"x":8,"y":20},{"x":9,"y":21},{"x":8,"y":22},{"x":7,"y":21}][{"x":7,"y":19},{"x":8,"y":20},{"x":7,"y":21},{"x":6,"y":20}][{"x":6,"y":18},{"x":7,"y":19},{"x":6,"y":20},{"x":5,"y":19}][{"x":5,"y":17},{"x":6,"y":18},{"x":5,"y":19},{"x":4,"y":18}][{"x":10,"y":10},{"x":11,"y":11},{"x":10,"y":12},{"x":9,"y":11}][{"x":11,"y":10},{"x":12,"y":11},{"x":11,"y":12},{"x":10,"y":11}][{"x":12,"y":10},{"x":13,"y":11},{"x":12,"y":12},{"x":11,"y":11}][{"x":13,"y":11},{"x":14,"y":12},{"x":12,"y":12}][{"x":15,"y":11},{"x":16,"y":12},{"x":14,"y":12}][{"x":16,"y":10},{"x":17,"y":11},{"x":16,"y":12},{"x":15,"y":11}][{"x":17,"y":11},{"x":18,"y":12},{"x":17,"y":13},{"x":16,"y":12}][{"x":18,"y":12},{"x":19,"y":13},{"x":18,"y":14},{"x":17,"y":13}][{"x":19,"y":13},{"x":20,"y":14},{"x":19,"y":15},{"x":18,"y":14}][{"x":20,"y":14},{"x":21,"y":15},{"x":20,"y":16},{"x":19,"y":15}][{"x":21,"y":15},{"x":22,"y":16},{"x":21,"y":17},{"x":20,"y":16}][{"x":9,"y":9},{"x":10,"y":10},{"x":9,"y":11},{"x":8,"y":10}][{"x":8,"y":10},{"x":9,"y":11},{"x":8,"y":12},{"x":7,"y":11}][{"x":7,"y":11},{"x":8,"y":12},{"x":7,"y":13},{"x":6,"y":12}][{"x":6,"y":12},{"x":7,"y":13},{"x":6,"y":14},{"x":5,"y":13}][{"x":5,"y":13},{"x":6,"y":14},{"x":5,"y":15},{"x":4,"y":14}][{"x":4,"y":14},{"x":5,"y":15},{"x":4,"y":16},{"x":3,"y":15}][{"x":3,"y":15},{"x":4,"y":16},{"x":3,"y":17},{"x":2,"y":16}][{"x":22,"y":16},{"x":23,"y":"17"},{"x":21,"y":"17"}][{"x":2,"y":16},{"x":3,"y":"17"},{"x":1,"y":"17"}][{"x":20,"y":17},{"x":21,"y":18},{"x":20,"y":19},{"x":19,"y":18}][{"x":19,"y":18},{"x":20,"y":19},{"x":19,"y":20},{"x":18,"y":19}][{"x":18,"y":19},{"x":19,"y":20},{"x":18,"y":21},{"x":17,"y":20}][{"x":17,"y":20},{"x":18,"y":21},{"x":17,"y":22},{"x":16,"y":21}][{"x":16,"y":21},{"x":17,"y":22},{"x":16,"y":23},{"x":15,"y":22}][{"x":15,"y":22},{"x":16,"y":23},{"x":15,"y":24},{"x":14,"y":23}][{"x":14,"y":23},{"x":15,"y":24},{"x":13,"y":24}][{"x":10,"y":23},{"x":11,"y":24},{"x":9,"y":24}][{"x":9,"y":22},{"x":10,"y":23},{"x":9,"y":24},{"x":8,"y":23}][{"x":8,"y":21},{"x":9,"y":22},{"x":8,"y":23},{"x":7,"y":22}][{"x":7,"y":20},{"x":8,"y":21},{"x":7,"y":22},{"x":6,"y":21}][{"x":6,"y":19},{"x":7,"y":20},{"x":6,"y":21},{"x":5,"y":20}][{"x":5,"y":18},{"x":6,"y":19},{"x":5,"y":20},{"x":4,"y":19}][{"x":4,"y":17},{"x":5,"y":18},{"x":4,"y":19},{"x":3,"y":18}][{"x":10,"y":9},{"x":11,"y":10},{"x":10,"y":11},{"x":9,"y":10}][{"x":11,"y":9},{"x":12,"y":10},{"x":11,"y":11},{"x":10,"y":10}][{"x":12,"y":9},{"x":13,"y":10},{"x":12,"y":11},{"x":11,"y":10}][{"x":13,"y":10},{"x":14,"y":11},{"x":13,"y":12},{"x":12,"y":11}][{"x":14,"y":11},{"x":15,"y":12},{"x":13,"y":12}][{"x":15,"y":10},{"x":16,"y":11},{"x":15,"y":12},{"x":14,"y":11}][{"x":16,"y":9},{"x":17,"y":10},{"x":16,"y":11},{"x":15,"y":10}][{"x":17,"y":10},{"x":18,"y":11},{"x":17,"y":12},{"x":16,"y":11}][{"x":18,"y":11},{"x":19,"y":12},{"x":18,"y":13},{"x":17,"y":12}][{"x":19,"y":12},{"x":20,"y":13},{"x":19,"y":14},{"x":18,"y":13}][{"x":20,"y":13},{"x":21,"y":14},{"x":20,"y":15},{"x":19,"y":14}][{"x":21,"y":14},{"x":22,"y":15},{"x":21,"y":16},{"x":20,"y":15}][{"x":22,"y":15},{"x":23,"y":16},{"x":22,"y":17},{"x":21,"y":16}][{"x":9,"y":8},{"x":10,"y":9},{"x":9,"y":10},{"x":8,"y":9}][{"x":8,"y":9},{"x":9,"y":10},{"x":8,"y":11},{"x":7,"y":10}][{"x":7,"y":10},{"x":8,"y":11},{"x":7,"y":12},{"x":6,"y":11}][{"x":6,"y":11},{"x":7,"y":12},{"x":6,"y":13},{"x":5,"y":12}][{"x":5,"y":12},{"x":6,"y":13},{"x":5,"y":14},{"x":4,"y":13}][{"x":4,"y":13},{"x":5,"y":14},{"x":4,"y":15},{"x":3,"y":14}][{"x":3,"y":14},{"x":4,"y":15},{"x":3,"y":16},{"x":2,"y":15}][{"x":2,"y":15},{"x":3,"y":