Loading bar

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Java Programmeur

Functie Heb jij altijd al samen willen werken met ervaren java ontwikkelaars dan hebben wij hier de ultieme kans voor jou! Voor een opdrachtgever in omgeving van Naaldwijk zijn wij op zoek naar uitbreiding van het vaste ontwikkel team. Je zult je hier voornamelijk bezig gaan houden met; Wijzigingsverzoeken van klanten uitvoeren, hier wordt je diep in betrokken; Samen met consultants sluit je aan bij gesprekken met klanten, voor alle projecten; Je schakelt veel met consultants, wat is de behoefte van de klant? Hoe kan je hierop integreren?; Het framework moet naar de Cloud gebracht worden, je wordt betrokken bij

Bekijk vacature »

Low-Code Expert/Developer: Power Platform Speciali

Bedrijfsomschrijving Als Low-Code Expert/Developer bij ons innovatieve bedrijf, neem je een cruciale rol op je in de creatie, ondersteuning en implementatie van diverse oplossingen met behulp van het veelzijdige Power Platform. Dit platform omvat Power Apps, Power BI, Power Automate, Power Virtual Agent en Azure Logic Apps. Het Power Platform biedt je de mogelijkheid om klanten te voorzien van naadloze integraties door op maat gemaakte oplossingen te creëren die compatibel zijn met (bijna) alle bestaande software-infrastructuren. Dankzij het uitgebreide scala aan toepassingen, krijg je de kans om als architect en projectleider van je eigen oplossing te fungeren. Dompel jezelf onder

Bekijk vacature »

Front-end Developer

Onze klant is sinds 2 jaar actief als adviseur en bemiddelaar in de verzekeringsmarkt. Sindsdien proberen zij deze slapende markt flink wakker te schudden. Dit willen zij doen door het bouwen van slimme vergelijkers op hun eigen website en die van partners. Het bedrijf wil continu voorop lopen, zodat consumenten eenvoudig de verzekeringen kunnen vinden die het beste bij ze past. Functieomschrijving Als Front-end Developer werk je aan vergelijkingsmodules die consumenten dagelijks gebruiken bij het vergelijken en afsluiten van verzekeringen. Je vindt het leuk om samen te werken met de product owner, bestaande modules te verbeteren en nieuwe vergelijkers "from

Bekijk vacature »

Junior Software Developer

Functie omschrijving Wij zijn op zoek naar een Junior Software Developer!? Sta jij aan het begin van jouw loopbaan of heb jij misschien al enige ervaring? Vind jij het daarnaast belangrijk om jezelf constant te kunnen ontwikkelen en uitdagen? Lees dan snel verder! Voor een vooraanstaand softwarehuis in Nieuwegein ben ik op zoek naar een Junior Software Developer. De eigenaar van het bedrijf is ervan bewust dat je als junior nog een hoop kan leren, waardoor je de eerste maanden veel begeleiding en diverse trainingen krijgt. Daarna ga je samen met je collega's aan zowel kleine als grote projecten werken.

Bekijk vacature »

Laravel / PHP developer

Functie omschrijving Wij zijn op zoek naar een Medior PHP / Laravel Developer voor een IT-consultancy in de omgeving van Hoofddorp! Ben jij op zoek naar een leuke nieuwe uitdaging binnen een veelzijdige werkomgeving? Lees dan snel verder! Binnen dit bedrijf werk je in een ontwikkelteam, waarin je zeer betrokken bent en meedenkt over softwareoplossingen. Binnen dit Team hou je je bezig met het aanpassen, verbeteren en vernieuwen van de logistieke oplossingen. Je zult je bezig houden met de volgende werkzaamheden: Je gaat aan de hand van de wensen van klanten software ontwikkelen; Je bent bij het gehele proces betrokken;

Bekijk vacature »

