kijken wie heeft ingelogd

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Fasttrack learning & development voor Java dev

Wat je gaat doen: Wij zoeken enthousiaste en ambitieuze junior en medior ontwikkelaars die toe zijn aan de volgende stap in hun carrière. Wij helpen je op je pad naar senior ontwikkelaar door ons fasttrack learning en development programma. Na een kort en intensief programma ga jij aan de slag bij klanten van DPA. Daarnaast krijg je veel ruimte om je te ontwikkelen als persoon en als specialist. De eerste maand gaan we aan de slag om je certificeringen te behalen waaronder OCP (Oracle Certified Professional). Daarnaast nemen we een deepdive in Spring Boot. Ook laten we je kennismaken met

Bekijk vacature »

.net developer

Hoi! Wij zijn auto.nl en wij verkopen auto's online. je bestelt bij ons een auto net zo makkelijk als een spijkerbroek. En bevalt ie niet? Dan stuur je 'm gewoon weer terug. En dat we dat goed doen bewijst onze hoge klanttevredenheid van een 9,3. Nu maken we de volgende stap bij auto.nl. We starten met fysieke winkels. Online zoeken, offline bekijken. Maar nog altijd, geen gedoe! Gewoon eerlijk, transparant en zonder zorgen een auto kopen.. Maar om dat waar te blijven maken en nóg beter te worden, zoeken we uitbreiding van ons development team. Wat ga je precies doen?

Bekijk vacature »

Laravel / PHP developer gezocht!

Functie omschrijving Wij zijn op zoek naar een Laravel PHP Developer voor een leuk bedrijf in de omgeving van Amsterdam! Je zult je bezig houden met de volgende werkzaamheden: Je gaat aan de hand van de wensen van klanten software ontwikkelen; Je bent bij het gehele proces betrokken; van A tot Z; Je hebt na de oplevering contact met de klant wanneer zij problemen ervaren; Je denkt mee over het verbeteren van de werkprocessen; Je denkt mee over softwareoplossingen; Je speelt in op de behoefte van de klant; Je houdt je bezig met het verbeteren, aanpassen en vernieuwen van de

Bekijk vacature »

Applicatie Ontwikkelaar

Bedrijfsomschrijving DUO verzorgt als uitvoeringsorganisatie, zijnde onderdeel van het Ministerie van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap de uitvoering van complexe wet- en regelgeving en heeft een uitgebreid dienstenpakket. DUO financiert en informeert onderwijsdeelnemers en onderwijsinstellingen. Voor verdere informatie zie www.duo.nl Functieomschrijving Wie zoeken we? Jij bent een enthousiaste, flexibele OPS’er die het leuk vindt om het bestaande examenlandschap te vernieuwen. Je bent leergierig en hebt interesse in cloud- en containertechnieken zoals OpenShift, Docker en Helm. Je gaat een uitdaging niet uit de weg en wil je nieuw opgedane kennis graag delen met de collega’s binnen en buiten het team. Doordat de

Bekijk vacature »

Senior Front-end Developer

Wordt jij de nieuwe Front end specialist / developer? Dan werk je dagelijks met collega’s aan de mooiste IT-projecten. Sogeti is een organisatie met een goede werksfeer en zo min mogelijk hiërarchische verhoudingen. Deze snelgroeiende groep collega’s krijgt energie van hun vak en dat merk je op de werkvloer. Onze klantenkring is groot en divers, dat vraagt om flexibiliteit van jou. Tegelijkertijd betekent dit dagelijks nieuwe dingen leren én dat geen werkdag hetzelfde is. Natuurlijk krijg jij de mogelijkheid je te certificeren. We organiseren regelmatig technische Meet-ups en doen we veel aan kennisdeling waarbij iedereen welkom is, zowel binnen als

Bekijk vacature »

Medior/senior front end developer

Functie Vanwege de groei binnen het bedrijf zijn we op zoek naar versterking in het development team. Als back-end developer bouw je aan de bedrijfssoftware die ons helpt bij de primaire processen. Een leuk (intern) project dus waarbij je de software continu doorontwikkeld! Je werkt in een klein team, we hebben dagelijks stand-ups en iedere twee weken een scrum-sessie, begeleid door onze Scrum Master. Hierin krijg je uitgebreid de kans om je ideeën te presenteren, en te overleggen met je mede-ontwikkelaars en de Product Owner. Binnen de ontwikkelteams gebruiken we Trello, Gitlab, Jiira, Confluence en Boockstack. Hiernaast werken ze met

