Link mouseover

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Senior SQR Java Developer

Vacature details Vakgebied: Software/IT Opleiding: Senior Werklocatie: Eindhoven Vacature ID: 13333 Introductie Are you passionate about contributing to the world's most advanced machines. Do you thrive in a challenging environment working with highly motivated and skilled teams? If so, we have the perfect opportunity for you! We are seeking a Senior Software Design Engineer for Sequence Tooling to play a critical role in creating and maintaining mission-critical software applications. In this role, you will focus on achieving maintainable software architecture that is transparent and easy to extend while maintaining a strong focus on software quality. You will work closely with

Bekijk vacature »

Grafisch vormgever

Standplaats: Maasland Aantal uren: 32 – 40 uur per week Opleidingsniveau: HBO werk- en denkniveau Ben jij een ambitieuze grafisch vormgever met een passie voor creativiteit en oog voor detail? Vind jij het daarnaast leuk om ook marketingactiviteiten op te pakken? Dan zijn wij op zoek naar jou! Bedrijfsinformatie Westacc Group BV is het zusterbedrijf van HABA en specialiseert zich in (maatwerk) oplossingen voor (elektro) techniek en verlichting in de kampeerbranche. Zij produceren en assembleren onderdelen voor caravans, campers en boten. Voor een groot aantal caravan- en campermerken leveren wij producten als zekeringkasten, invoerdozen, acculaders, schakelmateriaal en verlichting. De producten

Bekijk vacature »

Front-end React developer

Functie Het frontend team bestaat momenteel uit 4 dedicated front-enders en is hard aan het groeien! Ook werken er diverse designers waar je veel mee schakelt. Samen leveren jullie een essentiële bijdrage aan de applicaties die ze voor hun klanten realiseren, jij bent hierin de schakel tussen de eindgebruiker en de slimme backend. Je werkt in het frontend team samen met de backend teams en product owners om te zorgen dat onze applicaties een fijne gebruikerservaring opleveren. Ze werken o.a. met: React, Atomic design, Styled components, JavaScript / TypeScript, NPM, Webpack Blade templates, HTML, SCSS, Git flow. Eisen • HBO

Bekijk vacature »

.NET developer

Klaar voor een nieuwe uitdaging? Welke technologieën gaan schuil achter de dagelijkse energievoorziening? Als senior .NET developer bij Kenter maak jij samen met je team het verschil, zowel voor de interne organisatie als voor eindklanten. Samen bouwen jullie aan innovatieve dienstverlening met behulp van de nieuwste technologieën en tools. Het is een functie met veel vrijheid, goede arbeidsvoorwaarden én je draagt jouw steentje bij aan de energietransitie. Klinkt dit als iets voor jou? Lees dan verder of solliciteer direct! Wat ga je doen als senior .NET developer? Als senior .NET developer bij Kenter (onderdeel van Alliander) ben je van onschatbare

Bekijk vacature »

Belastingdienst - Freelance Senior Applicatie ontw

Startdatum: 01.06.2023 Richttarief: €65,00 - €75,00 Duur van de opdracht: 6 maanden Uren per week: 36 Taal: Nederlands vereist! Gelieve in het Nederlands te solliciteren. Functieomschrijving: We verwachten van je, dat je: Brede ervaring hebt als JAVA-ontwikkelaar; Ervaring hebt met Agile/Scrum-werken en je thuis voelt in een Agile omgeving; Een aandeel levert aan het scrumproces en in de SAFe-releasetrain; Zelfstandig werkt in een scrumteam en intensief de samenwerking op zoekt met je directe collega’s en je omgeving; Ervaring meebrengt met het schattten en inplannen van taken tot en met het testen en demonstreren van de opgeleverde functionaliteit; Collega’s in je

Bekijk vacature »

Senior/Lead Python developer

Functie Samen met je team, bestaande uit een senior, 2 mediors en één junior ontwikkelaar ga je op een Agile-gebaseerde aanpak werken aan hun software. Je hebt oog voor kwaliteit, risico’s en klantbelang. Communicatie met je collega’s en waar nodig ook met klanten speelt een belangrijke rol in het bereiken van een succesvol resultaat. Als persoon ben je slim, krijg je dingen voor elkaar en ga je resultaatgericht te werk. Binnen het development team is er veel zelfstandigheid, los van de stand-up (10:00 uur) en zo nu en dan pair-programming sessies. Technieken die zij gebruiken zijn o.a. Python, Django, MySQL,

Bekijk vacature »

.Net ontwikkelaar - Het schoolsysteem verbeteren!

