Ledensysteem lay-out

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Java Front-end Developer

Dit ga je doen Ontwikkelen van nieuwe functionaliteiten in Java met tools als Springboot, MS SQL Server (T-SQL) en JavaScript; Het onderhouden van de (web-)applicaties binnen een complexe omgeving; Werken aan de migratie van een monolithisch systeem naar een architectuur gebaseerd op Kubernetes; Code reviews met collega's en actieve kennisuitdelingsessies voeren; Het uitvoeren van unit- en systeemtests Experimenteren met nieuwe tools en technieken. Hier ga je werken Binnen deze organisatie kom je te werken op de afdeling die gegevens verzamelt vanuit het hele land. Denk hierbij aan vertrouwelijke persoonsgegevens. Het team verwerkt al deze data met als doel het waarborgen

Bekijk vacature »

.NET developer

Functie Als ervaren .NET ontwikkelaar start jij in één van onze vier scrumteams. Met 30 ontwikkelaars werk jij aan de doorontwikkeling van ons core product. Ook werkt jouw team aan maatwerkoplossingen op aanvraag van de klant en op projectbasis. Wij vinden het erg belangrijk dat onze ontwikkelaars met plezier naar werk gaan. Een deel hiervan ligt uiteraard bij jezelf, als jij ontwikkelen niet leuk vindt, ben jij bij ons echt aan het verkeerde adres. Jouw team bestaat namelijk uit een groep gepassioneerde vakidioten die dit werk doen omdat dit eerst een hobby was! Daarnaast wordt er intern rekening gehouden met

Bekijk vacature »

PHP developer

Functie Voor een opdrachtgever in omgeving Leiden zijn wij op zoek naar een PHP developer die affiniteit heeft met C++. Ben jij reeds afgestudeerd of heb je al een paar jaar ervaring? Lees snel verder en kijk of dit iets voor jou is! Hoe kan jouw dag er straks uitzien? Je gaat software en webapplicaties ontwikkelen met behulp van de talen C / C++ / PHP. Je gaat technische klussen uitvoeren op locatie bij klanten. Je onderhoudt contact met de projectleider om er zeker van te zijn dat een projecten goed verlopen. Je gaat klanten ondersteunen op het gebied van

Bekijk vacature »

Traineeship Full Stack .NET Developer

Dit ga je doen Start op 7 augustus 2023 bij de Experis Academy en ontwikkel jezelf tot een gewilde Full Stack .NET Developer. Maar hoe ziet het traineeship eruit en wat kun je verwachten? Periode 1 De eerste 3 maanden volg je fulltime, vanuit huis, een op maat gemaakte training in teamverband. Je leert belangrijke theorie en krijgt kennis van de benodigde vaardigheden en competenties die nodig zijn om de IT-arbeidsmarkt te betreden. Zowel zelfstandig als in teamverband voer je praktijkopdrachten op het gebied van front- en backend development uit. Wat er per week op het programma staat kun je

Bekijk vacature »

Front-end Developer

Functie omschrijving Wij zijn op zoek naar een Front-end Developer! Als Front-end Developer binnen dit softwarebedrijf ga je de frontends voor zowel je eigen interne projecten als die voor klanten opzetten, onderhouden en uitbreiden. Je zet ideeën om naar mooie successen voor de klanten. Dat is in een notendop wat je gaat doen! Wat kun je verwachten? Je werkt aan de doorontwikkeling van bestaande maatwerkapplicaties. Bijvoorbeeld wanneer de klant de applicatie wil uitbreiden met een nieuwe feature; Samen met het team van backenders en desginers zet je nieuwe ideeën van klanten om naar mooie oplossingen; Je werkt met verschillende frameworks.

Bekijk vacature »

Front-End React Developer

As a Front-End React Developer you improve the user-experience of our web applications for your colleagues in Coolblue. How do I become a Front-End React Developer at Coolblue? As a Front-End React Developer you are responsible for developing user interface components and implementing them using React.js concepts and workflows. You work with the UX Designer and get energy from coming up with creative solutions and present these within the team. During the day you gather and welcome feedback on your technical and soft skills. Would you like to become a Front-End React Developer at Coolblue? Read below if the job

Bekijk vacature »

Senior Organisatieontwikkelaar

Als Organisatieontwikkelaar zorg je ervoor dat we in het magazijn van Coolblue altijd vooruit voetballen op het gebied Medewerker en Organisatie Ontwikkeling. Zo draag je bij aan een toekomstbestendig magazijn waar we klanten én medewerkers elke dag blijven verwonderen. Wat doe je als Senior Organisatieontwikkelaar bij Coolblue? Als Organisatieontwikkelaar werk je voor het magazijn van Coolblue. Je krijgt er energie van om continue te bouwen aan een toekomstbestendige organisatie. Dat doe je samen met 17 collega's in het HR-team, ieder met een eigen specialisme. Je werkt graag zelfstandig en je weet snel je weg te vinden als verandermanager. Ook ben

