Kutweer

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Programmeur / Developer

Voor een familiebedrijf in Doetinchem, actief in de machinebouw voor de food-sector, zijn wij op zoek naar een programmeur / developer. In deze functie ben je werkzaam in een team van 5 medewerkers. Je werkzaamheden bestaan onder andere uit het verhelderen van requirements vanuit de opdrachtgever, de klant en de afdeling ontwikkeling. Je verricht haalbaarheidsstudies en werkt specificaties uit die je afstemt met de opdrachtgever. Je ontwerpt design in software en stemt af met je collega's. De huidige vision-systemen zijn geschreven in C software, welke draait op een CUDA platform. Je schrijft en codeert software en zal gaan testdraaien. Tot

Bekijk vacature »

.NET developer

Functie As a .NET developer you start in a driven and diverse development team. Your team consists of 16 IT professionals, including 7 software engineers. Because your new employer is internationally active, there are also international IT professionals working in the IT department. As a result, the official language is English. As a team you are responsible for a new Cloud Native product. This product runs entirely in Azure with a Progress Database and various Azure Functions. In addition, this product has a JS front-end, a REST API system and a layer in C # .NET. The idea is therefore

Bekijk vacature »

Junior Software Developer

Functie omschrijving Wij zijn op zoek naar een Junior Software Developer .NET, C# voor een gaaf bedrijf in de omgeving van Utrecht! Sta jij aan het begin van je carrière en heb je net je HBO of WO-diploma in de richting van ICT of Techniek mogen ontvangen? En heb jij grote affiniteit met software development? Lees dan snel verder! Voor een opdrachtgever in de omgeving van Utrecht, zijn wij op zoek naar een Junior Software Developer. Werk jij graag aan verschillende projecten en ga je graag klanten op bezoek? Dan is dit de ideale functie voor jou! Binnen deze functie

Bekijk vacature »

Senior Front end developer

Functie Wij zijn op zoek naar een ambitieuze, zelfsturende Front-end Expert die ons (internationale) team komt versterken. Onze huidige software development afdeling bestaat uit 7 developers en designers. Wij zijn een écht softwarehuis, dus ervaring in software development is wel echt een must. Er wordt tegelijkertijd aan meerdere projecten gewerkt, voor mooie toonaangevende klanten. Je hebt dus regelmatig te maken met deadlines en opleveringen. Een deel van onze omgeving is in Angular.JS. Dit deel wordt langzamerhand omgebouwd naar de nieuwste versie van Angular. Jouw werkzaamheden zullen bestaan uit: Het aansturen en begeleiden van jouw collega’s Het implementeren van visuele elementen

Bekijk vacature »

Front-end developer gezocht

Functie Je komt in een team met ambitieuze developers die de passie voor Front-End met jou delen. Samen ga je aan de slag met leuke en leerzame opdrachten. Het team heeft een eigen budget en financiën en zij bepalen zelf hoe dat besteed en investeert wordt. Je gebruikt tools als JavaScript, Node.js, React, Angular, Typescript en Vue.js wanneer je werkt aan de opdrachten. Daarnaast zul je veel leren van je collega’s en gezamenlijk een leuke tijd doorbrengen tijdens activiteiten zoals wintersport, hackatons en conferentiebezoeken. Je krijgt niet alleen de mogelijkheid Front-End te ontwikkelen, maar ook vooral jezelf. Dit kan behaald

Bekijk vacature »

Software ontwikkelaar

Ben jij graag bezig met verschillende projecten? Vind jij beleving van klanten én medewerkers ook belangrijk? Wij zijn vanwege de doorontwikkeling van het applicatielandschap van onze opdrachtgever op zoek naar een fulltime software ontwikkelaar. Omschrijving Jij en jouw collega’s zijn verantwoordelijk voor de continuïteit en waarborging van het applicatielandschap. Om de processen vloeiend te laten verlopen is software ontwikkeling daarom van essentieel belang. Onze opdrachtgever doet dit voornamelijk zelf, met door hun eigen ontwikkelde applicaties. Dit betekent dat jij: functionele eisen vertaalt naar gebruiksvriendelijke software; tijdens SCRUM sessies advies geeft over het te bouwen ontwerp; nieuwe software ontwikkelt en het

