Krijg geen waarde

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Senior Software developer PHP

Functie Jij als senior PHP ontwikkelaar komt te werken in 1 van onze SCRUM teams. Momenteel werken er zo’n 30 developers binnen onze organisatie Jij gaat de brug zijn tussen het bouwen van verschillende functionaliteiten binnen onze applicaties en deze vervolgens te integreren in onze centrale hub. Je start je dag om 9 uur met een stand up en dan pak je je taken op voor de dag. Een greep van jouw taken zijn: – Het bedenken en uitbouwen van features binnen de verschillende applicaties – Onderhouden van CI/CD pipelines – Bezighouden met Security & Privacy Eisen • Minimaal 4

Bekijk vacature »

Fullstack JavaScript Developer Webapplicaties

Bedrijfsomschrijving Voor deze organisatie ben ik op zoek naar een getalenteerde Fullstack JavaScript Developer. Ze is een snelgroeiend software development agency dat zich richt op het ontwikkelen van moderne webapplicaties en complexe systemen voor haar klanten. Ze is gevestigd onder de rook van Utrecht en heeft als doel om tot de top van de Nederlandse agencies te behoren. Deze organisatie maakt softwareoplossingen voor verschillende soorten bedrijven. Innovatie staat hoog in het vaandel en je zult dus met nieuwe technieken aan de slag gaan. Ze hebben klanten in vele branches zitten, zoals retail, finance, gezondheid en onderwijs. De diverse klanten zorgen

Bekijk vacature »

Junior Software Developer C# Verhuursector Verhuur

Samengevat: Wij ontwikkelen en leveren softwaresystemen voor de logistieke sector en de verhuursector. Ben jij geschikt als Junior Software Developer? Heb je ervaring met Delphi? Vaste baan: C# Software Developer Logistiek HBO €2.500 - €3.900 Deze werkgever is een software ontwikkelaar, gericht op software voor de logistieke sector. Deze werkgever heeft eigen producten ontwikkelen en leveren ook maatwerk. Ons bedrijf kent een boeiende en inspirerende werkomgeving met een open cultuur en mogelijkheden voor je verdere ontwikkeling. Bij bij hun werk je aan onze eigen bedrijfsapplicaties. Je ontwikkelt met ons de meest nieuwe software. Wij blinken uit als het gaat om

Bekijk vacature »

Ervaren Software Developer

Functie omschrijving Ben jij een ervaren Software Developer, en heb je ervaring met technieken zoals C#, MS Access & SQL? Vind jij het leuk om maatwerk software te ontwikkelen voor klanten in een specifieke branche? Dan is dit de baan voor jou! Als ontwikkelaar ben jij samen met een team van 12 collega’s verantwoordelijk voor het bouwen van nieuwe functionaliteiten en het uitbreiden van de core applicatie. Belangrijk is dat je ervaring hebt met C# en MS Access. Je bent flexibel en klantvriendelijk ingesteld, omdat het belangrijk is om de klanten zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn. Thuiswerken

Bekijk vacature »

Als Front-end developer werken aan apps voor het o

Functie Als Front-end developer werk je intensief samen met 1 van de UX-designers en denk je mee over de gebruiksvriendelijkheid en design van onze web- en mobile apps. Je bent betrokken bij sessies met gebruikers om designs te valideren en usability van de app-in-wording te testen. Vervolgens gebruik je dit om samen met je team waarin ook back-end (.NET) developers zitten, te zorgen voor de realisatie van de best mogelijke apps voor studenten en docenten. Eisen • Je hebt een hands-on development en coding mind-set en werkt graag aan een high quality code base welke je consequent onderhouden kan worden

Bekijk vacature »

Software Programmeur

Functie omschrijving Voor onze opdrachtgever in omgeving Rotterdam zijn wij opzoek naar een software programmeur die goed kan schrijven in de talen C of C++ en die het leuk vind om te werken met Linux! Werkzaamheden Programmeur Je bent bezig met het ontwikkelen van software en webapplicaties. Je kunt technische klussen uitvoeren op locatie. Je onderhoudt contact met de projectleider om er zeker van te zijn dat een project goed verloopt. Je zult klanten ondersteunen. Verder zul je technische ontwerpen en gebruikersdocumentaties schrijven en deze onderhouden. Bedrijfsprofiel Dit bedrijf wil de klanten een volledige oplossing kunnen bieden, waarbij ze een

