laatste child valt buiten parent border?

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Full Stack Developer

Ben jij een kei van een full-stack developer? Heb je ambitie om te groeien en jezelf te ontwikkelen binnen een ambitieus bedrijf? Gaat jouw hart sneller kloppen van transpilers of frameworks zoals Angular, Vue of React? Dan ben jij de persoon die wij zoeken! Voor onze opdrachtgever zijn wij op zoek naar een full-stack developer om onderdeel te zijn van een team dat bestaat uit gedreven developers. Ieders met hun eigen specialiteiten en kennis van de projecten en behoeften vanuit de product owners. We zoeken iemand die met zijn/haar huidige competenties en domeinen dit team wil begeleiden, stimuleren en tevens

Bekijk vacature »

Back-end Developer C#

Functie omschrijving We are looking for a dutch native speaker Ben jij een ervaren back-end developer, die graag in een in-house functie wil werken? Passen de woorden innovatie, programmeren en teamspeler bij jou? Zoek niet verder en lees snel verder. Voor een echt familiebedrijf in de regio van Uden ben ik op zoek naar een back-end developer, die met name kennis heeft van C# en .NET. Jij gaat de interne applicaties verder optimaliseren en nieuwe features ontwikkelen. Verder ga je de volgende werkzaamheden uitvoeren: Ondersteunen gebruikers; Uitvoeren van analyses van de software/applicaties; Maken van functionele ontwerpen en deze door vertalen

Bekijk vacature »

Mendix Developer

Voor Troostwijk Groep zoeken wij een: Mendix Developer Wij zoeken Je bent een getalenteerde en ervaren Mendix Developer en het is tijd om je horizon te verbreden. Je wilt minder coderen en meer modelleren, minder bezig zijn met allerlei technische details en randvoorwaarden en meer met functionaliteit. Daarnaast ben je trots op de innovatieve en gebruiksvriendelijke applicaties die je in de loop van de jaren hebt gebouwd. Werk je graag in een enthousiast team, wil je veel vrijheid en kun je tegelijkertijd goed met deadlines omgaan, dan ben jij absoluut degene die wij zoeken! Wat je nodig hebt is ruime

Bekijk vacature »

Leidinggevend Full Stack Developer

Hé jij, nieuwe Pinkcuber! Ga aan de slag bij Pinkcube, online leverancier van promotieartikelen! Een innovatieve organisatie waar extra stappen zetten voor klanten de normaalste zaak van de wereld is. Ambitieus zijn we ook. ‘Naoberschap’ staat bij Pinkcube hoog in het vaandel; we helpen elkaar en iedereen is welkom. Pinkcube is Great Place to Work Certified, erkend leerbedrijf, maatschappelijk betrokken partner van stichting Present en partner van CliniClowns. En misschien wel jouw nieuwe werkgever. Wij zoeken namelijk een enthousiaste: Leidinggevend Full Stack Developer (40 uur, medior/senior) Ben jij klaar om baanbrekende ideeën tot leven te brengen en deel uit te

Bekijk vacature »

C# .NET Software Ontwikkelaar

Functie omschrijving C# .NET Developer gezocht. Ben jij een full stack developer die op zoek is naar een nieuwe uitdaging binnen een leuk snel groeiend bedrijf? Lees dan snel verder! Wij zijn op zoek naar een Developer met ervaring op het gebied van .NET die een organisatie in de regio Arnhem gaat versterken. Jij gaat je binnen dit bedrijf vooral bezighouden met het verbeteren van de functionaliteiten van hun dataplatform. Samen met andere ontwikkelaars denk je mee in oplossingsrichtingen, architectuur en nieuwe technologieën. Als C# .NET Developer binnen dit bedrijf houd je je niet alleen bezig met het verbeteren van

Bekijk vacature »

Junior .NET developer

Functie Jij hebt natuurlijk net jouw Bachelor op zak en gaat nu voor het eerst aan de slag bij een werkgever als junior .NET ontwikkelaar. Waarschijnlijk lijkt het jou spannend om ineens aan de slag te gaan bij klanten in de consultancy. Maak je niet druk, jij komt hier terecht in een warm bad en wordt totaal niet in het diepe gegooid. Zodra jij hier begint wordt jij gekoppeld aan een persoonlijke manager met een persoonlijk ontwikkelplan. Jij krijgt een scala aan trainingen, denk aan trainingen ten behoeve van het opdoen van zelf kennis en gedragscompetenties, maar ook trainingen voor

Bekijk vacature »

