Kutweer

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Ervaren PHP developer gezocht!

Functie Het team bestaat inmiddels uit zo’n 25 collega’s met specialisten op het gebied van development, data(analyse), marketing, infrastructuur en finance. Ze hebben een supermodern pand en bieden hiernaast veel vrijheid en verantwoordelijkheid. Ze doen er alles aan om jou op te gemak te stellen. Zo kun je je eigen werkplek inrichten naar persoonlijke wensen, maar gaan ze bijvoorbeeld ook jaarlijks met elkaar wintersporten en zijn er andere leuke uitjes. Als onderdeel van één van de scrumteams ga je aan de slag, samen ben je medeverantwoordelijk voor het doorontwikkelen van hun business applicatie waar het traffic team dagelijks mee werkt.

Bekijk vacature »

Cloud Developer

Cloud Developers opgelet! Bij Luminis zijn ze opzoek naar jou. Lees de vacature en solliciteer direct. Luminis is een software- en technologiebedrijf met meerdere vestigingen. Vanuit deze vestigingen werken 200 professionals aan technisch hoogwaardige oplossingen voor klanten zoals KLM, Nike en Bol.com. Ook ontwikkelt Luminis eigen oplossingen op het gebied van cloud, Internet of Things, data intelligence, e-sports en e-learning. Luminis onderscheidt zich door aantoonbaar voorop te lopen in technologie en innovatie. Luminis heeft drie kernpunten die verankerd zitten in alles wat we doen: het omarmen van nieuwe technologie, meesterschap en kennis delen. Functiebeschrijving First things first! Het is belangrijk

Bekijk vacature »

Oracle APEX developer

Wat je gaat doen: Als Oracle APEX ontwikkelaar bij DPA werk je samen met collega’s aan de meest interessante opdrachten. Je zult je ervaring met SQL, PL/SQL, JavaScript, HTML en CSS inzetten om wensen van opdrachtgevers te vertalen naar technische oplossingen. Je werk is heel afwisselend, omdat DPA zich niet beperkt tot een specifieke branche. Zo ben je de ene keer bezig binnen de zorgsector, de andere keer is dit bij de overheid. Wat we vragen: Klinkt goed? Voor deze functie breng je het volgende mee: Je hebt een hbo- of universitaire opleiding afgerond Je hebt 2 tot 5 jaar

Bekijk vacature »

Lasrobot Programmeur

Over de functie Off-line programma’s maken die het beste resultaat bij de lasrobot mogelijk maken De programma’s met behulp van teach verder optimaliseren Proactief meedenken over oplossingen en over de juiste invulling van lasmallen Het lasrobotproces zoveel mogelijk optimaliseren Over het bedrijf Onze opdrachtgever is gespecialiseerd in de engineering, productie en assemblage van samengestelde plaatwerkproducten en monodelen uit metaal. Onze klant werkt samen met het team aan de mooiste producten van de toekomst. Binnen dit bedrijf staat een sterk team van specialisten op het gebied van industrial design, mechanical engineering, in-house prototyping en all-round projectmanagement. Met daarbij uiteenlopende kennis in

Bekijk vacature »

SQL Developer

Functie omschrijving Altijd al willen werken bij een snelgroeiend bedrijf, actief in de logistieke sector? Dit is je kans! Ik ben op zoek naar een ervaren SQL Developer in de omgeving Tilburg. Dit bedrijf is gespecialiseerd in in de ontwikkeling van software en maatwerk oplossingen voor het automatiseren van logistieke processen. Klanten zijn o.a. BOL en andere grote distributiecentrums. Jouw taken worden vooral: Verantwoordelijk voor ontwikkelen van stored procedures, voor snelle afhandeling van data; Optimalisatie van de SQL query's en T-SQL query's; Jij gaat je bezig houden met ontwerpen, ontwikkelen en optimaliseren van de MS SQL Databases; In deze functie

Bekijk vacature »

