Layout check zymoc.tk

Overzicht

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

C# .NET Developer

Dit ga je doen Ontwikkelen van de Back-end in .NET6 / C# en WebAPI (Focus);) Ontwikkelen van de Front-End in Nodje.js en Angular (secundair); Ontwikkelen in Blazor; Opstellen van een technisch ontwerp; Testen, documenteren en implementeren van de nieuwe applicatie; Verzorgen van de nazorg, na de implementatie. Hier ga je werken Binnen deze organisatie werken duizenden mensen binnen allerlei verschillende disciplines. Tevens hebben zij veel specialiteiten in huis, waaronder ook .Net Developers. Ter uitbreiding van een nieuw team en ter ondersteuning van het project zijn ze opzoek naar een nieuwe collega voor het team. Als C#.NET Developer zal jij je

Bekijk vacature »

Lasrobot Programmeur

Over de functie Off-line programma’s maken die het beste resultaat bij de lasrobot mogelijk maken De programma’s met behulp van teach verder optimaliseren Proactief meedenken over oplossingen en over de juiste invulling van lasmallen Het lasrobotproces zoveel mogelijk optimaliseren Over het bedrijf Onze opdrachtgever is gespecialiseerd in de engineering, productie en assemblage van samengestelde plaatwerkproducten en monodelen uit metaal. Onze klant werkt samen met het team aan de mooiste producten van de toekomst. Binnen dit bedrijf staat een sterk team van specialisten op het gebied van industrial design, mechanical engineering, in-house prototyping en all-round projectmanagement. Met daarbij uiteenlopende kennis in

Bekijk vacature »

C# Ontwikkelaar

Functieomschrijving Voor een software ontwikkelaar in de omgeving van Vught zijn we op zoek naar een gemotiveerde C# ontwikkelaar. Deel jij hun passie voor development en dan vooral in C#.NET? Dan kan dit wel eens jouw droombaan zijn! Jouw werkzaamheden zullen er ongeveer als volgt uit gaan zien Door de wensen van de klant goed te begrijpen ga jij aan de slag dit om te zetten naar passende oplossingen en werk je deze uit tot een sterk eindproduct. Je gaat je bezighouden met de ontwikkeling van webapplicaties en websites, dit doe je door middel van ASP.NET, MVC Frameworks en C#.

Bekijk vacature »

Anaplan Developer

Dit ga je doen What are you going to do: Picking up Stories: Design planning had, how are we going to build it in Anaplan; Talking to the end user to build a forecasting model; Having contact with the data team about which data is needed; Being able to convert an Excel sheet into a 3, 4 or 5 dimensional modeling environment; Giving knowledge sessions about Anaplan; Solving incidents; Making instructional videos on how teams should read forecasts; Writing blogs about forecasting. Hier ga je werken We are looking for an Anaplan Builder to deliver end-to-end solutions within a big

Bekijk vacature »

Full Stack Software Developer C#.NET

Functieomschrijving Wij zijn op zoek naar een gepassioneerde Full Stack C#.NET Software Developer. Als Software Developer ben je verantwoordelijk voor het ontwikkelen van webapplicaties, apps en dashboards voor de eigen IOT-oplossingen. Je werkt samen met andere ontwikkelaars en engineers om de sensoren in machines uit te lezen en deze data om te zetten in management informatie voor jullie klanten. Taken en verantwoordelijkheden: Ontwikkelen en onderhouden van webapplicaties, apps en dashboards voor de eigen IOT-oplossingen. Testen en valideren van de ontwikkelde software. Actief deelnemen aan code reviews en bijdragen aan het verbeteren van de kwaliteit van de software. Je gaat aan

Bekijk vacature »

C#.NET-developer - JUNIOR

Functie omschrijving Voor een leuke opdrachtgever in omgeving Brielle zijn wij op zoek naar een junior developer. Werk jij graag met de volgende tools & technieken? C#, .NET, ASP.NET, MVC en SQL? Kijk dan snel of dit iets voor jou is! Als programmeur bij een productiebedrijf zal je voornamelijk nieuwe software schrijven maar ook bestaande software verbeteren. Verder werk je veel samen in back end projecten met leuke collega's. Bedrijfsprofiel Met een team van ruim 130 personen staan ze elke dag weer klaar om IT en Business te combineren door het ontwikkelen van producten op maat. Er zijn 3 teams,