Developer Front-end

Functie omschrijving Front-end Developer gezocht! Wij zijn op zoek naar een front-end developer voor een organisatie in de regio Veenendaal die de eindverantwoordelijkheid op zich neemt van alles wat met design te maken heeft. Je hebt in deze functie een adviserende rol hiervoor moet je beschikken over een grote dosis vakinhoudelijke kennis. Je creëert unieke concepten door samen met collega’s en klanten te overleggen over aangeleverde designs. Hiermee draag jij je steentje bij aan de groeiambities van de klant. Jij wordt het vaste aanspreekpunt voor klanten wanneer het gaat over planningen, hierin is het jouw taak om alle betrokkenen goed

Bekijk vacature »

Freelance Fullstack Java Developer

Functieomschrijving Voor een opdrachtgever in omgeving Rotterdam zijn wij op zoek naar ervaren Fullstack JAVA Developers die graag op projectbasis willen werken. Je komt terecht bij een informele developers club die mooie projecten uitvoeren voor grote klanten. Ben je een ervaren freelancer of werk je in loondienst en ben je toe aan een nieuwe uitdaging? Lees dan snel verder want wie weet is dit een leuke vacature voor jou! Het fijne van deze werkgever is dat je zelf mag beslissen hoe je te werk wilt gaan. Wil je als freelancer werken dan is dat OK. Wil je de zekerheid hebben

Bekijk vacature »

Back end developer Digital Agency

Functie Wij zijn van origine een wordpress bureau, maar sinds 2006 zijn wij dit wel redelijk ontgroeid. Naar mate de jaren verstreken zijn we gegroeid in omvang, maar ook in de complexiteit van opdrachten waarin wij onze klanten kunnen bedienen. Momenteel bestaat onze organisatie uit 4 front end developers, 12 back end developer 3 projectmanagers en een 2 koppig management. Wij zijn een hele informele, bijna familiaire organisatie. Geen strak pak of overhemd, nee gewoon dragen waar jij je prettig bij voelt. De gemiddelde leeftijd ligt tussen de 25 en 30 en wij doen er veel aan om onze hechte

Bekijk vacature »

Oracle Developer / PL SQL

Dit ga je doen Software ontwikkeling aan een internationaal gebruikt pakket; Werken met technieken als Oracle 19c, Toad, PL/SQL, Oracle Forms, Reports en Designer; Meedraaien in internationale projecten; Meedenken over technisch en functioneel ontwerp; Samenwerken met collega's als Informatie Analisten, Testers en Release Managers; Soms wensen en eisen afstemmen met de business. Hier ga je werken Onze klant, een internationaal bekend bedrijf dat essentiële producten maakt waar iedereen graag gebruik van maakt, zoekt versterking in het Software Development team. Samen met 3 developers, een release manager, een informatie analist en 3 testers werk jij aan een systeem waarmee complexe producten

Bekijk vacature »

Junior / Medior C# .NET ontwikkelaar in Brabants t

Bedrijfsomschrijving Ben jij een gepassioneerde C# .NET ontwikkelaar met een voorliefde voor hardware? Dan is dit de perfecte kans voor jou! Bij ons bedrijf krijg je de kans om deel uit te maken van een team van sociale en enthousiaste techneuten die er elke dag naar streven om onze eigen ontwikkelde software nog beter te maken. Het team van ongeveer 10 team medewerkers maakt zich hard om de interne processen gestroomlijnd te laten verlopen. Functieomschrijving Als lid van ons hechte en behulpzame team word je betrokken bij diverse projecten. Daarbij krijg je te maken met data-analyses, content en de logistieke

Bekijk vacature »

Database Developer

Functieomschrijving Heb jij ongeveer 3 jaar ervaring als Database Developer met MS SQL of een vergelijkbare database? Wil jij werken voor een ambitieuze werkgever in regio Tilburg waar jij volledig de mogelijkheid krijgt jezelf te ontwikkelen? Lees dan snel verder! Hoe ziet jouw takenpakket eruit? Je gaat projecten gedurende het hele proces begeleiden. Je sluit aan bij afspraken met klanten om hun processen helder te krijgen. Vervolgens voer jij het project uit en zorgt dat dit zo goed mogelijk verloopt; Je werkt aan nieuwe softwareoplossingen die de logistieke processen verbeteren of vernieuwen; Je houdt je bezig met het ontwikkelen van

Bekijk vacature »

