Leeg veld

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Back end developer Onderwijssoftware

Functie Als back end developer kom jij terecht in een klein, maar hecht team bestaande uit 5 andere developers (waarvan 2 senioren, 2 medior en 1 junior). Met de gezamenlijke missie om “ieder kind te helpen met onze software” wordt er dagelijks gepassioneerd en hard gewerkt aan ons in-house ontwikkeld platform. Deze software is gebaseerd is op AI, machine Learning en wetenschappelijke inzichten. Dagelijks zul jij werken met onze high traffic webapplicatie. We hebben ruim 300.00 gebruikers en meer dan 2 miljard records waar je te maken mee krijgt! Verder zul jij je bezighouden met: – Het ontwikkelen van hoogwaardige

Bekijk vacature »

C# developer

Sogeti is een organisatie met een goede werksfeer en zo min mogelijk hiërarchische verhoudingen. Ga je bij ons als C# Developer aan de slag? Dan werk je dagelijks met collega’s aan de mooiste IT-projecten. Deze snelgroeiende groep collega’s krijgt energie van hun vak en dat merk je op de werkvloer. Natuurlijk krijg jij de mogelijkheid je te certificeren. We organiseren regelmatig technische Meet-ups en doen we veel aan kennisdeling. Mede hierdoor zij wij dit jaar Microsoft Partner of the Year geworden. Sogetisten staan klaar voor elkaar, hebben lol met elkaar en daarmee behalen we de mooiste resultaten! Werken bij Sogeti

Bekijk vacature »

Senior .NET Developer I goed salaris en deels thui

Bedrijfsomschrijving Mijn opdrachtgever is al ruim 20 jaar een gevestigde naam in de wereld van software ontwikkeling, met drie kantoren in de Randstad, waaronder Alphen aan den Rijn. Zij richten zich op het bouwen van IT-oplossingen die ervoor zorgen dat de productiviteit van klanten te allen tijden optimaal is. Hiervoor neemt jouw nieuwe werkgever het volledige ontwikkelproces tot haar rekening; van het eerste gesprek om de klantwensen in kaart te brengen, tot aan het uiteindelijke onderhoud van de opgeleverde oplossing. In totaal werken er inmiddels bijna 200 gemotiveerde IT-ers binnen deze organisatie. De gemiddelde leeftijd ligt rond de 35. Het

Bekijk vacature »

Junior Software Developer C# Verhuursector Verhuur

Samengevat: Wij ontwikkelen en leveren softwaresystemen voor de logistieke sector en de verhuursector. Ben jij geschikt als Junior Software Developer? Heb je ervaring met Delphi? Vaste baan: C# Software Developer Logistiek HBO €2.500 - €3.900 Deze werkgever is een software ontwikkelaar, gericht op software voor de logistieke sector. Deze werkgever heeft eigen producten ontwikkelen en leveren ook maatwerk. Ons bedrijf kent een boeiende en inspirerende werkomgeving met een open cultuur en mogelijkheden voor je verdere ontwikkeling. Bij bij hun werk je aan onze eigen bedrijfsapplicaties. Je ontwikkelt met ons de meest nieuwe software. Wij blinken uit als het gaat om

Bekijk vacature »

Medior C# Developer

You'll build modern applications for Coolblue's back office. We have a lot of friends, and they crave well-structured data and user-friendly, task-focused applications. How do I become a Medior C# Developer at Coolblue? You regularly participate in brainstorm sessions about user experience, data, and task flow with the UX Designer, Product Owner, and Data Scientists in your team. Besides that you will create disconnected, highly congruent, and testable code that can easily be maintained and is future-proof. Want to become C# Developer at Coolblue? Read below if the job suits you. You enjoy doing this Working with various types of

Bekijk vacature »

Frontend Developer Vue Nuxt HBO Javascript

Samengevat: Deze werkgever levert elke dag betere digitale gebruikerservaringen. Ben jij geschikt als frontend Developer? Heb je ervaring met Vue en Nuxt? Vaste baan: Front-End Developer HBO €3.100 - €4.600 Zij bieden opdrachtgevers een complete dienstverlening op gebied van ontwerpen en ontwikkelen van websites, zoekmachine optimalisatie, online adverteren, content marketing en conversie verbetering. Zij werken met een eigen ontwikkeld CMS. Bij bij hun werk je aan onze eigen bedrijfsapplicaties. Je ontwikkelt met ons de meest nieuwe software. Wij blinken uit als het gaat om de inzet van technologie. Deze werkgever staat open voor elke nieuwe trend. Onze systemen zijn groot