Bekijk vacature »

C#.NET/Unity Developer

Functieomschrijving Voor een gewaardeerde werkgever in de omgeving van Breda zijn wij op zoek naar een software ontwikkelaar. Dit bedrijf houdt zich bezig met de ontwikkeling van WMS Software (C#/Unity & SQL). Past dit bij jou? Lees snel verder! Jouw werkzaamheden zullen er als volgt uitzien: Je werkt aan innovatieve softwareoplossingen voor het verbeteren en/of vernieuwen van processen; Samen met 6 applicatieontwikkelaars hebben jullie de verantwoordelijkheid voor de uitbreiding en ontwikkeling van de webapplicaties; Het uitvoeren van updates/aanpassingen aan de huidig draaiende applicaties; Je bent een luisterend oor naar klanten en vertaalt hun wensen door naar bruikbare software. Bedrijfsprofiel Wie

Bekijk vacature »

C# developer

Functie Als ervaren Software Engineer wordt jij verantwoordelijk voor het bedenken en ontwikkelen van technische (maatwerk) oplossingen voor onze klanten en dit samen met de klant af te stemmen. Jij wordt o.a. verantwoordelijk voor de doorontwikkeling het software pakket welke voor ons enorm belangrijk is. Dit pakket zorgt er namelijk voor dat wij complete productielijnen kunnen aansturen en monitoren. Daarnaast heb jij actief contact met onze hoofdvestiging om het software achter een van onze systemen te verbeteren en te herschrijven. Momenteel zijn onze C# applicaties geschreven met o.a. Winforms. Echter hebben wij de actieve ambitie om dit te gaan herschrijven

Bekijk vacature »

Junior Software Developer (HBO / WO)

Functie omschrijving Voor een leuke opdrachtgever zijn wij op zoek naar een Junior Software Developer! Sta jij aan het begin van je carrière en heb je net je HBO of WO-diploma in de richting van ICT of Techniek mogen ontvangen? En heb jij grote affiniteit met software development? Dan hebben wij bij Jelling IT Professionals de perfecte opdrachtgever in de omgeving van Hoofddorp. Binnen deze functie vervul je een onsite learning programma waarbij je aan de slag gaat met PHP en Laravel. Hierbij ben je voornamelijk werkzaam op verschillende klantlocaties en is het jouw taak om hun wensen en eisen

Bekijk vacature »

Full stack developer

Functie Binnen een ontzettend stimulerende werkomgeving kom jij te werken in een software team van 14 developers. Met ontzettend stimulerend bedoel ik een modern pand, wat voorzien is van alle nodige soft- en hardware, zodat jij jouw werk goed kan uitvoeren. Daarnaast zitten ze in een bos, waardoor je in een groene omgeving rustig kunt werken. Het team bestaat uit front end, back end en full stack developers. Jij krijgt dus de keuze hier waar jij jezelf het liefst op zou richten, maar de voorkeur gaat uit naar back end. Er wordt hier Scrum (agile) gewerkt in multidisciplinaire teams met

Bekijk vacature »

Front-end developer gezocht

Functie Je komt in een team met ambitieuze developers die de passie voor Front-End met jou delen. Samen ga je aan de slag met leuke en leerzame opdrachten. Het team heeft een eigen budget en financiën en zij bepalen zelf hoe dat besteed en investeert wordt. Je gebruikt tools als JavaScript, Node.js, React, Angular, Typescript en Vue.js wanneer je werkt aan de opdrachten. Daarnaast zul je veel leren van je collega’s en gezamenlijk een leuke tijd doorbrengen tijdens activiteiten zoals wintersport, hackatons en conferentiebezoeken. Je krijgt niet alleen de mogelijkheid Front-End te ontwikkelen, maar ook vooral jezelf. Dit kan behaald

