Linkbuilding CMS Demo

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Traineeship Full Stack .NET Developer

Dit ga je doen Start op 7 augustus 2023 bij de Experis Academy en ontwikkel jezelf tot een gewilde Full Stack .NET Developer. Maar hoe ziet het traineeship eruit en wat kun je verwachten? Periode 1 De eerste 3 maanden volg je fulltime, vanuit huis, een op maat gemaakte training in teamverband. Je leert belangrijke theorie en krijgt kennis van de benodigde vaardigheden en competenties die nodig zijn om de IT-arbeidsmarkt te betreden. Zowel zelfstandig als in teamverband voer je praktijkopdrachten op het gebied van front- en backend development uit. Wat er per week op het programma staat kun je

Bekijk vacature »

Medior Java developer (fullstack)

Wat je gaat doen: Of beter nog, wat wil jij doen? Binnen DPA GEOS zijn we dan ook op zoek naar enthousiaste Java developers om ons development team te versterken. Als Java developer werk je in Agile/Scrum teams bij onze klanten en daarbij kun je eventueel ook andere ontwikkelaars begeleiden in het softwareontwikkelproces. Verder draag je positief bij aan de teamgeest binnen een projectteam en je kijkt verder dan je eigen rol. Je gaat software maken voor verschillende opdrachtgevers in jouw regio. Je bent een professional die het IT-vak serieus neemt en kwaliteit levert. Je leert snel vanwege je diepgaande

Bekijk vacature »

C# Ontwikkelaar

Functieomschrijving Voor een software ontwikkelaar in de omgeving van Vught zijn we op zoek naar een gemotiveerde C# ontwikkelaar. Deel jij hun passie voor development en dan vooral in C#.NET? Dan kan dit wel eens jouw droombaan zijn! Jouw werkzaamheden zullen er ongeveer als volgt uit gaan zien Door de wensen van de klant goed te begrijpen ga jij aan de slag dit om te zetten naar passende oplossingen en werk je deze uit tot een sterk eindproduct. Je gaat je bezighouden met de ontwikkeling van webapplicaties en websites, dit doe je door middel van ASP.NET, MVC Frameworks en C#.

Bekijk vacature »

Front-end Developer

Gezellige team, passie en een groene toekomst! Lees hier de vacature van Front-end Developer bij All in Power! All in power heeft zich tot doel gesteld écht bij te dragen aan de energietransitie. Dit doen wij door de markt voor energie volledig op zijn kop te zetten. Producenten van schone (wind- of zonne-)energie verkopen via ons platform hun energie rechtstreeks aan gebruikers. Of dit nu huishoudens, bedrijven of bijvoorbeeld laadpalen zijn ons platform maakt het uitwisselen van energie mogelijk. Zo maken we de business case van onze klanten veel sterker en loont het om (meer) te investeren in vergroening voor

Bekijk vacature »

Senior Front-end developer

Functie Als front-end developer ga je aan de slag voor verschillende klanten, waarbij veel rekening wordt gehouden met waar je woont (dit is altijd binnen het uur), en word er gezocht naar een organisatie die past bij jou. Zowel qua persoonlijke ambities als de technische aansluiting. De opdrachten duren gemiddeld 1 à 2 jaar maar dit hangt ook af van je wensen. Je werkt in een teamverband voor een klant en zult nauw samenwerken met zowel eigen collega’s als die bij de klant werkzaam zijn. Ze zijn op zoek naar een technische front-end developer die ruime ervaring heeft in één

Bekijk vacature »

SAP HANA Developer

Vacature details Vakgebied: Software/IT Opleiding: Senior Werklocatie: Veldhoven Vacature ID: 13382 Introductie We is looking for a HANA Developer to work for our client. The candidate has to have an experience in building Data Intensive Applications (DIA’s). The role of a HANA Developer at ASML involves working on building Data Intensive Applications in an industrial/enterprise environment. The primary responsibility is to handle data from various sources and determine the best way to structure it for use by data analysts, who will run queries and algorithms against it for predictive and prescriptive analytics through machine learning. Wat verwachten we van jou?

