Login > 2x inloggen dan pas redirect

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

C# ontwikkelaar

Functie omschrijving Werk jij graag met C# en het .NET framework in een leuk familiebedrijf? Lees dan snel verder! Jouw takenpakket hierbij is: Je gaat maatwerk software ontwikkelen en softwareoplossingen creëren. Je gaat werken in een Microsoft omgeving (ASP.NET) en gebruikt daarnaast C# en MVC. Samen met het huidige IT team binnen deze organisatie verwerk je de wensen van de klant tot een (eind)product. Daarnaast optimaliseer je de bestaande software. Bedrijfsprofiel Deze organisatie is gevestigd in de omgeving van Best en is een echt familiebedrijf. Je komt te werken in een klein team van developers, die zich voornamelijk bezighouden met

Bekijk vacature »

Software Developer C# .NET

Functie omschrijving Software Developer C# .NET gezocht voor een dynamische organisatie! Ben jij net afgestudeerd of toe aan een volgende stap in je maatschappelijke carrière? Lees dan snel verder! Wij zijn op zoek naar een Software Developer die klaar is voor een nieuwe uitdaging en die een organisatie in de regio Houten wil versterken. Je werkt in deze functie aan verschillende projecten en gaat vaak op bezoek bij klanten. In deze functie kun je een grote mate van uitdaging, diversiteit en verantwoordelijkheid verwachten. Bedrijfsprofiel Waar kom je te werken? Je komt te werken bij een organisatie dat gespecialiseerd is in

Bekijk vacature »

Applicatieontwikkelaar Java EE

Bedrijfsomschrijving De IV- organisatie van de Belastingdienst is verantwoordelijk voor en verzorgt de ICT- voorzieningen. Het merendeel van de applicaties wordt op dit moment door de IV- organisatie zelf ontwikkeld, onderhouden en beheerd in het eigen data center. Naast de zorg voor continuïteit op de massale heffing- en inningsprocessen die plaatsvinden binnen een degelijke, stabiele omgeving, wordt er tevens volop gewerkt aan modernisering van het IV- landschap. Dit gebeurt deels intern door gebruik te maken van de expertise die intern aanwezig is, maar ook door het aantrekken van (kant-en-klaar) oplossingen en expertise uit de markt. Functieomschrijving De afdeling IV –

Bekijk vacature »

C++ Ontwikkelaar

Functieomschrijving Ben jij als software ontwikkelaar toe aan een nieuwe uitdaging? Dan zoeken wij jou! Voor het maken van de procesbesturingssoftware gebruiken onze projectteams een in C++ en C# geschreven tool. Dit is een gedistribueerd object framework wat alle kernfuncties biedt voor een procesautomatisering. Verder zullen jouw werkzaamheden o.a. bestaan uit: Ontwerpen, programmeren en testen van product aanpassingen; Analyseren van vragen en wensen van gebruikers en deze vertalen naar een functioneel ontwerp; Inzichtelijk maken van voortgang omtrent softwarewerkzaamheden, o.a. door middel van SCRUM; Continu toetsen van het effect van nieuwe releases op andere tools en processen; Implementeren van nieuwe product

Bekijk vacature »

Junior / Medior C# .NET ontwikkelaar in Brabants t

Bedrijfsomschrijving Ben jij een gepassioneerde C# .NET ontwikkelaar met een voorliefde voor hardware? Dan is dit de perfecte kans voor jou! Bij ons bedrijf krijg je de kans om deel uit te maken van een team van sociale en enthousiaste techneuten die er elke dag naar streven om onze eigen ontwikkelde software nog beter te maken. Het team van ongeveer 10 team medewerkers maakt zich hard om de interne processen gestroomlijnd te laten verlopen. Functieomschrijving Als lid van ons hechte en behulpzame team word je betrokken bij diverse projecten. Daarbij krijg je te maken met data-analyses, content en de logistieke

Bekijk vacature »

Front-end developer Consultancy in teamverband wer

Functie Het team bestaat uit User Experience designers, Data Scientists en Software Engineers. Momenteel zijn ze op zoek naar een ervaren Front-end of Fullstack developer die samen met de consultants aan de slag gaat om de business requirements te vertalen naar technische oplossingen. Los van het finetunen van extenties, help je bij het configureren van bijvoorbeeld een mobiel bankieren app. Hierin ben je van A tot Z betrokken en zie je bijvoorbeeld ook toe op de uitvoering van testen. Je expertise wordt optimaal benut en je krijgt verschillende kansen om deze uit te breiden door met verschillende innovatieve technologieën aan

Bekijk vacature »

