lightbox

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Low Code Developer

Functie omschrijving Ben jij toe aan een nieuwe uitdaging en ben jij HBO afgestudeerd in de richting van IT? Heb jij verstand van datamodellering, NO CODE Platformen en kun jij het aan om projecten te leiden? Voor een leuke opdrachtgever in omgeving Capelle aan den IJssel zijn wij op zoek naar een No Code developer die zich bezig gaat houden met het optimaliseren van bedrijfsprocessen bij klanten in heel het land! Wat ga je hier zoal doen? Je gaat geen code kloppen maar bedenken hoe applicaties eruit moet komen te zien. Je gaat werken met een non code platform, je

Bekijk vacature »

Software Programmeur PHP - JAVA

Functie Voor een opdrachtgever in omgeving Zoetermeer zijn wij op zoek naar een ontwikkelaar ter versterking van het huidige developers team. Heb jij altijd al willen werken voor een bedrijf, dat veilige netwerkverbindingen levert, door middel van veilige oplossingen, die door middel van de nieuwste technologieën ontwikkelt zijn? Stop dan nu met zoeken! Hoe kan jouw dag er straks uitzien? Je gaat software en webapplicaties ontwikkelen met behulp van de talen C / C++ / PHP. Je gaat technische klussen uitvoeren op locatie bij klanten. Je onderhoudt contact met de projectleider om er zeker van te zijn dat een projecten

Bekijk vacature »

Front-end developer (Angular)

Functie Het team bestaat uit een architect, fullstack developers, app developers, de product owner en projectmanager. Eenieder draagt vanuit zijn discipline bij aan een complete oplossing voor de klant. Uiteraard zul je hierin nauw samenwerken met je collega’s. Jij wordt verantwoordelijk voor de front-end implementatie en fungeert als lead op dit gebied binnen het team. Je kunt helder formuleren, ideeën uitdragen en overbrengen aan je collega’s. Qua technische stack is het vooral van belang dat je ervaren bent met Angular, HTML5, CSS en TypeScript. Verder is ervaring in NgRx, Bootstrap, BEM en Cypress een pré, evenals affiniteit met UX/UI Design!

Bekijk vacature »

Back-end ontwikkelaar

Functie omschrijving Wil jij meebouwen aan diverse databasesystemen in een klein bedrijf met een platte organisatie? In een team van ruim 10 ontwikkelaars wordt er aan diverse ICT oplossingen gewerkt. Jouw taken hierbij zullen bestaan uit: Het onderhouden en door-ontwikkelen van bestaande databases. Denk hierbij aan schema verbeteringen en performance-tuning. Bij nieuwe ontwikkelingen ga jij ook bezig met het bouwen van het databaseschema. Omdat je in een klein team werkt zal je ook de C# routine verder uitbouwen en ontwikkelen. Ook kan je meedraaien in algemene refactory-, ontwikkel- of testwerkzaamheden. Je zal voornamelijk gebruik maken van de volgende technieken: .NET

Bekijk vacature »

Back-end PHP Developer

Dit ga je doen Her- en uitbouwen van het inhouse softwareplatform dmv PHP; Onderhouden van bovengenoemd platform in PHP; Sparren met het team; Meedenken over nieuwe functionaliteiten, security etc; Jouw input leveren aan het proces door op de hoogte te blijven van nieuwe ontwikkelingen etc. Hier ga je werken Onze klant, gevestigd in de omgeving van Alkmaar, levert wereldwijd oplossingen op het gebied van IT. Dag in dag uit werken zij met veel passie aan hun product waarmee ze streven naar verbeteringen binnen zorg. Voor onze klant zijn we op zoek naar een medior PHP Developer. Je komt te werken

Bekijk vacature »