Bekijk vacature »

Cymer Patch Server Developer

Vacature details Vakgebied: Software/IT Opleiding: Senior Werklocatie: Veldhoven Vacature ID: 12919 Introductie This new patch server will be built on Python and Django ReST and GraphQL services with a React frontend, it will consist of several microservices and run on a Kubernetes cluster. It will be supported by several middleware applications such as ElasticSearch, Redis, RabbitMQ, Oracle and Artifactory. Functieomschrijving The Patch Admin team always aim to deliver software at a high quality, we avoid sacrifices here to maintain our velocity. Practically this means that we practice test driven development and perform end-to-end automated testing on our software. This means

Bekijk vacature »

High level C++ QT Developer

Vacature details Vakgebied: Software/IT Opleiding: Senior Werklocatie: Eindhoven Vacature ID: 13486 Introductie Would you like to be involved in every aspect of software development for our exceptional products, from specification and design to testing and integration? If you're passionate about software development and eager to apply your programming skills to create customer-focused deliverables, then this is the perfect chance for you to expand your expertise. You can become a member of our Machine Control department's data-driven development team, where you'll design and build software solutions that optimize machine productivity. As a senior software design engineer, you'll participate in all phases

Bekijk vacature »

Senior Front-end developer (React)

Functie Met een ontwikkelafdeling van ruim 20 collega’s is dit zo ongeveer de helft van alle medewerkers. De software(ontwikkeling) is dan ook de drijvende kracht binnen de organisatie. Ze werken aan het verbeteren dan de bestaande, maar zeker ook nieuwe producten. De software bestaat uit verschillende (React) webapplicaties, maar ook een mobile (React native) app. Hierdoor kom je met verschillende uitdagingen in aanraking en is Mobile kennis natuurlijk mooi meegenomen. De software wordt door vele duizenden professionals dagelijks gebruikt en bevatten grote hoeveelheden data. Aan het team de uitdaging om hierin de best mogelijke gebruiksvriendelijkheid neer te zetten door gebruik

Bekijk vacature »

.NET Developer C# VB

Samengevat: Deze werkgever is actief in software voor het matchen van vraag en aanbod van gebruikte auto-onderdelen. Ben jij een .NET Developer? Heb je ervaring met het ontwikkelen (REST) en integreren van webservices? Vaste baan: C# .NET Developer C# VB HBO €2.600 - €6.200 Wij ontwikkelen software om vraag en aanbod van onderdelen van personenauto's bij elkaar te brengen. Deze werkgever is een veelzijdige organisatie. Je werkt voor de eigen IT organisatie. Zij werken met moderne technologie en staan open voor innovatie. De branche van dit bedrijf is Automotive. Functie: Voor de vacature als .NET Developer Dordrecht HBO ga je

Bekijk vacature »

Pagina: « vorige 1 2 3 volgende »

- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

06/01/2012 16:20:25
Anchor link
Quote:
Pornografische beelden zijn niet toegestaan op website's. Pornografische content is enkel toegestaan in het 12+ forum.

- Ga je 12 jarigen porno voorschotelen?
Als ik een ouder was zou ik mijn kinderen nooit lid laten worden van je site.

- Formulieren horen niet in tabellen...
Gewijzigd op 06/01/2012 16:21:59 door - Ariën -
 
PHP hulp

PHP hulp

20/04/2024 06:07:32
 
Eddy B

Eddy B

06/01/2012 16:22:48
Anchor link
En als we het toch hebben over de AV:

"ban en heel misschien een verwijdering van je account.
Je moet ook weten van stoppen en dat diegene niet boos op jou hoeft te zijn."

Je weet dat een rechter je vierkant uitlacht als je dit voorschotelt.
 