Bekijk vacature »

Senior Product Developer

Functieomschrijving Als senior Product Developer ben je verantwoordelijk voor bestaande mobiliteitsproducten en de ontwikkeling van nieuwe mobiliteitsconcepten. Met behulp van diverse klantonderzoeken, klantsessies en salesmeetings zorg je ervoor dat je de veranderende mobiliteitsbehoeften in de markt kent. Hier speel je op in door innovatieve, flexibele, efficiënte en duurzame vervoersoplossingen te bedenken, te ontwikkelen, te implementeren en uiteindelijk samen met Sales en Marketing collega’s in de markt te zetten. Je initieert en neemt deel aan (internationale en afdeling overschrijdende) projecten, vaak in de rol van projectleider. In die rol bewaak je de voortgang, coördineer je de activiteiten en zorg je voor

Bekijk vacature »

C# .NET Developer

Functie omschrijving Wij zijn op zoek naar een C# .NET Developer voor een leuke opdrachtgever in de omgeving van Hilversum! Voor een leuk bedrijf in de omgeving van Hilversum zijn wij op zoek naar een Back-end developer die klaar is voor een nieuwe uitdaging. Ben jij iemand die graag aan verschillende projecten werkt en het ook leuk vindt om bij klanten op bezoek te gaan? Dan ben jij de perfecte kandidaat! Deze functie is erg divers, je moet dus goed kunnen schakelen. Je komt te werken in een klein team van developers. Binnen het bedrijf hangt er een gemoedelijke informele

Bekijk vacature »

Java Developer (Training And Simulation)

Wat jij doet Je zou onze Java Developer zijn en nauw samenwerken met je Product Owner, Software System Engineer, Scrum Master en andere Developers. Samen draag je bij aan een multidisciplinair en zelf organiserend Agile team. De rol is zeer afwisselend en bestaat uit, maar is zeker niet beperkt tot: de-risk en prototype onbewezen simulatietechnologieën; simulatiekaders ontwikkelen voor gebruik door andere teams; je bent goed in het begrijpen van ingewikkelde ideeën; heeft de mogelijkheid om nauw samen te werken met grote internationale klanten, leveranciers en overheden om onze oplossingen, vastleggingsvereisten, enz. te definiëren en te presenteren. Ben jij het? Wij

Bekijk vacature »

C# developer

Functie Als ervaren Software Engineer wordt jij verantwoordelijk voor het bedenken en ontwikkelen van technische (maatwerk) oplossingen voor onze klanten en dit samen met de klant af te stemmen. Jij wordt o.a. verantwoordelijk voor de doorontwikkeling het software pakket welke voor ons enorm belangrijk is. Dit pakket zorgt er namelijk voor dat wij complete productielijnen kunnen aansturen en monitoren. Daarnaast heb jij actief contact met onze hoofdvestiging om het software achter een van onze systemen te verbeteren en te herschrijven. Momenteel zijn onze C# applicaties geschreven met o.a. Winforms. Echter hebben wij de actieve ambitie om dit te gaan herschrijven

Bekijk vacature »

Full Stack .NET Developer C# ASP.NET

Samengevat: Deze werkgever is gespecialiseerd in het op afstand bewaken en besturen van machines en processen. Ben jij een ervaren Full Stack .NET Developer? Heb je ervaring met C# en ASP.NET? Vaste baan: .Net Developer C# ASP.NET HBO €3.300 - €4.500 Deze werkgever is een snel groeiende onderneming gespecialiseerd in het op afstand bewaken en besturen van machines en processen, IoT (Internet of Things). Deze werkgever is een veelzijdige organisatie. Je werkt voor de eigen IT organisatie. Zij werken met moderne technologie en staan open voor innovatie. Wil jij bij de top specialisten horen? Ben jij op zoek naar een

Bekijk vacature »