Airport Developer / System engineer

De functie Als onze nieuwe Airport Developer / System Engineer is je doel om uit nieuwbouw- en onderhoudsprojecten maximale waarde te creëren voor Schiphol Group en haar stakeholders. Vanuit je visie en expertise, maar ook (technologische) ontwikkelingen, wetgeving en beleid vertaal je klantwensen naar een gedegen programma van eisen. In de planontwikkelingsfase werk je nauw samen met Plan Ontwikkelaars om je kennis in te brengen ten behoeve van de kwaliteit van het investeringsvoorstel. Je overlegt met diverse partijen, stelt de vraag achter de vraag en verbindt zo de belangen van de luchthaven, proceseigenaar en asseteigenaar om tot een gedragen ontwikkelopgave

Bekijk vacature »

C# Ontwikkelaar

Functie omschrijving We are looking for a dutch native speaker Wil jij graag aan de slag als C# ontwikkelaar en jouw skills verder ontwikkelen? Zoek niet verder! Als C# ontwikkelaar ga je aan de slag met de volgende taken: (verdere) ontwikkeling van de software voor de interne processen binnen een .net omgeving; optimaliseren van de dataprocessing; ontwerpen en implementeren van zowel desktop- als web-programmatuur; ontwikkeling van tools ten behoeve van consultants en klanten. Bedrijfsprofiel Deze organisatie is gevestigd in de regio van Den Bosch. Zij ontwikkelen business intelligence software voor een specifieke branche. Dit houdt in dat zij dashboards ontwikkelen

Bekijk vacature »

Oracle APEX developer

Wat je gaat doen: Als Oracle APEX ontwikkelaar bij DPA werk je samen met collega’s aan de meest interessante opdrachten. Je zult je ervaring met SQL, PL/SQL, JavaScript, HTML en CSS inzetten om wensen van opdrachtgevers te vertalen naar technische oplossingen. Je werk is heel afwisselend, omdat DPA zich niet beperkt tot een specifieke branche. Zo ben je de ene keer bezig binnen de zorgsector, de andere keer is dit bij de overheid. Wat we vragen: Klinkt goed? Voor deze functie breng je het volgende mee: Je hebt een hbo- of universitaire opleiding afgerond Je hebt 2 tot 5 jaar

Bekijk vacature »
Wim Kasius

Wim Kasius

15/12/2013 12:11:05
Quote Anchor link
Kan iemand mij vertellen waarom de laatste child node (div class=voertuig) buiten de border van parent (div id=voorraadlijst) valt? Ik toon 5x(div class=voertuig), waarvan er 4 netjes binnen de border staan, en 1 erbuiten. Als er op de laatste pagina 2x(div class=voertuig) worden getoont, staat er 1 binnen de border...
Alvast bedankt

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
<!DOCTYPE HTML>

<?php

/**
 * @author Wim Kasius
 * @copyright 2013
 */


include ('dbconn.php');
if (isset($_GET["page"])) { $page  = $_GET["page"]; } else { $page=1; };
$start_from = ($page-1) * 5;
$sql = "SELECT * FROM voertuigen ORDER BY merk ASC LIMIT $start_from, 5";
$rs_result = mysqli_query ($con,$sql);
?>

<head></head>
        <body>
            <div id="voorraadlijst" style="width: 450px; margin-left: 25%; margin-right: 25%; border-style: ridge; border-color: black; border-width: thin;">
            <?php
            while ($row = mysqli_fetch_assoc($rs_result)) {
                extract ($row);
                    $merkmodel = $row['merk']." ".$row['model'];
                $afbeeldingen = explode(",", $afbeeldingen);        
                  ?>

                          <div class="voertuig" style="clear: both;">
                                <div class="data" style="width: 50%; float: left;">
                                    <h3 class="merkmodel"><?php echo"$merkmodel"; ?></h3>
                                    <p class="type"><?php echo "$type"; ?> </p>
                                    <table>
                                        <tr><th>Bouwjaar</th><th>Kilometerstand</th></tr>
                                        <tr><td><?php echo "$bouwjaar";?></td><td> <?php echo "$tellerstand";?> km</td></tr>
                                    </table>
                                    <p>Vraagprijs: &euro; <?php echo "$verkoopprijs_particulier";?>,-</p>
                                </div>
                                <div class="fotos" style="width: 50%; float: right; margin-top: 10px;"><img class="voertuigfoto" style="width: 225px;" src=<?php echo current($afbeeldingen);?>>
                                </div>
                          </div>
            <?php }; ?>
            </div>
            <div id="navigatie" style="clear: both;">
                    <?php
                    $sql
= "SELECT COUNT(hexon_nr) FROM voertuigen";
                    $rs_result = mysqli_query($con,$sql);
                    $row = mysqli_fetch_row($rs_result);
                    $total_records = $row[0];
                    $total_pages = ceil($total_records / 5);
                      
                    for ($i=1; $i<=$total_pages; $i++) { ?>

                                <a href='pagina.php?page=<?php echo $i;?>'>Pagina <?php echo $i;?></a>
                    <?php }; ?>
            </div>
        </body>
</html>


