laat plaatje niet zien

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Senior Front-end developer (React)

Functie Met een ontwikkelafdeling van ruim 20 collega’s is dit zo ongeveer de helft van alle medewerkers. De software(ontwikkeling) is dan ook de drijvende kracht binnen de organisatie. Ze werken aan het verbeteren dan de bestaande, maar zeker ook nieuwe producten. De software bestaat uit verschillende (React) webapplicaties, maar ook een mobile (React native) app. Hierdoor kom je met verschillende uitdagingen in aanraking en is Mobile kennis natuurlijk mooi meegenomen. De software wordt door vele duizenden professionals dagelijks gebruikt en bevatten grote hoeveelheden data. Aan het team de uitdaging om hierin de best mogelijke gebruiksvriendelijkheid neer te zetten door gebruik

Bekijk vacature »

PHP Programmeur

Functieomschrijving Vanuit het hoofdkantoor in omgeving Breda, ontwikkel je als PHP programmeur niet alleen webapplicaties, maar ben je verder ook gefocust op het constant inspelen op nieuwe innovaties m.b.t software ontwikkeling. Naast het ontwikkelen van webapplicaties, bouwt deze toffe werkgever ook webshops en websites voor hun opdrachtgevers. Wat ga je doen? Het testen van ontwikkelde applicaties om te zorgen dat ze goed functioneren en voldoen aan de eisen van de klanten; Het ontwerpen en implementeren van webapplicaties met het Symfony framework; Het schrijven van een schone en efficiënte code volgens het Symfony framework; Onderhouden en updaten van bestaande applicaties die

Bekijk vacature »

Medior/senior Fullstack developer

Functie Onder begeleiding van 3 accountmanagers waarvan er 1 binnen jouw expertise je aanspreekpunt zal zijn ga je aan de slag bij diverse opdrachtgevers. Hij of zij helpt je bij het vinden van een passende en uitdagende opdracht. Hierin houden ze uiteraard rekening met jouw situatie, ervaring en (technische) ambities. De opdrachten duren gemiddeld één tot 2 jaar. Hierdoor kun je je ook echt vastbijten in een project en als consultant impact maken. Naast de opdracht ben je regelmatig met je collega’s van de IT-afdeling om bijvoorbeeld onderlinge kennis te delen, of nieuwe trends te bespreken. Ook worden er regelmatig

Bekijk vacature »

.NET Developer gezocht!

Functie omschrijving Wij zijn op zoek naar een .NET Developer! Wil jij werken voor een internationaal bedrijf waar je legio mogelijkheden krijgt als Software Ontwikkelaar? Grijp nu je kans en kijk snel of jouw vaardigheden aansluiten bij onderstaand profiel! Je kunt een uitdagende rol gaan vervullen als .NET Developer binnen een internationaal bedrijf dat gevestigd is in omgeving Bergen. Dit bedrijf is zeer vooruitstrevend en verricht betekenisvol werk. Binnen dit bedrijf wordt gewerkt aan de productie en ontwikkeling van medische middelen. Als .NET Developer ga jij je bezig houden met het volgende: Je wordt betrokken bij alle fasen van software

Bekijk vacature »

Ervaren Software Developer

Functie omschrijving Ben jij een ervaren Software Developer, en heb je ervaring met technieken zoals C#, MS Access & SQL? Vind jij het leuk om maatwerk software te ontwikkelen voor klanten in een specifieke branche? Dan is dit de baan voor jou! Als ontwikkelaar ben jij samen met een team van 12 collega’s verantwoordelijk voor het bouwen van nieuwe functionaliteiten en het uitbreiden van de core applicatie. Belangrijk is dat je ervaring hebt met C# en MS Access. Je bent flexibel en klantvriendelijk ingesteld, omdat het belangrijk is om de klanten zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn. Thuiswerken

Bekijk vacature »

Ervaren PHP ontwikkelaar

Functie Jij als PHP ontwikkelaar komt te werken in een team van 4 andere PHP ontwikkelaars. Je zult je voornamelijk bezig houden met: – Het ontwikkelen van nieuwe features – Doorontwikkelen van de API – Nadenken over de technische infrastructuur – Datakwaliteit Samen met het team ben jij verantwoordelijk voor de verdere ontwikkeling van de software en om de positie als marktleider in Europa te behouden. Ze werken volgens SCRUM in 2 wekelijkse sprints, werken met Jira voor alle tickets en communiceren veel via Slack. Eisen • Minimaal 3 jaar ervaring als back end developer • Je hebt affiniteit met

