Layout check zymoc.tk

Overzicht

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Senior Front-end Developer

Dit ga je doen Met behulp van diverse programmeertalen ontwikkelen van Front-end software; Het begeleiden van het front-end team; Het oplossen van incidenten; Het bijhouden van een backlog; Je hebt een actieve bijdrage in de wekelijkse overleggen met de omliggende teams; Je houdt trends bij en adviseert het management hierover waar nodig; Helder communiceren met de stakeholders om hen zo mee te nemen in projecten en laten inzien wat de duur en toegevoegde waarde van bepaalde projecten is. Hier ga je werken Deze organisatie heeft circa 40 miljoen bezoekers per maand en heeft innovatie hoog in het vaandel staan. Het

Bekijk vacature »

C# .NET Developer

Functie omschrijving Wij zijn op zoek naar een C# .NET Developer voor een bedrijf in de omgeving van Utrecht! Wil jij werken voor een internationaal bedrijf waar je legio mogelijkheden krijgt als Software Ontwikkelaar? Grijp nu je kans! Je kunt een uitdagende rol gaan vervullen als C#.NET Developer binnen een internationaal bedrijf dat gevestigd is in omgeving van Utrecht. Je zult gaan samenwerken met collega's die over de hele wereld verspreid zitten. Dit bedrijf is zeer vooruitstrevend en werkt met de nieuwste technieken. Als C#.NET Developer ga jij je bezig houden met het volgende: Je blijft op de hoogte van

Bekijk vacature »

Oracle APEX developer

Wat je gaat doen: Als Oracle APEX ontwikkelaar bij DPA werk je samen met collega’s aan de meest interessante opdrachten. Je zult je ervaring met SQL, PL/SQL, JavaScript, HTML en CSS inzetten om wensen van opdrachtgevers te vertalen naar technische oplossingen. Je werk is heel afwisselend, omdat DPA zich niet beperkt tot een specifieke branche. Zo ben je de ene keer bezig binnen de zorgsector, de andere keer is dit bij de overheid. Wat we vragen: Klinkt goed? Voor deze functie breng je het volgende mee: Je hebt een hbo- of universitaire opleiding afgerond Je hebt 2 tot 5 jaar

Bekijk vacature »

Robot Programmeur

In het kort Drie redenen waarom deze vacature uniek is! Programmeren van zelflerende robots Werken op kantoor en testen in de bedrijfshal Je krijgt verantwoordelijkheid, vrijheid en je mag werken naar eigen inzicht De organisatie Hier ga je aan de slag Een bedrijf dat innovatieve robottoepassingen ontwerpt en bouwt voor onder andere de staal industrie, energie- bouw- en agrarische sector. De robots die vaak in combinatie met diverse randapparatuur geleverd worden vormen een totaaloplossing voor de klant. Dit zijn klanten over de hele wereld, van België en Duitsland tot China, India, maar ook in Nederland. Projecten waar momenteel aan wordt

Bekijk vacature »

Back End Developer

As a Back End developer at KUBUS you will be developing the (web) application and services of BIMcollab. You have a focus on the back end of our software, for which we mainly work with C# and .NET. We use a full-stack approach, which means that in addition to the back-end, you will also help with other parts of the code. As a software company, KUBUS is in a unique position. We build our own products that are used by tens of thousands of users worldwide. Our company is just the right size: big enough to make a real impact

Bekijk vacature »

Front end developer

Functie Binnen de functie van Front-end developer werk je mee aan uitdagende klantprojecten. In teamverband werk je aan de voorkant van onze state-of-the-art portaal oplossingen en apps. Dit alles gebeurt in een multidisciplinaire omgeving waarbij je de ruimte hebt om te sparren, je ideeën scherp te stellen, en waar je met de benodigde kennis en ervaring om je heen altijd terecht kunt bij je collega’s voor vragen en ondersteuning. Meestal werk je vanuit ons kantoor maar we bieden ook alle faciliteiten om thuis te kunnen werken. Voor sommige projecten ga je mee naar de klant, wellicht zelfs in het buitenland!