Bedrijfsomschrijving Onze klant is een prettige en kleinschalige organisatie waar hard gewerkt wordt om het onderwijs te verbeteren. Daarom werken ze aan complexe om administratieve, financiële en facilitaire processen te versnellen en te verbeteren. Dit doen ze vanuit een platte organisatie voor klanten die door geheel Nederland verspreid zitten, hier horen vanzelfsprekend een aantal aansprekende HBO scholen en universiteiten toe. Functieomschrijving Je komt terecht in een organisatie waar op dit moment 2 scrumteams werken. Jij zal als .Net developer binnen 1 van deze scrumteams functioneren, iedereen binnen dit team heeft zijn/haar eigen expertise waardoor er met verschillende invalshoeken aan een

Bekijk vacature »

Front-end Developer

Gezellige team, passie en een groene toekomst! Lees hier de vacature van Front-end Developer bij All in Power! All in power heeft zich tot doel gesteld écht bij te dragen aan de energietransitie. Dit doen wij door de markt voor energie volledig op zijn kop te zetten. Producenten van schone (wind- of zonne-)energie verkopen via ons platform hun energie rechtstreeks aan gebruikers. Of dit nu huishoudens, bedrijven of bijvoorbeeld laadpalen zijn ons platform maakt het uitwisselen van energie mogelijk. Zo maken we de business case van onze klanten veel sterker en loont het om (meer) te investeren in vergroening voor

Bekijk vacature »

Digital Agency is looking for PHP developers!

Functie The team currently has 20 colleagues, consisting of developers (front and backend) and the operations team, which also includes management and two scrum masters. They are looking for a PHP developer who is able to work independently. You will work in one of the three scrum teams and start working on a project for the customer. The interesting thing about this is that you do have variety in terms of work, but at the same time continuously work for existing customers. This also gives you the opportunity to really go into depth and develop innovative technical solutions. In terms

Bekijk vacature »

Front-end Developer - Juniorfunctie

Functie omschrijving Ben jij op zoek naar een uitdagende baan als front-end developer, in een informele werksfeer, waar jij echt het verschil kan maken? Wil jij graag werken voor een bedrijf dat sportiviteit en een open communicatie, hoog in het vaandel heeft staan? Dan hebben wij de perfecte vacature voor je! Voor een klein bedrijf in Rijen dat gespecialiseerd is in het omzetten van digitale woningtekeningen naar managementinformatie, zijn wij per direct op zoek naar een allround front-end developer. Jouw werkzaamheden zien er als volgt uit: Ja gaat nauw samenwerken met de back-end developer. De database structuur is volledig gebouwd

Bekijk vacature »

Sportieve Junior C#.NET developer gezocht!

Bedrijfsomschrijving Wil jij werken aan webapplicaties bij de marktleider binnen de branche? Voor een klant in de buurt van Oosterhout ben ik op zoek naar een Fullstack .NET developer. Dit bedrijf bestaat bijna 10 jaar en is inmiddels uitgegroeid tot marktleider in Nederland en heeft tevens kantoren in meerdere landen in Europa. Dit bedrijf bouwt webapplicaties waarbij internationaal enkele honderdduizenden deelnemers, soms tegelijk, een beroep doen op de realtime data uit deze applicaties. Dit brengt erg veel technische uitdaging met zich mee. Ze ontwikkelen nieuwe applicaties maar ook bestaande applicaties worden uitgebreid en verbeterd. Hier kan jij een onderdeel van

Bekijk vacature »

