[JS] Volgorde aanpassen

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Traineeship Full Stack Java developer

Dit ga je doen Start jij op 7 augustus bij de Experis Academy dan kickstart jij jouw IT-carrière! We leiden je op tot een gewilde Full Stack Java Developer met alle kennis en vaardigheden die nodig zijn om de arbeidsmarkt te betreden. Wat kun je verwachten, hoe zit een dag in het leven van een Trainee eruit? Periode 1 Als Full Stack Java Developer Trainee volg je vanuit huis een op maat gemaakte onlinetraining die in het Engels wordt gegeven. De tijd die je kwijt bent aan het volgen van de training kun je vergelijken met een fulltime werkweek. In

Bekijk vacature »

Java (Java EE) Developer

In het kort Werken als Java developer betekent werken aan complexe IT projecten bij onder meer een internationaal containeroverslag bedrijf. Zo sturen we apparaten en eindgebruikers aan d.m.v. onze custom-made software oplossing, die dagelijkse vele duizenden containers verwerkt. Denk aan systemen die volautomatische kranen aansturen en op afstand bedienen, de volledige afhandeling van containernummerherkenning bij het laden en lossen van zeeschepen of het tonen van instructies aan de chauffeurs van ruim 300 straddle carriers. En dat allemaal redundant, robuust en in een dynamische 24/7 omgeving! Jij versterkt ons ontwikkelteam en gaat aan de slag met oa. Java i.c.m. Spring (Boot),

Bekijk vacature »

Back-End Web Developer

Als Back-End Web Developer bij Coolblue zorg je ervoor dat onze webshops elke dag een beetje beter zijn. Wat doe je als Back-End Web Developer bij Coolblue? Als Back-End Web Developer werk je met andere development teams samen om onze webshop zo optimaal mogelijk te laten werken en onze klanten blij te maken. Als backend developer weet je de weg in PHP, kan je in Typescript een microservice op zetten of ben je bereid om dit te leren. Ook Web Backend Developer worden bij Coolblue? Lees hieronder of het bij je past. Dit vind je leuk om te doen PHP

Bekijk vacature »

.Net ontwikkelaar - Het schoolsysteem verbeteren!

Bedrijfsomschrijving Onze klant is een prettige en kleinschalige organisatie waar hard gewerkt wordt om het onderwijs te verbeteren. Daarom werken ze aan complexe om administratieve, financiële en facilitaire processen te versnellen en te verbeteren. Dit doen ze vanuit een platte organisatie voor klanten die door geheel Nederland verspreid zitten, hier horen vanzelfsprekend een aantal aansprekende HBO scholen en universiteiten toe. Functieomschrijving Je komt terecht in een organisatie waar op dit moment 2 scrumteams werken. Jij zal als .Net developer binnen 1 van deze scrumteams functioneren, iedereen binnen dit team heeft zijn/haar eigen expertise waardoor er met verschillende invalshoeken aan een

Bekijk vacature »

Junior .NET developer

Functie Als junior .NET Developer start jij in een team met 15 developers. In het team is er genoeg senioriteit om ervoor te zorgen dat jij de juiste begeleiding krijgt. Jij begint als eerst alle software pakketten en processen eigen te maken. Vervolgens ga jij deze software programmeren, onderhouden en testen. Ook ga jij research doen naar nieuwe mogelijkheden en zoek jij uit hoe je dit kan implementeren. Jullie werken intern op project basis en afhankelijk van het project werken jullie wel of niet iedere ochtend met een standup. Je gaat als Full stack developer aan de slag en gaat

Bekijk vacature »

Lead React Developer

Dit ga je doen Als Lead React Developer zul jij je voornamelijk gaan bezighouden met: Het werken aan tal van uiteenlopende projecten waar gloednieuwe (web)applicaties van scratch af aan ontwikkeld worden met o.a. React (Native) en Drupal; Het aansturen van een team bestaande uit 5-6 talentvolle en gedreven ontwikkelaars; Het adviseren en meedenken over nieuwe (technische) oplossingen en te gebruiken tools/frameworks; Het meedenken over de architectuur en de juiste implementatiebeslissingen maken; De doorontwikkeling van huidige applicaties. Hier ga je werken Als je inderdaad een ervaren Lead React Developer bent die zichzelf graag nog verder wil ontwikkelen dan is het goed

