Login

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Java/Kotlin Developer

Java/Kotlin Developer Ben jij een ervaren Java/Kotlin developer met een passie voor het automatiseren van bedrijfsprocessen? Wil je graag deelnemen aan uitdagende projecten bij aansprekende klanten? En ben je op zoek naar een professioneel, ambitieus en dynamisch bedrijf om je carrière verder te ontwikkelen? Kom dan ons team bij Ritense in Amsterdam versterken! Zo ziet de functie eruit: Als Java/Kotlin developer bij Ritense ben je verantwoordelijk voor de ontwikkeling en implementatie van applicaties die bedrijfsprocessen automatiseren, zodat onze klanten slimmer, efficiënter en klantgerichter kunnen werken. Als developer ben je in de lead en zorg je voor de correcte oplevering van

Bekijk vacature »

Oracle APEX developer

Wat je gaat doen: Als Oracle APEX ontwikkelaar bij DPA werk je samen met collega’s aan de meest interessante opdrachten. Je zult je ervaring met SQL, PL/SQL, JavaScript, HTML en CSS inzetten om wensen van opdrachtgevers te vertalen naar technische oplossingen. Je werk is heel afwisselend, omdat DPA zich niet beperkt tot een specifieke branche. Zo ben je de ene keer bezig binnen de zorgsector, de andere keer is dit bij de overheid. Wat we vragen: Klinkt goed? Voor deze functie breng je het volgende mee: Je hebt een hbo- of universitaire opleiding afgerond Je hebt 2 tot 5 jaar

Bekijk vacature »

Klein team zoekt grote fullstack .NET developer to

Bedrijfsomschrijving Deze werkgever is marktleider in de Benelux en is Europees ook al aardig aan de weg aan het timmeren. Ze voorzien technische winkels van apparatuur om producten een langer leven te geven. Hiermee reduceren ze flink wat CO2 uitstoot en dat is natuurlijk goed voor iedereen! IT speelt een belangrijke rol in de bedrijfsvoering en de applicaties zijn van goed niveau. Als fullstack .NET developer ga jij je bijdrage leveren aan het verder verbeteren van de applicaties en de interne processen. Ze zijn nu met ruim 50 medewerkers in totaal en de afdeling development bestaat uit een 5tal developers.

Bekijk vacature »

Senior PHP Developer

As a Senior PHP Developer at Coolblue, you ensure that our webshops work as optimal as possible and you choach other colleagues on the hard and soft skills. How do I become a Senior PHP Developer at Coolblue? As a PHP Developer you work together with other development teams to make our webshop work as optimal as possible and to make our customers happy. Although you are a PHP Developer, you are not averse to a little TypeScript or other technologies that might be used. Would you also like to become a PHP Developer at Coolblue? Read below if the

Bekijk vacature »

Ambitieuze medior developer

Wat je gaat doen: Heb jij al een paar jaar ervaring als developer maar wil jij naar the next level? In ons NextLevelDev Programma helpen wij jou om de volgende stap te zetten: een mooi programma aan trainingen op het gebied van Java, hippe frameworks, Agile/Scrum, OCP-certificering en optioneel: andere JVM-talen als Kotlin en Scala; Cloud (AWS, Azure, GCP) Soc Of beter nog, wat wil jij doen? Binnen DPA GEOS zijn we dan ook op zoek naar enthousiaste Java developers om ons development team te versterken. Als Java developer werk je in Agile/Scrum teams bij onze klanten en daarbij kun

Bekijk vacature »

Programmeur / Developer

Voor een familiebedrijf in Doetinchem, actief in de machinebouw voor de food-sector, zijn wij op zoek naar een programmeur / developer. In deze functie ben je werkzaam in een team van 5 medewerkers. Je werkzaamheden bestaan onder andere uit het verhelderen van requirements vanuit de opdrachtgever, de klant en de afdeling ontwikkeling. Je verricht haalbaarheidsstudies en werkt specificaties uit die je afstemt met de opdrachtgever. Je ontwerpt design in software en stemt af met je collega's. De huidige vision-systemen zijn geschreven in C software, welke draait op een CUDA platform. Je schrijft en codeert software en zal gaan testdraaien. Tot

Bekijk vacature »

Senior Software Developer C++

Vacature details Vakgebied: Software/IT Opleiding: Senior Vacature ID: 13342 Introductie Do you want to work for one of the most innovative companies located in the region of Eindhoven. Currently Due to growth we are looking for a Senior Software Developer. Our client is a high-tech company with international roots and can provide you with a challenging opportunity. Functieomschrijving Responsibilities: Design, develop, and maintain high-quality software applications in C++ Collaborate with other engineers, product managers, and stakeholders to understand requirements and develop solutions Write clean, maintainable, and efficient code Conduct thorough testing and debugging to ensure high-quality software Optimize applications for