16},{"x":2,"y":17},{"x":1,"y":16}][{"x":23,"y":16},{"x":24,"y":"17"},{"x":22,"y":"17"}][{"x":1,"y":16},{"x":2,"y":"17"},{"x":0,"y":"17"}][{"x":21,"y":17},{"x":22,"y":18},{"x":21,"y":19},{"x":20,"y":18}][{"x":20,"y":18},{"x":21,"y":19},{"x":20,"y":20},{"x":19,"y":19}][{"x":19,"y":19},{"x":20,"y":20},{"x":19,"y":21},{"x":18,"y":20}][{"x":18,"y":20},{"x":19,"y":21},{"x":18,"y":22},{"x":17,"y":21}][{"x":17,"y":21},{"x":18,"y":22},{"x":17,"y":23},{"x":16,"y":22}][{"x":16,"y":22},{"x":17,"y":23},{"x":16,"y":24},{"x":15,"y":23}][{"x":15,"y":23},{"x":16,"y":24},{"x":14,"y":24}][{"x":9,"y":23},{"x":10,"y":24},{"x":8,"y":24}][{"x":8,"y":22},{"x":9,"y":23},{"x":8,"y":24},{"x":7,"y":23}][{"x":7,"y":21},{"x":8,"y":22},{"x":7,"y":23},{"x":6,"y":22}][{"x":6,"y":20},{"x":7,"y":21},{"x":6,"y":22},{"x":5,"y":21}][{"x":5,"y":19},{"x":6,"y":20},{"x":5,"y":21},{"x":4,"y":20}][{"x":4,"y":18},{"x":5,"y":19},{"x":4,"y":20},{"x":3,"y":19}][{"x":3,"y":17},{"x":4,"y":18},{"x":3,"y":19},{"x":2,"y":18}][{"x":10,"y":8},{"x":11,"y":9},{"x":10,"y":10},{"x":9,"y":9}][{"x":11,"y":8},{"x":12,"y":9},{"x":11,"y":10},{"x":10,"y":9}][{"x":12,"y":8},{"x":13,"y":9},{"x":12,"y":10},{"x":11,"y":9}][{"x":13,"y":9},{"x":14,"y":10},{"x":13,"y":11},{"x":12,"y":10}][{"x":14,"y":10},{"x":15,"y":11},{"x":14,"y":12},{"x":13,"y":11}][{"x":15,"y":9},{"x":16,"y":10},{"x":15,"y":11},{"x":14,"y":10}][{"x":16,"y":8},{"x":17,"y":9},{"x":16,"y":10},{"x":15,"y":9}][{"x":17,"y":9},{"x":18,"y":10},{"x":17,"y":11},{"x":16,"y":10}][{"x":18,"y":10},{"x":19,"y":11},{"x":18,"y":12},{"x":17,"y":11}][{"x":19,"y":11},{"x":20,"y":12},{"x":19,"y":13},{"x":18,"y":12}][{"x":20,"y":12},{"x":21,"y":13},{"x":20,"y":14},{"x":19,"y":13}][{"x":21,"y":13},{"x":22,"y":14},{"x":21,"y":15},{"x":20,"y":14}][{"x":22,"y":14},{"x":23,"y":15},{"x":22,"y":16},{"x":21,"y":15}][{"x":23,"y":15},{"x":24,"y":16},{"x":23,"y":17},{"x":22,"y":16}][{"x":9,"y":7},{"x":10,"y":8},{"x":9,"y":9},{"x":8,"y":8}][{"x":8,"y":8},{"x":9,"y":9},{"x":8,"y":10},{"x":7,"y":9}][{"x":7,"y":9},{"x":8,"y":10},{"x":7,"y":11},{"x":6,"y":10}][{"x":6,"y":10},{"x":7,"y":11},{"x":6,"y":12},{"x":5,"y":11}][{"x":5,"y":11},{"x":6,"y":12},{"x":5,"y":13},{"x":4,"y":12}][{"x":4,"y":12},{"x":5,"y":13},{"x":4,"y":14},{"x":3,"y":13}][{"x":3,"y":13},{"x":4,"y":14},{"x":3,"y":15},{"x":2,"y":14}][{"x":2,"y":14},{"x":3,"y":15},{"x":2,"y":16},{"x":1,"y":15}][{"x":1,"y":15},{"x":2,"y":16},{"x":1,"y":17},{"x":0,"y":16}][{"x":24,"y":16},{"x":23,"y":"17"}][{"x":0,"y":16},{"x":1,"y":"17"}][{"x":22,"y":17},{"x":23,"y":18},{"x":22,"y":19},{"x":21,"y":18}][{"x":21,"y":18},{"x":22,"y":19},{"x":21,"y":20},{"x":20,"y":19}][{"x":20,"y":19},{"x":21,"y":20},{"x":20,"y":21},{"x":19,"y":20}][{"x":19,"y":20},{"x":20,"y":21},{"x":19,"y":22},{"x":18,"y":21}][{"x":18,"y":21},{"x":19,"y":22},{"x":18,"y":23},{"x":17,"y":22}][{"x":17,"y":22},{"x":18,"y":23},{"x":17,"y":24},{"x":16,"y":23}][{"x":16,"y":23},{"x":17,"y":24},{"x":15,"y":24}][{"x":8,"y":23},{"x":9,"y":24},{"x":7,"y":24}][{"x":7,"y":22},{"x":8,"y":23},{"x":7,"y":24},{"x":6,"y":23}][{"x":6,"y":21},{"x":7,"y":22},{"x":6,"y":23},{"x":5,"y":22}][{"x":5,"y":20},{"x":6,"y":21},{"x":5,"y":22},{"x":4,"y":21}][{"x":4,"y":19},{"x":5,"y":20},{"x":4,"y":21},{"x":3,"y":20}][{"x":3,"y":18},{"x":4,"y":19},{"x":3,"y":20},{"x":2,"y":19}][{"x":2,"y":17},{"x":3,"y":18},{"x":2,"y":19},{"x":1,"y":18}][{"x":10,"y":7},{"x":11,"y":8},{"x":10,"y":9},{"x":9,"y":8}][{"x":11,"y":7},{"x":12,"y":8},{"x":11,"y":9},{"x":10,"y":8}][{"x":12,"y":7},{"x":13,"y":8},{"x":12,"y":9},{"x":11,"y":8}][{"x":13,"y":8},{"x":14,"y":9},{"x":13,"y":10},{"x":12,"y