korting doorvoeren

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

3D BIM Add-on Developer

Als 3D BIM add- on ontwikkelaar bij KUBUS ontwikkel je add-ons (BCF Managers genaamd) voor de toonaangevende building information modeling (BIM) programma's Revit, Navisworks, Archicad, AutoCAD en Tekla Structures. BCF Managers maken gegevensoverdracht mogelijk tussen BIM-software en BIMcollab. Je werkt zowel aan de front- als aan de back-end. Als softwarebedrijf bevindt KUBUS zich in een unieke positie. We bouwen aan onze eigen producten die wereldwijd door tienduizenden gebruikers worden gebruikt. Ons bedrijf heeft precies de juiste grootte: groot genoeg om echt impact te maken in de markt, maar klein genoeg om als individuele ontwikkelaar invloed uit te kunnen oefenen en

Bekijk vacature »

Medior Java developer

Wat je gaat doen: Of beter nog, wat wil jij doen? Binnen DPA GEOS zijn we dan ook op zoek naar enthousiaste Java developers om ons development team te versterken. Als Java developer werk je in Agile/Scrum teams bij onze klanten en daarbij kun je eventueel ook andere ontwikkelaars begeleiden in het softwareontwikkelproces. Verder draag je positief bij aan de teamgeest binnen een projectteam en je kijkt verder dan je eigen rol. Je gaat software maken voor verschillende opdrachtgevers in jouw regio. Je bent een professional die het IT-vak serieus neemt en kwaliteit levert. Je leert snel vanwege je diepgaande

Bekijk vacature »

Dynamics Ontwikkelaar

Dit ga je doen Ontwikkelen van Dynamics 365 voor de interne uitrol; Samen met de consultants sparren met klanten over de wensen en eisen; Ontwikkelen van Dynamics 365 voor verschillende grote klanten; Technische analyse en testen; Meedenken over het gebruik en de richting van Dynamics binnen de organisatie. Hier ga je werken Onze opdrachtgever, gevestigd in regio Eindhoven, levert een compleet dienstenpakket op het gebied van IT. Zij pakken verschillende (complexe) vraagstukken van grote organisaties op. De sfeer intern is gezellig en informeel. Men houdt van hard werken maar gezelligheid door middel van een borrel of gezamenlijke lunch komt er

Bekijk vacature »

Developer Front-end

Functie omschrijving Front-end Developer gezocht! Wij zijn op zoek naar een front-end developer voor een organisatie in de regio Veenendaal die de eindverantwoordelijkheid op zich neemt van alles wat met design te maken heeft. Je hebt in deze functie een adviserende rol hiervoor moet je beschikken over een grote dosis vakinhoudelijke kennis. Je creëert unieke concepten door samen met collega’s en klanten te overleggen over aangeleverde designs. Hiermee draag jij je steentje bij aan de groeiambities van de klant. Jij wordt het vaste aanspreekpunt voor klanten wanneer het gaat over planningen, hierin is het jouw taak om alle betrokkenen goed

Bekijk vacature »

Medior Mobile Developer iOS Amsterdam

Functie What will you be doing as Mobile Developer? As an iOS app developer you will work in a multidisciplinary team of app developers, web developers and designers. You will work on world-class apps that will be used by thousands of people. There is a lot of room for self-development on a technical and personal level. Together with the rest of the team you develop in the newest techniques and you go for the best quality. We work with Kotlin Multiplatform Mobile to develop hybrid apps and we guarantee quality with peer reviews, unit testing and we use a CI/CD.

