Linkbuilding CMS Demo

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Embedded Software Developer

Functie omschrijving Voor een mooi softwarebedrijf in omgeving Ridderkerk zijn wij op zoek naar een Embedded Software developer. Ben jij enthousiast en een echte team player? Lees dan snel of dit iets voor jou is! Binnen deze rol houdt jij je bezig met alle werkzaamheden die nodig zijn om een functionaliteit te bouwen. Denk aan ontwerpen, architectuur, programmeren en algoritmes. Je voert test en validatie werkzaamheden uit bij de implementatie bij de klant. Ben jij een Embedded Software Developer die affiniteit heeft met de allernieuwste technieken? Laat dan snel wat van je horen! Bedrijfsprofiel Onze opdrachtgever bestaat uit een groot

Bekijk vacature »

.Net developer

Sogeti is een organisatie met een goede werksfeer en zo min mogelijk hiërarchische verhoudingen. Ga je bij ons als .Net Developer aan de slag? Dan werk je dagelijks met collega’s aan de mooiste IT-projecten. Als developer bouw je in DevOps teams aan enterprise applicaties, nieuwe IOT, Chatbots of AI oplossingen. Deze snelgroeiende groep collega’s krijgt energie van hun vak en dat merk je op de werkvloer. Natuurlijk krijg jij de mogelijkheid je te certificeren in dit vakgebied. We organiseren regelmatig technische Meet-ups en doen we veel aan kennisdeling. Mede hierdoor zij wij vorig jaar Microsoft Partner of the year geworden.

Bekijk vacature »

Junior Java Developer

Dit ga je doen Je ontwikkelt innovatieve, maatschappelijk belangrijke applicaties; Je implementeert nieuwe features; Je gaat in gesprek met eindgebruikers en designers om de applicaties continu te finetunen; Je draait mee in een professionele Agile/Scrum omgeving. Hier ga je werken Onze klant is een internationale organisatie gevestigd in de omgeving van Amsterdam. Ze staan zeer goed bekend in de markt door hun innovatieve dienstverlening op IT gebied en hun gepassioneerde werknemers. Voor hun inspanningen op het gebied van IT hebben ze meerdere prijzen gewonnen! Onze klant is onderdeel van een Corporate werkgever en heeft zelf 300 mensen in dienst. Om

Bekijk vacature »

Grafisch vormgever

Standplaats: Maasland Aantal uren: 32 – 40 uur per week Opleidingsniveau: HBO werk- en denkniveau Ben jij een ambitieuze grafisch vormgever met een passie voor creativiteit en oog voor detail? Vind jij het daarnaast leuk om ook marketingactiviteiten op te pakken? Dan zijn wij op zoek naar jou! Bedrijfsinformatie Westacc Group BV is het zusterbedrijf van HABA en specialiseert zich in (maatwerk) oplossingen voor (elektro) techniek en verlichting in de kampeerbranche. Zij produceren en assembleren onderdelen voor caravans, campers en boten. Voor een groot aantal caravan- en campermerken leveren wij producten als zekeringkasten, invoerdozen, acculaders, schakelmateriaal en verlichting. De producten

Bekijk vacature »

Junior Front end developer

Functie Als Front end developer binnen onze organisatie ga jij je bezig houden met het bouwen van de user experience van de webapplicaties. Je bent verantwoordelijk voor het vertalen van concepten, briefings en designs naar werkende functionaliteit. Hierbij zorg je ervoor dat applicaties betrouwbaar, veilig en toekomstbestendig zijn en een goede architectuur hebben en behouden. Verder denk je actief na- en mee over nieuwe ontwikkelingen en functionaliteiten om zo elke dag de klantervaring weer te verbeteren. Dit doe je natuurlijk niet alleen maar in een development team. Het team bedraagt momenteel 4 man bestaande uit 2 devops engineers en 2

Bekijk vacature »

Front-end Developer

Gezellige team, passie en een groene toekomst! Lees hier de vacature van Front-end Developer bij All in Power! All in power heeft zich tot doel gesteld écht bij te dragen aan de energietransitie. Dit doen wij door de markt voor energie volledig op zijn kop te zetten. Producenten van schone (wind- of zonne-)energie verkopen via ons platform hun energie rechtstreeks aan gebruikers. Of dit nu huishoudens, bedrijven of bijvoorbeeld laadpalen zijn ons platform maakt het uitwisselen van energie mogelijk. Zo maken we de business case van onze klanten veel sterker en loont het om (meer) te investeren in vergroening voor

Bekijk vacature »