":9}][{"x":14,"y":9},{"x":15,"y":10},{"x":14,"y":11},{"x":13,"y":10}][{"x":15,"y":8},{"x":16,"y":9},{"x":15,"y":10},{"x":14,"y":9}][{"x":16,"y":7},{"x":17,"y":8},{"x":16,"y":9},{"x":15,"y":8}][{"x":17,"y":8},{"x":18,"y":9},{"x":17,"y":10},{"x":16,"y":9}][{"x":18,"y":9},{"x":19,"y":10},{"x":18,"y":11},{"x":17,"y":10}][{"x":19,"y":10},{"x":20,"y":11},{"x":19,"y":12},{"x":18,"y":11}][{"x":20,"y":11},{"x":21,"y":12},{"x":20,"y":13},{"x":19,"y":12}][{"x":21,"y":12},{"x":22,"y":13},{"x":21,"y":14},{"x":20,"y":13}][{"x":22,"y":13},{"x":23,"y":14},{"x":22,"y":15},{"x":21,"y":14}][{"x":23,"y":14},{"x":24,"y":15},{"x":23,"y":16},{"x":22,"y":15}][{"x":24,"y":15},{"x":24,"y":17},{"x":23,"y":16}][{"x":9,"y":6},{"x":10,"y":7},{"x":9,"y":8},{"x":8,"y":7}][{"x":8,"y":7},{"x":9,"y":8},{"x":8,"y":9},{"x":7,"y":8}][{"x":7,"y":8},{"x":8,"y":9},{"x":7,"y":10},{"x":6,"y":9}][{"x":6,"y":9},{"x":7,"y":10},{"x":6,"y":11},{"x":5,"y":10}][{"x":5,"y":10},{"x":6,"y":11},{"x":5,"y":12},{"x":4,"y":11}][{"x":4,"y":11},{"x":5,"y":12},{"x":4,"y":13},{"x":3,"y":12}][{"x":3,"y":12},{"x":4,"y":13},{"x":3,"y":14},{"x":2,"y":13}][{"x":2,"y":13},{"x":3,"y":14},{"x":2,"y":15},{"x":1,"y":14}][{"x":1,"y":14},{"x":2,"y":15},{"x":1,"y":16},{"x":0,"y":15}][{"x":0,"y":15},{"x":1,"y":16},{"x":0,"y":17}][{"x":23,"y":17},{"x":24,"y":18},{"x":23,"y":19},{"x":22,"y":18}][{"x":22,"y":18},{"x":23,"y":19},{"x":22,"y":20},{"x":21,"y":19}][{"x":21,"y":19},{"x":22,"y":20},{"x":21,"y":21},{"x":20,"y":20}][{"x":20,"y":20},{"x":21,"y":21},{"x":20,"y":22},{"x":19,"y":21}][{"x":19,"y":21},{"x":20,"y":22},{"x":19,"y":23},{"x":18,"y":22}][{"x":18,"y":22},{"x":19,"y":23},{"x":18,"y":24},{"x":17,"y":23}][{"x":17,"y":23},{"x":18,"y":24},{"x":16,"y":24}][{"x":7,"y":23},{"x":8,"y":24},{"x":6,"y":24}][{"x":6,"y":22},{"x":7,"y":23},{"x":6,"y":24},{"x":5,"y":23}][{"x":5,"y":21},{"x":6,"y":22},{"x":5,"y":23},{"x":4,"y":22}][{"x":4,"y":20},{"x":5,"y":21},{"x":4,"y":22},{"x":3,"y":21}][{"x":3,"y":19},{"x":4,"y":20},{"x":3,"y":21},{"x":2,"y":20}][{"x":2,"y":18},{"x":3,"y":19},{"x":2,"y":20},{"x":1,"y":19}][{"x":1,"y":17},{"x":2,"y":18},{"x":1,"y":19},{"x":0,"y":18}][{"x":10,"y":6},{"x":11,"y":7},{"x":10,"y":8},{"x":9,"y":7}][{"x":11,"y":6},{"x":12,"y":7},{"x":11,"y":8},{"x":10,"y":7}][{"x":12,"y":6},{"x":13,"y":7},{"x":12,"y":8},{"x":11,"y":7}][{"x":13,"y":7},{"x":14,"y":8},{"x":13,"y":9},{"x":12,"y":8}][{"x":14,"y":8},{"x":15,"y":9},{"x":14,"y":10},{"x":13,"y":9}][{"x":15,"y":7},{"x":16,"y":8},{"x":15,"y":9},{"x":14,"y":8}][{"x":16,"y":6},{"x":17,"y":7},{"x":16,"y":8},{"x":15,"y":7}][{"x":17,"y":7},{"x":18,"y":8},{"x":17,"y":9},{"x":16,"y":8}][{"x":18,"y":8},{"x":19,"y":9},{"x":18,"y":10},{"x":17,"y":9}][{"x":19,"y":9},{"x":20,"y":10},{"x":19,"y":11},{"x":18,"y":10}][{"x":20,"y":10},{"x":21,"y":11},{"x":20,"y":12},{"x":19,"y":11}][{"x":21,"y":11},{"x":22,"y":12},{"x":21,"y":13},{"x":20,"y":12}][{"x":22,"y":12},{"x":23,"y":13},{"x":22,"y":14},{"x":21,"y":13}][{"x":23,"y":13},{"x":24,"y":14},{"x":23,"y":15},{"x":22,"y":14}][{"x":24,"y":14},{"x":24,"y":16},{"x":23,"y":15}][{"x":9,"y":5},{"x":10,"y":6},{"x":9,"y":7},{"x":8,"y":6}][{"x":8,"y":6},{"x":9,"y":7},{"x":8,"y":8},{"x":7,"y":7}][{"x":7,"y":7},{"x":8,"y":8},{"x":7,"y":9},{"x":6,"y":8}][{"x":6,"y":8},{"x":7,"y":9},{"x":6,"y":10},{"x":5,"y":9}][{"x":5,"y":9},{"x":6,"y":10},{"x":5,"y":11},{"x":4,"y":10}][{"x":4,"y":10},{"x":5,"y":11},{"x":4,"y":12},{"x":3,"y":11}][{"x":3,"y":11},{"x":4,"y":12},{"x":3,"y":13},{"x":2,"y":12}][{"x":2,"y":12},{"x":3,"y":13},{"x":2,"y":14},{"x":1,"y":13}][{"x":1,"y":13},{"x":2,"y":14},{"x":1,"y":15},{"x":0,"y":14}