Ervaren C#.NET programmeur

Functieomschrijving Voor een moderne werkgever in regio Prinsenbeek zijn wij op zoek naar een ervaren C#.NET programmeur die graag de uitdaging aangaat. Je houdt je bezig met het ontwikkelen van maatwerk webapplicaties voor diverse klanten, waarbij complexe processen optimaal worden ondersteund. Verder ziet jouw takenpakket er als volgt uit: Ontwikkelen en onderhouden van C#.NET-applicaties; Schrijven van hoogwaardige, herbruikbare codes; Schrijven van technische documentatie en gebruikershandleidingen; Bijdragen aan het ontwerp en de architectuur van softwaretoepassingen; Troubleshooten en oplossen van bugs in softwaretoepassingen; Werken met databases en dataopslagoplossingen; Implementeren van beveiligingsoplossingen en het waarborgen van de beveiliging van applicaties en gegevens. Bedrijfsprofiel

Bekijk vacature »

T-SQL Database developer

Functie omschrijving Ben jij een ETL database specialist? Houd jij ervan om te puzzelen met Databases, Query's & Stored procedures? Zoek jij uitdaging, vrijheid en verantwoordelijkheid? Zoek dan niet verder! Wij zijn per direct op zoek naar medior en senior database developers. Je gaat werken voor een relatief klein softwarebedrijf in omgeving Tilburg. Samen met 12 collega's (allemaal techneuten), ga jij je bezig houden met het bouwen en/of onderhouden van database software. Deze software wordt internationaal ingezet voor het automatiseren van logistieke processen. Jouw werkzaamheden gaan er als volgt uit zien: Je bent in een klein team met developers, verantwoordelijk

Bekijk vacature »

C#.NET ontwikkelaar

Functie omschrijving Voor een softwarebedrijf in de omgeving van Veghel zijn we op zoek naar een C# developer. Word jij blij van ontwikkelen in C# en .NET? Lees dan snel verder! Jouw werkzaamheden zullen er als volgt uit gaan zien: Op basis van de wensen van de klant ga je samen met je collega's ga je op zoek naar de juiste oplossingen en je gaat dit uitwerken tot een mooi eindproduct. Je bouwt webshops, webapplicaties en websites, dit doe je door middel van ASP.NET, MVC Framework en C#. Je zorgt voor de optimalisering van bestaande software en de automatisering van

Bekijk vacature »

Infrastructure Developer

Vacature details Vakgebied: Software/IT Opleiding: Senior Werklocatie: Eindhoven Vacature ID: 12945 Introductie Our client is one of the most innovative companies within the Netherlands. Currently we are looking for an Infrastructure Platform Engineer. Within this role you will be developing the infrastructure. Functieomschrijving Within this role you are responsible in the development of our distributed data and compute platform infrastructure. You will design, develop and implement new features and fixes. Next to this you will integrate and configurate other packages that supports the development of tuning applications within the organisation. You will support customer sites remotely. Design and implement the

Bekijk vacature »

Pagina: 1 2 volgende »

Romano

Romano

04/02/2007 13:32:00
Quote Anchor link
Heya php'ers

Ik heb een vraagje...:P
Als ik bij een bepaalde link me muis erop doet wil ik graag een divje over de hele pagina heen met daarin natuurlijk wat info, als je begrijp wat ik bedoel, dus dat het divje naar voren komt en de pagina op de achtergrond blijft.
Hoe doe ik dat??

Alvast Bedankt.
Romano
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Romano
 
PHP hulp

PHP hulp

16/05/2024 15:58:44
 

04/02/2007 13:36:00
Quote Anchor link
Beetje met JavaScrip goochelen; Probeer eens iets met
document.getElementById('idvandiv').style.visibility = 'visible';
 
Romano

Romano

04/02/2007 13:46:00
Quote Anchor link
Sorry maar ik ben helemaal niet bekend met javascript

Javascript N00B
 
Romano

Romano

04/02/2007 14:27:00
Quote Anchor link
ik heb nu dit:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
<?php
<script language="Javascript">

function
hello() {
document.getElementById("mydiv").style.visibility = 'visible';
document.write("<div id='mydiv'>Hoi</div>");
}


