Layout check zymoc.tk

Overzicht

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Database developer - SQL

Functie omschrijving Kan jij goed overweg met complexe algoritmes en het schrijven van procedures in T-SQL? Heb jij al wat ervaring opgedaan met SQL en vind je het tijd voor de volgende stap? Lees dan snel verder! Dit software bedrijf, gespecialiseerd in de ontwikkeling van logistieke software, is op zoek naar een ervaren SQL database developer. Jouw werkzaamheden zullen onder andere bestaan uit: Je sluit aan bij meetings en brengt het gehele logistieke proces in kaart. Vervolgens ga je als lead developer aan de slag om de klus te klaren. Je stuurt het junior developer team en helpt, zo nodig,

Bekijk vacature »

Senior Applicatie ontwikkelaar Java

Bedrijfsomschrijving De IV- organisatie van de Belastingdienst is verantwoordelijk voor en verzorgt de ICT- voorzieningen. Het merendeel van de applicaties wordt op dit moment door de IV- organisatie zelf ontwikkeld, onderhouden en beheerd in het eigen data center. Naast de zorg voor continuïteit op de massale heffing- en inningsprocessen die plaatsvinden binnen een degelijke, stabiele omgeving, wordt er tevens volop gewerkt aan modernisering van het IV- landschap. Dit gebeurt deels intern door gebruik te maken van de expertise die intern aanwezig is, maar ook door het aantrekken van (kant-en-klaar) oplossingen en expertise uit de markt. Functieomschrijving We verwachten van je,

Bekijk vacature »

Database Developer

Functieomschrijving Heb jij ongeveer 3 jaar ervaring als Database Developer met MS SQL of een vergelijkbare database? Wil jij werken voor een ambitieuze werkgever in regio Tilburg waar jij volledig de mogelijkheid krijgt jezelf te ontwikkelen? Lees dan snel verder! Hoe ziet jouw takenpakket eruit? Je gaat projecten gedurende het hele proces begeleiden. Je sluit aan bij afspraken met klanten om hun processen helder te krijgen. Vervolgens voer jij het project uit en zorgt dat dit zo goed mogelijk verloopt; Je werkt aan nieuwe softwareoplossingen die de logistieke processen verbeteren of vernieuwen; Je houdt je bezig met het ontwikkelen van

Bekijk vacature »

Medior Java developer (fullstack)

Wat je gaat doen: Of beter nog, wat wil jij doen? Binnen DPA GEOS zijn we dan ook op zoek naar enthousiaste Java developers om ons development team te versterken. Als Java developer werk je in Agile/Scrum teams bij onze klanten en daarbij kun je eventueel ook andere ontwikkelaars begeleiden in het softwareontwikkelproces. Verder draag je positief bij aan de teamgeest binnen een projectteam en je kijkt verder dan je eigen rol. Je gaat software maken voor verschillende opdrachtgevers in jouw regio. Je bent een professional die het IT-vak serieus neemt en kwaliteit levert. Je leert snel vanwege je diepgaande

Bekijk vacature »

Account Developer

Voor Bol.com zijn wij per direct op zoek naar een Account Developer voor 32-40 uur per week op het kantoor in Utrecht. Wil jij een directe bijdrage leveren door partners van de juiste data-inzichten te voorzien en via campagnes op nieuwe platformkansen en features te wijzen? Ben jij analytisch sterk en kun jij dit vertalen naar plannen en inspirerende gesprekken? Lees dan snel verder! wat bieden wij jou Salaris van €2400 - €2600 obv 40 uur Minimaal 6 maanden Werklocatie is Utrecht Werken bij bol.com wie ben jij Jij bent commercieel gedreven en weet altijd aan de juiste knoppen te

Bekijk vacature »

Front End Developer React Vue

Dit ga je doen Meewerken aan de implementaties en ontwikkeling van nieuwe functionaliteiten van de webapplicaties; Ontwikkelen met o.a. React en Vue en HTML/CSS, ook krijg je in verband met de samenwerking ook affiniteit met de backend Ruby on Rails; Ontwikkeling aan de front end voor de koppelingen tussen de diverse systemen; Ontwerpen van interfaces en een bijdrage leveren aan de gebruikerservaring; Zorgdragen voor hoge kwaliteit van code en jezelf (en anderen) blijven verbeteren; Als Senior Front End Developer begeleid je zelf ook FE-development projecten, hierin leid je de projecten en pak jij het initiatief op (bv integratieprojecten). Hier ga