][{"x":0,"y":14},{"x":1,"y":15},{"x":0,"y":16}][{"x":24,"y":17},{"x":24,"y":19},{"x":23,"y":18}][{"x":23,"y":18},{"x":24,"y":19},{"x":23,"y":20},{"x":22,"y":19}][{"x":22,"y":19},{"x":23,"y":20},{"x":22,"y":21},{"x":21,"y":20}][{"x":21,"y":20},{"x":22,"y":21},{"x":21,"y":22},{"x":20,"y":21}][{"x":20,"y":21},{"x":21,"y":22},{"x":20,"y":23},{"x":19,"y":22}][{"x":19,"y":22},{"x":20,"y":23},{"x":19,"y":24},{"x":18,"y":23}][{"x":18,"y":23},{"x":19,"y":24},{"x":17,"y":24}][{"x":6,"y":23},{"x":7,"y":24},{"x":5,"y":24}][{"x":5,"y":22},{"x":6,"y":23},{"x":5,"y":24},{"x":4,"y":23}][{"x":4,"y":21},{"x":5,"y":22},{"x":4,"y":23},{"x":3,"y":22}][{"x":3,"y":20},{"x":4,"y":21},{"x":3,"y":22},{"x":2,"y":21}][{"x":2,"y":19},{"x":3,"y":20},{"x":2,"y":21},{"x":1,"y":20}][{"x":1,"y":18},{"x":2,"y":19},{"x":1,"y":20},{"x":0,"y":19}][{"x":0,"y":17},{"x":1,"y":18},{"x":0,"y":19}][{"x":10,"y":5},{"x":11,"y":6},{"x":10,"y":7},{"x":9,"y":6}][{"x":11,"y":5},{"x":12,"y":6},{"x":11,"y":7},{"x":10,"y":6}][{"x":12,"y":5},{"x":13,"y":6},{"x":12,"y":7},{"x":11,"y":6}][{"x":13,"y":6},{"x":14,"y":7},{"x":13,"y":8},{"x":12,"y":7}][{"x":14,"y":7},{"x":15,"y":8},{"x":14,"y":9},{"x":13,"y":8}][{"x":15,"y":6},{"x":16,"y":7},{"x":15,"y":8},{"x":14,"y":7}][{"x":16,"y":5},{"x":17,"y":6},{"x":16,"y":7},{"x":15,"y":6}][{"x":17,"y":6},{"x":18,"y":7},{"x":17,"y":8},{"x":16,"y":7}][{"x":18,"y":7},{"x":19,"y":8},{"x":18,"y":9},{"x":17,"y":8}][{"x":19,"y":8},{"x":20,"y":9},{"x":19,"y":10},{"x":18,"y":9}][{"x":20,"y":9},{"x":21,"y":10},{"x":20,"y":11},{"x":19,"y":10}][{"x":21,"y":10},{"x":22,"y":11},{"x":21,"y":12},{"x":20,"y":11}][{"x":22,"y":11},{"x":23,"y":12},{"x":22,"y":13},{"x":21,"y":12}][{"x":23,"y":12},{"x":24,"y":13},{"x":23,"y":14},{"x":22,"y":13}][{"x":24,"y":13},{"x":24,"y":15},{"x":23,"y":14}][{"x":9,"y":4},{"x":10,"y":5},{"x":9,"y":6},{"x":8,"y":5}][{"x":8,"y":5},{"x":9,"y":6},{"x":8,"y":7},{"x":7,"y":6}][{"x":7,"y":6},{"x":8,"y":7},{"x":7,"y":8},{"x":6,"y":7}][{"x":6,"y":7},{"x":7,"y":8},{"x":6,"y":9},{"x":5,"y":8}][{"x":5,"y":8},{"x":6,"y":9},{"x":5,"y":10},{"x":4,"y":9}][{"x":4,"y":9},{"x":5,"y":10},{"x":4,"y":11},{"x":3,"y":10}][{"x":3,"y":10},{"x":4,"y":11},{"x":3,"y":12},{"x":2,"y":11}][{"x":2,"y":11},{"x":3,"y":12},{"x":2,"y":13},{"x":1,"y":12}][{"x":1,"y":12},{"x":2,"y":13},{"x":1,"y":14},{"x":0,"y":13}][{"x":0,"y":13},{"x":1,"y":14},{"x":0,"y":15}][{"x":24,"y":18},{"x":24,"y":20},{"x":23,"y":19}][{"x":23,"y":19},{"x":24,"y":20},{"x":23,"y":21},{"x":22,"y":20}][{"x":22,"y":20},{"x":23,"y":21},{"x":22,"y":22},{"x":21,"y":21}][{"x":21,"y":21},{"x":22,"y":22},{"x":21,"y":23},{"x":20,"y":22}][{"x":20,"y":22},{"x":21,"y":23},{"x":20,"y":24},{"x":19,"y":23}][{"x":19,"y":23},{"x":20,"y":24},{"x":18,"y":24}][{"x":5,"y":23},{"x":6,"y":24},{"x":4,"y":24}][{"x":4,"y":22},{"x":5,"y":23},{"x":4,"y":24},{"x":3,"y":23}][{"x":3,"y":21},{"x":4,"y":22},{"x":3,"y":23},{"x":2,"y":22}][{"x":2,"y":20},{"x":3,"y":21},{"x":2,"y":22},{"x":1,"y":21}][{"x":1,"y":19},{"x":2,"y":20},{"x":1,"y":21},{"x":0,"y":20}][{"x":0,"y":18},{"x":1,"y":19},{"x":0,"y":20}][{"x":10,"y":4},{"x":11,"y":5},{"x":10,"y":6},{"x":9,"y":5}][{"x":11,"y":4},{"x":12,"y":5},{"x":11,"y":6},{"x":10,"y":5}][{"x":12,"y":4},{"x":13,"y":5},{"x":12,"y":6},{"x":11,"y":5}][{"x":13,"y":5},{"x":14,"y":6},{"x":13,"y":7},{"x":12,"y":6}][{"x":14,"y":6},{"x":15,"y":7},{"x":14,"y":8},{"x":13,"y":7}][{"x":15,"y":5},{"x":16,"y":6},{"x":15,"y":7},{"x":14,"y":6}][{"x":16,"y":4},{"x":17,"y":5},{"x":16,"y":6},{"x":15,"y":5}][{"x":17,"y":5},{"x":18,"y":6},{"x":17,"y":7},{"x":16,"y":6}][{"x":18,"y":6},{"x":19,"y":7},{"x":18,"y