Bekijk vacature »

Fullstack developer

Functie omschrijving Ben jij toe aan een nieuwe uitdaging en zou jij graag bij een platte maar informele organisatie werken? Voor een mooi softwarebedrijf in omgeving Alblasserdam zijn wij op zoek naar versterking op de afdeling Software Development! Als Fullstack react.js developer wordt je bij dit bedrijf onderdeel van de volledige ontwikkeling van requirement tot oplevering! Jouw focus ligt op de front end en alles wat daarbij komt kijken. Je gaat ontwerpen, ontwikkelen, testen en valideren. Je zult voornamelijk werken met React.js en Typescript. Maar ook Javascript, HTML en CSS komen aanbod. Daarnaast zal je ook regelmatig met de back

Bekijk vacature »

Software developer

Functieomschrijving Voor een gewaardeerde werkgever in de regio van Middelburg zijn wij op zoek naar een ambitieuze PHP/Symfony Developer. Een enthousiast persoon die het development team komt versterken met het aanpakken van complexe en nieuwe projecten. Ben jij op zoek naar een baan met veel uitdaging binnen een snelgroeiend e-commerce bedrijf, waar je de tijd en ruimte krijgt voor zowel persoonlijke als professionele groei? Lees dan snel verder! Dit ga je doen: Aanpassingssuggesties van collega’s in kaart brengen, vervolgens te analyseren en daarna te concluderen of de aanpassing een verbetering is; Ontwikkeling en beheer van de serviceportal in Symfony en

Bekijk vacature »

Fullstack developer

Zie jij mogelijkheden om onze tooling technisch te verbeteren en uit te bouwen? Over Jobmatix Jobmatix is een innovatieve en internationale speler op het gebied van jobmarketing. Onze jobmarketing automation tool helpt organisaties bij het aantrekken van nieuw talent door vacatures digitaal, geautomatiseerd en op een efficiënte manier te adverteren en onder de aandacht te brengen bij de doelgroep op 25+ jobboards. Volledig performance-based, waarbij organisaties betalen op basis van cost per click of cost per applicant. Maandelijks wordt onze jobmarketing automation tool al gebruikt door vele directe werkgevers, intermediairs en mediabureaus, waaronder Picnic, Rijkswaterstaat, AdverOnline, Schiphol, DPA, Teleperformance en

Bekijk vacature »

SQL database developer

Functie omschrijving Voor een software bedrijf in omgeving Breda zijn wij op zoek naar een SQL database ontwikkelaar. Dit bedrijf bouwt applicaties om processen in distributiecentra te optimaliseren. Ter uitbreiding van het huidige team developers zijn wij op zoek naar een SQL database ontwikkelaar. De klanten van dit groeiende bedrijf zitten door heel Europa en jouw werkzaamheden zullen er als volgt uitzien: Het samenstellen van de software op basis van de input vanuit de klant (T-SQL & C#.NET). Het bezoeken van klanten om de processen en mogelijkheden in kaart te brengen. Het ontwerpen van databases met T-SQL als programmeer laag.

Bekijk vacature »

Junior Outsystems developer

Functie Als junior Outsystems developer wordt jij onderdeel van een multidisciplinair team van 23 software engineers. Ons team werkt agile en termen als Continuous Integration en Continuous Delivery zijn bij ons dagelijkse koek. Wij werken aan uitdagende en afwisselende projecten met als doel onze klanten een totaal oplossing aan te bieden. Als junior Outsystems developer krijg jij bij ons de kans om jezelf te ontwikkelen naar een volwaardige ervaren en gecertificeerde Outsystems developer. Jij een team met ervaren mensen (10+ ervaring) om je heen. Zo heb jij niet het gevoel dat jij meteen in het diepe wordt gegooid en uiteraard

Bekijk vacature »

Embedded Developer C++

Functie omschrijving Ben jij op zoek naar een leuke uitdaging als Embedded Developer, zoek dan niet verder! Voor een leuke opdrachtgever in omgeving Rotterdam zijn wij op zoek naar een Embedded Developer die graag met Embedded Devices werkt. Je zult verantwoordelijk worden voor het ontwikkelen en onderhouden van diverse producten. Jouw specialisatie ligt op het vlak van software, hardware en back-end. Dit bedrijf is gespecialiseerd in het ontwerpen van software voor een unieke industrie. Wil jij betrokken worden bij een proces dat loopt van ontwikkeling tot installatie? Waarbij je bezig zult zijn met perfecte systemen die geleverd worden aan binnen

