Login

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Medior/Senior Software Developers gezocht in de Ra

Functie Op dit moment staan er posities open voor de volgende functies: Front-end, Back-End & Fullstack software developer. Als Front-End software developer werk je met JavaScript en de bijbehorende technologieën zoals TypeScript, Angular, React, Vue en Svelte. Als Back-End software developer ben je bezig in NodeJS en doe je dit met behulp van AWS, NoSQL, REST en GraphQL. Je krijgt leuke en uitdagende opdrachten met een gemiddelde duur van anderhalf jaar. Hier werk je in een team met andere IT’ers aan het ontwikkelen en verbeteren van software. Je wordt begeleid door een accountmanager die fungeert als jouw aanspreekpunt. Het team

Bekijk vacature »

Back-end .NET Developer

Functie omschrijving C# / .NET Developer gezocht voor een dynamische organisatie in de regio Houten! Voor een leuke organisatie in de regio Houten zijn wij op zoek naar een Back-end developer die klaar is voor een nieuwe uitdaging. In deze functie werk jij aan verschillende projecten en ga je vaak bij klanten op bezoek. Binnen deze functie kun je een grote mate van uitdaging, diversiteit en verantwoordelijkheid treffen. Bedrijfsprofiel Waar ga je werken? Het bedrijf waar je gaat werken is gespecialiseerd in het ontwerpen en implementeren van procesautomatisering en procesinformatisering. Zij doen dit onder andere voor de (petro)chemie, pharma, infra,

Bekijk vacature »

C# Ontwikkelaar

Functie omschrijving We are looking for a dutch native speaker Wil jij graag aan de slag als C# ontwikkelaar en jouw skills verder ontwikkelen? Zoek niet verder! Als C# ontwikkelaar ga je aan de slag met de volgende taken: (verdere) ontwikkeling van de software voor de interne processen binnen een .net omgeving; optimaliseren van de dataprocessing; ontwerpen en implementeren van zowel desktop- als web-programmatuur; ontwikkeling van tools ten behoeve van consultants en klanten. Bedrijfsprofiel Deze organisatie is gevestigd in de regio van Den Bosch. Zij ontwikkelen business intelligence software voor een specifieke branche. Dit houdt in dat zij dashboards ontwikkelen

Bekijk vacature »

Junior .NET developer

Functie Als junior .NET developer start jij in een development team met twee ervaren software ontwikkelaars. Jouw persoonlijke ontwikkeling is voor ons erg belangrijk en jij gaat dan ook meelopen met onze Senior .NET ontwikkelaar die jou met zijn kennis en ervaring een goede begeleiding kan aanbieden. Als team zijn jullie verantwoordelijk voor het schrijven van software voor onze toonaangevende Automatiseringssystemen. Jij gaat aan de slag met de onderhoud van de kernsoftware, ondersteund de software van derden door het gebruik van onze webservices en als team zijn jullie verantwoordelijk voor het ontwikkelen van onze backend oplossingen. Wij maken op dit

Bekijk vacature »

Software Developer

Dit ga je doen Je bent verantwoordelijk voor de warehouse applicatie die een integratie heeft met de PLC laag; Je ontwikkelt in C#/.Net; Je werkt mee aan de migratie naar .NET 6; Je bent verantwoordelijk voor het ontwikkelen van interfaces en het visualiseren van componenten; Je denkt mee over het design voor business oplossingen; Je bent verantwoordelijk voor het testen van de gebouwde oplossing. Hier ga je werken Voor een internationale organisatie in de transport zijn wij momenteel op zoek naar een Software Developer. Zij zijn wereldwijd de grootste speler en lopen voorop met het automatiseren van alle processen van

Bekijk vacature »

Lasrobotprogrammeur/operator

Heb je interesse in trekkers en beschik je overvlijmscherpse precisie? Solliciteer dan op deze vacature! Als Lasoperator ben je vooral bezig met het maken van nieuwe lasrobotprogramma’s en het optimaliseren van bestaande programma’s, zowel online als offline (incl. het bedienen van de Lasrobots). Daarnaast draag je bij aan een optimaal rendement van de las robots. Verder heb je de volgende werkzaamheden: Het meewerken als operator c.q. Robotlassen niveau 2 (van complexe samenstellingen/halffabricaten), het om- en instellen van de diverse stations van lasmallen (productdragers), het afwerken van laswerk (verwijderen lasspetters en oxiden), het bewaken van de machineplanning (op bewerkingen) incl. de

Bekijk vacature »

