login system error

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Pagina: « vorige 1 2 3 volgende »

10/06/2010 19:22:08
Quote Anchor link
Ob_ troep weglaten.
Nergens voor nodig en maakt de boel traag.
mysql_connect("$host", "$username", "$pass")or die("cannot connect");
De variabelen tussen quotes heeft geen nut, kost tijd om te tikken en is ietsiepietsie trager.
Die is ook nergens voor nodig. Je kunt nog steeds een pagina laten zien dat er wat mis is gegaan. Wees vriendelijk voor je gebruikers.
$myusername=$_POST['myusername'];
$mypassword=$_POST['mypassword'];
$gameid=$_POST['gameid'];
Onnodig variabelen kopiëren.
$myusername = stripslashes($myusername);
$mypassword = stripslashes($mypassword);
$gameid = stripslashes($gameid);
Zet magic quotes uit.
$myusername = mysql_real_escape_string($myusername);
$mypassword = mysql_real_escape_string($mypassword);
$gameid = mysql_real_escape_string($gameid);
Hier pas variabelen kopiëren.
$sql="SELECT * FROM $tbl_name WHERE username='$myusername' and pass='$mypassword' and game_id='$gameid'";
Variabelen buiten quotes, geef ook aan wat je wilt selecteren van de database, dat is netter, en het voorkomt fouten (want nu zeg je in principe dat je gewoon alles wilt hebben, dus de database mag ook dingen weglaten, want hij wordt niet expliciet gevraagd).
$_SESSION['pass'] = $mypassword;
Haal dat password weg uit de sessie. Je hebt het niet meer nodig. Het is slecht. En wellicht ook gevaarlijk.
Gewijzigd op 10/06/2010 19:29:47 door
 
PHP hulp

PHP hulp

28/04/2024 11:05:01
 
- SanThe -

- SanThe -

10/06/2010 19:26:06
Quote Anchor link
$Vars buiten quotes halen.
Bouw foutafhandeling in.
Gebruik geen ob_.... functions, dat is nergens voor nodig.
 
Mar groen

mar groen

10/06/2010 20:49:12
Quote Anchor link
Quote:
$myusername=$_POST['myusername'];
$mypassword=$_POST['mypassword'];
$gameid=$_POST['gameid'];
Onnodig variabelen kopiëren.
$myusername = stripslashes($myusername);
$mypassword = stripslashes($mypassword);
$gameid = stripslashes($gameid);
Zet magic quotes uit.
$myusername = mysql_real_escape_string($myusername);
$mypassword = mysql_real_escape_string($mypassword);
$gameid = mysql_real_escape_string($gameid);
Hier pas variabelen kopiëren.


die snap ik niet

wat ik ook niet snap = Zet magic quotes uit. < wat is dat?

de rest heb ik uitgevoert

we komen denk ik ietsje dichterbij het antwoord...

het saved nog steeds Geen vars. naar de session.
Gewijzigd op 10/06/2010 20:51:28 door mar groen
 

10/06/2010 21:03:21
Quote Anchor link
Zoals ik zei, op die plek hoef je dus geen variabelen te kopiëren, want je kunt overal in je script $_POST gebruiken. Pas later, waar je dus weer eens die mysql_real_escape_string over die gekopieerde variabelen doet zou je ze pas hoeven te kopiëren. Je kunt dus de mysql_real_escape_string gewoon over die $_POSt waarden heen doen.
Verder bedoelde ik magic quotes, als je iets verder had gekeken had je dat vast wel gevonden.
 
