[JS] Meerdere pop-ups

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Developer

Functie omschrijving Gaat jouw hart sneller kloppen van software developen in C#.NET? Voor een softwarebedrijf in regio Den Bosch zijn wij op zoek naar een C# programmeur. Lees snel verder! Wat ga je doen? Je gaat werken met C# en ASP.NET MVC Framework om onder meer webapplicaties, webshops en websites te ontwikkelen. Je optimaliseert de bestaande software en helpt mee aan het automatiseren van bedrijfsprocessen. Je gaat samen met je collega's de juiste oplossing op basis van de wensen van de klanten uitwerken tot een mooi product. Bedrijfsprofiel Het ontwikkelen van softwareoplossingen en kantoorautomatiseringen is waar dit bedrijf voor staat.

Bekijk vacature »

Front-end Developer

Dit ga je doen Doorontwikkelen van software; Ontwikkelen en testen van nieuwe functionaliteiten; Implementaties van nieuwe functionaliteiten en updates; Verzorgen van technische migraties naar nieuwe frameworks; Verwerken van incidenten. Hier ga je werken Onze klant, gevestigd in de regio Amsterdam, draagt bij aan het verbeteren van de veiligheid en efficiëntie van de Nederlandse infrastructuur door het ontwikkelen van afgemeten software oplossingen. Zo passen zij location intelligence toe om onderhoud en reparaties efficiënt te laten verlopen. Verder zorgen deze systemen dat incidenten zo snel mogelijk worden opgelost. Als Front-end Developer ben jij samen met je team betrokken met het (door)ontwikkelen van

Bekijk vacature »

Senior Applicatie ontwikkelaar Java

Bedrijfsomschrijving De IV- organisatie van de Belastingdienst is verantwoordelijk voor en verzorgt de ICT- voorzieningen. Het merendeel van de applicaties wordt op dit moment door de IV- organisatie zelf ontwikkeld, onderhouden en beheerd in het eigen data center. Naast de zorg voor continuïteit op de massale heffing- en inningsprocessen die plaatsvinden binnen een degelijke, stabiele omgeving, wordt er tevens volop gewerkt aan modernisering van het IV- landschap. Dit gebeurt deels intern door gebruik te maken van de expertise die intern aanwezig is, maar ook door het aantrekken van (kant-en-klaar) oplossingen en expertise uit de markt. Functieomschrijving We verwachten van je,

Bekijk vacature »

.NET Developer

Functie omschrijving Ervaren .NET Developer gezocht! Wij zoeken een ervaren .NET developer die aan de slag gaat voor een softwarebedrijf in de regio Rhenen. In deze rol ben jij zowel zelfstandig als in teamverband verantwoordelijk voor het ontwikkelen en verbeteren van bestaande producten. Daarnaast houdt jij je bezig met de nieuwbouw van websites, webapplicaties en mobiele applicaties die zowel intern als extern gebruikt worden. Je werkt hierbij nauw samen met andere developer, productmanagers en product specialisten om mooie producten te creëren. Bedrijfsprofiel Waar kom je te werken? Je komt te werken voor snelgroeiende softwareleverancier en allround dienstverlener. Klanten van deze

Bekijk vacature »

Python (Django) developer - Remote in The Netherla

Functie Together with your team, consisting of a senior, 2 mediors and one junior developer, you will work on their software in an Agile-based approach. You have an eye for quality, risk, and customer interest. Communication with your colleagues and, where necessary, with customers, plays an important role in achieving a successful result. As a person, you are smart, get things done, and are result-oriented. There is a lot of independence within the development team, apart from the stand-up (10:00 am) and occasional pair-programming sessions. Techniques they use include Python, Django, MySQL, Mercurial, Ubuntu Linux, Nginx. In terms of front-end

Bekijk vacature »

Full-stack Developer

As a Full-stack developer at KUBUS, you will develop the (web)applications and services of BIMcollab. You will work on both the front- and back-end. As a software company, KUBUS is in a unique position. We build our own products that are used by tens of thousands of users worldwide. Our company is just the right size: big enough to make a real impact in the market, but small enough that as an individual developer you can have an impact and really make a difference. Our development team consists of over 40 developers, testers, scrum masters and product owners, divided over