Bekijk vacature »

Senior C# Software Ontwikkelaar te Zaandam

Bedrijfsomschrijving Deze werkgever heeft als missie om haar klanten op ICT-gebied volledig te ontzorgen. Ze zijn een ICT bedrijf met een verscheidenheid aan ICT oplossingen waaronder Cloud oplossingen en een groot deel van het werk is gericht op software realisatie. Voor de Enterprise-klanten voert het relatief kleine ontwikkelteam waar jij deel uit van kan gaan maken binnen deze organisatie te Zaandam de grootste opdrachten uit. Niet alleen websites en complexe webapplicaties maar ook mobile apps, web services en complete systeemintegraties! Je moet dan denken aan Dynamics, Sharepoint en Salesforce. Je komt hier terecht in een relatief kleine organisatie met ontzettend

Bekijk vacature »

Machine Software Developer

Bij een bedrijf in de machinebouw, regio Roosendaal, zijn we op zoek naar een: Machine Software Developer Waar ga je werken? Onze opdrachtgever is gespecialiseerd in de grondverzetmachines. Al meer dan 50 jaar leveren ze zowel nationaal als internationaal diverse machines. Het is een familiebedrijf met een informele werksfeer. Wat ga je doen? Als Machine Software Developer ben je verantwoordelijk voor: - Je ontwerpt, ontwikkelt en debugt software voor machinebesturingssystemen en complexe landbouwmachines; - Je stelt gebruikersinterfaces op (cabinedisplays); - Op termijn ga je softwareprojecten leiden voor specifieke machines; - Inclusief planning, documentatie en validatie; - Om specificaties te verifiëren

Bekijk vacature »

PHP Web Developer

Functie omschrijving Voor een klein softwarebedrijf in de omgeving Roosendaal, zijn wij op zoek naar een PHP web developer met een aantal jaar werkervaring. Wil jij graag werken aan in-house software projecten voor diverse klanten? Voel jij je prettige in een klein team developers, waar jouw inbreng enorm gewaardeerd wordt? Lees dan snel verder! Jouw werkzaamheden zien er als volgt uit: Je wordt verantwoordelijk voor de ontwikkeling van diverse applicaties. Dit kan de ene keer een online platform voor aanbiedingen zijn, en de andere keer een software pakket dat gebruikt wordt om interne processen te automatiseren. Het zijn stuk voor

Bekijk vacature »

PHP Software Developer

Functie omschrijving Op zoek naar een nieuwe uitdaging binnen PHP? Lees dan snel verder! Wij zoeken een ervaren PHP developer die binnen een organisatie gaat functioneren als verlengstuk van de klant. Wij zoeken voor deze iemand die technisch complexe zaken met enthousiasme en plezier aanvliegt. Verder moet je instaat zijn om je tijd goed te managen omdat je aan meerdere projecten tegelijkertijd werkt. Je werkt met de nieuwste technieken en tijdens deze uitdaging werk je veel samen met de front-end developers van deze organisatie. Wij zoeken iemand die zichzelf graag uitdaagt en altijd de beste wilt zijn. Bedrijfsprofiel Waar ga

Bekijk vacature »

Software Developer

Dit ga je doen Je bent verantwoordelijk voor de warehouse applicatie die een integratie heeft met de PLC laag; Je ontwikkelt in C#/.Net; Je werkt mee aan de migratie naar .NET 6; Je bent verantwoordelijk voor het ontwikkelen van interfaces en het visualiseren van componenten; Je denkt mee over het design voor business oplossingen; Je bent verantwoordelijk voor het testen van de gebouwde oplossing. Hier ga je werken Voor een internationale organisatie in de transport zijn wij momenteel op zoek naar een Software Developer. Zij zijn wereldwijd de grootste speler en lopen voorop met het automatiseren van alle processen van

Bekijk vacature »

