Log script aanpassen

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Pagina: 1 2 volgende »

Jeroen dj

Jeroen dj

06/11/2014 14:02:35
Quote Anchor link
Ik heb dit script (onderaan de thread) en ik wil dit graag
zo aanpassen dat de logs bovenaan komen te staan.

logs.php:
<html>
<a>Current logs:
log data komt hier
en post telkens onder elkaar
kan iemand mijn script
zo aanpassen dat hij
gelijk onder "current logs" post?

log poster script:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
<?php
 
function log_post_vars($filename)
{

    $datum = date('d-m-Y / H:i:s');
    $ip = $_SERVER['REMOTE_ADDR'];
    $handle = fopen($filename, "a");
    foreach($_POST as $variable => $value) {
        fwrite($handle, $variable);
        fwrite($handle, ": ");
        fwrite($handle, $value);
        fwrite($handle, "\r\n");
        fwrite($handle, "\r\n");
    }

    fwrite($handle, "IP: $ip\r\n");
        fwrite($handle, "<hr>\r\n");
    fwrite($handle, "\r\n");
    fclose($handle);
}

 
log_post_vars("../../../../testdomain.local/public_html/users/1/logs.php");
 
setcookie ("user", "empty", time()+3600);
 
header("Location: http://testdomain.local/logposted.php");
exit;
?>
Gewijzigd op 06/11/2014 14:22:25 door - Ariën -
 
PHP hulp

PHP hulp

29/04/2024 03:40:34
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

06/11/2014 14:11:41
Quote Anchor link
Voordat de pastebin-code ooit verdwijnt, zou het handig zijn om de code in het topic te plaatsten, tussen [code] en [code]-tags.
 
Jeroen dj

Jeroen dj

06/11/2014 14:14:26
Quote Anchor link
- Aar - op 06/11/2014 14:11:41:
Voordat de pastebin-code ooit verdwijnt, zou het handig zijn om de code in het topic te plaatsten, tussen [code] en [code]-tags.


:)
 
- SanThe -

- SanThe -

06/11/2014 14:20:16
Quote Anchor link
Bestand eerst ophalen.
Nieuwe data wegschrijven en oude data daarachter.
 
Jeroen dj

Jeroen dj

06/11/2014 14:21:51
Quote Anchor link
- SanThe - op 06/11/2014 14:20:16:
Bestand eerst ophalen.
Nieuwe data wegschrijven en oude data daarachter.


zou je mischien mijn script eens willen aanpassen?
ik ben erg slecht in php :p
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

06/11/2014 14:23:35
Quote Anchor link
file_get_content() om de data op te halen, dan deze in een variabele opslaan voor het gemak. En dan deze toevoegen als je het bestand wegschrijft.
Probeer maar eens.
Gewijzigd op 06/11/2014 14:24:23 door - Ariën -
 
Jeroen dj

Jeroen dj

06/11/2014 14:25:11
Quote Anchor link
ik stel het erg op prijs dat jullie me helpen, maar ik ben slecht in php en dit script is eerder voor me gemaakt. Als jullie dit in mijn script zouden kunnen verwerken zou top zijn!
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

06/11/2014 14:27:58
Quote Anchor link
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
<?php
$currentdata
= file_get_content($filename);
?>

Vervolgens plaats je deze als eerste als je de data verschrijft.

Moet niet moeilijk zijn als je even goed kijkt ;-)
Als ik me niet vergis moet je in je fopen() een "w+" gebruiken zodat het bestand eerst geleegd wordt.
Gewijzigd op 06/11/2014 14:29:16 door - Ariën -
 
Jeroen dj

Jeroen dj

06/11/2014 14:33:11
Quote Anchor link
- Aar - op 06/11/2014 14:27:58:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
<?php
$currentdata
= file_get_content($filename);
?>

Vervolgens plaats je deze als eerste als je de data verschrijft.

Moet niet moeilijk zijn als je even goed kijkt ;-)
Als ik me niet vergis moet je in je fopen() een "w+" gebruiken zodat het bestand
eerst geleegd wordt.


maar mijn log bestand moet niet geleegd worden?
en moet dit in mijn log pagina of het logmaakscript?
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
<?php
$currentdata
= file_get_content($filename);
?>
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

06/11/2014 14:36:48
Quote Anchor link
Als je hem niet leegt, komen de oude berichten er dubbel in te staan. Dus daarom pak je de huidige berichten die je tijdelijk in een variabele opslaat, de boel weer leegt, waarna je de nieuwe toevoegt en de oude (die je al in $currentdata had) er weer aanplakt.
 
Jeroen dj

Jeroen dj

06/11/2014 14:41:26
Quote Anchor link
- Aar - op 06/11/2014 14:36:48:
Als je hem niet leegt, komen de oude berichten er dubbel in te staan. Dus daarom pak je de huidige berichten die je tijdelijk in een variabele opslaat, de boel weer leegt, waarna je de nieuwe toevoegt en de oude (die je al in $currentdata had) er weer aanplakt.