Als Front-end developer bijdragen aan het onderwij

Functie Als front-end developer om je terecht in een team van goede en ervaren developers, en ga je werken aan de software die door miljoenen mensen gebruikt wordt. Je bent in staat om designs effectief te vertalen naar werkende feautures en hebt oog voor een goede UX van het product. Je staat voor clean code en goede documentatie. Je ziet toegevoegde waarde in het beoordelen van het werk van collega’s om zo samen te streven naar hoge kwaliteit software en code. Je dagelijkse werk bestaat uit het werken aan componenten in de Storybook. Het verbeteren en refactoren van de huidige

Bekijk vacature »

Back End Developer

Als Back End developer bij KUBUS houd je je bezig met het ontwikkelen van de (web)applicatie en services van BIMcollab. Je hebt een focus op de back end van onze software, daarvoor werken wij hoofdzakelijk met C# en .NET. Wij hanteren een full-stack benadering, wat betekent dat je naast de back-end ook meehelpt bij andere onderdelen van de code. Als softwarebedrijf bevindt KUBUS zich in een unieke positie. We bouwen aan onze eigen producten die wereldwijd door tienduizenden gebruikers worden gebruikt. Ons bedrijf heeft precies de juiste grootte: groot genoeg om echt impact te maken in de markt, maar klein

Bekijk vacature »

.NET Developer

Dit ga je doen Programmeren in .NET, Javascript & C# en ontwikkelen in Web Services, Windows Services en MS SQL Server; Zelfstandig verbanden maken Analyseren, testen, bugs fixen, reviewen en rapporteren; Juiste prioriteiten stellen en verantwoordelijkheid nemen; Op architectuur niveau meedenken; Af en toe klanten bezoeken. Hier ga je werken Voor onze relatie zijn wij opzoek naar een .NET ontwikkelaar met minimaal 3 jaar werkervaring. Je komt te werken in een groeiend bedrijf met betrokken collega's die zorgen voor een familiaire sfeer op de werkvloer. Als .NET ontwikkelaar word jij vanaf de eerste werkdag betrokken bij het gehele ontwikkelproces. De

Bekijk vacature »

Front-end Developer

Dit ga je doen Je komt in een DevOps-cultuur te werken waarbij je met je team werkt aan de front-end van diverse brand websites; Het ontwerpen van functionele en grafische ontwerpen die worden geïmplementeerd; Draagt zorg voor het maken van analyses; Je werkt nauw met je collega’s samen en geeft elkaar feedback en suggesties waar nodig; Het uitwerken van vraagstukken die afkomstig zijn van verschillende klanten; Hier ga je werken Deze marktleider op gebied van fietsen en fietservaring is gevestigd in twee provincies, verspreid over meerdere locaties. Jij zult voornamelijk in regio Joure aan de slag gaan. De organisatie doelt

Bekijk vacature »

Software Developer C++ en Perl

Ben je een slimme en enthousiaste universitair opgeleide bèta die graag bij een relatief klein softwarebedrijf wil werken waar de sfeer goed is en eigen inbreng gewaardeerd wordt? Wij, IntelliMagic in Leiden, ontwikkelen technisch hoogwaardige software op het gebied van IT infrastructuur performance analytics. Het type software zorgt voor intellectueel interessante uitdagingen. We ontwerpen de producten zelf en verkopen deze als off-the-shelf software aan grote bedrijven in Europa en de VS. Wij zoeken een ervaren C++ software engineer met kennis van Perl voor een van onze ontwikkelteams. Werkzaamheden Samen met de andere ontwikkelaars specificeren, ontwerpen en implementeren van nieuwe functionaliteit

Bekijk vacature »

Team Lead/ Lead developer gezocht (Hands-on, PHP,

Functie Als Team Lead ben je de leider van één van de ontwikkelteams binnen de organisatie. Je leidt als lead developer een goed draaiend team dat werkt aan complexe en duurzame applicaties en API’s. Vanuit je kennis en ervaring ben je in staat het grote plaatje te blijven overzien, en kritisch mee te denken over bijvoorbeeld de architectuur, maar ook de algehele aanpak binnen het project. Je laat je team niet alleen technisch goed functioneren maar ben ook betrokken bij het menselijke aspect. Zo weet jij je collega’s te motiveren en begeleiden in hun dagelijkse werk. Buiten het team ben

Bekijk vacature »

In-house .NET software developer

Functie omschrijving Ben jij op zoek naar een uitdagende in-house development functie? Maak jij graag hét verschil m.b.t. interne automatisering? Haal jij energie uit het automatiseren van processen voor je eigen collega's? Dan hebben wij de perfecte vacature voor je! Voor een gezellig Brabants familiebedrijf, zijn wij op zoek naar een .NET software developer. Je gaat in deze zelfstandige functie werken aan de ontwikkeling van eigen applicaties & en het koppelen van deze applicaties aan de ingekocht software. Jouw werkzaamheden zien er als volgt uit: Het management team signaleert behoeftes vanuit de business. Vervolgens worden deze behoeftes uitgewerkt en geprioriteerd.