Traineeship ICT regio Amsterdam/Utrecht

Wat ga je doen? Het traineeship begint met een fulltime maand cursussen en praktijkdagen, waarin je de basis van het IT-vak leert op de Shared Servicedesk (SSD). Daarnaast ga je meteen aan de slag voor je eerste certificering! (ITILv4). Je start in een groep met 4 tot 10 deelnemers, waarmee jij gedurende die maand optrekt en je kennis kunt delen. Na het voltooien van de eerste maand ga je direct voor een langere periode aan de slag bij één van onze klanten of blijf je intern bij ons op de Shared Servicedesk. Je bent het eerste aanspreekpunt van de eindgebruikers

Bekijk vacature »

Infrastructure Developer

Vacature details Vakgebied: Software/IT Opleiding: Senior Werklocatie: Eindhoven Vacature ID: 12945 Introductie Our client is one of the most innovative companies within the Netherlands. Currently we are looking for an Infrastructure Platform Engineer. Within this role you will be developing the infrastructure. Functieomschrijving Within this role you are responsible in the development of our distributed data and compute platform infrastructure. You will design, develop and implement new features and fixes. Next to this you will integrate and configurate other packages that supports the development of tuning applications within the organisation. You will support customer sites remotely. Design and implement the

Bekijk vacature »

Front-end Developer Magento 2/Wordpress

Voor het aantrekkelijk houden en steeds vernieuwen van de huidige websites en webshops en het meedenken in de marketing zijn wij per direct op zoek naar een ervaren Front-end developer met gedegen kennis van Magento 2 (webshops) en Wordpress (websites). Wat bieden wij jou Mooi salaris! Meteen op contract bij de opdrachtgever! Gezellig, Kempisch bedrijf! 35 uur per week! Auto van de zaak! Wie ben jij Van een front-end developer verwachten wij: Een afgeronde Bachelor ICT opleiding met profiel ICT & Media Design. Dat je in het bezit bent van een Magento 2 professional front-end developer certificaat; Je hebt ruime

Bekijk vacature »

Full Stack C#.NET developer

Functieomschrijving Wij zijn op zoek naar een gepassioneerde Full Stack C#.NET Software Developer. Als Software Developer ben je verantwoordelijk voor het ontwikkelen van webapplicaties, apps en dashboards voor de eigen IOT-oplossingen. Je werkt samen met andere ontwikkelaars en engineers om de sensoren in machines uit te lezen en deze data om te zetten in management informatie voor jullie klanten. Taken en verantwoordelijkheden: Ontwikkelen en onderhouden van webapplicaties, apps en dashboards voor de eigen IOT-oplossingen. Testen en valideren van de ontwikkelde software. Actief deelnemen aan code reviews en bijdragen aan het verbeteren van de kwaliteit van de software. Je gaat aan

Bekijk vacature »
Teun Hesseling

Teun Hesseling

05/10/2010 09:53:42
Quote Anchor link
Ik heb een formulier gemaakt , waar je op naam en op plaats kunt zoeken , dat werkt.
maar nu probeer ik ook dat als hij alleen emails weer geeft doormiddel van een <select> maar ik wil nog steeds alle NAW gegevens weergegeven krijgen.

EDIT: ik heb ongeveer 30.000 records.

Toevoeging op 05/10/2010 09:54:42:

dit is wat ik tot nu toe heb :
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
        <form action="gegevens.php" method="POST">
            <table>
                <tr>
                    <td>
                        Alleen emails?
                    </td>
                    <td>
                        <select name="sort">
                            <option value="ja">Ja</option>
                            <option value="nee">Nee</option>
                        </select>
                    </td>
                </tr>
                <tr>
                    <td>
                        Zoeken op bedrijf(bijv.advocaat).
                    </td>
                    <td>
                        <input type="text" name="search">
                    </td>
                </tr>
                <tr>
                    <td>
                        Zoeken op plaats.
                    </td>
                    <td>
                        <input type="text" name="searchplace">
                    </td>
                </tr>
                <tr>
                    <td>
                        <input type="submit" name="submit" value="Zoeken...">
                    </td>
                </tr>
            </table>
        </form>



