Link mouseover

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Medior Java developer (fullstack)

Wat je gaat doen: Of beter nog, wat wil jij doen? Binnen DPA GEOS zijn we dan ook op zoek naar enthousiaste Java developers om ons development team te versterken. Als Java developer werk je in Agile/Scrum teams bij onze klanten en daarbij kun je eventueel ook andere ontwikkelaars begeleiden in het softwareontwikkelproces. Verder draag je positief bij aan de teamgeest binnen een projectteam en je kijkt verder dan je eigen rol. Je gaat software maken voor verschillende opdrachtgevers in jouw regio. Je bent een professional die het IT-vak serieus neemt en kwaliteit levert. Je leert snel vanwege je diepgaande

Bekijk vacature »

Developer Full Stack

Functie omschrijving Developer gezocht! Ben jij een enthousiaste developer die graag wil bijdragen aan ontwikkelingen binnen een mooie organisatie? Solliciteer dan snel. Wij zijn op zoek naar een Full Stack Developer uit de regio Nijkerk die gaat bijdragen aan het door ontwikkelen, onderhouden en optimaliseren van een SaaS applicatie. Je moet beschikken over beheersing van zowel de Nederlandse als Engelse taal aangezien je samen met de klant gaat werken. Bedrijfsprofiel Je komt te werken binnen een echt familiebedrijf dat al sinds 1925 actief is binnen de FMCG branche. Het bedrijf heeft 40 medewerkers en er heerst een platte communicatiestructuur waarbij

Bekijk vacature »

Low Code Developer - Consultant

Functie omschrijving Wil jij fungeren als een spin in het web en samenwerken met klanten? Voor een leuke en interessante opdrachtgever in omgeving Leiden zijn wij op zoek naar een Low Code developer die zich bezig gaat houden met het optimaliseren van bedrijfsprocessen bij klanten en het leiden van projecten. Ben jij toe aan een nieuwe uitdaging en heb jij verstand van datamodellering en NO CODE Platformen? Lees dan snel verder! Bij deze rol horen de volgende werkzaamheden: Je gaat geen code kloppen maar bedenken hoe applicaties eruit moet komen te zien. Je gaat werken met een non code platform,

Bekijk vacature »

Low-code developer

Functie omschrijving Heb jij altijd al een training willen volgen in het buitenland? Voor een leuke opdrachtgever in omgeving Alphen ad Rijn zijn wij op zoek naar kandidaten die aan de slag willen als Low Code Developer! Beschik jij over HBO/WO nivo, bij voorkeur Informatica, maar een ander technische opleiding zoals bijv. wiskunde, natuurkunde is ook goed. Heb jij aantoonbare affiniteit met IT en ben jij gedreven, enthousiast, communicatief vaardig en klantgericht? Lees dan snel verder! Je wordt getraind tot een volwaardig Low Code Developer, het traject ziet er als volgt uit: Start 1e week januari, opleiding van 3 weken

Bekijk vacature »

Medior Java developer (fullstack)

Wat je gaat doen: Of beter nog, wat wil jij doen? Binnen DPA GEOS zijn we dan ook op zoek naar enthousiaste Java developers om ons development team te versterken. Als Java developer werk je in Agile/Scrum teams bij onze klanten en daarbij kun je eventueel ook andere ontwikkelaars begeleiden in het softwareontwikkelproces. Verder draag je positief bij aan de teamgeest binnen een projectteam en je kijkt verder dan je eigen rol. Je gaat software maken voor verschillende opdrachtgevers in jouw regio. Je bent een professional die het IT-vak serieus neemt en kwaliteit levert. Je leert snel vanwege je diepgaande

Bekijk vacature »

Software developer (Python)

Functie Je komt te werken in het IT-team bestaande uit de Lead developer en 4 (medior/senior) developers. Gezamenlijk werken jullie aan de verbetering en uitbreiding van de software. Binnen het development team is er veel vrijheid en zelfstandigheid, zonder dat ze hiermee afdoen aan de kwaliteit. Zo hebben ze elke ochtend een korte stand-up (10:00 uur) en houden ze zo nu en dan pair-programming sessies. Ook is er een hele professionele ontwikkelcyclus waarbij code altijd eerst door een collega wordt getest voordat het naar deployement gaat. Je hebt in je werk oog voor kwaliteit, risico’s en het klantbelang. Communicatie met