Bekijk vacature »

PHP Software Developer

Functie omschrijving Op zoek naar een nieuwe uitdaging binnen PHP? Lees dan snel verder! Wij zoeken een ervaren PHP developer die binnen een organisatie gaat functioneren als verlengstuk van de klant. Wij zoeken voor deze iemand die technisch complexe zaken met enthousiasme en plezier aanvliegt. Verder moet je instaat zijn om je tijd goed te managen omdat je aan meerdere projecten tegelijkertijd werkt. Je werkt met de nieuwste technieken en tijdens deze uitdaging werk je veel samen met de front-end developers van deze organisatie. Wij zoeken iemand die zichzelf graag uitdaagt en altijd de beste wilt zijn. Bedrijfsprofiel Waar ga

Bekijk vacature »

Medior/senior Back-end developer wanted!

Functie Because of the growth within the company, we are looking for reinforcement in the devlopmenttean. As a back-end developer you build the company software that helps us with the primary processes. A fun (internal) project in which you continuously develop the software! You will work in a small team, we have daily stand-ups and a scrum session every fortnight, led by our Scrum Master. During these sessions, you get the opportunity to present your ideas and discuss them with your fellow developers and the Product Owner. Within the development teams, we use Trello, Gitlab, Jiira, Confluence and Boockstack. They

Bekijk vacature »

Mendix Developer

Functie Wat ga je doen als Mendix Developer? We leven in een wereld die snel ontwikkelt en veranderd, ook nemen bedrijfsbelangen toe en blijken risico’s moeilijker in te schatten, daarom wij op zoek naar Junior, Medior en Senior Developers die bedrijven kunnen helpen met hun screeningproces en zorgen dat deze efficiënt en 100 procent AVG compliant is. Het concept achter Mendix is duidelijk. De klant heeft een vraag/probleem. Dit kunnen we door middel van slimme software oplossen. In plaats van te werken met de nieuwste technieken en tools, wordt er gekozen voor het implementeren en maken van software dat op

Bekijk vacature »

Junior .NET developer

Functie Als junior .NET ontwikkelaar start jij in een ontwikkelteam met 7 .NET developers. In ons team werken er drie senior .NET developer, twee medior .NET developers en twee junior .NET developers. Er is dan ook genoeg senioriteit in ons team om jou te kunnen bieden wat jij nodig hebt! Wij werken in scrum en hebben drie wekelijkste sprints. Daarnaast doen wij minimaal vier keer per jaar een release. Ons platform is ontzettend complex en groot. Het is dan ook in het begin belangrijk dat jij de processen gaat begrijpen. Jij krijgt dan ook een cursus om beter te begrijpen

Bekijk vacature »

Back-end programmeur

Functieomschrijving Heb jij kort geleden je MBO of HBO ICT in ontvangst mogen nemen? Of ben je klaar voor een nieuw hoofdstuk in jouw carrière? Voor een uitdagende werkgever in de regio van Tilburg zijn wij op zoek naar een ambitieuze back-end programmeur met affiniteit met MS Acess. Samen met een enthousiast team ben je verantwoordelijk voor het bouwen van maatwerk software voor hun klanten. Je hebt kennis of ervaring van SQL, Maar affiniteit met MS Acess is nog belangrijker. Je bent sociaal naar klanten en flexibel ingesteld. Je denkt altijd in kansen en gaat graag de uitdaging aan. Verder

Bekijk vacature »

Senior Front-end Developer

Wordt jij de nieuwe Front end specialist / developer? Dan werk je dagelijks met collega’s aan de mooiste IT-projecten. Sogeti is een organisatie met een goede werksfeer en zo min mogelijk hiërarchische verhoudingen. Deze snelgroeiende groep collega’s krijgt energie van hun vak en dat merk je op de werkvloer. Onze klantenkring is groot en divers, dat vraagt om flexibiliteit van jou. Tegelijkertijd betekent dit dagelijks nieuwe dingen leren én dat geen werkdag hetzelfde is. Natuurlijk krijg jij de mogelijkheid je te certificeren. We organiseren regelmatig technische Meet-ups en doen we veel aan kennisdeling waarbij iedereen welkom is, zowel binnen als

Bekijk vacature »