Bekijk vacature »

Back end developer PHP, Laravel

Functie Jij komt te werken in ons webdevelopment team, wat bestaat uit 8 ervaren collega’s. Hiernaast hebben wij nog een team van 2 ontwikkelaars die aan native applicaties werken. Bij ons zijn er korte lijntjes en er hangt een gezellige informele werksfeer. Maar het belangrijkste is natuurlijk dat je aan geweldige applicaties zult gaan werken! Wij willen als organisatie niet te groot worden, we willen gewoon toffe dingen maken. Onze techstack bestaat momenteel uit: PHP, Laravel, Javascript, Typescript, Git, MySQL, Java, Kotlin, Xamarin. Samen met ons ga jij zorgen dat we puik werk leveren! Waarbij je bij elke fase in

Bekijk vacature »

PHP developer

Functie Voor een opdrachtgever in omgeving Leiden zijn wij op zoek naar een PHP developer die affiniteit heeft met C++. Ben jij reeds afgestudeerd of heb je al een paar jaar ervaring? Lees snel verder en kijk of dit iets voor jou is! Hoe kan jouw dag er straks uitzien? Je gaat software en webapplicaties ontwikkelen met behulp van de talen C / C++ / PHP. Je gaat technische klussen uitvoeren op locatie bij klanten. Je onderhoudt contact met de projectleider om er zeker van te zijn dat een projecten goed verlopen. Je gaat klanten ondersteunen op het gebied van

Bekijk vacature »

Software Programmeur

Functie omschrijving Ben jij op zoek naar een organisatie waar je samen met een team werkt aan iets moois en waar je naast hard werken ook hard kunt lachen? Dan ben je hier aan het juiste adres! Voor een informeel IT-bedrijf in omgeving Wassenaar zijn wij op zoek naar versterking. Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging als Software Programmeur lees dan snel verder! Werkzaamheden Programmeur Je bent bezig met het ontwikkelen van software en webapplicaties. Je kunt technische klussen uitvoeren op locatie. Je onderhoudt contact met de projectleider om er zeker van te zijn dat een project goed

Bekijk vacature »

Front-end developer (HTML, CSS, SASS, JavaScript)

Functie Momenteel zijn we voor ons Digital team op zoek naar een (medior) Front-end developer. Samen met je collega’s werk je in een Agile/Scrum omgeving aan de ontwikkeling van onze webapplicaties, websites en andere oplossingen. Je draagt bij aan een sterk ontwikkelproces waarin kwaliteit voorop staat. Hiervoor ben je niet alleen bezig met eigen code maar ook code reviews van andere collega’s. Ben jij graag op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen in je vakgebied en wil je deze toepassen voor diverse projecten? Dan komen wij graag met je in contact! Eisen • HBO werk- en denkniveau • Minimaal 2

Bekijk vacature »

Software Ontwikkelaar

Java/Kotlin Developer Ben jij een ervaren Java/Kotlin developer met een passie voor het automatiseren van bedrijfsprocessen? Wil je graag deelnemen aan uitdagende projecten bij aansprekende klanten? En ben je op zoek naar een professioneel, ambitieus en dynamisch bedrijf om je carrière verder te ontwikkelen? Kom dan ons team bij Ritense in Amsterdam versterken! Zo ziet de functie eruit: Als Java/Kotlin developer bij Ritense ben je verantwoordelijk voor de ontwikkeling en implementatie van applicaties die bedrijfsprocessen automatiseren, zodat onze klanten slimmer, efficiënter en klantgerichter kunnen werken. Als developer ben je in de lead en zorg je voor de correcte oplevering van

Bekijk vacature »

