Login

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Ontwikkelaar MS Dynamics 365 Projecten

Samengevat: Deze werkgever is de kwaliteitsdienst in de tuinbouwsector. Ben jij een ervaren ontwikkelaar? Heb jij ervaring met Ms Dynamics 365 BC? Vaste baan: Ontwikkelaar Ms Dynamics 365 BC ICT MBO 3.500 - 5.000 Ontwikkelaar Ms Dynamics 365 BC Ons bedrijf bewaakt en bevordert de kwaliteit van producten, processen en ketens in de tuinbouw. Wij kenmerken zich door openheid, ruimte voor initiatief, collegialiteit en zelfontplooiing. Deze werkgever is een veelzijdige organisatie. Je werkt voor de eigen IT organisatie. Zij werken met moderne technologie en staan open voor innovatie. Functie: Voor de vacature als Ontwikkelaar Ms Dynamics 365 BC Roelofarendsveen MBO

Bekijk vacature »

Senior Software developer PHP

Functie Jij als senior PHP ontwikkelaar komt te werken in 1 van onze SCRUM teams. Momenteel werken er zo’n 30 developers binnen onze organisatie Jij gaat de brug zijn tussen het bouwen van verschillende functionaliteiten binnen onze applicaties en deze vervolgens te integreren in onze centrale hub. Je start je dag om 9 uur met een stand up en dan pak je je taken op voor de dag. Een greep van jouw taken zijn: – Het bedenken en uitbouwen van features binnen de verschillende applicaties – Onderhouden van CI/CD pipelines – Bezighouden met Security & Privacy Eisen • Minimaal 4

Bekijk vacature »

.NET developer

Klaar voor een nieuwe uitdaging? Welke technologieën gaan schuil achter de dagelijkse energievoorziening? Als senior .NET developer bij Kenter maak jij samen met je team het verschil, zowel voor de interne organisatie als voor eindklanten. Samen bouwen jullie aan innovatieve dienstverlening met behulp van de nieuwste technologieën en tools. Het is een functie met veel vrijheid, goede arbeidsvoorwaarden én je draagt jouw steentje bij aan de energietransitie. Klinkt dit als iets voor jou? Lees dan verder of solliciteer direct! Wat ga je doen als senior .NET developer? Als senior .NET developer bij Kenter (onderdeel van Alliander) ben je van onschatbare

Bekijk vacature »

Medior Java developer (fullstack)

Wat je gaat doen: Of beter nog, wat wil jij doen? Binnen DPA GEOS zijn we dan ook op zoek naar enthousiaste Java developers om ons development team te versterken. Als Java developer werk je in Agile/Scrum teams bij onze klanten en daarbij kun je eventueel ook andere ontwikkelaars begeleiden in het softwareontwikkelproces. Verder draag je positief bij aan de teamgeest binnen een projectteam en je kijkt verder dan je eigen rol. Je gaat software maken voor verschillende opdrachtgevers in jouw regio. Je bent een professional die het IT-vak serieus neemt en kwaliteit levert. Je leert snel vanwege je diepgaande

Bekijk vacature »

PHP Software Developer

Functie omschrijving PHP Software Developer gezocht! Voor een organisatie in de regio Zeist die zich bezighoud met het verbeteren van de medicatieveiligheid zoeken wij een Software Developer. In deze functie zijn wij op zoek naar een slimme en enthousiaste Developer die interesse heeft in farmacie, logistiek en ICT. Daarnaast beschik je over een goed analytisch vermogen en ben je van nature gestructureerd en resultaatgericht. Je moet in deze functie daadkrachtig, flexibel en communicatief goed zijn. Je verantwoordelijkheden bestaan uit: Object georiënteerd programmeren; Werken in een scrumteam aan de ontwikkeling van een medicatiebewakingssysteem; Meedenken over de mogelijkheden en onmogelijkheden van projecten;

Bekijk vacature »

PHP Developer - Draag bij aan de maatschappij!