(Junior) PHP Ontwikkelaar bij een retail bedrijf i

Bedrijfsomschrijving Ben jij een ervaren PHP ontwikkelaar met een passie voor retail en ICT? Wil jij werken in een team dat zich bezighoudt met het ontwikkelen van uitdagende applicaties voor een groot retailbedrijf in Delft? Dan zijn zij op zoek naar jou! Functieomschrijving Als PHP Ontwikkelaar werk je in een team aan de ontwikkeling van applicaties die door de gehele organisatie worden gebruikt. Je bent verantwoordelijk voor het ontwikkelen, testen en implementeren van deze applicaties. Je werkt hierbij nauw samen met andere ontwikkelaars, projectmanagers en stakeholders binnen de organisatie. Je taken bestaan onder andere uit: Ontwikkelen van nieuwe functionaliteiten en

Bekijk vacature »

Infrastructure Developer

Vacature details Vakgebied: Software/IT Opleiding: Senior Werklocatie: Eindhoven Vacature ID: 12945 Introductie Our client is one of the most innovative companies within the Netherlands. Currently we are looking for an Infrastructure Platform Engineer. Within this role you will be developing the infrastructure. Functieomschrijving Within this role you are responsible in the development of our distributed data and compute platform infrastructure. You will design, develop and implement new features and fixes. Next to this you will integrate and configurate other packages that supports the development of tuning applications within the organisation. You will support customer sites remotely. Design and implement the

Bekijk vacature »

High level C++ QT Developer

Vacature details Vakgebied: Software/IT Opleiding: Senior Werklocatie: Eindhoven Vacature ID: 13486 Introductie Would you like to be involved in every aspect of software development for our exceptional products, from specification and design to testing and integration? If you're passionate about software development and eager to apply your programming skills to create customer-focused deliverables, then this is the perfect chance for you to expand your expertise. You can become a member of our Machine Control department's data-driven development team, where you'll design and build software solutions that optimize machine productivity. As a senior software design engineer, you'll participate in all phases

Bekijk vacature »

Full Stack PHP Developer

Functieomschrijving Ervaren PHP Developer gezocht! Wij zijn op zoek naar een ervaren PHP Developer die het IT team van een organisatie in de regio Ermelo gaat versterken. Voor deze functie zijn we op zoek naar een enthousiaste en breed georiënteerde IT-er die deze innovatieve organisatie nog een stap verder gaat brengen. Wij zijn op zoek naar iemand die communicatief goed is en die zelfstandig problemen op kan lossen. Je bent verantwoordelijk voor het samenwerken met een externe partij het is hierbij jouw taak om deze partij uit te dagen op het geleverde werk. Het schrijven van concepten aan de AI

Bekijk vacature »

Back-end programmeur

Functieomschrijving Heb jij kort geleden je MBO of HBO ICT in ontvangst mogen nemen? Of ben je klaar voor een nieuw hoofdstuk in jouw carrière? Voor een uitdagende werkgever in de regio van Tilburg zijn wij op zoek naar een ambitieuze back-end programmeur met affiniteit met MS Acess. Samen met een enthousiast team ben je verantwoordelijk voor het bouwen van maatwerk software voor hun klanten. Je hebt kennis of ervaring van SQL, Maar affiniteit met MS Acess is nog belangrijker. Je bent sociaal naar klanten en flexibel ingesteld. Je denkt altijd in kansen en gaat graag de uitdaging aan. Verder

Bekijk vacature »

Medior Java developer (fullstack)

Wat je gaat doen: Of beter nog, wat wil jij doen? Binnen DPA GEOS zijn we dan ook op zoek naar enthousiaste Java developers om ons development team te versterken. Als Java developer werk je in Agile/Scrum teams bij onze klanten en daarbij kun je eventueel ook andere ontwikkelaars begeleiden in het softwareontwikkelproces. Verder draag je positief bij aan de teamgeest binnen een projectteam en je kijkt verder dan je eigen rol. Je gaat software maken voor verschillende opdrachtgevers in jouw regio. Je bent een professional die het IT-vak serieus neemt en kwaliteit levert. Je leert snel vanwege je diepgaande

