[JS] Meerdere pop-ups

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Lead developer (PHP, Symfony, DDD)

Functie Als Lead developer zorg je ervoor dat het team (bestaande uit zowel junior als ervaren developers) in staat is om de kwaliteit van de software (en code) verder te verhogen. In samenwerking met het team, de product owner en de andere lead developers zet je technische lijnen uit en bepaal je de prioriteiten per sprint. Lijkt het jou interessant om complexe problemen op te lossen en bijvoorbeeld een nieuwe applicatiestructuur in Symfony op te zetten? Dan komen wij graag met je in contact. Eisen • HBO werk- en denkniveau (ze kijken niet naar papieren, maar naar denkniveau, motivatie en

Bekijk vacature »

Frontend Developer - Leeuwarden

Als Frontend Developer bouw jij mee aan het onderwijs van de toekomst! In een scrum team werken met jonge en enthousiaste collega’s, moderne technieken, ruimte voor eigen ontwikkeling en op een proactieve wijze kunnen meewerken aan innovatie binnen het onderwijs. Magister is het state-of-the-art softwarepakket dat scholen in het voortgezet onderwijs op alle fronten ontzorgt. Van leerlingenadministratie tot het ondersteunen van individuele leerlijnen, van toegang tot digitaal lesmateriaal tot het plannen van het lesrooster. In de Magister app bedient Magister ruim 2,5 miljoen gebruikers waarvan, dagelijks meer dan 600.000 unieke. Hiermee is Magister de absolute marktleider in onderwijsland. Wat vragen

Bekijk vacature »

Software Developer

Longship.io gaat de wereld veroveren met baanbrekende software en legendarische... pizza-avonden! Lees hier de vacature van Software Developer! Bij Longship werken we met een team van 5 mensen aan software voor laadpaal operators. Longship is ontstaan in 2020 met als doel om de elektrische mobiliteitstransitie aan te jagen. We zijn nu al een wereldwijde speler doordat we continu voorop lopen in innovatie. Ons platform helpt het versneld elektrificeren van wagenparken, internationaal! Wij zijn een startup met grote ambities die we willen bereiken met een relatief klein en efficiënt team. Je krijg de kans om ontzettend veel te leren van ervaren

Bekijk vacature »

Mendix Ontwikkelaar - Vernieuwen van het applicati

Bedrijfsomschrijving De ontwikkelingen in de transportsector gaan razendsnel. Bij ons kun je een belangrijke rol spelen in deze sector. We streven ernaar om onze klanten te ontzorgen op het gebied van continuïteit en veiligheid met innovatieve producten en diensten. We willen dat onze klanten de veiligste vervoerders van Europa worden. Ons team werkt hard om deze ambitieuze doelstellingen te bereiken en we bieden een motiverende werkomgeving aan. We zijn op zoek naar zelfstarters met een focus op resultaat en beslissingsbevoegdheid. Functieomschrijving Als Mendix ontwikkelaar bij deze organisatie heb je een gevarieerde baan. Het applicatielandschap wordt vernieuwd en de “schade en

Bekijk vacature »

C# .NET Software Ontwikkelaar

Functie omschrijving Gezocht: Software Developer C# .NET voor een dynamische organisatie! Ben je onlangs afgestudeerd of ben je toe aan de volgende stap in je professionele carrière? Lees dan verder! We zijn momenteel op zoek naar een Software Developer die klaar is voor een nieuwe uitdaging en die onze eindklant in de regio Arnhem kan versterken. In deze functie werk je aan verschillende projecten en bezoek je vaak klanten. Je kunt een rol verwachten met veel uitdaging, diversiteit en verantwoordelijkheid. Bedrijfsprofiel Binnen welke organisatie ga je aan de slag? Je gaat werken bij een organisatie die zich specialiseert in het

Bekijk vacature »

