Ledensysteem lay-out

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Software developer (PHP) - Utrecht centrum

Functie Ieder onderdeel van de software draait op aparte servers en het bestaat dus echt uit verschillende componenten. Het team bestaat uit 4 developers, een klein team dus met korte lijnen. Alles in intern ontwikkeld en je werkt aan alle facetten. Van uitbreiding van de core tot maatwerk voor de klant. Ook liggen er verschillende uitdagingen op servervlak en databases. Je zult de eerste periode veel samenwerken met de lead developer om vervolgens echt je gang te gaan binnen de software. In het team streven ze naast de hoogst haalbare kwaliteit. Hiervoor werken ze nauw met elkaar samen en levert

Bekijk vacature »

Senior Front-end Developer

Wordt jij de nieuwe Front end specialist / developer? Dan werk je dagelijks met collega’s aan de mooiste IT-projecten. Sogeti is een organisatie met een goede werksfeer en zo min mogelijk hiërarchische verhoudingen. Deze snelgroeiende groep collega’s krijgt energie van hun vak en dat merk je op de werkvloer. Onze klantenkring is groot en divers, dat vraagt om flexibiliteit van jou. Tegelijkertijd betekent dit dagelijks nieuwe dingen leren én dat geen werkdag hetzelfde is. Natuurlijk krijg jij de mogelijkheid je te certificeren. We organiseren regelmatig technische Meet-ups en doen we veel aan kennisdeling waarbij iedereen welkom is, zowel binnen als

Bekijk vacature »

Integratie Developer / Architect

Dit ga je doen Als Integratie Developer / Architect binnen deze organisatie krijg je echt de kans om impact te maken. De organisatie is groeiende maar houdt een corporate cultuur buiten de deur. Heb je een goede business case: zorg voor goede argumentatie en ga ervoor! Geen stroperig beslissingsproces dat jouw ideeën in de weg staat! Enkele van jouw taken: Je ontwerpt en ontwikkelt nieuwe integraties met behulp van interne tools (Boomi) of externe partners; Je vertaalt functionele specificaties naar technische oplossingen; Je denkt mee over strategische ontwikkelingen op het gebied van applicatie integratie; Je voert regie op leveranciers en

Bekijk vacature »

Technical Asset Specialist Substations

TenneT is growing fast to realize its strategic ambitions. We play a leading role in driving the energy transition. We are looking for a passionate Technical Asset Specialist for substations (onshore and offshore) at our location in Arnhem who will contribute to this and that might be you? Your contribution to TenneT We are searching for a motivated and engaged colleague as a technical asset specialist (onshore and offshore) for instrument transformers and surge arresters, with preferably a strong background in the area of insulation coordination. As a specialist for insulation coordination you are responsible for overarching topics regarding insultation

Bekijk vacature »

Software Programmeur

Functie omschrijving Ben jij op zoek naar een organisatie waar je samen met een team werkt aan iets moois en waar je naast hard werken ook hard kunt lachen? Dan ben je hier aan het juiste adres! Voor een informeel IT-bedrijf in omgeving Wassenaar zijn wij op zoek naar versterking. Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging als Software Programmeur lees dan snel verder! Werkzaamheden Programmeur Je bent bezig met het ontwikkelen van software en webapplicaties. Je kunt technische klussen uitvoeren op locatie. Je onderhoudt contact met de projectleider om er zeker van te zijn dat een project goed

Bekijk vacature »

Junior .NET developer

Functie Wij hebben drie scrumteams. Het eerste team focust zich op het stukje hardware wat wij in huis doen. Zij maken als team o.a. gebruik van C++. De andere twee scrumteams zijn allebei bezig met data verwerking en maken hierbij in de backend gebruik van C# .NET / .NET Core. Het verschil tussen deze teams is dat één team de data verwerking doet voor de mobiele applicatie. Zij werken hierbij dus ook met Xamarin. Het andere team focust zich op de webapplicaties en maakt hierbij ook gebruik van ASP.NET MVC. Op basis van jouw ambities en kwaliteiten kijken wij samen

Bekijk vacature »

Oracle APEX developer

Wat je gaat doen: Als Oracle APEX ontwikkelaar bij DPA werk je samen met collega’s aan de meest interessante opdrachten. Je zult je ervaring met SQL, PL/SQL, JavaScript, HTML en CSS inzetten om wensen van opdrachtgevers te vertalen naar technische oplossingen. Je werk is heel afwisselend, omdat DPA zich niet beperkt tot een specifieke branche. Zo ben je de ene keer bezig binnen de zorgsector, de andere keer is dit bij de overheid. Wat we vragen: Klinkt goed? Voor deze functie breng je het volgende mee: Je hebt een hbo- of universitaire opleiding afgerond Je hebt 2 tot 5 jaar