Bekijk vacature »

Senior .NET developer

Klaar voor een nieuwe uitdaging? Welke technologieën gaan schuil achter de dagelijkse energievoorziening? Als senior .NET developer bij Kenter maak jij samen met je team het verschil, zowel voor de interne organisatie als voor eindklanten. Samen bouwen jullie aan innovatieve dienstverlening met behulp van de nieuwste technologieën en tools. Het is een functie met veel vrijheid, goede arbeidsvoorwaarden én je draagt jouw steentje bij aan de energietransitie. Klinkt dit als iets voor jou? Lees dan verder of solliciteer direct! Wat ga je doen als senior .NET developer? Als senior .NET developer bij Kenter (onderdeel van Alliander) ben je van onschatbare

Bekijk vacature »

Full Stack Developer

Dit ga je doen Ontwikkelen van Product Informatie Management (PIM) systemen; Werken aan zowel grotere als kleine projecten voor toonaangevende klanten binnen o.a. de retail; Verantwoordelijk voor de front-end werkzaamheden; Naast de front-end werk je ook aan de backend. Hier ga je werken Als Full Stack Developer komt je te werken binnen een vooruitstrevende organisatie die Product Informatie Management (PIM) systemen levert aan hun klanten. Hun klanten zijn toonaangevende bedrijven binnen o.a. de retail. De organisatie zit gevestigd in regio Zwolle en bestaat uit zo'n 35 medewerkers, waarvan 30 IT. Je komt te werken binnen één van de zelfsturende development

Bekijk vacature »

Junior .NET Developer

Dit ga je doen Als junior .NET Developer lever je met jouw oplossingen direct een bijdrage aan de bedrijfsprocessen van de klanten. Werkzaamheden waar jij je zoal mee bezig houdt zijn; Het ontwikkelen, onderhouden en optimaliseren van de draaiende platforms van de klanten; Softwareontwikkeling middels C#, .NET; Klantcontact om de wensen te bespreken en uit te werken; Optimaliseren van de (huidige) bedrijfsprocessen; De IT-afdeling bestaat uit 30 personen verdeeld over 3 teams. Het team waar je in terecht komt bestaat uit ongeveer tien man. Het is een team wat bestaat uit betrokken collega’s, waar iedereen bereidt is om elkaar te

Bekijk vacature »

Webshop beheerder / Fullstack developer

Functie omschrijving Wij zijn op zoek naar een full stack developer die zich bezig gaat houden met het uitbreiden en verbeteren van de online webshop. Een onderdeel van jouw werkzaamheden is naast het beheren van de webshop ook om de processen en structuren te stroomlijnen. Ben jij een leergierige en ambitieuze junior developer met technische skills? Ben jij op zoek naar een werkgever die jouw de volledige vrijheid geeft om jezelf tot een volwaardige senior te ontwikkelen? Lees dan snel verder! Werkzaamheden Onderhouden van de webshop (denk aan het bijhouden van de voorraad); Nieuwe functies toevoegen aan de product configurator

Bekijk vacature »

Low code Developer

Dit ga je doen Je richt je op het doorontwikkelen van bestaande applicaties en het geheel van scratch af aan opzetten van nieuwe applicaties binnen een low code platform; Je beoordeelt technisch ontwerpen en maakt de vertaalslag naar de technische oplossingen binnen het platform; Je voert testwerkzaamheden uit; Je adviseert de organisatie op jouw vakgebied; Je schakelt met business analisten en de architect om tot mooie oplossingen te komen; Je lost bugs op en denkt mee over een structurele oplossing. Hier ga je werken Het gaat om een bekend internationaal handelsbedrijf met ruim 800 medewerkers, verdeeld over verschillende deelbedrijven. Deze

Bekijk vacature »