Bekijk vacature »

Front-end (Angular) developer

Functie Om bovenstaande ambities waar te kunnen maken zijn ze op zoek naar een Front-end (Angular) developer. Het it-team bestaat momenteel uit de IT Manager, 2 back-end developers, 1 fullstack developer, 1 designer en een DevOps engineer. Ze zijn dus op zoek naar professionals die autonoom en gedisciplineerd aan de slag gaan, en bij aanvang als enige developer met hun Front-end applicaties aan de slag gaat. Wel hebben ze de ambitie om hier snel een 2e developer bij te vinden die jij dan ook zal kunnen aansturen/begeleiden. Je zult aan de slag gaan met het doorontwikkelen van hun bestaande UI

Bekijk vacature »

T-SQL Database developer

Functie omschrijving Ben jij een ETL database specialist? Houd jij ervan om te puzzelen met Databases, Query's & Stored procedures? Zoek jij uitdaging, vrijheid en verantwoordelijkheid? Zoek dan niet verder! Wij zijn per direct op zoek naar medior en senior database developers. Je gaat werken voor een relatief klein softwarebedrijf in omgeving Tilburg. Samen met 12 collega's (allemaal techneuten), ga jij je bezig houden met het bouwen en/of onderhouden van database software. Deze software wordt internationaal ingezet voor het automatiseren van logistieke processen. Jouw werkzaamheden gaan er als volgt uit zien: Je bent in een klein team met developers, verantwoordelijk

Bekijk vacature »

Software Developer

Longship.io gaat de wereld veroveren met baanbrekende software en legendarische... pizza-avonden! Lees hier de vacature van IT Operations Manager! Bij Longship werken we met een team van 5 mensen aan software voor laadpaal operators. Longship is ontstaan in 2020 met als doel om de elektrische mobiliteitstransitie aan te jagen. We zijn nu al een wereldwijde speler doordat we continu voorop lopen in innovatie. Ons platform helpt het versneld elektrificeren van wagenparken, internationaal! Wij zijn een startup met grote ambities die we willen bereiken met een relatief klein en efficiënt team. Je krijg de kans om ontzettend veel te leren van

Bekijk vacature »

C#.NET Developer

Dit ga je doen Ontwikkelen van de Back-end in .NET6 / C# en WebAPI (Focus);) Ontwikkelen van de Front-End in Nodje.js en Angular (secundair); Opstellen van een technisch ontwerp; Testen, documenteren en implementeren van de nieuwe applicatie; Verzorgen van de nazorg, na de implementatie; Het oplossen van bugs en incidenten. Hier ga je werken Als C#.NET Developer binnen deze organisatie kan jij het verschil maken. Zij werken momenteel nog met programmatuur die is ontwikkeld in C++. Hiervan gaan zij afscheid nemen zodra alle nieuwe software in C#.NET geschreven is. Een grootschalig en langdurig project. Voor hen is deze software van

Bekijk vacature »

Junior .NET Developer

Dit ga je doen Als junior .NET Developer lever je met jouw oplossingen direct een bijdrage aan de bedrijfsprocessen van de klanten. Werkzaamheden waar jij je zoal mee bezig houdt zijn; Het ontwikkelen, onderhouden en optimaliseren van de draaiende platforms van de klanten; Softwareontwikkeling middels C#, .NET; Klantcontact om de wensen te bespreken en uit te werken; Optimaliseren van de (huidige) bedrijfsprocessen; De IT-afdeling bestaat uit 30 personen verdeeld over 3 teams. Het team waar je in terecht komt bestaat uit ongeveer tien man. Het is een team wat bestaat uit betrokken collega’s, waar iedereen bereidt is om elkaar te

Bekijk vacature »

