lijst afgaan

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Fullstack Webdeveloper .NET Azure Big Data SaaS

Bedrijfsomschrijving Deze klant van ons is recentelijk onderdeel geworden van een grote moederorganisatie, ze zijn dé partij als het gaat om software maken voor ambitieuze ondernemers, ze maken maatwerk software. Vanuit het fantastisch vormgegeven hightech gebouw te Rotterdam centrum werken ze met zo'n 40 medewerkers aan hoogwaardige software gericht op financiële data, betaalinformatie, maar ook backoffice software. De software wordt webbased, desktop en mobile aangeboden en er worden zeer moderne ontwikkeltechnieken toegepast. Je moet dan denken aan patroonherkenning, Big Data, Machine Learning en OCR. Als Developer, ongeacht je niveau, ga je hier te maken krijgen met de allerleukste kant van

Bekijk vacature »

Front end developer React

Functie Wij zijn van origine een wordpress bureau, maar sinds 2006 zijn wij dit wel redelijk ontgroeid. Naar mate de jaren verstreken zijn we gegroeid in omvang, maar ook in de complexiteit van opdrachten waarin wij onze klanten kunnen bedienen. Momenteel bestaat onze organisatie uit 4 front end developers, 12 back end developer 3 projectmanagers en een 2 koppig management. Wij zijn een hele informele, bijna familiaire organisatie. Geen strak pak of overhemd, nee gewoon dragen waar jij je prettig bij voelt. De gemiddelde leeftijd ligt tussen de 25 en 30 en wij doen er veel aan om onze hechte

Bekijk vacature »

C++ Ontwikkelaar

Functieomschrijving Ben jij toe aan een nieuwe uitdaging en werk je graag en goed in C++ en C#? Dan zijn we op zoek naar jou! Dit bedrijf is dé specialist op het gebied van automatiseringssoftware voor een specifieke branche en ze zijn per direct op zoek naar versterking in hun development team. Wat jij gaat doen binnen jouw rol als C++ ontwikkelaar; Je vertaalt de wensen van gebruikers naar een functioneel ontwerp. Je houdt je bezig met het ontwerpen, programmeren en testen van product aanpassingen. Je gaat nieuwe product releases implementeren in de projectteams. Je gaat de effecten van nieuwe

Bekijk vacature »

.NET developer

Functie Als ervaren .NET ontwikkelaar ontbreekt er aan passie en motivatie niks. Jij bent communicatief sterk en pakt iedere uitdaging dan ook met beide handen aan. Op projectbasis ga jij met je team of met enkele andere ontwikkelaars intern aan de slag bij diverse partners. Op basis van het project ga jij aan de slag en zijn de werkzaamheden en technieken erg divers. Jouw werkgever stelt jouw ontwikkeling hierin voorop, zo krijg je een vast vertrouwenspersoon die één keer in de maand op locatie van jouw project zal kijken hoe het gaat en of er eventuele aandachtspunten zijn. Daarnaast krijg

Bekijk vacature »

Software Developer

Functie omschrijving Veel begeleiding en de kans om je verder te ontwikkelen als software developer. Dat kunnen wij jou bieden bij deelname aan deze leuke traineeship. Je krijgt een mentor toegewezen die jou alle kneepjes van het vak leert. Heb jij al wat ervaring als software developer? Daar worden wij heel blij van! Lees snel verder! Bedrijfsprofiel Als software developer neem je deel aan een trainings programma in de omgeving van Haarlem waar je persoonlijk wordt begeleidt, zodat je alle kneepjes van het vak leert. Aan de hand van jouw kennis en ervaring krijg je een persoonlijk opleidingstraject. Je gaat

Bekijk vacature »

Product Developer (M/F), Fulltime 40 h/week

A global Plantbased revolution – that is our dream. Maximising the protein transition – that is our mission. Producing and developing sustainable and delicious products – that is what we do. Ojah is a fast growing company with a mission and has the ambition to be the world leader in its field. To support this growth we are hiring new colleagues. People that would like to make a difference and dare to dream big. With currently a 150 colleagues proudly working on our exceptional products. Working in a dynamic surrounding that runs full speed ahead. We need you! Product Developer

Bekijk vacature »