Back-End Web Developer

Als Back-End Web Developer bij Coolblue zorg je ervoor dat onze webshops elke dag een beetje beter zijn. Wat doe je als Back-End Web Developer bij Coolblue? Als Back-End Web Developer werk je met andere development teams samen om onze webshop zo optimaal mogelijk te laten werken en onze klanten blij te maken. Als backend developer weet je de weg in PHP, kan je in Typescript een microservice op zetten of ben je bereid om dit te leren. Ook Web Backend Developer worden bij Coolblue? Lees hieronder of het bij je past. Dit vind je leuk om te doen PHP

Bekijk vacature »

Laravel / PHP developer

Functie omschrijving Wij zijn op zoek naar een Medior PHP / Laravel Developer voor een IT-consultancy in de omgeving van Hoofddorp! Ben jij op zoek naar een leuke nieuwe uitdaging binnen een veelzijdige werkomgeving? Lees dan snel verder! Binnen dit bedrijf werk je in een ontwikkelteam, waarin je zeer betrokken bent en meedenkt over softwareoplossingen. Binnen dit Team hou je je bezig met het aanpassen, verbeteren en vernieuwen van de logistieke oplossingen. Je zult je bezig houden met de volgende werkzaamheden: Je gaat aan de hand van de wensen van klanten software ontwikkelen; Je bent bij het gehele proces betrokken;

Bekijk vacature »

Senior PHP Developer

As a Senior PHP Developer at Coolblue, you ensure that our webshops work as optimal as possible and you choach other colleagues on the hard and soft skills. How do I become a Senior PHP Developer at Coolblue? As a PHP Developer you work together with other development teams to make our webshop work as optimal as possible and to make our customers happy. Although you are a PHP Developer, you are not averse to a little TypeScript or other technologies that might be used. Would you also like to become a PHP Developer at Coolblue? Read below if the

Bekijk vacature »

Digital Agency is looking for PHP developers!

Functie The team currently has 20 colleagues, consisting of developers (front and backend) and the operations team, which also includes management and two scrum masters. They are looking for a PHP developer who is able to work independently. You will work in one of the three scrum teams and start working on a project for the customer. The interesting thing about this is that you do have variety in terms of work, but at the same time continuously work for existing customers. This also gives you the opportunity to really go into depth and develop innovative technical solutions. In terms

Bekijk vacature »

Senior PHP developer met ambities tot Software Arc

Functie Momenteel zijn ze op zoek naar een ervaren PHP developer die zichzelf graag bezighoudt met zaken als architectuur en de algehele verbetering van structuren en standaarden. Het is eigenlijk meer operationeel als uitvoerend omdat je bezig gaat met zaken als het verder uitrollen en verbeteren van testautomatisering, codereviews, tickets en de doorloop hiervan en architectuurkeuzes. Mocht je hiernaast ook wat DevOps kennis meenemen is dit mooi meegenomen! Vanwege het kleine team maar de wereldwijde impact die zij leveren is er veel focus op kwaliteit. In deze functie werk je aan één van hun belangrijkste applicaties. Hierin werk je nauw

Bekijk vacature »

C#.NET Developer

Functieomschrijving We are looking for a dutch native speaker In deze uitdagende functie ga je werken als onderdeel van het development team, in de functie van C#.NET Developer, Je gaat maatwerk software bouwen voor diverse klanten. Ook optimaliseer je bestaande software en bouw je API koppelingen. Je bent vooral met back-end development bezig. Je krijgt veel vrijheid in deze functie en je krijgt de kans om mee te denken in bedrijfsprocessen. Deels thuiswerken is geen enkel probleem! Bedrijfsprofiel Deze organisatie is gevestigd in de regio van Boxtel. Het is van oorsprong een familiebedrijf, die gestart zijn met het bouwen van

Bekijk vacature »

Frontend Developer

Functieomschrijving Voor de NIPV zijn wij opzoek naar een Frontend Developer. Als Frontend Developer ga jij aan de slag om dashboards te bouwen vanuit het datawarehouse. Dit stelt NIPV in staat om snel en eenvoudig bij correcte bedrijfsvoeringsinformatie te kunnen. Je ontwikkelt dashboards in PowerBI, publiceert en onderhoud die, verzameld en verwerkt feedback in overleg met het ontwikkelteam. Naast dashboards ontwikkel en onderhoud je een datamodel in Excel waarmee adviseurs, controllers en analisten in staat worden gesteld om de gegevens uit de dashboards te raadplegen en anders te filteren of bepaalde gegevens nader te verfijnen, zodat verdiepende vragen kunnen worden