OutSystems Developer

Dit ga je doen Het van scratch af aan ontwikkelen van applicaties met OutSystems; Het aanhaken bij diverse projecten binnen de organisatie; Schakelen met de business; Meedenken over de mogelijkheden van het platform binnen de organisatie. Hier ga je werken Deze organisatie is een toonaangevende speler in de vastgoedbranche en telt momenteel ruim 500 medewerkers. Met meer dan 150 applicaties staat er een complex applicatielandschap, bestaande uit standaard- en maatwerkapplicaties. De maatwerkapplicaties worden ontwikkeld door een inhouse development team. Het doel voor de komende periode is het verder vernieuwen en optimaliseren van het huidige applicatielandschap. Zo staat de organisatie aan

Bekijk vacature »

Digitale Tovenaar Gezocht: Junior Low-code/No-code

Bedrijfsomschrijving Duik mee in een wereld vol innovatieve avonturen waar gegevens en technologie een magische symbiose aangaan! Al meer dan twee decennia lang zijn we de tovenaars achter de schermen die oplossingen creëren voor de meest complexe klantcontactvraagstukken en datagedreven software-uitdagingen. Bij ons draait het om de kracht van samenwerking en groei. We zijn een hechte vriendengroep die samen bergen verzet om elkaar én onze klanten te laten schitteren. Jouw succes is ons succes en we streven ernaar om elkaar naar nieuwe hoogten te tillen, niet voor even, maar voor altijd. We willen dat jij je helemaal thuis voelt in

Bekijk vacature »

Back-end Developer Java

Dit ga je doen Het (door)ontwikkelen van een zelfgebouwde applicatie in Java, Spring Framework, SQL, HTML, CSS en Javascript; End-to-end beheer m.b.t. de applicatie en koppelen van applicaties binnen het landschap; Ontwikkelen van rapportages voor de interne organisatie; Ontwikkelen van aanvullende functionaliteiten m.b.t. de applicatie; Uitvoeren van testen en code reviews. Hier ga je werken Binnen deze organisatie kom je te werken op de afdeling die medische gegevens verzamelt vanuit het hele land. Denk hierbij aan vertrouwelijke persoonsgegevens. Het team verwerkt al deze data met als doel het waarborgen en verbeteren van de kwaliteit van de zorg in heel Nederland.

Bekijk vacature »

Medior Java developer (fullstack)

Wat je gaat doen: Of beter nog, wat wil jij doen? Binnen DPA GEOS zijn we dan ook op zoek naar enthousiaste Java developers om ons development team te versterken. Als Java developer werk je in Agile/Scrum teams bij onze klanten en daarbij kun je eventueel ook andere ontwikkelaars begeleiden in het softwareontwikkelproces. Verder draag je positief bij aan de teamgeest binnen een projectteam en je kijkt verder dan je eigen rol. Je gaat software maken voor verschillende opdrachtgevers in jouw regio. Je bent een professional die het IT-vak serieus neemt en kwaliteit levert. Je leert snel vanwege je diepgaande

Bekijk vacature »

Pagina: 1 2 volgende »

Joren vh

joren vh

15/01/2008 19:00:00
Quote Anchor link
Beste,

Ik ben bezig met een systeem. Hier zit een login aan vast. Als iemand goed inlogt zet hij een session. Dat gaat goed. Maar nu vraag ik mij af hoe ik via die session kan kijken wie er heeft ingelogd. Dit omdat per gebruiker iets anders moet weergegeven worden.

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
<?php
session_start();
include ("config.php");
//klanten ophalen
$klanten_ophalen = mysql_query("SELECT * FROM users");
//kijken wie ingelogd is.
if( isset($_SESSION['login'])) {
    if ($naam == "jorenvh200" ) {
        echo 'Dit is de beveiligde pagina jorenvh200';
    }

    else {
        echo ' u bent geen klant ';
    }
}
else {
echo 'U bent niet ingelogt';
}

?>


Zo deed ik het eerst maar dat werkte niet. En het is ook dom want als ik dat voor iedere user moet gaan doen.

Iemand een voorstel hoe ik dit kan doen?
De pagina's worden per gebruiker uit de database gehaald.

