[JS] Meerdere pop-ups

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Java developer - procesoptimalisatie (Inhouse)

Functie Wat ga je doen als Java developer? Jij als back end developer hebt al enige ervaring opgedaan in jouw vakgebied. Voornamelijk het werken met Java en Spring spreekt jou aan. Jij wordt samen met je collega developers in het team verantwoordelijk voor de gehele back end van de applicatie. Hierdoor heb jij veel zelfstandigheid in je rol en zul je ook zelf beslissingen samen met de PO maken. Er wordt gewerkt volgens de SCRUM methodiek, om zo structuur te creëren in de werkzaamheden. Binnen de 2-wekelijkse sprints pak jij je taken op die samen met de PO afgestemd zijn.

Bekijk vacature »

Developer

Functie omschrijving Gaat jouw hart sneller kloppen van software developen in C#.NET? Voor een softwarebedrijf in regio Den Bosch zijn wij op zoek naar een C# programmeur. Lees snel verder! Wat ga je doen? Je gaat werken met C# en ASP.NET MVC Framework om onder meer webapplicaties, webshops en websites te ontwikkelen. Je optimaliseert de bestaande software en helpt mee aan het automatiseren van bedrijfsprocessen. Je gaat samen met je collega's de juiste oplossing op basis van de wensen van de klanten uitwerken tot een mooi product. Bedrijfsprofiel Het ontwikkelen van softwareoplossingen en kantoorautomatiseringen is waar dit bedrijf voor staat.

Bekijk vacature »

Fullstack developer - medior

Functie omschrijving Ben jij toe aan een nieuwe uitdaging en zou jij graag bij een platte maar informele organisatie willen werken? Voor een mooi softwarebedrijf in omgeving Dordrecht zijn wij op zoek naar versterking voor op de afdeling Software Development! Als Fullstack developer wordt je bij dit bedrijf onderdeel van de volledige ontwikkeling van requirement tot oplevering! Werkzaamheden Jouw focus ligt op de front end en alles wat daarbij komt kijken. Je gaat ontwerpen, ontwikkelen, testen en valideren. Je zult voornamelijk werken met React.js en Typescript. Maar ook Javascript, HTML en CSS komen aanbod. Daarnaast zal je ook regelmatig met

Bekijk vacature »

Laravel / PHP developer gezocht!

Functie omschrijving Wij zijn op zoek naar een Laravel PHP Developer voor een leuk bedrijf in de omgeving van Amsterdam! Je zult je bezig houden met de volgende werkzaamheden: Je gaat aan de hand van de wensen van klanten software ontwikkelen; Je bent bij het gehele proces betrokken; van A tot Z; Je hebt na de oplevering contact met de klant wanneer zij problemen ervaren; Je denkt mee over het verbeteren van de werkprocessen; Je denkt mee over softwareoplossingen; Je speelt in op de behoefte van de klant; Je houdt je bezig met het verbeteren, aanpassen en vernieuwen van de

Bekijk vacature »

Productontwikkelaar Food

Wat ga je doen Als Productontwikkelaar Food ga je nieuwe producten ontwikkelen en bestaande producten verbeteren. Je bent hierbij betrokken bij het gehele proces: van productconcept naar proefreceptuur, het realiseren va het product (op kleine schaal) en het testen van producten in een productieomgeving. Verder: Bewaak je de status van verschillende fases van productontwikkeling en lever je tijdig de benodigde data aan Ben je bezig met de optimalisatie van oude en nieuwe recepturen Begeleid of organiseer je proefsessies (sensorisch onderzoek) in het team en/of bij klanten Onderhoud je contacten met de klanten, leveranciers van grondstoffen e.a. externe partijen Houd je

Bekijk vacature »

Junior Software Developer

Functie omschrijving Wij zijn op zoek naar een Junior Software Developer!? Sta jij aan het begin van jouw loopbaan of heb jij misschien al enige ervaring? Vind jij het daarnaast belangrijk om jezelf constant te kunnen ontwikkelen en uitdagen? Lees dan snel verder! Voor een vooraanstaand softwarehuis in Nieuwegein ben ik op zoek naar een Junior Software Developer. De eigenaar van het bedrijf is ervan bewust dat je als junior nog een hoop kan leren, waardoor je de eerste maanden veel begeleiding en diverse trainingen krijgt. Daarna ga je samen met je collega's aan zowel kleine als grote projecten werken.