Bekijk vacature »

Airport Developer / System engineer

De functie Als onze nieuwe Airport Developer / System Engineer is je doel om uit nieuwbouw- en onderhoudsprojecten maximale waarde te creëren voor Schiphol Group en haar stakeholders. Vanuit je visie en expertise, maar ook (technologische) ontwikkelingen, wetgeving en beleid vertaal je klantwensen naar een gedegen programma van eisen. In de planontwikkelingsfase werk je nauw samen met Plan Ontwikkelaars om je kennis in te brengen ten behoeve van de kwaliteit van het investeringsvoorstel. Je overlegt met diverse partijen, stelt de vraag achter de vraag en verbindt zo de belangen van de luchthaven, proceseigenaar en asseteigenaar om tot een gedragen ontwikkelopgave

Bekijk vacature »

.NET developer

Functie Als .NET ontwikkelaar ga jij aan de slag bij een van onze klanten actief in de High Tech Industrie. Onze klanten zijn voornamelijk gelokaliseerd in de omgeving van Eindhoven. Wij zijn erg selectief als het gaat om de projecten die wij accepteren en richten ons dan ook alleen op innovatieve en complexe projecten. Omdat onze klanten voornamelijk gespecialiseerd zijn in de machinebouw, werk jij ook vaak dicht tegen de machines aan. Ons team bestaat momenteel uit Embedded engineers, IOT developers en Cloud engineers. Wij werken voornamelijk aan Microsoft projecten waar er gebruik wordt gemaakt van WPF, UWP, .NET Core

Bekijk vacature »

Anaplan Developer

Dit ga je doen What are you going to do: Picking up Stories: Design planning had, how are we going to build it in Anaplan; Talking to the end user to build a forecasting model; Having contact with the data team about which data is needed; Being able to convert an Excel sheet into a 3, 4 or 5 dimensional modeling environment; Giving knowledge sessions about Anaplan; Solving incidents; Making instructional videos on how teams should read forecasts; Writing blogs about forecasting. Hier ga je werken We are looking for an Anaplan Builder to deliver end-to-end solutions within a big

Bekijk vacature »

Oracle APEX developer

Wat je gaat doen: Als Oracle APEX ontwikkelaar bij DPA werk je samen met collega’s aan de meest interessante opdrachten. Je zult je ervaring met SQL, PL/SQL, JavaScript, HTML en CSS inzetten om wensen van opdrachtgevers te vertalen naar technische oplossingen. Je werk is heel afwisselend, omdat DPA zich niet beperkt tot een specifieke branche. Zo ben je de ene keer bezig binnen de zorgsector, de andere keer is dit bij de overheid. Wat we vragen: Klinkt goed? Voor deze functie breng je het volgende mee: Je hebt een hbo- of universitaire opleiding afgerond Je hebt 2 tot 5 jaar

Bekijk vacature »

Front-end Developer

Dit ga je doen Je komt in een DevOps-cultuur te werken waarbij je met je team werkt aan de front-end van diverse brand websites; Het ontwerpen van functionele en grafische ontwerpen die worden geïmplementeerd; Draagt zorg voor het maken van analyses; Je werkt nauw met je collega’s samen en geeft elkaar feedback en suggesties waar nodig; Het uitwerken van vraagstukken die afkomstig zijn van verschillende klanten; Hier ga je werken Deze marktleider op gebied van fietsen en fietservaring is gevestigd in twee provincies, verspreid over meerdere locaties. Jij zult voornamelijk in regio Joure aan de slag gaan. De organisatie doelt

Bekijk vacature »

Fullstack developer

Functieomschrijving Heb jij kort geleden jouw HBO ICT diploma in ontvangst mogen nemen? Of ben je toe aan een andere uitdaging? Voor een erkende werkgever in de omgeving van Breda zijn wij op zoek naar een Fullstack developer. Kennis of ervaring met C# & SQL is een must! Je houdt je bezig met het ontwikkelen van nieuwe functionaliteiten; Je bent verantwoordelijk voor de beheer en ontwikkeling van de software; Je draagt bij aan de implementatie van aanpassingen, verbeteringen en aanvullingen in de C# based applicaties; Je test de software en ontwikkelt deze door; Je brengt de aanpassingssuggesties van klanten in