Medior/Senior Python developer

Functie Jij als Senior Python developer hebt al ruime ervaring opgedaan. Bedrijven komen bij de organisatie om technische vraagstukken op te lossen. Jij als specialist bent dus de representatie van deze kwaliteit. Je zult de keuze krijgen tussen lange of korte projecten waarin je komt te werken in multidisciplinaire teams. Projecten die je gaat uitvoeren zijn zeer uitlopend. Zodoende kun je aan de ene kant kiezen voor een greenfield project en stroom je bij een ander project midden in een migratietraject in. Voor de ene klant ontwikkel je ene nieuwe portal en voor het andere project duik je veel meer

Bekijk vacature »

Back-end Developer C#

Functie omschrijving We are looking for a dutch native speaker Ben jij een ervaren back-end developer, die graag in een in-house functie wil werken? Passen de woorden innovatie, programmeren en teamspeler bij jou? Zoek niet verder en lees snel verder. Voor een echt familiebedrijf in de regio van Uden ben ik op zoek naar een back-end developer, die met name kennis heeft van C# en .NET. Jij gaat de interne applicaties verder optimaliseren en nieuwe features ontwikkelen. Verder ga je de volgende werkzaamheden uitvoeren: Ondersteunen gebruikers; Uitvoeren van analyses van de software/applicaties; Maken van functionele ontwerpen en deze door vertalen

Bekijk vacature »

C# .NET Software Developer

Functie omschrijving Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging binnen software development waar je gaat werken voor een jong en flexibel bedrijf? Lees dan snel verder! Wij zijn op zoek naar een Software Developer met ervaring binnen C# .NET die enthousiast wordt van het aansluiten en begeleiden van (complexe) nieuwe klanten. Verder begeleid je complexe projecten, ben jij iemand die altijd kansen ziet? Dan zoeken wij jou! In deze functie ga jij je bezighouden met: Meedenken in oplossingsrichtingen; Werken aan de architectuur; Het verbeteren van functionaliteiten binnen het dataplatform; Ontwikkelen van nieuwe technologieën. Bedrijfsprofiel Waar ga je aan de

Bekijk vacature »

Fullstack developer - medior

Functie omschrijving Ben jij toe aan een nieuwe uitdaging en zou jij graag bij een platte maar informele organisatie willen werken? Voor een mooi softwarebedrijf in omgeving Ridderkerk zijn wij op zoek naar versterking voor op de afdeling Software Development! Als Fullstack developer wordt je bij dit bedrijf onderdeel van de volledige ontwikkeling van requirement tot oplevering! Werkzaamheden Jouw focus ligt op de front end en alles wat daarbij komt kijken. Je gaat ontwerpen, ontwikkelen, testen en valideren. Je zult voornamelijk werken met React.js en Typescript. Maar ook Javascript, HTML en CSS komen aanbod. Daarnaast zal je ook regelmatig met

Bekijk vacature »

Embedded Software Developer

Functie omschrijving Ben jij een Embedded Software Developer die affiniteit heeft met de allernieuwste technieken? Voor een mooi softwarebedrijf in omgeving Gouda zijn wij op zoek naar een Embedded Software developer. Binnen deze rol houdt jij je bezig met alle werkzaamheden die nodig zijn om een functionaliteit te bouwen. Denk aan ontwerpen, architectuur, programmeren en algoritmes. Je voert test en validatie werkzaamheden uit bij de implementatie bij de klant. Ben jij enthousiast en een echte team player? Lees dan snel verder en laat wat van je horen! Bedrijfsprofiel Onze opdrachtgever bestaat uit een groot aantal creatieve en ambitieuze ontwikkelaars. Ze

Bekijk vacature »

Junior / Medior C# .NET ontwikkelaar in Brabants t

Bedrijfsomschrijving Ben jij een gepassioneerde C# .NET ontwikkelaar met een voorliefde voor hardware? Dan is dit de perfecte kans voor jou! Bij ons bedrijf krijg je de kans om deel uit te maken van een team van sociale en enthousiaste techneuten die er elke dag naar streven om onze eigen ontwikkelde software nog beter te maken. Het team van ongeveer 10 team medewerkers maakt zich hard om de interne processen gestroomlijnd te laten verlopen. Functieomschrijving Als lid van ons hechte en behulpzame team word je betrokken bij diverse projecten. Daarbij krijg je te maken met data-analyses, content en de logistieke

Bekijk vacature »