Bekijk vacature »

Traineeship Fullstack developer (WO, 0 tot 3 jaar

Functie Zoals beschreven ga je vanaf start aan de slag bij een passende opdrachtgever, hierbij kijken ze echt naar jouw wensen, kennis/ervaring maar ook de reisafstand. Momenteel hebben ze meerdere klanten waarbij ze groepen hebben opgezet wat maakt dat er diverse uitdagende kansen liggen. Naast het werken bij de opdrachtgever, en het volgen van de masterclasses, zul je regelmatig met de andere trainees in contact zijn. Niet alleen op professioneel vlak maar juist ook bij de borrels en kwartaaluitjes! Kortom; een jaar lang hard aan jezelf werken in combinatie met gezelligheid en plezier. Spreek dit jou aan? Dan komen we

Bekijk vacature »

Front-end Developer (HTML/CSS, Angular/React/Vue,

Functie Je zal aan de slag gaan in een klein, hecht team met front-end development experts die de ambitie delen mooi werk te leveren. Samen met hen zal je werken aan het gebruiksvriendelijk en interactief maken van complexe webapplicaties, websites en mobile apps. Je levert klanten wat ze nodig hebben terwijl je actief aan jezelf blijft werken met de ondersteuning vanuit je werkplek. Talen als Javascript programmeer jij vloeiend en je hebt kennis van frameworks als React en Angular. Je zou je het liefst nog veel meer ontwikkelen in verschillende front-end talen. Deze kennis deel je graag met je collega’s,

Bekijk vacature »

Network Engineer (f/m/d) in Heidelberg

Network Engineer (f/m/d) The IT Services team operates and supports the IT infrastructure and services at EMBL headquarters in Heidelberg and at the laboratory’s sites in Barcelona and Rome. As part of IT Services, the Network team is responsible for managing and developing the network infrastructure in our data centres, on campus, and to our external network providers. As a leading scientific institution with highly data-intensive research, extensive data flows at and between the laboratory’s six sites and to the Internet, EMBL is connected to national and international scientific networks using state-of-the-art technologies from vendors including Cisco, Extreme Networks and

Bekijk vacature »

Delphi developer

Functie Als Delphi developer ga jij aan de slag in een team met twee andere ervaren Delphi programmeurs waaronder de Hoofd programmeur. Als team zijn jullie verantwoordelijk voor de doorontwikkeling van jullie bestaande applicatie. Daarnaast zijn jullie verantwoordelijk voor het onderhouden van deze applicatie en het oplossen van eventuele bugs. Eisen - HBO werk en denk niveau; - Minimaal één jaar ervaring met Delphi; - Goede beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift; - Jij bent zelfstandig, maar kan ook in team verband werken. Aanbod - €3000,-- €4000,- op basis van jouw kennis en ervaring; - 8% vakantiegeld;

Bekijk vacature »

Software Developer C# .NET

Functie omschrijving Zoek jij een nieuwe uitdaging binnen development waar je komt te werken binnen een flexibel, jong en ondernemend bedrijf? Wij zijn voor deze functie op zoek naar een C# .NET Developer die enthousiast wordt van het aansluiten en begeleiden van (complexe) nieuwe klanten. Verder begeleid je complexe projecten, ben jij iemand die altijd kansen ziet? Dan zoeken wij jou! Verder ga jij je bezighouden met: Het verbeteren van functionaliteiten binnen het dataplatform; Meedenken in oplossingsrichtingen; Werken aan de architectuur; Ontwikkelen van nieuwe technologieën. Bedrijfsprofiel Waar ga je werken? De organisatie waar je voor gaat werken heeft een onafhankelijk

Bekijk vacature »