Bekijk vacature »

.NET developer WO niveau voor predictive software

Bedrijfsomschrijving Dit bedrijf uit Den Bosch is om precies te zijn 15 medewerkers groot en ze ontwikkelen (predicitve) planning software. Dit doen zij voor allerlei mooie en bekende organisaties (bierbrouwerijen, gemeentes, oliemaatschappijen en diverse multinationals). Wegens meer en grotere vraag vanuit de klanten komen er nu posities vrij voor onder andere een .NET developer. Het bedrijf is goed met openbaar vervoer te bereiken. Functieomschrijving Je komt hier te werken in een team van 3 .NET developers en bent betrokken bij het gehele ontwikkelproces. Dus van idee naar ontwerp en van ontwikkeling tot testen en implementatie. Bij voorkeur ben je niet

Bekijk vacature »

PHP Developer

Functie omschrijving Als PHP Developer ga jij aan de slag met uitdagende software projecten. Jij gaat in deze functie software applicaties ontwikkelen. Deze software projecten zijn heel divers, en deze organisatie maakt software, van A tot Z. Klanten kunnen in elke sector werkzaam zijn, van profit tot non-profit. Deze software bouw je vooral in PHP en specifiek Laravel. Dit framework kent dus geen geheimen voor jou. De software die jij gaat ontwikkelen is heel divers, van urenregistratiesystemen tot compleet geautomatiseerde tools. In deze veelzijdige functie ga jij je zeker niet vervelen, elke dag bestaat weer uit nieuwe uitdagingen. Bedrijfsprofiel Deze

Bekijk vacature »

.NET Developer

Functie De perfecte combinatie tussen techniek en vastgoed. Werk samen met de senior software developer om allerlei software van fluX te verbeteren. Gelukkig voel jij je helemaal thuis in de codewereld van .NET. Dus of je nu bezig bent met het verhogen van de conformiteitscore of het automatiseren van allerlei taxatiemodellen, jij weet precies hoe je de doelstellingen realiseert. En dat terwijl je ook samenwerkt met een extern ontwikkelteam. Waar dit team bepaalde softwaresystemen ontwikkelen, richt jij je vooral op onze Nederlands georiënteerde producten en alle wetgeving die daarbij komt kijken. Voor minimaal 32 uur per week verrijk jij onze

Bekijk vacature »

Senior Front-end developer

Functie Als front-end developer ga je aan de slag voor verschillende klanten, waarbij veel rekening wordt gehouden met waar je woont (dit is altijd binnen het uur), en word er gezocht naar een organisatie die past bij jou. Zowel qua persoonlijke ambities als de technische aansluiting. De opdrachten duren gemiddeld 1 à 2 jaar maar dit hangt ook af van je wensen. Je werkt in een teamverband voor een klant en zult nauw samenwerken met zowel eigen collega’s als die bij de klant werkzaam zijn. Ze zijn op zoek naar een technische front-end developer die ruime ervaring heeft in één

Bekijk vacature »

Software Ontwikkelaar PHP

Functie omschrijving Full Stack Software Ontwikkelaar gezocht! Voor een bedrijf in de regio van Ermelo zijn wij op zoek naar een Software Ontwikkelaar die gaat bijdragen aan het door ontwikkelen, onderhouden en optimaliseren van SaaS applicatie van dit bedrijf. Hierbij ga jij voor- en samenwerken met de klanten van de organisatie, het is hierbij dus van groot belang dat je communicatief vaardig bent en dat je beschikt over beheersing van zowel de Nederlandse als Engelse taal. Bedrijfsprofiel Waar ga je werken? Altijd al in een echt familiebedrijf willen werken? Dan is dit je kans! Het bedrijf waar je komt te

Bekijk vacature »

