localhost

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Java Ontwikkelaar

Java/Kotlin Developer Ben jij een ervaren Java/Kotlin developer met een passie voor het automatiseren van bedrijfsprocessen? Wil je graag deelnemen aan uitdagende projecten bij aansprekende klanten? En ben je op zoek naar een professioneel, ambitieus en dynamisch bedrijf om je carrière verder te ontwikkelen? Kom dan ons team bij Ritense in Amsterdam versterken! Zo ziet de functie eruit: Als Java/Kotlin developer bij Ritense ben je verantwoordelijk voor de ontwikkeling en implementatie van applicaties die bedrijfsprocessen automatiseren, zodat onze klanten slimmer, efficiënter en klantgerichter kunnen werken. Als developer ben je in de lead en zorg je voor de correcte oplevering van

Bekijk vacature »

Applicatiebeheerder/ Ontwikkelaar

Dit ga je doen - Verantwoordelijkheid dragen voor het complexe applicatielandschap; - Schakelen met eindgebruikers en leveranciers; - Verdeling in werkzaamheden tussen dagelijks beheer ontwikkelen; - Het analyseren van de behoeften van gebruikers en het vertalen hiervan naar functionele specificaties voor de applicaties; - Actief bijdragen aan het leveren van passende oplossingen voor het applicatielandschap. Hier ga je werken Deze organisatie, gevestigd in de regio van Amsterdam is een van de meest toonaangevende mediaorganisaties in Nederland. Door de organisatiecultuur krijg jij veel ruimte om initiatief te nemen en zelfstandig aan het werk te gaan. Samen met het IT team zorg

Bekijk vacature »

Software Developer .NET

Functie omschrijving .NET developer gezocht! Wij zoek op zoek naar een .NET Developer die zich niet uit het veld laat slaan voor een software bedrijf in de regio Veenendaal. Je gaat in deze functie aan de slag met het door ontwikkelen van bestaande producten en het ontwikkelen van nieuwe producten. Dit bedrijf ontwikkeld SaaS applicaties die zowel intern als extern gebruikt worden. Verder bestaat je functie uit: Het ontwikkelen en bouwen van webapplicatie, mobiele applicaties en websites vallen onder jouw verantwoordelijkheden; Werken met onder andere .NET, C#, HTML/CSS, Javascript en MSSQL/Oracle Databases; Hierin werk je samen met andere developers en

Bekijk vacature »

Softwareontwikkelaar Cleopatra

Functieomschrijving Voor de gemeente Amsterdam zijn wij op zoek naar een softwareontwikkelaar Cleopatra. De directie Verkeer en Openbare ruimte van de gemeente Amsterdam beschikt over een softwareapplicatie, "Cleopatra", waarmee geautomatiseerde handhaving plaatsvindt (op basis van kentekenherkenning) van bepaalde gebieden waarin toegangseisen worden gesteld aan het verkeer. Voorbeelden ervan zijn de milieuzones, de zone zwaar verkeer, handhaving van brom- en snorfietser op het fietspad en autoluwe gebieden. Voor de doorontwikkeling en uitbreiding ervan zijn gespecialiseerde softwareontwikkelaars nodig die helpen bij het programmeren van de handhavingsmodules voor nieuwe gebieden en het verbeteren en bijwerken van de bestaande onderdelen van de softwareapplicatie. Functie

Bekijk vacature »

C#.NET Developer

Dit ga je doen Ontwikkelen van de Back-end in .NET6 / C# en WebAPI (Focus);) Ontwikkelen van de Front-End in Nodje.js en Angular (secundair); Opstellen van een technisch ontwerp; Testen, documenteren en implementeren van de nieuwe applicatie; Verzorgen van de nazorg, na de implementatie; Het oplossen van bugs en incidenten. Hier ga je werken Als C#.NET Developer binnen deze organisatie kan jij het verschil maken. Zij werken momenteel nog met programmatuur die is ontwikkeld in C++. Hiervan gaan zij afscheid nemen zodra alle nieuwe software in C#.NET geschreven is. Een grootschalig en langdurig project. Voor hen is deze software van

Bekijk vacature »

