localhost

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Embedded Developer C++

Functie omschrijving Ben jij op zoek naar een leuke uitdaging als Embedded Developer, zoek dan niet verder! Voor een leuke opdrachtgever in omgeving Rotterdam zijn wij op zoek naar een Embedded Developer die graag met Embedded Devices werkt. Je zult verantwoordelijk worden voor het ontwikkelen en onderhouden van diverse producten. Jouw specialisatie ligt op het vlak van software, hardware en back-end. Dit bedrijf is gespecialiseerd in het ontwerpen van software voor een unieke industrie. Wil jij betrokken worden bij een proces dat loopt van ontwikkeling tot installatie? Waarbij je bezig zult zijn met perfecte systemen die geleverd worden aan binnen

Bekijk vacature »

Software Developer C# .NET

Functie omschrijving Zoek jij een nieuwe uitdaging binnen development waar je komt te werken binnen een flexibel, jong en ondernemend bedrijf? Wij zijn voor deze functie op zoek naar een C# .NET Developer die enthousiast wordt van het aansluiten en begeleiden van (complexe) nieuwe klanten. Verder begeleid je complexe projecten, ben jij iemand die altijd kansen ziet? Dan zoeken wij jou! Verder ga jij je bezighouden met: Het verbeteren van functionaliteiten binnen het dataplatform; Meedenken in oplossingsrichtingen; Werken aan de architectuur; Ontwikkelen van nieuwe technologieën. Bedrijfsprofiel Waar ga je werken? De organisatie waar je voor gaat werken heeft een onafhankelijk

Bekijk vacature »

Back End Developer .NET

Dit ga je doen Ontwikkelen in C# .NET en werken aan nieuwbouw, uitbouw en onderhoud van de software (die communiceren met 68.000 sensoren, waardoor er meerdere miljoenen berichten per uur verwerkt worden); Samenwerken in Scrum Teams; Meewerken aan verschillende, uitdagende projecten; Werken met nieuwe technologieën en vrijheid krijgen om jezelf te ontwikkelen en door te groeien. Hier ga je werken Je komt als Developer te werken bij een organisatie die gespecialiseerd is in software die real-time wordt gebruikt. De software constateert waar werk moet worden uitgevoerd en de chauffeurs worden met een andere applicatie hierop geattendeerd. Ook wordt er direct

Bekijk vacature »

Front-end Developer

Onze klant is sinds 2 jaar actief als adviseur en bemiddelaar in de verzekeringsmarkt. Sindsdien proberen zij deze slapende markt flink wakker te schudden. Dit willen zij doen door het bouwen van slimme vergelijkers op hun eigen website en die van partners. Het bedrijf wil continu voorop lopen, zodat consumenten eenvoudig de verzekeringen kunnen vinden die het beste bij ze past. Functieomschrijving Als Front-end Developer werk je aan vergelijkingsmodules die consumenten dagelijks gebruiken bij het vergelijken en afsluiten van verzekeringen. Je vindt het leuk om samen te werken met de product owner, bestaande modules te verbeteren en nieuwe vergelijkers "from

Bekijk vacature »

C# developer

Functie Als ervaren Software Engineer wordt jij verantwoordelijk voor het bedenken en ontwikkelen van technische (maatwerk) oplossingen voor onze klanten en dit samen met de klant af te stemmen. Jij wordt o.a. verantwoordelijk voor de doorontwikkeling het software pakket welke voor ons enorm belangrijk is. Dit pakket zorgt er namelijk voor dat wij complete productielijnen kunnen aansturen en monitoren. Daarnaast heb jij actief contact met onze hoofdvestiging om het software achter een van onze systemen te verbeteren en te herschrijven. Momenteel zijn onze C# applicaties geschreven met o.a. Winforms. Echter hebben wij de actieve ambitie om dit te gaan herschrijven

Bekijk vacature »

Senior PHP developer

Functie Jouw werkzaamheden zullen grotendeels bestaan uit het in teamverband ontwerpen, vernieuwen en door ontwikkelen van het systeem. Het is echt back-end werk (bijvoorbeeld het doorontwikkelen van een API) en dit moet je dan ook liggen. Ze zijn niet persee gebonden aan talen of tools maar gebruiken graag de technieken die het beste aansluiten op de gegeven oplossing. Voor nieuwe (versies van) componenten maken ze veelal gebruik van Go(lang). Bij aanpassingen aan bestaande onderdelen gebeurt dit in PHP en C++. Het team is heel divers, er hangt een relaxte sfeer en ze organiseren regelmatig leuke music nights, game nights e.d.