Bedrijfsomschrijving Wil jij als applicatieontwikkelaar deel uitmaken van een gedreven ontwikkelteam en werken aan innovatieve producten? Dan hebben wij dé uitdaging voor jou! Wij zijn op zoek naar een enthousiaste collega die samen met ons de technische ondergrond van onze producten verder wil ontwikkelen met behulp van PHP. Met jouw expertise geef je de finishing touch aan onze producten om jezelf steeds opnieuw weer te verrassen. Functieomschrijving Bij ons staan innovatie en creativiteit centraal. Wij zijn op zoek naar een enthousiaste PHP ontwikkelaar die nieuwe ideeën en inzichten kan inbrengen en daarmee zichzelf en het team verder kan laten groeien.

Bekijk vacature »

Senior .NET Developer I goed salaris en deels thui

Bedrijfsomschrijving Mijn opdrachtgever is al ruim 20 jaar een gevestigde naam in de wereld van software ontwikkeling, met drie kantoren in de Randstad, waaronder Alphen aan den Rijn. Zij richten zich op het bouwen van IT-oplossingen die ervoor zorgen dat de productiviteit van klanten te allen tijden optimaal is. Hiervoor neemt jouw nieuwe werkgever het volledige ontwikkelproces tot haar rekening; van het eerste gesprek om de klantwensen in kaart te brengen, tot aan het uiteindelijke onderhoud van de opgeleverde oplossing. In totaal werken er inmiddels bijna 200 gemotiveerde IT-ers binnen deze organisatie. De gemiddelde leeftijd ligt rond de 35. Het

Bekijk vacature »

Frontend Developer

Functieomschrijving Voor de NIPV zijn wij opzoek naar een Frontend Developer. Als Frontend Developer ga jij aan de slag om dashboards te bouwen vanuit het datawarehouse. Dit stelt NIPV in staat om snel en eenvoudig bij correcte bedrijfsvoeringsinformatie te kunnen. Je ontwikkelt dashboards in PowerBI, publiceert en onderhoud die, verzameld en verwerkt feedback in overleg met het ontwikkelteam. Naast dashboards ontwikkel en onderhoud je een datamodel in Excel waarmee adviseurs, controllers en analisten in staat worden gesteld om de gegevens uit de dashboards te raadplegen en anders te filteren of bepaalde gegevens nader te verfijnen, zodat verdiepende vragen kunnen worden

Bekijk vacature »

Low Code Developer voor o.a. overheidsprojecten!

Bedrijfsomschrijving Wil jij ook behoren tot de specialist in Low Code? Dan zou ik zeker aanraden om verder te lezen. Deze organisatie is ooit opgericht door twee studenten en is inmiddels uitgegroeid tot een serieuze werkgever met een groot aanzien op Low Code projecten. De sfeer is echter niet veranderd, er heerst een informele sfeer met een open deuren beleid, en hierin mag de eigen bar natuurlijk niet ontbreken. Momenteel maakt deze organisatie een flinke groei door en hier kan jij natuurlijk niet bij ontbreken. Daarom ben ik op zoek naar Low Code Developers met een degelijke technische achtergrond. Kennis

Bekijk vacature »

Medior Java developer (fullstack)

Wat je gaat doen: Of beter nog, wat wil jij doen? Binnen DPA GEOS zijn we dan ook op zoek naar enthousiaste Java developers om ons development team te versterken. Als Java developer werk je in Agile/Scrum teams bij onze klanten en daarbij kun je eventueel ook andere ontwikkelaars begeleiden in het softwareontwikkelproces. Verder draag je positief bij aan de teamgeest binnen een projectteam en je kijkt verder dan je eigen rol. Je gaat software maken voor verschillende opdrachtgevers in jouw regio. Je bent een professional die het IT-vak serieus neemt en kwaliteit levert. Je leert snel vanwege je diepgaande

Bekijk vacature »

