laat geen rechtercontent zien en geen foutmelding

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Willem criens

willem criens

13/02/2009 16:05:00
Quote Anchor link
hallo,

ik zit met het probleem dat als ik op een menuItem klik dat hij dan niet in de rechter content de aangeklikte pagina laat zien(hij laat ook geen fout melding zien) maar als je in de pagina bron kijkt dan staat daar wel wat er in de rechter content hoort, kortom: hij laat het dus niet zien op het scherm maar wel in de pagina bron

waar kan dat aanliggen?
 
PHP hulp

PHP hulp

27/05/2024 05:26:36
 
Jesper Diovo

Jesper Diovo

13/02/2009 16:14:00
Quote Anchor link
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
<?php
error_reporting(E_ALL);
ini_set("display_errors",1);
// de rest van je code
?>


Bovenaan je pagina.
 
Willem criens

willem criens

13/02/2009 16:16:00
Quote Anchor link
ja dat heb ik er al staan(in IE zegt hij dat de pagina niet bestaat foutmelding hieronder, maar in firefox geeft hij geen meldingen aan)

Warning: include(?page=information.php) [function.include]: failed to open stream: No error in D:\wamp\www\index.php on line 83

Warning: include() [function.include]: Failed opening '?page=information.php' for inclusion (include_path='.;C:\php5\pear') in D:\wamp\www\index.php on line 83


en als ik de
include('?page=information.php');
verander in
include('information.php');

zet hij me naar login.php
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door willem criens
 
Pieter van Linschoten

Pieter van Linschoten

13/02/2009 16:33:00
Quote Anchor link
Heb je die pagina information.php niet zo beveiligd, dat je wanneer je niet bent ingelogd, wordt door gestuurd naar login.php?

include('?page=information.php'); << Gaat nooit werken, tenzij je een bestand hebt met de naam ?page=information.php (wat waarschijnlijk niet eens kan)
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Pieter van Linschoten
 
Willem criens

willem criens

13/02/2009 16:37:00
Quote Anchor link
ik heb hem wel beveiligd maar inplaats van dat hij je naar login.php stuurd zegt hij dat je neit ingelogged bent

dit is me stukje code waarmee je de contens aanroept:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
<?php
if($active == 0)
{

    $page1 = array ('login', 'register', 'index');
    if (isset($_GET['page1']) && in_array($_GET['page1'], $page1))
    {

         include($_GET['page1'] . '.php');
    }

    else
    {
        include('login.php');
        include('story.php');
    }
}

elseif($active == 1)
{

    ?>

<div id="contentLeft">
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
<?php
        include ("menu.php");
        ?>

</div>
<div id="contentRight">
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
<?php
        $page2
= array ('information', 'jobs', 'test', 'login');
        if (isset($_GET['page']) && in_array($_GET['page'], $page2))
        {

            include($_GET['page'].'.php');
        }

        else
        {
            include('?page=information.php');
        }

        ?>

</div>
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
<?php
}
?>
 
Pieter van Linschoten

Pieter van Linschoten

13/02/2009 16:51:00
Quote Anchor link
Allereerst:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
<?

include('?page=information.php');
#moet zijn:
include('information.php');
?>

PHP.net:
Files for including are first looked for in each include_path entry relative to the current working directory, and then in the directory of current script. E.g. if your include_path is libraries, current working directory is /www/, you included include/a.php and there is include "b.php" in that file, b.php is first looked in /www/libraries/ and then in /www/include/. If filename begins with ./ or ../, it is looked only in the current working directory.
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Pieter van Linschoten
 
Willem criens

willem criens

13/02/2009 16:54:00
Quote Anchor link
ja dat heb ik gedaan maar dan laat hij alsnog niks zien in firefox en in IE redirect hij me gelijk door naar login.php

EDIT

probleem is opgelost(layout issue)
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door willem criens
 
Jesper Diovo

Jesper Diovo

13/02/2009 17:46:00
Quote Anchor link
Misschien dat je je oplossing even moet plaatsen. Hebben mensen in de toekomst met dit soort problemen ook meteen een oplossing.
 
Willem criens

willem criens

13/02/2009 17:47:00
Quote Anchor link
nou de oplossing was de ingestelde breedte van de linker en rechter content, ze kwamen over elkaar heen waardoor ze onder elkaar kwamen
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.