Bekijk vacature »

Intern - Junior PHP ontwikkelaar in fris en jong t

Bedrijfsomschrijving Werk jij graag een in fris, flexibel en jong team? Bij ons ben jij vrij om te bepalen waar jij het liefst werkt en op de vrijdag komen wij gezellig bij elkaar op kantoor. Flexibiliteit en vrijheid zijn bij ons de norm en dat geeft jou de ruimte en energie om het beste uit jezelf te halen! Ons team bestaat uit vijf enthousiaste collega's die jou graag ondersteunen in zowel je persoonlijke als professionele ontwikkeling. Met twee ervaren Senior Developers als mentoren ben jij in goede handen. Wij zien onszelf als een vriendengroep die gezamenlijk werken aan iets moois

Bekijk vacature »

Back-end Developer

Functieomschrijving Voor een erkende werkgever in de regio van Middelburg zijn wij op zoek naar een enthousiaste PHP / Symfony Developer. Een ambitieus persoon die het gemotiveerde development team komt versterken met het realiseren van nieuwe en complexe projecten. Ben jij op zoek naar een baan met veel uitdaging binnen een snelgroeiend e-commerce bedrijf, waar je de tijd en ruimte krijgt voor professionele groei? Dit ga je doen: Je bent verantwoordelijk voor de beheer en ontwikkeling van de serviceportal in Symfony en de webshops in de tweede versie van Magento; Je houdt je bezig met het ontwikkelen van nieuwe functionaliteiten;

Bekijk vacature »

Back End Developer .NET

Dit ga je doen Ontwikkelen in C# .NET en werken aan nieuwbouw, uitbouw en onderhoud van de software (die communiceren met 68.000 sensoren, waardoor er meerdere miljoenen berichten per uur verwerkt worden); Samenwerken in Scrum Teams; Meewerken aan verschillende, uitdagende projecten; Werken met nieuwe technologieën en vrijheid krijgen om jezelf te ontwikkelen en door te groeien. Hier ga je werken Je komt als Developer te werken bij een organisatie die gespecialiseerd is in software die real-time wordt gebruikt. De software constateert waar werk moet worden uitgevoerd en de chauffeurs worden met een andere applicatie hierop geattendeerd. Ook wordt er direct

Bekijk vacature »

Front-end Developer

Do you want to work with the latest technologies on the development of new systems and applications? Create elegant interfaces using VueJS for thousands of users? Get moving and strengthen Nederlandse Loterij as a Front-end Developer. Thanks to your efforts, our services are always presented in style. As a Front-end Developer you are responsible for website development and improving customer experience based on data analyze. In this way, you directly contribute to a happy, healthy and sporty Netherlands. As a Front-end Developer you score by: Writing elegant, testable components without side-effects to provide functionality to the users Website development, adding

Bekijk vacature »

Medior Java developer

Wat je gaat doen: Of beter nog, wat wil jij doen? Binnen DPA GEOS zijn we dan ook op zoek naar enthousiaste Java developers om ons development team te versterken. Als Java developer werk je in Agile/Scrum teams bij onze klanten en daarbij kun je eventueel ook andere ontwikkelaars begeleiden in het softwareontwikkelproces. Verder draag je positief bij aan de teamgeest binnen een projectteam en je kijkt verder dan je eigen rol. Je gaat software maken voor verschillende opdrachtgevers in jouw regio. Je bent een professional die het IT-vak serieus neemt en kwaliteit levert. Je leert snel vanwege je diepgaande

Bekijk vacature »

NodeJS developer

Functie Als Fullstack developer kom je te werken in het ontwikkelteam. Je bent samen met je collega’s continu bezig om de software uit te breiden, maar hiernaast doe je onderzoek naar de inzet van nieuwe technieken, tools of bijvoorbeeld Machine Learning. Ze willen met hun software echt voorlopen op andere en toegevoegde waarde leveren voor de eindgebruiker. Mede hierom zijn ze erg benieuwd naar iemand zijn persoonlijkheid, of hij graag nieuwe dingen uitzoekt (Google!), en initiatief neemt. Qua technische kennis zoeken ze iemand die goed op de hoogte is van de nieuwste ontwikkelingen, daar zij nu ontwikkelen op NodeJs back-end,

Bekijk vacature »