Junior .NET developer

Functie Jij hebt natuurlijk net jouw Bachelor op zak en gaat nu voor het eerst aan de slag bij een werkgever als junior .NET ontwikkelaar. Waarschijnlijk lijkt het jou spannend om ineens aan de slag te gaan bij klanten in de consultancy. Maak je niet druk, jij komt hier terecht in een warm bad en wordt totaal niet in het diepe gegooid. Zodra jij hier begint wordt jij gekoppeld aan een persoonlijke manager met een persoonlijk ontwikkelplan. Jij krijgt een scala aan trainingen, denk aan trainingen ten behoeve van het opdoen van zelf kennis en gedragscompetenties, maar ook trainingen voor

Bekijk vacature »

Full Stack .NET Developer

Dit ga je doen Als developer nieuwe gave features ontwikkelen; Werken met technieken als C#, Angular 12 en Javascript,; Maken van technische keuzes en beslissingen over de architectuur; Junior collega's coachen; Initiatief nemen voor nieuwe technische mogelijkheden; Je bent een belangrijke schakel - en vindt het leuk - om te schakelen met de business. Hier ga je werken In een team van 7 professionals ben je als Full Stack .NET Developer verantwoordelijk voor het ontwikkelen van applicaties voor het grootste inhouse product: een applicatie voor alles omtrent hypotheken. De programmeertaal die je hierbij beheerst is C#. Wil je van meerwaarde

Bekijk vacature »

Back-end Developer C#

Functie omschrijving We are looking for a dutch native speaker Ben jij een ervaren back-end developer, die graag in een in-house functie wil werken? Passen de woorden innovatie, programmeren en teamspeler bij jou? Zoek niet verder en lees snel verder. Voor een echt familiebedrijf in de regio van Uden ben ik op zoek naar een back-end developer, die met name kennis heeft van C# en .NET. Jij gaat de interne applicaties verder optimaliseren en nieuwe features ontwikkelen. Verder ga je de volgende werkzaamheden uitvoeren: Ondersteunen gebruikers; Uitvoeren van analyses van de software/applicaties; Maken van functionele ontwerpen en deze door vertalen

Bekijk vacature »

Grafisch vormgever

Standplaats: Maasland Aantal uren: 32 – 40 uur per week Opleidingsniveau: HBO werk- en denkniveau Ben jij een ambitieuze grafisch vormgever met een passie voor creativiteit en oog voor detail? Vind jij het daarnaast leuk om ook marketingactiviteiten op te pakken? Dan zijn wij op zoek naar jou! Bedrijfsinformatie Westacc Group BV is het zusterbedrijf van HABA en specialiseert zich in (maatwerk) oplossingen voor (elektro) techniek en verlichting in de kampeerbranche. Zij produceren en assembleren onderdelen voor caravans, campers en boten. Voor een groot aantal caravan- en campermerken leveren wij producten als zekeringkasten, invoerdozen, acculaders, schakelmateriaal en verlichting. De producten

Bekijk vacature »
Ben Janssen

Ben Janssen

22/08/2012 08:50:41
Quote Anchor link
Ik wil het totaal aantal records in de DB tellen, en die waarde opnemen als getal.
Maar op onderstaande manier wil het niet lukken.
Kan iemand mij vertellen hoe ik die waarde er wel in krijg.

Ook krijg ik deze foutmelding te zien, waar ik dus niets van snap.

Warning: session_start(): Cannot send session cache limiter - headers already sent (output started at /customers/7/1/d/thetimberwolves.nl/httpd.www/site/biggame.php:1) in /customers/7/1/d/thetimberwolves.nl/httpd.www/site/biggame.php on line 10



Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
109
110
111
112
113
114
115
116
117
118
119
120
121
122
123
124
125
<?php

/**
 * @author Ben Janssen
 * @copyright 2012
 */


ini_set('display_errors',1);
error_reporting(E_ALL);
session_start();

//Include
include'../cfg/cfg.php';
mysql_select_db($db,$con);
# sql debug
define('DEBUG_MODE',true);  // true == aan, false == uit

