'kan niet zicht baar worden

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Medior Front-end Developer

Sogeti is een organisatie met een goede werksfeer en zo min mogelijk hiërarchische verhoudingen. Ga je bij ons als Medior Front-end Developer aan de slag? Dan werk je dagelijks met collega’s aan de mooiste IT-projecten. Deze snelgroeiende groep collega’s krijgt energie van hun vak en dat merk je op de werkvloer. Onze klantenkring is groot en divers, dat vraagt om flexibiliteit van jou. Tegelijkertijd betekent dit dagelijks nieuwe dingen leren én dat geen werkdag hetzelfde is. Natuurlijk krijg jij de mogelijkheid je te certificeren. We organiseren regelmatig technische Meet-ups en doen we veel aan kennisdeling waarbij iedereen welkom is, zowel

Bekijk vacature »

SAP ABAP Developer

Dit ga je doen Software ontwikkeling met behulp van o.a. ABAP, Sapscript en Smartforms Maatwerk development op SAP ECC 6.0, in de toekomst S/4 HANA Samenwerken met Business Analisten die functioneel en technisch ontwerpen aanleveren Testen van opgeleverde software Bugfixing Ondersteuning van eindgebruikers Hier ga je werken Onze klant, een internationaal gevestigd productiebedrijf dat mensen blij maakt, is ter versterking op zoek naar een ABAP Developer voor hun SAP team. Het team van 4 mensen verzorgt de ontwikkeling van maatwerk voor de SAP omgeving waar wordt gewerkt met modules SD, FI/CO, PM en MM. Momenteel draait het bedrijf op SAP

Bekijk vacature »

Full Stack C#.NET developer

Functieomschrijving Wij zijn op zoek naar een gepassioneerde Full Stack C#.NET Software Developer. Als Software Developer ben je verantwoordelijk voor het ontwikkelen van webapplicaties, apps en dashboards voor de eigen IOT-oplossingen. Je werkt samen met andere ontwikkelaars en engineers om de sensoren in machines uit te lezen en deze data om te zetten in management informatie voor jullie klanten. Taken en verantwoordelijkheden: Ontwikkelen en onderhouden van webapplicaties, apps en dashboards voor de eigen IOT-oplossingen. Testen en valideren van de ontwikkelde software. Actief deelnemen aan code reviews en bijdragen aan het verbeteren van de kwaliteit van de software. Je gaat aan

Bekijk vacature »

Database developer - SQL

Functie omschrijving Kan jij goed overweg met complexe algoritmes en het schrijven van procedures in T-SQL? Heb jij al wat ervaring opgedaan met SQL en vind je het tijd voor de volgende stap? Lees dan snel verder! Dit software bedrijf, gespecialiseerd in de ontwikkeling van logistieke software, is op zoek naar een ervaren SQL database developer. Jouw werkzaamheden zullen onder andere bestaan uit: Je sluit aan bij meetings en brengt het gehele logistieke proces in kaart. Vervolgens ga je als lead developer aan de slag om de klus te klaren. Je stuurt het junior developer team en helpt, zo nodig,

Bekijk vacature »

Software Programmeur

Functie omschrijving Ben jij op zoek naar een organisatie waar je samen met een team werkt aan iets moois en waar je naast hard werken ook hard kunt lachen? Dan ben je hier aan het juiste adres! Voor een informeel IT-bedrijf in omgeving Wassenaar zijn wij op zoek naar versterking. Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging als Software Programmeur lees dan snel verder! Werkzaamheden Programmeur Je bent bezig met het ontwikkelen van software en webapplicaties. Je kunt technische klussen uitvoeren op locatie. Je onderhoudt contact met de projectleider om er zeker van te zijn dat een project goed

Bekijk vacature »

Experienced Lead Java Developer

Vacature details Vakgebied: Software/IT Opleiding: Senior Werklocatie: Delft Vacature ID: 13301 Introductie We are seeking a Lead Java Developer for our team in the area of Delft. You will develop an application used exclusively by the engineers and geologists for site characterizations, which imports raw field and laboratory measurements for further processing, integration, ground modelling, and geotechnical analysis and reporting. The client/server application is entirely written in Java, and the server is hosted in the Amazon cloud, utilizing frameworks such as Spring and Hibernate, and connected to an MS SQL Server RDS instance. There is a trend towards using more