Bekijk vacature »

Lead C++ Developer

De rol van Lead C++ Developer Als Lead C++ developer bij KUBUS word je verantwoordelijk voor het implementatie design van requirements en de software architectuur van de desktop applicaties van BIMcollab, ons platform voor 3D model-validatie en issue-management bedoeld om de kwaliteit van 3D design-modellen voor gebouwen te verbeteren. Betere 3D modellen leiden tot betere gebouwen, dus zo draag je bij aan verduurzaming van de gebouwde omgeving met slimmer gebruik van materialen, minder verspilling en energie-efficiënte gebouwen. Een goede gebruikerservaring staat bij ons hoog in het vaandel; we gaan in onze ontwikkeling voor innovatie en kwaliteit. In je rol als

Bekijk vacature »

.NET Developer

Dit ga je doen Binnen het team bouw je aan een applicatie met andere .Net Developers, testers een Product Owner en een Business Analyst. Met het team wordt de backlog besproken. In overleg claim jij jouw deel en zorgt ervoor dat onderhoud en innovatie wordt gerealiseerd. Het project dat momenteel draait is het opgraden van de omgeving. Doorontwikkelen van de huidige applicatie; Overleggen met teamleden om de backlog te verdelen; Onderhouden van de huidige omgeving; Sparren met de business en het ophalen van nieuwe requirements. Hier ga je werken De organisatie is een van de grootste landelijke aanbieder van diverse

Bekijk vacature »

Frontend Developer - Leeuwarden

Als Frontend Developer bouw jij mee aan het onderwijs van de toekomst! In een scrum team werken met jonge en enthousiaste collega’s, moderne technieken, ruimte voor eigen ontwikkeling en op een proactieve wijze kunnen meewerken aan innovatie binnen het onderwijs. Magister is het state-of-the-art softwarepakket dat scholen in het voortgezet onderwijs op alle fronten ontzorgt. Van leerlingenadministratie tot het ondersteunen van individuele leerlijnen, van toegang tot digitaal lesmateriaal tot het plannen van het lesrooster. In de Magister app bedient Magister ruim 2,5 miljoen gebruikers waarvan, dagelijks meer dan 600.000 unieke. Hiermee is Magister de absolute marktleider in onderwijsland. Wat vragen

Bekijk vacature »

Ervaren PHP Developer

Functieomschrijving PHP Developer met brede ervaring gezocht! Ben jij een Full Stack PHP Developer met brede ervaring die toe is aan een volgende stap? Lees dan snel verder! Voor onze eindklant in de regio Nunspeet zijn wij op zoek naar een ervaren PHP Developer die het IT Team van deze organisatie gaat versterken. Wij zoeken een enthousiaste en breed georiënteerde IT-er die er voor gaat zorgen dat deze innovatieve organisatie de volgende stap gaat maken. Om deze functie goed uit te kunnen voeren moet je communicatief goed zijn en in staat zijn om zelfstandig problemen op te lossen. Daarnaast bestaat

Bekijk vacature »

Medior Java developer (fullstack)

Wat je gaat doen: Of beter nog, wat wil jij doen? Binnen DPA GEOS zijn we dan ook op zoek naar enthousiaste Java developers om ons development team te versterken. Als Java developer werk je in Agile/Scrum teams bij onze klanten en daarbij kun je eventueel ook andere ontwikkelaars begeleiden in het softwareontwikkelproces. Verder draag je positief bij aan de teamgeest binnen een projectteam en je kijkt verder dan je eigen rol. Je gaat software maken voor verschillende opdrachtgevers in jouw regio. Je bent een professional die het IT-vak serieus neemt en kwaliteit levert. Je leert snel vanwege je diepgaande

Bekijk vacature »

C#.NET developer

Functie Het development team bestaat momenteel uit vijf backend C#/.NET ontwikkelaars. Op dit moment zit één ontwikkelaar dedicated op de mobiele applicatie. Als team werk je samen aan het zelf ontwikkelde software platform. Dit bestaat uit zowel apps als websites. Om het systeem door meer dan honderdduizenden gebruikers wordt gebruikt is het bijna vanzelfsprekend dat de kwaliteit van het product hoog moet liggen. Het systeem bestaat uit drie projecten. Je werkt dus aan deze drie projecten waarbij de focus op z’n tijd verschuift. De technieken die worden toegepast zijn o.a. .NET Core, Xamarin, C# en MVC. Je zal dus met

Bekijk vacature »

