Lay-out

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Junior PHP Developer

Dit ga je doen Software development met behulp van C# .NET en / of PHP, je mag zelf kiezen waar jij je in wil specialiseren Meedenken over het nieuwe pakket, waar moet het aan voldoen? Unit-, integratie- en diverse andere tests schrijven en uitvoeren Nauw samenwerken met je IT collega's zoals Testers, Developers, DevOps Specialisten en Architecten Jezelf ontwikkelen met behulp van trainingen en cursussen Hier ga je werken Onze klant, een grote speler in de medische sector, is op zoek naar een enthousiaste junior (of meer ervaren) Software Developer die klaar is voor een nieuwe stap in zijn of

Bekijk vacature »

Software developer (PHP) - Utrecht centrum

Functie Ieder onderdeel van de software draait op aparte servers en het bestaat dus echt uit verschillende componenten. Het team bestaat uit 4 developers, een klein team dus met korte lijnen. Alles in intern ontwikkeld en je werkt aan alle facetten. Van uitbreiding van de core tot maatwerk voor de klant. Ook liggen er verschillende uitdagingen op servervlak en databases. Je zult de eerste periode veel samenwerken met de lead developer om vervolgens echt je gang te gaan binnen de software. In het team streven ze naast de hoogst haalbare kwaliteit. Hiervoor werken ze nauw met elkaar samen en levert

Bekijk vacature »

Account Developer

Voor Bol.com zijn wij per direct op zoek naar een Account Developer voor 32-40 uur per week op het kantoor in Utrecht. Wil jij een directe bijdrage leveren door partners van de juiste data-inzichten te voorzien en via campagnes op nieuwe platformkansen en features te wijzen? Ben jij analytisch sterk en kun jij dit vertalen naar plannen en inspirerende gesprekken? Lees dan snel verder! wat bieden wij jou Salaris van €2400 - €2600 obv 40 uur Minimaal 6 maanden Werklocatie is Utrecht Werken bij bol.com wie ben jij Jij bent commercieel gedreven en weet altijd aan de juiste knoppen te

Bekijk vacature »

Software Developer

Functie omschrijving Veel begeleiding en de kans om je verder te ontwikkelen als software developer. Dat kunnen wij jou bieden bij deelname aan deze leuke traineeship. Je krijgt een mentor toegewezen die jou alle kneepjes van het vak leert. Heb jij al wat ervaring als software developer? Daar worden wij heel blij van! Lees snel verder! Bedrijfsprofiel Als software developer neem je deel aan een trainings programma in de omgeving van Haarlem waar je persoonlijk wordt begeleidt, zodat je alle kneepjes van het vak leert. Aan de hand van jouw kennis en ervaring krijg je een persoonlijk opleidingstraject. Je gaat

Bekijk vacature »

Medior/senior Front-end developer

Functie Onder begeleiding van 3 accountmanagers waarvan er 1 binnen jouw expertise je aanspreekpunt zal zijn ga je aan de slag bij diverse opdrachtgevers. Hij of zij helpt je bij het vinden van een passende en uitdagende opdracht. Hierin houden ze uiteraard rekening met jouw situatie, ervaring en (technische) ambities. De opdrachten duren gemiddeld één tot 2 jaar. Hierdoor kun je je ook echt vastbijten in een project en als consultant impact maken. Naast de opdracht ben je regelmatig met je collega’s van de IT-afdeling om bijvoorbeeld onderlinge kennis te delen, of nieuwe trends te bespreken. Ook worden er regelmatig

Bekijk vacature »

C# .NET Developer

Dit ga je doen Je richt je op het doorontwikkelen en herstructureren van het platform; Je werkt in teamverband en zelfstandig aan uitdagende projecten voor verschillende klanten; Softwareontwikkeling middels C# .NET; Je staat in contact met verschillende opdrachtgevers om de klantwensen te bespreken en deze vervolgens te ontwikkelen; Verbeteren van bedrijfsprocessen; Implementaties. Hier ga je werken Als .NET Developer kom je te werken in de regio van Lelystad bij een organisatie die met toonaangevende klanten uit heel Nederland samen werkt. De producten en diensten van de organisatie bereiken miljoenen Nederlanders. Hierbij komt een grote hoeveelheid informatie kijken en deze moet

Bekijk vacature »