Traineeship Full Stack .NET Developer

Dit ga je doen Start op 7 augustus 2023 bij de Experis Academy en ontwikkel jezelf tot een gewilde Full Stack .NET Developer. Maar hoe ziet het traineeship eruit en wat kun je verwachten? Periode 1 De eerste 3 maanden volg je fulltime, vanuit huis, een op maat gemaakte training in teamverband. Je leert belangrijke theorie en krijgt kennis van de benodigde vaardigheden en competenties die nodig zijn om de IT-arbeidsmarkt te betreden. Zowel zelfstandig als in teamverband voer je praktijkopdrachten op het gebied van front- en backend development uit. Wat er per week op het programma staat kun je

Bekijk vacature »

E-Identity Developer met Projectleider Kwaliteiten

Functieomschrijving Voor de kamer van koophandel zijn we op zoek naar een E-Identity developer met projectleider kwaliteiten. Voor deze opdracht zoekt KVK een Informatieanalist met Technisch Projectleider en ICT developer kwaliteiten, met kennis van E-identity. We zoeken in de breedte en niet specifiek in de diepte qua skillset. Een Junior Projectmanager, een Junior Informatieanalist, een Junior Developer (full stack), een Junior Designer en een Junior ICT architect ineen, met een sterk gevoel van stakeholder management en planning vaardigheden. Door de internationale setting, én de realisatie van ontsluiting van en naar basisregisters toe zijn wij op zoek naar enige ervaring binnen

Bekijk vacature »

.NET Developer

Functie omschrijving In deze functie ga je werken als C# Developer. Jij gaat aan de slag met de volgende taken: Maatwerk software bouwen; Huidige softwareprojecten verder uitbouwen en optimaliseren; Ideeën van de klant omzetten naar handige oplossingen en tools; Bovenstaande doe je middels de Microsoft- stack: C#, ASP.NET en MVC/ Entity Framework. Ben je net afgestudeerd aan een HBO opleiding Informatica, aarzel dan niet om te solliciteren. Dit is namelijk de ideale startersfunctie! Bedrijfsprofiel Deze organisatie is gevestigd in de regio van Boxtel. Het is van oorsprong een familiebedrijf, die gestart zijn met het bouwen van websites. Dit is door

Bekijk vacature »

T-SQL Database developer

Functie omschrijving Ben jij een ETL database specialist? Houd jij ervan om te puzzelen met Databases, Query's & Stored procedures? Zoek jij uitdaging, vrijheid en verantwoordelijkheid? Zoek dan niet verder! Wij zijn per direct op zoek naar medior en senior database developers. Je gaat werken voor een relatief klein softwarebedrijf in omgeving Tilburg. Samen met 12 collega's (allemaal techneuten), ga jij je bezig houden met het bouwen en/of onderhouden van database software. Deze software wordt internationaal ingezet voor het automatiseren van logistieke processen. Jouw werkzaamheden gaan er als volgt uit zien: Je bent in een klein team met developers, verantwoordelijk

Bekijk vacature »
Thymen akker

thymen akker

12/03/2009 13:27:00
Quote Anchor link
ik ben bezig met een garage ik heb nu als ik een auto steel dat ik een plaatje krijg te zien die laat hij van uit de db zien
maar nu wil ik in mijn garage dat hij het zelfde plaatje laat zien
het luk mijn niet om hem vanuit de db te laten lezen
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
109
110
111
112
113
114
115
116
117
118
119
120
121
122
123
124
125
126
127
128
129
130
131
132
133
134
135
136
137
138
139
140
141
142
143
144
145
146
147
148
149
150
151
152
153
154
155
156
157
158
159
160
161
162
163
<?php
  include("config.php");
  if(! check_login()) {
    header('Location: login.php');
    exit;
  }

if ($jisin == 1) {
 header('Location: jisin.php');
 }

$car = mysql_query("SELECT * FROM `cars` ORDER BY rand() LIMIT 0,1");
$garage = mysql_fetch_object($car);
?>