Bekijk vacature »

.NET Developer Azure

Dit ga je doen Het ontwerpen en bouwen van diverse applicaties (C#, ASP.NET, MVC); Het ontwikkelen van Webservices (WCF); Het meewerken aan de transitie naar Azure; Het samenwerken met collega's binnen een Scrumteam en meedenken over de User Stories; Het bouwen van unittesten; Meedenken over nieuwe tooling, ontwikkelingen en technologieën in de markt. Hier ga je werken Je komt te werken bij een organisatie die verantwoordelijk is voor de ontwikkeling van verschillende portalen. Deze portalen worden gebruikt door diverse partijen en jouw taak is om ervoor te zorgen dat deze optimaal functioneren. Je wordt onderdeel van een Scrumteam en werkt

Bekijk vacature »

PHP back-end developer gezocht!

Functie Werk je liever zonder druk en keiharde deadlines maar met de focus op kwaliteit? Dan kom je hier op de juiste plek terecht! In Het team bestaat momenteel uit 12 developers, hiernaast werken er collega’s van front-end, UX maar ook marketing/sales en support. In iedere sprint ontwikkel je samen functionaliteiten met als uitdaging om de klanten de beste gebruikerservaring te bieden. Ze bieden een werkplek waar je jezelf kunt blijven ontwikkelen, en mee te werken aan zowel bestaande als nieuwe mogelijkheden. Eisen • HBO werk- en denkniveau (ze kijken niet naar een papiertje) • Je denkt graag mee over

Bekijk vacature »

Fullstack developer

Functie omschrijving Ben jij toe aan een nieuwe uitdaging en zou jij graag bij een platte maar informele organisatie werken? Voor een mooi softwarebedrijf in omgeving Gouda zijn wij op zoek naar versterking op de afdeling Software Development! Als Fullstack react.js developer wordt je bij dit bedrijf onderdeel van de volledige ontwikkeling van requirement tot oplevering! Onderdelen van jouw functie: Jouw focus ligt op de front end en alles wat daarbij komt kijken. Je gaat ontwerpen, ontwikkelen, testen en valideren. Je zult voornamelijk werken met React.js en Typescript. Maar ook Javascript, HTML en CSS komen aanbod. Daarnaast zal je ook

Bekijk vacature »
Danny@dw-designs.n

[email protected]

09/11/2009 21:01:00
Quote Anchor link
Geachte,

Ik heb zojuist een live-popup gemaakt, waarbij de gebruiker op een <input> klikt en er vervolgens 2 div's over alles verschijnen, de code is als volgt:

JavaScript:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
function darker() {
if(document.getElementById('darker').style.display == "block"){
document.getElementById('darker').style.display = "none";
document.getElementById('popup').style.display = "none";
return
}else{
document.getElementById('darker').style.display = "block";
document.getElementById('popup').style.display = "block";
return
}
}


PHP:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
<a href="javascript:darker()"><img src="_images/buttons/register.png" border="0" /></a>
                        <div class="darker" id="darker">
                            <div class="popup" id="popup">
                            <?php include('_includes/register/join.php'); ?>
                            <div align="right"><a href="javascript:darker()"><img src="_images/close.png" border="0" /></a></div>
                            </div>
                        </div>

CSS:
Niet van belang voor dit;

Dit alles werkt 100%
Het enige probleem is dat als ik 2 of meerdere van deze gebruik, live-popup's dan laad hij automatisch de eerste, iemand enig idee hoe ik dit kan fixen, zodat als ik 2 of meerdere link's naar 2 of meer verschillende popups heb dat hij het content laad bij de popup waar ik op klik, en niet het eerste.

