Link id...?

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Junior .NET developer

Functie Ons programma is voor afgestudeerde enthousiastelingen die het als een uitdaging zien om met een klein dynamisch team bij de grootste bedrijven van Nederland aan de slag te gaan. Tijdens jouw dienstverband word jij begeleid door een talent manager. Het ontwikkelen van jouw talent staat hierbij centraal. Het programma doorloop je met een team van circa 8 Mede- trainees. De eerste maand start je met een fulltime inhouse opleiding. Deze staat geheel in het teken van de werkzaamheden die jij verder in het programma zult uitvoeren. Na deze opleidingsmaand ga je aan de slag in een dynamische omgeving bij

Bekijk vacature »

.NET developer

Functie Als .NET developer start jij in een ontwikkelteam met 15 developers en twee testers. Samen zijn jullie verantwoordelijk voor financiële applicaties met meer dan 50.000 gebruikers. Een deel van het team is verantwoordelijk voor de webapplicaties van deze organisatie. Ook zijn er twee app ontwikkelaars werkzaam in het team die zich focussen op de mobiele applicatie. Als .NET ontwikkelaar ga jij aan de slag met de webapplicaties van deze organisatie. Hierbij maak jij o.a. gebruik van C# .NET, ASP.NET, T-SQL, Angular en TypeScript. De nadruk van jouw functie ligt wel op de backend van de applicatie. Wat jouw functie

Bekijk vacature »

HBO startersfunctie .NET Ontwikkelaar

Functie omschrijving We are looking for a dutch native speaker Ben je in januari 2023 klaar met je HBO opleiding en zoek je een mooie uitdaging? Wacht niet langer en solliciteer direct! Voor een familiebedrijf in de regio van Boxtel ben ik op zoek naar een C#.NET Ontwikkelaar. Jij gaat aan de slag met de (door)ontwikkeling van de maatwerksoftware projecten en gaat ook nieuwe software bouwen, middels de Microsoft-stack. Het bedrijf maakt gebruik van de volgende technieken: C# & ASP.NET; MVC; MS SQL; Entity Framework; Je krijgt hier veel tijd om te leren en eventueel door te groeien en het

Bekijk vacature »

Senior Java developer

Dit ga je doen Jouw taken als Senior Java Developer zijn: Het maken van strategische keuzes omtrent de nieuwbouw van applicaties; Het maken van technische ontwerpen; Hands-on mee ontwikkelen met het team (met o.a. Java FX, JDBC, SQL, REST, Jax-RS, JSON, Maven, JUnit en Spring (boot)); Reviewen van code en feedback geven op collega developers; Analyseren en oplossen van bugs/incidenten door het onderlinge verband te kunnen leggen van verschillende losstaande systemen. Hier ga je werken Het bedrijf waar je als Senior Java Developer komt te werken staat internationaal bekend om het testen van bodemstructuren door middel van echotechnieken en beeldherkenning.

Bekijk vacature »

.NET developer

Functie Als ervaren .NET ontwikkelaar start jij in één van onze vier scrumteams. Met 30 ontwikkelaars werk jij aan de doorontwikkeling van ons core product. Ook werkt jouw team aan maatwerkoplossingen op aanvraag van de klant en op projectbasis. Wij vinden het erg belangrijk dat onze ontwikkelaars met plezier naar werk gaan. Een deel hiervan ligt uiteraard bij jezelf, als jij ontwikkelen niet leuk vindt, ben jij bij ons echt aan het verkeerde adres. Jouw team bestaat namelijk uit een groep gepassioneerde vakidioten die dit werk doen omdat dit eerst een hobby was! Daarnaast wordt er intern rekening gehouden met

Bekijk vacature »

Front-end Developer

Functie omschrijving Gezocht front-end developer! Voor een toffe organisatie in de regio Rhenen zij wij op zoek naar een front-end developer die de eindverantwoordelijkheid op zich neemt van alles wat met design te maken heeft. In deze functie heb je een adviserende rol en beschik je over een grote dosis vakinhoudelijke kennis. Samen met collega’s en klanten overleg je om aangeleverde designs om te zetten naar unieke concepten. Zo draag jij je steentje bij aan de groeiambities van de klant. Voor klanten wordt jij het vaste aanspreekpunt als het gaat over planningen hierin houdt je alle betrokkenen goed op de

Bekijk vacature »