Bekijk vacature »

Oracle APEX Ontwikkelaar (3.500-6.000 euro)

Bedrijfsomschrijving Ben jij een getalenteerde Oracle APEX ontwikkelaar met minimaal één jaar ervaring in het ontwikkelen van Oracle APEX-applicaties? Ben je gepassioneerd over het ontwikkelen van bedrijfskritische oplossingen en wil je werken bij een toonaangevend consultancybedrijf? Dan zijn wij op zoek naar jou! Deze organisatie beschikt over zowel inhouse als externe projecten, maar bovenal over een sterk team en netwerk van opdrachten waardoor jij jezelf verder kunt ontwikkelen. Het team bestaat uit een aantal junior en medior developers, maar vooral uit senioren. De business unit managers binnen het team zijn mensen die hun vak verstaan en zelf als Oracle APEX

Bekijk vacature »

.Net Front-end Ontwikkelaar

Wij zoeken een .Net Front-end Ontwikkelaar! Omschrijving Kun jij snel schakelen en ben je stressbestendig? Dan zoeken wij jou! Als .Net Front-end Ontwikkelaar help je mee aan de webapplicatie die over de hele wereld door allerlei bedrijven wordt gebruikt. Je werkt daarnaast mee aan nieuwe en verbeterde functionaliteiten en helpt met het oplossen van bugs. Over de opdrachtgever Je komt te werken in een ambitieus team dat zich blijft ontwikkelen. Dit is alle informatie die we nu kunnen delen over de werkplek. Als jij de .Net Front-end Ontwikkelaar bent voor deze job, vertellen we je snel nóg meer. Eisen Heb

Bekijk vacature »

Software programmeur

Functieomschrijving Voor een uitdagende werkgever in regio Breda zijn wij op zoek naar een Full Stack C#.NET programmeur. Je bent verantwoordelijk voor het ontwikkelen van apps, webapplicaties en dashboards voor de eigen IOT-oplossingen. Je werkt samen met andere developers en engineers om de sensoren in machines te scannen en vervolgens de data om te zetten in management informatie voor de klanten. Taken en verantwoordelijkheden: Je gaat aan de slag met de volgende technologieën en frameworks: C#, JS frameworks, HTML, TypeScript, SQL & C++, CSS. Geen ervaring met één van deze technologieën is dan ook geen enkel probleem! Deze werkgever biedt

Bekijk vacature »

Junior .NET developer

Functie Als junior .NET developer begint jouw dag na een bak koffie met een stand up. De vorderingen worden tijdens de stand up besproken en de doelen worden opgesteld waar jullie als team in de volgende sprint naartoe gaan werken. Onze backend is geschreven in .NET Core en onze Front-end in Angular. Bij ons ga jij dan ook Fullstack aan de slag. Jij wordt hier opgeleid om zelfstandig te kunnen programmeren en applicaties te kunnen implementeren. Er wordt op projectbasis gewerkt, dit bied leuke uitdagingen omdat elke klant een andere visie heeft over de applicatie die wij maken. Je gaat

Bekijk vacature »

Java Developer

Java Developers opgelet! Bij Luminis zijn ze opzoek naar jou. Lees de vacature en solliciteer direct. Luminis is een software- en technologiebedrijf met meerdere vestigingen. Vanuit deze vestigingen werken 200 professionals aan technisch hoogwaardige oplossingen voor klanten zoals KLM, Nike en Bol.com. Ook ontwikkelt Luminis eigen oplossingen op het gebied van cloud, Internet of Things, data intelligence, e-sports en e-learning. Luminis onderscheidt zich door aantoonbaar voorop te lopen in technologie en innovatie. Luminis heeft drie kernpunten die verankerd zitten in alles wat we doen: het omarmen van nieuwe technologie, meesterschap en kennis delen. Functiebeschrijving First things first! Het is belangrijk

Bekijk vacature »

