Krijg geen message

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Software Developer (Junior functie)

Functieomschrijving Wij zijn op zoek naar een Software Developer! Sta jij in de startblokken om je carrière te beginnen en kan je niet wachten om toffe software te gaan ontwikkelen? Kortom, ben je onlangs afgestudeerd of sta je op het punt om je papiertje te behalen? Voor een IT dienstverlener dat gespecialiseerd is in Microsoft technologie zijn wij op zoek naar C#.NET Developers. Het bedrijf heeft meerdere klanten in regio Utrecht waar je permanent kan komen te werken. Kom je liever te werken bij een klein softwarebedrijf of bij een groot consultancy bureau? Dat is helemaal aan jou de keuze!

Bekijk vacature »

Magento2 Developer

Functie Ben jij een ontwikkelaar en wil jij een volgende stap zetten en als teamlead aan de slag? Lees dan snel verder! Voor een gewilde opdrachtgever in omgeving Delft zijn wij op zoek naar een programmeur die als meewerkend voorman aan de slag wilt gaan. Een developer die een team van twee man aan zal sturen. Jouw werkzaamheden zullen er als volgt uitzien; Ontwikkelen en ontwerpen van API's; Maatwerkoplossingen; Databeveiliging; Optimalisatie webshops; Ontwikkelen technische implementaties voor verbetering database; Aanspreekpunt voor de organisatie en verantwoordelijk voor de aansturing van externe developers. Zoek je veel uitdaging en veelzijdigheid in je werk dan

Bekijk vacature »

Back End Developer

As a Back End developer at KUBUS you will be developing the (web) application and services of BIMcollab. You have a focus on the back end of our software, for which we mainly work with C# and .NET. We use a full-stack approach, which means that in addition to the back-end, you will also help with other parts of the code. As a software company, KUBUS is in a unique position. We build our own products that are used by tens of thousands of users worldwide. Our company is just the right size: big enough to make a real impact

Bekijk vacature »

Als Front-end developer bijdragen aan het onderwij

Functie Als front-end developer om je terecht in een team van goede en ervaren developers, en ga je werken aan de software die door miljoenen mensen gebruikt wordt. Je bent in staat om designs effectief te vertalen naar werkende feautures en hebt oog voor een goede UX van het product. Je staat voor clean code en goede documentatie. Je ziet toegevoegde waarde in het beoordelen van het werk van collega’s om zo samen te streven naar hoge kwaliteit software en code. Je dagelijkse werk bestaat uit het werken aan componenten in de Storybook. Het verbeteren en refactoren van de huidige

Bekijk vacature »

Medior Java developer

Wat je gaat doen: Of beter nog, wat wil jij doen? Binnen DPA GEOS zijn we dan ook op zoek naar enthousiaste Java developers om ons development team te versterken. Als Java developer werk je in Agile/Scrum teams bij onze klanten en daarbij kun je eventueel ook andere ontwikkelaars begeleiden in het softwareontwikkelproces. Verder draag je positief bij aan de teamgeest binnen een projectteam en je kijkt verder dan je eigen rol. Je gaat software maken voor verschillende opdrachtgevers in jouw regio. Je bent een professional die het IT-vak serieus neemt en kwaliteit levert. Je leert snel vanwege je diepgaande

Bekijk vacature »

Software developer (PHP) - Utrecht centrum

Functie Ieder onderdeel van de software draait op aparte servers en het bestaat dus echt uit verschillende componenten. Het team bestaat uit 4 developers, een klein team dus met korte lijnen. Alles in intern ontwikkeld en je werkt aan alle facetten. Van uitbreiding van de core tot maatwerk voor de klant. Ook liggen er verschillende uitdagingen op servervlak en databases. Je zult de eerste periode veel samenwerken met de lead developer om vervolgens echt je gang te gaan binnen de software. In het team streven ze naast de hoogst haalbare kwaliteit. Hiervoor werken ze nauw met elkaar samen en levert

Bekijk vacature »