.NET developer

Functie Als .NET developer start jij in een development team met één Senior .NET developer en één junior .NET developer. Als team zijn jullie verantwoordelijk voor het schrijven van software voor onze toonaangevende Automatiseringssystemen. Jij gaat aan de slag met de onderhoud van de kernsoftware, ondersteund de software van derden door het gebruik van onze webservices en als team zijn jullie verantwoordelijk voor het ontwikkelen van onze backend oplossingen. Wij maken op dit moment veel gebruik van .NET met ASP.NET. Komend kwartaal gaan wij wel gedeeltelijk overstappen naar .NET Core. Verder werken wij ook met SOAP, REST, JSON, HTML5, CSS3

Bekijk vacature »

Fasttrack learning & development voor Java dev

Wat je gaat doen: Wij zoeken enthousiaste en ambitieuze junior en medior ontwikkelaars die toe zijn aan de volgende stap in hun carrière. Wij helpen je op je pad naar senior ontwikkelaar door ons fasttrack learning en development programma. Na een kort en intensief programma ga jij aan de slag bij klanten van DPA. Daarnaast krijg je veel ruimte om je te ontwikkelen als persoon en als specialist. De eerste maand gaan we aan de slag om je certificeringen te behalen waaronder OCP (Oracle Certified Professional). Daarnaast nemen we een deepdive in Spring Boot. Ook laten we je kennismaken met

Bekijk vacature »

Low Code Developer voor o.a. overheidsprojecten!

Bedrijfsomschrijving Wil jij ook behoren tot de specialist in Low Code? Dan zou ik zeker aanraden om verder te lezen. Deze organisatie is ooit opgericht door twee studenten en is inmiddels uitgegroeid tot een serieuze werkgever met een groot aanzien op Low Code projecten. De sfeer is echter niet veranderd, er heerst een informele sfeer met een open deuren beleid, en hierin mag de eigen bar natuurlijk niet ontbreken. Momenteel maakt deze organisatie een flinke groei door en hier kan jij natuurlijk niet bij ontbreken. Daarom ben ik op zoek naar Low Code Developers met een degelijke technische achtergrond. Kennis

Bekijk vacature »

Medior Java developer (fullstack)

Wat je gaat doen: Of beter nog, wat wil jij doen? Binnen DPA GEOS zijn we dan ook op zoek naar enthousiaste Java developers om ons development team te versterken. Als Java developer werk je in Agile/Scrum teams bij onze klanten en daarbij kun je eventueel ook andere ontwikkelaars begeleiden in het softwareontwikkelproces. Verder draag je positief bij aan de teamgeest binnen een projectteam en je kijkt verder dan je eigen rol. Je gaat software maken voor verschillende opdrachtgevers in jouw regio. Je bent een professional die het IT-vak serieus neemt en kwaliteit levert. Je leert snel vanwege je diepgaande

Bekijk vacature »

Front-end developer - working on software for arou

Functie They have recently started looking for an experienced Front-end (mobile/app) developer. Because of the short lines within the team, they are also looking for someone who can communicate with the service desk, sales and support for technical questions. You will join their IT team consisting of about 10 colleagues divided over two teams in rooms opposite each other. Half of these are involved in their front-end. You will work together with, among others, the Architect, 1 senior, 1 junior and there is a Team Leader. In terms of technology, they work with a unique tech-stack, particularly because of the

Bekijk vacature »

Database developer - SQL

Functie omschrijving Kan jij goed overweg met complexe algoritmes en het schrijven van procedures in T-SQL? Heb jij al wat ervaring opgedaan met SQL en vind je het tijd voor de volgende stap? Lees dan snel verder! Dit software bedrijf, gespecialiseerd in de ontwikkeling van logistieke software, is op zoek naar een ervaren SQL database developer. Jouw werkzaamheden zullen onder andere bestaan uit: Je sluit aan bij meetings en brengt het gehele logistieke proces in kaart. Vervolgens ga je als lead developer aan de slag om de klus te klaren. Je stuurt het junior developer team en helpt, zo nodig,

Bekijk vacature »

Cloud Developer

Cloud Developers opgelet! Bij Luminis zijn ze opzoek naar jou. Lees de vacature en solliciteer direct. Luminis is een software- en technologiebedrijf met meerdere vestigingen. Vanuit deze vestigingen werken 200 professionals aan technisch hoogwaardige oplossingen voor klanten zoals KLM, Nike en Bol.com. Ook ontwikkelt Luminis eigen oplossingen op het gebied van cloud, Internet of Things, data intelligence, e-sports en e-learning. Luminis onderscheidt zich door aantoonbaar voorop te lopen in technologie en innovatie. Luminis heeft drie kernpunten die verankerd zitten in alles wat we doen: het omarmen van nieuwe technologie, meesterschap en kennis delen. Functiebeschrijving First things first! Het is belangrijk