Software Programmeur

Functie omschrijving Voor onze opdrachtgever in omgeving Rotterdam zijn wij opzoek naar een software programmeur die goed kan schrijven in de talen C of C++ en die het leuk vind om te werken met Linux! Werkzaamheden Programmeur Je bent bezig met het ontwikkelen van software en webapplicaties. Je kunt technische klussen uitvoeren op locatie. Je onderhoudt contact met de projectleider om er zeker van te zijn dat een project goed verloopt. Je zult klanten ondersteunen. Verder zul je technische ontwerpen en gebruikersdocumentaties schrijven en deze onderhouden. Bedrijfsprofiel Dit bedrijf wil de klanten een volledige oplossing kunnen bieden, waarbij ze een

Bekijk vacature »

.NET developer

Functie As a .NET developer you work together in a multidisciplinary development team with 1-2 Senior .NET developers, two front-end developers, Data Scientists and one UX designer. As a team you work on developing a Cloud based application and making this application more stable. Unit testing will also become very important in your new position. Together with the Senior .NET developer you will be responsible for developing the API. You work with a lot of data and occasionally there will also be data issues and some queries will have to be run. This means that you will work a lot

Bekijk vacature »

Front-end developer Consultancy in teamverband wer

Functie Het team bestaat uit User Experience designers, Data Scientists en Software Engineers. Momenteel zijn ze op zoek naar een ervaren Front-end of Fullstack developer die samen met de consultants aan de slag gaat om de business requirements te vertalen naar technische oplossingen. Los van het finetunen van extenties, help je bij het configureren van bijvoorbeeld een mobiel bankieren app. Hierin ben je van A tot Z betrokken en zie je bijvoorbeeld ook toe op de uitvoering van testen. Je expertise wordt optimaal benut en je krijgt verschillende kansen om deze uit te breiden door met verschillende innovatieve technologieën aan

Bekijk vacature »

SQL ontwikkelaar

Functieomschrijving Voor een gave werkgever in regio Breda zijn wij per direct op zoek naar een SQL ontwikkelaar/ functioneel consultant. Hier wordt jij mede verantwoordelijk voor zowel de design en implementatie van SQL-databases als voor het verstaan van de processen van klanten naar het vertalen van deze processen naar IT-oplossingen. Jouw takenpakket komt als volgt uit te zien: Je test de ontwikkelde oplossingen om er zeker van te zijn dat deze voldoen aan de functionele specificaties en de behoeften van de organisatie; Je ontwerpt, ontwikkelt en implementeert SQL-databases om de data behoeften van de organisatie te ondersteunen; Je stelt op

Bekijk vacature »

Pagina: « vorige 1 2 3 volgende »

- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

06/01/2012 16:20:25
Anchor link
Quote:
Pornografische beelden zijn niet toegestaan op website's. Pornografische content is enkel toegestaan in het 12+ forum.

- Ga je 12 jarigen porno voorschotelen?
Als ik een ouder was zou ik mijn kinderen nooit lid laten worden van je site.

- Formulieren horen niet in tabellen...
Gewijzigd op 06/01/2012 16:21:59 door - Ariën -
 
PHP hulp

PHP hulp

06/10/2024 13:27:48
 
Eddy B

Eddy B

06/01/2012 16:22:48
Anchor link
En als we het toch hebben over de AV:

"ban en heel misschien een verwijdering van je account.
Je moet ook weten van stoppen en dat diegene niet boos op jou hoeft te zijn."

Je weet dat een rechter je vierkant uitlacht als je dit voorschotelt.
 