Bekijk vacature »

Back-end Developer

Functieomschrijving Heb jij kort geleden je HBO ICT Informatica diploma in ontvangst mogen nemen? Of heb je een aantal jaar ervaring als Software Developer en ben je klaar voor een nieuw hoofdstuk in jouw carrière? Voor een gewaardeerde werkgever in de regio van Goirle zijn wij op zoek naar een junior/medior Back-end Developer met affiniteit met MS Acess. Samen met een vooruitstrevend team ben je verantwoordelijk voor het ontwikkelen van maatwerk software voor hun klanten. Je hebt kennis of ervaring van SQL en affiniteit met MS Acess. Je bent klantvriendelijk en flexibel ingesteld en vindt het leuk om klanten te

Bekijk vacature »

Integratie Developer / Architect

Dit ga je doen Als Integratie Developer / Architect binnen deze organisatie krijg je echt de kans om impact te maken. De organisatie is groeiende maar houdt een corporate cultuur buiten de deur. Heb je een goede business case: zorg voor goede argumentatie en ga ervoor! Geen stroperig beslissingsproces dat jouw ideeën in de weg staat! Enkele van jouw taken: Je ontwerpt en ontwikkelt nieuwe integraties met behulp van interne tools (Boomi) of externe partners; Je vertaalt functionele specificaties naar technische oplossingen; Je denkt mee over strategische ontwikkelingen op het gebied van applicatie integratie; Je voert regie op leveranciers en

Bekijk vacature »
Marvin H

Marvin H

10/01/2010 12:48:00
Quote Anchor link
Ik heb een login script gemaakt, het probleem is alleen dat als na het invullen van het form en controle van de gegevens de pagina niet automatisch redirect naar de index.php. Ik gebruik hiervoor een location header. Als ik dan voor de tweede keer inlog werkt het wel. Iemand een oplossing?

De HTML code staat nu ook in php, dit omdat ik de ?> heb weggehaald, zodat het op het forum makkelijker te lezen is :P

*** LOGIN.PHP ***

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
<?php
// CONTROLE OF ER AL EEN SESSION BESTAAT
session_start();
$sessie = explode(";", $_SESSION['cmssession']);
if($sessie[1] == $_SERVER['REMOTE_ADDR']) {
header( 'Location:index.php');
}

    <
html>
    <
title>Aanmelden</title>
    <
body>
    <
b>Aanmelden:</b><br><br>
    <
form action="" method="post">
      <
table width="350" border="0">
        <
tr>
          <
td>Gebruikersnaam:</td>
          <
td><input type="text" name="username" size="35"></td>
        <
/tr>
        <
tr>
          <
td>Wachtwoord:</td>
          <
td><input type="password" name="password" size="35"></td>
        <
/tr>
        <
tr>
          <
td>&nbsp;</td>
          <
td><input type="Submit" value="Aanmelden"></td>
        <
/tr>
      <
/table>
    <
input type="hidden" name="check" value="1">
    <
/form>
    <
/body>
    <
/html>

if ($_POST["check"] == "1" && (!empty($_POST["username"]) && $_POST["password"]))
    {

        $username=htmlspecialchars(stripslashes($_POST["username"]));
        $password=htmlspecialchars(stripslashes($_POST["password"]));
        $ip=$_SERVER['REMOTE_ADDR'];
        
        include_once 'includes/dbconnect.php';
        
        $password1 = sha1('cms!5as?'.$password);
        $sqllogincheck = mysql_query("select count(*) from _cmsuser where username = '$username' and password = '$password1'") or die(mysql_error());        
        
        $results = mysql_result($sqllogincheck, "0");  
        
        if ($results == 0){
        echo "<font color='red'>Gebruikersnaam en/of wachtwoord niet correct.</font>";
        }

        
        else
        {
        $_SESSION['cmssession'] = $username.';'.$ip;
        header( 'Location:index.php');
        }

include_once 'includes/dbclose.php';
    }

?>
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Marvin H
 
PHP hulp

PHP hulp

25/04/2024 14:46:58
 
Gerben Jacobs

Gerben Jacobs

10/01/2010 13:17:00
Quote Anchor link
Waarschijnlijk is het omdat sessies pas op een volgende pagina (of pagaina refresh) actief zijn.

Het beste kan je gewoon een boolean maken die kijkt of je wel of niet de juiste invoergegevens hebt verzonden. En dan die boolean gebruiken om A) sessie's te zetten en B) vervolgens een header() roepen.
 