# functie voor sql debug

    function showSQLError($sql,$error,$text='Error')
    {

        if (DEBUG_MODE)
        {

            return  '<pre>Error: ' . $error . '<br />' . $sql . '</pre>';
        }

        else
        {
            return $text;
        }
    }

    $sql = "SELECT COUNT(*) FROM reservation WHERE speeldatum='2012-10-07'";
     if (($result = mysql_query($sql)) === false)
        {

            echo showSQLError($sql,mysql_error(),'Fout met database.');
        }

        else
        {
            $row = mysql_fetch_row($result,$con);
        }

        if($row == 100)
        {

            echo '
<!DOCTYPE html PUBLIC "-//W3C//DTD XHTML 1.0 Transitional//EN" "http://www.w3.org/TR/xhtml1/DTD/xhtml1-transitional.dtd">
<html xmlns="http://www.w3.org/1999/xhtml">

<head>
<meta content="text/html; charset=utf-8" http-equiv="Content-Type" />
<link type="text/css" rel="stylesheet" href="../css/content.css"/>

<title>TTW • Big game</title>
</head>

<body>
<p>Het is helaas niet meer mogelijk om te reserveren.</p>
<p>Voor meer info, neem contact op met de beheerder.</p>
<p></p>

</body>

</html>
'
;
        }

        else
        {
            $row2 = 100 - $row;
            echo '<!DOCTYPE html PUBLIC "-//W3C//DTD XHTML 1.0 Transitional//EN" "http://www.w3.org/TR/xhtml1/DTD/xhtml1-transitional.dtd">
<html xmlns="http://www.w3.org/1999/xhtml">

<head>
<meta content="text/html; charset=utf-8" http-equiv="Content-Type" />
<link type="text/css" rel="stylesheet" href="../css/content.css"/>

<title>TTW • Big game</title>
</head>

<body>
<p style="text-align:center">Er zijn nog '
.$row2.' plaatsen van de 100 beschikbaar.</p>
<form action="../biggame.php" name="biggame" id="BG1" method="post">
<table style="margin-left:auto;margin-right:auto">
<tr><td style="text-align:left">Naam</td><td>:</td><td style="text-align:left"><input class="mssg2" type="text" name="naam" id="BG2"/></td></tr>
<tr><td style="text-align:left">Achternaam</td><td>:</td><td style="text-align:left"><input class="mssg2" type="text" name="anaam" id="BG3"/></td></tr>
<tr><td style="text-align:left">Team naam</td><td>:</td><td style="text-align:left"><input class="mssg2" type="text" name="team" id="BG4"/></td></tr>
<tr><td style="text-align:left">Email</td><td>:</td><td style="text-align:left"><input class="mssg2" type="text" name="email" id="BG5"/></td></tr>
<tr><td style="text-align:left">Aantal dozen</td><td>:</td><td style="text-align:left">
    <select id="BG6" name="dozen">
    <option selected="selected" value="1">1</option>
    <option value="2">2</option>
    <option value="3">3</option>
    <option value="4">4</option>
    <option value="5">5</option>
    <option value="6">6</option>
    <option value="7">7</option>
    <option value="8">8</option>
    <option value="9">9</option>
    <option value="10">10</option>
    </select>

    <select id="BG7" name="paint">
    <option selected="selected" value="Shield">Shield</option>
    <option value="Claymore">Claymore</option>
    <option value="Mace">Mace</option>
    </select>

</td></tr>

<tr><td colspan="3">
<img id="captcha" src="/securimage/securimage_show.php" alt="CAPTCHA Image"/>
</td></tr>
<tr><td colspan="3">
<input type="text" name="captcha_code" size="10" maxlength="6"/>
<a href="#" onclick="document.getElementById(\'captcha\').src = \'/securimage/securimage_show.php?\' + Math.random(); return false">[ Different Image ]</a></td></tr>  

<tr><td style="text-align:center" colspan="3">
<input class="but" type="reset" id="butn_4" value="Reset"/>
<input class="but" type="submit" id="butn_5" value="Verzenden"/>
</td></tr>

</table>
</form>

</body>

</html>
'
;            
        }

?>
Gewijzigd op 22/08/2012 10:16:44 door Ben Janssen
 
PHP hulp

PHP hulp

05/05/2024 09:23:00
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

22/08/2012 09:01:52
Quote Anchor link
Staat er geen witregel voor je phpscript?
 