Bekijk vacature »

Laravel Developer

Functie omschrijving Voor een gave organisatie in de buurt van Den Bosch zoek ik een PHP developer. Het is van belang dat je kennis/ervaring hebt met het framework Laravel. Jij gaat in deze functie software applicaties ontwikkelen. Deze software projecten zijn heel divers, en deze organisatie maakt software, van A tot Z. Klanten kunnen in elke sector werkzaam zijn, van profit tot non-profit. Andere taken zijn onder andere: documentatie schrijven over applicaties/uitleg geven over software en applicaties/ klantcontact over bestaande applicaties/applicaties optimaliseren. Bedrijfsprofiel Deze organisatie zit in de regio van Den Bosch en is een klein bedrijf. Er werken circa

Bekijk vacature »

Full stack Javascript ontwikkelaar

Functie Benieuwd hoe jouw dag eruit ziet? Je komt binnen rond een uur of 10 en dat start je met de morning call. Dit doen we vanaf het hoofdkantoor of op het lab, ligt eraan welk project je mee bezig bent. Na de call en het verdelen van de tickets ga je met je team aan de slag. Rond een uur of 12 is er een goede lunch en ga je smiddags weer lekker door met je werk. De ene keer maak jij een game voor een groot merk om de interactie tussen product en eindgebruiker te vergroten. De andere

Bekijk vacature »

.NET Developer

Functie omschrijving .NET developer met ervaring gezocht! Voor een softwarebedrijf in de regio Veenendaal zijn wij op zoek naar een .NET developer met een aantal jaar ervaring. Jij bent zowel zelfstandig als in teamverband verantwoordelijk voor het ontwikkelen en verbeteren van bestaande producten. Verder ben je bezig met nieuwbouw van websites, webapplicaties en mobiele applicaties die zowel intern als extern gebruikt worden. Je werkt hierbij nauw samen met andere developer, productmanagers en productspecialisten om zo mooie producten te creëren. Bedrijfsprofiel De organisatie waar je voor gaat werken is een snelgroeiende softwareleverancier en allround dienstverlener. Deze organisatie heeft zowel klanten die

Bekijk vacature »
PHP Newbie

PHP Newbie

25/11/2008 19:33:00
Quote Anchor link
Hi All,

Ik ben opzoek naar een script waarmee je de rijen van een tabel (of de li elementen van een ul eventueel) kunt verplaatsen.

Ik wil dus dat je de rij kunt slepen naar zijn nieuwe positie en dat die nieuwe positie dan in de database wordt opgeslagen (en de nieuwe positie van de rest dus ook, want als je 6 naar 3 verplaatst veranderen ook de nummers 3,4 en 5.

Het liefst met mootools omdat dat het framework is dat ik ook voor mijn andere acties gebruik.

Greetz
Newb
 
PHP hulp

PHP hulp

27/04/2024 00:51:32
 
Jan Koehoorn

Jan Koehoorn

25/11/2008 21:33:00
Quote Anchor link
Ik doe het zo:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
<?php
    header ('Content-type: text/html; charset=UTF-8');
    ini_set ('display_errors', 1);
    error_reporting (E_ALL);

    require_once '../classes/class.core.php';
    require_once '../classes/class.database.php';
    require_once 'authenticatie.php';

    $config = array (
        'title' => 'hier je titel'
        );
    $html = '';

    // updaten?
    if ($_SERVER['REQUEST_METHOD'] == 'POST') {
        if (isset ($_POST['serial_nr'])) {
            $i = 0;
            foreach ($_POST['serial_nr'] as $title) {
                $i++;
                $sql = "
                    UPDATE pages
                    SET tracking_nr = "
. $i . "
                    WHERE title = '"
. mysql_real_escape_string ($title) . "'
                    "
;
                if ($db->query ($sql)) {
                    $db->set_msg ('<p>Volgorde aangepast voor <strong>' . $title . '</strong></p>');
                }
            }
        }
    }