Al vast bedankt,
Joren
 
PHP hulp

PHP hulp

14/05/2024 01:28:55
 
Mvos

mvos

15/01/2008 20:55:00
Quote Anchor link
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
<?php
session_start();
include ("config.php");
//kijken wie ingelogd is.
if( isset($_SESSION['login'])) {
$sql = "SELECT * FROM `users` WHERE de kolom waar de users staan LIKE '%$naam%'";
$query = mysql_query($sql) or die('Fout in mysql!');
  while($users = mysql_fetch_array($query)) {
    if($naam == $users['user']) {
        echo "Dit is de beveiligde pagina ".$users['user']."";
    }

    else {
        echo ' u bent geen klant ';
    }
  }
}
else {
echo 'U bent niet ingelogt';
}

?>
 
Joren vh

joren vh

16/01/2008 08:35:00
Quote Anchor link
Bedankt,

Maar hij doet het niet helemaal.

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
Notice: Undefined variable: naam in D:\Program Files\EasyPHP 2.0b1\www\membersysteem\test.php on line 8
Fout in mysql!


Regel 8 :

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
$sql = ("SELECT * FROM `users` WHERE naam LIKE '%$naam%'");
 
Pieter Joordens

Pieter Joordens

16/01/2008 10:13:00
Quote Anchor link
een notice is geen error, hij doet het dus gewoon
 
- -

- -

16/01/2008 10:16:00
Quote Anchor link
Waarom gebruik je %$naam% ?
 
Jacco Engel

Jacco Engel

16/01/2008 10:17:00
Quote Anchor link
En notice moet je behandelen als error omdat het anders errors tot gevolg kan gaan hebben.

Maar de variabele naam bestaat niet
 
Joren vh

joren vh

16/01/2008 10:19:00
Quote Anchor link
@pieter

nee hoor hij doet het niet.

@kruidnootje

Omdat e dat hierboven tegen mij zeiden.

@jacco

ja inderdaad, maar hij zou wel moeten bestaan :s
 
Jacco Engel

Jacco Engel

16/01/2008 10:38:00
Quote Anchor link
Joren Zet net boven je query eens :
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
<?php
$naam
= (empty($naam))? "" : $naam ;
?>


O ja ook nog even de query zoals hij wel hoort :
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
<?php
$sql
= "SELECT * FROM users WHERE de kolom waar de users staan LIKE '%".$naam."%'";
?>
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Jacco Engel
 
- -

- -

16/01/2008 10:50:00
Quote Anchor link
Pieter schreef op 16.01.2008 10:13:
een notice is geen error, hij doet het dus gewoon


Een notice is wel een soort fout, iig wel bij php...
 
Joren vh

joren vh

16/01/2008 11:14:00
Quote Anchor link
@jacco.

Thx, het gaat nu al wat beter. Maar waar ik even niet uitgeraak :

De error die ik krijg als ik WEL ben ingelogd.

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
Notice: Undefined variable: query in D:\Program Files\EasyPHP 2.0b1\www\membersysteem\test.php on line 9

Warning: mysql_fetch_array(): supplied argument is not a valid MySQL result resource in D:\Program Files\EasyPHP 2.0b1\www\membersysteem\test.php on line 9


naar mijn wete klopt deze regel gewoon hoor.

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
<?php
while($users = mysql_fetch_array($query)) {
?>
 
Jacco Engel

Jacco Engel

16/01/2008 11:17:00
Quote Anchor link
$query = mysql_query($sql) or die('Fout in mysql!');

Vervangen door deze constructie :

$query = mysql_query($sql) or die(mysql_error());

O ja en je variabele query is leeg. Post even de hele RELEVANTE code
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Jacco Engel
 
Joren vh

joren vh

16/01/2008 11:23:00
Quote Anchor link
thx, heb nog wat zitten knoeien omdat het niet helemaal werkte. Nu krijg ik dit.

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
Notice: Uninitialized string offset: 0 in D:\Program Files\EasyPHP 2.0b1\www\membersysteem\test.php on line 11

Notice: Uninitialized string offset: 0 in D:\Program Files\EasyPHP 2.0b1\www\membersysteem\test.php on line 12
Dit is de beveiligde pagina
Notice: Uninitialized string offset: 0 in D:\Program Files\EasyPHP 2.0b1\www\membersysteem\test.php on line 11

Notice: Uninitialized string offset: 0 in D:\Program Files\EasyPHP 2.0b1\www\membersysteem\test.php on line 12
Dit is de beveiligde pagina
Notice: Uninitialized string offset: 0 in D:\Program Files\EasyPHP 2.0b1\www\membersysteem\test.php on line 11