Piet Jansen

Piet Jansen

06/01/2012 16:22:51
Anchor link
Het ziet er niet mooi ingedeeld en overzichtelijk uit.
Gewijzigd op 06/01/2012 16:30:31 door Piet Jansen
 
- Pepijn  -

- Pepijn -

06/01/2012 16:24:47
Anchor link
Ik heb het al aangepast mijn excuses daarvoor
 
Piet Jansen

Piet Jansen

06/01/2012 16:26:39
Anchor link
Even iets voor je geschetst:

Afbeelding
zymoc by peterruyten, on Flickr

Klik op de link 'zymoc' om op Flickr de afbeelding te vergroten. Met de imageviewer van Flickr ziet het er klein uit;)
Gewijzigd op 06/01/2012 16:34:02 door Piet Jansen
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

06/01/2012 16:31:05
Anchor link
- Nog een goede tip: Zorg voor SEO-url's zonder die GET-parameters
- Wat heb je met Whear, je link naar pepijn.whear.nl op http://zymoc.t15.org/index.php?p=team ?
 
 - Diov  -

- Diov -

06/01/2012 16:34:26
Anchor link
Beste,
ik zie dat whear.nl en Zymoc.nl goed op elkaar gelijken.
Eerst en vooral de titels.

Daarna heb ik iets uitgetest op uw site nl. Onderaan staat er Zoeken.
Daar vulde ik Pepijn in. Ik drukte dan op uw naam en werd doorgestuurd naar whear.nl

Ben u daarvan ook de eigenaar?
Of is het gewoon een site overname?
Dem
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

06/01/2012 16:34:53
Anchor link
Nee, een rip-off.....
Gewijzigd op 06/01/2012 16:38:00 door - Ariën -
 
- Pepijn  -

- Pepijn -

06/01/2012 16:35:16
Anchor link
Piet Jansen op 06/01/2012 16:26:39:
Even iets voor je geschetst:

Afbeelding
zymoc by peterruyten, on Flickr

Klik op de link 'zymoc' om op Flickr de afbeelding te vergroten. Met de imageviewer van Flickr ziet het er klein uit;)



mooi gedaan
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

06/01/2012 16:38:05
Anchor link
En ik vraag me af, waarom de naam Zymoc? Dat vind ik geen echt lekker bekkende naam voor een site om te onthouden. Zorg voor een makkelijke naam doe makkelijk van mond-tot-mond wilt gaan. Dat is één van de successen om een goede lopende site te krijgen.

En .nl naam hoort daarbij.

"Was het nou Ziemok? Zymok, Zimoc... nee... dan bestaat hij niet meer...."
Dat zal de gedachte gang zijn, bij mond-tot-mond reklame.
Gewijzigd op 06/01/2012 16:39:19 door - Ariën -
 
Piet Jansen

Piet Jansen

06/01/2012 16:38:50
Anchor link
Personal service;)
 
- Pepijn  -

- Pepijn -

06/01/2012 17:14:51
Anchor link
We zijn bezig met .nl maar eerst moet alles af :p

Toevoeging op 06/01/2012 17:19:22:

Pepijn --- op 06/01/2012 16:35:16:
Piet Jansen op 06/01/2012 16:26:39:
Even iets voor je geschetst:

Afbeelding
zymoc by peterruyten, on Flickr

Klik op de link 'zymoc' om op Flickr de afbeelding te vergroten. Met de imageviewer van Flickr ziet het er klein uit;)



mooi gedaan

Heb je ook de orginele url ?

http://farm8.staticflickr.com/7030/6647389675_ae614b829f_z.jpg
heb hem al in firebug css uitgeschakelt

Toevoeging op 06/01/2012 18:13:17:

- Aar - op 06/01/2012 16:38:05:
En ik vraag me af, waarom de naam Zymoc? Dat vind ik geen echt lekker bekkende naam voor een site om te onthouden. Zorg voor een makkelijke naam doe makkelijk van mond-tot-mond wilt gaan. Dat is één van de successen om een goede lopende site te krijgen.

En .nl naam hoort daarbij.