Klein team zoekt grote fullstack .NET developer to

Bedrijfsomschrijving Deze werkgever is marktleider in de Benelux en is Europees ook al aardig aan de weg aan het timmeren. Ze voorzien technische winkels van apparatuur om producten een langer leven te geven. Hiermee reduceren ze flink wat CO2 uitstoot en dat is natuurlijk goed voor iedereen! IT speelt een belangrijke rol in de bedrijfsvoering en de applicaties zijn van goed niveau. Als fullstack .NET developer ga jij je bijdrage leveren aan het verder verbeteren van de applicaties en de interne processen. Ze zijn nu met ruim 50 medewerkers in totaal en de afdeling development bestaat uit een 5tal developers.

Bekijk vacature »

Software Developer

Dit ga je doen Je bent verantwoordelijk voor de warehouse applicatie die een integratie heeft met de PLC laag; Je ontwikkelt in C#/.Net; Je werkt mee aan de migratie naar .NET 6; Je bent verantwoordelijk voor het ontwikkelen van interfaces en het visualiseren van componenten; Je denkt mee over het design voor business oplossingen; Je bent verantwoordelijk voor het testen van de gebouwde oplossing. Hier ga je werken Voor een internationale organisatie in de transport zijn wij momenteel op zoek naar een Software Developer. Zij zijn wereldwijd de grootste speler en lopen voorop met het automatiseren van alle processen van

Bekijk vacature »

OutSystems Developer

Dit ga je doen Het van scratch af aan ontwikkelen van applicaties met OutSystems; Het aanhaken bij diverse projecten binnen de organisatie; Schakelen met de business; Meedenken over de mogelijkheden van het platform binnen de organisatie. Hier ga je werken Deze organisatie is een toonaangevende speler in de vastgoedbranche en telt momenteel ruim 500 medewerkers. Met meer dan 150 applicaties staat er een complex applicatielandschap, bestaande uit standaard- en maatwerkapplicaties. De maatwerkapplicaties worden ontwikkeld door een inhouse development team. Het doel voor de komende periode is het verder vernieuwen en optimaliseren van het huidige applicatielandschap. Zo staat de organisatie aan

Bekijk vacature »

Oracle APEX developer

Wat je gaat doen: Als Oracle APEX ontwikkelaar bij DPA werk je samen met collega’s aan de meest interessante opdrachten. Je zult je ervaring met SQL, PL/SQL, JavaScript, HTML en CSS inzetten om wensen van opdrachtgevers te vertalen naar technische oplossingen. Je werk is heel afwisselend, omdat DPA zich niet beperkt tot een specifieke branche. Zo ben je de ene keer bezig binnen de zorgsector, de andere keer is dit bij de overheid. Wat we vragen: Klinkt goed? Voor deze functie breng je het volgende mee: Je hebt een hbo- of universitaire opleiding afgerond Je hebt 2 tot 5 jaar

Bekijk vacature »

Java Full Stack Developer

Java Full Stack developer What makes Cognizant a unique place to work? The combination of rapid growth and an international and innovative environment! This is creating a lot of opportunities for people like YOU — people with an entrepreneurial spirit who want to make a difference in this world. At Cognizant, together with your colleagues from all around the world, you will collaborate on creating solutions for the world's leading companies and help them become more flexible, more innovative and successful. And this is your chance to be part of the success story: we are looking for a (Senior) Java

Bekijk vacature »

.Net Front-end Ontwikkelaar

Wij zoeken een .Net Front-end Ontwikkelaar! Omschrijving Kun jij snel schakelen en ben je stressbestendig? Dan zoeken wij jou! Als .Net Front-end Ontwikkelaar help je mee aan de webapplicatie die over de hele wereld door allerlei bedrijven wordt gebruikt. Je werkt daarnaast mee aan nieuwe en verbeterde functionaliteiten en helpt met het oplossen van bugs. Over de opdrachtgever Je komt te werken in een ambitieus team dat zich blijft ontwikkelen. Dit is alle informatie die we nu kunnen delen over de werkplek. Als jij de .Net Front-end Ontwikkelaar bent voor deze job, vertellen we je snel nóg meer. Eisen Heb