Ervaren PHP Software Developer

Functieomschrijving Voor een toffe opdrachtgever in regio Breda zijn wij op zoek naar een medior PHP Developer met affiniteit met Laravel. Je komt te werken bij een uitdagende opdrachtgever met supergave klanten in een specifieke branche. Als PHP ontwikkelaar ben je samen met een vooruitstrevende team van 6 collega’s verantwoordelijk voor de ontwikkeling, beheer en het vernieuwen van informatiesystemen voor een specifieke branche. Je ondersteunt complexe uitdagingen van klanten. Vervolgens breng je hun wensen in kaart en vertaalt deze door naar maatwerk software. Affiniteit met Laravel is een pré. Om de klanten zo goed mogelijk te ondersteunen en snel in

Bekijk vacature »

SQL database developer

Functie omschrijving Voor een software bedrijf in omgeving Breda zijn wij op zoek naar een SQL database ontwikkelaar. Dit bedrijf bouwt applicaties om processen in distributiecentra te optimaliseren. Ter uitbreiding van het huidige team developers zijn wij op zoek naar een SQL database ontwikkelaar. De klanten van dit groeiende bedrijf zitten door heel Europa en jouw werkzaamheden zullen er als volgt uitzien: Het samenstellen van de software op basis van de input vanuit de klant (T-SQL & C#.NET). Het bezoeken van klanten om de processen en mogelijkheden in kaart te brengen. Het ontwerpen van databases met T-SQL als programmeer laag.

Bekijk vacature »

Mendix Ontwikkelaar - Vernieuwen van het applicati

Bedrijfsomschrijving De ontwikkelingen in de transportsector gaan razendsnel. Bij ons kun je een belangrijke rol spelen in deze sector. We streven ernaar om onze klanten te ontzorgen op het gebied van continuïteit en veiligheid met innovatieve producten en diensten. We willen dat onze klanten de veiligste vervoerders van Europa worden. Ons team werkt hard om deze ambitieuze doelstellingen te bereiken en we bieden een motiverende werkomgeving aan. We zijn op zoek naar zelfstarters met een focus op resultaat en beslissingsbevoegdheid. Functieomschrijving Als Mendix ontwikkelaar bij deze organisatie heb je een gevarieerde baan. Het applicatielandschap wordt vernieuwd en de “schade en

Bekijk vacature »

Java/Kotlin Developer

Java/Kotlin Developer Ben jij een ervaren Java/Kotlin developer met een passie voor het automatiseren van bedrijfsprocessen? Wil je graag deelnemen aan uitdagende projecten bij aansprekende klanten? En ben je op zoek naar een professioneel, ambitieus en dynamisch bedrijf om je carrière verder te ontwikkelen? Kom dan ons team bij Ritense in Amsterdam versterken! Zo ziet de functie eruit: Als Java/Kotlin developer bij Ritense ben je verantwoordelijk voor de ontwikkeling en implementatie van applicaties die bedrijfsprocessen automatiseren, zodat onze klanten slimmer, efficiënter en klantgerichter kunnen werken. Als developer ben je in de lead en zorg je voor de correcte oplevering van

Bekijk vacature »
Danny@dw-designs.n

[email protected]

09/11/2009 21:01:00
Quote Anchor link
Geachte,

Ik heb zojuist een live-popup gemaakt, waarbij de gebruiker op een <input> klikt en er vervolgens 2 div's over alles verschijnen, de code is als volgt:

JavaScript:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
function darker() {
if(document.getElementById('darker').style.display == "block"){
document.getElementById('darker').style.display = "none";
document.getElementById('popup').style.display = "none";
return
}else{
document.getElementById('darker').style.display = "block";
document.getElementById('popup').style.display = "block";
return
}
}


PHP:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
<a href="javascript:darker()"><img src="_images/buttons/register.png" border="0" /></a>
                        <div class="darker" id="darker">
                            <div class="popup" id="popup">
                            <?php include('_includes/register/join.php'); ?>
                            <div align="right"><a href="javascript:darker()"><img src="_images/close.png" border="0" /></a></div>
                            </div>
                        </div>

CSS:
Niet van belang voor dit;

Dit alles werkt 100%
Het enige probleem is dat als ik 2 of meerdere van deze gebruik, live-popup's dan laad hij automatisch de eerste, iemand enig idee hoe ik dit kan fixen, zodat als ik 2 of meerdere link's naar 2 of meer verschillende popups heb dat hij het content laad bij de popup waar ik op klik, en niet het eerste.