E-Identity Developer met Projectleider Kwaliteiten

Functieomschrijving Voor de kamer van koophandel zijn we op zoek naar een E-Identity developer met projectleider kwaliteiten. Voor deze opdracht zoekt KVK een Informatieanalist met Technisch Projectleider en ICT developer kwaliteiten, met kennis van E-identity. We zoeken in de breedte en niet specifiek in de diepte qua skillset. Een Junior Projectmanager, een Junior Informatieanalist, een Junior Developer (full stack), een Junior Designer en een Junior ICT architect ineen, met een sterk gevoel van stakeholder management en planning vaardigheden. Door de internationale setting, én de realisatie van ontsluiting van en naar basisregisters toe zijn wij op zoek naar enige ervaring binnen

Bekijk vacature »

SAP ABAP Developer

Dit ga je doen Software ontwikkeling met behulp van o.a. ABAP, Sapscript en Smartforms Maatwerk development op SAP ECC 6.0, in de toekomst S/4 HANA Samenwerken met Business Analisten die functioneel en technisch ontwerpen aanleveren Testen van opgeleverde software Bugfixing Ondersteuning van eindgebruikers Hier ga je werken Onze klant, een internationaal gevestigd productiebedrijf dat mensen blij maakt, is ter versterking op zoek naar een ABAP Developer voor hun SAP team. Het team van 4 mensen verzorgt de ontwikkeling van maatwerk voor de SAP omgeving waar wordt gewerkt met modules SD, FI/CO, PM en MM. Momenteel draait het bedrijf op SAP

Bekijk vacature »

Robot Programmeur

In het kort Drie redenen waarom deze vacature uniek is! Programmeren van zelflerende robots Werken op kantoor en testen in de bedrijfshal Je krijgt verantwoordelijkheid, vrijheid en je mag werken naar eigen inzicht De organisatie Hier ga je aan de slag Een bedrijf dat innovatieve robottoepassingen ontwerpt en bouwt voor onder andere de staal industrie, energie- bouw- en agrarische sector. De robots die vaak in combinatie met diverse randapparatuur geleverd worden vormen een totaaloplossing voor de klant. Dit zijn klanten over de hele wereld, van België en Duitsland tot China, India, maar ook in Nederland. Projecten waar momenteel aan wordt

Bekijk vacature »

Fasttrack learning & development voor Java dev

Wat je gaat doen: Wij zoeken enthousiaste en ambitieuze junior en medior ontwikkelaars die toe zijn aan de volgende stap in hun carrière. Wij helpen je op je pad naar senior ontwikkelaar door ons fasttrack learning en development programma. Na een kort en intensief programma ga jij aan de slag bij klanten van DPA. Daarnaast krijg je veel ruimte om je te ontwikkelen als persoon en als specialist. De eerste maand gaan we aan de slag om je certificeringen te behalen waaronder OCP (Oracle Certified Professional). Daarnaast nemen we een deepdive in Spring Boot. Ook laten we je kennismaken met

Bekijk vacature »

Junior Software Developer

Functie omschrijving Wij zijn op zoek naar een Junior Software Developer .NET, C# voor een gaaf bedrijf in de omgeving van Utrecht! Sta jij aan het begin van je carrière en heb je net je HBO of WO-diploma in de richting van ICT of Techniek mogen ontvangen? En heb jij grote affiniteit met software development? Lees dan snel verder! Voor een opdrachtgever in de omgeving van Utrecht, zijn wij op zoek naar een Junior Software Developer. Werk jij graag aan verschillende projecten en ga je graag klanten op bezoek? Dan is dit de ideale functie voor jou! Binnen deze functie

Bekijk vacature »

Software Developer

Bij een bedrijf in de machinebouw, regio Roosendaal, zijn we op zoek naar een: Software Developer Waar ga je werken? Onze opdrachtgever is gespecialiseerd in de grondverzetmachines. Al meer dan 50 jaar leveren ze zowel nationaal als internationaal diverse machines. Het is een familiebedrijf met een informele werksfeer. Wat ga je doen? Als Software Developer je verantwoordelijk voor: - Je werkt voortdurend aan oplossingen voor het op afstand bewaken en besturen van oogstmachines; - Het visualiseren van gegevens in rapporten, apps of andere formaten; - Voorspellend machineonderhoud; - Taakplanning; - Je schrijft aangepaste plug-ins om gegevens te importeren of exporteren

Bekijk vacature »

Belastingdienst - Freelance Applicatieontwikkelaar

Startdatum: 01.06.2023 Richttarief: €65,00 - €75,00 Duur van de opdracht: 6 maanden Uren per week: 36 Taal: Nederlands vereist! Gelieve in het Nederlands te solliciteren. Hybride. Kantoordagen in Utrecht, incidenteel in Apeldoorn Functieomschrijving: De afdeling IV – Generieke Voorzieningen – Interactie Online is onderdeel van de keten Interactie. De missie van de keten is: “het faciliteren van de interactie met alle burgers, bedrijven en hun vertegenwoordigers om hen in staat te stellen aan hun fiscale verplichtingen te voldoen en aanspraak te maken op hun rechten.” De afdeling Interactie Online heeft een belangrijke bijdrage binnen deze keten. Dit door het ontwikkelen