Obelix Idefix

Obelix Idefix

22/08/2012 09:35:05
Quote Anchor link
Haal je mailadres even uit de code, om te voorkomen dat je mogelijk allerlei 'aanbiedingen' krijgt ;-)
 
Erwin H

Erwin H

22/08/2012 09:50:04
Quote Anchor link
Hoe staan de data (datums) in je database, als DATE, TIMESTAMP of DATETIME? Alleen in het eerste geval zal je query lukken, in de andere twee niet omdat het veld dan ook een tijd bevat en dus nooit gelijk zal zijn aan de datum alleen. Gebruik in dat geval:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
SELECT COUNT(*) FROM reservation WHERE DATE(speeldatum)='2012-10-07'

Zo haal je alleen de datum uit het veld op en werkt de vergelijking wel.

Daarnaast fetch je de regel wel, maar check je of de hele array met resultaten die je ophaalt gelijk is aan 100:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
<?php
        else
        {
            $row = mysql_fetch_row($result,$con);
        }

        if($row == 100)
?>

Dat werkt dus ook niet, want een array is nooit gelijk aan 100. Wat je wilt doen is de juiste kolom vergelijken met 100. In jouw geval is de juiste kolom COUNT(*), omdat je geen alias meegeeft. Advies: geef wel een alias op dat is iets makkelijker:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
SELECT COUNT(*) AS totaal FROM reservation WHERE DATE(speeldatum)='2012-10-07'

De vergelijking wordt dan:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
<?php
if ( $row['totaal'] == 100 ){
  //blablabla
}
?>
 
Ben Janssen

Ben Janssen

22/08/2012 10:25:57
Quote Anchor link
Heb nu alles aangepast, maar krijg nog steeds deze foutmelding te zien.

Warning: mysql_fetch_row() expects parameter 2 to be long, resource given in /customers/7/1/d/thetimberwolves.nl/httpd.www/site/biggame.php on line 36


Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
109
110
111
112
113
114
115
116
117
118
119
120
121
122
123
124
<?php

/**
 * @author Ben Janssen
 * @copyright 2012
 */


ini_set('display_errors',1);
error_reporting(E_ALL);

//Include
include'../cfg/cfg.php';
mysql_select_db($db,$con);
# sql debug
define('DEBUG_MODE',true);  // true == aan, false == uit

# functie voor sql debug

    function showSQLError($sql,$error,$text='Error')
    {

        if (DEBUG_MODE)
        {

            return  '<pre>Error: ' . $error . '<br />' . $sql . '</pre>';
        }

        else
        {
            return $text;
        }
    }

    $sql = "SELECT COUNT(*) AS total FROM reservation WHERE DATE(speeldatum)='2012-10-07'";
     if (($result = mysql_query($sql)) === false)
        {

            echo showSQLError($sql,mysql_error(),'Fout met database.');
        }

        else
        {
            $row = mysql_fetch_row($result,$con);
        }

        if($row['total'] == 100)
        {

            echo '
<!DOCTYPE html PUBLIC "-//W3C//DTD XHTML 1.0 Transitional//EN" "http://www.w3.org/TR/xhtml1/DTD/xhtml1-transitional.dtd">
<html xmlns="http://www.w3.org/1999/xhtml">

<head>
<meta content="text/html; charset=utf-8" http-equiv="Content-Type" />
<link type="text/css" rel="stylesheet" href="../css/content.css"/>

<title>TTW • Big game</title>
</head>

<body>
<p>Het is helaas niet meer mogelijk om te reserveren.</p>
<p>Voor meer info, neem contact op met de beheerder.</p>
<p></p>