Medior Front-end Developer

Sogeti is een organisatie met een goede werksfeer en zo min mogelijk hiërarchische verhoudingen. Ga je bij ons als Medior Front-end Developer aan de slag? Dan werk je dagelijks met collega’s aan de mooiste IT-projecten. Deze snelgroeiende groep collega’s krijgt energie van hun vak en dat merk je op de werkvloer. Onze klantenkring is groot en divers, dat vraagt om flexibiliteit van jou. Tegelijkertijd betekent dit dagelijks nieuwe dingen leren én dat geen werkdag hetzelfde is. Natuurlijk krijg jij de mogelijkheid je te certificeren. We organiseren regelmatig technische Meet-ups en doen we veel aan kennisdeling waarbij iedereen welkom is, zowel

Bekijk vacature »

Front-End React Developer

Als Front-End React Developer verbeter je de user experience van onze eigen webapplicaties voor onze collega's binnen Coolblue. Wat doe je als Front-End React Developer bij Coolblue? Als Front-end React Developer werk je aan de gebruiksvriendelijkheid van onze webshop voor miljoenen klanten met React.js. Je vindt het leuk om samen te werken met de UX designer om stories op te pakken. Daarnaast ben je trots op je werk en verwelkomt alle feedback. Ook Front-end React Developer worden bij Coolblue? Lees hieronder of het bij je past. Dit vind je leuk om te doen Verbeteren van de gebruiksvriendelijkheid van onze webshop

Bekijk vacature »

Technical Asset Specialist Substations

TenneT is growing fast to realize its strategic ambitions. We play a leading role in driving the energy transition. We are looking for a passionate Technical Asset Specialist for substations (onshore and offshore) at our location in Arnhem who will contribute to this and that might be you? Your contribution to TenneT We are searching for a motivated and engaged colleague as a technical asset specialist (onshore and offshore) for instrument transformers and surge arresters, with preferably a strong background in the area of insulation coordination. As a specialist for insulation coordination you are responsible for overarching topics regarding insultation

Bekijk vacature »

3D BIM Add-on Developer

As a 3D BIM add- on developer at KUBUS, you will develop add-ons (called BCF- Managers) to the leading building information modeling (BIM) programs Revit, Navisworks, Archicad, AutoCAD and Tekla Structures. BCF Managers enable data transfer between BIM software and BIMcollab. You will work on both the front- and the back-end. As a software company, KUBUS is in a unique position. We build our own products that are used by tens of thousands of users worldwide. Our company is just the right size: big enough to make a real impact in the market, but small enough that as an individual

Bekijk vacature »

Software Developer C# / ASP .Net

Functie omschrijving Ben jij een software ontwikkelaar die bekend is met termen ASP .NET, C# en SQL? Lees dan snel verder! Voor een bedrijf binnen de agrarische sector zijn wij namelijk op zoek naar een zelfstandige, enthousiaste en proactieve Software Developer die open staat voor een afwisselende functie met veel uitdaging. Binnen deze organisatie ben jij als Software Developer samen met één andere collega verantwoordelijk voor de ontwikkeling en modificatie van het support en controle programma dat binnen dit bedrijf gebruikt wordt. Hierbij draag jij bij aan de vertaling van klantwensen naar effectieve softwareoplossingen. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor: Schatten

Bekijk vacature »

Full stack developer

Wat ga je doen als Full stack .NET developer Microsoft 365? Je stelt je op als sparringpartner voor het team en PO over toekomstige functionaliteiten, architectuur en mogelijke nieuwe producten. Je bent mede-verantwoordelijk voor het vertalen en omzetten van een user story in een passend technisch design. Je implementeert functionaliteiten op basis van een technisch design en user story. Je bent mede-verantwoordelijk voor het beheer van Azure DevOps, waaronder het beheer van GIT, Build Pipelines, Release Pipelines en geautomatiseerde testen. Hier herken jij jezelf in Hbo werk- en denkniveau of hoger aangevuld met relevante certificeringen en/of cursussen; Minimaal 3 jaar

Bekijk vacature »

Consultant Low Code Developer

Functie omschrijving Heb jij verstand van datamodellering, NO CODE Platformen en kun jij het aan om projecten te leiden? Ben jij toe aan een nieuwe uitdaging en ben jij HBO afgestudeerd in de richting van IT? Voor een mooie opdrachtgever in omgeving Delft zijn wij op zoek naar een No Code developer die zich bezig gaat houden met het optimaliseren van bedrijfsprocessen bij klanten. Onderdelen functie Je gaat geen code kloppen maar bedenken hoe applicaties eruit moet komen te zien. Je gaat werken met een non code platform, je kunt denken aan Mendix of Betty Blocks. Je bent verantwoordelijk voor