":8},{"x":17,"y":7}][{"x":19,"y":7},{"x":20,"y":8},{"x":19,"y":9},{"x":18,"y":8}][{"x":20,"y":8},{"x":21,"y":9},{"x":20,"y":10},{"x":19,"y":9}][{"x":21,"y":9},{"x":22,"y":10},{"x":21,"y":11},{"x":20,"y":10}][{"x":22,"y":10},{"x":23,"y":11},{"x":22,"y":12},{"x":21,"y":11}][{"x":23,"y":11},{"x":24,"y":12},{"x":23,"y":13},{"x":22,"y":12}][{"x":24,"y":12},{"x":24,"y":14},{"x":23,"y":13}][{"x":9,"y":3},{"x":10,"y":4},{"x":9,"y":5},{"x":8,"y":4}][{"x":8,"y":4},{"x":9,"y":5},{"x":8,"y":6},{"x":7,"y":5}][{"x":7,"y":5},{"x":8,"y":6},{"x":7,"y":7},{"x":6,"y":6}][{"x":6,"y":6},{"x":7,"y":7},{"x":6,"y":8},{"x":5,"y":7}][{"x":5,"y":7},{"x":6,"y":8},{"x":5,"y":9},{"x":4,"y":8}][{"x":4,"y":8},{"x":5,"y":9},{"x":4,"y":10},{"x":3,"y":9}][{"x":3,"y":9},{"x":4,"y":10},{"x":3,"y":11},{"x":2,"y":10}][{"x":2,"y":10},{"x":3,"y":11},{"x":2,"y":12},{"x":1,"y":11}][{"x":1,"y":11},{"x":2,"y":12},{"x":1,"y":13},{"x":0,"y":12}][{"x":0,"y":12},{"x":1,"y":13},{"x":0,"y":14}][{"x":24,"y":19},{"x":24,"y":21},{"x":23,"y":20}][{"x":23,"y":20},{"x":24,"y":21},{"x":23,"y":22},{"x":22,"y":21}][{"x":22,"y":21},{"x":23,"y":22},{"x":22,"y":23},{"x":21,"y":22}][{"x":21,"y":22},{"x":22,"y":23},{"x":21,"y":24},{"x":20,"y":23}][{"x":20,"y":23},{"x":21,"y":24},{"x":19,"y":24}][{"x":4,"y":23},{"x":5,"y":24},{"x":3,"y":24}][{"x":3,"y":22},{"x":4,"y":23},{"x":3,"y":24},{"x":2,"y":23}][{"x":2,"y":21},{"x":3,"y":22},{"x":2,"y":23},{"x":1,"y":22}][{"x":1,"y":20},{"x":2,"y":21},{"x":1,"y":22},{"x":0,"y":21}][{"x":0,"y":19},{"x":1,"y":20},{"x":0,"y":21}][{"x":10,"y":3},{"x":11,"y":4},{"x":10,"y":5},{"x":9,"y":4}][{"x":11,"y":3},{"x":12,"y":4},{"x":11,"y":5},{"x":10,"y":4}][{"x":12,"y":3},{"x":13,"y":4},{"x":12,"y":5},{"x":11,"y":4}][{"x":13,"y":4},{"x":14,"y":5},{"x":13,"y":6},{"x":12,"y":5}][{"x":14,"y":5},{"x":15,"y":6},{"x":14,"y":7},{"x":13,"y":6}][{"x":15,"y":4},{"x":16,"y":5},{"x":15,"y":6},{"x":14,"y":5}][{"x":16,"y":3},{"x":17,"y":4},{"x":16,"y":5},{"x":15,"y":4}][{"x":17,"y":4},{"x":18,"y":5},{"x":17,"y":6},{"x":16,"y":5}][{"x":18,"y":5},{"x":19,"y":6},{"x":18,"y":7},{"x":17,"y":6}][{"x":19,"y":6},{"x":20,"y":7},{"x":19,"y":8},{"x":18,"y":7}][{"x":20,"y":7},{"x":21,"y":8},{"x":20,"y":9},{"x":19,"y":8}][{"x":21,"y":8},{"x":22,"y":9},{"x":21,"y":10},{"x":20,"y":9}][{"x":22,"y":9},{"x":23,"y":10},{"x":22,"y":11},{"x":21,"y":10}][{"x":23,"y":10},{"x":24,"y":11},{"x":23,"y":12},{"x":22,"y":11}][{"x":24,"y":11},{"x":24,"y":13},{"x":23,"y":12}][{"x":9,"y":2},{"x":10,"y":3},{"x":9,"y":4},{"x":8,"y":3}][{"x":8,"y":3},{"x":9,"y":4},{"x":8,"y":5},{"x":7,"y":4}][{"x":7,"y":4},{"x":8,"y":5},{"x":7,"y":6},{"x":6,"y":5}][{"x":6,"y":5},{"x":7,"y":6},{"x":6,"y":7},{"x":5,"y":6}][{"x":5,"y":6},{"x":6,"y":7},{"x":5,"y":8},{"x":4,"y":7}][{"x":4,"y":7},{"x":5,"y":8},{"x":4,"y":9},{"x":3,"y":8}][{"x":3,"y":8},{"x":4,"y":9},{"x":3,"y":10},{"x":2,"y":9}][{"x":2,"y":9},{"x":3,"y":10},{"x":2,"y":11},{"x":1,"y":10}][{"x":1,"y":10},{"x":2,"y":11},{"x":1,"y":12},{"x":0,"y":11}][{"x":0,"y":11},{"x":1,"y":12},{"x":0,"y":13}][{"x":24,"y":20},{"x":24,"y":22},{"x":23,"y":21}][{"x":23,"y":21},{"x":24,"y":22},{"x":23,"y":23},{"x":22,"y":22}][{"x":22,"y":22},{"x":23,"y":23},{"x":22,"y":24},{"x":21,"y":23}][{"x":21,"y":23},{"x":22,"y":24},{"x":20,"y":24}][{"x":3,"y":23},{"x":4,"y":24},{"x":2,"y":24}][{"x":2,"y":22},{"x":3,"y":23},{"x":2,"y":24},{"x":1,"y":23}][{"x":1,"y":21},{"x":2,"y":22},{"x":1,"y":23},{"x":0,"y":22}][{"x":0,"y":20},{"x":1,"y":21},{"x":0,"y":22}][{"x":10,"y":2},{"x":11,"y":3},{"x":10,"y":4},{"x":9,"y":3}][{"x":11,"y":2},{"x":12,"y":3},{"x":11,"y":4},{"x":10,"y":3}][{"x":12,"y":2},{