Lead C++ Developer

The role of Lead C++ Developer As Lead C++ Developer at KUBUS you will be responsible for the implementation design of requirements and the software architecture of the desktop applications of BIMcollab, our platform for 3D model validation and issue management aimed at improving the quality of 3D building design models. Better 3D models lead to better buildings, thus contributing to the sustainability of the built environment with smarter use of materials, less waste and energy-efficient buildings. A good user experience is of paramount importance to us; we go for innovation and quality in our development. In your role as

Bekijk vacature »

Applicatie ontwikkelaar

Functie omschrijving Zelfstandige applicatie ontwikkelaar gezocht voor familiair bedrijf in omgeving Rotterdam! Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging en zoek jij een informele werkgever waar je zelfstandig kunt werken binnen een leuk IT team, lees dan snel verder want wie weet zijn wij op zoek naar jou! Binnen deze rol houdt jij je met het volgende bezig: Onderhouden en ontwikkelen van de IT systemen; Opzetten van Azure Cloud systemen, denk aan interfaces, hardware op de Cloud, webportalen of BI functies; Werken aan scripts binnen verschillende software applicaties, denk aan ERP en CAD; Ontwikkelen en implementeren van MS PowerApps

Bekijk vacature »

Magento2 Developer

Functie Ben jij een ontwikkelaar en wil jij een volgende stap zetten en als teamlead aan de slag? Lees dan snel verder! Voor een gewilde opdrachtgever in omgeving Delft zijn wij op zoek naar een programmeur die als meewerkend voorman aan de slag wilt gaan. Een developer die een team van twee man aan zal sturen. Jouw werkzaamheden zullen er als volgt uitzien; Ontwikkelen en ontwerpen van API's; Maatwerkoplossingen; Databeveiliging; Optimalisatie webshops; Ontwikkelen technische implementaties voor verbetering database; Aanspreekpunt voor de organisatie en verantwoordelijk voor de aansturing van externe developers. Zoek je veel uitdaging en veelzijdigheid in je werk dan

Bekijk vacature »

Ontwikkelaar MS Dynamics 365 Projecten

Samengevat: Deze werkgever is de kwaliteitsdienst in de tuinbouwsector. Ben jij een ervaren ontwikkelaar? Heb jij ervaring met Ms Dynamics 365 BC? Vaste baan: Ontwikkelaar Ms Dynamics 365 BC ICT MBO 3.500 - 5.000 Ontwikkelaar Ms Dynamics 365 BC Ons bedrijf bewaakt en bevordert de kwaliteit van producten, processen en ketens in de tuinbouw. Wij kenmerken zich door openheid, ruimte voor initiatief, collegialiteit en zelfontplooiing. Deze werkgever is een veelzijdige organisatie. Je werkt voor de eigen IT organisatie. Zij werken met moderne technologie en staan open voor innovatie. Functie: Voor de vacature als Ontwikkelaar Ms Dynamics 365 BC Roelofarendsveen MBO

Bekijk vacature »
Patrick Akkers

Patrick Akkers

28/10/2012 22:02:56
Quote Anchor link
Ik heb een aantal selectievelden waarbij mensen aantallen kunnen selecteren.
Na het posten worden deze aantallen opgeteld en in $totaal gezet.


Nu geldt er een 2e halve prijs actie en wil ik het volgende doen:

Product kost 6 euro

Iemand koopt 1 product: 6 euro
Iemand koopt 2 producten: 9 euro


Dat doe ik zo:

Quote:
if($_GET['aktiemechanisme'] == 2) {

if (0==($aantal%2))
{
$aantal = $aantal *0.75;

}


Dat werkt, maar als iemand er nu 3 koopt, krijg je: 18 euro
Terwijl ik dan graag zou willen zien dat hij zegt: 15 euro (dus hier wordt 1x 2e halve prijs toegepast, de 3e is het hele bedrag boven op die 9 euro.)

Nu telt het script bij 3 stuks 3x de volle prijs en bij de 4e pas weer de aktie toe te passen.


Enig idee hoe ik dit oplos?
 
