laat plaatje niet zien

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

.NET developer

Functie The position we have for you As a .NET developer you will work for one of our customers active in the High Tech Industry. Our customers are mainly located in the Eindhoven area. We are very selective when it comes to the projects we accept and therefore only focus on innovative and complex projects. Because our customers are mainly specialized in machine construction, you often work close to the machines. Our team currently consists of Embedded engineers, IOT developers and Cloud engineers. We mainly work on Microsoft projects where WPF, UWP, .NET Core and Microsoft Azure are used. Eisen

Bekijk vacature »

Oracle APEX Ontwikkelaar (3.500-6.000 euro)

Bedrijfsomschrijving Ben jij een getalenteerde Oracle APEX ontwikkelaar met minimaal één jaar ervaring in het ontwikkelen van Oracle APEX-applicaties? Ben je gepassioneerd over het ontwikkelen van bedrijfskritische oplossingen en wil je werken bij een toonaangevend consultancybedrijf? Dan zijn wij op zoek naar jou! Deze organisatie beschikt over zowel inhouse als externe projecten, maar bovenal over een sterk team en netwerk van opdrachten waardoor jij jezelf verder kunt ontwikkelen. Het team bestaat uit een aantal junior en medior developers, maar vooral uit senioren. De business unit managers binnen het team zijn mensen die hun vak verstaan en zelf als Oracle APEX

Bekijk vacature »

Experienced Lead Java Developer

Vacature details Vakgebied: Software/IT Opleiding: Senior Werklocatie: Delft Vacature ID: 13301 Introductie We are seeking a Lead Java Developer for our team in the area of Delft. You will develop an application used exclusively by the engineers and geologists for site characterizations, which imports raw field and laboratory measurements for further processing, integration, ground modelling, and geotechnical analysis and reporting. The client/server application is entirely written in Java, and the server is hosted in the Amazon cloud, utilizing frameworks such as Spring and Hibernate, and connected to an MS SQL Server RDS instance. There is a trend towards using more

Bekijk vacature »

Low-Code Expert/Developer: Power Platform Speciali

Bedrijfsomschrijving Als Low-Code Expert/Developer bij ons innovatieve bedrijf, neem je een cruciale rol op je in de creatie, ondersteuning en implementatie van diverse oplossingen met behulp van het veelzijdige Power Platform. Dit platform omvat Power Apps, Power BI, Power Automate, Power Virtual Agent en Azure Logic Apps. Het Power Platform biedt je de mogelijkheid om klanten te voorzien van naadloze integraties door op maat gemaakte oplossingen te creëren die compatibel zijn met (bijna) alle bestaande software-infrastructuren. Dankzij het uitgebreide scala aan toepassingen, krijg je de kans om als architect en projectleider van je eigen oplossing te fungeren. Dompel jezelf onder

Bekijk vacature »

Junior/medior Back end developer PHP, Laravel

Functie Jij als ontwikkelaar komt te werken in een team bestaande uit 4 back end programmeurs, 2 vormgevers/ Front end developers en een online marketeer. Qua persoonlijkheden is het team erg gevarieerd van sportfanaten tot gameliefhebbers en Golfers. Een ding heeft iedereen hier gemeen; Passie voor goede code. In jouw rol zul je voor veel van je tijd je bezig houden met het ontwikkelen van maatwerk features en applicaties. Daarnaast hebben wij op aanvraag ook wel eens een website of onderhoudsklusje, die opgepakt moet worden en hier ben jij ook niet vies van. Jij als full stack developer zult dus

Bekijk vacature »

Java Developer

Dit ga je doen Ontwerpen en bouwen van nieuwe functionaliteiten binnen de complexe omgeving; Proactief de processen kwalitatief en efficient inrichten; Opzetten van Unit Tests; Code Reviews; Regie nemen voor innovatieve projecten; Landschap beheren en de bijbehorende ketens hierbij in het oog houden. Hier ga je werken De organisatie is actief binnen de financiele branche en heeft een IT afdeling van circa 450 man. De organisatie voorziet de maatschappij binnen de financiele dienstverlening en is gedurende de jaren een onmisbare schakel geworden. Het is een high profile organisatie waar ze veel te maken hebben met veranderingen voortkomend uit maatschappelijke ontwikkelingen,