.NET Developer Shared Driving

Bedrijfsomschrijving Onze klant richt zich op het toegankelijker maken van steden, een fantastisch mooi streven. Hoe ze dat doen? Met eigen ontwikkelde software, waarmee vervoersmiddelen gedeeld kunnen worden. Deze inspirerende werkgever maakt een maatschappelijke impact en dat doen ze nu al zo'n 25 jaar! Het bedrijf is gevestigd in het centrum van Rotterdam en kent ongeveer zo'n 90 medewerkers. Het personeel is lekker gewoon gebleven! Iedereen kleedt zich zoals hij of zij dat zou willen en de sfeer is er erg fijn. Een leuke werkgever om voor te werken, en bovendien zijn er voor jou als Software Developer veel mooie

Bekijk vacature »

Senior Fullstack developer wanted! (C#, Java, Angu

Functie Under the guidance of 3 account managers, one of whom will be your point of contact within your expertise, you will start working for various clients. He or she will help you find a suitable and challenging assignment. Naturally, they will take your situation, experience and (technical) ambitions into account. The assignments last one to two years on average. This allows you to really commit to a project and make an impact as a consultant. Besides the assignment, you will regularly meet your colleagues from the IT department to share knowledge or discuss new trends, for example. Master classes

Bekijk vacature »

Mendix Developer

For our client in Amsterdam, we are looking for a Senior Mendix Developer. Company description Our client is an IT Consultancy company who’s been active for 10 years now. With their ambitious team, they are working with different clients in order to help them with analyzing their data and giving advice to them, regarding how they can use their data in the smartest ways, or to make sure that their mobile or web applications are working efficiently. As you get a glimpse of various industries, it is guaranteed that no day will be the same. Job description As a Mendix

Bekijk vacature »

Front-end developer (HTML, CSS, SASS, JavaScript)

Functie Momenteel zijn we voor ons Digital team op zoek naar een (medior) Front-end developer. Samen met je collega’s werk je in een Agile/Scrum omgeving aan de ontwikkeling van onze webapplicaties, websites en andere oplossingen. Je draagt bij aan een sterk ontwikkelproces waarin kwaliteit voorop staat. Hiervoor ben je niet alleen bezig met eigen code maar ook code reviews van andere collega’s. Ben jij graag op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen in je vakgebied en wil je deze toepassen voor diverse projecten? Dan komen wij graag met je in contact! Eisen • HBO werk- en denkniveau • Minimaal 2

Bekijk vacature »

Medior PHP Developer

Bij Getnoticed doen wij wat we leuk vinden, websites bouwen en online marketing. Voor veel van onze klanten doen we dan ook allebei. Wel zo fijn om campagnes te draaien voor conversiegerichte website die in eigen beheer zijn. In onze vestiging in Nederweert zitten onze development afdelingen en worden de websites gebouwd. Op dit moment zijn we op zoek naar jou: dé PHP/Back-end developer die net als wij, het hoofd boven het maaiveld durft uit te steken! In het kort Even een paar punten die omschrijven wat deze toffe baan inhoudt: Het bedenken van nieuwe functionaliteiten Het verbeteren van het

Bekijk vacature »

Junior Fullstack Developer

Functie omschrijving Heb jij je universitair diploma Informatica afgerond en ben jij op zoek naar een startersfunctie waar jouw ontwikkeling in een hoog vaandel staat? Voor een softwarebedrijf in Amsterdam zijn wij op zoek naar een Junior Fullstack Developer. Je begint met een op maat gemaakte training om de kennis bij te spijkeren die jij nog mist. Uiteraard leer je het meeste tijdens je werk, maar de training geeft je hiervoor alvast de juiste handvatten. Je kunt het volgende verwachten! Jij ontwikkelt in technieken als Java, Javascript en SQL. Je werkt hierbij volgens de Agile/Scrum methode; Na het afronden van

Bekijk vacature »