Bekijk vacature »

C# .NET Ontwikkelaar ASP.NET

Samengevat: Deze werkgever is een inkooporganisatie. Ben jij een ervaren .Net ontwikkelaar? Heb je ervaring met .Net en C#? Vaste baan: C# .NET Developer .Net MBO HBO €3.100 - €4.300 Onze missie is: “Een essentiële bijdrage leveren aan het verlagen van de integrale kostprijs van de aangesloten groothandels, middels het bundelen van inkoopvolume en het creëren van synergie met en tussen de groothandels en leveranciers, met scherpe inkoopprijzen, goede handelscondities en gerichte dienstverlening als resultaat” Zij werken voor MKB klanten. Deze werkgever heeft veel verschillende projecten. Houd jij van afwisseling? Dan zit je bij hun goed! De branche van dit

Bekijk vacature »

NodeJS developer

Functie Als Fullstack developer kom je te werken in het ontwikkelteam. Je bent samen met je collega’s continu bezig om de software uit te breiden, maar hiernaast doe je onderzoek naar de inzet van nieuwe technieken, tools of bijvoorbeeld Machine Learning. Ze willen met hun software echt voorlopen op andere en toegevoegde waarde leveren voor de eindgebruiker. Mede hierom zijn ze erg benieuwd naar iemand zijn persoonlijkheid, of hij graag nieuwe dingen uitzoekt (Google!), en initiatief neemt. Qua technische kennis zoeken ze iemand die goed op de hoogte is van de nieuwste ontwikkelingen, daar zij nu ontwikkelen op NodeJs back-end,

Bekijk vacature »

Senior Front end developer

Functie Wij zijn op zoek naar een ambitieuze, zelfsturende Front-end Expert die ons (internationale) team komt versterken. Onze huidige software development afdeling bestaat uit 7 developers en designers. Wij zijn een écht softwarehuis, dus ervaring in software development is wel echt een must. Er wordt tegelijkertijd aan meerdere projecten gewerkt, voor mooie toonaangevende klanten. Je hebt dus regelmatig te maken met deadlines en opleveringen. Een deel van onze omgeving is in Angular.JS. Dit deel wordt langzamerhand omgebouwd naar de nieuwste versie van Angular. Jouw werkzaamheden zullen bestaan uit: Het aansturen en begeleiden van jouw collega’s Het implementeren van visuele elementen

Bekijk vacature »
Francoi gckx

Francoi gckx

16/07/2013 12:03:37
Quote Anchor link
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
<html>

<head>
<title></title>
<script type="text/javascript">

function loadXMLDoc(dname)
    {

        if (window.XMLHttpRequest)
            {
                xhttp = new XMLHttpRequest();
            }
        else
            {
                xhttp = new ActiveXObject("Microsoft.XMLHTTP");
            }

        xhttp.open("GET",dname,false);
        xhttp.send();
        return xhttp.responseXML;
    }

var xmlDoc = loadXMLDoc('test.xml');
var txt = xmlDoc.getElementsByTagName('title')[0].childNodes[0].nodeValue;

//x = xmlDoc.getElementsByTagName('title');
//for(i=0;i<x.length;i++) {
// document.write(x[i[.childNodes[0].nodeValue);
// document.write("<br />"); }

document.write(txt);

</script>
</head>

<body>

</body>

</html>
 
PHP hulp

PHP hulp

06/05/2024 23:18:13
 
Erwin H

Erwin H

16/07/2013 12:13:31
Quote Anchor link
Wat dacht je "Hoe minder effort ik in het duidelijk maken van mijn probleem steek, hoe meer die aardige mensen van phphulp mij gaan helpen"? Lijkt me niet..... Volgens mij ben je hier al wat langer en weet je dus ook dat hoe duidelijker je je vraag stelt, hoe groter de kans dat iemand je helpt.
 
Php knipper

php knipper

16/07/2013 12:28:19
Quote Anchor link
@Erwin H
Klopt maar mocht wel iets vriendelijker hé ;)
 
Kris Peeters

Kris Peeters

16/07/2013 12:32:39
Quote Anchor link
Ajax is asynchroon.