Bekijk vacature »

Junior full stack developer

Functie Als full stack developer binnen onze organisatie ga jij je bezig houden met het bouwen van de user experience van de webapplicaties. Je bent verantwoordelijk voor het vertalen van concepten, briefings en designs naar werkende functionaliteit. Hierbij zorg je ervoor dat applicaties betrouwbaar, veilig en toekomstbestendig zijn en een goede architectuur hebben en behouden. Verder denk je actief na- en mee over nieuwe ontwikkelingen en functionaliteiten om zo elke dag de klantervaring weer te verbeteren. Dit doe je natuurlijk niet alleen maar in een development team. Het team bedraagt momenteel 4 man bestaande uit 2 devops engineers en 2

Bekijk vacature »

Front-end (Angular) developer

Functie Om bovenstaande ambities waar te kunnen maken zijn ze op zoek naar een Front-end (Angular) developer. Het it-team bestaat momenteel uit de IT Manager, 2 back-end developers, 1 fullstack developer, 1 designer en een DevOps engineer. Ze zijn dus op zoek naar professionals die autonoom en gedisciplineerd aan de slag gaan, en bij aanvang als enige developer met hun Front-end applicaties aan de slag gaat. Wel hebben ze de ambitie om hier snel een 2e developer bij te vinden die jij dan ook zal kunnen aansturen/begeleiden. Je zult aan de slag gaan met het doorontwikkelen van hun bestaande UI

Bekijk vacature »

Medior Java developer

Wat je gaat doen: Of beter nog, wat wil jij doen? Binnen DPA GEOS zijn we dan ook op zoek naar enthousiaste Java developers om ons development team te versterken. Als Java developer werk je in Agile/Scrum teams bij onze klanten en daarbij kun je eventueel ook andere ontwikkelaars begeleiden in het softwareontwikkelproces. Verder draag je positief bij aan de teamgeest binnen een projectteam en je kijkt verder dan je eigen rol. Je gaat software maken voor verschillende opdrachtgevers in jouw regio. Je bent een professional die het IT-vak serieus neemt en kwaliteit levert. Je leert snel vanwege je diepgaande

Bekijk vacature »

Back-end Developer

Functieomschrijving Heb jij kort geleden je HBO ICT Informatica diploma in ontvangst mogen nemen? Of heb je een aantal jaar ervaring als Software Developer en ben je klaar voor een nieuw hoofdstuk in jouw carrière? Voor een gewaardeerde werkgever in de regio van Goirle zijn wij op zoek naar een junior/medior Back-end Developer met affiniteit met MS Acess. Samen met een vooruitstrevend team ben je verantwoordelijk voor het ontwikkelen van maatwerk software voor hun klanten. Je hebt kennis of ervaring van SQL en affiniteit met MS Acess. Je bent klantvriendelijk en flexibel ingesteld en vindt het leuk om klanten te

Bekijk vacature »

Mendix Consultant / Developer

Dit ga je doen Het in kaart brengen en analyseren van de functionele wensen van de klant rondom Mendix applicaties; Het fungeren als sparringpartner voor de (interne) klanten; Het opstellen van requirements en het vertalen hiervan naar technische mogelijkheden; Het opstellen van user stories; Het bouwen van de Mendix applicaties in samenwerking met jouw team of zelfstandig; Het testen van op te leveren software en het zorg dragen voor de implementatie; Trainen van gebruikers in het gebruik van de applicatie; Werken in een Agile omgeving. Hier ga je werken De organisatie begeeft zich in de retail branche en focust zich

Bekijk vacature »

C# Developer

Dit ga je doen De requirements in kaart brengen van de klant; Implementeren van functionele en technische specificaties bij opdrachtgevers; Oplossen van bugs; Meewerken aan maatwerksoftware voor nieuwe opdrachtgevers; Het testen en uitleveren van nieuwe functionaliteiten naar de acceptatie en productieomgeving De database ontwikkelen en onderhouden; Hier ga je werken Onze klant is gevestigd in het westen van Nederland en is gespecialiseerd in het ontwikkelen van software voor de levensmiddelen industrie. De software die het team maakt optimaliseert voornamelijk de administratieve processen, maakt deze meetbaar en zorgt ervoor dat de data zo goed mogelijk gebruikt kan worden. Binnen een van