</script>

// stukkie css
#mydiv {
    position:absolute;
    top:50px;
    left:50px;
    width:300px;
    height:300px;
    margin:200px;
    background:#CCCCCC;
    font-size:12px;
    font-family:Verdana;
    color:#000000;
    border:1px solid #000000;
}
?>


Ik krijg nu niks te zien .:S:S
php tags staan er om te highlighten
 
Paul K

Paul K

04/02/2007 14:30:00
Quote Anchor link
Het moet zo zijn:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
<script language="Javascript">

function hello() {
document.getElementById("mydiv").style.visibility = 'visible';
document.write("<div id='mydiv'>Hoi</div>");
}

</script>
<script type='text/css'>
#mydiv {
    position:absolute;
    top:50px;
    left:50px;
    width:300px;
    height:300px;
    margin:200px;
    background:#CCCCCC;
    font-size:12px;
    font-family:Verdana;
    color:#000000;
    border:1px solid #000000;
}
</script>

En je moet dat stukje css ook nog even in de head zetten ;)
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Paul K
 
Romano

Romano

04/02/2007 14:36:00
Quote Anchor link
Paul v/d Knaap schreef op 04.02.2007 14:30:
Het moet zo zijn:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
<script language="Javascript">

function hello() {
document.getElementById("mydiv").style.visibility = 'visible';
document.write("<div id='mydiv'>Hoi</div>");
}

</script>
<script type='text/css'>
#mydiv {
    position:absolute;
    top:50px;
    left:50px;
    width:300px;
    height:300px;
    margin:200px;
    background:#CCCCCC;
    font-size:12px;
    font-family:Verdana;
    color:#000000;
    border:1px solid #000000;
}
</script>

En je moet dat stukje css ook nog even in de head zetten ;)


Sorry maar ik zie nog steeds niets :S.
 
- -

- -

04/02/2007 14:49:00
Quote Anchor link
function hello() {
document.getElementById("mydiv").style.visibility = 'visible';
}

Je maakt hem eerst visible, en dan pas maak je hem. CSS hoort tussen style-tags, en niet tussen scripttags. Doe zoiets:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
<script language="Javascript">

function hello() {
document.getElementById("mydiv").style.visibility = 'visible';
}

</script>
<style type='text/css'>
#mydiv {
    position:absolute;
    top:50px;
    left:50px;
    width:300px;
    height:300px;
    margin:200px;
    background:#CCCCCC;
    font-size:12px;
    font-family:Verdana;
    color:#000000;
    border:1px solid #000000;
    visibility: hidden;
}
</style>


<div id='mydiv'>Hoi</div>

<a href="javascript:void(0)" onmouseover="hello()">Boe</a>
 
Citroen Anoniem Graag

Citroen Anoniem Graag

04/02/2007 15:23:00
Quote Anchor link
Ik ben er nog even mee bezig geweest, met onder staande code verdwijnt het 'pop upje' ook weer
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
<!DOCTYPE html PUBLIC "-//W3C//DTD XHTML 1.0 Transitional//EN" "http://www.w3.org/TR/xhtml1/DTD/xhtml1-transitional.dtd">
<html xmlns="http://www.w3.org/1999/xhtml">
<head>
<meta http-equiv="Content-Type" content="text/html; charset=iso-8859-1" />
<title>Untitled Document</title>
<script language="Javascript">
function hello()
{
    document.getElementById("mydiv").style.visibility = 'visible';
}
function bye()
{
    document.getElementById("mydiv").style.visibility = 'hidden';
}
</script>
<style type='text/css'>
html, body {
    height:100%;
    width:100%;
}
#mydiv {
    position:absolute;
    top:50px;
    left:50px;
    width:300px;
    height:300px;
    margin:200px;
    background:#CCCCCC;
    font-size:12px;
    font-family:Verdana;
    color:#000000;
    border:1px solid #000000;
    visibility: hidden;
}
</style>
</head>

<body>
<div id='mydiv'>Hoi</div>
<a href="#" onmouseout="bye();" onmouseover="Javascript: hello();">Boe</a>
</body>
</html>
 
Romano

Romano

04/02/2007 17:01:00
Quote Anchor link
Edit:
Ik krijg hem midden in beeld maar ik wil hem direct onder mijn link.:P
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Romano
 