Je kunt dit zeker niet in mijn script toevoegen? snap er namelijk niet al te veel van xd
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

06/11/2014 14:42:50
Quote Anchor link
In de functie moet je die regel toevoegen VOORDAT je de boel wegschrijft. Dan moet je als eerste $currentdata wegschrijven.
Gewijzigd op 06/11/2014 14:43:27 door - Ariën -
 
Jeroen dj

Jeroen dj

06/11/2014 14:45:37
Quote Anchor link
- Aar - op 06/11/2014 14:42:50:
In de functie moet je die regel toevoegen VOORDAT je de boel wegschrijft. Dan moet je als eerste $currentdata wegschrijven.


Het is niet dat ik alleen logs in het php bestand heb.
Ik heb hier een layout met html en hier word het letterlijk ondergedumpt
Met jou tip gaat hij de logs boven de layout posten?
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

06/11/2014 14:47:22
Quote Anchor link
Je zet toch geen layout in je logs.php?
 
Jeroen dj

Jeroen dj

06/11/2014 14:48:18
Quote Anchor link
- Aar - op 06/11/2014 14:47:22:
Je zet toch geen layout in je logs.php?

De log pagina mag er toch ook wel leuk uitzien?
Ik heb wel losse .css bestanden enzo hoor
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

06/11/2014 14:52:14
Quote Anchor link
Dan zou ik de logs apart opslaan, en die in de layout includeren.
Lijkt mij logischer.

Nu denk ik dat je het onnodig moeilijk maakt met je systeem.
Gewijzigd op 06/11/2014 14:52:30 door - Ariën -
 
Jeroen dj

Jeroen dj

06/11/2014 14:55:28
Quote Anchor link
- Aar - op 06/11/2014 14:52:14:
Dan zou ik de logs apart opslaan, en die in de layout includeren.
Lijkt mij logischer.

Nu denk ik dat je het onnodig moeilijk maakt met je systeem.


Het liefst laat ik alles zo aangezien alles nu goed werkt, behalve dat te logs dus onderaan komen, maar als dit te lastig is laat ik het wel zo :/
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

06/11/2014 14:57:29
Quote Anchor link
Laat eens een voorbeeld van je logfile zien, hoe deze met log en layout eruit ziet in +/- 30 regels tussen [code] en [/code]. Misschien dat ik een beter idee krijg.
Gewijzigd op 06/11/2014 14:58:12 door - Ariën -
 
Jeroen dj

Jeroen dj

06/11/2014 15:03:08
Quote Anchor link
- Aar - op 06/11/2014 14:57:29:


Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
<?php
session_start();
if(!isset($_SESSION['login']) || $_SESSION['login'] != 1 || $_SESSION['username'] != 'admin')
    header('Location: ../../../');
    
?>

<html>
<head>
<CENTER>
<style>
#myDiv {
    position:relative;
    left:;
    background-image: url(../../../images/test-background.jpg);
    margin:0 auto;
    overflow:auto;
    box-shadow: 0px 0px 15px 10px #040710;
}
</style>
<meta http-equiv="Content-Type" content="text/html; charset=iso-8859-1">
<title>Logs</title>
</head><br></br>
<center><div id="myDiv" name="myDiv" title="url" style="height:23px;width:650px;font-size:12pt;overflow:hidden;">
Current date: <a href="http://testdomain.local/date.php">http://testdomain.local/date.php</a></div>
<body>
</body>
</html>
<html><head>
<title>Log page</title>
<meta http-equiv="X-UA-Compatible" content="IE=edge">
<!-- these 3 lines are for the layout -->
<link rel="stylesheet" href="http://testdomain.local/css/font_base64-0.css" type="text/css" media="all" />
<link href="../../../css/styles-93.css" rel="stylesheet" />
<script src="http://testdomain.local/js/2_5_3_min-3.js"></script>

</style></head>

<body id="weblogin" class="weblogin en" itemscope itemtype="http://schema.org/WebPage">

<div class="messageBox">

<div id="myDiv" name="myDiv" title="Here are your logs" style="height:700px;width:450px;">

<center><h2>Here are your logs:</h2><hr><div id="uih" style="font-size:12pt;"><a>
<hr>
Gewijzigd op 06/11/2014 15:04:36 door Jeroen dj
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

06/11/2014 15:04:54
Quote Anchor link
Als ik het zo zie, dan kan je beter de logs in een apart txt-bestand opslaan, en die uitlezen in je layout.
Kan je met file() doen, en met foreach() doorlopen.
 
- SanThe -

- SanThe -

06/11/2014 15:09:00
Quote Anchor link
Van de html klopt niet veel.
 

Pagina: 1 2 volgende »



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.