Bekijk vacature »

Medior Java developer (fullstack)

Wat je gaat doen: Of beter nog, wat wil jij doen? Binnen DPA GEOS zijn we dan ook op zoek naar enthousiaste Java developers om ons development team te versterken. Als Java developer werk je in Agile/Scrum teams bij onze klanten en daarbij kun je eventueel ook andere ontwikkelaars begeleiden in het softwareontwikkelproces. Verder draag je positief bij aan de teamgeest binnen een projectteam en je kijkt verder dan je eigen rol. Je gaat software maken voor verschillende opdrachtgevers in jouw regio. Je bent een professional die het IT-vak serieus neemt en kwaliteit levert. Je leert snel vanwege je diepgaande

Bekijk vacature »

Senior .NET Developer I goed salaris en deels thui

Bedrijfsomschrijving Mijn opdrachtgever is al ruim 20 jaar een gevestigde naam in de wereld van software ontwikkeling, met drie kantoren in de Randstad, waaronder Alphen aan den Rijn. Zij richten zich op het bouwen van IT-oplossingen die ervoor zorgen dat de productiviteit van klanten te allen tijden optimaal is. Hiervoor neemt jouw nieuwe werkgever het volledige ontwikkelproces tot haar rekening; van het eerste gesprek om de klantwensen in kaart te brengen, tot aan het uiteindelijke onderhoud van de opgeleverde oplossing. In totaal werken er inmiddels bijna 200 gemotiveerde IT-ers binnen deze organisatie. De gemiddelde leeftijd ligt rond de 35. Het

Bekijk vacature »

Pagina: 1 2 volgende »

Johnny van der Laan

Johnny van der Laan

09/01/2007 21:24:00
Quote Anchor link
Ey hallo,

Net heb ik me aangemeld (via google hier opgekomen), maar
in ieder geval. Mijn vraag is dus graag wil ik een site maken
waarop mensen kunnen inloggen en dan hun eigen profiel hebben,
waarop ze hun foto kunnen plaatsten en eventueel blogs kunnen
schrijven / een kleine site kunnen maken. Mijn site staat al tot zover
online op http://www.houseofparty.tk/ hoop dat iemand mij hier bij kan
helpen. Heb een gratis webhost met FTP en Msqul. Denk dat ik dan ook
verstand moet hebben van een Msqul database. Als iemand mij hiermee
kan helpen zou ik dit zeer op prijs stellen. Als je een linkje hebt naar 1 of
ander tutorial of een tip kunt geven waarop ik moet zoeken zou ik dat
ook op prijs stellen.

Alvast bedankt :)
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Johnny van der Laan
 
PHP hulp

PHP hulp

27/04/2024 16:25:33
 
Johnny van der Laan

Johnny van der Laan

09/01/2007 21:36:00
Quote Anchor link
Als ik eerst alleen al een plek kon maken voor bezoekers op
mijn site waar men kan aanmelden en vervolgens inloggen met
alleen een profiel en gegevens zou ik ook al blij zijn.
 
Klaasjan Boven

Klaasjan Boven

09/01/2007 21:45:00
Quote Anchor link
Zoek eens op essetee.be naar een php tutorial

BTW het is mysql
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Klaasjan Boven
 
W W

W W

09/01/2007 22:31:00
Quote Anchor link
wanneer ga je aan het design werken dan!?
En met als die mogelijkheden ben je nog wel even druk.
Dat stem je niet zo 1,2,3 op elkaar af!

Probeer anders eerst een loginsysteem te krijgen.
En daarna pas verder uitbreiden!
Zo ben ik nu ook bezig!

mvg Pepijn
 
Johnny van der Laan

Johnny van der Laan

09/01/2007 23:19:00
Quote Anchor link
Wat is er met het design ik zelf vindt het snel overzichtlijk.
Wat bedoel je er precies mee?

Bedankt voor jullie reacties http://www.html-site.nl/inlog-registratiescript.php hier heb ik een mooie tutorial gevondein.
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Johnny van der Laan
 
Niels Janssen

Niels Janssen

10/01/2007 12:16:00
Quote Anchor link
Hij bedoelt dat het ontwerp schuwlelijk is... er zit totaal geen samenhang in, je menu is dubbel... Kleuren passen totaal niet bij elkaar... probeer eens wat ontwerpen van andere mensen te bekijken en haal alsjeblieft zo snel mogelijk die bewegende gifjes en flash animatie weg!! brr ik krijg er nachtmerries van...