Randstad - Freelance Backend Developer/ Data Engin

Starting date: 10.05.2023 Salary range: €67,00 - €77,00 Duration: 6 months Hours: 40 Working model: Hybrid* MUST be NL based Job description: Our vision is to have a consistent and data driven experience for all sales across all our operating companies. Our mission is to enable our salespeople to be able to reach out to the right company at the right time. We do this by creating data driven micro services and solutions. We mainly focus on implementation in the Google Cloud but also integrate with local systems and other cloud solutions. A typical day: As a back-end developer you

Bekijk vacature »

Low Code Developer - Consultant

Functie omschrijving Wil jij fungeren als een spin in het web en samenwerken met klanten? Voor een leuke en interessante opdrachtgever in omgeving Leiden zijn wij op zoek naar een Low Code developer die zich bezig gaat houden met het optimaliseren van bedrijfsprocessen bij klanten en het leiden van projecten. Ben jij toe aan een nieuwe uitdaging en heb jij verstand van datamodellering en NO CODE Platformen? Lees dan snel verder! Bij deze rol horen de volgende werkzaamheden: Je gaat geen code kloppen maar bedenken hoe applicaties eruit moet komen te zien. Je gaat werken met een non code platform,

Bekijk vacature »

Front end developer binnen het onderwijs

Functie Het doel van dit team is om te zorgen dat de studenten altijd op de hoogte zijn van relevante informatie en de mogelijkheid hebben om online vragen te stellen. Hiervoor hebben ze een portal ontwikkeld. De app is echt een greenfield project met een eigen inrichting middels cloud. De ontwikkeling wordt gedaan door gebruik te maken van oa. Javascript, React, CSS, Next.js, GraphQL in een Azure Cloud omgeving. Daarnaast gebruiken ze tooling als Figma, storybook, Jest en Github. De complexiteit in deze rol zit hem in het feit dat data uit verschillende bronsystemen komt waarbij er zowel gekoppeld wordt

Bekijk vacature »

Junior Java Developer

Dit ga je doen Je ontwikkelt innovatieve, maatschappelijk belangrijke applicaties; Je implementeert nieuwe features; Je gaat in gesprek met eindgebruikers en designers om de applicaties continu te finetunen; Je draait mee in een professionele Agile/Scrum omgeving. Hier ga je werken Onze klant is een internationale organisatie gevestigd in de omgeving van Amsterdam. Ze staan zeer goed bekend in de markt door hun innovatieve dienstverlening op IT gebied en hun gepassioneerde werknemers. Voor hun inspanningen op het gebied van IT hebben ze meerdere prijzen gewonnen! Onze klant is onderdeel van een Corporate werkgever en heeft zelf 300 mensen in dienst. Om

Bekijk vacature »
Danny@dw-designs.n

[email protected]

09/11/2009 21:01:00
Quote Anchor link
Geachte,

Ik heb zojuist een live-popup gemaakt, waarbij de gebruiker op een <input> klikt en er vervolgens 2 div's over alles verschijnen, de code is als volgt:

JavaScript:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
function darker() {
if(document.getElementById('darker').style.display == "block"){
document.getElementById('darker').style.display = "none";
document.getElementById('popup').style.display = "none";
return
}else{
document.getElementById('darker').style.display = "block";
document.getElementById('popup').style.display = "block";
return
}
}


PHP:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
<a href="javascript:darker()"><img src="_images/buttons/register.png" border="0" /></a>
                        <div class="darker" id="darker">
                            <div class="popup" id="popup">
                            <?php include('_includes/register/join.php'); ?>
                            <div align="right"><a href="javascript:darker()"><img src="_images/close.png" border="0" /></a></div>
                            </div>
                        </div>

CSS:
Niet van belang voor dit;

Dit alles werkt 100%
Het enige probleem is dat als ik 2 of meerdere van deze gebruik, live-popup's dan laad hij automatisch de eerste, iemand enig idee hoe ik dit kan fixen, zodat als ik 2 of meerdere link's naar 2 of meer verschillende popups heb dat hij het content laad bij de popup waar ik op klik, en niet het eerste.

Alvast bedankt!
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door [email protected]
 
PHP hulp

PHP hulp

27/04/2024 02:31:00
 
- SanThe -

- SanThe -

09/11/2009 21:05:00
Quote Anchor link
Je script in je post is nu niet echt leesbaar. Pas je post even aan en gebruik en tags om je code heen. Om php code zet je uiteraard dit:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<?php en ?>
Gebruik je Afbeelding knop om dit te doen.