Senior/Lead Python developer

Functie Samen met je team, bestaande uit een senior, 2 mediors en één junior ontwikkelaar ga je op een Agile-gebaseerde aanpak werken aan hun software. Je hebt oog voor kwaliteit, risico’s en klantbelang. Communicatie met je collega’s en waar nodig ook met klanten speelt een belangrijke rol in het bereiken van een succesvol resultaat. Als persoon ben je slim, krijg je dingen voor elkaar en ga je resultaatgericht te werk. Binnen het development team is er veel zelfstandigheid, los van de stand-up (10:00 uur) en zo nu en dan pair-programming sessies. Technieken die zij gebruiken zijn o.a. Python, Django, MySQL,

Bekijk vacature »

Lead C++ Developer

The role of Lead C++ Developer As Lead C++ Developer at KUBUS you will be responsible for the implementation design of requirements and the software architecture of the desktop applications of BIMcollab, our platform for 3D model validation and issue management aimed at improving the quality of 3D building design models. Better 3D models lead to better buildings, thus contributing to the sustainability of the built environment with smarter use of materials, less waste and energy-efficient buildings. A good user experience is of paramount importance to us; we go for innovation and quality in our development. In your role as

Bekijk vacature »

Fullstack Software Developer

Bedrijfsomschrijving Functieomschrijving Java ontwerpen, bouwen en testen (T-shaped). Als senior ontwikkelaar ben je bekend in zowel de back-end als de frontend van een applicatie. Angular, Continious Delivery / Integration. Een ervaren iemand die de leiding kan nemen, een weg vindt in nieuwe situaties, en in oude applicaties. Initiatiefrijk, bekend met de (technische) omgevingen die we bij duo gebruiken, niet te beroerd om collega’s te helpen. Als senior programmeur in staat om op te treden als lead programmeur. Ondersteunt de testers bij de testautomatisering en minder ervaren programmeurs bij dagelijks werkzaamheden. Dit laatste met name op het gebied van Angular. Achtergrond

Bekijk vacature »

Ambitieuze medior developer

Wat je gaat doen: Heb jij al een paar jaar ervaring als developer maar wil jij naar the next level? In ons NextLevelDev Programma helpen wij jou om de volgende stap te zetten: een mooi programma aan trainingen op het gebied van Java, hippe frameworks, Agile/Scrum, OCP-certificering en optioneel: andere JVM-talen als Kotlin en Scala; Cloud (AWS, Azure, GCP) Soc Of beter nog, wat wil jij doen? Binnen DPA GEOS zijn we dan ook op zoek naar enthousiaste Java developers om ons development team te versterken. Als Java developer werk je in Agile/Scrum teams bij onze klanten en daarbij kun

Bekijk vacature »

Medior Java developer (fullstack)

Wat je gaat doen: Of beter nog, wat wil jij doen? Binnen DPA GEOS zijn we dan ook op zoek naar enthousiaste Java developers om ons development team te versterken. Als Java developer werk je in Agile/Scrum teams bij onze klanten en daarbij kun je eventueel ook andere ontwikkelaars begeleiden in het softwareontwikkelproces. Verder draag je positief bij aan de teamgeest binnen een projectteam en je kijkt verder dan je eigen rol. Je gaat software maken voor verschillende opdrachtgevers in jouw regio. Je bent een professional die het IT-vak serieus neemt en kwaliteit levert. Je leert snel vanwege je diepgaande

Bekijk vacature »

Hands-on Solution Architect / Software Architect (

TenneT is hard groeiend om de onze ambities waar te kunnen maken. Zo nemen wij een leidende rol in het aanjagen van de energietransitie. Het werven van nieuw talent speelt daarin een cruciale rol. Wij zijn op zoek naar een gedreven Solution Architect / Software Architect op onze locatie Arnhem die hieraan wil bijdragen en misschien ben jij dat wel? Jouw bijdrage aan TenneT Je werkt samen met gedreven DevOps teams, bestaande uit frontend, backend en middleware developers, testers, UX-designers. Samen met de teams ben je continu op zoek naar de beste oplossingen voor onze klanten. Als Solution Architect onderzoek

Bekijk vacature »