Piet Jansen

Piet Jansen

06/01/2012 16:22:51
Anchor link
Het ziet er niet mooi ingedeeld en overzichtelijk uit.
Gewijzigd op 06/01/2012 16:30:31 door Piet Jansen
 
- Pepijn  -

- Pepijn -

06/01/2012 16:24:47
Anchor link
Ik heb het al aangepast mijn excuses daarvoor
 
Piet Jansen

Piet Jansen

06/01/2012 16:26:39
Anchor link
Even iets voor je geschetst:

Afbeelding
zymoc by peterruyten, on Flickr

Klik op de link 'zymoc' om op Flickr de afbeelding te vergroten. Met de imageviewer van Flickr ziet het er klein uit;)
Gewijzigd op 06/01/2012 16:34:02 door Piet Jansen
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

06/01/2012 16:31:05
Anchor link
- Nog een goede tip: Zorg voor SEO-url's zonder die GET-parameters
- Wat heb je met Whear, je link naar pepijn.whear.nl op http://zymoc.t15.org/index.php?p=team ?
 
 - Diov  -

- Diov -

06/01/2012 16:34:26
Anchor link
Beste,
ik zie dat whear.nl en Zymoc.nl goed op elkaar gelijken.
Eerst en vooral de titels.

Daarna heb ik iets uitgetest op uw site nl. Onderaan staat er Zoeken.
Daar vulde ik Pepijn in. Ik drukte dan op uw naam en werd doorgestuurd naar whear.nl

Ben u daarvan ook de eigenaar?
Of is het gewoon een site overname?
Dem
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

06/01/2012 16:34:53
Anchor link
Nee, een rip-off.....
Gewijzigd op 06/01/2012 16:38:00 door - Ariën -
 
- Pepijn  -

- Pepijn -

06/01/2012 16:35:16
Anchor link
Piet Jansen op 06/01/2012 16:26:39:
Even iets voor je geschetst:

Afbeelding
zymoc by peterruyten, on Flickr

Klik op de link 'zymoc' om op Flickr de afbeelding te vergroten. Met de imageviewer van Flickr ziet het er klein uit;)



mooi gedaan
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

06/01/2012 16:38:05
Anchor link
En ik vraag me af, waarom de naam Zymoc? Dat vind ik geen echt lekker bekkende naam voor een site om te onthouden. Zorg voor een makkelijke naam doe makkelijk van mond-tot-mond wilt gaan. Dat is één van de successen om een goede lopende site te krijgen.

En .nl naam hoort daarbij.

"Was het nou Ziemok? Zymok, Zimoc... nee... dan bestaat hij niet meer...."
Dat zal de gedachte gang zijn, bij mond-tot-mond reklame.
Gewijzigd op 06/01/2012 16:39:19 door - Ariën -
 
Piet Jansen

Piet Jansen

06/01/2012 16:38:50
Anchor link
Personal service;)
 
- Pepijn  -

- Pepijn -

06/01/2012 17:14:51
Anchor link
We zijn bezig met .nl maar eerst moet alles af :p

Toevoeging op 06/01/2012 17:19:22:

Pepijn --- op 06/01/2012 16:35:16:
Piet Jansen op 06/01/2012 16:26:39:
Even iets voor je geschetst:

Afbeelding
zymoc by peterruyten, on Flickr

Klik op de link 'zymoc' om op Flickr de afbeelding te vergroten. Met de imageviewer van Flickr ziet het er klein uit;)



mooi gedaan

Heb je ook de orginele url ?

http://farm8.staticflickr.com/7030/6647389675_ae614b829f_z.jpg
heb hem al in firebug css uitgeschakelt

Toevoeging op 06/01/2012 18:13:17:

- Aar - op 06/01/2012 16:38:05:
En ik vraag me af, waarom de naam Zymoc? Dat vind ik geen echt lekker bekkende naam voor een site om te onthouden. Zorg voor een makkelijke naam doe makkelijk van mond-tot-mond wilt gaan. Dat is één van de successen om een goede lopende site te krijgen.

En .nl naam hoort daarbij.