Broncheck:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
<body>
<div id="voorraadlijst" style="width: 450px; margin-left: 25%; margin-right: 25%; border-style: ridge; border-color: black; border-width: thin;">
      <div class="voertuig" style="clear: both;">
            <div class="data" style="width: 50%; float: left;">
                <h3 class="merkmodel">Audi A1</h3>
                <p class="type">1.6 TDI 66KW SB S-TRONIC </p>
                <table>
                    <tr><th>Bouwjaar</th><th>Kilometerstand</th></tr>
                    <tr><td>2012</td><td> 9879 km</td></tr>
                </table>
                <p>Vraagprijs: &euro; 27999,-</p>
            </div>
            <div class="fotos" style="width: 50%; float: right; margin-top: 10px;"><img class="voertuigfoto" style="width: 225px;" src=http://images0.wheeler.nl/s1386081049/6911582-1-2-2.jpg>
            </div>
      </div>
      <div class="voertuig" style="clear: both;">
            <div class="data" style="width: 50%; float: left;">
                <h3 class="merkmodel">BMW 3 Serie</h3>
                <p class="type">318 D TOURING BUSINESS LINE </p>
                <table>
                    <tr><th>Bouwjaar</th><th>Kilometerstand</th></tr>
                    <tr><td>2008</td><td> 125653 km</td></tr>
                </table>
                <p>Vraagprijs: &euro; 12945,-</p>
            </div>
            <div class="fotos" style="width: 50%; float: right; margin-top: 10px;"><img class="voertuigfoto" style="width: 225px;" src=http://images0.wheeler.nl/s1386059922/6875896-1-2-2.jpg>
            </div>
      </div>
      <div class="voertuig" style="clear: both;">
            <div class="data" style="width: 50%; float: left;">
                <h3 class="merkmodel">Peugeot 206</h3>
                <p class="type">SW XS 1.4 </p>
                <table>
                    <tr><th>Bouwjaar</th><th>Kilometerstand</th></tr>
                    <tr><td>2003</td><td> 94444 km</td></tr>
                </table>
                <p>Vraagprijs: &euro; 3945,-</p>
            </div>
            <div class="fotos" style="width: 50%; float: right; margin-top: 10px;"><img class="voertuigfoto" style="width: 225px;" src=http://images1.wheeler.nl/s1386672743/6946173-1-2-2.jpg>
            </div>
      </div>
      <div class="voertuig" style="clear: both;">
            <div class="data" style="width: 50%; float: left;">
                <h3 class="merkmodel">Renault Scnic</h3>
                <p class="type">1.6 16V EXPRESSION LUXE </p>
                <table>
                    <tr><th>Bouwjaar</th><th>Kilometerstand</th></tr>
                    <tr><td>2003</td><td> 184137 km</td></tr>
                </table>
                <p>Vraagprijs: &euro; 2999,-</p>
            </div>
            <div class="fotos" style="width: 50%; float: right; margin-top: 10px;"><img class="voertuigfoto" style="width: 225px;" src=http://images1.wheeler.nl/s1386672377/6951187-1-2-2.jpg>
            </div>
      </div>
      <div class="voertuig" style="clear: both;">
            <div class="data" style="width: 50%; float: left;">
                <h3 class="merkmodel">Seat Arosa</h3>
                <p class="type">1.4 44KW 3D STELLA </p>
                <table>
                    <tr><th>Bouwjaar</th><th>Kilometerstand</th></tr>
                    <tr><td>2004</td><td> 76462 km</td></tr>
                </table>
                <p>Vraagprijs: &euro; 4245,-</p>
            </div>
            <div class="fotos" style="width: 50%; float: right; margin-top: 10px;"><img class="voertuigfoto" style="width: 225px;" src=http://images0.wheeler.nl/s1386239222/6928854-1-2-2.jpg>
            </div>
      </div>
</div>
<div id="navigatie" style="clear: both;">
            <a href='pagina.php?page=1'>Pagina 1</a>
            <a href='pagina.php?page=2'>Pagina 2</a>
</div>
</body>


Toevoeging op 15/12/2013 14:15:27:

never mind, noob float usage
Gewijzigd op 15/12/2013 12:13:37 door Wim Kasius
 
Er zijn nog geen reacties op dit bericht.



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.