'kan niet zicht baar worden

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Ontwikkelaar Centrale Monitoring

Ontwikkelaar centrale Monitoring Functieomschrijving Wil jij een bijdrage leveren aan het onderhoud, opzetten en ontwikkelingen van technologieën van SSC-ICT, een van de grootste ICT-dienstverleners van en voor de Rijksoverheid? Je komt als monitorspecialist te werken bij team Operations Management Services. Dit team werkt aan het stabiliseren en waarborgen van een betrouwbare monitoromgeving voor 7 ministeries. Jij begeleidt het implementatieproces van de te monitoren technologieën, onder andere via management packs, connectoren en API's. Je hebt hiervoor veel contact met interne en externe klanten, die hun wensen op het gebied van monitoring aan jou doorgeven. Je beoordeelt deze wensen en komt met

Bekijk vacature »

Front end developer binnen het onderwijs

Functie Het doel van dit team is om te zorgen dat de studenten altijd op de hoogte zijn van relevante informatie en de mogelijkheid hebben om online vragen te stellen. Hiervoor hebben ze een portal ontwikkeld. De app is echt een greenfield project met een eigen inrichting middels cloud. De ontwikkeling wordt gedaan door gebruik te maken van oa. Javascript, React, CSS, Next.js, GraphQL in een Azure Cloud omgeving. Daarnaast gebruiken ze tooling als Figma, storybook, Jest en Github. De complexiteit in deze rol zit hem in het feit dat data uit verschillende bronsystemen komt waarbij er zowel gekoppeld wordt

Bekijk vacature »

Senior Fullstack Developer (GOLang, TypeScript)

Bedrijfsomschrijving Our client is one of the large worldwide accounting firms. Functieomschrijving We are looking for a senior (all-round) developer (Project On Demand / Tax Technology) Uses as much as possible technology in support of the development process: Git, Jenkins, Docker, npm, skaffold, helm, etc. We are looking for a real hands-on developer; ie not a team lead or other managerial-style role; Acts with integrity both internally and externally and takes personal responsibility in this respect; Curious about the developments within their field and driven to make a difference with the team; Able to empathize with colleagues and stakeholders and

Bekijk vacature »

Junior .NET developer

Functie Als junior .NET Core developer wordt jij onderdeel van ons team met drie breed ontwikkelde software engineers en een flexibele schil met zes ervaren freelancers. Jij gaat mee in de visie van onze organisatie om als IoT partner in deze branche specifieke markt “het” platform te blijven innoveren en deze ook steeds slimmer te maken. Wij hopen dan ook zeker dit in de toekomst te kunnen realiseren met bijvoorbeeld Artificial Intelligence. De architectuur van ons platform is opgemaakt uit een deel eigen protocol, een interface laag en een laag welke de protocollen van derde partijen vertaald naar het eigen

Bekijk vacature »

Senior Front end developer Automotive Angular

Functie Als Senior Front end developer kom je te werken in een team van 11 developers. 9 van de 11 focussen zich op back end, welke is geschreven in Java, en 2 op de front end waarbij er gebruik wordt gemaakt van Typescript en Angular. De focus in deze rol ligt op 2 aspecten; doorontwikkeling van de eigen tooling en gebruik van de tooling t.b.v. klantprojecten. Momenteel zijn ze in de afrondende fase van een project waarbij ze het gehele verkoopproces van nieuwe auto’s anders ingeregeld hebben voor een grote dealer in Nederland. Waarbij Auto’s normaliter pas verkocht werden in

Bekijk vacature »

Senior SQR Java Developer

Vacature details Vakgebied: Software/IT Opleiding: Senior Werklocatie: Eindhoven Vacature ID: 13333 Introductie Are you passionate about contributing to the world's most advanced machines. Do you thrive in a challenging environment working with highly motivated and skilled teams? If so, we have the perfect opportunity for you! We are seeking a Senior Software Design Engineer for Sequence Tooling to play a critical role in creating and maintaining mission-critical software applications. In this role, you will focus on achieving maintainable software architecture that is transparent and easy to extend while maintaining a strong focus on software quality. You will work closely with

Bekijk vacature »