Freelance JAVA / C# Developer

Functieomschrijving Ben je een ervaren freelancer of werk je in loondienst en ben je toe aan een nieuwe uitdaging? Lees dan snel verder want wie weet is dit een leuke vacature voor jou! Voor een opdrachtgever in omgeving Delft zijn wij op zoek naar ervaren JAVA of C# Developers die graag op projectbasis willen werken. Je komt terecht bij een informele developers club die mooie projecten uitvoeren voor grote klanten. Het fijne van deze werkgever is dat je zelf mag beslissen hoe je te werk wilt gaan. Wil je als freelancer werken dan is dat OK. Wil je de zekerheid

Bekijk vacature »

Back end developer Onderwijssoftware

Functie Als back end developer kom jij terecht in een klein, maar hecht team bestaande uit 5 andere developers (waarvan 2 senioren, 2 medior en 1 junior). Met de gezamenlijke missie om “ieder kind te helpen met onze software” wordt er dagelijks gepassioneerd en hard gewerkt aan ons in-house ontwikkeld platform. Deze software is gebaseerd is op AI, machine Learning en wetenschappelijke inzichten. Dagelijks zul jij werken met onze high traffic webapplicatie. We hebben ruim 300.00 gebruikers en meer dan 2 miljard records waar je te maken mee krijgt! Verder zul jij je bezighouden met: – Het ontwikkelen van hoogwaardige

Bekijk vacature »

.NET developer

Functie Als .NET ontwikkelaar ga jij aan de slag bij een van onze klanten actief in de High Tech Industrie. Onze klanten zijn voornamelijk gelokaliseerd in de omgeving van Eindhoven. Wij zijn erg selectief als het gaat om de projecten die wij accepteren en richten ons dan ook alleen op innovatieve en complexe projecten. Omdat onze klanten voornamelijk gespecialiseerd zijn in de machinebouw, werk jij ook vaak dicht tegen de machines aan. Ons team bestaat momenteel uit Embedded engineers, IOT developers en Cloud engineers. Wij werken voornamelijk aan Microsoft projecten waar er gebruik wordt gemaakt van WPF, UWP, .NET Core

Bekijk vacature »

Product Developer (M/F), Fulltime 40 h/week

A global Plantbased revolution – that is our dream. Maximising the protein transition – that is our mission. Producing and developing sustainable and delicious products – that is what we do. Ojah is a fast growing company with a mission and has the ambition to be the world leader in its field. To support this growth we are hiring new colleagues. People that would like to make a difference and dare to dream big. With currently a 150 colleagues proudly working on our exceptional products. Working in a dynamic surrounding that runs full speed ahead. We need you! Product Developer

Bekijk vacature »

Traineeship Full Stack .NET Developer

Dit ga je doen Start op 7 augustus bij de Experis Academy en ontwikkel jezelf tot een gewilde Full Stack .NET Developer. Maar hoe ziet het traineeship eruit en wat kun je verwachten? Periode 1 De eerste 3 maanden volg je fulltime, vanuit huis, een op maat gemaakte training in teamverband. Je leert belangrijke theorie en krijgt kennis van de benodigde vaardigheden en competenties die nodig zijn om de IT-arbeidsmarkt te betreden. Zowel zelfstandig als in teamverband voer je praktijkopdrachten op het gebied van front- en backend development uit. Wat er per week op het programma staat kun je hier

Bekijk vacature »

Mendix Developer

Voor Troostwijk Groep zoeken wij een: Mendix Developer Wij zoeken Je bent een getalenteerde en ervaren Mendix Developer en het is tijd om je horizon te verbreden. Je wilt minder coderen en meer modelleren, minder bezig zijn met allerlei technische details en randvoorwaarden en meer met functionaliteit. Daarnaast ben je trots op de innovatieve en gebruiksvriendelijke applicaties die je in de loop van de jaren hebt gebouwd. Werk je graag in een enthousiast team, wil je veel vrijheid en kun je tegelijkertijd goed met deadlines omgaan, dan ben jij absoluut degene die wij zoeken! Wat je nodig hebt is ruime

Bekijk vacature »

Applicatie ontwikkelaar

Functie omschrijving Zelfstandige applicatie ontwikkelaar gezocht voor familiair bedrijf in omgeving Rotterdam! Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging en zoek jij een informele werkgever waar je zelfstandig kunt werken binnen een leuk IT team, lees dan snel verder want wie weet zijn wij op zoek naar jou! Binnen deze rol houdt jij je met het volgende bezig: Onderhouden en ontwikkelen van de IT systemen; Opzetten van Azure Cloud systemen, denk aan interfaces, hardware op de Cloud, webportalen of BI functies; Werken aan scripts binnen verschillende software applicaties, denk aan ERP en CAD; Ontwikkelen en implementeren van MS PowerApps