Bekijk vacature »

Software Programmeur PHP - JAVA

Functie Heb jij altijd al willen werken voor een bedrijf, dat veilige netwerkverbindingen levert, door middel van veilige oplossingen, die door middel van de nieuwste technologieën ontwikkelt zijn? Stop dan nu met zoeken! Voor een opdrachtgever in omgeving Moordrecht zijn wij op zoek naar een programmeur. Hoe kan jouw dag er straks uitzien? Je gaat software en webapplicaties ontwikkelen met behulp van de talen C / C++ / PHP. Je gaat technische klussen uitvoeren op locatie bij klanten. Je onderhoudt contact met de projectleider om er zeker van te zijn dat een projecten goed verlopen. Je gaat klanten ondersteunen op

Bekijk vacature »

Ambitieuze medior developer

Wat je gaat doen: Heb jij al een paar jaar ervaring als developer maar wil jij naar the next level? In ons NextLevelDev Programma helpen wij jou om de volgende stap te zetten: een mooi programma aan trainingen op het gebied van Java, hippe frameworks, Agile/Scrum, OCP-certificering en optioneel: andere JVM-talen als Kotlin en Scala; Cloud (AWS, Azure, GCP) Soc Of beter nog, wat wil jij doen? Binnen DPA GEOS zijn we dan ook op zoek naar enthousiaste Java developers om ons development team te versterken. Als Java developer werk je in Agile/Scrum teams bij onze klanten en daarbij kun

Bekijk vacature »

Grafisch vormgever

Standplaats: Maasland Aantal uren: 32 – 40 uur per week Opleidingsniveau: HBO werk- en denkniveau Ben jij een ambitieuze grafisch vormgever met een passie voor creativiteit en oog voor detail? Vind jij het daarnaast leuk om ook marketingactiviteiten op te pakken? Dan zijn wij op zoek naar jou! Bedrijfsinformatie Westacc Group BV is het zusterbedrijf van HABA en specialiseert zich in (maatwerk) oplossingen voor (elektro) techniek en verlichting in de kampeerbranche. Zij produceren en assembleren onderdelen voor caravans, campers en boten. Voor een groot aantal caravan- en campermerken leveren wij producten als zekeringkasten, invoerdozen, acculaders, schakelmateriaal en verlichting. De producten

Bekijk vacature »

Senior Front end developer Automotive Angular

Functie Als Senior Front end developer kom je te werken in een team van 11 developers. 9 van de 11 focussen zich op back end, welke is geschreven in Java, en 2 op de front end waarbij er gebruik wordt gemaakt van Typescript en Angular. De focus in deze rol ligt op 2 aspecten; doorontwikkeling van de eigen tooling en gebruik van de tooling t.b.v. klantprojecten. Momenteel zijn ze in de afrondende fase van een project waarbij ze het gehele verkoopproces van nieuwe auto’s anders ingeregeld hebben voor een grote dealer in Nederland. Waarbij Auto’s normaliter pas verkocht werden in

Bekijk vacature »

Back-end PHP Software Developer - Juniorfunctie

Functieomschrijving Wij zijn op zoek naar een PHP Software Developer om ons team te versterken en mee te werken aan de ontwikkeling van eigen IOT-oplossingen. In deze functie ben je verantwoordelijk voor het bouwen van webapplicaties, apps en dashboards voor het uitlezen en managen van sensoren in machines. Je werkt nauw samen met een team van ontwikkelaars en engineers om de beste software-oplossingen te creëren. Jouw werkzaamheden zien er als volgt uit: Je bent in deze rol verantwoordelijk voor het ontwerpen, ontwikkelen en onderhouden van webapplicaties en softwaretoepassingen voor in-house ontwikkelde IOT oplossingen. Je werkt aan complexe databases en back-end