Bekijk vacature »

Medior .NET developer

Functie Jij gaat als Medior .NET ontwikkelaar aan de slag in ons scrumteam met 6 developers die gepassioneerd en actief bezig zijn om onze spelers kwalitatieve en mooie spelervaringen aan te bieden. Als medior .NET developer ga jij werken aan een technisch hoogwaardig platform welke bezoekerspieken verwerkt van tienduizenden tot honderdduizenden gebruikers per minuut! Ons scrumteam werkt in drie wekelijkse sprints en wij beginnen iedere ochtend met een stand-up. Jij werkt bij ons met C# .NET, .NET Core, React.JS, Xamarin, Azure, Docker en Kubernetes. Wij hechten enorm veel waarde aan het leveren van hoogwaardige en kwalitatieve code. Zodra jij de

Bekijk vacature »

.NET Developer

Functieomschrijving Ben jij klaar voor de volgende stap in jouw carrière? Kom werken bij dit kleine softwarebureau en werk aan de gaafste maatwerk projecten. Je komt te werken in een klein development team en werk nauw samen met elkaar, om maatwerk software te leveren en bij te dragen aan bedrijfsautomatiseringen. Je gaat werken met de Microsoft stack en technieken als .NET, C#, Entity, MVC, SQL server. In de functie krijg je veel vrijheid om zelf beslissingen te nemen en je hebt impact op de bedrijfsprocessen. Bedrijfsprofiel Dit familiebedrijf bestaat al ruim 20 jaar. Zij hebben een vast netwerk van klanten,

Bekijk vacature »

Traineeship Full Stack Java developer

Dit ga je doen Start jij op 7 augustus bij de Experis Academy dan kickstart jij jouw IT-carrière! We leiden je op tot een gewilde Full Stack Java Developer met alle kennis en vaardigheden die nodig zijn om de arbeidsmarkt te betreden. Wat kun je verwachten, hoe zit een dag in het leven van een Trainee eruit? Periode 1 Als Full Stack Java Developer Trainee volg je vanuit huis een op maat gemaakte onlinetraining die in het Engels wordt gegeven. De tijd die je kwijt bent aan het volgen van de training kun je vergelijken met een fulltime werkweek. In

Bekijk vacature »
Patrick vollenbroek

patrick vollenbroek

29/12/2011 19:13:54
Quote Anchor link
hallo mensen,
het is meschien stom maar ik kan geen 'schrijven en het moet in het woord risico's komen. dit staat er nu op de site risico?s

alvast bedankt
Gewijzigd op 29/12/2011 20:51:00 door Patrick vollenbroek
 
PHP hulp

PHP hulp

26/04/2024 14:38:40
 
Allan de Bruin

Allan de Bruin

29/12/2011 19:21:08
Quote Anchor link
is dat een vraag voor op dit forum?
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

29/12/2011 19:21:13
Quote Anchor link
Het is je toch gelukt?

Ik zie een apostrof tussen de o en de s
Gewijzigd op 29/12/2011 19:21:28 door - Ariën -
 
Erwin H

Erwin H

29/12/2011 19:36:01
Quote Anchor link
waarschijnlijk even escapen met een \
 
Patrick vollenbroek

patrick vollenbroek

29/12/2011 20:50:19
Quote Anchor link
nee als ik dit doe \' dan komt er dit testaan \'
 
- SanThe -

- SanThe -

29/12/2011 21:05:57
Quote Anchor link
Waar gaat dit over. Leg het eens fatsoenlijk uit want hier kan geen mens wat mee. Zelfs niet als ie een glazen bol heeft.
 
Frank WD

Frank WD

29/12/2011 21:27:02
Quote Anchor link
Zoals SanThe zo mooi zegt, heb ik toch even mijn glazenbol er bij gepakt. Ik moest hem even op poetsen want de weergave was ERG troebel ;)

Maar ik vermoed(mijn bolletje dan) dat de topic starter bedoelt. Hij wil risico's op zijn site zetten. Maar zodra die de ' invoert krijgt hij deze terug in html als ?.