Bekijk vacature »

Software Ontwikkelaar .NET te Zaandam

Bedrijfsomschrijving Je komt hier terecht bij een door-en-door softwarebedrijf, waarbinnen meerdere SaaS pakketten worden ontwikkelt voor diverse sectoren. Hierbij kun je denken aan bijvoorbeeld de logistieke en medische branche. Deze organisatie kenmerkt zich door de hoge mate van complexiteit in de applicaties, wat betekent dat jij je hier niet zal gaan vervelen. Integendeel: Jij gaat hier elke dag ontzettend veel leren en je in razend tempo ontwikkelen als C# .Net Developer met focus op back-end. Het team bestaat uit ongeveer 20 personen personen, waarvan het grootste deel zich richt op software development. De sfeer is informeel en professioneel. De producten

Bekijk vacature »

Full stack ontwikkelaar Laravel, Vue.js

Functie Als ontwikkelaar binnen deze organisatie hou jij je voornamelijk met lopende projecten voor de verschillende klanten. Zo bouw je de ene dag aan prijsschifting systemen en de andere dag onderzoek je crawlers en stel je ze zo in dat de data goed binnen komt binnen het systeem. Daarnaast bouw je mee aan dashboards en ben je dus constant bezig met het verbeteren van het platform. Er is een vaste werkwijze, zo werken ze met Trello kaarten en onderverdelen ze deze aan het begin van iedere week onder de developers. Dit wordt door de lead developer gedaan, maar in samenspraak

Bekijk vacature »

Cobol Developer

Dit ga je doen Als Cobol Ontwikkelaar zal je gaan meebouwen aan een onderdeel van het backend systeem waarbij je het functionele ontwerp vertaald naar een technische oplossing die geïntegreerd kan worden in de huidige omgeving. Je zorgt ervoor dat de bedrijfsprocessen op een efficiënte manier worden uitgevoerd en werkt proactief aan het verbeteren hiervan. Samen met jouw collega’s reviewen jullie elkaars code en test je je eigen code. Je werkt nauw samen met andere ontwikkelaars, testers en functioneel ontwerpers. Taken pakket: Beheren en doorontwikkelen van de bestaande omgeving; Vertalen van een functionele vragen naar een technische oplossing; Doorvoeren van

Bekijk vacature »

Database ontwikkelaar

Functieomschrijving Wil jij aan gave logistieke softwareprojecten werken en bij een uniek softwarebedrijf in de regio van Tilburg? Wacht niet langer en reageer snel op deze vacature. Als Database ontwikkelaar ga je aan de slag het schrijven van stored procedures en verder uitbouwen van de SQL database. Je werkt in een database team, met allemaal mensen die energie krijgen van software en techniek. Verder krijg je als taak: Optimaliseren en uitbouwen van de MS SQL databases die gebruikt worden; Optimaliseren van query's, waardoor er efficiënter gewerkt kan worden; Je werkt met de technieken T-SQL of PL/SQL; Bij interesse kan je

Bekijk vacature »

Senior Front-end developer (React)

Functie Met een ontwikkelafdeling van ruim 20 collega’s is dit zo ongeveer de helft van alle medewerkers. De software(ontwikkeling) is dan ook de drijvende kracht binnen de organisatie. Ze werken aan het verbeteren dan de bestaande, maar zeker ook nieuwe producten. De software bestaat uit verschillende (React) webapplicaties, maar ook een mobile (React native) app. Hierdoor kom je met verschillende uitdagingen in aanraking en is Mobile kennis natuurlijk mooi meegenomen. De software wordt door vele duizenden professionals dagelijks gebruikt en bevatten grote hoeveelheden data. Aan het team de uitdaging om hierin de best mogelijke gebruiksvriendelijkheid neer te zetten door gebruik

Bekijk vacature »

Applicatie ontwikkelaar

Functie omschrijving Zelfstandige applicatie ontwikkelaar gezocht voor familiair bedrijf in omgeving Capelle ad Ijssel Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging en zoek jij een informele werkgever waar je zelfstandig kunt werken binnen een leuk IT team, lees dan snel verder want wie weet zijn wij op zoek naar jou! Een deel van jouw werkzaamheden: Onderhouden en ontwikkelen van de IT systemen; Opzetten van Azure Cloud systemen, denk aan interfaces, hardware op de Cloud, webportalen of BI functies; Werken aan scripts binnen verschillende software applicaties, denk aan ERP en CAD; Ontwikkelen en implementeren van MS PowerApps en Power BI.

