login system error

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Pagina: « vorige 1 2 3

- SanThe -

- SanThe -

11/06/2010 22:33:26
Quote Anchor link
Bumpen wordt niet op prijs gesteld.
 
PHP hulp

PHP hulp

27/04/2024 19:19:29
 
Mar groen

mar groen

11/06/2010 22:54:21
Quote Anchor link
wat is bumpen?
 
- SanThe -

- SanThe -

11/06/2010 23:02:21
Quote Anchor link
Mar groen op 11/06/2010 22:54:21:
wat is bumpen?


Binnen 24 uur twee (of meer) keer achter elkaar posten in je eigen topic zonder dat er iemand anders heeft gepost. Wil je toch iets posten gebruik dan de edit-knop.
 
Mar groen

mar groen

11/06/2010 23:14:51
Quote Anchor link
o ok maar waarom reacheert er niemand meer eerst helpte er veel mensen en nu lijkt het stil te zijn gelopen?
 
Piet Verhagen

Piet Verhagen

11/06/2010 23:28:50
Quote Anchor link
Omdat er toch echt iets voor session_start(); staat. Een spatie of een newline of wat dan ook. En dan kun je wel zeggen dat het niet zo is, maar dan houd de discussie wel erg snel op ...
 
Mar groen

mar groen

12/06/2010 09:47:26
Quote Anchor link
das nu juist het punt piet.
er zijn geen spaties of texten of iets ervoor..
helemaal NIETS

als u in de scripts wilt kijken voor bewijs Kom dan gerust even kijken ik ga niet heel mn script prijsgeven op internet. this wel mijn werk (met jullie bug help)

ik begin nu voor dag 3 weer met het zoeken naar de fout.
maar toch vraag ik me steeds af waar het probleem nou is.

er zijn nergens spaties of enters of andere chars of zinnen

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
<?php
session_start(); < gaat hier dus om geen spaties ervoor te bekennen. toch?
if(!isset($_SESSION['name'])){
echo '<meta HTTP-EQUIV="REFRESH" content="0; url=../main_login.php">';
}

else
{
}

?>


of wat dacht je van de indexpagina zelf
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
<?php
include"check.php"; < hij include maar er zijn GEEn spaties
?>

<!DOCTYPE HTML PUBLIC "-//W3C//DTD HTML 4.01 Transitional//EN">
<html lang="nl">
<head>
<meta http-equiv="Content-Type" content="text/html; charset=UTF-8">
<meta name="Generator" content="Serif WebPlus 11.0.6.030">
<title>Gmforce panel</title>
<style type="text/css">
<!--
body {margin: 0px; padding: 0px;}
a:link {color: #2c3651;}
a:visited {color: #1f5b8b;}
a:hover {color: #2c3651;}
a:active {color: #2c3651;}
.Standaard-P
Gewijzigd op 12/06/2010 09:52:42 door mar groen
 
- SanThe -

- SanThe -

12/06/2010 10:21:51
Quote Anchor link
En wat is er te vinden vóór de
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<?php-tag?
 
Mar groen

mar groen

12/06/2010 10:40:17
Quote Anchor link
niets helemaal niets

rar1 index
rar2 check
schand niet mijn vertrouwen door het te publiseren overal.
Gewijzigd op 12/06/2010 10:44:45 door mar groen
 
- SanThe -

- SanThe -

12/06/2010 10:51:29
Quote Anchor link
Lees eens over bom character.
 
Jelmer -

Jelmer -

12/06/2010 11:14:05
Quote Anchor link
Dat je het niet kan zien, betekent niet dat het er niet is >:)
Afbeelding
 
- SanThe -

- SanThe -

12/06/2010 11:24:30
Quote Anchor link
@Jelmer: Geweldig zo'n scherp bewijs. Echt super.
 
Mar groen

mar groen

12/06/2010 11:32:23
Quote Anchor link
ik heb aan de hand van notepad++ de files opgeslagen als de zelfde versie Zonder BOM.

toch vind ik het raar weet nou nog steeds niet waar die BOM nou goed voor is?
Gewijzigd op 12/06/2010 11:54:00 door mar groen
 
Jelmer -

Jelmer -

12/06/2010 13:39:41
Quote Anchor link
Sommige programma's gebruiken zo'n BOM om te zien dat de inhoud van het bestand in UTF-8 gecodeerd is. UTF-8 is dan weer een indeling van bytes, een beschrijving van hoe je bijvoorbeeld het karakter é kan coderen in bytes, eentjes en nulletjes.
 
Mar groen

mar groen

12/06/2010 13:57:32
Quote Anchor link
ok
das duidelijk
 
Joost van der Meijden

Joost van der Meijden

12/06/2010 16:07:31
Quote Anchor link
@ Jelmer rrrr nice work :)
 

Pagina: « vorige 1 2 3



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.