Mar groen

mar groen

10/06/2010 21:43:37
Quote Anchor link
hier vat ik dus
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
$myusername = stripslashes($_POST['myusername']);
$mypassword = stripslashes($_POST['mypassword']);
$gameid = stripslashes($_POST['gameid']);
$myusername = mysql_real_escape_string($myusername);
$mypassword = mysql_real_escape_string($mypassword);
$gameid = mysql_real_escape_string($gameid);
op is dit goed want mn script doet het wel gewoon. zonder errors

maar nog steeds stuurt hij NIETS door.. dus weet iemand de oplossing?

tevens terug over die mysql querry u zegt dat het niet goed is. wel komt er op neer dat hij nu controleerd of alle data (username,pass,gameid) of die combinatie bestaat/correct is zo niet of het is verspreid dan is het geen 1 row dus dan klopt het niet en doet hij niets anders Registreert hij de vars naar de sessie cookie en redirect hij naar login succes. maar ergens ertussen in gaat het goed fout aangezien hij de Vars NIET registreerd
Gewijzigd op 10/06/2010 21:46:41 door mar groen
 
- SanThe -

- SanThe -

10/06/2010 21:54:35
Quote Anchor link
SanThe Nvt op 10/06/2010 19:26:06:
Bouw foutafhandeling in.


Hoe weet jij of de query's wel gelukt zijn?
 
Mar groen

mar groen

10/06/2010 22:06:12
Quote Anchor link
zit al fouthandeling in. aangezien ik al 3x eerder een mysql probleem had. ik heb alleen niet de hele code hier neergezet sorry voor misverstand
kijk :

<php
$sql="SELECT * FROM $tbl_name WHERE username='$myusername' and pass='$mypassword' and game_id='$gameid'";
if (!$result=mysql_query($sql)){
trigger_error(mysql_error().'<br />In query: '.$sql);
}
else
{
?>
 
Mar groen

mar groen

10/06/2010 22:09:33
Quote Anchor link
in de login_succes krijg ik omdat de vars NIET gesaved zijn dit

Notice: Undefined variable: _SESSION in /home/mmuziek/public_html/klanten/gmforce.co.cc/login_success.php on line 7

duidelijk toch? weeten jullie nu hoe ik dit oplos of komen er nog meer opschoon tips?
sorry als dit bruut klinkt maar ben al 17 uur met dit probleem continue bezig en hier schiet het ook niet op

ps. vraag niet naar baan/school/vrienden want die heb ik als autist helemaal NIET.
 
- SanThe -

- SanThe -

10/06/2010 22:17:37
Quote Anchor link
Dan mist session_start() waarschijnlijk.
 
Mar groen

mar groen

10/06/2010 23:08:58
Quote Anchor link
ok ik heb nu overal session start toegevoegt (check.php checklogin.php login_succes.php)

nu gaat hij eindelijk door naar de panel en op de panel

Warning: session_start() [function.session-start]: Cannot send session cache limiter - headers already sent (output started at /home/mmuziek/public_html/klanten/gmforce.co.cc/users/142423/index.php:7) in /home/mmuziek/public_html/klanten/gmforce.co.cc/users/142423/check.php on line 2

ik weet wat dit betekent geen eerdere output. maar dan is het probleem ik gebruik een site editor (studio webdesign4pro) om mn site te maken die export het HTML.

en ik zou niet weten hoe ik Check.php include op de allerbovenste rij, iemand een idee?
Gewijzigd op 10/06/2010 23:18:06 door mar groen
 
- SanThe -

- SanThe -

10/06/2010 23:18:21
Quote Anchor link
Als je met sessions wilt werken dan moet je altijd session_start() aan het begin van je script hebben staan.
 
Mar groen

mar groen

10/06/2010 23:25:01
Quote Anchor link
ok die snap ik nu.
maar dit niet
nu staat er in elke panel pagina
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<?php include"check.php"; ?>

helemaal Bovenaan de pagina eerste lijn van de pagina en dan nog

Warning: session_start() [function.session-start]: Cannot send session cache limiter - headers already sent (output started at /home/mmuziek/public_html/klanten/gmforce.co.cc/users/142423/blist.php:1) in /home/mmuziek/public_html/klanten/gmforce.co.cc/users/142423/check.php on line 2