C# .NET Developer

Functie omschrijving Wij zijn op zoek naar een C# .NET Developer voor een bedrijf in de omgeving van Utrecht! Wil jij werken voor een internationaal bedrijf waar je legio mogelijkheden krijgt als Software Ontwikkelaar? Grijp nu je kans! Je kunt een uitdagende rol gaan vervullen als C#.NET Developer binnen een internationaal bedrijf dat gevestigd is in omgeving van Utrecht. Je zult gaan samenwerken met collega's die over de hele wereld verspreid zitten. Dit bedrijf is zeer vooruitstrevend en werkt met de nieuwste technieken. Als C#.NET Developer ga jij je bezig houden met het volgende: Je blijft op de hoogte van

Bekijk vacature »

.NET developer

Functie As a .NET developer you start in a driven and diverse development team. Your team consists of 16 IT professionals, including 7 software engineers. Because your new employer is internationally active, there are also international IT professionals working in the IT department. As a result, the official language is English. As a team you are responsible for a new Cloud Native product. This product runs entirely in Azure with a Progress Database and various Azure Functions. In addition, this product has a JS front-end, a REST API system and a layer in C # .NET. The idea is therefore

Bekijk vacature »

Pagina: 1 2 volgende »

Johnny van der Laan

Johnny van der Laan

09/01/2007 21:24:00
Quote Anchor link
Ey hallo,

Net heb ik me aangemeld (via google hier opgekomen), maar
in ieder geval. Mijn vraag is dus graag wil ik een site maken
waarop mensen kunnen inloggen en dan hun eigen profiel hebben,
waarop ze hun foto kunnen plaatsten en eventueel blogs kunnen
schrijven / een kleine site kunnen maken. Mijn site staat al tot zover
online op http://www.houseofparty.tk/ hoop dat iemand mij hier bij kan
helpen. Heb een gratis webhost met FTP en Msqul. Denk dat ik dan ook
verstand moet hebben van een Msqul database. Als iemand mij hiermee
kan helpen zou ik dit zeer op prijs stellen. Als je een linkje hebt naar 1 of
ander tutorial of een tip kunt geven waarop ik moet zoeken zou ik dat
ook op prijs stellen.

Alvast bedankt :)
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Johnny van der Laan
 
PHP hulp

PHP hulp

10/05/2024 05:07:56
 
Johnny van der Laan

Johnny van der Laan

09/01/2007 21:36:00
Quote Anchor link
Als ik eerst alleen al een plek kon maken voor bezoekers op
mijn site waar men kan aanmelden en vervolgens inloggen met
alleen een profiel en gegevens zou ik ook al blij zijn.
 
Klaasjan Boven

Klaasjan Boven

09/01/2007 21:45:00
Quote Anchor link
Zoek eens op essetee.be naar een php tutorial

BTW het is mysql
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Klaasjan Boven
 
W W

W W

09/01/2007 22:31:00
Quote Anchor link
wanneer ga je aan het design werken dan!?
En met als die mogelijkheden ben je nog wel even druk.
Dat stem je niet zo 1,2,3 op elkaar af!

Probeer anders eerst een loginsysteem te krijgen.
En daarna pas verder uitbreiden!
Zo ben ik nu ook bezig!

mvg Pepijn
 
Johnny van der Laan

Johnny van der Laan

09/01/2007 23:19:00
Quote Anchor link
Wat is er met het design ik zelf vindt het snel overzichtlijk.
Wat bedoel je er precies mee?

Bedankt voor jullie reacties http://www.html-site.nl/inlog-registratiescript.php hier heb ik een mooie tutorial gevondein.
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Johnny van der Laan
 
Niels Janssen

Niels Janssen

10/01/2007 12:16:00
Quote Anchor link
Hij bedoelt dat het ontwerp schuwlelijk is... er zit totaal geen samenhang in, je menu is dubbel... Kleuren passen totaal niet bij elkaar... probeer eens wat ontwerpen van andere mensen te bekijken en haal alsjeblieft zo snel mogelijk die bewegende gifjes en flash animatie weg!! brr ik krijg er nachtmerries van...

Een paar tips: Gebruik geen frames en/of tabellen maar CSS (http://www.w3schools.com/css/). Gebruik een programma om je kleuren op elkaar af te stemmen (http://www.colorschemer.com/). Kies 1 lettertype uit en gebruik alleen dat lettertype, bij voorkeur iets anders dan Times New Roman. Dit "<body bgcolor="black" text="white">" soort dingen moet in de CSS komen maar daar lees je wel over. En wit op zwarte text is moeilijker te lezen dan zwart op wit, denk daar aan.
 