Bekijk vacature »

PHP/Symfony developer

Functieomschrijving Vanuit het hoofdkantoor in omgeving Bergen op Zoom ben je als PHP/Symfony Developer niet alleen bezig met software ontwikkeling. Je bent buiten ontwikkeling ook continu bezig met het zoeken naar nieuwe trends en ontwikkelingen die van waarde kunnen zijn voor de efficiëntie van software ontwikkeling. Techstack: PHP, Symfony & mySQL. Jouw takenpakket ziet er als volgt uit: Het ontwerpen en implementeren van webapplicaties met het Symfony-framework; Het testen van ontwikkelde applicaties om te zorgen dat ze goed functioneren en voldoen aan de eisen van de klanten; Het schrijven van een schone en efficiënte code volgens het Symfony framework; Onderhouden

Bekijk vacature »

Medior Java developer (fullstack)

Wat je gaat doen: Of beter nog, wat wil jij doen? Binnen DPA GEOS zijn we dan ook op zoek naar enthousiaste Java developers om ons development team te versterken. Als Java developer werk je in Agile/Scrum teams bij onze klanten en daarbij kun je eventueel ook andere ontwikkelaars begeleiden in het softwareontwikkelproces. Verder draag je positief bij aan de teamgeest binnen een projectteam en je kijkt verder dan je eigen rol. Je gaat software maken voor verschillende opdrachtgevers in jouw regio. Je bent een professional die het IT-vak serieus neemt en kwaliteit levert. Je leert snel vanwege je diepgaande

Bekijk vacature »

Full Stack .NET Developer C# ASP.NET

Samengevat: Deze werkgever is gespecialiseerd in het op afstand bewaken en besturen van machines en processen. Ben jij een ervaren Full Stack .NET Developer? Heb je ervaring met C# en ASP.NET? Vaste baan: .Net Developer C# ASP.NET HBO €3.300 - €4.500 Deze werkgever is een snel groeiende onderneming gespecialiseerd in het op afstand bewaken en besturen van machines en processen, IoT (Internet of Things). Deze werkgever is een veelzijdige organisatie. Je werkt voor de eigen IT organisatie. Zij werken met moderne technologie en staan open voor innovatie. Wil jij bij de top specialisten horen? Ben jij op zoek naar een

Bekijk vacature »

Lasrobot Programmeur

Over de functie Off-line programma’s maken die het beste resultaat bij de lasrobot mogelijk maken De programma’s met behulp van teach verder optimaliseren Proactief meedenken over oplossingen en over de juiste invulling van lasmallen Het lasrobotproces zoveel mogelijk optimaliseren Over het bedrijf Onze opdrachtgever is gespecialiseerd in de engineering, productie en assemblage van samengestelde plaatwerkproducten en monodelen uit metaal. Onze klant werkt samen met het team aan de mooiste producten van de toekomst. Binnen dit bedrijf staat een sterk team van specialisten op het gebied van industrial design, mechanical engineering, in-house prototyping en all-round projectmanagement. Met daarbij uiteenlopende kennis in

Bekijk vacature »

Pagina: 1 2 volgende »

Chris -

Chris -

26/08/2010 09:30:57
Quote Anchor link
Dus, nog meer mensen de zeiknat op hun werk/school zitten door dit heerlijke Nederlandse weer?

Geluk dat een collega nog droge kleren heeft..
 
PHP hulp

PHP hulp

04/05/2024 18:43:54
 
Veur Heur

Veur Heur

26/08/2010 10:27:05
Quote Anchor link
neuh, een freelancer slaapt gewoon uit en werkt dan van huis :)
 
- -

- -

26/08/2010 10:38:44
Quote Anchor link
Vakantie :)
Wel laatste week :(
 
Ama saril

ama saril

26/08/2010 14:47:06
Quote Anchor link
Wordt altijd vrolijk van de regen dus kan er niet mee zitten. Im singiiiiiig in the rain :P
 