    $html = '';
    $sql = "
        SELECT title, tracking_nr
        FROM pages
        ORDER BY tracking_nr ASC
        "
;
    $html .= '
        <form method="post" action="">
        <div id="sortable">
    '
;
    $i = 0;
    foreach ($db->get_records ($sql) as $row) {
        $i++;
        $html .= PHP_EOL . '<p>' . $i . '. <input class="drag' . ($i % 2) . '" readonly="true" name="serial_nr[]" value="' . $row['title'] . '" /></p>';
    }

    $html .= '
        </div>
        <p><input type="submit" value="opslaan" /></p>
        </form>
    '
;
?>


<!DOCTYPE html PUBLIC "-//W3C//DTD XHTML 1.0 Strict//EN" "http://www.w3.org/TR/xhtml1/DTD/xhtml1-strict.dtd">
<html xmlns="http://www.w3.org/1999/xhtml">
<head>
    <meta http-equiv="Content-Type" content="text/html; charset=utf-8" />
    <title><?php echo $config['title']; ?></title>
    
    <link rel="stylesheet" type="text/css" media="screen" href="../css/reset.css" />
    <link rel="stylesheet" type="text/css" media="screen" href="../css/leonivanveen.css" />
    <link rel="stylesheet" type="text/css" media="screen" href="../css/beheer.css" />

    <script type="text/javascript" src="../ajaxfilemanager/jscripts/tiny_mce/tiny_mce.js"></script>
    <!--script type="text/javascript" src="../ajaxfilemanager/jscripts/general.js"></script-->
    <script type="text/javascript" src="js/tiny_mce_init.js"></script>
    <script type="text/javascript" src="../mootools/mootools.js"></script>
    <script type="text/javascript" src="js/edit.js"></script>
    <script type="text/javascript">
        window.addEvent ('domready', function () {
            new Sortables($('sortable'));
        });
    </script>
</head>

<body>
    <div id="container">
        <div id="header">
        <h1><?php echo $config['title']; ?></h1>
        </div>
        
        <?php
            // echo '<pre>' . print_r ($config, true) . '</pre>';
            echo $db->get_errs_html ();
            echo $db->get_msgs_html ();
        ?>

        
        <?php
            require 'nav.php';
            echo $html;
        ?>

        
    </div>
</body>
</html>
 
Joakim Broden

Joakim Broden

25/11/2008 21:38:00
Quote Anchor link
misschien heb je hier iets aan? http://tool-man.org/examples/sorting.html
 
PHP Newbie

PHP Newbie

25/11/2008 23:04:00
Quote Anchor link
@Jan

Heb je dat toevallig ook ergens online staan?
 
Jan Koehoorn

Jan Koehoorn

25/11/2008 23:08:00
Quote Anchor link
Ja, maar in een CMS van een klant. Heb je even een kwartiertje? Dan zet ik het wel online op mijn eigen site.
 
PHP Newbie

PHP Newbie

25/11/2008 23:11:00
Quote Anchor link
Ja hoor, bedankt!
 
Jan Koehoorn

Jan Koehoorn

25/11/2008 23:27:00
Quote Anchor link
Hier staat ie: http://www.jankoehoorn.nl/volgorde.php

Ik heb het databasedeel er ff uitgehaald, maar da's redelijk simpel. Ik heb gewoon een tabel met paginatitels en volgnummers, die haal je op met een select query. Na verzenden van het formulier komen de pagina's in de nieuwe volgorde binnen. Dan laat je gewoon een tellertje meelopen voor het nieuwe volgnummer per titel en voer je een update query uit.
 
PHP Newbie

PHP Newbie

26/11/2008 00:04:00
Quote Anchor link
Heel erg bedankt Jan. Ik kan nu sorteren. Na het sorteren doe ik direct een AJAX request die de volgorde update in de database.

Thx!
 
Jan Koehoorn

Jan Koehoorn

26/11/2008 00:46:00
Quote Anchor link
Okee graag gedaan ;)
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.