Bekijk vacature »

Java Developer bij een jonge groeiende organisatie

Bedrijfsomschrijving Vind jij het als Java developer ook zo belangrijk dat een bedrijf je de ruimte en tijd geeft voor persoonlijke ontwikkeling? Dan zit je hier helemaal goed. Deze jonge organisatie is opgericht in 2018 en is ondertussen uitgegroeid tot een club van ongeveer 30 medewerkers. Het gaat hier om een echte Java club, die vrijheid en verantwoordelijkheid erg belangrijk vinden. Het bedrijf heeft een informele sfeer en de teams zijn erg hecht met elkaar. Ze delen graag de kennis en ervaringen met anderen, maar vinden andermans mening ook zeer belangrijk. De organisatie zet zich in voor ontwikkeling en besteed

Bekijk vacature »

Medior Java developer

Wat je gaat doen: Of beter nog, wat wil jij doen? Binnen DPA GEOS zijn we dan ook op zoek naar enthousiaste Java developers om ons development team te versterken. Als Java developer werk je in Agile/Scrum teams bij onze klanten en daarbij kun je eventueel ook andere ontwikkelaars begeleiden in het softwareontwikkelproces. Verder draag je positief bij aan de teamgeest binnen een projectteam en je kijkt verder dan je eigen rol. Je gaat software maken voor verschillende opdrachtgevers in jouw regio. Je bent een professional die het IT-vak serieus neemt en kwaliteit levert. Je leert snel vanwege je diepgaande

Bekijk vacature »

Junior .NET developer

Functie Wij zijn bezig met het ontwikkelen van een nieuw product en wij hebben jouw hulp hierbij nodig! Als junior .NET ontwikkelaar krijg jij de kans om samen met ons deze nieuwe uitdaging aan te gaan! Momenteel bestaat ons team uit drie interim Software Engineers. Twee hiervan zijn zeer ervaren .NET specialisten die inmiddels hun strepen in dit vakgebied al hebben behaald. Ook hebben wij een junior als onderdeel van ons team die zich op dit moment nog bezig houdt met de Front-end (Angular/TypeScript), maar zich nu ook meer gaat verdiepen in de backend. Wij willen ons team graag verder

Bekijk vacature »

Functioneel applicatiebeheerder - SOP-SYS-SAM

TenneT is hard groeiend om de onze ambities waar te kunnen maken. Zo nemen wij een leidende rol in het aanjagen van de energietransitie. Het werven van nieuw talent speelt daarin een cruciale rol. Wij zijn op zoek naar een gedreven Functioneel Applicatiebeheerder voor het financiele domein op onze locatie Arnhem die hieraan wil bijdragen en misschien ben jij dat wel? Jouw bijdrage aan TenneT Je gaat samenwerken in een team van circa 15 functioneel applicatiebeheerders en gaat onderdeel uitmaken van een DevOps team. Met dit team ga je applicaties (laten) ontwikkelen en beheren. Hierbij concentreer je je vooral op

Bekijk vacature »

Hands-on Solution Architect / Software Architect (

TenneT is hard groeiend om de onze ambities waar te kunnen maken. Zo nemen wij een leidende rol in het aanjagen van de energietransitie. Het werven van nieuw talent speelt daarin een cruciale rol. Wij zijn op zoek naar een gedreven Solution Architect / Software Architect op onze locatie Arnhem die hieraan wil bijdragen en misschien ben jij dat wel? Jouw bijdrage aan TenneT Je werkt samen met gedreven DevOps teams, bestaande uit frontend, backend en middleware developers, testers, UX-designers. Samen met de teams ben je continu op zoek naar de beste oplossingen voor onze klanten. Als Solution Architect onderzoek

Bekijk vacature »

In-house .NET software developer

Functie omschrijving Ben jij op zoek naar een uitdagende in-house development functie? Maak jij graag hét verschil m.b.t. interne automatisering? Haal jij energie uit het automatiseren van processen voor je eigen collega's? Dan hebben wij de perfecte vacature voor je! Voor een gezellig Brabants familiebedrijf, zijn wij op zoek naar een .NET software developer. Je gaat in deze zelfstandige functie werken aan de ontwikkeling van eigen applicaties & en het koppelen van deze applicaties aan de ingekocht software. Jouw werkzaamheden zien er als volgt uit: Het management team signaleert behoeftes vanuit de business. Vervolgens worden deze behoeftes uitgewerkt en geprioriteerd.