Bekijk vacature »

PHP ontwikkelaar

Functie Met een complex en uitgebreid e-commerce platform, een eigen PIM-systeem en eigen scan applicatie – krijg jij dagelijks te zien hoe jouw werk gebruikt wordt door miljoenen gebruikers. En we staan qua development pas in de startblokken, aangezien er nog meerdere projecten op de plank liggen te wachten! Ons huidige development team bestaat uit 8 programmeurs. Er wordt dagelijks gereflecteerd op geschreven code, Scrum taken en kennisdelen onderling is een must. Onze voertaal binnen ons team is Engels, dit omdat wij twee internationale collega’s hebben. Ons huidige “IT Landschap” bestaat voornamelijk uit allerlei losse onderdelen die individueel, maar ook

Bekijk vacature »

C# .NET Developer

Functieomschrijving Voor dit leuke softwarre bedrijf in de omgeving Vught zijn we per direct op zoek naar een C#/.NET Developer. Is development jouw passie en doe je dit graag met C#/.NET? Lees dan snel verder! Jou werkzaamheden zullen zijn: Zorgen voor de optimalisatie van de huidige software en het automatiseren van bedrijfsprocessen. Naar aanleiding van de wensen van de klant ga je, met je collega's op zoel naar passende oplossingen en je werkt dit uit tot een mooi eindproduct. Je gaat webshops, websites en webapplicaties ontwikkelen door middel van ASP.NET, C# en MVC Framework. Bedrijfsprofiel Deze opdrachtgever houdt zich bezig

Bekijk vacature »

Software Ontwikkelaar PHP

Functie omschrijving Software Ontwikkelaar PHP gezocht! Wij zijn op zoek naar een ervaren PHP Software Ontwikkelaar om het team van onze opdrachtgever te versterken! De ideale kandidaat zal fungeren als verlengstuk van klanten en complexe technische vraagstukken met enthousiasme benaderen. Naast het werken met de nieuwste technologieën, ben je in staat om aan meerdere projecten tegelijkertijd te werken. Als je deze uitdaging aangaat, werk je nauw samen met front-end developers en draag je bij aan het realiseren van grote veranderingen bij klanten. Het bedrijf zoekt iemand die zichzelf graag uitdaagt en altijd streeft naar het leveren van de beste resultaten.

Bekijk vacature »

Pagina: 1 2 volgende »

Jonathan

Jonathan

14/02/2006 18:52:00
Quote Anchor link
als je localhost is tikt in je adresbalk komt er normaal gezien het script staan dat in een bepaalde map zit he?
maar waar is die map?
 
PHP hulp

PHP hulp

28/04/2024 01:43:49
 
Mitch X

Mitch X

14/02/2006 19:01:00
Quote Anchor link
localhost verwijst naar 127.0.0.1.
Om daar een webpagina weer te geven zul je een webserver moeten installeren.
 
Jonathan

Jonathan

14/02/2006 19:10:00
Quote Anchor link
meer uitleg aub. Hoe instaleer ik zo een webserver?
 
Winston Smith

Winston Smith

14/02/2006 19:11:00
 
Arjan Kapteijn

Arjan Kapteijn

14/02/2006 19:13:00
Quote Anchor link
Localhost is je zogenaamde loopback adres, het maakt niet uit waar je bent maar dat adres verwijst altijd naar je eigen pc.

Standaard zal http://localhost eigenlijk helemaal niks doen. Er moet een (web)server op poort 80 luisteren als je iets anders wilt dan een 404 not found.
 
Jonathan

Jonathan

14/02/2006 19:15:00
Quote Anchor link
thnx arjan en hoe laat ik hem dan 'luisteren'?
 
Jonathan

Jonathan

14/02/2006 19:18:00
Quote Anchor link
wat is een SMPT server?
want ze vragen mijn adres daarvan in te vullen. wat moet ik daar in vullen?
 
Arjan Kapteijn

Arjan Kapteijn

14/02/2006 19:20:00
Quote Anchor link
SMTP server is een mailadres, een stukje software bij je provider die mailtjes ontvangt en ze doorstuurt.