Full stack Developer / .NET / Angular / Azure

Dit ga je doen Jij gaat je als Full Stack .NET Developer voornamelijk bezighouden met: Het vertalen van concepten naar passende innovatieve en duurzame oplossingen; Het ontwikkelen van bedrijf kritische en gebruiksvriendelijke applicaties voor de internationale markt en intern gebruik; Bouwen aan software om het Internet of Things netwerk te ondersteunen; Het maken en onderhouden van interfaces tussen systemen aan de hand van API's; Het onderhouden en blijven verbeteren van de ontwikkelde software. Hier ga je werken Binnen deze organisatie zal jij als Full Stack .NET Developer een belangrijke rol krijgen en ga je dagelijks de uitdaging aan om maatwerk

Bekijk vacature »

.NET Developer te Naarden

Bedrijfsomschrijving Voor mijn klant ben ik op zoek naar een .NET Developer om het huidige team te komen versterken. Deze organisatie bevindt zich in de logistieke sector, en zij hebben een eigen ERP systeem ontwikkeld dat zij inzetten ter optimalisatie van de logistieke processen van haar eindklanten. Deze organisatie bestaat inmiddels al ruim 20 jaar, waarbij zij een duidelijke missie hebben, namelijk: het werk van de eindklant makkelijker maken door de systemen die zij leveren. Ze werken over heel de wereld, wat deze organisatie een echte internationale speler maakt. Binnen de organisatie kenmerken ze zich door een dynamische en professionele

Bekijk vacature »

Medior/senior Front-end developer (Vue.js)

Functie Als Front-end developer ben je uiteindelijk overkoepelend aan de slag voor de 3 ontwikkelteams die ieder aan een specifiek product werken. In samenwerking met de UX-designer en de huidige Front-end developer zorg je voor gebruiksvriendelijke software. Lijkt het jou interessant om complexe problemen op te lossen en feautures naar een hoger niveau te tillen? En vind je het niet erg om oudere delen van de applicaties te refactoren i.c.m. het toevoegen van nieuwe functionaliteiten? Dan komen wij graag met je in contact. Eisen • HBO werk- en denkniveau (ze kijken niet naar papieren, maar naar denkniveau, motivatie en zelfredzaamheid)

Bekijk vacature »

Senior Java Ontwikkelaar

Dit ga je doen Werken aan uiteenlopende interne projecten voor grote (internationale) organisaties; Ontwikkelen van diverse (web)applicaties en platformen met technieken als Java, Azure en ASP.NET; Complexe vraagstukken tackelen met jouw expertise en ervaring; Waar nodig help jij je collega's om samen tot de juiste oplossing te komen. Hier ga je werken Als Java Developer kom je te werken bij een internationale organisatie in regio Amsterdam die zich richt op procesoptimalisatie door middel van zeer complexe IT oplossingen. Dit doen zij op het allerhoogste niveau met vestigingen over heel de wereld en met een groot aantal aansprekende, maatschappelijk betrokken klanten.

Bekijk vacature »

Senior PHP Developer

As a Senior PHP Developer at Coolblue, you ensure that our webshops work as optimal as possible and you choach other colleagues on the hard and soft skills. How do I become a Senior PHP Developer at Coolblue? As a PHP Developer you work together with other development teams to make our webshop work as optimal as possible and to make our customers happy. Although you are a PHP Developer, you are not averse to a little TypeScript or other technologies that might be used. Would you also like to become a PHP Developer at Coolblue? Read below if the

Bekijk vacature »

Magento2 Developer

Functie Ben jij een ontwikkelaar en wil jij een volgende stap zetten en als teamlead aan de slag? Lees dan snel verder! Voor een gewilde opdrachtgever in omgeving Delft zijn wij op zoek naar een programmeur die als meewerkend voorman aan de slag wilt gaan. Een developer die een team van twee man aan zal sturen. Jouw werkzaamheden zullen er als volgt uitzien; Ontwikkelen en ontwerpen van API's; Maatwerkoplossingen; Databeveiliging; Optimalisatie webshops; Ontwikkelen technische implementaties voor verbetering database; Aanspreekpunt voor de organisatie en verantwoordelijk voor de aansturing van externe developers. Zoek je veel uitdaging en veelzijdigheid in je werk dan

Bekijk vacature »