Dalando De Zuil

Dalando De Zuil

26/08/2010 15:24:39
Quote Anchor link
Auto :P
 
Tobias Tobias

Tobias Tobias

26/08/2010 15:26:47
Quote Anchor link
Zelf droog gebleven.
De riolering loopt hier over, dus de toiletten kunnen niet gebruikt worden... ;-)
 
Joakim Broden

Joakim Broden

26/08/2010 15:27:37
Quote Anchor link
Ik zit mooi nog een weekje in Hongarije en hier is het prachtig weer +-25 graden, warmer hoeft het fijn mij niet:)

Dinsdag ga ik weer richting huis na een maand hier te hebben gezeten, dan een week vakantie, dan een week revalideren (operatie, kruisband 2de keer...) en dan weer aan het werk :(
 
Dalando De Zuil

Dalando De Zuil

26/08/2010 15:30:36
Quote Anchor link
Oetzie en mijn achternaam op 26/08/2010 15:27:37:
Ik zit mooi nog een weekje in Hongarije en hier is het prachtig weer +-25 graden, warmer hoeft het fijn mij niet:)


Hongarije... Zwitserland is veel beter xD
 
Joakim Broden

Joakim Broden

26/08/2010 15:36:20
Quote Anchor link
Dalando De Zuil op 26/08/2010 15:30:36:
Oetzie en mijn achternaam op 26/08/2010 15:27:37:
Ik zit mooi nog een weekje in Hongarije en hier is het prachtig weer +-25 graden, warmer hoeft het fijn mij niet:)


Hongarije... Zwitserland is veel beter xD


Agh ja ik slaap deze maand bij mij schoonouders, dus best wel makkelijk, onderdak, eten, tolk, 1 die hier de omgeving kent etc dus geef mij Hongarije dan maar :P

Maar is het weer in NL zo slecht? Heb wel beetje gehoord dat het hier en daar beetje waait en dat er takken uit de bomen vallen :) Hoe is het weer in Friesland? Kan ik volgende week nog normaal thuis komen? :P
 
Dalando De Zuil

Dalando De Zuil

26/08/2010 15:38:36
Quote Anchor link
Oetzie en mijn achternaam op 26/08/2010 15:36:20:
Maar is het weer in NL zo slecht? Heb wel beetje gehoord dat het hier en daar beetje waait en dat er takken uit de bomen vallen :) Hoe is het weer in Friesland? Kan ik volgende week nog normaal thuis komen? :P


http://buienradar.nl/h.aspx?jaar=-3&soort=loop3uur1x1

Toevoeging op 26/08/2010 15:40:25:

En friesland komense 2 weken:

http://www.buienradar.nl/weersverwachting_Leeuwarden_Nederland.aspx?lat=5.77&lon=53.22
Gewijzigd op 26/08/2010 15:40:47 door Dalando De Zuil
 
Niek s

niek s

26/08/2010 16:00:39
Quote Anchor link
Je zult in Friesland wonen! Wat een 3e wereld land is dat :(
 
- SanThe -

- SanThe -

26/08/2010 16:02:45
Quote Anchor link
Niek s op 26/08/2010 16:00:39:
Je zult in Friesland wonen! Wat een 3e wereld land is dat :(


Hoog niveau respons.
 
Joakim Broden

Joakim Broden

26/08/2010 16:14:20
Quote Anchor link
Niek s op 26/08/2010 16:00:39:
Je zult in Friesland wonen! Wat een 3e wereld land is dat :(


Weer 1 met een vooroordeel die nooit zijn eigen provincie uit geweest is. en wat dan nog, boeren/3de wereld land? Zonder een boer kon jij nauwelijks leven, dan kon je je patatje nog niet eens op je bord krijgen :) Of ga je ons nu af kraken om dat wij een eigen taal/volkslied hebben, de meeste friezen kunnen tenminste nog normaal Nederlands praten, in tegenstelling (vaak) tot die Brabanders/Limburgers die vaak een Belgisch accent hebben waar je geen drol van kun bakken :)

Ik ben trots dat ik een Fries ben :)

Kom der maar in met je reactie Niek ;)
 
Chris -

Chris -

26/08/2010 16:16:41
Quote Anchor link
SanThe Nvt op 26/08/2010 16:02:45:
Niek s op 26/08/2010 16:00:39:
Je zult in Friesland wonen! Wat een 3e wereld land is dat :(


Hoog niveau respons.