Junior .NET developer

Functie Jij hebt natuurlijk net jouw Bachelor op zak en gaat nu voor het eerst aan de slag bij een werkgever als junior .NET ontwikkelaar. Waarschijnlijk lijkt het jou spannend om ineens aan de slag te gaan bij klanten in de consultancy. Maak je niet druk, jij komt hier terecht in een warm bad en wordt totaal niet in het diepe gegooid. Zodra jij hier begint wordt jij gekoppeld aan een persoonlijke manager met een persoonlijk ontwikkelplan. Jij krijgt een scala aan trainingen, denk aan trainingen ten behoeve van het opdoen van zelf kennis en gedragscompetenties, maar ook trainingen voor

Bekijk vacature »

Medior Java developer (fullstack)

Wat je gaat doen: Of beter nog, wat wil jij doen? Binnen DPA GEOS zijn we dan ook op zoek naar enthousiaste Java developers om ons development team te versterken. Als Java developer werk je in Agile/Scrum teams bij onze klanten en daarbij kun je eventueel ook andere ontwikkelaars begeleiden in het softwareontwikkelproces. Verder draag je positief bij aan de teamgeest binnen een projectteam en je kijkt verder dan je eigen rol. Je gaat software maken voor verschillende opdrachtgevers in jouw regio. Je bent een professional die het IT-vak serieus neemt en kwaliteit levert. Je leert snel vanwege je diepgaande

Bekijk vacature »

Java developer

Als Java Developer bij Sogeti ben je onderdeel van onze toonaangevende community die bestaat uit ruim 100 gepassioneerde professionals. In teamverband lever je mooie prestaties. Daarmee draag je aan bij de meerwaarde die wij leveren aan onze klanten. Geen werkdag is hetzelfde, je bent voortdurend bezig met het oplossen van allerlei complexe vraagstukken binnen bedrijfskritische systemen. Een voorbeeld hiervan is een cliënt-volgsysteem bij Reclassering Nederland. Andere klanten waar wij onder andere voor werken: KPN, Philips, Nationale-Nederlanden, Kamer van Koophandel, ABN AMRO, Bovemij, Arval en de Politie. Werken bij Sogeti Nieuwe ontwikkelingen volgen we op de voet en delen we binnen de

Bekijk vacature »
Olivier -

olivier -

11/07/2012 15:57:58
Quote Anchor link
Beste .

ik heb deze rij :
Quote:
hr-115-33.ha-1003-92.hd-180-1.sh-300-92.ca-1815-103.ch-215-92.lg-280-103

Nu wil ik dat hij dus
Quote:
aa-1-1.aa-0000-00.hd-000-0.aa-000-00.aa-1000-000.aa-200-00.aa-000-000


Dus dat hij alles afgaat.

Iemand die een idee heeft?
 
PHP hulp

PHP hulp

04/05/2024 08:28:54
 
Elwin - Fratsloos

Elwin - Fratsloos

11/07/2012 15:59:33
Quote Anchor link
Als je je vraag nou terugleest, heb je dan zelf enig idee waar dit over gaat?
 
Aad B

Aad B

11/07/2012 15:59:46
Quote Anchor link
Dit snapt niemand, leg eens beter uit.
 
Eddy E

Eddy E

11/07/2012 16:00:32
Quote Anchor link
Euh... afgaat op wat?

Kijk eens naar explode() en foreach().

Maar wat er gebeurt met de bovenste rij (spreek liever over string!) gebeurt... geen idee.
 
Olivier -

olivier -

11/07/2012 16:00:50
Quote Anchor link
ik heb :hr-115-33.ha-1003-92.hd-180-1.sh-300-92.ca-1815-103.ch-215-92.lg-280-103
hij moet alles af lopen.

dus
hr moet van aa tot zz gaan maar hij moet niet

aa
bb
cc

maar
aa
ab
ac

snappen jullie dat?
 