Bekijk vacature »

Software Developer

Functie omschrijving Veel begeleiding en de kans om je verder te ontwikkelen als software developer. Dat kunnen wij jou bieden bij deelname aan deze leuke traineeship. Je krijgt een mentor toegewezen die jou alle kneepjes van het vak leert. Heb jij al wat ervaring als software developer? Daar worden wij heel blij van! Lees snel verder! Bedrijfsprofiel Als software developer neem je deel aan een trainings programma in de omgeving van Haarlem waar je persoonlijk wordt begeleidt, zodat je alle kneepjes van het vak leert. Aan de hand van jouw kennis en ervaring krijg je een persoonlijk opleidingstraject. Je gaat

Bekijk vacature »

OutSystems Developer

Dit ga je doen Het van scratch af aan ontwikkelen van applicaties met OutSystems; Het aanhaken bij diverse projecten binnen de organisatie; Schakelen met de business; Meedenken over de mogelijkheden van het platform binnen de organisatie. Hier ga je werken Deze organisatie is een toonaangevende speler in de vastgoedbranche en telt momenteel ruim 500 medewerkers. Met meer dan 150 applicaties staat er een complex applicatielandschap, bestaande uit standaard- en maatwerkapplicaties. De maatwerkapplicaties worden ontwikkeld door een inhouse development team. Het doel voor de komende periode is het verder vernieuwen en optimaliseren van het huidige applicatielandschap. Zo staat de organisatie aan

Bekijk vacature »

Software developer

Functieomschrijving Voor een gewaardeerde werkgever in de regio van Middelburg zijn wij op zoek naar een ambitieuze PHP/Symfony Developer. Een enthousiast persoon die het development team komt versterken met het aanpakken van complexe en nieuwe projecten. Ben jij op zoek naar een baan met veel uitdaging binnen een snelgroeiend e-commerce bedrijf, waar je de tijd en ruimte krijgt voor zowel persoonlijke als professionele groei? Lees dan snel verder! Dit ga je doen: Aanpassingssuggesties van collega’s in kaart brengen, vervolgens te analyseren en daarna te concluderen of de aanpassing een verbetering is; Ontwikkeling en beheer van de serviceportal in Symfony en

Bekijk vacature »
Thymen akker

thymen akker

12/03/2009 13:27:00
Quote Anchor link
ik ben bezig met een garage ik heb nu als ik een auto steel dat ik een plaatje krijg te zien die laat hij van uit de db zien
maar nu wil ik in mijn garage dat hij het zelfde plaatje laat zien
het luk mijn niet om hem vanuit de db te laten lezen
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
109
110
111
112
113
114
115
116
117
118
119
120
121
122
123
124
125
126
127
128
129
130
131
132
133
134
135
136
137
138
139
140
141
142
143
144
145
146
147
148
149
150
151
152
153
154
155
156
157
158
159
160
161
162
163
<?php
  include("config.php");
  if(! check_login()) {
    header('Location: login.php');
    exit;
  }

if ($jisin == 1) {
 header('Location: jisin.php');
 }

$car = mysql_query("SELECT * FROM `cars` ORDER BY rand() LIMIT 0,1");
$garage = mysql_fetch_object($car);
?>

<style>

div#bg    {

    background-color: #c1bda4;
    border-left:    1px solid #9c9984;
    border-right:    1px solid #9c9984;
    border-bottom:    1px solid #9c9984;
    border-top:        1px solid #9c9984;
    width: 500px;
    height: auto;
}
div#menu_content    {
    background-color: #d1cdb5;
    border-left:    1px solid #9c9984;
    border-right:    1px solid #9c9984;
    border-bottom:    1px solid #9c9984;
    border-top:        0;
    width:    500px;
    height:    25px;
    font-family:arial;
    font-size:12px;
}
div#menu_links    {
    height: 26px;
    float: left;
    margin: 0px;
    padding: 0px;
    margin-left: 5px;
    font-family:arial;
    font-size:12px;
    color: #000000;
}
a.two:link
{
    color:#16130e;
    text-decoration: none;
}
a.two:visited
{
    color:#16130e;
    text-decoration: none;
}
a.two:hover
{
    color: #a4a193;
    text-decoration: none;
}
div#info3    {
    background-color: #c1bda4;
    border-left:    1px solid #9c9984;
    border-right:    1px solid #9c9984;
    border-bottom:    1px solid #9c9984;
    border-top:        1px solid #9c9984;
    width: 500px;
    height: auto;
    text-align: left;
}