Frontend Developer - Leeuwarden

Frontend Developer – Leeuwarden Als Frontend Developer bouw jij mee aan het onderwijs van de toekomst! In een scrum team werken met jonge en enthousiaste collega’s, moderne technieken, ruimte voor eigen ontwikkeling en op een proactieve wijze kunnen meewerken aan innovatie binnen het onderwijs. Magister is het state-of-the-art softwarepakket dat scholen in het voortgezet onderwijs op alle fronten ontzorgt. Van leerlingenadministratie tot het ondersteunen van individuele leerlijnen, van toegang tot digitaal lesmateriaal tot het plannen van het lesrooster. In de Magister app bedient Magister ruim 2,5 miljoen gebruikers waarvan, dagelijks meer dan 600.000 unieke. Hiermee is Magister de absolute marktleider

Bekijk vacature »

PHP back-end developer gezocht!

Functie Werk je liever zonder druk en keiharde deadlines maar met de focus op kwaliteit? Dan kom je hier op de juiste plek terecht! In Het team bestaat momenteel uit 12 developers, hiernaast werken er collega’s van front-end, UX maar ook marketing/sales en support. In iedere sprint ontwikkel je samen functionaliteiten met als uitdaging om de klanten de beste gebruikerservaring te bieden. Ze bieden een werkplek waar je jezelf kunt blijven ontwikkelen, en mee te werken aan zowel bestaande als nieuwe mogelijkheden. Eisen • HBO werk- en denkniveau (ze kijken niet naar een papiertje) • Je denkt graag mee over

Bekijk vacature »
Johan Wenting

Johan Wenting

17/05/2009 12:57:00
Quote Anchor link
Ik heb een probleem hiermee:

http://www.html-site.nl/inlog-registratiescript.php

over het algemeen ben ik tevreden, maar hoe zet ik op de beveiligde pagina een volledige lay-out?

Als ik hem erbuiten zet is hij niet beveiligd en als ik hem erin zet (geen idee wat en hoe) dan krijg ik error!
 
PHP hulp

PHP hulp

19/04/2024 20:55:18
 
Mar cel

Mar cel

17/05/2009 13:00:00
Quote Anchor link
if(hier je login check)
{
?>
hier kan je gewoon je mooie layout codes plakken
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
<?php
}
else
{
   //niet ingelogd ofzo?
}
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Mar cel
 
Johan Wenting

Johan Wenting

17/05/2009 15:12:00
Quote Anchor link
Kan je hem er even inzetten?

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
<?php

// sql connectie includen
include('ietsleuks.php');

// inlogpagina
$login_pagina = "login.php";

$sql = "SELECT * FROM members WHERE inlognaam='".$_COOKIE['inlognaam']."'";
$resultaat = mysql_query($sql) OR die ("Kon geen verbinding maken met MySQL");
$aantal = mysql_num_rows($resultaat);
    if ($aantal == '0') {
    // de waarde van de aanwezige inlognaam-cookie bij de bezoeker komt niet overeen met een waarde uit de database
        echo "Klik <a href=\"".$login_pagina."\"></a> om in te kunnen loggen.";
    }
else {
        $login = mysql_fetch_object($resultaat);
        if ($_COOKIE['passwoord'] != $login->passwoord || $_COOKIE['inlognaam'] != $login->inlognaam) {
            echo "De cookies konden niet gecombineerd worden.";
        }
else {
            // de beveiligde inhoud tonen;
                        
        }
    }


?>
 
- SanThe -

- SanThe -

17/05/2009 15:15:00
Quote Anchor link
Je hebt het over beveiligde pagina's en je gebruikt dit.
if ($_COOKIE['passwoord'] != $login->passwoord || $_COOKIE['inlognaam'] != $login->inlognaam) {

Dat is niet echt veilig te noemen.

Edit: En je geeft de toekomstige hacker ook nog een zeer duidelijke aanwijzing in welke richting hij het moet zoeken.
echo "De cookies konden niet gecombineerd worden.";
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door - SanThe -
 
Johan Wenting

Johan Wenting

17/05/2009 15:26:00
Quote Anchor link
Ik ben deze aan het proberen:

http://www.html-site.nl/forum/24_15426_0.html

Maar ik krijg error als ik:

CREATE TABLE `zooi`.`gebruikers` (
`gebruikersnaam` VARCHAR( 54 ) NOT NULL ,
`wachtwoord` VARCHAR( 54 ) NOT NULL
) ENGINE = MYISAM ;

CREATE TABLE `zooi`.`logins` (
`gebruikersnaam` VARCHAR( 54 ) NOT NULL ,
`sid` VARCHAR( 256 ) NOT NULL ,
`ip` VARCHAR( 256 ) NOT NULL ,
`datum` DATETIME NOT NULL
) ENGINE = MYISAM ;

Invoer.