Bekijk vacature »

Software Developer

Dit ga je doen Je bent verantwoordelijk voor de warehouse applicatie die een integratie heeft met de PLC laag; Je ontwikkelt in C#/.Net; Je werkt mee aan de migratie naar .NET 6; Je bent verantwoordelijk voor het ontwikkelen van interfaces en het visualiseren van componenten; Je denkt mee over het design voor business oplossingen; Je bent verantwoordelijk voor het testen van de gebouwde oplossing. Hier ga je werken Voor een internationale organisatie in de transport zijn wij momenteel op zoek naar een Software Developer. Zij zijn wereldwijd de grootste speler en lopen voorop met het automatiseren van alle processen van

Bekijk vacature »

PHP Developer

Functieomschrijving Vanuit het hoofdkantoor in omgeving Breda ben je als PHP/Symfony Developer niet alleen gefocust op het ontwikkelen van software. Daarnaast ben je voortdurend bezig met het zoeken naar nieuwe trends en ontwikkelingen die van waarde kunnen zijn voor de efficiëntie van software ontwikkeling. Hieronder een kort overzicht van jouw takenpakket: Het ontwerpen en implementeren van webapplicaties met het Symfony Framework; Het schrijven van een schone en efficiënte codes; Het testen van ontwikkelde applicaties om te zorgen dat ze goed functioneren en voldoen aan de eisen van de klant; Onderhouden en updaten van bestaande applicaties die zijn gebouwd met het

Bekijk vacature »

Fullstack Developer

Functieomschrijving Voor een erkende werkgever in regio Etten-Leur zijn wij op zoek naar een Fullstack Developer met PHP/Laravel ervaring. Je gaat aan de slag met het bouwen van maatwerk software voor klanten die actief zijn in een specifieke markt. Als fullstack developer ben je samen met een enthousiast team van 7 collega’s verantwoordelijk voor de ontwikkeling, beheer en innovatie van informatiesystemen voor klanten in een specifieke branche. Verder ondersteun je complexe uitdagingen van klanten. Je brengt hun wensen in kaart en vertaalt deze door naar maatwerk software. Ervaring met Laravel is een must. Om de klant zo goed mogelijk te

Bekijk vacature »

Medior/senior Front-end developer (Vue.js)

Functie Als Front-end developer ben je uiteindelijk overkoepelend aan de slag voor de 3 ontwikkelteams die ieder aan een specifiek product werken. In samenwerking met de UX-designer en de huidige Front-end developer zorg je voor gebruiksvriendelijke software. Lijkt het jou interessant om complexe problemen op te lossen en feautures naar een hoger niveau te tillen? En vind je het niet erg om oudere delen van de applicaties te refactoren i.c.m. het toevoegen van nieuwe functionaliteiten? Dan komen wij graag met je in contact. Eisen • HBO werk- en denkniveau (ze kijken niet naar papieren, maar naar denkniveau, motivatie en zelfredzaamheid)

Bekijk vacature »

BizTalk/ Azure Developer

Dit ga je doen •Understanding the scope of required functionality, translate them within context of way of working of the team into developed solutions, whilst safeguarding documentation; •Planning based on assigned sprint tasks; •Acting as an expert in estimation techniques and planning; •Understanding your role in the agile process and act in this way; •Facilitating internal communication and effective collaboration; •Working closely with scrum master to handle backlogs and new requests; •Providing information to the third parties about activities and needs for compliance. Hier ga je werken Our client is a leading organization focusing on animal nutrition, offering solutions that

Bekijk vacature »

Microsoft Acess Developer

Functieomschrijving Wat ga je doen? Heb jij ongeveer 3 jaar ervaring als Software Developer, en komen de volgende kennisgebieden jou niet vreemd voor: MS Acces, C# & SQL? Vind jij het daarnaast leuk om maatwerk software te ontwikkelen voor klanten in een bijzondere branche? Lees dan snel verder! Als developer ben jij samen met een gemotiveerd team van 10 collega’s verantwoordelijk voor het creëren van aangemeten software voor klanten. Je bent klantvriendelijk en oplossingsgericht ingesteld, omdat het essentieel is om de klanten zo goed mogelijk te helpen met hun uitdagingen. Het is mogelijk om vanuit huis je werkzaamheden uit te

Bekijk vacature »

Softwareontwikkelaar Cleopatra

Functieomschrijving Voor de gemeente Amsterdam zijn wij op zoek naar een softwareontwikkelaar Cleopatra. De directie Verkeer en Openbare ruimte van de gemeente Amsterdam beschikt over een softwareapplicatie, "Cleopatra", waarmee geautomatiseerde handhaving plaatsvindt (op basis van kentekenherkenning) van bepaalde gebieden waarin toegangseisen worden gesteld aan het verkeer. Voorbeelden ervan zijn de milieuzones, de zone zwaar verkeer, handhaving van brom- en snorfietser op het fietspad en autoluwe gebieden. Voor de doorontwikkeling en uitbreiding ervan zijn gespecialiseerde softwareontwikkelaars nodig die helpen bij het programmeren van de handhavingsmodules voor nieuwe gebieden en het verbeteren en bijwerken van de bestaande onderdelen van de softwareapplicatie. Functie