PHP Software Developer

Functie omschrijving PHP Software Developer gezocht! Voor een organisatie in de regio Zeist die zich bezighoud met het verbeteren van de medicatieveiligheid zoeken wij een Software Developer. In deze functie zijn wij op zoek naar een slimme en enthousiaste Developer die interesse heeft in farmacie, logistiek en ICT. Daarnaast beschik je over een goed analytisch vermogen en ben je van nature gestructureerd en resultaatgericht. Je moet in deze functie daadkrachtig, flexibel en communicatief goed zijn. Je verantwoordelijkheden bestaan uit: Object georiënteerd programmeren; Werken in een scrumteam aan de ontwikkeling van een medicatiebewakingssysteem; Meedenken over de mogelijkheden en onmogelijkheden van projecten;

Bekijk vacature »

Senior Front-end developer Consultancy

Functie Als front-end developer ga je aan de slag voor verschillende klanten, waarbij veel rekening wordt gehouden met waar je woont (dit is altijd binnen het uur), en word er gezocht naar een organisatie die past bij jou. Zowel qua persoonlijke ambities als de technische aansluiting. De opdrachten duren gemiddeld 1 à 2 jaar maar dit hangt ook af van je wensen. Je werkt in een teamverband voor een klant en zult nauw samenwerken met zowel eigen collega’s als die bij de klant werkzaam zijn. Ze zijn op zoek naar een technische front-end developer die ruime ervaring heeft in één

Bekijk vacature »

Back-end Developer

Functie omschrijving Als Back-end Developer heb je de eer om als eerste interne developer bij deze organisatie te beginnen. Op dit moment zijn er externe developers, maar daar wil de organisatie verandering in brengen. Op termijn moet de gehele afdeling uit intern personeel bestaan. Je kan je voorstellen dat de eerste interne developer ook de nodige kennis mee moet brengen. Dat klopt. Je gaat je namelijk aan het begin bekommeren over de externe developers en uiteindelijk over je interne collega's. Verder ga je het volgende doen: Het bedenken, beheren en onderhouden van webportalen, API-koppelingen en applicaties; Je bedenkt en werkt

Bekijk vacature »

Technical Asset Specialist Substations

TenneT is growing fast to realize its strategic ambitions. We play a leading role in driving the energy transition. We are looking for a passionate Technical Asset Specialist for substations (onshore and offshore) at our location in Arnhem who will contribute to this and that might be you? Your contribution to TenneT We are searching for a motivated and engaged colleague as a technical asset specialist (onshore and offshore) for instrument transformers and surge arresters, with preferably a strong background in the area of insulation coordination. As a specialist for insulation coordination you are responsible for overarching topics regarding insultation

Bekijk vacature »

Pagina: 1 2 3 volgende »

- Pepijn  -

- Pepijn -

06/01/2012 13:56:02
Anchor link
Ik ben bezig met een site : http://zymoc.t15.org/
Je kan nog niet registreren want we zijn nog aan het scripten
We hebben het layout af en vragen jullie te kijken of ie mooi is en bugs hebben
 
PHP hulp

PHP hulp

24/04/2024 08:14:50
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

06/01/2012 13:56:29
Anchor link
Occasion already passed! ?
 
- Pepijn  -

- Pepijn -

06/01/2012 13:57:07
Anchor link
Dat is een javascript foutje van aftellen tot 2012
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

06/01/2012 13:59:16
Anchor link
- 30 fouten
- Zet je javascript in een js file
- Zet je CSS in in een css-file
- Wat heeft dit met Whear te maken?
http://zymoc.t15.org/index.php?p=termsofservice
Gejat dus!!!!!
- Waarom zie ik wolkjes onder de grond als ik mijn resolutie verander?
- <body onload=" klopt niet
Gewijzigd op 06/01/2012 14:01:15 door - Ariën -
 
- Pepijn  -

- Pepijn -

06/01/2012 14:01:16
Anchor link
Die fouten lossen we op.
Ok doen we
Doen we al
We zijn een beetje te lui om een eigen termsofservice te maken sorry
We moeten heb nog fixed maken
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

06/01/2012 14:02:00
Anchor link
Pepijn --- op 06/01/2012 14:01:16:
We zijn een beetje te lui om een eigen termsofservice te maken sorry

Dus jat je maar een stuk tekst. Al nagedacht wat je gaat doen als ze een schadevergoeding zouden eisen?

Kopiëren van andermans eigendom is gewoon not-done.
Gewijzigd op 06/01/2012 14:02:32 door - Ariën -
 
- Pepijn  -

- Pepijn -

06/01/2012 14:03:50
Anchor link
Ok we maken er een zelf
Gewijzigd op 06/01/2012 14:15:31 door Bas IJzelendoorn
 
Grongere Onbekend

Grongere Onbekend

06/01/2012 14:07:40
Anchor link
10: Retrohotels
Retro hotels aanmaken is geheel op eigen risico.