Crispijn -

Crispijn -

10/01/2007 15:31:00
Quote Anchor link
Verder: Ik zie dat je al wel phpbb hebt geïnstalleerd op je site. Hier moet je ook voor inloggen, althans, daar kun je voor kiezen. Je kan prima gebruik maken van dit inlogsyteem voor alle andere features op je site.

Succes ermee!
 
Johnny van der Laan

Johnny van der Laan

11/01/2007 17:01:00
Quote Anchor link
Dank jullie wel voor de reacties, nu heb ik vandaag een ebook gedownload
over php. Heb een simpele pagina gemaakt maar hij geeft niet weer
wat hij zo moeten weergeven. Ja sorry, ik begin net en dus weet ik er nog
eigenlijk helemaal niks van hier is de link van de site:

http://www.freewebs.com/backtwobasic/House/phptest.php
 
W W

W W

11/01/2007 17:32:00
Quote Anchor link
Je gebruikt freewebs, en volgens mij kan die geen php.
Lycos daarintegen ondersteunt wel php en mysql.
Misschien daar even een accountje aanmaken?
 
Johnny van der Laan

Johnny van der Laan

12/01/2007 02:03:00
Quote Anchor link
Denk toch wel dat Freewebs dat ondersteunt :

http://www.freewebs.com/backtwobasic/Inlog%20systeem/index.php
 
W W

W W

12/01/2007 02:06:00
Quote Anchor link
als freewebs dat ondersteund had je dat bovenste stuk niet gezien!

ik denk dat dit eerder wat oor je is.

Edit:

link gefixt
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door W W
 
Johnny van der Laan

Johnny van der Laan

12/01/2007 02:08:00
Quote Anchor link
Registreren - nieuwe e-mail accountstap 1/2 :| ???
 
- SanThe -

- SanThe -

12/01/2007 02:12:00
Quote Anchor link
Ik zie gewoon de code. Geen phpondersteuning zo te zien.
 
Johnny van der Laan

Johnny van der Laan

12/01/2007 02:14:00
 
- SanThe -

- SanThe -

12/01/2007 02:15:00
Quote Anchor link
En ik zie bij alletwee de code.
 
W W

W W

12/01/2007 02:16:00
Quote Anchor link
ja, en wat zit er achter deur nummertje 2? :O
waarschijnlijk je url maken etc etc.

kijk anders even hier!
 
Johnny van der Laan

Johnny van der Laan

12/01/2007 02:16:00
Quote Anchor link
@SanThe: Raar dat ik het dan anders zie :S

@pepijn: Maar waarom krijg ik een link door voor een email accont?

Kan niet vinden waar ik dan een host kan aanmaken.
 
W W

W W

12/01/2007 02:17:00
Quote Anchor link
@Johnny, waarom doe je dit?

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
<?php
    session_start ();
    $_SESSION = array ();
    session_destroy ();
?>
 
Johnny van der Laan

Johnny van der Laan

12/01/2007 02:25:00
Quote Anchor link
Achter deur 2 zat niks bijzonderds, de andere link werkte wel en heb me
inmiddels aangemeld.

:$ Ben een beginner, en had deze code gedownload om te kijken of het werkt. Zelf ben ik het nog aan het leren maar zo te zien aan de hand van
1e script zie ik alleen tekst / misschien dat dit ook komt omdat het niet
ondersteunt wordt (aldus jullie ;) ).
 
W W

W W

12/01/2007 02:34:00
Quote Anchor link
om te testen of php werkt kun je beter dit gebruiken:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
<?php

echo "hello world!";

?>


omdat je van

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
<?php
    session_start ();
    $_SESSION = array ();
    session_destroy ();
?>


niks kan zien, dit zijn namelijk acties
 
Johnny van der Laan

Johnny van der Laan

12/01/2007 02:40:00
Quote Anchor link
Als ik deze code gebruik:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
<?php
$site_title
= "PHP Recipes";
$bg_color = "white";
$user_name="Chef Luigi";
?>



<html>
<head>
<title><? print $site_title; ?></title>
</head>
<body bgcolor="<? print $bg_color; ?>" >
<?php
print "PHP Recipes | ".date(F d, Y")." <br> Greetings, $user_name! <br>"; ?>

</body>
</html>


Krijg ik de volgende foutmelding:

Parse error: parse error in /data/members/free/tripod/nl/j/u/s/justik86/htdocs/phptest.php on line 14

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
<?php

echo "hello world!";

?>


Deze code werkt wel zonder fouten.
 

Pagina: 1 2 volgende »



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.