Ik denk daarom dat hij de doctype verkeert heeft op zijn site in i.s.m een meta tag. Probeer deze 2 eens uit.
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
<!DOCTYPE html PUBLIC "-//W3C//DTD XHTML 1.0 Transitional//EN" "http://www.w3.org/TR/xhtml1/DTD/xhtml1-transitional.dtd">
<head>
      <meta http-equiv="Content-Type" content="text/html; charset=iso-8859-1" />
</head>


Er vanuit gaande dat het html bedoelt is en niet via een database.
Want zoveel info is er niet voor de hand ;)
Gewijzigd op 29/12/2011 21:30:13 door Frank WD
 
Patrick vollenbroek

patrick vollenbroek

29/12/2011 22:24:13
Quote Anchor link
dank je fank het is opgelost
 
Frank WD

Frank WD

29/12/2011 22:29:48
Quote Anchor link
Wat is presies de oplossing geweest.
Misschien wil je dat nog even verduidelijken, zodat mede forum gebruikers er later ook nog wat aan hebben. Dit is zo netjes en volgens de forum regels.
 
Allan de Bruin

Allan de Bruin

31/12/2011 00:26:43
Quote Anchor link
ah nu is het duidelijk....dacht dat het ging om een vraag die pc gerelateerd was ;)
 
Wouter J

Wouter J

31/12/2011 00:41:57
Quote Anchor link
@frank, een verkeerd doctype maakt niks uit (ja, voor IE6). De browser doen niks met al die urls, het is slechts W3C die dat wil, alleen <!doctype html> is al waar je genoeg aan hebt.

De Content-type maakte wel uit in dit geval.

PS: doordat de browsers niet naar de urls kijken kun je leuke dingen bedenken:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
<!doctype html public "PHPhulp rocks!">
<!-- Bedacht door paul irish (het recursieve doctype): -->
<!doctype html public "<!doctype html">
<!-- Gebruikt in HTML5boilerplate (dit is het welbekende HTML5 boilerplate logo (het sterretje met schaduw): -->
<!doctype html public "?">


@patrick, zou je alsjeblieft even wat meer moeite willen doen? Wij besteden tijd om the antwoord, dan moet jij ook tijd besteden. Maak dus volledige Nederlandse zinnen, gebruik hoofdletters en punten. Beschrijf je probleem, waar denk je dat het aan ligt, wat heb je al gedaan om tot een oplossing te komen? enz.
 
Frank WD

Frank WD

31/12/2011 01:40:33
Quote Anchor link
@Wouter
A oke dat wist ik dan weer niet. Ik heb idd hem zo op gepakt vanwege de W3C.

En wat doet de doctype van jou dan presies?
Ik vat hem namelijk ff niet.
 
Wouter J

Wouter J

31/12/2011 10:51:06
Quote Anchor link
Frank van Sloten:
En wat doet de doctype van jou dan presies?

Kijk als een browser dit ziet staan:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<!DOCTYPE html PUBLIC "-//W3C//DTD HTML 4.01 Strict" "http://w3.org/TR/html4/strict.dtd">

(kunnen wat foutjes inzitten, schrijf het doctype niet meer dagelijks)
Dan is het enige wat een browser onthoud:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<!doctype html>

Al die public + 2 urls worden dus niet onthouden. Daar doet een browser ook niks mee. Als je een HTML3.01 doctype boven je pagina hebt staan (heel oud) dan haalt het browser hem alsnog door de HTML5 parser heen (de nieuwste). Het maakt dus echt helemaal niks uit.

Nu is het leuke dat omdat je browser alles behalve <!doctype html ...> weghaalt je daar een heel verhaal zou kunnen schrijven. Hiermee kun je je doctype personaliseren, dat staat grappig in je broncode voor mensen die het lezen. Verder wordt er dus niks mee gedaan, omdat het toch wordt weggehaald.
 
Frank WD

Frank WD

31/12/2011 13:00:22
Quote Anchor link
A Oke dat is duidelijk idd.
Het heeft dus niks te maken met extra vindbaarheid of wat dan ook.

Het is mij duidelijk, bedankt voor de extra uitleg.
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.