Bekijk vacature »

C#.NET/Unity Developer

Functieomschrijving Voor een gewaardeerde werkgever in de omgeving van Breda zijn wij op zoek naar een software ontwikkelaar. Dit bedrijf houdt zich bezig met de ontwikkeling van WMS Software (C#/Unity & SQL). Past dit bij jou? Lees snel verder! Jouw werkzaamheden zullen er als volgt uitzien: Je werkt aan innovatieve softwareoplossingen voor het verbeteren en/of vernieuwen van processen; Samen met 6 applicatieontwikkelaars hebben jullie de verantwoordelijkheid voor de uitbreiding en ontwikkeling van de webapplicaties; Het uitvoeren van updates/aanpassingen aan de huidig draaiende applicaties; Je bent een luisterend oor naar klanten en vertaalt hun wensen door naar bruikbare software. Bedrijfsprofiel Wie

Bekijk vacature »

Frontend Developer

Functieomschrijving Voor de NIPV zijn wij opzoek naar een Frontend Developer. Als Frontend Developer ga jij aan de slag om dashboards te bouwen vanuit het datawarehouse. Dit stelt NIPV in staat om snel en eenvoudig bij correcte bedrijfsvoeringsinformatie te kunnen. Je ontwikkelt dashboards in PowerBI, publiceert en onderhoud die, verzameld en verwerkt feedback in overleg met het ontwikkelteam. Naast dashboards ontwikkel en onderhoud je een datamodel in Excel waarmee adviseurs, controllers en analisten in staat worden gesteld om de gegevens uit de dashboards te raadplegen en anders te filteren of bepaalde gegevens nader te verfijnen, zodat verdiepende vragen kunnen worden

Bekijk vacature »

Pagina: 1 2 volgende »

Wouter

Wouter

14/01/2007 20:06:00
Quote Anchor link
ik heb er weer een ontworpen !!

http://users.telenet.be/ronaldinho/naamloos.JPG

Ik ben bezig met een 3de
Maar als ik nu dit wil als site-design gebruiken hoe doe ik dat dan PHP??

mvg wouter
 
PHP hulp

PHP hulp

05/05/2024 23:55:30
 
Vincent

Vincent

14/01/2007 20:14:00
Quote Anchor link
Ik begrijp er geen bal van(van wat jij bedoelt).
 
Wouter

Wouter

14/01/2007 20:15:00
Quote Anchor link
reageer dn op mij lay-out

ik bedoel je kan toch mooie design hebben hoe maak je die dan ?? hoe maak je daaar je site op
 
Vincent

Vincent

14/01/2007 20:18:00
Quote Anchor link
gewoon in stukjes verdelen..
en dan via css in elkaar zetten..
begrijp je dat?
 
Wouter

Wouter

14/01/2007 20:18:00
Quote Anchor link
Ne nu begrijp ik jou niet meer
 
Vincent

Vincent

14/01/2007 20:23:00
Quote Anchor link
Zie dit:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
<!DOCTYPE html PUBLIC "-//W3C//DTD XHTML 1.0 Transitional//EN" "http://www.w3.org/TR/xhtml1/DTD/xhtml1-transitional.dtd">
<html lang="nl" xmlns="http://www.w3.org/1999/xhtml">
<head>
<title>absoluut positioneren van html elementen</title>
<meta http-equiv="Content-Type" content="text/html; charset=iso-8859-1" />

<style type="text/css" media="screen">
body, html{
margin: 0;
font-size: 90%;
font-family: "Trebuchet MS", verdana, arial, helvetica, sans-serif;
color: #999;
}

#header{
position: absolute;
top: 5px;
left: 5px;
width: 750px;
height: 100px;
border: 1px solid #F60;
text-align: center;
}

#nav_container{
position: absolute;
top: 110px;
left: 5px;
width: 150px;
height: 300px;
border: 1px solid #F60;
text-align: center;
}

#content{
position: absolute;
top: 110px;
left: 160px;
width: 450px;
height: 300px;
border: 1px solid #F60;
text-align: center;
overflow: auto;
}

#news{
position: absolute;
top: 110px;
left: 615px;
width: 140px;
height: 300px;
border: 1px solid #F60;
text-align: center;
}

#footer{
position: absolute;
top: 415px;
left: 5px;
width: 750px;
height: 60px;
border: 1px solid #F60;
text-align: center;
}