<style>

div#bg    {

    background-color: #c1bda4;
    border-left:    1px solid #9c9984;
    border-right:    1px solid #9c9984;
    border-bottom:    1px solid #9c9984;
    border-top:        1px solid #9c9984;
    width: 500px;
    height: auto;
}
div#menu_content    {
    background-color: #d1cdb5;
    border-left:    1px solid #9c9984;
    border-right:    1px solid #9c9984;
    border-bottom:    1px solid #9c9984;
    border-top:        0;
    width:    500px;
    height:    25px;
    font-family:arial;
    font-size:12px;
}
div#menu_links    {
    height: 26px;
    float: left;
    margin: 0px;
    padding: 0px;
    margin-left: 5px;
    font-family:arial;
    font-size:12px;
    color: #000000;
}
a.two:link
{
    color:#16130e;
    text-decoration: none;
}
a.two:visited
{
    color:#16130e;
    text-decoration: none;
}
a.two:hover
{
    color: #a4a193;
    text-decoration: none;
}
div#info3    {
    background-color: #c1bda4;
    border-left:    1px solid #9c9984;
    border-right:    1px solid #9c9984;
    border-bottom:    1px solid #9c9984;
    border-top:        1px solid #9c9984;
    width: 500px;
    height: auto;
    text-align: left;
}

.maintext{
background-color: #023445;
    border-left:    1px solid #FFFFFF;
    border-right:    1px solid #FFFFFF;
    width: 500px;
    height: 25px;
    font-family:arial;
    font-size:12px;
    color: white;
    text-align: left;
    padding-left:2px;
    padding-top: 6px;
}
#font_car    {

    font-family:arial;
    font-size:12px;
    color: black;
    text-align: left;
}
#border_car    {

    border-left:    1px solid #FFFFFF;
    border-right:    1px solid #FFFFFF;
    border-bottom:    1px solid #FFFFFF;
    border-top:        1px solid #FFFFFF;
}
</style>
<link rel="stylesheet" type="text/css" href="voorbeeld.css">
<body>    
        <table cellpadding="0" cellspacing="0" width="500px"><tr><td>

                    <table width="500px" border="0" cellspacing="2" cellpadding="2" class="mod_list">



<div class="maintext"><div align="left">Garage.</div></div>


        <div id="menu_content">
                                    <div id="menu_links"><a href="index.php?a=garage&t=garage" class="two" >Garage</a></div>
                                    <div id="menu_links">|</div>
                                    <div id="menu_links"><a href="index.php?a=garage&t=verschepen" class="two" >Verschepen</a></div>
                                    <div id="menu_links">|</div>
                                    <div id="menu_links"><a href="index.php?a=garage&t=verkopen" class="two" >Verkopen</a></div>
                                    <div id="menu_links">|</div>
                                    <div id="menu_links"><a href="index.php?a=garage&t=crushen" class="two" >Crushen</a></div>
    
                            </div>


                    

<?php
$dbres
= mysql_query("SELECT * FROM garage WHERE login='$data->login' ORDER BY id");
      while($list = mysql_fetch_object($dbres))
{

$plaatje = array("","images/2mercedes.jpg","golf.jpg","2rollsphantom.jpg","seat.jpg","2rover.jpg","delorean.jpg","2CadillacV16.jpg","cadillac.jpg","pontiac.jpg","2chrysler.jpg","audir8.jpg","mustang.jpg","gmc.jpg","hummer.jpg","2rolls.jpg","viper.jpg","ferarri.jpg");
$naam = array("","Caddillac Sedan","Golfkar","Rolls Phantom","Seat Cordoba","Rover","DeLorean DMC","Cadillac V16","Cadillac","Pontiac Firebird","Chrysler","Audi R8","Mustang","GMC","Hummer","Rolls Royce","Dodge Viper","Ferrari Spyder");
$plaatje = $plaatje[$list->soort];
$naam = $naam[$list->soort];
$schade = $list->waarde/100;
$schadekosten = $list->schade*$schade;
$waarde = number_format($list->waarde-$schadekosten, 0, '.' , '.');
?>

<br>
<table  border="1" bordercolor=white style="background-color:#dbd2b7; width="250px" height="90px" >

  <tr>

    <th width="50%" scope="row">
    <div id="font_car">
    Naam: <?echo$naam;?><br>
    Id: <?echo$list->id;?><br>
    Schade: <?echo$schade;?>%<br>
    Schadekosten  <?echo$schadekosten;?><br>
    Waarde:  <?echo$waarde;?>
    </div>
    </th>
    <td width="50%">
    <img src="images/autos/<?echo$plaatje;?>" width="100">
    </td>

  </tr>

</table>


<?
}
?>
        
                    

nu krijg ik de vraag wat moeten die array`s er in dan?
die moeten vervangen worden door te lezen he plaatje uit de db