Bekijk vacature »

Senior Front end developer

Functie Wij zijn op zoek naar een ambitieuze, zelfsturende Front-end Expert die ons (internationale) team komt versterken. Onze huidige software development afdeling bestaat uit 7 developers en designers. Wij zijn een écht softwarehuis, dus ervaring in software development is wel echt een must. Er wordt tegelijkertijd aan meerdere projecten gewerkt, voor mooie toonaangevende klanten. Je hebt dus regelmatig te maken met deadlines en opleveringen. Een deel van onze omgeving is in Angular.JS. Dit deel wordt langzamerhand omgebouwd naar de nieuwste versie van Angular. Jouw werkzaamheden zullen bestaan uit: Het aansturen en begeleiden van jouw collega’s Het implementeren van visuele elementen

Bekijk vacature »

Front-end developer E-Commere

Functie E-commerce is een ‘’snelle’’ wereld. Om hierin continu voorop te blijven omarmen ze in een vroeg stadium nieuwe technieken. Een webshop is nooit af en kan altijd beter, sneller en efficiënter. Tegelijkertijd hebben ze vanaf hun oprichting altijd vastgehouden aan kwaliteit boven snelheid, en dit loont. Als front-end developer heb je een adviserende rol en sta je aan het eindpunt van alles wat met designs te maken heeft. Je overlegt met klanten en collega’s, en zet je in om ideeen om te zetten tot unieke concepten. Je bent het aanspreekpunt voor de klant en bewaakt tevens de planning. Eisen

Bekijk vacature »
Stefan groot

stefan groot

30/12/2010 11:18:19
Quote Anchor link
Ik had gisteravond iets gemaakt waarmee ik via m'n database nieuwe pagina's kan maken, dat lukt allemaal netjes en en ben ik bezig geweest voor de link ernaar toe maar dat lukt niet helemaal. Ik snap dat de code fout is, maar ik kan zelf helemaal gaan alternatief bedenken van hoe hij er wel uit zou moeten zijn.
Wie wil mij helpen?
(Mijn code)
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
<?php
 $SQL_statement
="SELECT * FROM `pagina` WHERE 1";
 $resultset=mysql_query($SQL_statement);
 while($data=mysql_fetch_array($resultset))

 {



 <
a href="add.php?id="$_get['id'] . > echo $_get['title']. </a> ;




 }



 mysql_close();
 ?>


Topic verplaatst naar het juiste board[/modedit]
Gewijzigd op 30/12/2010 16:15:41 door Joren de Wit
 
PHP hulp

PHP hulp

27/04/2024 02:15:05
 
Tikkes C

Tikkes C

30/12/2010 11:22:03
Quote Anchor link
echo "<a href='add.php?id=". $_get['id'] ."' > ". $_get['title'] ." </a>";

let op voor XSS hier...
Gewijzigd op 30/12/2010 11:22:27 door Tikkes C
 
Stefan groot

stefan groot

30/12/2010 11:24:14
Quote Anchor link
Oh bedankt ik zie al wat ik verkeerd had. (dat word maar weer goed m'n boek lezen;)
 
Wouter J

Wouter J

30/12/2010 11:25:20
Quote Anchor link
En moet get niet met hoofdletters? $_GET[]?

En je moet die > wel tussen quotes zetten:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
<?php
echo '<a href="add.php?id='.$_GET['id'].'>'.$_GET['title'].'</a>';
?>
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

30/12/2010 11:25:22
Quote Anchor link
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
<?php
$sql
="SELECT id, title FROM pagina";
$result = mysql_query($SQL_statement);
if($result) {
 while($data=mysql_fetch_array($result)){
   echo "<a href='add.php?id=". $_GET['id'] ."' > ". $_GET['title'] ." </a>";
 }
}
else {
echo "Er is een fout opgetreden: ".mysql_error();
}

?>

Dit is beter:
- Er is nu foutafhandeling, welke onmisbaar is
- Je SQL query is nu goed: geen backticks, WHERE had geen nut en is weg, alleen de nodige velden geselecteerd.
- Het is $_GET i.p.v. $_get
Gewijzigd op 30/12/2010 11:27:07 door - Ariën -
 
Stefan groot

stefan groot

30/12/2010 11:30:43
Quote Anchor link
Oke bedankt ik zag dat er nog wat fouten waren, dus ga nu kijken of het me eerst lukt met een zelf gemaakte fouten afhandeling (het scheelt dat ik nu een goed voorbeeld erbij heb) en daarna als het me niet is gelukt gebruik ik die van aar wel.
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

30/12/2010 11:32:38
Quote Anchor link
Die van mij is een goede manier.
Geen idee wat voor soort foutafhandeling jij denkt, maar als het met die() is, dan ben je in ieder geval verkeerd bezig ;-).

ik zeg het maar eventjes ;-)
 
Stefan groot

stefan groot

30/12/2010 11:35:46
Quote Anchor link
Bedankt,

maar er stond een topic met goede fouten afhandeling dus ik ga die maar even doorlezen en dan zal alles wel goedkome.
 