"x":13,"y":3},{"x":12,"y":4},{"x":11,"y":3}][{"x":13,"y":3},{"x":14,"y":4},{"x":13,"y":5},{"x":12,"y":4}][{"x":14,"y":4},{"x":15,"y":5},{"x":14,"y":6},{"x":13,"y":5}][{"x":15,"y":3},{"x":16,"y":4},{"x":15,"y":5},{"x":14,"y":4}][{"x":16,"y":2},{"x":17,"y":3},{"x":16,"y":4},{"x":15,"y":3}][{"x":17,"y":3},{"x":18,"y":4},{"x":17,"y":5},{"x":16,"y":4}][{"x":18,"y":4},{"x":19,"y":5},{"x":18,"y":6},{"x":17,"y":5}][{"x":19,"y":5},{"x":20,"y":6},{"x":19,"y":7},{"x":18,"y":6}][{"x":20,"y":6},{"x":21,"y":7},{"x":20,"y":8},{"x":19,"y":7}][{"x":21,"y":7},{"x":22,"y":8},{"x":21,"y":9},{"x":20,"y":8}][{"x":22,"y":8},{"x":23,"y":9},{"x":22,"y":10},{"x":21,"y":9}][{"x":23,"y":9},{"x":24,"y":10},{"x":23,"y":11},{"x":22,"y":10}][{"x":24,"y":10},{"x":24,"y":12},{"x":23,"y":11}][{"x":9,"y":1},{"x":10,"y":2},{"x":9,"y":3},{"x":8,"y":2}][{"x":8,"y":2},{"x":9,"y":3},{"x":8,"y":4},{"x":7,"y":3}][{"x":7,"y":3},{"x":8,"y":4},{"x":7,"y":5},{"x":6,"y":4}][{"x":6,"y":4},{"x":7,"y":5},{"x":6,"y":6},{"x":5,"y":5}][{"x":5,"y":5},{"x":6,"y":6},{"x":5,"y":7},{"x":4,"y":6}][{"x":4,"y":6},{"x":5,"y":7},{"x":4,"y":8},{"x":3,"y":7}][{"x":3,"y":7},{"x":4,"y":8},{"x":3,"y":9},{"x":2,"y":8}][{"x":2,"y":8},{"x":3,"y":9},{"x":2,"y":10},{"x":1,"y":9}][{"x":1,"y":9},{"x":2,"y":10},{"x":1,"y":11},{"x":0,"y":10}][{"x":0,"y":10},{"x":1,"y":11},{"x":0,"y":12}][{"x":24,"y":21},{"x":24,"y":23},{"x":23,"y":22}][{"x":23,"y":22},{"x":24,"y":23},{"x":23,"y":24},{"x":22,"y":23}][{"x":22,"y":23},{"x":23,"y":24},{"x":21,"y":24}][{"x":2,"y":23},{"x":3,"y":24},{"x":1,"y":24}][{"x":1,"y":22},{"x":2,"y":23},{"x":1,"y":24},{"x":0,"y":23}][{"x":0,"y":21},{"x":1,"y":22},{"x":0,"y":23}][{"x":10,"y":1},{"x":11,"y":2},{"x":10,"y":3},{"x":9,"y":2}][{"x":11,"y":1},{"x":12,"y":2},{"x":11,"y":3},{"x":10,"y":2}][{"x":12,"y":1},{"x":13,"y":2},{"x":12,"y":3},{"x":11,"y":2}][{"x":13,"y":2},{"x":14,"y":3},{"x":13,"y":4},{"x":12,"y":3}][{"x":14,"y":3},{"x":15,"y":4},{"x":14,"y":5},{"x":13,"y":4}][{"x":15,"y":2},{"x":16,"y":3},{"x":15,"y":4},{"x":14,"y":3}][{"x":16,"y":1},{"x":17,"y":2},{"x":16,"y":3},{"x":15,"y":2}][{"x":17,"y":2},{"x":18,"y":3},{"x":17,"y":4},{"x":16,"y":3}][{"x":18,"y":3},{"x":19,"y":4},{"x":18,"y":5},{"x":17,"y":4}][{"x":19,"y":4},{"x":20,"y":5},{"x":19,"y":6},{"x":18,"y":5}][{"x":20,"y":5},{"x":21,"y":6},{"x":20,"y":7},{"x":19,"y":6}][{"x":21,"y":6},{"x":22,"y":7},{"x":21,"y":8},{"x":20,"y":7}][{"x":22,"y":7},{"x":23,"y":8},{"x":22,"y":9},{"x":21,"y":8}][{"x":23,"y":8},{"x":24,"y":9},{"x":23,"y":10},{"x":22,"y":9}][{"x":24,"y":9},{"x":24,"y":11},{"x":23,"y":10}][{"x":9,"y":0},{"x":10,"y":1},{"x":9,"y":2},{"x":8,"y":1}][{"x":8,"y":1},{"x":9,"y":2},{"x":8,"y":3},{"x":7,"y":2}][{"x":7,"y":2},{"x":8,"y":3},{"x":7,"y":4},{"x":6,"y":3}][{"x":6,"y":3},{"x":7,"y":4},{"x":6,"y":5},{"x":5,"y":4}][{"x":5,"y":4},{"x":6,"y":5},{"x":5,"y":6},{"x":4,"y":5}][{"x":4,"y":5},{"x":5,"y":6},{"x":4,"y":7},{"x":3,"y":6}][{"x":3,"y":6},{"x":4,"y":7},{"x":3,"y":8},{"x":2,"y":7}][{"x":2,"y":7},{"x":3,"y":8},{"x":2,"y":9},{"x":1,"y":8}][{"x":1,"y":8},{"x":2,"y":9},{"x":1,"y":10},{"x":0,"y":9}][{"x":0,"y":9},{"x":1,"y":10},{"x":0,"y":11}][{"x":24,"y":22},{"x":24,"y":24},{"x":23,"y":23}][{"x":23,"y":23},{"x":24,"y":24},{"x":22,"y":24}][{"x":1,"y":23},{"x":2,"y":24},{"x":0,"y":24}][{"x":0,"y":22},{"x":1,"y":23},{"x":0,"y":24}][{"x":10,"y":0},{"x":11,"y":1},{"x":10,"y":2},{"x":9,"y":1}][{"x":11,"y":0},{"x":12,"y":1},{"x":11,"y":2},{"x":10,"y":1}][{"x":12,"y":0},{"x":13,"y":1},{"x":12,"y":2},{"x":11,"y":1}][{"x":13,"y":1},{"x":14,"y":2},{"x":13,"y":3},{"x":12,"y":2}][{"x":14,"y":2},{"x":15,"y":3},{"x":14,"