Belastingdienst - Freelance Senior Cobol Applicati

Startdatum: 01.06.2023 Richttarief: €65,00 - €75,00 Duur van de opdracht: 7 maanden Uren per week: 36 Taal: Nederlands vereist! Gelieve in het Nederlands te solliciteren. Functieomschrijving: In de applicatie ETM zijn nu de inningsvoorzieningen voor ongeveer 25 aangifte- en aanslagmiddelen opgenomen. ETM is een extern aangeschafte service en het huidige contract met leverancier Oracle loopt af op 31-12-2022. Het programma uitfaseren ETM heeft als doel om vervanging te realiseren waarmee alle nu in gebruik zijnde ETM ondersteuning wordt overgenomen in nieuwe Inningsvoorzieningen om de continuïteit van de inningsprocessen te waarborgen. Eén van de inningsvoorzieningen die voor het einde van 31-12-2022

Bekijk vacature »

Medior/Senior Software Developers gezocht in de Ra

Functie Op dit moment staan er posities open voor de volgende functies: Front-end, Back-End & Fullstack software developer. Als Front-End software developer werk je met JavaScript en de bijbehorende technologieën zoals TypeScript, Angular, React, Vue en Svelte. Als Back-End software developer ben je bezig in NodeJS en doe je dit met behulp van AWS, NoSQL, REST en GraphQL. Je krijgt leuke en uitdagende opdrachten met een gemiddelde duur van anderhalf jaar. Hier werk je in een team met andere IT’ers aan het ontwikkelen en verbeteren van software. Je wordt begeleid door een accountmanager die fungeert als jouw aanspreekpunt. Het team

Bekijk vacature »

Front-End React Developer

As a Front-End React Developer you improve the user-experience of our web applications for your colleagues in Coolblue. How do I become a Front-End React Developer at Coolblue? As a Front-End React Developer you are responsible for developing user interface components and implementing them using React.js concepts and workflows. You work with the UX Designer and get energy from coming up with creative solutions and present these within the team. During the day you gather and welcome feedback on your technical and soft skills. Would you like to become a Front-End React Developer at Coolblue? Read below if the job

Bekijk vacature »

Full stack Python developer

Functie Samen met andere collega’s (een product owner, een software manager en een ervaren ontwikkelaar) ga jij onze producten verder ontwikkelen. Jouw verantwoordelijkheden zullen bestaan uit: – Verder wil gaan met de ontwikkeling van onze bestaande producten; nieuwe features! – Meedenkt over de roadmap van onze producten – Als sparringpartner kan optreden op het gebied van development – Zelf ook nieuwe ideeën op tafel durft te leggen en deze van scratch af aan wilt bouwen Hieronder ook een paar voorbeelden van projecten waar we momenteel mee bezig zijn of binnenkort aan willen beginnen: – Real-time interactie creëren in onze web

Bekijk vacature »
Jelle vanhijfte

jelle vanhijfte

05/07/2011 09:32:42
Quote Anchor link
hallo, is het mogelijk een lightbox of slimbox te gebruiken bij het tonen van een plaatje uit een database?

ik heb hier een stukje phpcode wat een plaatje laat zien:
<td><img src=\"". $row['image']."\" alt=\"".$row['naam']. "\"/></td>";

maar nu wil ik, als dat plaatje eenmaal getoond is, de bezoeker de gelegenheid geven er nog eens op te kunnen klikken ter vergroting.

dan zou er dus zoiets tussen gepropt moeten worden:
a href="??.jpg" rel="lightbox"

maar hoe doe je dat?
 
PHP hulp

PHP hulp

05/05/2024 01:58:55
 

05/07/2011 09:34:44
Quote Anchor link
Dat er aan toevoegen?
 
Jelle vanhijfte

jelle vanhijfte

05/07/2011 09:47:03
Quote Anchor link
ja, <a href="??.jpg" rel="lightbox"> hieraan toevoegen:

<img src=\"". $row['image']."\" alt=\"".$row['naam']. "\"/>
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

05/07/2011 09:48:03
Quote Anchor link
En afsluiten met </a>
Op de vraagtekens hoort dan $row['image'] te staan.
 