Bekijk vacature »

Database developer - SQL

Functie omschrijving Kan jij goed overweg met complexe algoritmes en het schrijven van procedures in T-SQL? Heb jij al wat ervaring opgedaan met SQL en vind je het tijd voor de volgende stap? Lees dan snel verder! Dit software bedrijf, gespecialiseerd in de ontwikkeling van logistieke software, is op zoek naar een ervaren SQL database developer. Jouw werkzaamheden zullen onder andere bestaan uit: Je sluit aan bij meetings en brengt het gehele logistieke proces in kaart. Vervolgens ga je als lead developer aan de slag om de klus te klaren. Je stuurt het junior developer team en helpt, zo nodig,

Bekijk vacature »

.NET Developer Azure

Dit ga je doen Het ontwerpen en bouwen van diverse applicaties (C#, ASP.NET, MVC); Het ontwikkelen van Webservices (WCF); Het meewerken aan de transitie naar Azure; Het samenwerken met collega's binnen een Scrumteam en meedenken over de User Stories; Het bouwen van unittesten; Meedenken over nieuwe tooling, ontwikkelingen en technologieën in de markt. Hier ga je werken Je komt te werken bij een organisatie die verantwoordelijk is voor de ontwikkeling van verschillende portalen. Deze portalen worden gebruikt door diverse partijen en jouw taak is om ervoor te zorgen dat deze optimaal functioneren. Je wordt onderdeel van een Scrumteam en werkt

Bekijk vacature »

Senior .NET developer

Functie Als Senior .NET ontwikkelaar ga jij aan de slag in ons Research & development team. Ons team bestaat uit 17 collega’s! Wij zijn momenteel druk bezig met het opzetten van een geheel nieuwe architectuur voor een nieuw product. Hierbij maken wij o.a. gebruik van VS2022 en .NET 6.0. Jouw functie is dan ook voornamelijk backend georiënteerd bij ons. Aangezien wij meetapparatuur ontwikkelen voor de chemische industrie is het ook erg belangrijk om kwalitatief hoogwaardige software te ontwikkelen voor de besturing hiervan. Verder ben jij verantwoordelijk voor het designen, implementeren en testen van nieuwe features. Ook zorg jij voor toekomstbestendige

Bekijk vacature »

C# .NET Backend Developer HBO Javascript

Samengevat: Deze werkgever is een professionele speler op gebied van IT en E-Commerce. Wil jij werken voor een e-commerce platform? Heb je ervaring met C#, Javascript en Scrum? Vaste baan: C# .NET Developer Backend E-Commerce 3.400 - 4.500 Backend Developer Wij ontwikkelen software voor E-Commerce toepassingen. Ons eigen Content Management systeem biedt een integrale oplossing met diverse ERP software. Onze systemen zijn vaak complex en omvangrijk en draaien bij grote organisaties. Maar ook kleine ondernemingen hebben steeds vaker behoefte aan een vlekkeloos werkende E-Commerce oplossing. Zij bieden een uitdagende werkomgeving met gezellige collega's. Je krijgt veel vrijheid en er is

Bekijk vacature »

Senior Front end developer

Functie Wij zijn op zoek naar een ambitieuze, zelfsturende Front-end Expert die ons (internationale) team komt versterken. Onze huidige software development afdeling bestaat uit 7 developers en designers. Wij zijn een écht softwarehuis, dus ervaring in software development is wel echt een must. Er wordt tegelijkertijd aan meerdere projecten gewerkt, voor mooie toonaangevende klanten. Je hebt dus regelmatig te maken met deadlines en opleveringen. Een deel van onze omgeving is in Angular.JS. Dit deel wordt langzamerhand omgebouwd naar de nieuwste versie van Angular. Jouw werkzaamheden zullen bestaan uit: Het aansturen en begeleiden van jouw collega’s Het implementeren van visuele elementen

Bekijk vacature »