#back{
position: absolute;
top: 500px;
left: 5px;
width: 750px;
height: 30px;
}
</style>
</head>

<body>

<div id="header">header</div>
<div id="nav_container">nav_container</div>

<div id="content">
<p>Lorem ipsum dolor sit amet, consetetur sadipscing elitr, sed diam nonumy eirmod tempor invidunt ut labore et dolore magna aliquyam erat, sed diam voluptua. At vero eos et accusam et justo duo dolores et ea rebum. Stet clita kasd gubergren, no sea takimata sanctus est Lorem ipsum dolor sit amet. Lorem ipsum dolor sit amet, consetetur sadipscing elitr, sed diam nonumy eirmod tempor invidunt ut labore et dolore magna aliquyam erat, sed diam voluptua. At vero eos et accusam et justo duo dolores et ea rebum. Stet clita kasd gubergren, no sea takimata sanctus est Lorem ipsum dolor sit amet. Lorem ipsum dolor sit amet, consetetur sadipscing elitr, sed diam nonumy eirmod tempor invidunt ut labore et dolore magna aliquyam erat, sed diam voluptua. At vero eos et accusam et justo duo dolores et ea rebum. Stet clita kasd gubergren, no sea takimata sanctus est Lorem ipsum dolor sit amet.</p>

<p>Duis autem vel eum iriure dolor in hendrerit in vulputate velit esse molestie consequat, vel illum dolore eu feugiat nulla facilisis at vero eros et accumsan et iusto odio dignissim qui blandit praesent luptatum zzril delenit augue duis dolore te feugait nulla facilisi. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit, sed diam nonummy nibh euismod tincidunt ut laoreet dolore magna aliquam erat volutpat.</p>

<p>Ut wisi enim ad minim veniam, quis nostrud exerci tation ullamcorper suscipit lobortis nisl ut aliquip ex ea commodo consequat. Duis autem vel eum iriure dolor in hendrerit in vulputate velit esse molestie consequat, vel illum dolore eu feugiat nulla facilisis at vero eros et accumsan et iusto odio dignissim qui blandit praesent luptatum zzril delenit augue duis dolore te feugait nulla facilisi.</p>
</div>
<div id="news">news</div>
<div id="footer">footer</div>
<div id="back"><p><a href="javascript:history.back(-1);"><img src="../_img/terug_naar_pagina.gif" alt="terug naar de vorige pagina" border="0" width="208" height="38" /></a></p>
</div>

</body>
</html>


Lijkt op de jouwe.. Je veranderd de grote van de div's.
Jou plaatjes verdeeld je in stukjes. Die stukjes zet je als achtergrond in de div's en klaar is wouter.





Begrijp je dit?
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Vincent
 
Vincent

Vincent

14/01/2007 20:30:00
Quote Anchor link
En trouwens hoe maak je je pagina zo gecodeerd?
ÿØÿà enzo?

Edit:

Sorry, edit vergeten:S
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Vincent
 
Stefan

Stefan

14/01/2007 21:49:00
Quote Anchor link
Ik zou zeggen, download eerst eens de trial van Photoshop en ga daar een beetje mee klooien. Dan kun je de slice-tool gebruiken om je website te laten coderen, en als je er DAN aan toe bent, kun je zelf HTML en PHP en CSS leren! ;)
 
Danny K

Danny K

14/01/2007 22:45:00
Quote Anchor link
Vincent schreef op 14.01.2007 20:30:
En trouwens hoe maak je je pagina zo gecodeerd?
ÿØÿà enzo?

Edit:

Sorry, edit vergeten:S


Misschien is het de afbeelding wel.. Als je snapt wat ik bedoel..
 
Willem Jan Z

Willem Jan Z

15/01/2007 01:39:00
Quote Anchor link
Stefan schreef op 14.01.2007 21:49:
Ik zou zeggen, download eerst eens de trial van Photoshop en ga daar een beetje mee klooien. Dan kun je de slice-tool gebruiken om je website te laten coderen, en als je er DAN aan toe bent, kun je zelf HTML en PHP en CSS leren! ;)


Vind je het heel erg als mijn sites nooit uit photoshop voortkomen?
Meestal alleen de headerimage, en soms de achtergrond (blokje van 10x10 oid met diagonale lijn), en soms ook een fader achtergrond voor een balkje (is plaatje van 20x1px oid..
Naar mijn mening kan een website die gesliced is nooit snel en erg gebruiksvriendelijk worden (vooral voor de programmeur zelf niet, elke keer zoeken naar wat waar moet komen. Photoshop gebruikt div's net als tabellen, wat heb je er dan aan :S)