?? Wat heeft dat met de site te maken?
 
- Pepijn  -

- Pepijn -

06/01/2012 14:09:05
Anchor link
Grongere Onbekend op 06/01/2012 14:07:40:

10: Retrohotels
Retro hotels aanmaken is geheel op eigen risico.

?? Wat heeft dat met de site te maken?

Nou.
We hadden eerst website maak systeem.
Dat was met het whear systeem maar nu hebben we er een zelf gemaakt...
Met dat website systeem kon je html gebruiken
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

06/01/2012 14:09:29
Anchor link
Is trouwens illegaal, en als je dat toestaat wens ik je succes met het betalen van de licentiekosten aan SuLake.

Gaan je ouders leuk vinden...
Gewijzigd op 06/01/2012 14:10:10 door - Ariën -
 
Grongere Onbekend

Grongere Onbekend

06/01/2012 14:11:11
Anchor link
Vooral de boete :), kun je niet beter zelf iets bouwen?
 
- Pepijn  -

- Pepijn -

06/01/2012 14:11:40
Anchor link
Hallo?
We hebben website systeem allang weg


ONTOPIC blijven aub


Toevoeging op 06/01/2012 14:12:17:

Grongere Onbekend op 06/01/2012 14:11:11:
Vooral de boete :), kun je niet beter zelf iets bouwen?

Lees je niet goed we maken al iets zelf alleen de terms zijn nog... en et forum
Gewijzigd op 06/01/2012 14:15:13 door Bas IJzelendoorn
 
Wouter J

Wouter J

06/01/2012 14:12:51
Anchor link
In de titel staat .tk => heel erg slecht en in het bericht t15.org?

Design:
- Logo hoort niet rechts te staan, maar links
- Logo is in hetzelfde lettertype als MyBuddies
- Logo is heel slecht en het design verwerkt
- Wees eens origineel met het logo
- Veel te weinig content?
- Ik zie geen inlog form op de homepagina?

Code:
- Analytics moet voor </body> niet na <html>
- Je sluit 2x </head> af
- Plaats style in stylesheet
- Ik mis print stylesheet?
- Text-align: middle; bestaat volgens mij niet?
- Gebruik tabs en enters op de juiste wijze, dat maakt het overzichtelijk
- Gebruik geen inline CSS
- Niet alles is <div> tag. Gebruik ook de andere HTML tags
- Noscript tag hoort niet. Zorg dat je site werkt zonder JS, dus doe niks heel belangrijks met JS.
- De slogan is ook een belangrijke titel (h3 ofzo)

zoals ik in de reacties kan lezen en aan de site kan zien ben je er nog niet klaar voor. Je bent jong en je wilt te veel. Doe rustig aan en bouw het langzaam op. Begin pas over een aantal jaar met dit project, als je het echt aan kan. Want nu loop je continu achter de feiten aan, ben je ons van de straat aan het houden, kopieer je alles van andere site's en wordt je project niks.
Gewijzigd op 06/01/2012 14:15:18 door Wouter J
 
- Pepijn  -

- Pepijn -

06/01/2012 14:15:41
Anchor link
Wouter J op 06/01/2012 14:12:51:
In de titel staat .tk => heel erg slecht en in het bericht t15.org?

Design:
- Logo hoort niet rechts te staan, maar links
- Logo is in hetzelfde lettertype als MyBuddies
- Logo is heel slecht en het design verwerkt
- Wees eens origineel met het logo
- Veel te weinig content?
- Ik zie geen inlog form op de homepagina?

Code:
- Analytics moet voor </body> niet na <html>
- Je sluit 2x </head> af
- Plaats style in stylesheet
- Ik mis print stylesheet?
- Text-align: middle; bestaat volgens mij niet?
- Gebruik tabs en enters op de juiste wijze, dat maakt het overzichtelijk
- Gebruik geen inline CSS
- Niet alles is <div> tag. Gebruik ook de andere HTML tags
- Noscript tag hoort niet. Zorg dat je site werkt zonder JS, dus doe niks heel belangrijks met JS.
- De slogan is ook een belangrijke titel (h3 ofzo)

Lettertype als mybuddies?
Dat is gewoon sketsh block ict ofzo
Tk was ik vergeten sorry de rest beantwoord ik zometeen
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

06/01/2012 14:16:44
Anchor link
Qua stijl lijkt het er wel op. Bedenk eens wat origineels.
 