Software Developer C# .NET

Functie omschrijving Zoek jij een nieuwe uitdaging binnen development waar je komt te werken binnen een flexibel, jong en ondernemend bedrijf? Wij zijn voor deze functie op zoek naar een C# .NET Developer die enthousiast wordt van het aansluiten en begeleiden van (complexe) nieuwe klanten. Verder begeleid je complexe projecten, ben jij iemand die altijd kansen ziet? Dan zoeken wij jou! Verder ga jij je bezighouden met: Het verbeteren van functionaliteiten binnen het dataplatform; Meedenken in oplossingsrichtingen; Werken aan de architectuur; Ontwikkelen van nieuwe technologieën. Bedrijfsprofiel Waar ga je werken? De organisatie waar je voor gaat werken heeft een onafhankelijk

Bekijk vacature »

Developer Front-end

Functie omschrijving Front-end Developer gezocht! Wij zijn op zoek naar een front-end developer voor een organisatie in de regio Veenendaal die de eindverantwoordelijkheid op zich neemt van alles wat met design te maken heeft. Je hebt in deze functie een adviserende rol hiervoor moet je beschikken over een grote dosis vakinhoudelijke kennis. Je creëert unieke concepten door samen met collega’s en klanten te overleggen over aangeleverde designs. Hiermee draag jij je steentje bij aan de groeiambities van de klant. Jij wordt het vaste aanspreekpunt voor klanten wanneer het gaat over planningen, hierin is het jouw taak om alle betrokkenen goed

Bekijk vacature »

(Junior) PHP Ontwikkelaar bij een retail bedrijf i

Bedrijfsomschrijving Ben jij een ervaren PHP ontwikkelaar met een passie voor retail en ICT? Wil jij werken in een team dat zich bezighoudt met het ontwikkelen van uitdagende applicaties voor een groot retailbedrijf in Delft? Dan zijn zij op zoek naar jou! Functieomschrijving Als PHP Ontwikkelaar werk je in een team aan de ontwikkeling van applicaties die door de gehele organisatie worden gebruikt. Je bent verantwoordelijk voor het ontwikkelen, testen en implementeren van deze applicaties. Je werkt hierbij nauw samen met andere ontwikkelaars, projectmanagers en stakeholders binnen de organisatie. Je taken bestaan onder andere uit: Ontwikkelen van nieuwe functionaliteiten en

Bekijk vacature »

Fullstack developer

Functie omschrijving Ben jij toe aan een nieuwe uitdaging en zou jij graag bij een platte maar informele organisatie werken? Voor een mooi softwarebedrijf in omgeving Gouda zijn wij op zoek naar versterking op de afdeling Software Development! Als Fullstack react.js developer wordt je bij dit bedrijf onderdeel van de volledige ontwikkeling van requirement tot oplevering! Onderdelen van jouw functie: Jouw focus ligt op de front end en alles wat daarbij komt kijken. Je gaat ontwerpen, ontwikkelen, testen en valideren. Je zult voornamelijk werken met React.js en Typescript. Maar ook Javascript, HTML en CSS komen aanbod. Daarnaast zal je ook

Bekijk vacature »
Sam H

Sam H

16/01/2013 16:42:56
Quote Anchor link
Hallo iedereen,

gebruikers kunnen op mijn site documenten uploaden. Op een pagina staat dus een form met enkele fields zoals Naam, Categorie etc.. en dan als laatste een file uploader. Als ze vervolgens de form submitten wordt de file geüpload en wordt alles netjes opgeslagen op de server en in de database.

Echter mogen ze tot 10mb uploaden maar dit neemt natuurlijk enige tijd in beslag. Om te voorkomen dat ze denken dat ze niet geklikt hebben of de server niet reageert, omdat de pagina lijkt alsof ze niets doet terwijl ze eigenlijk het bestand aan het uploaden is),wil ik graag dat er een soort laadbalk staat.

In google chrome heb je links onder het aantal % van het bestand dat is geüpload, nu wil ik dit graag in het groot hebben. Enig idee hoe ik hieraan begin?

Alvast bedankt
Gewijzigd op 16/01/2013 16:43:45 door Sam H
 
PHP hulp

PHP hulp

26/04/2024 06:37:13
 
Kris Peeters

Kris Peeters

16/01/2013 16:58:42
Quote Anchor link
Er bestaan wel zo'n progress bars. Ze lijken zelfs vrij goed te werken.
Kijk hier eens: http://www.johnboy.com/php-upload-progress-bar/
Echt evident is het echter niet.