Applicatie Ontwikkelaar

Bedrijfsomschrijving DUO verzorgt als uitvoeringsorganisatie, zijnde onderdeel van het Ministerie van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap de uitvoering van complexe wet- en regelgeving en heeft een uitgebreid dienstenpakket. DUO financiert en informeert onderwijsdeelnemers en onderwijsinstellingen. Voor verdere informatie zie www.duo.nl Functieomschrijving Wie zoeken we? Jij bent een enthousiaste, flexibele OPS’er die het leuk vindt om het bestaande examenlandschap te vernieuwen. Je bent leergierig en hebt interesse in cloud- en containertechnieken zoals OpenShift, Docker en Helm. Je gaat een uitdaging niet uit de weg en wil je nieuw opgedane kennis graag delen met de collega’s binnen en buiten het team. Doordat de

Bekijk vacature »

.NET Developer te Naarden

Bedrijfsomschrijving Voor mijn klant ben ik op zoek naar een .NET Developer om het huidige team te komen versterken. Deze organisatie bevindt zich in de logistieke sector, en zij hebben een eigen ERP systeem ontwikkeld dat zij inzetten ter optimalisatie van de logistieke processen van haar eindklanten. Deze organisatie bestaat inmiddels al ruim 20 jaar, waarbij zij een duidelijke missie hebben, namelijk: het werk van de eindklant makkelijker maken door de systemen die zij leveren. Ze werken over heel de wereld, wat deze organisatie een echte internationale speler maakt. Binnen de organisatie kenmerken ze zich door een dynamische en professionele

Bekijk vacature »

Back end developer Digital agency

Functie Heb jij altijd al eens bij een bedrijf willen werken waar jij géén nummertje bent, die alleen maar uitvoerend werk doet? Dan zou je hier perfect passen! Tuurlijk, je werkt aan projecten voor grote of kleine bedrijven… Het enige verschil hier is, jouw mening telt hier écht. Jouw inbreng wordt gewaardeerd, serieus genomen en gebruikt. En vergeet niet, je werkt niet alleen aan deze projecten. Er werken in totaal ruim 20 developers en designers, onderverdeeld over 3 development teams. Voornamelijk bestaande uit Medior en Senior developers, die samen voor een inspirerende en ambitieuze omgeving zorgen. Hun visie is namelijk

Bekijk vacature »

Pagina: « vorige 1 2 3 4 volgende »

- Pepijn  -

- Pepijn -

17/04/2014 14:51:44
Quote Anchor link
Dat moet geen probleem zijn als je het naar 2015 of 2014 noemt? Waarom meerdere tabels?
 
PHP hulp

PHP hulp

26/04/2024 18:44:45
 
Ivo P

Ivo P

17/04/2014 14:52:21
Quote Anchor link
http://wiki.pfz.nl/magicquotes soms nog aan staan?

Is het een oude server soms?
 
Racoon smasher

racoon smasher

17/04/2014 14:59:14
Quote Anchor link
if (preg_match("/[\+\$'\"]/", $_POST['albumnaam']))
{
echo 'mag niet';
}
misschien een goeie oplossing?

maar dan zou ik voor elke input dat gaan aanmaken en dan krijg ik een hele lange code.

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
<?php
if (preg_match("/[\+\$'\"]/", $_POST['bedrijf']))
{

    echo 'mag niet';
}

else
{
    if (preg_match("/[\+\$'\"]/", $_POST['jaar']))
    {

        echo 'mag niet';
    }

/* enzovoort */
?>


Toevoeging op 17/04/2014 14:59:48:

Ivo P op 17/04/2014 14:52:21:
http://wiki.pfz.nl/magicquotes soms nog aan staan?

Is het een oude server soms?


Heb versio :)
 
Ivo P

Ivo P

17/04/2014 15:00:26
Quote Anchor link
je gaat toch niet een normaal karakter overal verbieden, omdat een setting op je server niet lekker staat?
 
Racoon smasher

racoon smasher

17/04/2014 15:01:02
Quote Anchor link
Pepijn --- op 17/04/2014 14:51:44:
Dat moet geen probleem zijn als je het naar 2015 of 2014 noemt? Waarom meerdere tabels?


het gaat nu even niet om die tabellen, maar om foute te voorkomen zoals de ' die veranderd naar \'

die tabellen maak ik me later zorgen op :P

Toevoeging op 17/04/2014 15:02:04:

Ivo P op 17/04/2014 15:00:26:
je gaat toch niet een normaal karakter overal verbieden, omdat een setting op je server niet lekker staat?



ja maar die karakters zijn niet nodig en hoeven helemaal niet in dit cms gebruikt te worden, alleen het hekje # voor specifieke kleur codes bij instellingen
 
Michael -

Michael -

17/04/2014 15:04:14
Quote Anchor link
>>> Heb versio :)

Tot een half jaar geleden hadden ze magic_quotes_gpc nog aan staan. Lekker up-to-date :/