ik ga hiervan grommen. wat is er nu weer mis hier is mijn Blist.php:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
109
110
111
112
113
114
115
116
117
118
119
120
121
122
123
124
125
126
127
128
129
130
131
132
133
134
135
136
137
138
139
140
141
142
143
144
145
146
147
148
149
150
151
152
153
154
155
156
157
158
159
160
161
162
163
164
165
166
167
168
169
170
171
172
173
174
175
176
177
178
179
180
181
182
183
184
185
186
187
188
189
190
191
192
193
194
195
196
197
198
199
200
201
202
<?php include "check.php"; ?>
<!DOCTYPE HTML PUBLIC "-//W3C//DTD HTML 4.01 Transitional//EN">
<html lang="nl">
<head>
<meta http-equiv="Content-Type" content="text/html; charset=UTF-8">
<meta name="Generator" content="Serif WebPlus 11.0">
<title>buyers list</title>
<?php include "check.php"; ?>
<style type="text/css">
<!--
body {margin: 0px; padding: 0px;}
a:link {color: #2c3651;}
a:visited {color: #1f5b8b;}
a:hover {color: #2c3651;}
a:active {color: #2c3651;}
-->
</style>
<script type="text/javascript"><!--
var blankSrc = "wpscripts/blank.gif";
--></script>
<script src="wpscripts/jspngfix.js" type="text/javascript"></script>
<script src="wpscripts/jsRollover.js" type="text/javascript">
</script>
<script type="text/javascript">
<!--
PPImgInit('tg_9','wpimages/wpc401ab65.png','wpimages/wp463b5423.png','','',0,0);
//-->
</script>
</head>

<body text="#000000" style="background: #ffffff url(wpimages/wp50b44e11.png); background-position: top center; text-align:center; height:1000px;">
<div style="background: transparent; position:relative;width:750px;height:1000px;margin-left:auto;margin-right:auto;">
<div style="position:absolute; left:0px; top:0px; width:255px; height:29px;">
    <map id="map0" name="map0">
        <area shape="rect" coords="0,0,251,30" href="index.php" alt="">
    </map>
    <img src="wpimages/wp3d8937bb.png" width="255" height="29" border="0" id="tg_8" name="tg_8" title="" alt="" onload="OnLoadPngFix()" usemap="#map0"></div>
<div style="position:absolute; left:69px; top:28px; width:621px; height:972px;">
    <map id="map1" name="map1">
        <area shape="rect" coords="0,0,177,2" href="index.php" alt="">
    </map>
    <img src="wpimages/wp507025cf.png" width="621" height="972" border="0" id="qs_140" name="qs_140" title="" alt="" onload="OnLoadPngFix()" usemap="#map1"></div>
<div style="position:absolute; left:543px; top:787px; width:207px; height:213px;">
    <img src="wpimages/wp7d13729b.png" width="207" height="213" border="0" id="pic_2" name="pic_2" title="" alt="" onload="OnLoadPngFix()"></div>
<div style="position:absolute; left:102px; top:52px; width:556px; height:732px;">
    <div id="frag_2" style="text-align:left;">
    <<html><head><link href="style.css" rel="stylesheet" type="text/css"></head></html>
            <?php
            error_reporting(E_ALL);
            ini_set('display_errors', 'On');
                /*
                    Place code to connect to your DB here.
                */

                include('gconfig.php');    // include your code to connect to DB.
                mysql_connect("$host", "$username", "$pass")or die("cannot connect");
                mysql_select_db("$db")or die("DB not working");
            
                        //your table name
                
                // How many adjacent pages should be shown on each side?

                $adjacents = 3;
                
                  
                $query = "SELECT COUNT(*) as num FROM Keygen";
                if (!$total_pages = mysql_fetch_array(mysql_query($query)))
                {

                trigger_error(mysql_error().'<br />In query: '.$query);
                }

                else
                {
                $total_pages = $total_pages['num'];
                
                /* Setup vars for query. */
                $targetpage = "blist.php";     //your file name  (the name of this file)
                $limit = 8;                                 //how many items to show per page
                $page = $_GET['page'];
                if($page)
                    $start = ($page - 1) * $limit;             //first item to display on this page
                else
                    $start = 0;                                //if no page var is given, set start to 0
                
                /* Get data. */

                $sql1 = "SELECT mykey, ip FROM Keygen WHERE gameid='$gameid' LIMIT $start, $limit";
                if (!$result5 = mysql_query($sql1)){
                trigger_error(mysql_error().'<br />In query: '.$sql1);
                }

                else
                {
                
            
                