Bekijk vacature »

T-SQL Database developer

Functie omschrijving Ben jij een ETL database specialist? Houd jij ervan om te puzzelen met Databases, Query's & Stored procedures? Zoek jij uitdaging, vrijheid en verantwoordelijkheid? Zoek dan niet verder! Wij zijn per direct op zoek naar medior en senior database developers. Je gaat werken voor een relatief klein softwarebedrijf in omgeving Tilburg. Samen met 12 collega's (allemaal techneuten), ga jij je bezig houden met het bouwen en/of onderhouden van database software. Deze software wordt internationaal ingezet voor het automatiseren van logistieke processen. Jouw werkzaamheden gaan er als volgt uit zien: Je bent in een klein team met developers, verantwoordelijk

Bekijk vacature »

C# .NET Ontwikkelaar ASP.NET

Samengevat: Deze werkgever is een inkooporganisatie. Ben jij een ervaren .Net ontwikkelaar? Heb je ervaring met .Net en C#? Vaste baan: C# .NET Developer .Net MBO HBO €3.100 - €4.300 Onze missie is: “Een essentiële bijdrage leveren aan het verlagen van de integrale kostprijs van de aangesloten groothandels, middels het bundelen van inkoopvolume en het creëren van synergie met en tussen de groothandels en leveranciers, met scherpe inkoopprijzen, goede handelscondities en gerichte dienstverlening als resultaat” Zij werken voor MKB klanten. Deze werkgever heeft veel verschillende projecten. Houd jij van afwisseling? Dan zit je bij hun goed! De branche van dit

Bekijk vacature »

Fullstack developer - medior

Functie omschrijving Ben jij toe aan een nieuwe uitdaging en zou jij graag bij een platte maar informele organisatie willen werken? Voor een mooi softwarebedrijf in omgeving Gorinchem zijn wij op zoek naar versterking. Als Fullstack developer wordt je bij dit bedrijf onderdeel van de volledige ontwikkeling van requirement tot oplevering! Werkzaamheden Jouw focus ligt op de front end en alles wat daarbij komt kijken. Je gaat ontwerpen, ontwikkelen, testen en valideren. Je zult voornamelijk werken met React.js en Typescript. Maar ook Javascript, HTML en CSS komen aanbod. Daarnaast zal je ook regelmatig met de back end werken! Bedrijfsprofiel Onze

Bekijk vacature »

Front end developer React Sportgames

Functie Als Front end developer ga jij aan de slag bij een gave en bekende organisatie op het gebied van sportgames. Jij gaat aan de slag in een scrumteam met 6 developers die gepassioneerd en actief bezig zijn om spelers kwalitatieve en mooie spelervaringen aan te bieden. Als scrumteam werken ze in drie wekelijkse sprints en begin je iedere ochtend met een stand-up. Als Front end developer werk jij bij deze organisatie voornamelijk met Javascript, html, css en React. Er wordt veel gebruikt gemaakt ook van C#, Docker en Kubernetes. Het team hecht veel waarde aan het leveren van hoogwaardige

Bekijk vacature »

Pagina: 1 2 volgende »

Chris -

Chris -

26/08/2010 09:30:57
Quote Anchor link
Dus, nog meer mensen de zeiknat op hun werk/school zitten door dit heerlijke Nederlandse weer?

Geluk dat een collega nog droge kleren heeft..
 
PHP hulp

PHP hulp

25/04/2024 06:25:16
 
Veur Heur

Veur Heur

26/08/2010 10:27:05
Quote Anchor link
neuh, een freelancer slaapt gewoon uit en werkt dan van huis :)
 
- -

- -

26/08/2010 10:38:44
Quote Anchor link
Vakantie :)
Wel laatste week :(
 
Ama saril

ama saril

26/08/2010 14:47:06
Quote Anchor link
Wordt altijd vrolijk van de regen dus kan er niet mee zitten. Im singiiiiiig in the rain :P
 