Toevoeging op 05/10/2010 09:55:40:

en het verwerk ding

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
ini_set ('display_errors', 1);
error_reporting (E_ALL & ~E_NOTICE);
$con = mysql_connect("localhost","root","");
$search= $_POST['search'];
$searchplace= $_POST['searchplace'];
$sort = $_POST['sort'];
mysql_select_db('gegevens',$con);
if($sort == ja){
                if(strlen($searchplace) == 0){
                        $sql= "SELECT DISTINCT naam,email,site,telefoon,straatnaam,postcode,plaats,bemail,bpost,btelefoon,memo
                        FROM
                        data
                        WHERE
                        catogorie = '".$search."'
                        AND
                        email IS NOT NULL # dit was het probeersel , wat dus niet werkt
                        ";
                }
                else{
                        $sql= "SELECT DISTINCT naam,email,site,telefoon,straatnaam,postcode,plaats,bemail,bpost,btelefoon,memo
                        FROM
                        data
                        WHERE
                        catogorie = '".$search."'
                        AND
                        plaats = '".$searchplace."'
                        AND
                        email IS NOT NULL
                        ";
                }
            }
            else{
                if(strlen($searchplace) == 0){
                        $sql= "SELECT DISTINCT naam,email,site,telefoon,straatnaam,postcode,plaats,bemail,bpost,btelefoon,memo
                        FROM
                        data
                        WHERE
                        catogorie = '".$search."'
                        ";
                }
                else{
                        $sql= "SELECT DISTINCT naam,email,site,telefoon,straatnaam,postcode,plaats,bemail,bpost,btelefoon,memo
                        FROM
                        data
                        WHERE
                        catogorie = '".$search."'
                        AND
                        plaats = '".$searchplace."'
                        ";
                }
            }
Gewijzigd op 05/10/2010 11:56:01 door Teun Hesseling
 
PHP hulp

PHP hulp

26/04/2024 01:37:12
 
Robert Deiman

Robert Deiman

05/10/2010 10:10:41
Quote Anchor link
Waarschijnlijk moet je nog dit toevoegen aan de query's in de gevraagde situaties:

AND email IS NOT NULL
 
Teun Hesseling

Teun Hesseling

05/10/2010 10:18:33
Quote Anchor link
hmm nee dat werkte helaas niet
 
John Cena

John Cena

05/10/2010 10:33:04
Quote Anchor link
Je wilt de email alleen weergeven, maar ook alle NAW gegevens? Wat wil je nou?
 
Teun Hesseling

Teun Hesseling

05/10/2010 10:50:23
Quote Anchor link
ik nu dus een tabel die email naam postcode en plaats weer geeft
naam email plaats postcode
piet [email protected] piettjestad 1234AA
klaas klaasjestad 1234AB

en dat dus klaas eruit gefilterd word
 
John Cena

John Cena

05/10/2010 11:23:16
Quote Anchor link
Uitgefilterd? Dus dat Klaas alleen te zien is?

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
SELECT * FROM tabel WHERE naam = "klaas"
 
Teun Hesseling

Teun Hesseling

05/10/2010 11:26:54
Quote Anchor link
ik bedoelde eigenlijk andersom , sorry

Toevoeging op 05/10/2010 12:40:17:

na aardig wat prutsen is de functie CHAR_LENGTH blijkbaar wat ik nodig had

de oplossing:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
                if(strlen($searchplace) == 0){
                        $sql= "SELECT DISTINCT naam,email,site,telefoon,straatnaam,postcode,plaats,bemail,bpost,btelefoon,memo, CHAR_LENGTH(email)
                        FROM
                        data
                        WHERE
                        CHAR_LENGTH(email) > 1
                        AND
                        catogorie = '".$search."'
                        ";
                }
                else{
                        $sql= "SELECT DISTINCT naam,email,site,telefoon,straatnaam,postcode,plaats,bemail,bpost,btelefoon,memo, CHAR_LENGTH(email)
                        FROM
                        data
                        WHERE
                        CHAR_LENGTH(email) > 1
                        AND
                        catogorie = '".$search."'
                        AND
                        plaats = '".$searchplace."'
                        ";
                }
Gewijzigd op 05/10/2010 11:55:30 door Teun Hesseling
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.