Scrum Master

TenneT is hard groeiend om de onze ambities waar te kunnen maken. Zo nemen wij een leidende rol in het aanjagen van de energietransitie. Het werven van nieuw talent speelt daarin een cruciale rol. Wij zijn op zoek naar een gedreven Scrum master op onze locatie Arnhem die hieraan wil bijdragen en misschien ben jij dat wel? Jouw bijdrage aan TenneT Je begeleidt twee teams binnen de afdeling Platform Services (PLS). Je helpt mee de devops manier van werken van de teams verder door te ontwikkelen. Je helpt de PO bij het managen van de product backlog; het voorbereiden van

Bekijk vacature »

Embedded Software Developer Games

Functie omschrijving Heb jij affiniteit met hardware en wil jij kleuren binnen een Qt framework? Spreek jij de talen C en of C ++? Dan ben ik wellicht opzoek naar jou! Voor een super gave opdrachtgever in omgeving Delft is er namelijk plek voor een nieuwe kracht! Dit bedrijf is gespecialiseerd in het ontwerpen van software voor een unieke game industrie. Wil jij betrokken worden bij een proces dat loopt van ontwikkeling tot installatie? Waarbij je bezig zult zijn met perfecte systemen die geleverd worden aan binnen en buitenland? Je zult in een team, samen met vier ontwikkelaars, de mooiste

Bekijk vacature »

Fullstack developer

Functie omschrijving Ben jij toe aan een nieuwe uitdaging en zou jij graag bij een platte maar informele organisatie werken? Voor een mooi softwarebedrijf in omgeving Gouda zijn wij op zoek naar versterking op de afdeling Software Development! Als Fullstack react.js developer wordt je bij dit bedrijf onderdeel van de volledige ontwikkeling van requirement tot oplevering! Onderdelen van jouw functie: Jouw focus ligt op de front end en alles wat daarbij komt kijken. Je gaat ontwerpen, ontwikkelen, testen en valideren. Je zult voornamelijk werken met React.js en Typescript. Maar ook Javascript, HTML en CSS komen aanbod. Daarnaast zal je ook

Bekijk vacature »

Back end developer

Functie Jij als full stack ontwikkelaar komt te werken in een team bestaande uit 4 back end programmeurs, 2 vormgevers/ Front end developers en een online marketeer. Qua persoonlijkheden is het team erg gevarieerd van sportfanaten tot gameliefhebbers en Golfers. Een ding heeft iedereen hier gemeen; Passie voor goede code. In jouw rol zul je voor 90% van je tijd je bezig houden met het ontwikkelen van grote maatwerk applicaties. Daarnaast hebben wij op aanvraag ook wel eens een website of onderhoudsklusje, die opgepakt moet worden en hier ben jij ook niet vies van. De technische uitdaging momenteel is dat

Bekijk vacature »

Back-end PHP Developer

Dit ga je doen Her- en uitbouwen van het inhouse softwareplatform dmv PHP; Onderhouden van bovengenoemd platform in PHP; Sparren met het team; Meedenken over nieuwe functionaliteiten, security etc; Jouw input leveren aan het proces door op de hoogte te blijven van nieuwe ontwikkelingen etc. Hier ga je werken Onze klant, gevestigd in de omgeving van Alkmaar, levert wereldwijd oplossingen op het gebied van IT. Dag in dag uit werken zij met veel passie aan hun product waarmee ze streven naar verbeteringen binnen zorg. Voor onze klant zijn we op zoek naar een medior PHP Developer. Je komt te werken

Bekijk vacature »

Software Developer Mendix / Maatschappelijk Betrok

Dit ga je doen Het bouwen van de Mendix applicaties in samenwerking met jouw team of zelfstandig; Werken met Scrum methodiek; Ontwikkelen van vooruitstrevende oplossingen; Meedenken over nieuwe applicaties en ontwikkelingen; On the job eigen maken van de Mendix omgeving. Hier ga je werken Deze dynamische en snelgroeiende organisatie begeeft zich in de recyclingbranche. Zij nemen op duurzame en efficiënte manier de recycling op zich. Vanwege hun snelle groei zijn zij op zoek naar een young professional die zich graag wilt ontwikkelen als Mendix Developer. Je komt te werken binnen een IT team van +/- 15 medewerkers. Het huidige ‘vaste’