Fullstack developer

Functie omschrijving We are looking for a dutch native speaker Wil jij werken als Senior Developer en werken aan een applicatie die duizenden marketingcampagnes automatisch aanstuurt? Dit is je kans! Kom werken voor onze opdrachtgever en in deze rol zul je veel vrijheid en verantwoordelijkheid krijgen om gezamenlijk de applicatie naar een hoger plan te tillen. Wat ga je verder doen: Optimaliseren, beheren en uitbreiden van onze applicatie; Het bouwen van aansluitingen op de systemen van partners middels API’s; Meedenken over de technische/ontwikkel-standaarden; Proactief verbeterpunten voorstellen. Bedrijfsprofiel Het is een organisatie die met een team van verschillende developers én marketeers

Bekijk vacature »

Junior Low-code ontwikkelaar gezocht omgeving Arnh

Bedrijfsomschrijving Wij zijn een dynamisch IT-bedrijf dat zich richt op het stroomlijnen van bedrijfsprocessen en het creëren van ondersteunende applicaties. Onze kracht ligt in het combineren van zakelijk inzicht met IT-expertise via gestroomlijnde procesontwerpen en wendbare applicatieontwikkeling met behulp van Low-code technologieën. Als jonge professional krijg je de kans om samen te werken met een team van 15 deskundige collega's, verspreid over nationale en internationale locaties. We bieden je een leerzame omgeving waar je je vaardigheden kunt ontwikkelen en groeien in je rol als Low-code ontwikkelaar. Word jij onze nieuwe Junior Low-code Ontwikkelaar (OutSystems)? Versterk ons team en draag bij

Bekijk vacature »

Senior/Lead Python developer

Functie Samen met je team, bestaande uit een senior, 2 mediors en één junior ontwikkelaar ga je op een Agile-gebaseerde aanpak werken aan hun software. Je hebt oog voor kwaliteit, risico’s en klantbelang. Communicatie met je collega’s en waar nodig ook met klanten speelt een belangrijke rol in het bereiken van een succesvol resultaat. Als persoon ben je slim, krijg je dingen voor elkaar en ga je resultaatgericht te werk. Binnen het development team is er veel zelfstandigheid, los van de stand-up (10:00 uur) en zo nu en dan pair-programming sessies. Technieken die zij gebruiken zijn o.a. Python, Django, MySQL,

Bekijk vacature »

.Net developer

Sogeti is een organisatie met een goede werksfeer en zo min mogelijk hiërarchische verhoudingen. Ga je bij ons als .Net Developer aan de slag? Dan werk je dagelijks met collega’s aan de mooiste IT-projecten. Als developer bouw je in DevOps teams aan enterprise applicaties, nieuwe IOT, Chatbots of AI oplossingen. Deze snelgroeiende groep collega’s krijgt energie van hun vak en dat merk je op de werkvloer. Natuurlijk krijg jij de mogelijkheid je te certificeren in dit vakgebied. We organiseren regelmatig technische Meet-ups en doen we veel aan kennisdeling. Mede hierdoor zij wij vorig jaar Microsoft Partner of the year geworden.

Bekijk vacature »

Webshop beheerder / Fullstack developer

Functie omschrijving Wij zijn op zoek naar een full stack developer die zich bezig gaat houden met het uitbreiden en verbeteren van de online webshop. Een onderdeel van jouw werkzaamheden is naast het beheren van de webshop ook om de processen en structuren te stroomlijnen. Ben jij een leergierige en ambitieuze junior developer met technische skills? Ben jij op zoek naar een werkgever die jouw de volledige vrijheid geeft om jezelf tot een volwaardige senior te ontwikkelen? Lees dan snel verder! Werkzaamheden Onderhouden van de webshop (denk aan het bijhouden van de voorraad); Nieuwe functies toevoegen aan de product configurator

Bekijk vacature »

Pagina: 1 2 volgende »