Software Developer PHP JavaScript Python HBO SQL

Samengevat: Wij zijn een softwarebedrijf voor Autodealers. Ben jij een Medior of Senior Software Developer? Heb je ervaring met PHP, JavaScript of Python? Vaste baan: Java.Developer Software HBO €3.000 - €5.200 Bij ons op de werkvloer is er een positieve en informele sfeer. Naast een goede begeleiding en een enthousiaste klantenkring biedt deze werkgever een prettige omgeving met zeer afwisselende werkzaamheden. Houd jij van aanpakken en denk je dat je deze uitdaging aankunt? Dan zoeken wij jou! Zij werken voor grote klanten. Zij doen omvangrijke projecten die we bij deze werkgever op kantoor realiseren (geen detachering). Zij werken met state-of-the-art

Bekijk vacature »

C# .NET Developer

Functie omschrijving C# .NET Developer gezocht. Ben jij een full stack developer die op zoek is naar een nieuwe uitdaging binnen een leuk snel groeiend bedrijf? Lees dan snel verder! Wij zijn op zoek naar een Developer met ervaring op het gebied van .NET die een organisatie in de regio Bennekom gaat versterken. Jij gaat je binnen dit bedrijf vooral bezighouden met het verbeteren van de functionaliteiten van hun dataplatform. Samen met andere ontwikkelaars denk je mee in oplossingsrichtingen, architectuur en nieuwe technologieën. Bedrijfsprofiel De organisatie waar je voor gaat werken heeft een onafhankelijk dataplatform ontwikkelt voor de agrarische sector.

Bekijk vacature »

Intern - Junior PHP ontwikkelaar in fris en jong t

Bedrijfsomschrijving Werk jij graag een in fris, flexibel en jong team? Bij ons ben jij vrij om te bepalen waar jij het liefst werkt en op de vrijdag komen wij gezellig bij elkaar op kantoor. Flexibiliteit en vrijheid zijn bij ons de norm en dat geeft jou de ruimte en energie om het beste uit jezelf te halen! Ons team bestaat uit vijf enthousiaste collega's die jou graag ondersteunen in zowel je persoonlijke als professionele ontwikkeling. Met twee ervaren Senior Developers als mentoren ben jij in goede handen. Wij zien onszelf als een vriendengroep die gezamenlijk werken aan iets moois

Bekijk vacature »

.Net ontwikkelaar - Het schoolsysteem verbeteren!

Bedrijfsomschrijving Onze klant is een prettige en kleinschalige organisatie waar hard gewerkt wordt om het onderwijs te verbeteren. Daarom werken ze aan complexe om administratieve, financiële en facilitaire processen te versnellen en te verbeteren. Dit doen ze vanuit een platte organisatie voor klanten die door geheel Nederland verspreid zitten, hier horen vanzelfsprekend een aantal aansprekende HBO scholen en universiteiten toe. Functieomschrijving Je komt terecht in een organisatie waar op dit moment 2 scrumteams werken. Jij zal als .Net developer binnen 1 van deze scrumteams functioneren, iedereen binnen dit team heeft zijn/haar eigen expertise waardoor er met verschillende invalshoeken aan een

Bekijk vacature »

Pagina: 1 2 volgende »

Jonathan

Jonathan

14/02/2006 18:52:00
Quote Anchor link
als je localhost is tikt in je adresbalk komt er normaal gezien het script staan dat in een bepaalde map zit he?
maar waar is die map?
 
PHP hulp

PHP hulp

28/04/2024 14:43:44
 
Mitch X

Mitch X

14/02/2006 19:01:00
Quote Anchor link
localhost verwijst naar 127.0.0.1.
Om daar een webpagina weer te geven zul je een webserver moeten installeren.
 
Jonathan

Jonathan

14/02/2006 19:10:00
Quote Anchor link
meer uitleg aub. Hoe instaleer ik zo een webserver?
 
Winston Smith

Winston Smith

14/02/2006 19:11:00
 
Arjan Kapteijn

Arjan Kapteijn

14/02/2006 19:13:00
Quote Anchor link
Localhost is je zogenaamde loopback adres, het maakt niet uit waar je bent maar dat adres verwijst altijd naar je eigen pc.

Standaard zal http://localhost eigenlijk helemaal niks doen. Er moet een (web)server op poort 80 luisteren als je iets anders wilt dan een 404 not found.
 
Jonathan

Jonathan

14/02/2006 19:15:00
Quote Anchor link
thnx arjan en hoe laat ik hem dan 'luisteren'?
 
Jonathan

Jonathan

14/02/2006 19:18:00
Quote Anchor link
wat is een SMPT server?
want ze vragen mijn adres daarvan in te vullen. wat moet ik daar in vullen?
 
