Log script aanpassen

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Pagina: « vorige 1 2

Jeroen dj

Jeroen dj

06/11/2014 15:19:10
Quote Anchor link
dan word het hem niet jammer, ik snap niets van bestanden uitlezen met php.
 
PHP hulp

PHP hulp

14/05/2024 12:00:52
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

06/11/2014 15:24:19
Quote Anchor link
Er in verdiepen is niet zo heel lastig ;-)

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
<?php
$lines
= file("log.php");
foreach($lines as $line) {
    echo $line.PHP_EOL;
}

?>
 
Jeroen dj

Jeroen dj

06/11/2014 15:26:09
Quote Anchor link
- Aar - op 06/11/2014 15:24:19:
Er in verdiepen is niet zo heel lastig ;-)

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
<?php
$lines
= file("log.php");
foreach($lines as $line) {
    echo $line.PHP_EOL;
}

?>


snap er niets van sorry, toch bedankt voor je hulp
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

06/11/2014 15:29:23
Quote Anchor link
Wat snap je dan niet? Gelukkig zijn de functienamen in het PHP-blok klikbaar als je meer wilt weten over de werking ervan. Enige basiskennis over PHP is wel aanbevolen als je met PHP werkt.

Stel je eens voor dat je hosting PHP upgrade naar een nieuwe versie waarbij jij nog een verouderde functie gebruikt die niet meer werkt. Het zou zo maar kunnen. En dan moet het toch gefixt worden.
 
Jeroen dj

Jeroen dj

06/11/2014 15:41:38
Quote Anchor link
- Aar - op 06/11/2014 15:29:23:
Wat snap je dan niet? Gelukkig zijn de functienamen in het PHP-blok klikbaar als je meer wilt weten over de werking ervan. Enige basiskennis over PHP is wel aanbevolen als je met PHP werkt.

Stel je eens voor dat je hosting PHP upgrade naar een nieuwe versie waarbij jij nog een verouderde functie gebruikt die niet meer werkt. Het zou zo maar kunnen. En dan moet het toch gefixt worden.


Dat is waar, maar ik kan gewoon geen php or html coderen
Ik zoek altijd pre-made dingen en pas ze dan aan met hulp
Ik doe dit eigenlijks nooit dus ga me er niet diep in verdiepen :/
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

06/11/2014 15:56:40
Quote Anchor link
Totdat je een onveilig script te pakken hebt, en je site/server gehacked is.
Daarom raad ik iedereen aan om als hij wat met PHP gaat doen om toch even de basis te leren en ervoor te zorgend at je weet wat het script precies doet.
Gewijzigd op 06/11/2014 15:57:21 door - Ariën -
 
Jeroen dj

Jeroen dj

06/11/2014 15:58:32
Quote Anchor link
- Aar - op 06/11/2014 15:56:40:
Totdat je een onveilig script te pakken hebt, en je site/server gehacked is.
Daarom raad ik iedereen aan om als hij wat met PHP gaat doen om toch even de basis te leren en ervoor te zorgend at je weet wat het script precies doet.

Zo dom ben ik nou ook weer niet hoor,
Het is niet zo dat ik het copy paste en op me ftp gooi
Gewijzigd op 06/11/2014 15:58:53 door Jeroen dj
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

06/11/2014 16:06:10
Quote Anchor link
Wat jij wilt...
Het klinkt allen een beetje tegenstrijdig, want net gaf je aan dat je de foreach niet snapte.

Ik denk dat het probleem verder opgelost is?
Mocht je verder nog vragen hebben, dan horen we die wel.
Gewijzigd op 06/11/2014 16:08:35 door - Ariën -
 
Ozzie PHP

Ozzie PHP

06/11/2014 16:07:57
Quote Anchor link
Jeroen dj op 06/11/2014 15:41:38:
Dat is waar, maar ik kan gewoon geen php or html coderen
Ik zoek altijd pre-made dingen en pas ze dan aan met hulp
Ik doe dit eigenlijks nooit dus ga me er niet diep in verdiepen :/

Jeroen dj op 06/11/2014 15:58:32:
Zo dom ben ik nou ook weer niet hoor,
Het is niet zo dat ik het copy paste en op me ftp gooi

Je lijkt jezelf anders aardig tegen te spreken. Je kan niet coderen, wil je er niet in verdiepen... maar toch ben je niet zo dom om onveilige code te gebruiken. Dat is knap dat je dat kunt garanderen, terwijl je niet kunt coderen en je je er ook niet in wilt verdiepen. Het is alsof ik m'n auto bij de garage breng, de monteur aangeeft dat hij geen diploma en verstand van zaken heeft en er zich ook niet in wil verdiepen, maar vervolgens wel aan de slag gaat om m'n remmen te repareren. Rara, wat klopt er niet...
 
Jeroen dj

Jeroen dj

06/11/2014 16:09:34
Quote Anchor link
Ozzie PHP op 06/11/2014 16:07:57:
Je lijkt jezelf anders aardig tegen te spreken. Je kan niet coderen, wil je er niet in verdiepen... maar toch ben je niet zo dom om onveilige code te gebruiken. Dat is knap dat je dat kunt garanderen,


Ja dat kan ik :)
 
Ozzie PHP

Ozzie PHP

06/11/2014 16:13:06
Quote Anchor link
Jeroen dj op 06/11/2014 16:09:34:
Ja dat kan ik :)

Mooi, dan ga ik er vanuit dat je onze hulp niet meer nodig hebt en dat je zelf capabel genoeg bent om je eigen vragen te beantwoorden.

Succes.
 

Pagina: « vorige 1 2



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.