Citroen Anoniem Graag

Citroen Anoniem Graag

04/02/2007 17:26:00
Quote Anchor link
Dit stukje uit de css weg

top:50px;
left:50px;
width:300px;
height:300px;
margin:200px;

en de positie realative maken
 
Romano

Romano

04/02/2007 17:43:00
Quote Anchor link
Romano schreef op 04.02.2007 17:01:
Edit:
Ik krijg hem midden in beeld maar ik wil hem direct onder mijn link.:P


Oke onder link is ook gelukt maar ik heb een bepaalde breedte en hoogte meegeven waardoor een heel groot wit vak ontstaat:
http://tuning.byethost17.com/test2.htm

Nou wil ik dat het divje over de tekst heen komt en het witte vak wegvalt.
Dan ben ik helemaal blij:P


edit:
nog een 2e probleem ondekt als ik nu met 2 links en met muis op de 2e link gaat staan doet verschijnt hij weer onder de 1e link en niet onder de 2e link.
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Romano
 
Romano

Romano

04/02/2007 18:14:00
Quote Anchor link
ik vraag me af of iemand wel begrijpt wat ik bedoel???:S:P
mod-edit::
Bumpen
Bumpen is twee keer achter elkaar posten in je eigen topic om hem weer bovenaan in de lijst te krijgen. Omdat het zéér opdringerig overkomt is bumpen is pas na 24 uur toegestaan. Bumpen kan een reden zijn voor de admins en mods om een topic te sluiten. Gebruik het Afbeelding knopje om je tekst aan te passen indien nodig.
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Romano
 
Robin Albers

Robin Albers

04/02/2007 18:52:00
Quote Anchor link
Ik begrijp wat je bedoelt. Hij bedoelt het volgende: zie hyves.nl en en iemand aangeven aanklikken dan opend er een schempje in de browser en de achtergrond word donker maar wel doorzichtig!
 
Romano

Romano

04/02/2007 18:56:00
Quote Anchor link
oke dan het hoeft niet per sé donker te worden maar wel dat het schermpje de tekst overlapt.
 
Robin Albers

Robin Albers

04/02/2007 19:01:00
Quote Anchor link
Ik ben er ook naar opzoek:) maar kan het ook niet vinden
 
Romano

Romano

04/02/2007 20:35:00
Quote Anchor link
Ik wordt een hele blije jongen:P
als iemand het probleem ziet:P.

edit: 100 posts:P
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Romano
 
Romano

Romano

06/02/2007 11:07:00
Quote Anchor link
weet niemand het???
 
Elwin - Fratsloos

Elwin - Fratsloos

06/02/2007 11:18:00
Quote Anchor link
Het is mooier om met de CSS-eigenschap display te werken dan visibility.
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
/* Div uit */
#div {
  display: none;
}

/* Div aan */
#div {
  display: block;
}
Op deze manier neemt de div geen ruimte in als die 'uit' is. Met visibility neemt die wel ruimte in, alleen zie je hem niet.

Met ruimte innemen bedoel ik dat als de div tussen twee andere elementen staat de achtergrond van het bovenliggende element te zien is, tenzij je de div een breedte en hoogte van 0px mee geeft.

Elwin
 
Willem Jan Z

Willem Jan Z

06/02/2007 11:27:00
Quote Anchor link
Elwin, de kans bestaat alleen dat andere content dan gaat verspringen, wat afhangt van opbouw rest website.

Heb zelf een voorbeeldje gemaakt:
http://89.98.247.116/openbaar/PHPHulp/hover.php
 
Romano

Romano

06/02/2007 11:28:00
Quote Anchor link
oke, maar hij moet er overheen lappen en

als ik nu met 2 links en met muis op de 2e link gaat staan verschijnt hij weer onder de 1e link en niet onder de 2e link.
snappie hem??
 
Romano

Romano

06/02/2007 11:30:00
Quote Anchor link
maar willem jan als je nu twee links onder elkaar zet,
en je gaat over e 2e link heen staat hij dan wel bij de 2e link of weer bij de eerste ???
 

Pagina: 1 2 volgende »



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.