Johnny van der Laan

Johnny van der Laan

09/01/2007 21:24:00
Quote Anchor link
Ey hallo,

Net heb ik me aangemeld (via google hier opgekomen), maar
in ieder geval. Mijn vraag is dus graag wil ik een site maken
waarop mensen kunnen inloggen en dan hun eigen profiel hebben,
waarop ze hun foto kunnen plaatsten en eventueel blogs kunnen
schrijven / een kleine site kunnen maken. Mijn site staat al tot zover
online op http://www.houseofparty.tk/ hoop dat iemand mij hier bij kan
helpen. Heb een gratis webhost met FTP en Msqul. Denk dat ik dan ook
verstand moet hebben van een Msqul database. Als iemand mij hiermee
kan helpen zou ik dit zeer op prijs stellen. Als je een linkje hebt naar 1 of
ander tutorial of een tip kunt geven waarop ik moet zoeken zou ik dat
ook op prijs stellen.

Alvast bedankt :)
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Johnny van der Laan
 
PHP hulp

PHP hulp

02/06/2024 01:23:38
 
Johnny van der Laan

Johnny van der Laan

09/01/2007 21:36:00
Quote Anchor link
Als ik eerst alleen al een plek kon maken voor bezoekers op
mijn site waar men kan aanmelden en vervolgens inloggen met
alleen een profiel en gegevens zou ik ook al blij zijn.
 
Klaasjan Boven

Klaasjan Boven

09/01/2007 21:45:00
Quote Anchor link
Zoek eens op essetee.be naar een php tutorial

BTW het is mysql
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Klaasjan Boven
 
W W

W W

09/01/2007 22:31:00
Quote Anchor link
wanneer ga je aan het design werken dan!?
En met als die mogelijkheden ben je nog wel even druk.
Dat stem je niet zo 1,2,3 op elkaar af!

Probeer anders eerst een loginsysteem te krijgen.
En daarna pas verder uitbreiden!
Zo ben ik nu ook bezig!

mvg Pepijn
 
Johnny van der Laan

Johnny van der Laan

09/01/2007 23:19:00
Quote Anchor link
Wat is er met het design ik zelf vindt het snel overzichtlijk.
Wat bedoel je er precies mee?

Bedankt voor jullie reacties http://www.html-site.nl/inlog-registratiescript.php hier heb ik een mooie tutorial gevondein.
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Johnny van der Laan
 
Niels Janssen

Niels Janssen

10/01/2007 12:16:00
Quote Anchor link
Hij bedoelt dat het ontwerp schuwlelijk is... er zit totaal geen samenhang in, je menu is dubbel... Kleuren passen totaal niet bij elkaar... probeer eens wat ontwerpen van andere mensen te bekijken en haal alsjeblieft zo snel mogelijk die bewegende gifjes en flash animatie weg!! brr ik krijg er nachtmerries van...

Een paar tips: Gebruik geen frames en/of tabellen maar CSS (http://www.w3schools.com/css/). Gebruik een programma om je kleuren op elkaar af te stemmen (http://www.colorschemer.com/). Kies 1 lettertype uit en gebruik alleen dat lettertype, bij voorkeur iets anders dan Times New Roman. Dit "<body bgcolor="black" text="white">" soort dingen moet in de CSS komen maar daar lees je wel over. En wit op zwarte text is moeilijker te lezen dan zwart op wit, denk daar aan.
 
Crispijn -

Crispijn -

10/01/2007 15:31:00
Quote Anchor link
Verder: Ik zie dat je al wel phpbb hebt geïnstalleerd op je site. Hier moet je ook voor inloggen, althans, daar kun je voor kiezen. Je kan prima gebruik maken van dit inlogsyteem voor alle andere features op je site.

Succes ermee!
 