Notice: Uninitialized string offset: 0 in D:\Program Files\EasyPHP 2.0b1\www\membersysteem\test.php on line 12
Dit is de beveiligde pagina
Notice: Uninitialized string offset: 0 in D:\Program Files\EasyPHP 2.0b1\www\membersysteem\test.php on line 11

Notice: Uninitialized string offset: 0 in D:\Program Files\EasyPHP 2.0b1\www\membersysteem\test.php on line 12
Dit is de beveiligde pagina


Zal in 1x maar misschien even heel mijn code posten.

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
<?php
session_start();
include ("config.php");
$naam = (empty($naam))? "" : $naam ;
//kijken wie ingelogd is.
if( isset($_SESSION['login'])) {
$sql = "SELECT * FROM members WHERE naam LIKE '%".$naam."%'";

$query = mysql_query($sql) or die(mysql_error());
  while($users = mysql_fetch_array($query)) {
    if($naam == $naam['login']) {
        echo "Dit is de beveiligde pagina ".$naam['naam']."";
    }

    else {
        echo ' u bent geen klant ';
    }
  }
}
else {
echo 'U bent niet ingelogt';
}

?>


Ik dank je al vast jacco !!

Edit:

Ik zie dat ik 2x $sql doe. 1tje is gedelte
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door joren vh
 
Jacco Engel

Jacco Engel

16/01/2008 11:32:00
Quote Anchor link
Regel 11:
Een gedeelte van een var/array kan nooit gelijk zijn aan de hele var/array
 
Joren vh

joren vh

16/01/2008 11:36:00
Quote Anchor link
mmm wat moet ik dan doen, lig helemaal in de knoop :$
 
Jacco Engel

Jacco Engel

16/01/2008 11:38:00
Quote Anchor link
$naam == $naam['login']

Moet je volgens mijn glazen bol vervangen door :

$naam == $users['login'] of $naam == $_SESSIO['login']
 
Joren vh

joren vh

16/01/2008 12:03:00
Quote Anchor link
Dat levert al geen error's meer op maar het gaat toch nog niet goed.

Ik log in, dan krijg ik de melding dat ik ben ingelogd. Vervolgens word ik doorgestuurd naar test.php ( de pagina met het script van dit topic ) en dan krijg ik "u bent geen klant u bent geen klant u bent geen klant u bent geen klant"

Wat gaat er soms nog mis ?

ow en ik heb regel 11 veranerd naar $naam == $_SESSION['login']

Dank voor je hulp tot hier toe
 
Jacco Engel

Jacco Engel

16/01/2008 12:28:00
Quote Anchor link
$naam == $users['naam'] dan?

Dat is tevens het laatste dat ik kan bedenken zonder je datamodel gezien te hebben
 
Joren vh

joren vh

16/01/2008 12:42:00
Quote Anchor link
Dan krijg ik weer die notice van op lijn 11 & 12.

Mijn datamodel.

Tabel members
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
id   naam  mail  wachtwoord datum ip


Tabel informatie
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
id naam link beschrijving extra datum


Ik dank je al erg jacco !

Joren
 
Jacco Engel

Jacco Engel

16/01/2008 13:40:00
Quote Anchor link
I give up
 
Joren vh

joren vh

16/01/2008 13:46:00
Quote Anchor link
mmm oké, Bedankt voor de hulp die je hebt geboden !!!

Iemand die mij kan helpen ??

Dank,

Joren
 
Mvos

mvos

16/01/2008 14:31:00
Quote Anchor link
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
<?php
session_start();
include ("config.php");
$naam = (empty($naam))? "" : $naam ;
//kijken wie ingelogd is.
if( isset($_SESSION['login'])) {
$sql = "SELECT * FROM members WHERE naam LIKE '%".$naam."%'";

$query = mysql_query($sql) or die(mysql_error());
  while($users = mysql_fetch_array($query)) {
    if($naam == $users['naam']) {
        echo "Dit is de beveiligde pagina ".$users['naam']."";
    }

    else {
        echo ' u bent geen klant ';
    }
  }
}
else {
echo 'U bent niet ingelogt';
}

?>
 

Pagina: 1 2 volgende »



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.