- SanThe -

- SanThe -

11/07/2012 16:05:11
Quote Anchor link
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
<?php
foreach(range('a','z') as $letter1)
{

    foreach(range('a','z') as $letter2)
    {

        echo $letter1.$letter2.'<br/>';
    }
}

?>
 
Aad B

Aad B

11/07/2012 16:27:06
Quote Anchor link
- SanThe - op 11/07/2012 16:05:11:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
<?php
foreach(range('a','z') as $letter1)
{

    foreach(range('a','z') as $letter2)
    {

        echo $letter1.$letter2.'-1-1'.$letter1.$letter2.'-0000-00'.$letter1.$letter2'.-200-0'.$letter1.$letter2.'-000-00'.$letter1.$letter2-'enz <br/>';
    }
}

?>
Gewijzigd op 11/07/2012 16:27:45 door Aad B
 
Obelix Idefix

Obelix Idefix

11/07/2012 16:59:44
Quote Anchor link
Olivier - op 11/07/2012 16:00:50:
hr moet van aa tot zz gaan

Hoe weten we dat het van hr van aa tot zz (of is het t/m zz?) moet?
Moet er nog wat met andere cijfers/letters gebeuren?

Is het echt zo veel moeite om het duidelijk(er) uit te leggen?
 
Olivier -

olivier -

11/07/2012 17:01:41
Quote Anchor link
Nee dus ik doe dat even :

ik heb deze "code"
hr-115-33.ha-1003-92.hd-180-1.sh-300-92.ca-1815-103.ch-215-92.lg-280-103
en deze code staat voor een afbeelding.
deze staan op een server en die afbeeldingen zijn allemaal anders
verander je bijvoorbeeld hr in ba dan word het weer een andere
en ik wil
hr-115-33.ha-1003-92.hd-180-1.sh-300-92.ca-1815-103.ch-215-92.lg-280-103
hellemaal afgaan dus van
aa-100-30-1000-92-aa- enz
tot
zz-200-40-2000 enz
snappen jullie dat?
 
- Mark -

- Mark -

11/07/2012 17:35:50
Quote Anchor link
Kun je dan niet beter met glob() de gehele map uitlezen?

http://php.net/manual/en/function.glob.php
 
Eddy E

Eddy E

11/07/2012 18:21:05
Quote Anchor link
Waarom moeilijke namen gebruiken?
Waar komen die namen vandaan? Waarom kan je ze daar niet nog een keer vandaan halen?
Glob() werkt veel makkelijker.
 
Olivier -

olivier -

11/07/2012 19:16:34
Quote Anchor link
kan niet het gaat via een get.
zijn voor ongeveer 40gb aan afbeeldingen trouwens.
 
- Mark -

- Mark -

11/07/2012 19:28:32
Quote Anchor link
wat bedoel je met get? Ik neem aan $_GET['whatever']? dat gaat dus nooit lukken want daar zit een limiet aan voor zover ik het weet. Met 40 GB aan afbeeldingen dan heb je het over 10 duizenden afbeeldingen neem ik aan? Dat gaat je server niet leuk vinden als je dat met glob probeert uit te lezen waarschijnlijk. En al helemaal niet als je het elke keer doet als iemand een pagina bekijkt.

Je wilt die afbeeldingen toch niet allemaal in 1 keer weergeven of wel?
 
Aad B

Aad B

11/07/2012 20:37:24
Quote Anchor link
Zit er enige logica in de naam? Maak met die kennis een loop zoals Santhe al aangaf en vul dat aan.
 
Lord Gaga

Lord Gaga

11/07/2012 20:45:46
Quote Anchor link
Eddy Erkelens op 11/07/2012 18:21:05:
Waarom moeilijke namen gebruiken?
Waar komen die namen vandaan? Waarom kan je ze daar niet nog een keer vandaan halen?
Glob() werkt veel makkelijker.


Dit komt uit de GET van Habbo Poppetjes:
http://www.habbo.nl/habbo-imaging/avatar/hr-3163-32.hd-180-2.ch-3185-1330.lg-3078-92.sh-3027-110-110.ha-3117-92,s-0.g-1.d-3.h-3.a-0,cf339f3a4a16be2cf34e6a3f307bb6f9.gif

Als ik het goed begrijp wil hij dus alle mogelijke combinaties weergeven, maar volgens mij is dit niet echt legaal... tenminste, als je het voor een eigen 'Habbo' gebruikt.
Gewijzigd op 11/07/2012 20:48:20 door Lord Gaga
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.