Maareh, subtiele hint, voordat je een berichtje hier plaats mag je ook de tijd nemen om ergens over na-te-denken. Ram een zoekwoord in google en je krijgt gegarandeerd sneller het goede antwoord.
 
- SanThe -

- SanThe -

14/02/2006 19:22:00
Quote Anchor link
Arjan:
SMTP server is een mailserver, een stukje software bij je provider die mailtjes ontvangt en ze doorstuurt.
 
Jonathan

Jonathan

14/02/2006 19:22:00
Quote Anchor link
mmm..
thnx voor die hint maar heum ik probeer al lang te kunnen scripten zonder dat ik alles moet uploaden en dan gaan testen. Na een tijd word je het kotsbeu van het te proberen dat je gewoon zo snel mogelijk aan de slag kan!
 
Arjan Kapteijn

Arjan Kapteijn

14/02/2006 19:23:00
Quote Anchor link
SanThe, ben net bezig met een mailadres check functie, dan krijg je die shit ;).
 

14/02/2006 19:47:00
Quote Anchor link
ik snap je probleem niet jonathan, die tutorial van arjan is meer dan volledig, ik heb hem zelf ook tot twee keer toe gebruikt. Het werkt perfect, denk er overigens aan dat je met standaard instellingen niet van buitenaf te bereiken bent(dus alleen intern(eigen pc+LAN))
 
Koen B

Koen B

14/02/2006 20:22:00
Quote Anchor link
probeer eens apache te instaleren.
Dit heb ik ook, en dat kun je bestanden plaatsen in de map:
apache group / apache 2 /htdocs
(net waar je het hebt geinstaleerd)
Ik gebruik het ook, je kan dan ook, als je op een andere computer zit, je ip intypen en dan krijg je hetzelfde
bijv http://82.217.203.214
download hier apache: http://httpd.apache.org/
 
Huh bla

Huh bla

14/02/2006 20:24:00
Quote Anchor link
of je koopt arjans eigen gemaakte server (zie elders hier op phphulp)

is een kwetie van instaleren, unzippen, starten, en je hebt een server draaien

greetz
 
Huh bla

Huh bla

14/02/2006 20:33:00
Quote Anchor link
koen:
...
je kan dan ook, als je op een andere computer zit, je ip intypen en dan krijg je hetzelfde
bijv http://82.217.203.214...


Dit is niet altijd, als je achter een router zit, moet de router wel weten dat de uitgaande conecties naar jouw computer moeten, en niet naar een andere computer in het netwerk ;-)
 
Jonathan

Jonathan

14/02/2006 21:34:00
Quote Anchor link
ok.. thnx voor de hulp.
en special thnx to koen die mij een antwoord gaf ;)
grtz jonathan
 
Jonathan

Jonathan

14/02/2006 21:41:00
Quote Anchor link
kan nu ook bvb via apache een verbinding gemaakt worden met een database van een site?
 
Arjan Kapteijn

Arjan Kapteijn

14/02/2006 21:45:00
Quote Anchor link
Als die datebase naar buiten openstaat, en hetzelfde geld voor de accounts erop. Vaak staan ze namelijk niet naar buiten open, of enkel voor bepaalde (netwerk) machines.
 
Andries Louw Wolthuizen

Andries Louw Wolthuizen

14/02/2006 21:55:00
Quote Anchor link
Ik gebruik XAMPP werkt gelijk, en je hoeft weinig in te stellen!

XAMPP
 
Koen B

Koen B

14/02/2006 22:00:00
Quote Anchor link
De bedoeling van apache is eigenlijk om er een website in de zetten.
Dit in combinatie met php en mysql (de programma's) kan dat heel goed :) Daarmee kan je een database op je eigen computer hebben. en het met php opvragen.

Maar als je perse een database van buiten kan dat natuurlijk ook, 'normaal gebruik je voor connectie met de database de server: "localhost" maar dit moet je dan gwoon vervangen door de server waar de database op staat.
 

14/02/2006 22:04:00
Quote Anchor link
ik wijs nogmaals op de tutorial van Arjan, waarin alles staat over het installeren van apache, over PHP en over MySql installeren en programma's om MySql te beheren
 

Pagina: 1 2 volgende »



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.