Bekijk vacature »

.NET Developer C#

Dit ga je doen Als developer nieuwe gave features implementeren; Werken met technieken als C# .NET en (REST) API's webservices; Ontwikkelen van koppelingen middels API's; Maken van technische keuzes en beslissingen over de architectuur; Junior collega's coachen; Initiatief nemen voor nieuwe technische mogelijkheden; Je bent een belangrijke schakel - en vindt het leuk - om te schakelen met de business. Hier ga je werken Als C# .NET Developer wordt je verantwoordelijk voor het ontwikkelen van applicaties voor belangrijkste product van deze organisatie. Dit product is een applicatie voor alles omtrent hypotheken. De programmeertaal die je hierbij beheerst is C#. Er

Bekijk vacature »

Social Media Specialist

Social Media Specialist locatie: Rotterdam (Zuid Holland) Wij zoeken op korte termijn een nieuwe collega, een social media specialist/ adviseur sociale media (24 uur), voor ons sprankelende team Communicatie van CJG Rijnmond. Onze focus ligt op het informeren en binden van onze in- en externe klanten en stakeholders en het versterken van onze naamsbekendheid en zichtbaarheid. Dat doen we in nauwe samenwerking met elkaar. Over de functie Ons team bestaat uit 7 communicatieprofessionals met ieder een eigen expertise. Als lid van het online team ben je verantwoordelijk voor het ontwikkelen, uitvoeren en analyseren van onze socialemediastrategie. Ook stel je campagnes

Bekijk vacature »
Johan Wenting

Johan Wenting

17/05/2009 12:57:00
Quote Anchor link
Ik heb een probleem hiermee:

http://www.html-site.nl/inlog-registratiescript.php

over het algemeen ben ik tevreden, maar hoe zet ik op de beveiligde pagina een volledige lay-out?

Als ik hem erbuiten zet is hij niet beveiligd en als ik hem erin zet (geen idee wat en hoe) dan krijg ik error!
 
PHP hulp

PHP hulp

02/05/2024 17:13:01
 
Mar cel

Mar cel

17/05/2009 13:00:00
Quote Anchor link
if(hier je login check)
{
?>
hier kan je gewoon je mooie layout codes plakken
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
<?php
}
else
{
   //niet ingelogd ofzo?
}
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Mar cel
 
Johan Wenting

Johan Wenting

17/05/2009 15:12:00
Quote Anchor link
Kan je hem er even inzetten?

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
<?php

// sql connectie includen
include('ietsleuks.php');

// inlogpagina
$login_pagina = "login.php";

$sql = "SELECT * FROM members WHERE inlognaam='".$_COOKIE['inlognaam']."'";
$resultaat = mysql_query($sql) OR die ("Kon geen verbinding maken met MySQL");
$aantal = mysql_num_rows($resultaat);
    if ($aantal == '0') {
    // de waarde van de aanwezige inlognaam-cookie bij de bezoeker komt niet overeen met een waarde uit de database
        echo "Klik <a href=\"".$login_pagina."\"></a> om in te kunnen loggen.";
    }
else {
        $login = mysql_fetch_object($resultaat);
        if ($_COOKIE['passwoord'] != $login->passwoord || $_COOKIE['inlognaam'] != $login->inlognaam) {
            echo "De cookies konden niet gecombineerd worden.";
        }
else {
            // de beveiligde inhoud tonen;
                        
        }
    }


?>
 
- SanThe -

- SanThe -

17/05/2009 15:15:00
Quote Anchor link
Je hebt het over beveiligde pagina's en je gebruikt dit.
if ($_COOKIE['passwoord'] != $login->passwoord || $_COOKIE['inlognaam'] != $login->inlognaam) {

Dat is niet echt veilig te noemen.

Edit: En je geeft de toekomstige hacker ook nog een zeer duidelijke aanwijzing in welke richting hij het moet zoeken.
echo "De cookies konden niet gecombineerd worden.";
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door - SanThe -
 
Johan Wenting

Johan Wenting

17/05/2009 15:26:00
Quote Anchor link
Ik ben deze aan het proberen:

http://www.html-site.nl/forum/24_15426_0.html

Maar ik krijg error als ik:

CREATE TABLE `zooi`.`gebruikers` (
`gebruikersnaam` VARCHAR( 54 ) NOT NULL ,
`wachtwoord` VARCHAR( 54 ) NOT NULL
) ENGINE = MYISAM ;

CREATE TABLE `zooi`.`logins` (
`gebruikersnaam` VARCHAR( 54 ) NOT NULL ,
`sid` VARCHAR( 256 ) NOT NULL ,
`ip` VARCHAR( 256 ) NOT NULL ,
`datum` DATETIME NOT NULL
) ENGINE = MYISAM ;

Invoer.