Wouter J

Wouter J

30/12/2010 11:38:16
Quote Anchor link
Een foutafhandeling maak je door gebruikt te maken van het geen functies returnen. Bij mysql functies is dat vaak true of false.
Een voorbeeld van goede foutafhandeling:
http://snipplr.com/view/45252/goede-foutafhandeling-mysql/
 
Stefan groot

stefan groot

30/12/2010 12:32:17
Quote Anchor link
Ik heb nu zelf mijn foutafhandeling gemaakt (was ik een halfuur zoet mee;)) en ik vond wel mooi dat hij precies het zelfde werd als die van Aar. maar hierbij nog een vraag, want er staat nu als enigste foutmelding query was empty. wat bedoelen ze hiermee?
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

30/12/2010 12:37:12
Quote Anchor link
Ik zie dat variaeble in $result leeg is.
Foutje van mij met het logisch vernoemen van variabelen ;-)

Eerste paar regels:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
<?php
$sql
="SELECT id, title FROM pagina";
$result = mysql_query($sql);
?>
Gewijzigd op 30/12/2010 12:37:47 door - Ariën -
 
Stefan groot

stefan groot

30/12/2010 13:30:42
Quote Anchor link
Oke dit is nu m'n code
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
<?php


$sql
="SELECT id, titel FROM pagina";
$result = mysql_query($sql);
if($result) {
 while($data=mysql_fetch_array($result)){
   echo "<a href='http://www.stefantry.nl/add.php?id=". $_GET['id'] ."' > ". $_GET['titel'] ." </a>";
 }
}
else {
echo "Er is een fout opgetreden: ".mysql_error();
}



?>

  

Ik krijg geen errors (maar ook geen resultaat). maar mag je een kolom titel noemen? want dat zou een hoop verklaren.(ik had dit namelijk al een keer met text)

Toevoeging op 30/12/2010 13:31:44:

Hier staat ie werkend: www.stefantry.nl
(ik ben nog bezig met div voor de opmaak)
 
Joren de Wit

Joren de Wit

30/12/2010 13:32:25
Quote Anchor link
Je echot GET variabelen? Dat lijkt me niet kloppen, dat moet $data zijn :-)
 
Stefan groot

stefan groot

30/12/2010 13:35:06
Quote Anchor link
Harstikke bedankt nu werkt ie helemaal precies zoals ik wou. maar kan iemand mij misschien uitleggen wat het verschillen is tussen _GET en $data?
 
Joren de Wit

Joren de Wit

30/12/2010 13:39:23
Quote Anchor link
GET variabelen komen uit de url, $data is de variabele die jij zelf hebt aangemaakt (in je while loop)...
 

30/12/2010 13:40:53
Quote Anchor link
Heb je nu ooit wel eens een tutorial of bijvoorbeeld php.net o.i.d. doorgenomen?
 
Stefan groot

stefan groot

30/12/2010 13:44:21
Quote Anchor link
Ik leer beter in de praktijk (vmbo 3 hé :P) maar ik heb het ook zeker wel doorgelezen allemaal maar als mensen iets zeggen volg ik het beter dan uit een boekje.
 

30/12/2010 13:45:49
Quote Anchor link
Stefan groot op 30/12/2010 13:44:21:
Ik leer beter in de praktijk (vmbo 3 hé :P) maar ik heb het ook zeker wel doorgelezen allemaal maar als mensen iets zeggen volg ik het beter dan uit een boekje.


Doorlezen != doornemen.
Als je iets doorneemt, dan voer je daadwerkelijk uit wat er staat.
Een boekje is hetzelfde als wat mensen zeggen, alleen dan staat het allemaal achterelkaar.
 
Stefan groot

stefan groot

30/12/2010 16:04:56
Quote Anchor link
En toch werkt het bij mij niet zo.
 

30/12/2010 16:12:51
Quote Anchor link
Je kunt het beste leren door zelf te doen. Doe je dat dan ook?
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.