Alvast bedankt!
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door [email protected]
 
PHP hulp

PHP hulp

08/05/2024 23:15:22
 
- SanThe -

- SanThe -

09/11/2009 21:05:00
Quote Anchor link
Je script in je post is nu niet echt leesbaar. Pas je post even aan en gebruik en tags om je code heen. Om php code zet je uiteraard dit:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<?php en ?>
Gebruik je Afbeelding knop om dit te doen.

SanThe.
 
Jan Koehoorn

Jan Koehoorn

09/11/2009 21:05:00
Quote Anchor link
De beste manier is, dat je het id van de juiste div als argument meegeeft aan je JavaScript functie:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
function darker (id) {
    if(document.getElementById(id).style.display == "block"){
    .... enz
}

Je hyperlink komt er dan zo uit te zien:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<a href="javascript:darker('id_van_de_goeie_div')">
 
Danny@dw-designs.n

[email protected]

09/11/2009 21:13:00
Quote Anchor link
@Jan,

Wat jij bedoelt is dat in mijn JS bestand het volgende moet doen;
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
function darker(id) {
if(document.getElementById(id).style.display == "block"){
document.getElementById(id).style.display = "none";
document.getElementById(id).style.display = "none";
return
}else{
document.getElementById(id).style.display = "block";
document.getElementById(id').style.display = "block";
return
}
}


Dan in mijn html dit;
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
<a href="javascript:darker()"><img src="_images/buttons/register.png" border="0" /></a>
                        <div class="darker" id="darker">
                            <div class="popup" id="popup">
                            <?php include('_includes/register/join.php'); ?>
                            <div align="right"><a href="javascript:darker()"><img src="_images/close.png" border="0" /></a></div>
                            </div>
                        </div>


maar Wat moet op de plaats van javascript:darker(???)
Welk ID van welke DIV moet ik daar; ik include namelijk naar een bestand

Wat ik uiteindelijk wil bereiken is dit, 2 Javascript popups met beide verschillend content.

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
        <a href="javascript:darker()"><img src="_images/buttons/login.png" border="0" /></a>
                        <div class="darker" id="darker">
                            <div class="popup" id="popup">
                            <?php include('_includes/login/login.php'); ?>
                            <div align="right"><a href="javascript:darker()"><img src="_images/close.png" border="0" /></a></div>
                            </div>
                        </div>
        <a href="javascript:darker()"><img src="_images/buttons/register.png" border="0" /></a>
                        <div class="darker" id="darker">
                            <div class="popup" id="popup">
                            <?php include('_includes/register/join.php'); ?>
                            <div align="right"><a href="javascript:darker()"><img src="_images/close.png" border="0" /></a></div>
                            </div>
                        </div>


Thanks.
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door [email protected]
 
Jan Koehoorn

Jan Koehoorn

09/11/2009 22:27:00
Quote Anchor link
De div die je donkerder maakt, is elke keer hetzelfde. Die hoef je dus niet als argument mee te geven. Wat je mee moet geven is de id van de div die als 'popup' fungeert.
 
Danny@dw-designs.n

[email protected]

10/11/2009 11:25:00
Quote Anchor link
Tot heden ben ik nog niet tot een oplossing gekomen, ook niet met de hulp die jullie mij geboden hebben.

Zou iemand eventueel een voorbeeldje kunnen plaatsen?

Wat ik heb:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
<td><a href="javascript:darker()"><img src="_images/buttons/login.png" border="0" /></a>
            <div class="darker" id="darker1"><div class="popup" id="popup1">lol</div></div></td>
        <td><a href="javascript:darker()"><img src="_images/buttons/register.png" border="0" /></a>
            <div class="darker" id="darker2"><div class="popup" id="popup2">LOL2</div></div></td>


Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
function darker() {
if(document.getElementById('darker'+1,2).style.display == "block"){
document.getElementById('darker'+1,2).style.display = "none";
document.getElementById('popup'+1,2).style.display = "none";
return
}else{
document.getElementById('darker'+1,2).style.display = "block";
document.getElementById('popup'+1,2).style.display = "block";
return
}
}


Thanks :X
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door [email protected]
 
Danny@dw-designs.n

[email protected]

10/11/2009 14:40:00
Quote Anchor link
Problemó solved. 2 verschillende functies gemaakt.
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.