"Was het nou Ziemok? Zymok, Zimoc... nee... dan bestaat hij niet meer...."
Dat zal de gedachte gang zijn, bij mond-tot-mond reklame.

misschien gaan we lekker een andere naam
Gewijzigd op 06/01/2012 17:21:10 door - Pepijn -
 
Eddy B

Eddy B

06/01/2012 18:19:50
Anchor link
Pepijn, probeer een beetje op je taal en spelling te letten. Punten, komma's, je kent het wel.
Gewijzigd op 06/01/2012 19:41:37 door Eddy B
 
- Pepijn  -

- Pepijn -

06/01/2012 18:25:26
Anchor link
Jep sorry ik ga er op letten.

Maar Pepijk?
 
Jens erd

Jens erd

06/01/2012 18:43:31
Anchor link
Quote:
2: Team
Wil je in het team zul je moeten wachten tot wij het vragen.

3: Privacy
De gegevens van onze leden staan beveiligd in onze database. Wij kunnen deze gegevens alleen inkijken als wij toestemming hebben van de gebruiker. Je gegevens zullen nooit doorgegeven worden aan derden.
Leden mogen geen persoonlijke informatie van iemand aan derden doorgeven.

4: Overtredingen
Bij overtredingen van de regels en/of algemene voorwaarden heeft Zymoc het recht om de gegevens van de gebruiker in te kijken en de gebruiker de toegang tot de site te ontzeggen.

4.1: Beveiligingslekken
Als er een beveiligingslek is gevonden dient dit te worden gemeld aan een beheerder.

4.2: Hacking
Hacking/cracking/cross-site scripting is niet toegestaan.
Bij het gebruik hacks/cracks of cross-site scripting wordt gebruiker onmiddelijk verbannen.

5: Forumregels
Schelden op het forum mag, maar met mate. Het is niet toegestaan om te schelden met ziekte's.
Spammen word niet bestraft enkel als het perongeluk gebeurt.

6: Content
Pornografische beelden zijn niet toegestaan op heel zymoc

7: Reclame
Reclame op Zymoc is enkel toegestaan op de shoutbalk en in de forum categorie 'Showcase'.
Indien we zien dat je reclame ergens anders maakt word dat bestraft.
Reclame voor concurerende diensten is niet toegestaan.

8: Aansprakelijkheid
Zymoc is niet aansprakelijk voor eventuele schade aan uw computer.
De website en aangemaakte websites bezoeken is op eigen risico.

9: Omgaan met elkaar
Bij schelden, discrimineren of plaatjes van elkaar's profiel af halen en op andere site's
publiceren zoals 18+ site's, riskeer je een ban en heel misschien een verwijdering van je account.
Je moet ook weten van stoppen en dat diegene niet boos op jou hoeft te zijn.


Zomaar wat punten.. dit lijkt natuurlijk nergens op. Dek jezelf beter in, dit schept geen duidelijkheid naar de gebruiker.
 
Bas  van de Steeg

Bas van de Steeg

06/01/2012 18:56:24
Anchor link
@Jens
Mee eens ik heb net ook even gekeken voor 5de keer maar er veranderd ook niks :(
De layout gaat wel maar als ik kijk naar je voorwaarden.
Nee ik als gebruiker zou meteen weggaan als ik dit lees.
 
Eddy B

Eddy B

06/01/2012 19:04:20
Anchor link
Sterker nog, als je één spelfout hebt in je AV kan het zonder pardon ongeldig worden verklaard.
 
Bas  van de Steeg

Bas van de Steeg

06/01/2012 19:18:37
Anchor link
@Eddy
Echt? ,wist ik niet eens,
Bedankt dat is handig om te weten.
 
- Pepijn  -

- Pepijn -

06/01/2012 19:26:35
Anchor link
We gaan aan de slach
 
- SanThe -

- SanThe -

06/01/2012 19:28:36
Anchor link
Eddy Bisschops op 06/01/2012 19:04:20:
Sterker nog, als je één spelfout hebt in je AV kan het zonder pardon ongeldig worden verklaard.


Dan zullen er niet veel over blijven.
 

Pagina: « vorige 1 2 3 volgende »

 

Dit topic is gesloten.



Overzicht

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.