Bekijk vacature »

C# .NET Ontwikkelaar ASP.NET

Samengevat: Deze werkgever is een inkooporganisatie. Ben jij een ervaren .Net ontwikkelaar? Heb je ervaring met .Net en C#? Vaste baan: C# .NET Developer .Net MBO HBO €3.100 - €4.300 Onze missie is: “Een essentiële bijdrage leveren aan het verlagen van de integrale kostprijs van de aangesloten groothandels, middels het bundelen van inkoopvolume en het creëren van synergie met en tussen de groothandels en leveranciers, met scherpe inkoopprijzen, goede handelscondities en gerichte dienstverlening als resultaat” Zij werken voor MKB klanten. Deze werkgever heeft veel verschillende projecten. Houd jij van afwisseling? Dan zit je bij hun goed! De branche van dit

Bekijk vacature »

Junior .NET developer

Functie Wij hebben drie scrumteams. Het eerste team focust zich op het stukje hardware wat wij in huis doen. Zij maken als team o.a. gebruik van C++. De andere twee scrumteams zijn allebei bezig met data verwerking en maken hierbij in de backend gebruik van C# .NET / .NET Core. Het verschil tussen deze teams is dat één team de data verwerking doet voor de mobiele applicatie. Zij werken hierbij dus ook met Xamarin. Het andere team focust zich op de webapplicaties en maakt hierbij ook gebruik van ASP.NET MVC. Op basis van jouw ambities en kwaliteiten kijken wij samen

Bekijk vacature »

Java developer (remote)

Functie Wat ga je doen als Java Developer? Jij als Java ontwikkelaar komt te werken in 1 van onze SCRUM teams. Momenteel werken er zo’n 30 ontwikkelaars binnen onze organisatie waarbij jij de brug slaat tussen het bouwen van verschillende functionaliteiten binnen onze applicaties en deze vervolgens te integreren in onze centrale hub. Je start je dag om 9 uur met een stand up en dan pak je jouw taken op voor de dag. Hieronder een aantal taken die jij zal uitvoeren: – Het bedenken en uitbouwen van features binnen de verschillende applicaties – Onderhouden van CI/CD pipelines – Bezighouden

Bekijk vacature »
Patrick vollenbroek

patrick vollenbroek

29/12/2011 19:13:54
Quote Anchor link
hallo mensen,
het is meschien stom maar ik kan geen 'schrijven en het moet in het woord risico's komen. dit staat er nu op de site risico?s

alvast bedankt
Gewijzigd op 29/12/2011 20:51:00 door Patrick vollenbroek
 
PHP hulp

PHP hulp

06/05/2024 21:55:34
 
Allan de Bruin

Allan de Bruin

29/12/2011 19:21:08
Quote Anchor link
is dat een vraag voor op dit forum?
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

29/12/2011 19:21:13
Quote Anchor link
Het is je toch gelukt?

Ik zie een apostrof tussen de o en de s
Gewijzigd op 29/12/2011 19:21:28 door - Ariën -
 
Erwin H

Erwin H

29/12/2011 19:36:01
Quote Anchor link
waarschijnlijk even escapen met een \
 
Patrick vollenbroek

patrick vollenbroek

29/12/2011 20:50:19
Quote Anchor link
nee als ik dit doe \' dan komt er dit testaan \'
 
- SanThe -

- SanThe -

29/12/2011 21:05:57
Quote Anchor link
Waar gaat dit over. Leg het eens fatsoenlijk uit want hier kan geen mens wat mee. Zelfs niet als ie een glazen bol heeft.
 
Frank WD

Frank WD

29/12/2011 21:27:02
Quote Anchor link
Zoals SanThe zo mooi zegt, heb ik toch even mijn glazenbol er bij gepakt. Ik moest hem even op poetsen want de weergave was ERG troebel ;)

Maar ik vermoed(mijn bolletje dan) dat de topic starter bedoelt. Hij wil risico's op zijn site zetten. Maar zodra die de ' invoert krijgt hij deze terug in html als ?.