PHP hulp

PHP hulp

26/04/2024 07:41:19
 
Jaron T

Jaron T

28/10/2012 22:10:15
Quote Anchor link
je moet natuurlijk wel de korting op het goedkoopste artikel doen hé.

Antwoord op je probleem;

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
<?php
$goedkoopsteprijs
= 10.15; // @todo; mysql MIN() of de php variant: http://nl1.php.net/min
$aanbiedingsprijs = number_format($goedkoopsteprijs / 2, 2); // ervoor zorgen dat 10.15 / 2 geen 5.075 wordt maar netjes 5.08
?>
 
Ivo Breeden

Ivo Breeden

29/10/2012 12:30:03
Quote Anchor link
Volgens mij is dat niet precies wat Patrick wil weten. Hij wil weten wat de formule is die weergeeft dat ieder tweede (zelfde) artikel de helft kost. Die formule is:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
<?php
$totaalprijs
= (ceil($aantal/2) * $prijs) + ($floor($aantal/2) * ($prijs/2));
?>

Voorbeeld:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
<?php
$prijs
= 6.0;
$halveprijs = $prijs / 2;
echo "<table>\n";
echo "  <tr>\n";
echo "    <th>Aantal</th>\n";
echo "    <th>Aantal hele prijs</th>\n";
echo "    <th>Aantal halve prijs</th>\n";
echo "    <th>Totaal prijs</th>\n";
echo "  </tr>\n";
for ($i=1; $i<7; $i++) {
    $aantalheleprijs = ceil($i/2);
    $aantalhalveprijs= floor($i/2);
    $totaalprijs = ($aantalheleprijs * $prijs) + ($aantalhalveprijs * $halveprijs);
    echo "  <tr>\n";
    echo "    <td>$i</td>\n";
    echo "    <td>$aantalheleprijs</td>\n";
    echo "    <td>$aantalhalveprijs</td>\n";
    echo "    <td>$totaalprijs</td>\n";
    echo "  </tr>\n";
    }

echo "</table>\n";
?>

(Ik hoop niet dat iemand gaat zeuren over dat de strings gesplitst moeten worden, daar gaat het niet om in dit voorbeeld. Bovendien doe ik het precies zoals php.net het beschrijft.)
 
Ger van Steenderen
Tutorial mod

Ger van Steenderen

29/10/2012 13:10:55
Quote Anchor link
Wat jij doet klopt niet, dit zal beter gaan:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
<?php
$totaalprijs
= (floor($aantal/2) *($prijs/2)) + (($aantal % 2) * $prijs);
?>
 
Ivo Breeden

Ivo Breeden

29/10/2012 13:40:12
Quote Anchor link
Met alle respect ben ik het niet met je eens, Ger. Probeer jouw formule maar eens in mijn voorbeeld op te nemen (heb ik gedaan): hij geeft gewoon niet de juiste resultaten. Mijn formule wel.
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
Aantal     Aantal hele prijs     Aantal halve prijs     Totaal prijs     Ger
1     1     0     6     6
2     1     1     9     3
3     2     1     15     9
4     2     2     18     6
5     3     2     24     12
6     3     3     27     9

(Sorry voor de knullige layout, maar de rechtse kolom is het resultaat van jouw formule. die daarvoor is de mijne.)
Gewijzigd op 29/10/2012 13:44:43 door Ivo Breeden
 
Ger van Steenderen
Tutorial mod

Ger van Steenderen

29/10/2012 14:13:17
Quote Anchor link
Sorry, je hebt gelijk, ik heb niet goed gekeken, het is niet 2 voor de prijs van 1, maar 2e halve prijs.
In het eerste geval moet de formule dit zijn:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
<?php
$totaalprijs
= ((floor($i/2) * $prijs) + (($i % 2) * $prijs));
?>

In het tweede geval jouw formule.
Gewijzigd op 29/10/2012 14:15:16 door Ger van Steenderen
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.