y":4},{"x":13,"y":3}][{"x":15,"y":1},{"x":16,"y":2},{"x":15,"y":3},{"x":14,"y":2}][{"x":16,"y":0},{"x":17,"y":1},{"x":16,"y":2},{"x":15,"y":1}][{"x":17,"y":1},{"x":18,"y":2},{"x":17,"y":3},{"x":16,"y":2}][{"x":18,"y":2},{"x":19,"y":3},{"x":18,"y":4},{"x":17,"y":3}][{"x":19,"y":3},{"x":20,"y":4},{"x":19,"y":5},{"x":18,"y":4}][{"x":20,"y":4},{"x":21,"y":5},{"x":20,"y":6},{"x":19,"y":5}][{"x":21,"y":5},{"x":22,"y":6},{"x":21,"y":7},{"x":20,"y":6}][{"x":22,"y":6},{"x":23,"y":7},{"x":22,"y":8},{"x":21,"y":7}][{"x":23,"y":7},{"x":24,"y":8},{"x":23,"y":9},{"x":22,"y":8}][{"x":24,"y":8},{"x":24,"y":10},{"x":23,"y":9}][{"x":10,"y":0},{"x":9,"y":1},{"x":8,"y":0}][{"x":8,"y":0},{"x":9,"y":1},{"x":8,"y":2},{"x":7,"y":1}][{"x":7,"y":1},{"x":8,"y":2},{"x":7,"y":3},{"x":6,"y":2}][{"x":6,"y":2},{"x":7,"y":3},{"x":6,"y":4},{"x":5,"y":3}][{"x":5,"y":3},{"x":6,"y":4},{"x":5,"y":5},{"x":4,"y":4}][{"x":4,"y":4},{"x":5,"y":5},{"x":4,"y":6},{"x":3,"y":5}][{"x":3,"y":5},{"x":4,"y":6},{"x":3,"y":7},{"x":2,"y":6}][{"x":2,"y":6},{"x":3,"y":7},{"x":2,"y":8},{"x":1,"y":7}][{"x":1,"y":7},{"x":2,"y":8},{"x":1,"y":9},{"x":0,"y":8}][{"x":0,"y":8},{"x":1,"y":9},{"x":0,"y":10}][{"x":24,"y":23},{"x":23,"y":24}][{"x":0,"y":23},{"x":1,"y":24}][{"x":11,"y":0},{"x":10,"y":1},{"x":9,"y":0}][{"x":12,"y":0},{"x":11,"y":1},{"x":10,"y":0}][{"x":13,"y":0},{"x":12,"y":1},{"x":11,"y":0}][{"x":13,"y":0},{"x":14,"y":1},{"x":13,"y":2},{"x":12,"y":1}][{"x":14,"y":1},{"x":15,"y":2},{"x":14,"y":3},{"x":13,"y":2}][{"x":15,"y":0},{"x":16,"y":1},{"x":15,"y":2},{"x":14,"y":1}][{"x":17,"y":0},{"x":16,"y":1},{"x":15,"y":0}][{"x":17,"y":0},{"x":18,"y":1},{"x":17,"y":2},{"x":16,"y":1}][{"x":18,"y":1},{"x":19,"y":2},{"x":18,"y":3},{"x":17,"y":2}][{"x":19,"y":2},{"x":20,"y":3},{"x":19,"y":4},{"x":18,"y":3}][{"x":20,"y":3},{"x":21,"y":4},{"x":20,"y":5},{"x":19,"y":4}][{"x":21,"y":4},{"x":22,"y":5},{"x":21,"y":6},{"x":20,"y":5}][{"x":22,"y":5},{"x":23,"y":6},{"x":22,"y":7},{"x":21,"y":6}][{"x":23,"y":6},{"x":24,"y":7},{"x":23,"y":8},{"x":22,"y":7}][{"x":24,"y":7},{"x":24,"y":9},{"x":23,"y":8}][{"x":9,"y":0},{"x":8,"y":1},{"x":7,"y":0}][{"x":7,"y":0},{"x":8,"y":1},{"x":7,"y":2},{"x":6,"y":1}][{"x":6,"y":1},{"x":7,"y":2},{"x":6,"y":3},{"x":5,"y":2}][{"x":5,"y":2},{"x":6,"y":3},{"x":5,"y":4},{"x":4,"y":3}][{"x":4,"y":3},{"x":5,"y":4},{"x":4,"y":5},{"x":3,"y":4}][{"x":3,"y":4},{"x":4,"y":5},{"x":3,"y":6},{"x":2,"y":5}][{"x":2,"y":5},{"x":3,"y":6},{"x":2,"y":7},{"x":1,"y":6}][{"x":1,"y":6},{"x":2,"y":7},{"x":1,"y":8},{"x":0,"y":7}][{"x":0,"y":7},{"x":1,"y":8},{"x":0,"y":9}][{"x":14,"y":0},{"x":13,"y":1},{"x":12,"y":0}][{"x":14,"y":0},{"x":15,"y":1},{"x":14,"y":2},{"x":13,"y":1}][{"x":16,"y":0},{"x":15,"y":1},{"x":14,"y":0}][{"x":18,"y":0},{"x":17,"y":1},{"x":16,"y":0}][{"x":18,"y":0},{"x":19,"y":1},{"x":18,"y":2},{"x":17,"y":1}][{"x":19,"y":1},{"x":20,"y":2},{"x":19,"y":3},{"x":18,"y":2}][{"x":20,"y":2},{"x":21,"y":3},{"x":20,"y":4},{"x":19,"y":3}][{"x":21,"y":3},{"x":22,"y":4},{"x":21,"y":5},{"x":20,"y":4}][{"x":22,"y":4},{"x":23,"y":5},{"x":22,"y":6},{"x":21,"y":5}][{"x":23,"y":5},{"x":24,"y":6},{"x":23,"y":7},{"x":22,"y":6}][{"x":24,"y":6},{"x":24,"y":8},{"x":23,"y":7}][{"x":8,"y":0},{"x":7,"y":1},{"x":6,"y":0}][{"x":6,"y":0},{"x":7,"y":1},{"x":6,"y":2},{"x":5,"y":1}][{"x":5,"y":1},{"x":6,"y":2},{"x":5,"y":3},{"x":4,"y":2}][{"x":4,"y":2},{"x":5,"y":3},{"x":4,"y":4},{"x":3,"y":3}][{"x":3,"y":3},{"x":4,"y":4},{"x":3,"y":5},{"x":2,"y":4}][{"x":2,"y":4},{"x":3,"y":5},{"x":2,"y":6},{"x":1,"y":5}][{"x":1,"y":5},{"x":2,"y":6},{"x":1,"y":7},{"x":0,"y":6}][{"x":0,"y":6},{"x":1,"y":7},{"x":0,"y