Bekijk vacature »

C# developer

Sogeti is een organisatie met een goede werksfeer en zo min mogelijk hiërarchische verhoudingen. Ga je bij ons als C# Developer aan de slag? Dan werk je dagelijks met collega’s aan de mooiste IT-projecten. Deze snelgroeiende groep collega’s krijgt energie van hun vak en dat merk je op de werkvloer. Natuurlijk krijg jij de mogelijkheid je te certificeren. We organiseren regelmatig technische Meet-ups en doen we veel aan kennisdeling. Mede hierdoor zij wij dit jaar Microsoft Partner of the Year geworden. Sogetisten staan klaar voor elkaar, hebben lol met elkaar en daarmee behalen we de mooiste resultaten! Werken bij Sogeti

Bekijk vacature »

Full Stack Developer

Dit ga je doen Ontwikkelen van Product Informatie Management (PIM) systemen; Werken aan zowel grotere als kleine projecten voor toonaangevende klanten binnen o.a. de retail; Verantwoordelijk voor de front-end werkzaamheden; Naast de front-end werk je ook aan de backend. Hier ga je werken Als Full Stack Developer komt je te werken binnen een vooruitstrevende organisatie die Product Informatie Management (PIM) systemen levert aan hun klanten. Hun klanten zijn toonaangevende bedrijven binnen o.a. de retail. De organisatie zit gevestigd in regio Zwolle en bestaat uit zo'n 35 medewerkers, waarvan 30 IT. Je komt te werken binnen één van de zelfsturende development

Bekijk vacature »

Pagina: « vorige 1 2 3 4 volgende »

- Pepijn  -

- Pepijn -

17/04/2014 14:51:44
Quote Anchor link
Dat moet geen probleem zijn als je het naar 2015 of 2014 noemt? Waarom meerdere tabels?
 
PHP hulp

PHP hulp

07/05/2024 14:11:35
 
Ivo P

Ivo P

17/04/2014 14:52:21
Quote Anchor link
http://wiki.pfz.nl/magicquotes soms nog aan staan?

Is het een oude server soms?
 
Racoon smasher

racoon smasher

17/04/2014 14:59:14
Quote Anchor link
if (preg_match("/[\+\$'\"]/", $_POST['albumnaam']))
{
echo 'mag niet';
}
misschien een goeie oplossing?

maar dan zou ik voor elke input dat gaan aanmaken en dan krijg ik een hele lange code.

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
<?php
if (preg_match("/[\+\$'\"]/", $_POST['bedrijf']))
{

    echo 'mag niet';
}

else
{
    if (preg_match("/[\+\$'\"]/", $_POST['jaar']))
    {

        echo 'mag niet';
    }

/* enzovoort */
?>


Toevoeging op 17/04/2014 14:59:48:

Ivo P op 17/04/2014 14:52:21:
http://wiki.pfz.nl/magicquotes soms nog aan staan?

Is het een oude server soms?


Heb versio :)
 
Ivo P

Ivo P

17/04/2014 15:00:26
Quote Anchor link
je gaat toch niet een normaal karakter overal verbieden, omdat een setting op je server niet lekker staat?
 
Racoon smasher

racoon smasher

17/04/2014 15:01:02
Quote Anchor link
Pepijn --- op 17/04/2014 14:51:44:
Dat moet geen probleem zijn als je het naar 2015 of 2014 noemt? Waarom meerdere tabels?


het gaat nu even niet om die tabellen, maar om foute te voorkomen zoals de ' die veranderd naar \'

die tabellen maak ik me later zorgen op :P

Toevoeging op 17/04/2014 15:02:04:

Ivo P op 17/04/2014 15:00:26:
je gaat toch niet een normaal karakter overal verbieden, omdat een setting op je server niet lekker staat?



ja maar die karakters zijn niet nodig en hoeven helemaal niet in dit cms gebruikt te worden, alleen het hekje # voor specifieke kleur codes bij instellingen
 
Michael -

Michael -

17/04/2014 15:04:14
Quote Anchor link
>>> Heb versio :)

Tot een half jaar geleden hadden ze magic_quotes_gpc nog aan staan. Lekker up-to-date :/

Run anders even dit:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
<?php
if (get_magic_quotes_gpc()) {
    echo 'true';
}
else {
    echo 'false';
}