Bekijk vacature »

Software Ontwikkelaar

Functie omschrijving Voor een echt familiebedrijf in de omgeving van 's-Hertogenbosch ben ik op zoek naar een Software Developer. Jij gaat in de functie van Software Developer werken met C# en .NET framework Jij gaat maatwerk software ontwikkelen en softwareoplossingen creëren. Daarnaast optimaliseer je de bestaande software. Oplossingen waar de klant echt iets aan heeft, jij krijgt er energie van op dit te realiseren. Je gaat werken in een Microsoft omgeving(ASP.NET) en gebruikt daarnaast C# en MVC. Samen met het huidige IT team binnen deze organisatie verwerk je de wensen van de klant tot een (eind)product. Bedrijfsprofiel Deze organisatie is

Bekijk vacature »

Software Programmeur PHP - JAVA

Functie Voor een opdrachtgever in omgeving Zoetermeer zijn wij op zoek naar een ontwikkelaar ter versterking van het huidige developers team. Heb jij altijd al willen werken voor een bedrijf, dat veilige netwerkverbindingen levert, door middel van veilige oplossingen, die door middel van de nieuwste technologieën ontwikkelt zijn? Stop dan nu met zoeken! Hoe kan jouw dag er straks uitzien? Je gaat software en webapplicaties ontwikkelen met behulp van de talen C / C++ / PHP. Je gaat technische klussen uitvoeren op locatie bij klanten. Je onderhoudt contact met de projectleider om er zeker van te zijn dat een projecten

Bekijk vacature »

.NET developer

Functie Als .NET developer start jij in een development team met één Senior .NET developer en één junior .NET developer. Als team zijn jullie verantwoordelijk voor het schrijven van software voor onze toonaangevende Automatiseringssystemen. Jij gaat aan de slag met de onderhoud van de kernsoftware, ondersteund de software van derden door het gebruik van onze webservices en als team zijn jullie verantwoordelijk voor het ontwikkelen van onze backend oplossingen. Wij maken op dit moment veel gebruik van .NET met ASP.NET. Komend kwartaal gaan wij wel gedeeltelijk overstappen naar .NET Core. Verder werken wij ook met SOAP, REST, JSON, HTML5, CSS3

Bekijk vacature »

Pagina: 1 2 volgende »

Romano

Romano

04/02/2007 13:32:00
Quote Anchor link
Heya php'ers

Ik heb een vraagje...:P
Als ik bij een bepaalde link me muis erop doet wil ik graag een divje over de hele pagina heen met daarin natuurlijk wat info, als je begrijp wat ik bedoel, dus dat het divje naar voren komt en de pagina op de achtergrond blijft.
Hoe doe ik dat??

Alvast Bedankt.
Romano
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Romano
 
PHP hulp

PHP hulp

29/04/2024 17:28:26
 

04/02/2007 13:36:00
Quote Anchor link
Beetje met JavaScrip goochelen; Probeer eens iets met
document.getElementById('idvandiv').style.visibility = 'visible';
 
Romano

Romano

04/02/2007 13:46:00
Quote Anchor link
Sorry maar ik ben helemaal niet bekend met javascript

Javascript N00B
 
Romano

Romano

04/02/2007 14:27:00
Quote Anchor link
ik heb nu dit:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
<?php
<script language="Javascript">

function
hello() {
document.getElementById("mydiv").style.visibility = 'visible';
document.write("<div id='mydiv'>Hoi</div>");
}