@Wouter:
Ik vind je layout echt niet mooi. Zo te zien is het in paint gemaakt, wat het al niet mooi maakt, maar ook al ging het je alleen om de indeling, vormen en kleuren, dan vind ik hem alsnog niet mooi. Te druk omdat je teveel vakken op 1 stukje propt, maar tegelijkertijd te kaal omdat je maar 1 vorm en 2 kleuren gebruikt.
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Willem Jan Z
 
Robert Deiman

Robert Deiman

15/01/2007 09:24:00
Quote Anchor link
Ik ben het eens met WJ. Je kan wel een bepaalde layout bedenken in Photoshop, maar het uitwerken ervan is beste door een indeling te maken in DIVS en dan zelf eventuele en alleen de nodige afbeeldingen voor achtergronden in te stellen.

En dan weet je zelf ook nog eens precies hoe je layout in elkaar zit en wat waar moet komen. Dat scheelt je een heleboel zoek en prutswerk en het laad veel sneller dan een geslicede layout!
 
Arwin  vdv

Arwin vdv

15/01/2007 10:07:00
Quote Anchor link
Ik vind hem een beetje te "lijnerig" :D
dus ik bedoel dat er wat teveel lijnen staan.
 
Citroen Anoniem Graag

Citroen Anoniem Graag

15/01/2007 10:17:00
Quote Anchor link
Dat ben ik met Arwin eens, ik houd zelf ook niet zo van zo'n groot contrast, maar verder wel ok!

Veel succes nog
 
Leo

Leo

15/01/2007 10:44:00
Quote Anchor link
Robert schreef op 15.01.2007 09:24:
Ik ben het eens met WJ. Je kan wel een bepaalde layout bedenken in Photoshop, maar het uitwerken ervan is beste door een indeling te maken in DIVS en dan zelf eventuele en alleen de nodige afbeeldingen voor achtergronden in te stellen.

En dan weet je zelf ook nog eens precies hoe je layout in elkaar zit en wat waar moet komen. Dat scheelt je een heleboel zoek en prutswerk en het laad veel sneller dan een geslicede layout!


Ik maak altijd het ontwerp in photoshop en manueel maak ik de divs & css. Daarna bekijk ik welke plaatjes er nodig zijn (header etc.) en deze gebruik ik, voor de rest gewoon puure css en geen tabel te bekenen.
 
Wouter

Wouter

15/01/2007 16:42:00
Quote Anchor link
@stefan : Let op wat je zegt ik zeker HTML ;CSS ;(php ben ik nog aan bezig)

@vincent : ok ,, maar je maakt er toch nergens geen verwijsing naar !!

@de rest : Weeral negative commentaar maar ik vind dit heus niet erg .
ik ben al weer beizg aan een ander die ik ook laat zien. Met minder LIJNTJES !!!

misschien vincent add me ofzo

mvg wouter
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Wouter
 
Nick Mulder

Nick Mulder

15/01/2007 17:57:00
Quote Anchor link
Ik moet ze wel gelijk geven... ookal snap ik de helft zelf niet van slices maar daar ben ik wel mee bezig...
 
Wouter

Wouter

15/01/2007 18:36:00
Quote Anchor link
?, die begrijp ik niet !! SLICES ?
ik ben ook nog opzoek naar een .MIDI pogramma voor gsm liedjes te downloaden van eigen server !! :p
 
Vincent

Vincent

15/01/2007 18:40:00
Quote Anchor link
slices dat is in adobe. Dan kan je via een slice tool 1 plaatje in delen veranderen en dan opslaan.
 
Arjan Schuurman

Arjan Schuurman

15/01/2007 18:51:00
Quote Anchor link
html en css
css voor afbeeldingen preciesie en html voor de indeling.
 
Wouter

Wouter

15/01/2007 18:52:00
Quote Anchor link
Ah oke Vince..

Maar was die nu voor mij dat aan het doen ?
Want die geef ik maar voor degene die er graag iets mee zouden willen doen

Hehe (enkel wil ik wel dat er een vermelding naar mij wordt gegeven
 
W W

W W

15/01/2007 19:20:00
Quote Anchor link
Probeer eerst wat te photoshoppen e.d? Want dit vind ik nou niet bepaald mooi.

Edit:

typo
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door W W
 

Pagina: 1 2 volgende »



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.