Jelle vanhijfte

jelle vanhijfte

05/07/2011 10:02:11
Quote Anchor link
<a href="$row['image']" rel="lightbox"><img src=\"". $row['image']."\" alt=\"".$row['naam']. "\"/></a>

zo bedoel je?
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

05/07/2011 10:04:29
Quote Anchor link
ja, maar....
Variabelen buiten quotes hé, geldt ook voor $row['image']
 

05/07/2011 10:04:45
Quote Anchor link
Zie string.
 
Jelle vanhijfte

jelle vanhijfte

05/07/2011 10:11:17
Quote Anchor link
<a href=$row['image'] rel="lightbox"><img src=\"". $row['image']."\" alt=\"".$row['naam']. "\"/></a>

zo dan

hmmm, nee, krijg nu syntax error
Parse error: syntax error, unexpected T_ENCAPSED_AND_WHITESPACE, expecting T_STRING or T_VARIABLE or T_NUM_STRING in /home/vhosts/jeelsites.nl/httpdocs/databases.php on line 52
Gewijzigd op 05/07/2011 10:16:00 door jelle vanhijfte
 

05/07/2011 10:14:08
Quote Anchor link
Karl Karl op 05/07/2011 10:04:45:
Zie string.
 
Maikel  B

Maikel B

05/07/2011 10:24:54
Quote Anchor link
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
<?php
echo "<a href=".$row['image']." rel='lightbox'><img src=".$row['image']." alt=".$row['naam']." /></a>";
?>


Zoiets zou moeten werken.

Kijk ook naar de kleuren van PHP in je editor. Vaak zie je aan de kleuren al dat de code niet klopt.
Gewijzigd op 05/07/2011 10:26:03 door Maikel B
 
Jelle vanhijfte

jelle vanhijfte

05/07/2011 15:15:56
Quote Anchor link
helaas,
heb het stukje code geplakt maar lauw loene, geen resultaat.
ik weet niet of het toegestaan is hier code te plakken?

hoe dan ook , code ziet er zo uit, maar resultaat is een parse error
http://www.jeelsites.nl/testphp.php
vul je hier wat in , dan krijg je een parse error

code:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
<?php
// Connect to the database server
mysql_connect("localhost", "xxx", "xxx") or die(mysql_error());
 
// Open to the database
mysql_select_db("cds") or die(mysql_error());
 
// Select all records from the "Individual" table
$result = mysql_query("SELECT naam, titel, jaar FROM band2 WHERE naam like '%$trefwoord%' ORDER BY jaar ASC")
or die(mysql_error());
?>



<!DOCTYPE html PUBLIC "-//W3C//DTD XHTML 1.0 Transitional//EN" "http://www.w3.org/TR/xhtml1/DTD/xhtml1-transitional.dtd">
<html xmlns="http://www.w3.org/1999/xhtml"><!-- InstanceBegin template="/Templates/template_css2.dwt" codeOutsideHTMLIsLocked="false" -->
<head>
<meta http-equiv="Content-Type" content="text/html; charset=utf-8" />
<!-- InstanceBeginEditable name="doctitle" -->
<title>jeelsites databases</title>
<!-- InstanceEndEditable -->
<!-- InstanceBeginEditable name="head" -->
<!-- InstanceEndEditable -->
<link href="css/styles.css" rel="stylesheet" type="text/css" />


</head>

<body>

<div id="container">

<div id="header"><div id="logo"></div></div>

<div id="menu"><a href="index.html">Home</a> | <a href="contact.html">Contact</a> | <a href="sliders/slider.html">Sliders</a> | <a href="photographieen.html">Photographieen</a> | <a href="databases2.php">databases</a> | <a href="shoutbox/index.html">shoutbox</a> | <a href="muziek.html">muziek</a></div>