Arjan Kapteijn

Arjan Kapteijn

14/02/2006 19:20:00
Quote Anchor link
SMTP server is een mailadres, een stukje software bij je provider die mailtjes ontvangt en ze doorstuurt.

Maareh, subtiele hint, voordat je een berichtje hier plaats mag je ook de tijd nemen om ergens over na-te-denken. Ram een zoekwoord in google en je krijgt gegarandeerd sneller het goede antwoord.
 
- SanThe -

- SanThe -

14/02/2006 19:22:00
Quote Anchor link
Arjan:
SMTP server is een mailserver, een stukje software bij je provider die mailtjes ontvangt en ze doorstuurt.
 
Jonathan

Jonathan

14/02/2006 19:22:00
Quote Anchor link
mmm..
thnx voor die hint maar heum ik probeer al lang te kunnen scripten zonder dat ik alles moet uploaden en dan gaan testen. Na een tijd word je het kotsbeu van het te proberen dat je gewoon zo snel mogelijk aan de slag kan!
 
Arjan Kapteijn

Arjan Kapteijn

14/02/2006 19:23:00
Quote Anchor link
SanThe, ben net bezig met een mailadres check functie, dan krijg je die shit ;).
 

14/02/2006 19:47:00
Quote Anchor link
ik snap je probleem niet jonathan, die tutorial van arjan is meer dan volledig, ik heb hem zelf ook tot twee keer toe gebruikt. Het werkt perfect, denk er overigens aan dat je met standaard instellingen niet van buitenaf te bereiken bent(dus alleen intern(eigen pc+LAN))
 
Koen B

Koen B

14/02/2006 20:22:00
Quote Anchor link
probeer eens apache te instaleren.
Dit heb ik ook, en dat kun je bestanden plaatsen in de map:
apache group / apache 2 /htdocs
(net waar je het hebt geinstaleerd)
Ik gebruik het ook, je kan dan ook, als je op een andere computer zit, je ip intypen en dan krijg je hetzelfde
bijv http://82.217.203.214
download hier apache: http://httpd.apache.org/
 
Huh bla

Huh bla

14/02/2006 20:24:00
Quote Anchor link
of je koopt arjans eigen gemaakte server (zie elders hier op phphulp)

is een kwetie van instaleren, unzippen, starten, en je hebt een server draaien

greetz
 
Huh bla

Huh bla

14/02/2006 20:33:00
Quote Anchor link
koen:
...
je kan dan ook, als je op een andere computer zit, je ip intypen en dan krijg je hetzelfde
bijv http://82.217.203.214...


Dit is niet altijd, als je achter een router zit, moet de router wel weten dat de uitgaande conecties naar jouw computer moeten, en niet naar een andere computer in het netwerk ;-)
 
Jonathan

Jonathan

14/02/2006 21:34:00
Quote Anchor link
ok.. thnx voor de hulp.
en special thnx to koen die mij een antwoord gaf ;)
grtz jonathan
 
Jonathan

Jonathan

14/02/2006 21:41:00
Quote Anchor link
kan nu ook bvb via apache een verbinding gemaakt worden met een database van een site?
 
Arjan Kapteijn

Arjan Kapteijn

14/02/2006 21:45:00
Quote Anchor link
Als die datebase naar buiten openstaat, en hetzelfde geld voor de accounts erop. Vaak staan ze namelijk niet naar buiten open, of enkel voor bepaalde (netwerk) machines.
 
Andries Louw Wolthuizen

Andries Louw Wolthuizen

14/02/2006 21:55:00
Quote Anchor link
Ik gebruik XAMPP werkt gelijk, en je hoeft weinig in te stellen!

XAMPP
 
Koen B

Koen B

14/02/2006 22:00:00
Quote Anchor link
De bedoeling van apache is eigenlijk om er een website in de zetten.
Dit in combinatie met php en mysql (de programma's) kan dat heel goed :) Daarmee kan je een database op je eigen computer hebben. en het met php opvragen.

Maar als je perse een database van buiten kan dat natuurlijk ook, 'normaal gebruik je voor connectie met de database de server: "localhost" maar dit moet je dan gwoon vervangen door de server waar de database op staat.
 

14/02/2006 22:04:00
Quote Anchor link
ik wijs nogmaals op de tutorial van Arjan, waarin alles staat over het installeren van apache, over PHP en over MySql installeren en programma's om MySql te beheren
 

Pagina: 1 2 volgende »



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.