Ik denk daarom dat hij de doctype verkeert heeft op zijn site in i.s.m een meta tag. Probeer deze 2 eens uit.
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
<!DOCTYPE html PUBLIC "-//W3C//DTD XHTML 1.0 Transitional//EN" "http://www.w3.org/TR/xhtml1/DTD/xhtml1-transitional.dtd">
<head>
      <meta http-equiv="Content-Type" content="text/html; charset=iso-8859-1" />
</head>


Er vanuit gaande dat het html bedoelt is en niet via een database.
Want zoveel info is er niet voor de hand ;)
Gewijzigd op 29/12/2011 21:30:13 door Frank WD
 
Patrick vollenbroek

patrick vollenbroek

29/12/2011 22:24:13
Quote Anchor link
dank je fank het is opgelost
 
Frank WD

Frank WD

29/12/2011 22:29:48
Quote Anchor link
Wat is presies de oplossing geweest.
Misschien wil je dat nog even verduidelijken, zodat mede forum gebruikers er later ook nog wat aan hebben. Dit is zo netjes en volgens de forum regels.
 
Allan de Bruin

Allan de Bruin

31/12/2011 00:26:43
Quote Anchor link
ah nu is het duidelijk....dacht dat het ging om een vraag die pc gerelateerd was ;)
 
Wouter J

Wouter J

31/12/2011 00:41:57
Quote Anchor link
@frank, een verkeerd doctype maakt niks uit (ja, voor IE6). De browser doen niks met al die urls, het is slechts W3C die dat wil, alleen <!doctype html> is al waar je genoeg aan hebt.

De Content-type maakte wel uit in dit geval.

PS: doordat de browsers niet naar de urls kijken kun je leuke dingen bedenken:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
<!doctype html public "PHPhulp rocks!">
<!-- Bedacht door paul irish (het recursieve doctype): -->
<!doctype html public "<!doctype html">
<!-- Gebruikt in HTML5boilerplate (dit is het welbekende HTML5 boilerplate logo (het sterretje met schaduw): -->
<!doctype html public "?">


@patrick, zou je alsjeblieft even wat meer moeite willen doen? Wij besteden tijd om the antwoord, dan moet jij ook tijd besteden. Maak dus volledige Nederlandse zinnen, gebruik hoofdletters en punten. Beschrijf je probleem, waar denk je dat het aan ligt, wat heb je al gedaan om tot een oplossing te komen? enz.
 
Frank WD

Frank WD

31/12/2011 01:40:33
Quote Anchor link
@Wouter
A oke dat wist ik dan weer niet. Ik heb idd hem zo op gepakt vanwege de W3C.

En wat doet de doctype van jou dan presies?
Ik vat hem namelijk ff niet.
 
Wouter J

Wouter J

31/12/2011 10:51:06
Quote Anchor link
Frank van Sloten:
En wat doet de doctype van jou dan presies?

Kijk als een browser dit ziet staan:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<!DOCTYPE html PUBLIC "-//W3C//DTD HTML 4.01 Strict" "http://w3.org/TR/html4/strict.dtd">

(kunnen wat foutjes inzitten, schrijf het doctype niet meer dagelijks)
Dan is het enige wat een browser onthoud:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<!doctype html>

Al die public + 2 urls worden dus niet onthouden. Daar doet een browser ook niks mee. Als je een HTML3.01 doctype boven je pagina hebt staan (heel oud) dan haalt het browser hem alsnog door de HTML5 parser heen (de nieuwste). Het maakt dus echt helemaal niks uit.

Nu is het leuke dat omdat je browser alles behalve <!doctype html ...> weghaalt je daar een heel verhaal zou kunnen schrijven. Hiermee kun je je doctype personaliseren, dat staat grappig in je broncode voor mensen die het lezen. Verder wordt er dus niks mee gedaan, omdat het toch wordt weggehaald.
 
Frank WD

Frank WD

31/12/2011 13:00:22
Quote Anchor link
A Oke dat is duidelijk idd.
Het heeft dus niks te maken met extra vindbaarheid of wat dan ook.

Het is mij duidelijk, bedankt voor de extra uitleg.
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.