Dalando De Zuil

Dalando De Zuil

26/08/2010 15:24:39
Quote Anchor link
Auto :P
 
Tobias Tobias

Tobias Tobias

26/08/2010 15:26:47
Quote Anchor link
Zelf droog gebleven.
De riolering loopt hier over, dus de toiletten kunnen niet gebruikt worden... ;-)
 
Joakim Broden

Joakim Broden

26/08/2010 15:27:37
Quote Anchor link
Ik zit mooi nog een weekje in Hongarije en hier is het prachtig weer +-25 graden, warmer hoeft het fijn mij niet:)

Dinsdag ga ik weer richting huis na een maand hier te hebben gezeten, dan een week vakantie, dan een week revalideren (operatie, kruisband 2de keer...) en dan weer aan het werk :(
 
Dalando De Zuil

Dalando De Zuil

26/08/2010 15:30:36
Quote Anchor link
Oetzie en mijn achternaam op 26/08/2010 15:27:37:
Ik zit mooi nog een weekje in Hongarije en hier is het prachtig weer +-25 graden, warmer hoeft het fijn mij niet:)


Hongarije... Zwitserland is veel beter xD
 
Joakim Broden

Joakim Broden

26/08/2010 15:36:20
Quote Anchor link
Dalando De Zuil op 26/08/2010 15:30:36:
Oetzie en mijn achternaam op 26/08/2010 15:27:37:
Ik zit mooi nog een weekje in Hongarije en hier is het prachtig weer +-25 graden, warmer hoeft het fijn mij niet:)


Hongarije... Zwitserland is veel beter xD


Agh ja ik slaap deze maand bij mij schoonouders, dus best wel makkelijk, onderdak, eten, tolk, 1 die hier de omgeving kent etc dus geef mij Hongarije dan maar :P

Maar is het weer in NL zo slecht? Heb wel beetje gehoord dat het hier en daar beetje waait en dat er takken uit de bomen vallen :) Hoe is het weer in Friesland? Kan ik volgende week nog normaal thuis komen? :P
 
Dalando De Zuil

Dalando De Zuil

26/08/2010 15:38:36
Quote Anchor link
Oetzie en mijn achternaam op 26/08/2010 15:36:20:
Maar is het weer in NL zo slecht? Heb wel beetje gehoord dat het hier en daar beetje waait en dat er takken uit de bomen vallen :) Hoe is het weer in Friesland? Kan ik volgende week nog normaal thuis komen? :P


http://buienradar.nl/h.aspx?jaar=-3&soort=loop3uur1x1

Toevoeging op 26/08/2010 15:40:25:

En friesland komense 2 weken:

http://www.buienradar.nl/weersverwachting_Leeuwarden_Nederland.aspx?lat=5.77&lon=53.22
Gewijzigd op 26/08/2010 15:40:47 door Dalando De Zuil
 
Niek s

niek s

26/08/2010 16:00:39
Quote Anchor link
Je zult in Friesland wonen! Wat een 3e wereld land is dat :(
 
- SanThe -

- SanThe -

26/08/2010 16:02:45
Quote Anchor link
Niek s op 26/08/2010 16:00:39:
Je zult in Friesland wonen! Wat een 3e wereld land is dat :(


Hoog niveau respons.
 
Joakim Broden

Joakim Broden

26/08/2010 16:14:20
Quote Anchor link
Niek s op 26/08/2010 16:00:39:
Je zult in Friesland wonen! Wat een 3e wereld land is dat :(


Weer 1 met een vooroordeel die nooit zijn eigen provincie uit geweest is. en wat dan nog, boeren/3de wereld land? Zonder een boer kon jij nauwelijks leven, dan kon je je patatje nog niet eens op je bord krijgen :) Of ga je ons nu af kraken om dat wij een eigen taal/volkslied hebben, de meeste friezen kunnen tenminste nog normaal Nederlands praten, in tegenstelling (vaak) tot die Brabanders/Limburgers die vaak een Belgisch accent hebben waar je geen drol van kun bakken :)

Ik ben trots dat ik een Fries ben :)

Kom der maar in met je reactie Niek ;)
 
Chris -

Chris -

26/08/2010 16:16:41
Quote Anchor link
SanThe Nvt op 26/08/2010 16:02:45:
Niek s op 26/08/2010 16:00:39:
Je zult in Friesland wonen! Wat een 3e wereld land is dat :(


Hoog niveau respons.