.maintext{
background-color: #023445;
    border-left:    1px solid #FFFFFF;
    border-right:    1px solid #FFFFFF;
    width: 500px;
    height: 25px;
    font-family:arial;
    font-size:12px;
    color: white;
    text-align: left;
    padding-left:2px;
    padding-top: 6px;
}
#font_car    {

    font-family:arial;
    font-size:12px;
    color: black;
    text-align: left;
}
#border_car    {

    border-left:    1px solid #FFFFFF;
    border-right:    1px solid #FFFFFF;
    border-bottom:    1px solid #FFFFFF;
    border-top:        1px solid #FFFFFF;
}
</style>
<link rel="stylesheet" type="text/css" href="voorbeeld.css">
<body>    
        <table cellpadding="0" cellspacing="0" width="500px"><tr><td>

                    <table width="500px" border="0" cellspacing="2" cellpadding="2" class="mod_list">



<div class="maintext"><div align="left">Garage.</div></div>


        <div id="menu_content">
                                    <div id="menu_links"><a href="index.php?a=garage&t=garage" class="two" >Garage</a></div>
                                    <div id="menu_links">|</div>
                                    <div id="menu_links"><a href="index.php?a=garage&t=verschepen" class="two" >Verschepen</a></div>
                                    <div id="menu_links">|</div>
                                    <div id="menu_links"><a href="index.php?a=garage&t=verkopen" class="two" >Verkopen</a></div>
                                    <div id="menu_links">|</div>
                                    <div id="menu_links"><a href="index.php?a=garage&t=crushen" class="two" >Crushen</a></div>
    
                            </div>


                    

<?php
$dbres
= mysql_query("SELECT * FROM garage WHERE login='$data->login' ORDER BY id");
      while($list = mysql_fetch_object($dbres))
{

$plaatje = array("","images/2mercedes.jpg","golf.jpg","2rollsphantom.jpg","seat.jpg","2rover.jpg","delorean.jpg","2CadillacV16.jpg","cadillac.jpg","pontiac.jpg","2chrysler.jpg","audir8.jpg","mustang.jpg","gmc.jpg","hummer.jpg","2rolls.jpg","viper.jpg","ferarri.jpg");
$naam = array("","Caddillac Sedan","Golfkar","Rolls Phantom","Seat Cordoba","Rover","DeLorean DMC","Cadillac V16","Cadillac","Pontiac Firebird","Chrysler","Audi R8","Mustang","GMC","Hummer","Rolls Royce","Dodge Viper","Ferrari Spyder");
$plaatje = $plaatje[$list->soort];
$naam = $naam[$list->soort];
$schade = $list->waarde/100;
$schadekosten = $list->schade*$schade;
$waarde = number_format($list->waarde-$schadekosten, 0, '.' , '.');
?>

<br>
<table  border="1" bordercolor=white style="background-color:#dbd2b7; width="250px" height="90px" >

  <tr>

    <th width="50%" scope="row">
    <div id="font_car">
    Naam: <?echo$naam;?><br>
    Id: <?echo$list->id;?><br>
    Schade: <?echo$schade;?>%<br>
    Schadekosten  <?echo$schadekosten;?><br>
    Waarde:  <?echo$waarde;?>
    </div>
    </th>
    <td width="50%">
    <img src="images/autos/<?echo$plaatje;?>" width="100">
    </td>

  </tr>

</table>


<?
}
?>
        
                    

nu krijg ik de vraag wat moeten die array`s er in dan?
die moeten vervangen worden door te lezen he plaatje uit de db

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
--
-- Tabel structuur voor tabel `cars`
--