</body>

</html>
'
;
        }

        else
        {
            $row2 = 100 - $row['total'];
            echo '<!DOCTYPE html PUBLIC "-//W3C//DTD XHTML 1.0 Transitional//EN" "http://www.w3.org/TR/xhtml1/DTD/xhtml1-transitional.dtd">
<html xmlns="http://www.w3.org/1999/xhtml">

<head>
<meta content="text/html; charset=utf-8" http-equiv="Content-Type" />
<link type="text/css" rel="stylesheet" href="../css/content.css"/>

<title>TTW • Big game</title>
</head>

<body>
<p style="text-align:center">Er zijn nog '
.$row2.' plaatsen van de 100 beschikbaar.</p>
<form action="../biggame.php" name="biggame" id="BG1" method="post">
<table style="margin-left:auto;margin-right:auto">
<tr><td style="text-align:left">Naam</td><td>:</td><td style="text-align:left"><input class="mssg2" type="text" name="naam" id="BG2"/></td></tr>
<tr><td style="text-align:left">Achternaam</td><td>:</td><td style="text-align:left"><input class="mssg2" type="text" name="anaam" id="BG3"/></td></tr>
<tr><td style="text-align:left">Team naam</td><td>:</td><td style="text-align:left"><input class="mssg2" type="text" name="team" id="BG4"/></td></tr>
<tr><td style="text-align:left">Email</td><td>:</td><td style="text-align:left"><input class="mssg2" type="text" name="email" id="BG5"/></td></tr>
<tr><td style="text-align:left">Aantal dozen</td><td>:</td><td style="text-align:left">
    <select id="BG6" name="dozen">
    <option selected="selected" value="1">1</option>
    <option value="2">2</option>
    <option value="3">3</option>
    <option value="4">4</option>
    <option value="5">5</option>
    <option value="6">6</option>
    <option value="7">7</option>
    <option value="8">8</option>
    <option value="9">9</option>
    <option value="10">10</option>
    </select>

    <select id="BG7" name="paint">
    <option selected="selected" value="Shield">Shield</option>
    <option value="Claymore">Claymore</option>
    <option value="Mace">Mace</option>
    </select>

</td></tr>

<tr><td colspan="3">
<img id="captcha" src="/securimage/securimage_show.php" alt="CAPTCHA Image"/>
</td></tr>
<tr><td colspan="3">
<input type="text" name="captcha_code" size="10" maxlength="6"/>
<a href="#" onclick="document.getElementById(\'captcha\').src = \'/securimage/securimage_show.php?\' + Math.random(); return false">[ Different Image ]</a></td></tr>  

<tr><td style="text-align:center" colspan="3">
<input class="but" type="reset" id="butn_4" value="Reset"/>
<input class="but" type="submit" id="butn_5" value="Verzenden"/>
</td></tr>

</table>
</form>

</body>

</html>
'
;            
        }

?>
 
Leon blabla

Leon blabla

22/08/2012 10:29:31
Quote Anchor link
Probeer de tweede parameter te verwijderen:
mysql_fetch_row($result);
 
Ben Janssen

Ben Janssen

22/08/2012 16:56:06
Quote Anchor link
Oke dat heeft geholpen, maar hou ik deze over.

Notice: Undefined index: total in /customers/7/1/d/thetimberwolves.nl/httpd.www/site/biggame.php on line 38 Notice: Undefined index: total in /customers/7/1/d/thetimberwolves.nl/httpd.www/site/biggame.php on line 63
 
Erwin H

Erwin H

22/08/2012 17:04:57
Quote Anchor link
Verander mysql_fetch_row op regel 36 in mysql_fetch_assoc.

mysql_fetch_row geeft het resultaat in een array terug met numerieke keys, mysql_fetch_assoc geeft het terug met associatieve keys (dus met de namen van de geselecteerde kolommen). Over het algemeen is de tweede een stuk eenvoudiger, want dan hoef je zelf niet te gaan zitten tellen welk kolom nummer je moet hebben.
 
Ben Janssen

Ben Janssen

23/08/2012 05:10:24
Quote Anchor link
Helemaal super.

Dank je Erwin.
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.