Ach, het is koffiehoek.. Wel jammer dat hij niet met argumenten komt!
 
SilverWolf NL

SilverWolf NL

26/08/2010 16:50:02
Quote Anchor link
Oetzie en mijn achternaam op 26/08/2010 16:14:20:
...in tegenstelling (vaak) tot die Brabanders/Limburgers die vaak een Belgisch accent hebben waar je geen drol van kun bakken :)


Ehum, ik spreek toevallig Limburgs en tegen mij wordt gezegd dat je het aan m'n Nederlands niet hoort. Het ligt er net aan waar je komt,als je naar het zuiden van Limburg gaat dan versta ik die mensen zelfs niet, maar die praten dan ook meer Duits.

Trouwens, dat je er geen drol van kunt bakken ligt waarschijnlijk aan de hoeveelheid energie die je erin stopt om te luisteren, ik kan namelijk ook een beetje Fries lezen, en een beetje verstaan, terwijl ik het nooit geleerd heb.

Limburgers zijn over het algemeen wel kortzichtig, daar mogen ze wel wat aan doen...

Ontopic:
Ben nat geworden op weg naar school, geen regenbroek aan dus m'n normale was zeiknat. Wel droog naar huis kunnen gaan. Goed begin van het jaar zo hè?
 
Wouter De Schuyter

Wouter De Schuyter

26/08/2010 17:09:56
Quote Anchor link
Het is hier ook een fantastisch weertje in België :)...... *SARCASME*

@Oetzie en mijn achternaam; Ik ga gedeeltelijk met jouw akkoord, als ik die belgen op TV zie/bezig zie in real-life denk soms van wat een triestig volk zijn Belgen toch en ben ik zelf beschaamd ook belg te zijn.. Anyway, langer dan een dag kan ik een Nederlander toch ook niet bezig horen :p..
Gewijzigd op 26/08/2010 17:12:59 door Wouter De Schuyter
 
Tobias Tobias

Tobias Tobias

26/08/2010 17:48:42
Quote Anchor link
Paradox - op 26/08/2010 17:09:56:
@Oetzie en mijn achternaam; Ik ga gedeeltelijk met jouw akkoord, als ik die belgen op TV zie/bezig zie in real-life denk soms van wat een triestig volk zijn Belgen toch en ben ik zelf beschaamd ook belg te zijn.. Anyway, langer dan een dag kan ik een Nederlander toch ook niet bezig horen :p..


Nee, dan zijn nederlanders intelligenter bij idols, popstars, echte gooische meisjes en weet ik veel wat voor troep... ;-)

Ben zelf half fries en half tukker, dus echte boer.
 
Dalando De Zuil

Dalando De Zuil

26/08/2010 18:14:18
Quote Anchor link
Koffiehoek is weer gezellig =)

Quote:
Het is hier ook een fantastisch weertje in België :)......


Ben jij belg? :O
 
Wouter De Schuyter

Wouter De Schuyter

26/08/2010 18:15:21
Quote Anchor link
Dalando De Zuil op 26/08/2010 18:14:18:
Koffiehoek is weer gezellig =)

Quote:
Het is hier ook een fantastisch weertje in België :)......


Ben jij belg? :O


Ja, is dat dan een probleem :P?
 
Nicoow Unknown

Nicoow Unknown

26/08/2010 20:06:27
Quote Anchor link
Raadseltje dan maar:
Wat is die enorme klap die je hoort als je Friesland binnen rijdt?
 
Wouter De Schuyter

Wouter De Schuyter

26/08/2010 20:10:46
Quote Anchor link
Geen idee
 

Pagina: 1 2 volgende »



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.