Joren de Wit

Joren de Wit

10/01/2010 13:20:00
Quote Anchor link
@Gerben: als je goed kijkt, doet hij dat ook gewoon...

Het probleem zit hem er alleen in dat die header() van regel 53 nooit uitgevoerd zal worden aangezien er al output (HTML) naar de browser verzonden is. Die regel zou dus ook een 'headers already sent' foutmelding op moeten leveren.

De oplossing: verplaats alle php logica naar het begin van je script en echo de output pas helemaal op het einde.

ps. En zorg er tijdens het testen voor dat de error_reporting instelling op de hoogste stand staat:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
<?php
error_reporting(E_ALL);
?>
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Joren de Wit
 
Marvin H

Marvin H

10/01/2010 13:43:00
Quote Anchor link
Blanche schreef op 10.01.2010 13:20:
@Gerben:
als je goed kijkt, .....

De oplossing: verplaats alle php logica naar het begin van je script en echo de output pas helemaal op het einde.

ps. En zorg er tijdens het testen voor dat de error_reporting instelling op de hoogste stand staat:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
<?php
error_reporting(E_ALL);
?>


Heb nu alle PHP bovenaan gezet, zonder dat er nog een HTML code boven staat, echter werkt het nog niet...
 
Marvin H

Marvin H

10/01/2010 13:47:00
Quote Anchor link
Had in een htaccess php error uitstaan, nu aangezet... krijg inderdaad header foutmeldingen...

Notice: Undefined index: cmssession in /var/www/g6055/white-it.nl/HTML/cms/login.php on line 6

Notice: Undefined offset: 1 in /var/www/g6055/white-it.nl/HTML/cms/login.php on line 7

Notice: A session had already been started - ignoring session_start() in /var/www/g6055/white-it.nl/HTML/cms/login.php on line 25

Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /var/www/g6055/white-it.nl/HTML/cms/login.php:6) in /var/www/g6055/white-it.nl/HTML/cms/login.php on line 27


Heb nu de onderstaande code....

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
<?php
error_reporting(E_ALL);

// CONTROLE OF ER AL EEN SESSION BESTAAT
session_start();
$sessie = explode(";", $_SESSION['cmssession']);
if($sessie[1] == $_SERVER['REMOTE_ADDR']) {
header( 'Location:index.php');
}


if ($_POST["check"] == "1" && (!empty($_POST["username"]) && $_POST["password"]))
    {

        $username=htmlspecialchars(stripslashes($_POST["username"]));
        $password=htmlspecialchars(stripslashes($_POST["password"]));
        $ip=$_SERVER['REMOTE_ADDR'];
        
        include_once 'includes/dbconnect.php';
        
        $password1 = sha1('cms!5as?'.$password);
        $sqllogincheck = mysql_query("select count(*) from _cmsuser where username = '$username' and password = '$password1'") or die(mysql_error());        
        
        $results = mysql_result($sqllogincheck, "0");  
        
        if ($results == 1){
        session_start();
        $_SESSION['cmssession'] = $username.';'.$ip;
        header( 'Location:index.php');
        }

        
        else
        {
        echo "<font color='red'>Gebruikersnaam en/of wachtwoord niet correct.</font>";
        }

        include_once 'includes/dbclose.php';
    }


    <
html>
    <
title>Aanmelden</title>
    <
body>
    <
b>Aanmelden:</b><br><br>
    <
form action="" method="post">
      <
table width="350" border="0">
        <
tr>
          <
td>Gebruikersnaam:</td>
          <
td><input type="text" name="username" size="35"></td>
        <
/tr>
        <
tr>
          <
td>Wachtwoord:</td>
          <
td><input type="password" name="password" size="35"></td>
        <
/tr>
        <
tr>
          <
td>&nbsp;</td>
          <
td><input type="Submit" value="Aanmelden"></td>
        <
/tr>
      <
/table>
    <
input type="hidden" name="check" value="1">
    <
/form>
    <
/body>
    <
/html>

?>
 
Joren de Wit

Joren de Wit

10/01/2010 13:58:00
Quote Anchor link
De header already sent foutmeldingen worden veroorzaakt door de twee foutmeldingen die eerder gegeven worden. Los die dus eerst op en de overige foutmeldingen zullen ook verdwijnen...
 
Marvin H

Marvin H

10/01/2010 14:04:00
Quote Anchor link
Blanche schreef op 10.01.2010 13:58:
De header already sent foutmeldingen worden veroorzaakt door de twee foutmeldingen die eerder gegeven worden. Los die dus eerst op en de overige foutmeldingen zullen ook verdwijnen...


DAMN... heb het gevonden, komt door de dbconnect.php... hier stonden na het sluiten van de php ?> nog twee lege regels... :S

maar goed hij doet het nu :P
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Marvin H
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.