Wat is hier aan de hand?
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Johan Wenting
 
- SanThe -

- SanThe -

17/05/2009 16:58:00
 
Johan Wenting

Johan Wenting

17/05/2009 17:16:00
Quote Anchor link
Eigenlijk was het heel simpel!!

Ik heb het script van:

http://www.html-site.nl/inlog-registratiescript.php

En:

http://www.html-site.nl/forum/24_15426_0.html

Gecombineerd.

Ik heb ook op alle manieren proberen in te breken! NIET MOGELIJK :P
 
Afra ca

Afra ca

17/05/2009 18:05:00
Quote Anchor link
Ik verwacht van iemand die tutorials post over een inlog systeem, dat hij MINSTENS de kennis heeft om mysql_real_escape_string() toe te passen. NOOIT zomaar post variabelen in een database inserten.

Gebruik single quotes voor je echo, zodat je niet alle double quotes hoeft te escapen.......

En ga alstjeblieft nooit mensen aanraden om wachtwoord op te slaan als PLAIN text....... er zijn in php 1001 manieren om een hash te generen. (md5 (niet veilig meer)
SHA1 (ook niet meer echt veilig)
hash met keuze algoritme (aan te raden)
 
Klaasjan Boven

Klaasjan Boven

17/05/2009 18:44:00
Quote Anchor link
Johannetje2 schreef op 17.05.2009 17:16:
Eigenlijk was het heel simpel!!

Ik heb het script van:

http://www.html-site.nl/inlog-registratiescript.php

En:

http://www.html-site.nl/forum/24_15426_0.html

Gecombineerd.

Ik heb ook op alle manieren proberen in te breken! NIET MOGELIJK :P


Onveilig pass wordt in COOKIE bewaard, niet nodig en onveillig. Het enige wat je hoeft te bewaren is de USERID en dat doe je in een SESSIE
 
Johan Wenting

Johan Wenting

17/05/2009 18:59:00
Quote Anchor link
Ik vind het zo wel kunnen!
 
Roel -

Roel -

17/05/2009 19:31:00
Quote Anchor link
Wat is die website code onduidelijk, het lettertype bijvoorbeeld.
Je springt in die tutorial niet eens in.

Niet
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
<?php
if ($_SESSION['ingelogd'] == true) {
// hier iets
}
?>


Maar
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
<?php
if ($_SESSION['ingelogd'] == true) {
       // hier iets
}
?>


Dat is sowieso al een stuk overzichtelijker.
Ook ben je aan het echoën met
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
<?php
echo "<form method=\"post\">";
?>


Dat klopt natuurlijk niet, veel te veel typwerk en is ook nog eens lastig. Wat wel klopt is
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
<?php
echo '<form method="post">';
?>


Verder heb ik niet echt goed gekeken. Let even op mijn puntjes en het zal al een stuk betere tutorial zijn. Succes :)
 
Ivo K

Ivo K

17/05/2009 19:36:00
Quote Anchor link
Voor de code op je website zou ik Courier New nemen als lettertype en dan highlight_string.

Dat ziet er overzichtelijker uit naar mijn mening

EDIT:

Waarom gebruik je een img van 24010 pc hoog voor je regelnummers ???
dit stuk code werkt net zo goed:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
<div class="code">
<div class="codelines">
<?php

//de code
$c = '<?php

echo \' hoi \';

?>'
;

//lege regels naar <br />
$nl2br = nl2br($c);

//explode op <br />
$lines = explode("<br />", $nl2br);

//en uitprinten
foreach($lines as $n)
{

     echo $n . '. <br />';
}

?>

</div>
<div class="codecontent">
<?php

highlight_string($c);

?>

</div>
</div>
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Ivo K
 
Mar cel

Mar cel

17/05/2009 20:24:00
Quote Anchor link
Waarom geven jullie allemaal tips over hoe die tutorial er uit zou moeten zien? Wat schiet Johannetje2 daar mee op?
 
Afra ca

Afra ca

17/05/2009 22:16:00
Quote Anchor link
Volgens mij is z'n probleem opgelost. Maar hij maakt nog énorm veel structurele fouten. We proberen naar mijn idee om beginnende scripters foute dingen af te leren. Zijn werkwijze is onveilig en moet sterk ontmoedigt worden te gebruiken.
 
Roel -

Roel -

19/05/2009 22:33:00
Quote Anchor link
@Marcel; als zijn website niet goed is of geen goed voorbeeld is trekt deze ook niet veel bezoekers lijkt mij.
 
Mar cel

Mar cel

22/05/2009 16:13:00
Quote Anchor link
Het is toch ook niet zijn website. Johannetje is een gebruiker van html-site.nl, waarvan die tutorial is.
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.