</script>

// stukkie css
#mydiv {
    position:absolute;
    top:50px;
    left:50px;
    width:300px;
    height:300px;
    margin:200px;
    background:#CCCCCC;
    font-size:12px;
    font-family:Verdana;
    color:#000000;
    border:1px solid #000000;
}
?>


Ik krijg nu niks te zien .:S:S
php tags staan er om te highlighten
 
Paul K

Paul K

04/02/2007 14:30:00
Quote Anchor link
Het moet zo zijn:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
<script language="Javascript">

function hello() {
document.getElementById("mydiv").style.visibility = 'visible';
document.write("<div id='mydiv'>Hoi</div>");
}

</script>
<script type='text/css'>
#mydiv {
    position:absolute;
    top:50px;
    left:50px;
    width:300px;
    height:300px;
    margin:200px;
    background:#CCCCCC;
    font-size:12px;
    font-family:Verdana;
    color:#000000;
    border:1px solid #000000;
}
</script>

En je moet dat stukje css ook nog even in de head zetten ;)
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Paul K
 
Romano

Romano

04/02/2007 14:36:00
Quote Anchor link
Paul v/d Knaap schreef op 04.02.2007 14:30:
Het moet zo zijn:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
<script language="Javascript">

function hello() {
document.getElementById("mydiv").style.visibility = 'visible';
document.write("<div id='mydiv'>Hoi</div>");
}

</script>
<script type='text/css'>
#mydiv {
    position:absolute;
    top:50px;
    left:50px;
    width:300px;
    height:300px;
    margin:200px;
    background:#CCCCCC;
    font-size:12px;
    font-family:Verdana;
    color:#000000;
    border:1px solid #000000;
}
</script>

En je moet dat stukje css ook nog even in de head zetten ;)


Sorry maar ik zie nog steeds niets :S.
 
- -

- -

04/02/2007 14:49:00
Quote Anchor link
function hello() {
document.getElementById("mydiv").style.visibility = 'visible';
}

Je maakt hem eerst visible, en dan pas maak je hem. CSS hoort tussen style-tags, en niet tussen scripttags. Doe zoiets:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
<script language="Javascript">

function hello() {
document.getElementById("mydiv").style.visibility = 'visible';
}

</script>
<style type='text/css'>
#mydiv {
    position:absolute;
    top:50px;
    left:50px;
    width:300px;
    height:300px;
    margin:200px;
    background:#CCCCCC;
    font-size:12px;
    font-family:Verdana;
    color:#000000;
    border:1px solid #000000;
    visibility: hidden;
}
</style>


<div id='mydiv'>Hoi</div>

<a href="javascript:void(0)" onmouseover="hello()">Boe</a>
 
Citroen Anoniem Graag

Citroen Anoniem Graag

04/02/2007 15:23:00
Quote Anchor link
Ik ben er nog even mee bezig geweest, met onder staande code verdwijnt het 'pop upje' ook weer
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
<!DOCTYPE html PUBLIC "-//W3C//DTD XHTML 1.0 Transitional//EN" "http://www.w3.org/TR/xhtml1/DTD/xhtml1-transitional.dtd">
<html xmlns="http://www.w3.org/1999/xhtml">
<head>
<meta http-equiv="Content-Type" content="text/html; charset=iso-8859-1" />
<title>Untitled Document</title>
<script language="Javascript">
function hello()
{
    document.getElementById("mydiv").style.visibility = 'visible';
}
function bye()
{
    document.getElementById("mydiv").style.visibility = 'hidden';
}
</script>
<style type='text/css'>
html, body {
    height:100%;
    width:100%;
}
#mydiv {
    position:absolute;
    top:50px;
    left:50px;
    width:300px;
    height:300px;
    margin:200px;
    background:#CCCCCC;
    font-size:12px;
    font-family:Verdana;
    color:#000000;
    border:1px solid #000000;
    visibility: hidden;
}
</style>
</head>

<body>
<div id='mydiv'>Hoi</div>
<a href="#" onmouseout="bye();" onmouseover="Javascript: hello();">Boe</a>
</body>
</html>
 
Romano

Romano

04/02/2007 17:01:00
Quote Anchor link
Edit:
Ik krijg hem midden in beeld maar ik wil hem direct onder mijn link.:P
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Romano
 