Run anders even dit:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
<?php
if (get_magic_quotes_gpc()) {
    echo 'true';
}
else {
    echo 'false';
}

?>
 
Racoon smasher

racoon smasher

17/04/2014 15:24:04
Quote Anchor link
Michael - op 17/04/2014 15:04:14:
>>> Heb versio :)

Tot een half jaar geleden hadden ze magic_quotes_gpc nog aan staan. Lekker up-to-date :/

Run anders even dit:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
<?php
if (get_magic_quotes_gpc()) {
    echo 'true';
}
else {
    echo 'false';
}

?>


ik krijg true
 
Ivo P

Ivo P

17/04/2014 15:25:21
Quote Anchor link
zet eens in een .htaccess bestand:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
php_value magic_quotes_gpc Off


en zoek een andere hostingpartij :-)
 
Racoon smasher

racoon smasher

17/04/2014 15:26:21
Quote Anchor link
ik had eerst yourhosting, **KNIP**

Toevoeging op 17/04/2014 15:27:20:

erin gezet :)

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
Options -Indexes +ExecCGI
AddHandler cgi-script .cgi .pl

<FilesMatch "^.*?style.*?$">
SetHandler php5-script
</FilesMatch>

php_value magic_quotes_gpc Off


ik krijg nog steeds \'\'\'\'\'\'\'\'\'\'\'\'\'\'\'\'\'\'\'\'\'\'\'\'\'\'\'\'\'\'\'\'\'\'\'\'\'\'\'\'\'\'\'\'\'\'\'\'\'\'\'\'\'\'\'\'\'\'\'\'\'\'\'\'\'\'\'\'\'\'\'\'\'\'\'\'\'\'\'\'\'\'\'\'\'\'\'\'\'\'\'\'\'\'\'\'\'\'\'\'


- Aar -:
We gaan geen beledigingen uitten op het forum, en we gaan ook respectvol om met mensen van een klantenservice. Je mening kan je ook fatsoenlijk uitten.
Gewijzigd op 17/04/2014 15:41:10 door - Ariën -
 
Ivo P

Ivo P

17/04/2014 15:34:07
Quote Anchor link
en wat zegt

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
<?php
if (get_magic_quotes_gpc()) {
    echo 'true';
}
else {
    echo 'false';
}

?>
_
 
Racoon smasher

racoon smasher

17/04/2014 15:35:04
Quote Anchor link
Ivo P op 17/04/2014 15:34:07:
en wat zegt

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
<?php
if (get_magic_quotes_gpc()) {
    echo 'true';
}
else {
    echo 'false';
}

?>
_


ow nog steeds true
 
Ivo P

Ivo P

17/04/2014 15:47:59
Quote Anchor link
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
php_flag magic_quotes_gpc off


dan misschien?
 
Racoon smasher

racoon smasher

17/04/2014 15:49:10
Quote Anchor link
jammer genoeg nog steeds true
 
Ivo P

Ivo P

17/04/2014 15:49:20
Quote Anchor link
of toch php_value, maar dan met off ipv Off ?
 
Racoon smasher

racoon smasher

17/04/2014 15:51:46
Quote Anchor link
vreemd nog steeds true
 
Michael -

Michael -

17/04/2014 15:58:13
Quote Anchor link
En..
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
; Magic quotes
;

; Magic quotes for incoming GET/POST/Cookie data.
magic_quotes_gpc = Off

; Magic quotes for runtime-generated data, e.g. data from SQL, from exec(), etc.
magic_quotes_runtime = Off

; Use Sybase-style magic quotes (escape ' with '' instead of \').
magic_quotes_sybase = Off


bron
 
Racoon smasher

racoon smasher

17/04/2014 15:59:33
Quote Anchor link
nog steeds true... ik begin versio nu ook al te haten xd

ik had die trouwens ook op internet gezien :P
Gewijzigd op 17/04/2014 16:00:04 door racoon smasher
 
Michael -

Michael -

17/04/2014 15:59:39
Quote Anchor link
Let trouwens even op of je de data al niet als \' hebt opgeslagen. Dus even een nieuwe toevoegen of aanpassen.
 
Racoon smasher

racoon smasher

17/04/2014 16:01:30
Quote Anchor link
Michael - op 17/04/2014 15:59:39:
Let trouwens even op of je de data al niet als \' hebt opgeslagen. Dus even een nieuwe toevoegen of aanpassen.


íknow heb het nogmaals geprobeerd, maar dat scriptje geeft true aan dus tja
 
- SanThe -

- SanThe -

17/04/2014 16:05:26
Quote Anchor link
Gebruik gewoon stripslashes() en je probleem is weg.
 

Pagina: « vorige 1 2 3 4 volgende »



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.