SanThe.
 
Jan Koehoorn

Jan Koehoorn

09/11/2009 21:05:00
Quote Anchor link
De beste manier is, dat je het id van de juiste div als argument meegeeft aan je JavaScript functie:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
function darker (id) {
    if(document.getElementById(id).style.display == "block"){
    .... enz
}

Je hyperlink komt er dan zo uit te zien:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<a href="javascript:darker('id_van_de_goeie_div')">
 
Danny@dw-designs.n

[email protected]

09/11/2009 21:13:00
Quote Anchor link
@Jan,

Wat jij bedoelt is dat in mijn JS bestand het volgende moet doen;
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
function darker(id) {
if(document.getElementById(id).style.display == "block"){
document.getElementById(id).style.display = "none";
document.getElementById(id).style.display = "none";
return
}else{
document.getElementById(id).style.display = "block";
document.getElementById(id').style.display = "block";
return
}
}


Dan in mijn html dit;
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
<a href="javascript:darker()"><img src="_images/buttons/register.png" border="0" /></a>
                        <div class="darker" id="darker">
                            <div class="popup" id="popup">
                            <?php include('_includes/register/join.php'); ?>
                            <div align="right"><a href="javascript:darker()"><img src="_images/close.png" border="0" /></a></div>
                            </div>
                        </div>


maar Wat moet op de plaats van javascript:darker(???)
Welk ID van welke DIV moet ik daar; ik include namelijk naar een bestand

Wat ik uiteindelijk wil bereiken is dit, 2 Javascript popups met beide verschillend content.

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
        <a href="javascript:darker()"><img src="_images/buttons/login.png" border="0" /></a>
                        <div class="darker" id="darker">
                            <div class="popup" id="popup">
                            <?php include('_includes/login/login.php'); ?>
                            <div align="right"><a href="javascript:darker()"><img src="_images/close.png" border="0" /></a></div>
                            </div>
                        </div>
        <a href="javascript:darker()"><img src="_images/buttons/register.png" border="0" /></a>
                        <div class="darker" id="darker">
                            <div class="popup" id="popup">
                            <?php include('_includes/register/join.php'); ?>
                            <div align="right"><a href="javascript:darker()"><img src="_images/close.png" border="0" /></a></div>
                            </div>
                        </div>


Thanks.
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door [email protected]
 
Jan Koehoorn

Jan Koehoorn

09/11/2009 22:27:00
Quote Anchor link
De div die je donkerder maakt, is elke keer hetzelfde. Die hoef je dus niet als argument mee te geven. Wat je mee moet geven is de id van de div die als 'popup' fungeert.
 
Danny@dw-designs.n

[email protected]

10/11/2009 11:25:00
Quote Anchor link
Tot heden ben ik nog niet tot een oplossing gekomen, ook niet met de hulp die jullie mij geboden hebben.

Zou iemand eventueel een voorbeeldje kunnen plaatsen?

Wat ik heb:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
<td><a href="javascript:darker()"><img src="_images/buttons/login.png" border="0" /></a>
            <div class="darker" id="darker1"><div class="popup" id="popup1">lol</div></div></td>
        <td><a href="javascript:darker()"><img src="_images/buttons/register.png" border="0" /></a>
            <div class="darker" id="darker2"><div class="popup" id="popup2">LOL2</div></div></td>


Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
function darker() {
if(document.getElementById('darker'+1,2).style.display == "block"){
document.getElementById('darker'+1,2).style.display = "none";
document.getElementById('popup'+1,2).style.display = "none";
return
}else{
document.getElementById('darker'+1,2).style.display = "block";
document.getElementById('popup'+1,2).style.display = "block";
return
}
}


Thanks :X
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door [email protected]
 
Danny@dw-designs.n

[email protected]

10/11/2009 14:40:00
Quote Anchor link
Problemó solved. 2 verschillende functies gemaakt.
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.