Johnny van der Laan

Johnny van der Laan

11/01/2007 17:01:00
Quote Anchor link
Dank jullie wel voor de reacties, nu heb ik vandaag een ebook gedownload
over php. Heb een simpele pagina gemaakt maar hij geeft niet weer
wat hij zo moeten weergeven. Ja sorry, ik begin net en dus weet ik er nog
eigenlijk helemaal niks van hier is de link van de site:

http://www.freewebs.com/backtwobasic/House/phptest.php
 
W W

W W

11/01/2007 17:32:00
Quote Anchor link
Je gebruikt freewebs, en volgens mij kan die geen php.
Lycos daarintegen ondersteunt wel php en mysql.
Misschien daar even een accountje aanmaken?
 
Johnny van der Laan

Johnny van der Laan

12/01/2007 02:03:00
Quote Anchor link
Denk toch wel dat Freewebs dat ondersteunt :

http://www.freewebs.com/backtwobasic/Inlog%20systeem/index.php
 
W W

W W

12/01/2007 02:06:00
Quote Anchor link
als freewebs dat ondersteund had je dat bovenste stuk niet gezien!

ik denk dat dit eerder wat oor je is.

Edit:

link gefixt
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door W W
 
Johnny van der Laan

Johnny van der Laan

12/01/2007 02:08:00
Quote Anchor link
Registreren - nieuwe e-mail accountstap 1/2 :| ???
 
- SanThe -

- SanThe -

12/01/2007 02:12:00
Quote Anchor link
Ik zie gewoon de code. Geen phpondersteuning zo te zien.
 
Johnny van der Laan

Johnny van der Laan

12/01/2007 02:14:00
 
- SanThe -

- SanThe -

12/01/2007 02:15:00
Quote Anchor link
En ik zie bij alletwee de code.
 
W W

W W

12/01/2007 02:16:00
Quote Anchor link
ja, en wat zit er achter deur nummertje 2? :O
waarschijnlijk je url maken etc etc.

kijk anders even hier!
 
Johnny van der Laan

Johnny van der Laan

12/01/2007 02:16:00
Quote Anchor link
@SanThe: Raar dat ik het dan anders zie :S

@pepijn: Maar waarom krijg ik een link door voor een email accont?

Kan niet vinden waar ik dan een host kan aanmaken.
 
W W

W W

12/01/2007 02:17:00
Quote Anchor link
@Johnny, waarom doe je dit?

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
<?php
    session_start ();
    $_SESSION = array ();
    session_destroy ();
?>
 
Johnny van der Laan

Johnny van der Laan

12/01/2007 02:25:00
Quote Anchor link
Achter deur 2 zat niks bijzonderds, de andere link werkte wel en heb me
inmiddels aangemeld.

:$ Ben een beginner, en had deze code gedownload om te kijken of het werkt. Zelf ben ik het nog aan het leren maar zo te zien aan de hand van
1e script zie ik alleen tekst / misschien dat dit ook komt omdat het niet
ondersteunt wordt (aldus jullie ;) ).
 
W W

W W

12/01/2007 02:34:00
Quote Anchor link
om te testen of php werkt kun je beter dit gebruiken:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
<?php

echo "hello world!";

?>


omdat je van

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
<?php
    session_start ();
    $_SESSION = array ();
    session_destroy ();
?>


niks kan zien, dit zijn namelijk acties
 
Johnny van der Laan

Johnny van der Laan

12/01/2007 02:40:00
Quote Anchor link
Als ik deze code gebruik:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
<?php
$site_title
= "PHP Recipes";
$bg_color = "white";
$user_name="Chef Luigi";
?>



<html>
<head>
<title><? print $site_title; ?></title>
</head>
<body bgcolor="<? print $bg_color; ?>" >
<?php
print "PHP Recipes | ".date(F d, Y")." <br> Greetings, $user_name! <br>"; ?>

</body>
</html>


Krijg ik de volgende foutmelding:

Parse error: parse error in /data/members/free/tripod/nl/j/u/s/justik86/htdocs/phptest.php on line 14

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
<?php

echo "hello world!";

?>


Deze code werkt wel zonder fouten.
 

Pagina: 1 2 volgende »



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.