Alvast bedankt!
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door [email protected]
 
PHP hulp

PHP hulp

08/05/2024 09:15:55
 
- SanThe -

- SanThe -

09/11/2009 21:05:00
Quote Anchor link
Je script in je post is nu niet echt leesbaar. Pas je post even aan en gebruik en tags om je code heen. Om php code zet je uiteraard dit:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<?php en ?>
Gebruik je Afbeelding knop om dit te doen.

SanThe.
 
Jan Koehoorn

Jan Koehoorn

09/11/2009 21:05:00
Quote Anchor link
De beste manier is, dat je het id van de juiste div als argument meegeeft aan je JavaScript functie:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
function darker (id) {
    if(document.getElementById(id).style.display == "block"){
    .... enz
}

Je hyperlink komt er dan zo uit te zien:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<a href="javascript:darker('id_van_de_goeie_div')">
 
Danny@dw-designs.n

[email protected]

09/11/2009 21:13:00
Quote Anchor link
@Jan,

Wat jij bedoelt is dat in mijn JS bestand het volgende moet doen;
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
function darker(id) {
if(document.getElementById(id).style.display == "block"){
document.getElementById(id).style.display = "none";
document.getElementById(id).style.display = "none";
return
}else{
document.getElementById(id).style.display = "block";
document.getElementById(id').style.display = "block";
return
}
}


Dan in mijn html dit;
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
<a href="javascript:darker()"><img src="_images/buttons/register.png" border="0" /></a>
                        <div class="darker" id="darker">
                            <div class="popup" id="popup">
                            <?php include('_includes/register/join.php'); ?>
                            <div align="right"><a href="javascript:darker()"><img src="_images/close.png" border="0" /></a></div>
                            </div>
                        </div>


maar Wat moet op de plaats van javascript:darker(???)
Welk ID van welke DIV moet ik daar; ik include namelijk naar een bestand

Wat ik uiteindelijk wil bereiken is dit, 2 Javascript popups met beide verschillend content.

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
        <a href="javascript:darker()"><img src="_images/buttons/login.png" border="0" /></a>
                        <div class="darker" id="darker">
                            <div class="popup" id="popup">
                            <?php include('_includes/login/login.php'); ?>
                            <div align="right"><a href="javascript:darker()"><img src="_images/close.png" border="0" /></a></div>
                            </div>
                        </div>
        <a href="javascript:darker()"><img src="_images/buttons/register.png" border="0" /></a>
                        <div class="darker" id="darker">
                            <div class="popup" id="popup">
                            <?php include('_includes/register/join.php'); ?>
                            <div align="right"><a href="javascript:darker()"><img src="_images/close.png" border="0" /></a></div>
                            </div>
                        </div>


Thanks.
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door [email protected]
 
Jan Koehoorn

Jan Koehoorn

09/11/2009 22:27:00
Quote Anchor link
De div die je donkerder maakt, is elke keer hetzelfde. Die hoef je dus niet als argument mee te geven. Wat je mee moet geven is de id van de div die als 'popup' fungeert.
 
Danny@dw-designs.n

[email protected]

10/11/2009 11:25:00
Quote Anchor link
Tot heden ben ik nog niet tot een oplossing gekomen, ook niet met de hulp die jullie mij geboden hebben.

Zou iemand eventueel een voorbeeldje kunnen plaatsen?

Wat ik heb:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
<td><a href="javascript:darker()"><img src="_images/buttons/login.png" border="0" /></a>
            <div class="darker" id="darker1"><div class="popup" id="popup1">lol</div></div></td>
        <td><a href="javascript:darker()"><img src="_images/buttons/register.png" border="0" /></a>
            <div class="darker" id="darker2"><div class="popup" id="popup2">LOL2</div></div></td>


Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
function darker() {
if(document.getElementById('darker'+1,2).style.display == "block"){
document.getElementById('darker'+1,2).style.display = "none";
document.getElementById('popup'+1,2).style.display = "none";
return
}else{
document.getElementById('darker'+1,2).style.display = "block";
document.getElementById('popup'+1,2).style.display = "block";
return
}
}


Thanks :X
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door [email protected]
 
Danny@dw-designs.n

[email protected]

10/11/2009 14:40:00
Quote Anchor link
Problemó solved. 2 verschillende functies gemaakt.
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.