Dat wil zeggen dat je nooit of te nooit iets in die zin kan doen:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
xhttp.send();
return xhttp.responseXML;


Asynchroon betekent:
- je stuurt een verzoek. Dat verzoek zal wat tijd nemen. Ondertussen wordt de rest van het script uitgevoerd.
- Javascript zal je zelf een bericht geven wanneer de respons klaar is. Dat doet het door een functie te triggeren. Dan pas, in die functie is responseText of responseXML klaar.

Hier, bij w3c Ajax voorbeelden: http://www.w3schools.com/ajax/ajax_examples.asp Kijk naar voorbeeld 2.
Je moet dat op zo'n manier doen.
Gewijzigd op 16/07/2013 12:36:47 door Kris Peeters
 
Francoi gckx

Francoi gckx

16/07/2013 12:39:11
Quote Anchor link
Erwin H het probleem his hier hij zou de waarde van de 1e Title moeten ophalen
maar dat krijg ik dus niet de xml bestand zelf is gewoon goed.

In firebugs krijg ik ook geen foutmelding te zien

@Kris ik volg dit van een videotutorial bij hem doet die het wel hij krijgt de output te zien
lijkt mij raar als hij iets fouts gedaan heb maar mij code is identiek dus dat is vreemd
 
Kris Peeters

Kris Peeters

16/07/2013 13:15:50
Quote Anchor link
Je hebt gelijk. Browsers lijken dit tegenwoordig wel te aanvaarden.
Ik zou het toch blijven afraden. Swat...

Hoe ziet die xml er uit?
 
Francoi gckx

Francoi gckx

16/07/2013 13:20:15
Quote Anchor link
@Kris als dit goed ga dan doe ik jou ajax voorbeeld dus maak je daar geen zorgen over

XML ziet er zo uit:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
<?xml version="1.0" encoding="ISO-8859-1"?>
<bookstore>
    <book category="Romance">
        <title lang="en">Everyday Italian</title>
        <author>Giada</author>
        <year>2005</year>
        <pric>30.00</price>
    </book>
    <book category="Romance">
        <title lang="en">book2</title>
        <author>Giada</author>
        <year>2005</year>
        <pric>30.00</price>
    </book>
    <book category="Romance">
        <title lang="en">book3</title>
        <author>Giada</author>
        <year>2005</year>
        <pric>30.00</price>
    </book>
</bookstore>


Is er een bug in phphulp normaal kreeg ik een emailbericht als iemand een reactie geeft:S
 
Kris Peeters

Kris Peeters

16/07/2013 14:06:00
Quote Anchor link
Er zit een error in je xml. <pric> in plaats van <price>
 
Francoi gckx

Francoi gckx

16/07/2013 14:15:10
Quote Anchor link
Zucht Ok bedankt! nu heb ik in iedergeval geleerd als er een klein fout in de xml zit de code ook niet werkt
Wijze les:)
 
Erwin H

Erwin H

16/07/2013 15:01:34
Quote Anchor link
Php knipper op 16/07/2013 12:28:19:
@Erwin H
Klopt maar mocht wel iets vriendelijker hé ;)

Dat is zo. En als iemand de tijd neemt om in elk geval een fatsoenlijke vraag te stellen en niet alleen een brok code te dumpen dan zal ik dat ook zeker doen.
 
Francoi gckx

Francoi gckx

16/07/2013 15:40:04
Quote Anchor link
Erwin H ik snap je punt begin net een snelle tut over js

dit is een klein voorbeeld/tut over javascript heel erg basic lijkt mij zoals terug te zien in de code
denk niet dat je veel nodig had met de titel die ik beschreef en een kleine stukje code
Was helemaal vergeten dit uit te leggen dat het niet van mij komt en dat het basis beginselen is

Als ik deze code zelf had bedacht dan is mij intuitie uiteraard om uitgebreider mij probleem te verwoorden

Ik hoop in de toekomst je hulp nodig te hebben met complexer codes zelfgeschreven
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.