Wat is hier aan de hand?
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Johan Wenting
 
- SanThe -

- SanThe -

17/05/2009 16:58:00
 
Johan Wenting

Johan Wenting

17/05/2009 17:16:00
Quote Anchor link
Eigenlijk was het heel simpel!!

Ik heb het script van:

http://www.html-site.nl/inlog-registratiescript.php

En:

http://www.html-site.nl/forum/24_15426_0.html

Gecombineerd.

Ik heb ook op alle manieren proberen in te breken! NIET MOGELIJK :P
 
Afra ca

Afra ca

17/05/2009 18:05:00
Quote Anchor link
Ik verwacht van iemand die tutorials post over een inlog systeem, dat hij MINSTENS de kennis heeft om mysql_real_escape_string() toe te passen. NOOIT zomaar post variabelen in een database inserten.

Gebruik single quotes voor je echo, zodat je niet alle double quotes hoeft te escapen.......

En ga alstjeblieft nooit mensen aanraden om wachtwoord op te slaan als PLAIN text....... er zijn in php 1001 manieren om een hash te generen. (md5 (niet veilig meer)
SHA1 (ook niet meer echt veilig)
hash met keuze algoritme (aan te raden)
 
Klaasjan Boven

Klaasjan Boven

17/05/2009 18:44:00
Quote Anchor link
Johannetje2 schreef op 17.05.2009 17:16:
Eigenlijk was het heel simpel!!

Ik heb het script van:

http://www.html-site.nl/inlog-registratiescript.php

En:

http://www.html-site.nl/forum/24_15426_0.html

Gecombineerd.

Ik heb ook op alle manieren proberen in te breken! NIET MOGELIJK :P


Onveilig pass wordt in COOKIE bewaard, niet nodig en onveillig. Het enige wat je hoeft te bewaren is de USERID en dat doe je in een SESSIE
 
Johan Wenting

Johan Wenting

17/05/2009 18:59:00
Quote Anchor link
Ik vind het zo wel kunnen!
 
Roel -

Roel -

17/05/2009 19:31:00
Quote Anchor link
Wat is die website code onduidelijk, het lettertype bijvoorbeeld.
Je springt in die tutorial niet eens in.

Niet
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
<?php
if ($_SESSION['ingelogd'] == true) {
// hier iets
}
?>


Maar
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
<?php
if ($_SESSION['ingelogd'] == true) {
       // hier iets
}
?>


Dat is sowieso al een stuk overzichtelijker.
Ook ben je aan het echoën met
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
<?php
echo "<form method=\"post\">";
?>


Dat klopt natuurlijk niet, veel te veel typwerk en is ook nog eens lastig. Wat wel klopt is
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
<?php
echo '<form method="post">';
?>


Verder heb ik niet echt goed gekeken. Let even op mijn puntjes en het zal al een stuk betere tutorial zijn. Succes :)
 
Ivo K

Ivo K

17/05/2009 19:36:00
Quote Anchor link
Voor de code op je website zou ik Courier New nemen als lettertype en dan highlight_string.

Dat ziet er overzichtelijker uit naar mijn mening

EDIT:

Waarom gebruik je een img van 24010 pc hoog voor je regelnummers ???
dit stuk code werkt net zo goed:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
<div class="code">
<div class="codelines">
<?php

//de code
$c = '<?php

echo \' hoi \';

?>'
;

//lege regels naar <br />
$nl2br = nl2br($c);

//explode op <br />
$lines = explode("<br />", $nl2br);

//en uitprinten
foreach($lines as $n)
{

     echo $n . '. <br />';
}

?>

</div>
<div class="codecontent">
<?php

highlight_string($c);

?>

</div>
</div>
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Ivo K
 
Mar cel

Mar cel

17/05/2009 20:24:00
Quote Anchor link
Waarom geven jullie allemaal tips over hoe die tutorial er uit zou moeten zien? Wat schiet Johannetje2 daar mee op?
 
Afra ca

Afra ca

17/05/2009 22:16:00
Quote Anchor link
Volgens mij is z'n probleem opgelost. Maar hij maakt nog énorm veel structurele fouten. We proberen naar mijn idee om beginnende scripters foute dingen af te leren. Zijn werkwijze is onveilig en moet sterk ontmoedigt worden te gebruiken.
 
Roel -

Roel -

19/05/2009 22:33:00
Quote Anchor link
@Marcel; als zijn website niet goed is of geen goed voorbeeld is trekt deze ook niet veel bezoekers lijkt mij.
 
Mar cel

Mar cel

22/05/2009 16:13:00
Quote Anchor link
Het is toch ook niet zijn website. Johannetje is een gebruiker van html-site.nl, waarvan die tutorial is.
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.