Ach, het is koffiehoek.. Wel jammer dat hij niet met argumenten komt!
 
SilverWolf NL

SilverWolf NL

26/08/2010 16:50:02
Quote Anchor link
Oetzie en mijn achternaam op 26/08/2010 16:14:20:
...in tegenstelling (vaak) tot die Brabanders/Limburgers die vaak een Belgisch accent hebben waar je geen drol van kun bakken :)


Ehum, ik spreek toevallig Limburgs en tegen mij wordt gezegd dat je het aan m'n Nederlands niet hoort. Het ligt er net aan waar je komt,als je naar het zuiden van Limburg gaat dan versta ik die mensen zelfs niet, maar die praten dan ook meer Duits.

Trouwens, dat je er geen drol van kunt bakken ligt waarschijnlijk aan de hoeveelheid energie die je erin stopt om te luisteren, ik kan namelijk ook een beetje Fries lezen, en een beetje verstaan, terwijl ik het nooit geleerd heb.

Limburgers zijn over het algemeen wel kortzichtig, daar mogen ze wel wat aan doen...

Ontopic:
Ben nat geworden op weg naar school, geen regenbroek aan dus m'n normale was zeiknat. Wel droog naar huis kunnen gaan. Goed begin van het jaar zo hè?
 
Wouter De Schuyter

Wouter De Schuyter

26/08/2010 17:09:56
Quote Anchor link
Het is hier ook een fantastisch weertje in België :)...... *SARCASME*

@Oetzie en mijn achternaam; Ik ga gedeeltelijk met jouw akkoord, als ik die belgen op TV zie/bezig zie in real-life denk soms van wat een triestig volk zijn Belgen toch en ben ik zelf beschaamd ook belg te zijn.. Anyway, langer dan een dag kan ik een Nederlander toch ook niet bezig horen :p..
Gewijzigd op 26/08/2010 17:12:59 door Wouter De Schuyter
 
Tobias Tobias

Tobias Tobias

26/08/2010 17:48:42
Quote Anchor link
Paradox - op 26/08/2010 17:09:56:
@Oetzie en mijn achternaam; Ik ga gedeeltelijk met jouw akkoord, als ik die belgen op TV zie/bezig zie in real-life denk soms van wat een triestig volk zijn Belgen toch en ben ik zelf beschaamd ook belg te zijn.. Anyway, langer dan een dag kan ik een Nederlander toch ook niet bezig horen :p..


Nee, dan zijn nederlanders intelligenter bij idols, popstars, echte gooische meisjes en weet ik veel wat voor troep... ;-)

Ben zelf half fries en half tukker, dus echte boer.
 
Dalando De Zuil

Dalando De Zuil

26/08/2010 18:14:18
Quote Anchor link
Koffiehoek is weer gezellig =)

Quote:
Het is hier ook een fantastisch weertje in België :)......


Ben jij belg? :O
 
Wouter De Schuyter

Wouter De Schuyter

26/08/2010 18:15:21
Quote Anchor link
Dalando De Zuil op 26/08/2010 18:14:18:
Koffiehoek is weer gezellig =)

Quote:
Het is hier ook een fantastisch weertje in België :)......


Ben jij belg? :O


Ja, is dat dan een probleem :P?
 
Nicoow Unknown

Nicoow Unknown

26/08/2010 20:06:27
Quote Anchor link
Raadseltje dan maar:
Wat is die enorme klap die je hoort als je Friesland binnen rijdt?
 
Wouter De Schuyter

Wouter De Schuyter

26/08/2010 20:10:46
Quote Anchor link
Geen idee
 

Pagina: 1 2 volgende »



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.