1 van de grote problemen is de manier waarop php werkt.
Php begint pas te werken wanneer het volledige verzoek is aangekomen.

Dus, bij het uploaden: pas wanneer het bestand volledig op de server is toegekomen, begint php het script uit te voeren.
Je kan dus niet aan php vragen om tijdelijke boodschappen te sturen.
 
Sam H

Sam H

16/01/2013 17:11:37
Quote Anchor link
Hmm lijkt niet te werken, percentage blijft staan op 'NaN%' en als hij klaar is zegt hij gewoon File Uploaded
 
Mebus  Hackintosh

Mebus Hackintosh

16/01/2013 18:13:18
Quote Anchor link
http://www.scriptorama.nl/browsers/hoe-maak-ik-een-file-upload-progress-bar-met-php

Maar dan moet je wel wat installeren.. Iets wat bij hostingproviders vaak niet zomaar kan helaas.
 
Sam H

Sam H

16/01/2013 18:22:46
Quote Anchor link
Bedankt maar inderdaad dat gaat niet gaan bij mij hosting denk ik..
 
Ger van Steenderen
Tutorial mod

Ger van Steenderen

16/01/2013 18:42:57
Quote Anchor link
Je kan die truc met de iframe en js wel gebruiken, om aan te geven dat er wel iets gaande is.

@Mebus, leuke extensie, bedankt voor de link.
 
Sam H

Sam H

16/01/2013 18:43:54
Quote Anchor link
Heb je een voorbeeld? Geen idee hoe ik hieraan begin..
 
Bo Ter Ham

Bo Ter Ham

16/01/2013 18:51:13
Quote Anchor link
Zoiets kan m.b.v. javascript:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
<script type="text/javascript">
function showLoadingBar()
{
    document.getElementById('loadingBar').style.display = 'block';
}
    
function hideLoadingBar()
{
    document.getElementById('loadingBar').style.display = 'none';
}
</script>


vervolgens zet je ergens bij je formulier een laadbalkje neer(display:none;) met het id loadingBar, deze kan je van bijv http://www.ajaxload.info/ halen.

Dan als iemand op je button click moet je het laadbalkje laten zien, dus bij je button doe je:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<input type="submit" name="uploaden" value="Uploaden" onclick="showLoadingBar()" />


En dan als het gelukt is, of niet gelukt, dan doe je in PHP:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
<?php
echo 'Het bestand is succesvol geupload.';
echo '<script type="text/javascript">hideLoadingBar();</script>';
?>


Ik denk niet dat dit de beste manier is, maar het is een manier..
Gewijzigd op 16/01/2013 18:51:36 door Bo Ter Ham
 
Sam H

Sam H

16/01/2013 18:54:58
Quote Anchor link
Vind ik een prima oplossing, zo weet de user toch dat de server bezig is met het verwerken van het formulier.
Bedankt!
 
Ger van Steenderen
Tutorial mod

Ger van Steenderen

16/01/2013 19:02:46
Quote Anchor link
Bo, het is niet een manier, want het werkt niet.
Als met het verzenden van het formulier een PHP script aanroept in een iframe, moet in de iframe de javascript uit de parent worden aangeroepen.
dus:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
<script>
window.top.window.hideProgressBar();
</script>

Even uit mijn hoofd.
Maar het jQuery voorbeeld uit Mebus zijn link werkt net zo makkelijk, alleen kan je de precieze voortgang niet bijhouden.
Edit:

Teveel uit mijn hoofd dus ;-)
Gewijzigd op 16/01/2013 19:11:13 door Ger van Steenderen
 
Bo Ter Ham

Bo Ter Ham

16/01/2013 19:11:58
Quote Anchor link
Waarom zou het niet werken?
Gewijzigd op 16/01/2013 19:12:14 door Bo Ter Ham
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.