Een paar tips: Gebruik geen frames en/of tabellen maar CSS (http://www.w3schools.com/css/). Gebruik een programma om je kleuren op elkaar af te stemmen (http://www.colorschemer.com/). Kies 1 lettertype uit en gebruik alleen dat lettertype, bij voorkeur iets anders dan Times New Roman. Dit "<body bgcolor="black" text="white">" soort dingen moet in de CSS komen maar daar lees je wel over. En wit op zwarte text is moeilijker te lezen dan zwart op wit, denk daar aan.
 
Crispijn -

Crispijn -

10/01/2007 15:31:00
Quote Anchor link
Verder: Ik zie dat je al wel phpbb hebt geïnstalleerd op je site. Hier moet je ook voor inloggen, althans, daar kun je voor kiezen. Je kan prima gebruik maken van dit inlogsyteem voor alle andere features op je site.

Succes ermee!
 
Johnny van der Laan

Johnny van der Laan

11/01/2007 17:01:00
Quote Anchor link
Dank jullie wel voor de reacties, nu heb ik vandaag een ebook gedownload
over php. Heb een simpele pagina gemaakt maar hij geeft niet weer
wat hij zo moeten weergeven. Ja sorry, ik begin net en dus weet ik er nog
eigenlijk helemaal niks van hier is de link van de site:

http://www.freewebs.com/backtwobasic/House/phptest.php
 
W W

W W

11/01/2007 17:32:00
Quote Anchor link
Je gebruikt freewebs, en volgens mij kan die geen php.
Lycos daarintegen ondersteunt wel php en mysql.
Misschien daar even een accountje aanmaken?
 
Johnny van der Laan

Johnny van der Laan

12/01/2007 02:03:00
Quote Anchor link
Denk toch wel dat Freewebs dat ondersteunt :

http://www.freewebs.com/backtwobasic/Inlog%20systeem/index.php
 
W W

W W

12/01/2007 02:06:00
Quote Anchor link
als freewebs dat ondersteund had je dat bovenste stuk niet gezien!

ik denk dat dit eerder wat oor je is.

Edit:

link gefixt
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door W W
 
Johnny van der Laan

Johnny van der Laan

12/01/2007 02:08:00
Quote Anchor link
Registreren - nieuwe e-mail accountstap 1/2 :| ???
 
- SanThe -

- SanThe -

12/01/2007 02:12:00
Quote Anchor link
Ik zie gewoon de code. Geen phpondersteuning zo te zien.
 
Johnny van der Laan

Johnny van der Laan

12/01/2007 02:14:00
 
- SanThe -

- SanThe -

12/01/2007 02:15:00
Quote Anchor link
En ik zie bij alletwee de code.
 
W W

W W

12/01/2007 02:16:00
Quote Anchor link
ja, en wat zit er achter deur nummertje 2? :O
waarschijnlijk je url maken etc etc.

kijk anders even hier!
 
Johnny van der Laan

Johnny van der Laan

12/01/2007 02:16:00
Quote Anchor link
@SanThe: Raar dat ik het dan anders zie :S

@pepijn: Maar waarom krijg ik een link door voor een email accont?

Kan niet vinden waar ik dan een host kan aanmaken.
 
W W

W W

12/01/2007 02:17:00
Quote Anchor link
@Johnny, waarom doe je dit?

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
<?php
    session_start ();
    $_SESSION = array ();
    session_destroy ();
?>
 
Johnny van der Laan

Johnny van der Laan

12/01/2007 02:25:00
Quote Anchor link
Achter deur 2 zat niks bijzonderds, de andere link werkte wel en heb me
inmiddels aangemeld.

:$ Ben een beginner, en had deze code gedownload om te kijken of het werkt. Zelf ben ik het nog aan het leren maar zo te zien aan de hand van
1e script zie ik alleen tekst / misschien dat dit ook komt omdat het niet
ondersteunt wordt (aldus jullie ;) ).
 
W W

W W

12/01/2007 02:34:00
Quote Anchor link
om te testen of php werkt kun je beter dit gebruiken:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
<?php

echo "hello world!";

?>


omdat je van

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
<?php
    session_start ();
    $_SESSION = array ();
    session_destroy ();
?>


niks kan zien, dit zijn namelijk acties
 
Johnny van der Laan

Johnny van der Laan

12/01/2007 02:40:00
Quote Anchor link
Als ik deze code gebruik:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
<?php
$site_title
= "PHP Recipes";
$bg_color = "white";
$user_name="Chef Luigi";
?>



<html>
<head>
<title><? print $site_title; ?></title>
</head>
<body bgcolor="<? print $bg_color; ?>" >
<?php
print "PHP Recipes | ".date(F d, Y")." <br> Greetings, $user_name! <br>"; ?>

</body>
</html>


Krijg ik de volgende foutmelding:

Parse error: parse error in /data/members/free/tripod/nl/j/u/s/justik86/htdocs/phptest.php on line 14

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
<?php

echo "hello world!";

?>


Deze code werkt wel zonder fouten.
 

Pagina: 1 2 volgende »



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.