":8}][{"x":15,"y":0},{"x":14,"y":1},{"x":13,"y":0}][{"x":19,"y":0},{"x":18,"y":1},{"x":17,"y":0}][{"x":19,"y":0},{"x":20,"y":1},{"x":19,"y":2},{"x":18,"y":1}][{"x":20,"y":1},{"x":21,"y":2},{"x":20,"y":3},{"x":19,"y":2}][{"x":21,"y":2},{"x":22,"y":3},{"x":21,"y":4},{"x":20,"y":3}][{"x":22,"y":3},{"x":23,"y":4},{"x":22,"y":5},{"x":21,"y":4}][{"x":23,"y":4},{"x":24,"y":5},{"x":23,"y":6},{"x":22,"y":5}][{"x":24,"y":5},{"x":24,"y":7},{"x":23,"y":6}][{"x":7,"y":0},{"x":6,"y":1},{"x":5,"y":0}][{"x":5,"y":0},{"x":6,"y":1},{"x":5,"y":2},{"x":4,"y":1}][{"x":4,"y":1},{"x":5,"y":2},{"x":4,"y":3},{"x":3,"y":2}][{"x":3,"y":2},{"x":4,"y":3},{"x":3,"y":4},{"x":2,"y":3}][{"x":2,"y":3},{"x":3,"y":4},{"x":2,"y":5},{"x":1,"y":4}][{"x":1,"y":4},{"x":2,"y":5},{"x":1,"y":6},{"x":0,"y":5}][{"x":0,"y":5},{"x":1,"y":6},{"x":0,"y":7}][{"x":20,"y":0},{"x":19,"y":1},{"x":18,"y":0}][{"x":20,"y":0},{"x":21,"y":1},{"x":20,"y":2},{"x":19,"y":1}][{"x":21,"y":1},{"x":22,"y":2},{"x":21,"y":3},{"x":20,"y":2}][{"x":22,"y":2},{"x":23,"y":3},{"x":22,"y":4},{"x":21,"y":3}][{"x":23,"y":3},{"x":24,"y":4},{"x":23,"y":5},{"x":22,"y":4}][{"x":24,"y":4},{"x":24,"y":6},{"x":23,"y":5}][{"x":6,"y":0},{"x":5,"y":1},{"x":4,"y":0}][{"x":4,"y":0},{"x":5,"y":1},{"x":4,"y":2},{"x":3,"y":1}][{"x":3,"y":1},{"x":4,"y":2},{"x":3,"y":3},{"x":2,"y":2}][{"x":2,"y":2},{"x":3,"y":3},{"x":2,"y":4},{"x":1,"y":3}][{"x":1,"y":3},{"x":2,"y":4},{"x":1,"y":5},{"x":0,"y":4}][{"x":0,"y":4},{"x":1,"y":5},{"x":0,"y":6}][{"x":21,"y":0},{"x":20,"y":1},{"x":19,"y":0}][{"x":21,"y":0},{"x":22,"y":1},{"x":21,"y":2},{"x":20,"y":1}][{"x":22,"y":1},{"x":23,"y":2},{"x":22,"y":3},{"x":21,"y":2}][{"x":23,"y":2},{"x":24,"y":3},{"x":23,"y":4},{"x":22,"y":3}][{"x":24,"y":3},{"x":24,"y":5},{"x":23,"y":4}][{"x":5,"y":0},{"x":4,"y":1},{"x":3,"y":0}][{"x":3,"y":0},{"x":4,"y":1},{"x":3,"y":2},{"x":2,"y":1}][{"x":2,"y":1},{"x":3,"y":2},{"x":2,"y":3},{"x":1,"y":2}][{"x":1,"y":2},{"x":2,"y":3},{"x":1,"y":4},{"x":0,"y":3}][{"x":0,"y":3},{"x":1,"y":4},{"x":0,"y":5}][{"x":22,"y":0},{"x":21,"y":1},{"x":20,"y":0}][{"x":22,"y":0},{"x":23,"y":1},{"x":22,"y":2},{"x":21,"y":1}][{"x":23,"y":1},{"x":24,"y":2},{"x":23,"y":3},{"x":22,"y":2}][{"x":24,"y":2},{"x":24,"y":4},{"x":23,"y":3}][{"x":4,"y":0},{"x":3,"y":1},{"x":2,"y":0}][{"x":2,"y":0},{"x":3,"y":1},{"x":2,"y":2},{"x":1,"y":1}][{"x":1,"y":1},{"x":2,"y":2},{"x":1,"y":3},{"x":0,"y":2}][{"x":0,"y":2},{"x":1,"y":3},{"x":0,"y":4}][{"x":23,"y":0},{"x":22,"y":1},{"x":21,"y":0}][{"x":23,"y":0},{"x":24,"y":1},{"x":23,"y":2},{"x":22,"y":1}][{"x":24,"y":1},{"x":24,"y":3},{"x":23,"y":2}][{"x":3,"y":0},{"x":2,"y":1},{"x":1,"y":0}][{"x":1,"y":0},{"x":2,"y":1},{"x":1,"y":2},{"x":0,"y":1}][{"x":0,"y":1},{"x":1,"y":2},{"x":0,"y":3}][{"x":24,"y":0},{"x":23,"y":1},{"x":22,"y":0}][{"x":24,"y":0},{"x":24,"y":2},{"x":23,"y":1}][{"x":2,"y":0},{"x":1,"y":1},{"x":0,"y":0}][{"x":0,"y":0},{"x":1,"y":1},{"x":0,"y":2}][{"x":24,"y":1},{"x":23,"y":0}][{"x":1,"y":0},{"x":0,"y":1}]


Zoals je ziet, doet het script veel te veel moeite en neemt een omweg...
Terwijl hij dat bij http://beta.knightsway.com/testing/ niet doet.

Ik heb KW.data.map.flat al gecontroleerd, en dat is gewoon de map zoals hij hoort te zijn.

Iemand nog ideeën?
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Rens Rikkerink
 
Rens Rikkerink

Rens Rikkerink

19/01/2010 20:00:00
Quote Anchor link
Ik heb het!!!!

KW.temp.cursor_x;
KW.temp.cursor_y;

Die 2 variabelen waren strings, waardoor AStar ze niet kon verwerken.
In ieder geval bedankt iedereen.

@Mods - Kan gesloten worden
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.