<div id="content"><!-- InstanceBeginEditable name="EditRegion3" -->
<h4>zoek een cd op artiest</h4>
<form action="testphp.php" method="post">
<p>trefwoord invullen:
<input name="trefwoord" type="text" /> <input type="Submit" />
</p>
<p>&nbsp;</p>
</form>
<table width="785" id="fullheight">
<tr style="vertical-align: top; background-color:#39f;">
<td width="376"><strong>naam</strong></td>
<td width="322"><strong>titel</strong></td>
<td width="71"><strong>jaar</strong></td>

</tr>


Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
<?php
// Loop thru each record (using the PHP $row variable),
// then display the first name and last name of each record.

while($row = mysql_fetch_array($result)){
              echo "<tr>";
    echo "<td>" <a href=".$row['image']." rel='lightbox'><img src=".$row['image']." alt=".$row['naam']." /></a>"</td>";
      
    echo "</tr>"; }
?>

</table>
<!-- InstanceEndEditable --></div>
<div style="clear: both"><!-- ! --></div>


</div>
<!-- eind #container -->

<div class="menu a" id="footer">
Hier wordt de inhoud voor id "footer" weergegeven
</div>

</body>
<!-- InstanceEnd --></html>
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

05/07/2011 15:39:47
Quote Anchor link
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
<?php // kleurtjes
    echo "<td>" <a href=".$row['image']." rel='lightbox'><img src=".$row['image']." alt=".$row['naam']." /></a>"</td>";
?>

Er klopt niks van... Waarom plaats je haakjes om de <td>-tags?

PS: Het is handiger om voortaan relevante code te tonen...
Gewijzigd op 05/07/2011 15:41:37 door - Ariën -
 
Jelle vanhijfte

jelle vanhijfte

05/07/2011 16:09:05
Quote Anchor link
waarom ik daar haakjes plaats?
omdat ik een werkend phpscript heb waar ze ook rond de td tags staan:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
<?php
// Loop thru each record (using the PHP $row variable),
// then display the first name and last name of each record.

while($row = mysql_fetch_array($result)){
              echo "<tr>";
    echo "<td>".$row['naam']. "</td><td>". $row['titel']."</td><td>". $row['jaar']."</td><td>". $row['image']."</td>";
      
    echo "</tr>"; }
?>
 
Maikel  B

Maikel B

05/07/2011 16:13:36
Quote Anchor link
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
<?php // kleurtjes
    echo "<td> <a href=".$row['image']." rel='lightbox'><img src=".$row['image']." alt=".$row['naam']." /></a>"</td>";
?>


dit zal wel werken.

je gebruikt haakjes om de echo te openen en te sluiten

en je haakjes staan daar niet om de <td> heen maar eentje staat achter de echo en de ander hoort bij de ".$row['naam']."

en even een tip voor je.
Lees even de basishandeiding van PHP door.
Want dit is echt basiswerk.
Je bent er mss een half uurtje mee bezig om hem door te nemen en dan ben je al een hele grote stap verder.
Gewijzigd op 05/07/2011 16:16:08 door Maikel B
 
Jelle vanhijfte

jelle vanhijfte

05/07/2011 16:30:40
Quote Anchor link
hallo maikel, ok, dat werkt!
in ieder geval is het plaatje aanklikbaar.
de manier waarop de vergroting verschijnt is echter nog niet je van het.

zie: http://www.jeelsites.nl/testphp.php
NB vul bv 'bad' in het zoekveld in, dan krijg je een hoes te zien.
noch plaats noch vergroting zijn helemaal ok,(dubbel en klein) terwijl deze slimbox echt werkt: http://www.jeelsites.nl/sliders/slimbox-1.71/slimbox-1.71/example.html

maar hoe dan ook bedankt, Aar en Karl Karl ook uiteraard
Gewijzigd op 05/07/2011 16:32:06 door jelle vanhijfte
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

05/07/2011 16:56:39
Quote Anchor link
<p>The requested URL /css/slimbox.css was not found on this server.</p>
 
Jelle vanhijfte

jelle vanhijfte

05/07/2011 17:11:02
Quote Anchor link
oeps, even niet geupload, bedankt, probleem lijkt nu wel verholpen
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.