Citroen Anoniem Graag

Citroen Anoniem Graag

04/02/2007 17:26:00
Quote Anchor link
Dit stukje uit de css weg

top:50px;
left:50px;
width:300px;
height:300px;
margin:200px;

en de positie realative maken
 
Romano

Romano

04/02/2007 17:43:00
Quote Anchor link
Romano schreef op 04.02.2007 17:01:
Edit:
Ik krijg hem midden in beeld maar ik wil hem direct onder mijn link.:P


Oke onder link is ook gelukt maar ik heb een bepaalde breedte en hoogte meegeven waardoor een heel groot wit vak ontstaat:
http://tuning.byethost17.com/test2.htm

Nou wil ik dat het divje over de tekst heen komt en het witte vak wegvalt.
Dan ben ik helemaal blij:P


edit:
nog een 2e probleem ondekt als ik nu met 2 links en met muis op de 2e link gaat staan doet verschijnt hij weer onder de 1e link en niet onder de 2e link.
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Romano
 
Romano

Romano

04/02/2007 18:14:00
Quote Anchor link
ik vraag me af of iemand wel begrijpt wat ik bedoel???:S:P
mod-edit::
Bumpen
Bumpen is twee keer achter elkaar posten in je eigen topic om hem weer bovenaan in de lijst te krijgen. Omdat het zéér opdringerig overkomt is bumpen is pas na 24 uur toegestaan. Bumpen kan een reden zijn voor de admins en mods om een topic te sluiten. Gebruik het Afbeelding knopje om je tekst aan te passen indien nodig.
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Romano
 
Robin Albers

Robin Albers

04/02/2007 18:52:00
Quote Anchor link
Ik begrijp wat je bedoelt. Hij bedoelt het volgende: zie hyves.nl en en iemand aangeven aanklikken dan opend er een schempje in de browser en de achtergrond word donker maar wel doorzichtig!
 
Romano

Romano

04/02/2007 18:56:00
Quote Anchor link
oke dan het hoeft niet per sé donker te worden maar wel dat het schermpje de tekst overlapt.
 
Robin Albers

Robin Albers

04/02/2007 19:01:00
Quote Anchor link
Ik ben er ook naar opzoek:) maar kan het ook niet vinden
 
Romano

Romano

04/02/2007 20:35:00
Quote Anchor link
Ik wordt een hele blije jongen:P
als iemand het probleem ziet:P.

edit: 100 posts:P
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Romano
 
Romano

Romano

06/02/2007 11:07:00
Quote Anchor link
weet niemand het???
 
Elwin - Fratsloos

Elwin - Fratsloos

06/02/2007 11:18:00
Quote Anchor link
Het is mooier om met de CSS-eigenschap display te werken dan visibility.
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
/* Div uit */
#div {
  display: none;
}

/* Div aan */
#div {
  display: block;
}
Op deze manier neemt de div geen ruimte in als die 'uit' is. Met visibility neemt die wel ruimte in, alleen zie je hem niet.

Met ruimte innemen bedoel ik dat als de div tussen twee andere elementen staat de achtergrond van het bovenliggende element te zien is, tenzij je de div een breedte en hoogte van 0px mee geeft.

Elwin
 
Willem Jan Z

Willem Jan Z

06/02/2007 11:27:00
Quote Anchor link
Elwin, de kans bestaat alleen dat andere content dan gaat verspringen, wat afhangt van opbouw rest website.

Heb zelf een voorbeeldje gemaakt:
http://89.98.247.116/openbaar/PHPHulp/hover.php
 
Romano

Romano

06/02/2007 11:28:00
Quote Anchor link
oke, maar hij moet er overheen lappen en

als ik nu met 2 links en met muis op de 2e link gaat staan verschijnt hij weer onder de 1e link en niet onder de 2e link.
snappie hem??
 
Romano

Romano

06/02/2007 11:30:00
Quote Anchor link
maar willem jan als je nu twee links onder elkaar zet,
en je gaat over e 2e link heen staat hij dan wel bij de 2e link of weer bij de eerste ???
 

Pagina: 1 2 volgende »



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.