                /* Setup page vars for display. */
                if ($page == 0) $page = 1;                    //if no page var is given, default to 1.
                $prev = $page - 1;                            //previous page is page - 1
                $next = $page + 1;                            //next page is page + 1
                $lastpage = ceil($total_pages/$limit);        //lastpage is = total pages / items per page, rounded up.
                $lpm1 = $lastpage - 1;                        //last page minus 1
                
                /*
                    Now we apply our rules and draw the pagination object.
                    We're actually saving the code to a variable in case we want to draw it more than once.
                */

                $pagination = "";
                if($lastpage > 1)
                {
    
                    $pagination .= "<div class=\"pagination\">";
                    //previous button
                    if ($page > 1)
                        $pagination.= "<a href=\"$targetpage?page=$prev\">« previous</a>";
                    else
                        $pagination.= "<span class=\"disabled\">« previous</span>";    
                    
                    //pages    
                    if ($lastpage < 7 + ($adjacents * 2))    //not enough pages to bother breaking it up
                    {    
                        for ($counter = 1; $counter <= $lastpage; $counter++)
                        {

                            if ($counter == $page)
                                $pagination.= "<span class=\"current\">$counter</span>";
                            else
                                $pagination.= "<a href=\"$targetpage?page=$counter\">$counter</a>";                    
                        }
                    }

                    elseif($lastpage > 5 + ($adjacents * 2))    //enough pages to hide some
                    {
                        //close to beginning; only hide later pages
                        if($page < 1 + ($adjacents * 2))        
                        {

                            for ($counter = 1; $counter < 4 + ($adjacents * 2); $counter++)
                            {

                                if ($counter == $page)
                                    $pagination.= "<span class=\"current\">$counter</span>";
                                else
                                    $pagination.= "<a href=\"$targetpage?page=$counter\">$counter</a>";                    
                            }

                            $pagination.= "...";
                            $pagination.= "<a href=\"$targetpage?page=$lpm1\">$lpm1</a>";
                            $pagination.= "<a href=\"$targetpage?page=$lastpage\">$lastpage</a>";        
                        }

                        //in middle; hide some front and some back
                        elseif($lastpage - ($adjacents * 2) > $page && $page > ($adjacents * 2))
                        {

                            $pagination.= "<a href=\"$targetpage?page=1\">1</a>";
                            $pagination.= "<a href=\"$targetpage?page=2\">2</a>";
                            $pagination.= "...";
                            for ($counter = $page - $adjacents; $counter <= $page + $adjacents; $counter++)
                            {

                                if ($counter == $page)
                                    $pagination.= "<span class=\"current\">$counter</span>";
                                else
                                    $pagination.= "<a href=\"$targetpage?page=$counter\">$counter</a>";                    
                            }

                            $pagination.= "...";
                            $pagination.= "<a href=\"$targetpage?page=$lpm1\">$lpm1</a>";
                            $pagination.= "<a href=\"$targetpage?page=$lastpage\">$lastpage</a>";        
                        }

                        //close to end; only hide early pages
                        else
                        {
                            $pagination.= "<a href=\"$targetpage?page=1\">1</a>";
                            $pagination.= "<a href=\"$targetpage?page=2\">2</a>";
                            $pagination.= "...";
                            for ($counter = $lastpage - (2 + ($adjacents * 2)); $counter <= $lastpage; $counter++)
                            {

                                if ($counter == $page)
                                    $pagination.= "<span class=\"current\">$counter</span>";
                                else
                                    $pagination.= "<a href=\"$targetpage?page=$counter\">$counter</a>";                    
                            }
                        }
                    }

                    
                    //next button
                    if ($page < $counter - 1)
                        $pagination.= "<a href=\"$targetpage?page=$next\">next »</a>";
                    else
                        $pagination.= "<span class=\"disabled\">next »</span>";
                    $pagination.= "</div>\n";        
                }

                ?>

                <?php
                while($row5 = mysql_fetch_array($result5, MYSQL_ASSOC))
            {

                echo "<center>registration key :{$row5['mykey']} </center><br>" .
                     "<center>buyers email : {$row5['ip']} </center><br><br>";
            }
            }
            }