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
--
-- Tabel structuur voor tabel `cars`
--

CREATE TABLE IF NOT EXISTS `cars` (
  `naam` varchar(16) NOT NULL DEFAULT '',
  `url` varchar(255) NOT NULL DEFAULT '',
  `waarde` varchar(6) NOT NULL DEFAULT '',
  `auto` varchar(255) NOT NULL DEFAULT '',
  FULLTEXT KEY `naam` (`naam`)
) ENGINE=MyISAM DEFAULT CHARSET=latin1;

--
-- Gegevens worden uitgevoerd voor tabel `cars`
--

INSERT INTO `cars` (`naam`, `url`, `waarde`, `auto`) VALUES
('Alfa Romeo', 'images/alfa_romeo%20_fnm_2000_jk.jpg', '25000', 'Alfa Romeo'),
('Aston Martin', 'images/aston_martin_db3s.jpg', '60000', 'Aston Martin'),
('Buick Cabrio', 'images/buick_cabrio.jpg', '30000', 'Buick Cabrio'),
('Caddillac Sedan', 'images/caddillac_sedan.jpg', '40000', 'Caddillac Sedan'),
('Chevy Camaro', 'images/chevy_camaro_ss.jpg', '85000', 'Chevy Camaro'),
('Dodge Dart', 'images/dodge_dart.jpg', '12500', 'Dodge Dart'),
('Ford Mustang', 'images/ford_fairlane.jpg', '22500', 'Ford Mustang'),
('Ford Fairlane', 'images/ford_mustang.jpg', '5000', 'Ford Fairlane'),
('Streamliner', 'images/streamliner.jpg', '120000', 'Streamliner'),
('Mercury Cougar', 'images/mercury_cougar.jpg', '145000', 'Mercury Cougar');
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Thymen akker
 
PHP hulp

PHP hulp

26/04/2024 02:52:44
 
/home/joost

/home/joost

12/03/2009 13:58:00
Quote Anchor link
Een tabel garage zou denk ik handig zijn, dan zet je daarin welke auto's iemand in zijn garage heeft staan, hier zet je het id wat bij de auto in de tabel cars staat en je zet de schade etc erbij, dan kom je er denk ik wel....

Want je steelt (denk ik) bijna nooit een auto zonder schade (bij dat soort games dan).
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door /home/joost
 
Thymen akker

thymen akker

12/03/2009 14:07:00
Quote Anchor link
ja idd

jep met schade ja

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
--
-- Tabel structuur voor tabel `garage`
--

CREATE TABLE IF NOT EXISTS `garage` (
  `id` int(4) NOT NULL AUTO_INCREMENT,
  `login` varchar(16) NOT NULL DEFAULT '',
  `naam` varchar(16) NOT NULL DEFAULT '',
  `waarde` int(6) NOT NULL DEFAULT '0',
  `damage` char(3) NOT NULL DEFAULT '',
  `stad` varchar(16) NOT NULL DEFAULT '',
  `safe` char(1) NOT NULL DEFAULT '0',
  PRIMARY KEY (`id`)
) ENGINE=MyISAM  DEFAULT CHARSET=latin1 AUTO_INCREMENT=2097 ;

--
-- Gegevens worden uitgevoerd voor tabel `garage`
--

INSERT INTO `garage` (`id`, `login`, `naam`, `waarde`, `damage`, `stad`, `safe`) VALUES
(2088, 'Admin', 'Caddillac Sedan', 33600, '12', 'Corleone', '0'),
(2089, 'Admin', 'Aston Martin', 11200, '61', 'Corleone', '0'),
(2090, 'Admin', 'Streamliner', 76800, '27', 'Corleone', '0'),
(2091, 'Admin', 'Streamliner', 11200, '68', 'Corleone', '0'),
(2092, 'Admin', 'Dodge Dart', 9333, '19', 'Corleone', '0'),
(2093, 'Admin', 'Buick Cabrio', 500, '92', 'Corleone', '0'),
(2094, 'Admin', 'Dodge Dart', 2000, '63', 'Corleone', '0'),
(2095, 'Admin', 'Caddillac Sedan', 23467, '31', 'Corleone', '0'),
(2096, 'Admin', 'Ford Fairlane', 1333, '55', 'Corleone', '0');
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.