- Pepijn  -

- Pepijn -

06/01/2012 14:23:21
Anchor link
Ff voor de duidelijk ik kopieer niks van mybuddies ik kende mybuddies nog op een andere host


Toevoeging op 06/01/2012 14:23:38:

Enne dit is layout check!

Toevoeging op 06/01/2012 14:25:27:

Wouter J op 06/01/2012 14:12:51:
In de titel staat .tk => heel erg slecht en in het bericht t15.org?

Design:
- Logo hoort niet rechts te staan, maar links
- Logo is in hetzelfde lettertype als MyBuddies
- Logo is heel slecht en het design verwerkt
- Wees eens origineel met het logo
- Veel te weinig content?
- Ik zie geen inlog form op de homepagina?

Code:
- Analytics moet voor </body> niet na <html>
- Je sluit 2x </head> af
- Plaats style in stylesheet
- Ik mis print stylesheet?
- Text-align: middle; bestaat volgens mij niet?
- Gebruik tabs en enters op de juiste wijze, dat maakt het overzichtelijk
- Gebruik geen inline CSS
- Niet alles is <div> tag. Gebruik ook de andere HTML tags
- Noscript tag hoort niet. Zorg dat je site werkt zonder JS, dus doe niks heel belangrijks met JS.
- De slogan is ook een belangrijke titel (h3 ofzo)


Dat 2e gedeelte is bijna alleen
Vailed
Dit komt doordat ik homepage.php en index.php gebruik dan krijg je 2 body's we zijn hier wel druk aan
 
Chris -

Chris -

06/01/2012 14:28:14
Anchor link
Wat is het verschil met Whear?
 
- Pepijn  -

- Pepijn -

06/01/2012 14:29:41
Anchor link
Licht eraan
whear kan je nu profiel maken
Bij ons nu ook
Maar...
Wij hebben nu ook allemaal extras die whear niet heeft
 
Frank WD

Frank WD

06/01/2012 14:37:06
Anchor link
Heb eigelijk de zelfde opmerkingen als hier boven kwa layout.
Enige wat ik in de reactie's mis is het volgende.

- Wat is de doelgroep van de website?
Doel hier meer op de leeftijd. Want als ik op zo site kom om te doen wat de site bied. Dit doordat ik ben getipt door een vriend of wat dan ook.
Dan zou ik hem gelijk weer weg klikken, waarom? De achtergrond wekt de indruk dat ik met mijn 30 jaar een bejaarde ben op de site.

Zou daarom kijken naar een andere achtergrond, mocht de leeftijds groep van 10 tot ??? jaar loopt.
 
Bas IJzelendoorn

Bas IJzelendoorn

06/01/2012 14:41:57
Anchor link
Misschien de allerbelangrijkste vraag die ik hier mis:

Wat is zymoc? Ja oke:

"De community voor jou!"

Waarom dan? dat mis ik. Kan ik niet op je website terug vinden. Je lay-out moet spreken. Je titel en slogan moeten spreken. Dat zie ik niet terug.


Waarom heb je ronde hoeken bovenin terwijl de lay-out bovenaan begint. Is best wel zinloos want het valt maar weinig mensen op.
 
- Pepijn  -

- Pepijn -

06/01/2012 16:16:16
Anchor link
Frank van sloten op 06/01/2012 14:37:06:
Heb eigelijk de zelfde opmerkingen als hier boven kwa layout.
Enige wat ik in de reactie's mis is het volgende.

- Wat is de doelgroep van de website?
Doel hier meer op de leeftijd. Want als ik op zo site kom om te doen wat de site bied. Dit doordat ik ben getipt door een vriend of wat dan ook.
Dan zou ik hem gelijk weer weg klikken, waarom? De achtergrond wekt de indruk dat ik met mijn 30 jaar een bejaarde ben op de site.

Zou daarom kijken naar een andere achtergrond, mocht de leeftijds groep van 10 tot ??? jaar loopt.

Ok daar doen we wat mee
 

Pagina: 1 2 3 volgende »

 

Dit topic is gesloten.



Overzicht

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.