            
               ?>

            
            <?=$pagination?>
    </div></div>
<div style="position:absolute; left:260px; top:928px; width:230px; height:65px;">
    <a href="exportexel.php" onMouseOut="PPImgAction('out','tg_9')" onMouseOver="PPImgAction('over','tg_9')"><img src="wpimages/wpc401ab65.png" width="230" height="65" border="0" id="tg_9" name="tg_9" title="" alt="Export." onload="OnLoadPngFix()"></a></div>
<div style="position:absolute; left:0px; top:916px; width:254px; height:84px;">
    <div id="frag_4" style="text-align:left;">
    
    </div></div>
</div>
</body>
</html>
ziet iemand hier de fout ( voor ref) check.php
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
<?php
session_start();
if(!isset($_SESSION['name'])){
header("location:../main_login.php");
}

else
{
}

?>
 
- SanThe -

- SanThe -

10/06/2010 23:27:58
Quote Anchor link
Zelf even kijken kan ook geen kwaad. Regel 1 en dan nog een keer op regel 8. Dat gaat uiteraard fout want er is output voor regel 8.
 
Mar groen

mar groen

11/06/2010 10:39:08
Quote Anchor link
sorry die zag ik zelf niet was zo kwaat dat het maar niet wou lukken

maar nu heb ik die verwijderd en nog steeds hetzelfde probleem

Warning: session_start() [function.session-start]: Cannot send session cache limiter - headers already sent (output started at /home/mmuziek/public_html/klanten/gmforce.co.cc/users/142423/index.php:1<<lijn1!) in /home/mmuziek/public_html/klanten/gmforce.co.cc/users/142423/check.php on line 2
 
Mar groen

mar groen

11/06/2010 11:02:12
Quote Anchor link
dit gebeurt op Alle panel paginas..
 
Jelmer -

Jelmer -

11/06/2010 12:02:31
Quote Anchor link
Wat staat er als aller eerste karakter in index.php? Is dat een < gevolgd door ?, of is dat een enter, newline, spatie, whatever dat niet een < is?
 
Mar groen

mar groen

11/06/2010 12:45:15
Quote Anchor link
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
<?php include "check.php"; ?>
<!DOCTYPE HTML PUBLIC "-//W3C//DTD HTML 4.01 Transitional//EN">
<html lang="nl">
<head>
<meta http-equiv="Content-Type" content="text/html; charset=UTF-8">
<meta name="Generator" content="Serif WebPlus 11.0.6.030">
<title>Gmforce panel</title>
<style type="text/css">
<!--
body {margin: 0px; padding: 0px;}
a:link {color: #2c3651;}
a:visited {color: #1f5b8b;}
a:hover {color: #2c3651;}
a:active {color: #2c3651;}
.Standaard-P
        {
        margin:0.0px 0.0px 0.0px 0.0px; text-align:left; font-weight:400;
        }
.Standaard-C
        {
        font-family:"Verdana", sans-serif; font-size:16.0px;
        line-height:1.13em;
        }
-->
</style>
<script type="text/javascript"><!--


en dan gaat hij nog wel even door..
 
- SanThe -

- SanThe -

11/06/2010 13:32:59
Quote Anchor link
Welke editor gebruik je?
Open je code eens in Kladblok en sla het van daaruit op.
 
Mar groen

mar groen

11/06/2010 13:46:29
Quote Anchor link
SanThe Nvt op 11/06/2010 13:32:59:
Welke editor gebruik je?
Open je code eens in Kladblok en sla het van daaruit op.


heb ik gedaan en ik zei al

studio webdesign pro

ik heb deze code er ZELF ingeplakt
via notepad++

heeft nu nietmand enig oplossing?
Gewijzigd op 11/06/2010 17:07:56 door mar groen
 
Mar groen

mar groen

11/06/2010 22:22:37
Quote Anchor link
volgensmij is het hier vastgelopen...
dus evenals de wat gevorderen weten Niet wat er scheeld?
 

Pagina: « vorige 1 2 3 volgende »



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.