?>
 
Racoon smasher

racoon smasher

17/04/2014 15:24:04
Quote Anchor link
Michael - op 17/04/2014 15:04:14:
>>> Heb versio :)

Tot een half jaar geleden hadden ze magic_quotes_gpc nog aan staan. Lekker up-to-date :/

Run anders even dit:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
<?php
if (get_magic_quotes_gpc()) {
    echo 'true';
}
else {
    echo 'false';
}

?>


ik krijg true
 
Ivo P

Ivo P

17/04/2014 15:25:21
Quote Anchor link
zet eens in een .htaccess bestand:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
php_value magic_quotes_gpc Off


en zoek een andere hostingpartij :-)
 
Racoon smasher

racoon smasher

17/04/2014 15:26:21
Quote Anchor link
ik had eerst yourhosting, **KNIP**

Toevoeging op 17/04/2014 15:27:20:

erin gezet :)

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
Options -Indexes +ExecCGI
AddHandler cgi-script .cgi .pl

<FilesMatch "^.*?style.*?$">
SetHandler php5-script
</FilesMatch>

php_value magic_quotes_gpc Off


ik krijg nog steeds \'\'\'\'\'\'\'\'\'\'\'\'\'\'\'\'\'\'\'\'\'\'\'\'\'\'\'\'\'\'\'\'\'\'\'\'\'\'\'\'\'\'\'\'\'\'\'\'\'\'\'\'\'\'\'\'\'\'\'\'\'\'\'\'\'\'\'\'\'\'\'\'\'\'\'\'\'\'\'\'\'\'\'\'\'\'\'\'\'\'\'\'\'\'\'\'\'\'\'\'


- Aar -:
We gaan geen beledigingen uitten op het forum, en we gaan ook respectvol om met mensen van een klantenservice. Je mening kan je ook fatsoenlijk uitten.
Gewijzigd op 17/04/2014 15:41:10 door - Ariën -
 
Ivo P

Ivo P

17/04/2014 15:34:07
Quote Anchor link
en wat zegt

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
<?php
if (get_magic_quotes_gpc()) {
    echo 'true';
}
else {
    echo 'false';
}

?>
_
 
Racoon smasher

racoon smasher

17/04/2014 15:35:04
Quote Anchor link
Ivo P op 17/04/2014 15:34:07:
en wat zegt

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
<?php
if (get_magic_quotes_gpc()) {
    echo 'true';
}
else {
    echo 'false';
}

?>
_


ow nog steeds true
 
Ivo P

Ivo P

17/04/2014 15:47:59
Quote Anchor link
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
php_flag magic_quotes_gpc off


dan misschien?
 
Racoon smasher

racoon smasher

17/04/2014 15:49:10
Quote Anchor link
jammer genoeg nog steeds true
 
Ivo P

Ivo P

17/04/2014 15:49:20
Quote Anchor link
of toch php_value, maar dan met off ipv Off ?
 
Racoon smasher

racoon smasher

17/04/2014 15:51:46
Quote Anchor link
vreemd nog steeds true
 
Michael -

Michael -

17/04/2014 15:58:13
Quote Anchor link
En..
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
; Magic quotes
;

; Magic quotes for incoming GET/POST/Cookie data.
magic_quotes_gpc = Off

; Magic quotes for runtime-generated data, e.g. data from SQL, from exec(), etc.
magic_quotes_runtime = Off

; Use Sybase-style magic quotes (escape ' with '' instead of \').
magic_quotes_sybase = Off


bron
 
Racoon smasher

racoon smasher

17/04/2014 15:59:33
Quote Anchor link
nog steeds true... ik begin versio nu ook al te haten xd

ik had die trouwens ook op internet gezien :P
Gewijzigd op 17/04/2014 16:00:04 door racoon smasher
 
Michael -

Michael -

17/04/2014 15:59:39
Quote Anchor link
Let trouwens even op of je de data al niet als \' hebt opgeslagen. Dus even een nieuwe toevoegen of aanpassen.
 
Racoon smasher

racoon smasher

17/04/2014 16:01:30
Quote Anchor link
Michael - op 17/04/2014 15:59:39:
Let trouwens even op of je de data al niet als \' hebt opgeslagen. Dus even een nieuwe toevoegen of aanpassen.


íknow heb het nogmaals geprobeerd, maar dat scriptje geeft true aan dus tja
 
- SanThe -

- SanThe -

17/04/2014 16:05:26
Quote Anchor link
Gebruik gewoon stripslashes() en je probleem is weg.
 

Pagina: « vorige 1 2 3 4 volgende »



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.