"Was het nou Ziemok? Zymok, Zimoc... nee... dan bestaat hij niet meer...."
Dat zal de gedachte gang zijn, bij mond-tot-mond reklame.

misschien gaan we lekker een andere naam
Gewijzigd op 06/01/2012 17:21:10 door - Pepijn -
 
Eddy B

Eddy B

06/01/2012 18:19:50
Anchor link
Pepijn, probeer een beetje op je taal en spelling te letten. Punten, komma's, je kent het wel.
Gewijzigd op 06/01/2012 19:41:37 door Eddy B
 
- Pepijn  -

- Pepijn -

06/01/2012 18:25:26
Anchor link
Jep sorry ik ga er op letten.

Maar Pepijk?
 
Jens erd

Jens erd

06/01/2012 18:43:31
Anchor link
Quote:
2: Team
Wil je in het team zul je moeten wachten tot wij het vragen.

3: Privacy
De gegevens van onze leden staan beveiligd in onze database. Wij kunnen deze gegevens alleen inkijken als wij toestemming hebben van de gebruiker. Je gegevens zullen nooit doorgegeven worden aan derden.
Leden mogen geen persoonlijke informatie van iemand aan derden doorgeven.

4: Overtredingen
Bij overtredingen van de regels en/of algemene voorwaarden heeft Zymoc het recht om de gegevens van de gebruiker in te kijken en de gebruiker de toegang tot de site te ontzeggen.

4.1: Beveiligingslekken
Als er een beveiligingslek is gevonden dient dit te worden gemeld aan een beheerder.

4.2: Hacking
Hacking/cracking/cross-site scripting is niet toegestaan.
Bij het gebruik hacks/cracks of cross-site scripting wordt gebruiker onmiddelijk verbannen.

5: Forumregels
Schelden op het forum mag, maar met mate. Het is niet toegestaan om te schelden met ziekte's.
Spammen word niet bestraft enkel als het perongeluk gebeurt.

6: Content
Pornografische beelden zijn niet toegestaan op heel zymoc

7: Reclame
Reclame op Zymoc is enkel toegestaan op de shoutbalk en in de forum categorie 'Showcase'.
Indien we zien dat je reclame ergens anders maakt word dat bestraft.
Reclame voor concurerende diensten is niet toegestaan.

8: Aansprakelijkheid
Zymoc is niet aansprakelijk voor eventuele schade aan uw computer.
De website en aangemaakte websites bezoeken is op eigen risico.

9: Omgaan met elkaar
Bij schelden, discrimineren of plaatjes van elkaar's profiel af halen en op andere site's
publiceren zoals 18+ site's, riskeer je een ban en heel misschien een verwijdering van je account.
Je moet ook weten van stoppen en dat diegene niet boos op jou hoeft te zijn.


Zomaar wat punten.. dit lijkt natuurlijk nergens op. Dek jezelf beter in, dit schept geen duidelijkheid naar de gebruiker.
 
Bas  van de Steeg

Bas van de Steeg

06/01/2012 18:56:24
Anchor link
@Jens
Mee eens ik heb net ook even gekeken voor 5de keer maar er veranderd ook niks :(
De layout gaat wel maar als ik kijk naar je voorwaarden.
Nee ik als gebruiker zou meteen weggaan als ik dit lees.
 
Eddy B

Eddy B

06/01/2012 19:04:20
Anchor link
Sterker nog, als je één spelfout hebt in je AV kan het zonder pardon ongeldig worden verklaard.
 
Bas  van de Steeg

Bas van de Steeg

06/01/2012 19:18:37
Anchor link
@Eddy
Echt? ,wist ik niet eens,
Bedankt dat is handig om te weten.
 
- Pepijn  -

- Pepijn -

06/01/2012 19:26:35
Anchor link
We gaan aan de slach
 
- SanThe -

- SanThe -

06/01/2012 19:28:36
Anchor link
Eddy Bisschops op 06/01/2012 19:04:20:
Sterker nog, als je één spelfout hebt in je AV kan het zonder pardon ongeldig worden verklaard.


Dan zullen er niet veel over blijven.
 

Pagina: « vorige 1 2 3 volgende »

 

Dit topic is gesloten.



Overzicht

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.