CREATE TABLE IF NOT EXISTS `cars` (
  `naam` varchar(16) NOT NULL DEFAULT '',
  `url` varchar(255) NOT NULL DEFAULT '',
  `waarde` varchar(6) NOT NULL DEFAULT '',
  `auto` varchar(255) NOT NULL DEFAULT '',
  FULLTEXT KEY `naam` (`naam`)
) ENGINE=MyISAM DEFAULT CHARSET=latin1;

--
-- Gegevens worden uitgevoerd voor tabel `cars`
--

INSERT INTO `cars` (`naam`, `url`, `waarde`, `auto`) VALUES
('Alfa Romeo', 'images/alfa_romeo%20_fnm_2000_jk.jpg', '25000', 'Alfa Romeo'),
('Aston Martin', 'images/aston_martin_db3s.jpg', '60000', 'Aston Martin'),
('Buick Cabrio', 'images/buick_cabrio.jpg', '30000', 'Buick Cabrio'),
('Caddillac Sedan', 'images/caddillac_sedan.jpg', '40000', 'Caddillac Sedan'),
('Chevy Camaro', 'images/chevy_camaro_ss.jpg', '85000', 'Chevy Camaro'),
('Dodge Dart', 'images/dodge_dart.jpg', '12500', 'Dodge Dart'),
('Ford Mustang', 'images/ford_fairlane.jpg', '22500', 'Ford Mustang'),
('Ford Fairlane', 'images/ford_mustang.jpg', '5000', 'Ford Fairlane'),
('Streamliner', 'images/streamliner.jpg', '120000', 'Streamliner'),
('Mercury Cougar', 'images/mercury_cougar.jpg', '145000', 'Mercury Cougar');
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Thymen akker
 
PHP hulp

PHP hulp

05/05/2024 11:32:01
 
/home/joost

/home/joost

12/03/2009 13:58:00
Quote Anchor link
Een tabel garage zou denk ik handig zijn, dan zet je daarin welke auto's iemand in zijn garage heeft staan, hier zet je het id wat bij de auto in de tabel cars staat en je zet de schade etc erbij, dan kom je er denk ik wel....

Want je steelt (denk ik) bijna nooit een auto zonder schade (bij dat soort games dan).
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door /home/joost
 
Thymen akker

thymen akker

12/03/2009 14:07:00
Quote Anchor link
ja idd

jep met schade ja

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
--
-- Tabel structuur voor tabel `garage`
--

CREATE TABLE IF NOT EXISTS `garage` (
  `id` int(4) NOT NULL AUTO_INCREMENT,
  `login` varchar(16) NOT NULL DEFAULT '',
  `naam` varchar(16) NOT NULL DEFAULT '',
  `waarde` int(6) NOT NULL DEFAULT '0',
  `damage` char(3) NOT NULL DEFAULT '',
  `stad` varchar(16) NOT NULL DEFAULT '',
  `safe` char(1) NOT NULL DEFAULT '0',
  PRIMARY KEY (`id`)
) ENGINE=MyISAM  DEFAULT CHARSET=latin1 AUTO_INCREMENT=2097 ;

--
-- Gegevens worden uitgevoerd voor tabel `garage`
--

INSERT INTO `garage` (`id`, `login`, `naam`, `waarde`, `damage`, `stad`, `safe`) VALUES
(2088, 'Admin', 'Caddillac Sedan', 33600, '12', 'Corleone', '0'),
(2089, 'Admin', 'Aston Martin', 11200, '61', 'Corleone', '0'),
(2090, 'Admin', 'Streamliner', 76800, '27', 'Corleone', '0'),
(2091, 'Admin', 'Streamliner', 11200, '68', 'Corleone', '0'),
(2092, 'Admin', 'Dodge Dart', 9333, '19', 'Corleone', '0'),
(2093, 'Admin', 'Buick Cabrio', 500, '92', 'Corleone', '0'),
(2094, 'Admin', 'Dodge Dart', 2000, '63', 'Corleone', '0'),
(2095, 'Admin', 'Caddillac Sedan', 23467, '31', 'Corleone', '0'),
(2096, 'Admin', 'Ford Fairlane', 1333, '55', 'Corleone', '0');
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.